Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Achteraf was het misschien toch niet zo’n goed idee om Mirjam te vertellen dat ik met haar beste vriendin vreemd was gegaan. Ze reageerde, en terecht natuurlijk, furieus. Ze smeet met de deuren, gilde en was kwaad naar buiten gelopen. De rest van het weekend had ze zich opgesloten op zolder. De week die daarop volgde verliep al niet veel beter. Ze sprak met geen woord en als ze me aankeek leek het alsof ze dwars door me heen keek. Ze sliep op zolder in het grote logeerbed. En de hele week hoorde ik rommelen. Spijt betuigen had ik al 20 keer gedaan, zonder dat het ook maar 1 reactie bij haar losmaakte. Ze zweeg en dat was misschien wel erger dan haar eerdere woede-uitbarsting. Vermoeid reed ik de auto op de oprit, dit weekend zou wel niet veel beter worden.

Toen ik de voordeur opendeed zag ik dat alles donker was. Normaal was Mirjam lang voor mij thuis. Ik strompelde de trap op en liep naar de douche. Het hete water deed me goed. Dikke stoomwolken omhulden me. Plots voelde ik een koude tocht. Door de stoomwolken zag ik Mirjam. “Kom er nu maar uit, je hebt daar lang genoeg gestaan”. Geen vriendelijkheid in haar stem, niets. Ik kwam uit de douche en zag dat ze met een groot handdoek klaar stond. Ruw droogde ze me af. Zei niets, wat de spanning eigenlijk ondragelijk maakte. Ze draaide me om en droogde rug en billen stevig af. Plots liet ze de handdoek vallen en met een snelle beweging klikte ze mijn polsen achter m’n rug vast. Verbaasd probeerde ik me om te draaien. “Blijf staan”, siste ze. Ze ging verder met afdrogen en beroerde mijn penis. Ik reageerde direct. Langzaam zwol m’n penis op. Zou ze me vergeven hebben?

“Je hebt me bedrogen, kreng, en nog wel met mijn beste vriendin. Ik heb er lang over nagedacht en je zult ervoor boeten mannetje”. Voor ik het wist deed ze ook nog een blinddoek voor. Ik zag letterlijk geen hand voor ogen. Ze draaide me om en greep mijn paal vast. “Kom”. Ik kon niet anders dan volgen. De slaapkamer lag naast de douche maar in plaats daarvan trok ze me mee naar zolder. Ze leidde me naar het grote bed. “Op je knieen”. Gehoorzaam deed ik wat ze vroeg. De spanning maar ook mijn opwinding was te snijden. Wat had ze toch met me voor? Het bed bewoog even toen ze eraf stapte. Het duurde voor mijn gevoel een eeuwigheid voordat ik een nieuwe beweging voelde. Had ze weer plaats genomen. Een hand (haar hand?) betastte mijn penis, een lange lik vanaf mijn ballen over de schacht naar mijn trillende eikel. Langzaam voelde ik twee lippen zich vastzuigen. Twee handen op mijn billen. Ze knepen zacht. Ik voelde olie vanaf mijn schouders over mijn rug naar beneden lopen. De handen begonnen te masseren. Het pijpen was gestopt. Gerommel aan de boeien en plots was ik los. “Waag het niet je blindoek af te doen”. De stem van Mirjam kwam van ver. “Dit is voor mij dus weiger niet”. Ik knikte stom. De handen dwongen mijn polsen vooruit en op zijn hondjes stond ik daar. Een vinger gleed langs mijn bilnaad en beroerde even mijn anus om daarna mijn ballen stevig te masseren. Terug naar mijn anus en voor ik het wist gleed die vinger naar binnen. Met langzame bewegingen werd ik van achteren gevingerd.

2 stevige handen grepen mijn hoofd en brachten deze iets omhoog. Tegen mijn mond voelde ik een staaf. Toch niet…? Toch wel een stevige penis boorde zich in mijn mond. Het proefde zoutig. Zou ze dit nou echt…? Ik voelde dat ik geen macht had over de situatie en dat wond me op. Ook het feit dat Mirjam keek maakte dat ik bloedgeil was terwijl ik nog nooit met een man iets gehad had. Het vingeren achter me was gestopt. Voor ik het wist had de persoon achter me plaats genomen en ik voelde een eikel tegen mijn sterretje aandrukken. Met een stevige duw schoot die eikel naar binnen. Ik kreunde van pijn. Pijn maar genot tegelijk. Met lange halen begonnen beide mannen me in een gelijk tempo te neuken. Tsjezus wat was dit geil. Het leek een eeuwigheid te duren maar plots werd het tempo opgevoerd. Ze gingen komen. Ik was wat angstig voor wat er komen ging. Steeds sneller ging het nu aan het gekreun te horen kon het nu niet lang meer duren. Plots voelde ik het warme zaad achter me naar binnen spuiten. Tegelijkertijd kwam de man in mijn mond klaar. Hete golven van zaad probeerde ik weg te slikken. Bijna kokhalzend. Ze trokken zich terug. Trillend zat ik daar op handen en voeten.

De bewegingen op het bed verwarden me maar voor ik het wist voelde ik me van twee kanten weer genomen worden. Beide waren dikker dan de vorige. Mijn kont werd nu echt opgerekt en ik kreunde van pijn. De paal in mijn mond benam me bijna de adem. In een rustig gelijkmatig tempo werd ik weer geneukt. Stevige korte halen. Ik werd me bewust van gehijg op de achtergrond. Mirjam. Wat zou ze…? Ik wist het niet maar wel dat ik bijna gelijktijdig weer werd volgespoten. Ik kon het niet verwerken. Zaad drupte langs mijn kin naar beneden. Mond en kont deden nu zeer. Ik had geen controle meer over dit alles.

Ik dacht, hoopte dat ik er was maar nog voordat ik me had kunnen verplaatsen hadden 2 anderen de plaats weer ingenomen. Oh god, dit was gewoon verkrachting dit was geil opwindend, pijn. Met lange halen werd ik weer te pakken genomen. Ik probeerde me zo stil mogelijk te houden en liet de mannen begaan. Misschien waren ze zo geil geworden van de aanblik van die anderen want het duurde niet lang of beide spoten hun zaad in me.

“Dank je jongens, dit was heel geil om te zien”, hoorde ik Mirjam zeggen. Met een snelle beweging werden mijn polsen gepakt en aan twee zijden van het bed vastgemaakt. Ik hoorde hoe de mannen de trap afliepen en werden uitgelaten. Daar lag ik. Alleen, sufgeneukt. De smaak van zaad in mijn mond en ik voelde hoe het tussen mijn billen droop. Mirjam kwam weer boven en verwijderde de blinddoek. Ze was spiernaakt.

“Dit had je niet verwacht he mannetje”? Raspend antwoorde ik:”nee, nee, ik wilde..” Ze legde me het zwijgen op. “Bereid je maar voor op een lang weekend, ik ben nog lang niet met je klaar, weltrusten”. Ze liep weg. Uiteindelijk moet ik in slaap gevallen zijn want ik werd wakker van de zon die door de ramen scheen.

Mijn kont deed zeer en ik wist niet wat er komen ging. Ik hoorde Mirjam de trap op lopen. Ze gaf me wat water. Maakte mijn boeien los en hielp me met opstaan. Strompelend liepen we naar de douche. Ze waste me grondig en ik liet haar begaan. Uit de douche wist ze me te verrassen. De boeien klikten en voor ik het wist was ik weer geboeid. “Loop maar naar beneden”. In de woonkamer zaten 4 mensen. 2 mannen en twee vrouwen. Ik schatte ze zo rond de 50, een stuk ouder dan wij.

“Zo, dus dit is ons weekendslaafje” zei 1 van de vrouwen met een wellustige blik in haar ogen. Ze was spiernaakt en nu viel me op dat dat ook voor de rest gold. Kom jij maar eens hier jongen. Mirjam duwde me in de rug zodat ik op mijn knieën voor haar opengespreide benen viel. Haar kaalgeschoren kut glinsterde voor mijn ogen. “Lik jij me maar eens klaar”. Wat kon ik anders doen? Al ras was ik haar met mijn tong aan het bewerken. Vol overgave, likte ik, blies ik en beet afwisselend op haar lippen. Net zoals ik altijd bij Mirjam deed en volgens Mirjam deed ik het fantastisch. Aan de geluiden de horen vond te vrouw hetzelfde. Steeds hoger duwde ze haar natte kut in mijn gezicht en kreunend kwam ze klaar.

“Hmm jij weet van wanten” zuchtte ze na. “Eens kijken of je Sylvia ook zo kan helpen”. Ze verwisselde van plaats met Sylvia en weer kon ik beginnen. Sylvia was duidelijk al geil voordat ik begon. Haar natte sappen proefde ziltig. Ik deed mijn uiterste best om Sylvia net zo goed te verwennen als die eerdere vrouw en toegegeven het ging me goed af. Kronkelend van genot lag ze onder me te schokken. Haar steeds luider worden gekreun duidde op een nader orgasme en plots spoot ze me gezicht vol. Uit alle macht likte ik alles weg haar daarbij nog een orgasme bezorgend.

“Dat was goed, dat was heel goed jongen”. Neem maar even pauze en kijk maar achter je. Ik draaide me om en zag dat Mirjam met beide mannen in de weer was. Ze werd traag van achteren geneukt en tegelijk pijpte ze de man voor haar. Haar ogen keken mij aan. Een geile blik. Jaloers keek ik toe hoe Mirjam tot een hoogtepunt werd gebracht. De man achter haar spoot zijn zaad op haar rug terwijl de man voor haar het zaad in haar mond liet komen.

Hoe het verder ging? Het hele weekend moest ik afwisselend de vrouwen bevredigen zonder daarbij zelf aan bod te komen. Mirjam liet zich keer op keer door de twee mannen tegelijk neuken. Op zondagavond zelf in haar kutje en kontje tegelijk. Ze genoot van het spel en na enige tijd mijn ellende. Mijn tong voelde ruw en gezwollen aan. Mijn kont deed zeer, want de vrouwen hadden veelvuldig met een vibrator gespeeld.

Al die tijd had niemand zich om mij bekommerd. Nadat Mirjam onze “gasten” had uitgelaten draaide ze zich triomfantelijk om. “Schat, ik hoop dat je de rest van de week goed slaapt, want komend weekend komen ze weer”. En met die woorden draaide ze zich om en ging naar bed.

Kwam ikzelf nog aan bod? Mirjam maakte me duidelijk dat ik voor mijn vertier maar op zoek moest naar stelletjes die met me willen spelen. Dus………

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen