Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Sexueel gezien zat ons huwelijk al een tijdje in het slop. Als het al gebeurde werkten we beiden snel toe naar ons orgasme om vervolgens vermoeid in slaap te vallen. De spanning was eraf! Er over praten deden we niet en iets veranderen al helemaal niet. Ik realiseerde me dat we beiden, net 40, op deze manier niet door konden. Er moest wat gebeuren.

Na heel lang aarzelen besloot ik de stoute schoenen aan te trekken en het onverwachte te doen. Over hoe het zou uitpakken maakte ik me behoorlijk zenuwachtig, maar ik besloot toch door te zetten.

Het plannen kosten veel meer tijd dan gedacht. ‘s Avonds plaatste ik advertenties op het internet en nadat ik de vele fake reacties had uitgefilterd maakte ik afspraakjes overdag om de personen eerst te leren kennen. Uiteindelijk had ik wat ik wilde. Op vrijdagavond zou het gebeuren.

Die vrijdag kreeg ik nauwelijks een hap door mijn keel. Ik was zenuwachtig en wilde eigenlijk het hele plan weer ongedaan maken. Tegelijk realiseerde ik me dat het daarvoor te laat was.

Op vrijdagmiddag ging ik vroeg naar huis. Stak de open haard aan en maakte het gezellig met kaarsjes. Een glaasje wijn hielp me over de eerste angst heen. “Ik ben thuis”, klonk het vrolijk. Nu moest ik wel in actie komen. “Dag schat” zei ik. “Wil je wat voor me doen?” Een vragend knikje moest het antwoord op mijn vraag zijn. “Ga naar boven, neem een douche en kom dan in je badjas naar beneden”. Zonder een woord te zeggen deed mijn schat wat gevraagd was. Op dat moment ging de bel. De timing had niet beter kunnen zijn. Ik liet mijn gasten binnen en verzocht hen zich uit te kleden in de gastenkamer die aan de woonkamer grensde. Ik drukte hen op het hart vooral niet eerder binnen te komen dan ik had verzocht.

Even later kwam mijn schat naar beneden. Ik stond op en kuste hem vol op de mond. Mijn hand gleed zijn badjas in en mijn nagels krasten over zijn behaarde borst. Hij kuste gretig terug. Ik zette hem op de stoel die ik klaar had gezet en nam ging achter hem staan. Met een snelle klik bond ik zijn polsen aan de stoel, liet me snel zakken en deed hetzelfde met zijn enkels. Nu kon hij geen kant meer op. Verbaasd keek hij naar me. Ik ging voor hem staan en begon me langzaam uit te kleden. Mijn handen streelden mijn borsten, kneedden mijn tepels en ik liet een hand in mijn slipje glijden. Ik werd geil en voelde mijn kaalgeschoren kutje al nat worden. Ik liet mijn slipje zakken en stond naakt voor mijn schatje die inmiddels als een aardige bobbel in zijn badjas had.

Op mijn knieën ging ik voor hem zitten en beroerde met mijn tong eventjes zijn eikel. Hij kreunde. Langzaam nam ik zijn staaf in mijn mond en zoog zachtjes. Toen stond ik op en liep naar de open haard waar ik een vibrator klaar had liggen. Ik ging voor hem zitten en masseerde mijn natte kutje. Langzaam schoof ik de vibrator naar binnen. Aan de ogen van Hans kon ik zien dat hij het bloedgeil vond en aan die steigerende staaf nog meer. Ik speelde even met mezelf en liep naar Hans. Nam nog een keer zijn staaf in mijn mond en liep toen naar de gastenkamer. Tijd voor fase 1.

Toen de deur openging zag ik Hans’ ogen groot worden van verbazing. Snel liet ik mijn gasten binnen. Gelukkig deden ze precies wat afgesproken was. Een van hen nam plaats op de grond. Ik liep op hem toe en liet m’n kletsnatte kutje op zijn paal glijden. Gemakkelijk schoof hij naar binnen. Direct nam de tweede achter mij plaats en schoof zijn eikel tegen mijn sterretje. Gelukkig had ikzelf geoefend met de vibrator en ik kon hem zo ontvangen. Een heerlijk geil gevoel in mijn onderbuik. 2 lekkere staven tegelijk. Ik kon mijn geluk niet op. Een kreun ontsnapte aan mijn lippen. Nummer 3 stond voor me en bood zijn keiharde lul aan. Ik nam hem zonder aarzelen in mijn mond en begon gulzig te pijpen. Met een schuin oog keek ik naar Hans. Jaloezie, geilheid streden om het hardst.

In een gelijkmatig tempo begonnen de heren me te neuken. Al mijn nervositeit was verdwenen. Ik kon alleen nog maar bezig zijn met heerlijk geneukt te worden. Net voor dat de heren het tempo verhoogden kwam ik voor zelf voor het eerst. Schokgolven van genot trokken door mijn lichaam. Een kreun ontsnapte aan mijn volle mond. Dat was voor de mannen het sein om me nu echt fors te nemen. Met lange stevige halen werden al mijn gaatjes tegelijk geneukt. Harder en harder. Ik voelde hoe de ballen tegen mijn billen aankletsten en plots werden mijn kontje en kutje tegelijk met warm zaad gevuld. Een tel later spoot nummer 3 mijn mond vol. Even bleef ik zitten en toen gleden die staven uit mijn gaatjes. Ik keek naar Hans die nog steeds op de stoel gebonden zat. Een forse paal recht omhoog. Geil keek ik hem aan maar zei niets.

Ik stond op en ging voor Hans staan. Het zaad droop uit mijn kutje en kontje en ik vingerde even snel mijn kutje. Daarna liep ik naar de keuken en bood alle drie de heren een glas wijn aan. Niemand zei iets en ook dat was volgens afspraak. Hans was stil. Jaloezie, verbazing, geilheid? Ik wist het niet. Met een knikje gaven 2 mannen even later te kennen dat ze klaar waren. Tijd voor fase 2.

Ik liep naar Hans en maakte zijn boeien los. “Kniel”, was alles wat ik zei. Hans deed wat hem gevraagd was. Een van de mannen liep op Hans toe en hield een half gezwollen paal nog vochtig van mijn kutsappen voor. Met grote ogen keek Hans naar die paal, toen naar mij en toen weer naar die paal. Zijn blik ging terug naar mij en ik knikte. Veel kon Hans trouwens niet meer doen. 2 handen om zijn hoofd dwongen hem die halfgezwollen paal in zijn mond te nemen. En Hans begon aan wat zijn eerste pijpbeurt ooit was. Het kriebelde tussen mijn benen. Wat een geil gezicht je eigen man een andere man te zien pijpen. Als snel was Hans vol overgave bezig. Met lange halen was hij nu echt aan het pijpen. De man die mij zo heerlijk in mijn kontje had genomen nam nu ook plaats achter Hans. Even vingerde hij Hans zijn kontje en duwde toen met geweld zijn staaf naar binnen. Hans kreunde van pijn, maar zeker ook van genot. Ik vingerde mezelf nu ongegeneerd en stond op het punt klaar te komen toen de derde man zijn gezwollen paal voor mijn mond hield. Gretig begon ik te pijpen. Het duurde niet lang of ik kreeg een heerlijk orgasme en voor de tweede keer werd mijn mondje volgespoten. Beiden keken we nu hoe Hans ruw werd geneukt. Na enige tijd kwamen de heren klaar. Hans kokhalsde maar probeerde toch dapper zoveel mogelijk weg te slikken.

Hans zat nog steeds op zijn knieën toen ik voor hem ging zitten en hem mijn achterste aanbod. Hans nu zo geil geworden nam achter me plaats en stopte direct zijn keiharde paal in mijn kutje. Woest begon hij te pompen. Precies wat ik gehoopt had. Ik werd zo hard genomen dat het niet lang duurde of ik kwam gillend klaar. Daarop gleed Hans uit mijn kutje en duwde zijn paal plompverloren in mijn kontje. In hetzelfde harde tempo begon hij me weer te neuken. Woest bewerkte ik mijn eigen kutje en we kwamen gelijktijdig klaar. Ik voelde het zaad van Hans diep in mijn darmen schieten. Met een grom gleed hij even later uit me.

Toen we klaar waren en de heren vertrokken zijn we naar boven gegaan. Daar heeft Hans me nogmaals keihard genomen. Na afloop keek hij me aan en zei: “De volgende keer verras ik jou”. Maar daarover later meer.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen