Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Even voorstellen, mijn naam is Karel. Ik ben gehuwd en heb naast m’n werk en huwelijk diverse hobby’s. De sportschool is taboe voor mij, maar voetbal vind ik wel aardig. Niet om zelf te doen maar wel als scheidsrechter, iedere zaterdag sta ik dan ook trouw op het veld en probeer dan weer een wedstrijd tot een goed einde te brengen. Aan het einde van het seizoen krijg je van de bond af en toe iets anders te doen. Zo was het een enkel jaartje terug dat ik een dames elftal in de omgeving van Katwijk moest fluiten.

Aangekomen bij de betreffende club en na mij gemeld te hebben in de commissiekamer werd ik door een van de meiden van het team naar m’n kleedkamer gebracht. Meiden, hmm wat heet zo rond de vijf en twintig is toch een leuke leeftijd. Zelf ben ik al ruim in de veertig dus een jonge meid trekt altijd wel een beetje. De dame in kwestie heette Joke, geen bijzondere naam maar wel een bijzondere uitstraling. Zij vroeg mij of ik nog iets wilde drinken voor de wedstrijd of iets anders nodig had. Plagend zei ik dat een glaasje cola en een goede massage niet mis zou zijn. Ze draaide zich lachend om en liep weg.

Ik was juist uit de kleren toen zij zonder kloppen de kamer binnen kwam met de cola en ….. een grote handdoek. Zij zette het glaasje neer zonder blikken of blozen en liep langs mij heen naar een deur in de kleedkamer, deze bleek de doorgang te zijn naar de massagetafel. Wouw, dat zou je wekelijks moeten kunnen meemaken dacht ik nog. Zij legde de handdoek op de tafel en deed een kast open. Trok daar een flesje uit en vroeg mij of ik op m’n buik wilde plaatsnemen op de bank.

Ik keek haar aan, stond daar geheel ontbloot en met een penis welke zachtjes begon te steigeren. Alleen de gedachte al. Ik twijfelde dus en ze zei “kom je nog? Ik ben van beroep fysiotherapeute dus weet best wel wat kan en niet kan, en jij gaat fris het veld in. Als je lief bent doe ik na afloop je benen nog eens goed masseren zodat je ook fris naar huis toe kan. En uhhh die blote pik doet me niets hoor, ik ben lesbisch.”

Dat heb ik weer, dacht ik nog en liep zonder iets te zeggen naar de tafel. Nam plaats en binnen no time was Joke begonnen met haar massage, de benen van onder naar boven bewerkend en alle spieren lekker los makend. Toen de bovenbenen aan de beurt waren was zij plagend bezig met de binnenzijde van m’n benen. Raakte met haar vinger toppen m’n billen en deed de benen iets verder uit elkaar leggen dan daadwerkelijk nodig zou zijn geweest. Steeds verder plagend en wel op zo’n manier dat ik een stijve kreeg van hier tot gunder. Toen zij klaar was moest ik me omdraaien en met een stijve valt dat niet mee. Maar goed, ze is lesbisch en zal best wel eens een stijve hebben gezien, dus draaide me zonder iets te zeggen om. Zij blikte of bloosde niet, ging verder met masseren en pakte ineens m’n lul beet. Haalde zachtjes de voorhuid verder naar beneden en wreef ook deze lekker in met de olie. Masseerde met een hand m’n boven been en zak en de andere hand m’n penis tot deze op klappen stond.

“Als je zeker weet dat ons team zal winnen, ga ik verder”, zei ze ineens.

Ik keek haar aan en zei simpel “Dan moeten jullie een doelpunt meer scoren dan de tegenstander”

Zij wilde dat ik dat zou beïnvloeden zodat zij na winst naar de eerste klasse konden, daar kon ik niet aan meewerken. Je moet het op eigen kracht doen

“Dan doe jij ook maar op eigen kracht je lul leeghalen”, draaide zich om en liep weg.

‘Tja, als je niet om te kopen bent dan kan je dit overkomen’, dacht ik nog. Toen de wedstrijd moest beginnen ben ik de beide teams uit hun kleedkamers gaan halen. Na de aftrap werd het een vrij rustige en sportieve wedstrijd. In de 42e minuut scoorde de thuisploeg; helemaal uit hun bol gingen zij. Ze dansten en dan gaan die tieten zo lekker op en neer, een prachtig schouwspel vind ik dat. Maar nog geen minuut later was het een gelijkspel, weer feest maar dan aan de andere kant. Na aanvang van de tweede helft stond mijn masseuse weer aan de kant en moedigde haar team aan. Het was vrij warm die middag en Joke stond in een klein T-shirt met een hele lage hals. Zonder BH’tje dat kon ik vanaf afstand heel goed bekijken.

Ik zag ook dat enkele speelsters het ondershirt hadden achter gelaten in de kleedkamer, dat was toch te warm. Je zag duidelijk de contouren van de BH of soms zelfs de naakte borsten, door het shirt. Dat was een mooi gezicht als de zon goed stond. Tien minuten na de aftrap van de 2e helft scoorde de thuisploeg weer, echter uit een buitenspelsituatie dus ik moest het feest onderbreken en floot duidelijk en hard en gaf de bal aan de keeper. Veel commentaar en er kwamen enkele speelsters naar mij toe, deden wat duwwerk en gaven duidelijk aan mijn beslissing niet leuk te vinden. Dat gaat bij de heren vaak ook zo, dus ik ben wel iets gewend maar niet dat er iemand naar m’n ballen grijpt en er hard in knijpt. Daar er meerderen rond mij stonden kon ik niet vaststellen wie dat had gedaan.

Ik kon een gil onderdrukken en kreeg de dames weer onder controle. Na enkele minuten kwamen zij op achterstand na een prachtig afstandsschot van de gasten. De wedstrijd verliep sportief maar de thuisploeg was duidelijk teleurgesteld en uit hun spel. In de 42e minuut maakten zij gelukkig nog gelijk, 2-2 was de stand nu. Nog een enkele minuut en het was over. Ik keek op m’n klokje en zag dat het 44,45 minuten was en bracht de fluit al naar m’n mond. Er was juist een aanval van de thuisploeg en de dames waren met 10 op de helft van de bezoekers, een schot ketste af op de paal, weer een schot richting doel en deze kwam op de lat. De keepster was die kant opgedoken en lag op de grond terwijl de bal terugkwam tegen de rug van een verdedigster en zo rolde de bal alsnog in de laatste seconde in het doel, 3-2 kwam op het scorebord. Terwijl de bal er in rolde floot ik en deed verder even niets. De dames keken mij vragend aan en zetten al enkele stappen in mijn richting. Toen ging mijn vinger naar de middenstip en ik hoorde duidelijk een zucht van achter mij, een zucht van het is maar goed dat je dit doet! Ik draaide mij om en zag een van de aanvalsters vlak bij me staan, een blonde meid van zeker achter in de 20 met een paar borsten groot en rond, redelijk gevuld lijfje en een lekkere kont.

Nadat ieder op de eigen helft stond floot ik af voor de aftrap en een seconde later twee keer voor einde wedstrijd. Het was feest in Katwijk, ik bleef nog even bij de middencirkel staan en kreeg wat bedankjes van beide teams, geen kaarten nodig gehad en alles was verder sportief verlopen.

De dame die juist achter mij had gestaan kwam naar me toe en bedankte mij voor de leiding, zei kort “Straks een duo massage, scheids?”

Ik kon niets meer zeggen want de leidster van de gasten kwam mij feliciteren en keek mij teleurgesteld aan.

“Jammer meisje, het was een goed en sportieve wedstrijd en verdiende eigenlijk geen winnaar”, zei ik tegen haar terwijl ze mij een hand gaf.

“Dat dacht ik ook, al is er maar een winnaar vandaag en dat ben jij schatje!” Ik keek haar verbaasd aan.

“Ja, je hebt goed en eerlijk gefloten en je niet laten verleiden door de charmes van Joke, dat is een oude schoolvriendin van mij en ik weet precies hoe ze is en wat ze propberen zal met een wedstrijd als deze. Nee, je bent er niet ingetrapt en dat vind ik klasse. Als je een massage nodig hebt, mijn meiden willen je zeker helpen hoor en ik ook wel.”

Ik kon haar slechts bedanken voor het compliment en bedankte voor de massage. Zoveel aanbiedingen in een luttele minuut had ik nog niet gekregen, onderweg naar de kleedkamer komt een bestuurslid naar me toe en bedankte voor een faire leiding en vroeg wat ik wilde drinken. Een AA drankje zou er best ingaan. In de kleedkamer was ik mij aan het uitkleden en was juist de slip naar beneden aan het trekken toen er werd geklopt. Ik dacht, dat is het bestuurslid met de AA en riep dat de deur openstond. Verrassend stond daar de leidster van de gasten met een AA-drankje en een vriendin, Joke dus.

“Ga je eerst onder de douche of gaan wij je eerst even masseren?” vroegen zij in koor.

Ik kreeg geen tijd voor een antwoord, de deur ging dicht en op slot en de massagekamer werd open gemaakt. In no time waren ook zij uitgekleed en namen vier handen mij vast en droegen mij naar de massagetafel. Wat toen gebeurde wil ik nooit meer vergeten en daarom schreef ik dit maar op. Jaren lag dit in de kast/lade van de pc maar nu dacht ik: dit moet maar eens op de site.

De massage welke ik kreeg kostte mij twee ontladingen en ruim twee uur alvorens men de kleedkamer weer kon gebruiken. Twee paar tieten en twee geile kale kutjes kwamen mij bedanken. Joke was lesbisch en deed lekker mee, masseerde mij terwijl Carla mij aan het pijpen was. Joke kwam bovenop mij zitten en ik likte haar poesje helemaal leeg, dat klitje van haar werd lekker groot en daar kon ik lekker in bijten, gillend kwam ze klaar en ik weet zeker dat de mensen dat buiten konden horen.

Deze wedstrijd wil ik graag nog eens overdoen en ook wat er na kwam. Thuis aangekomen heb ik alles eerlijk verteld. Wij gaan al jaren naar een parenclub en hebben best afwisselende partners. Toen ik dit aan mijn Saskia vertelde werd ze heet en hebben wij tot laat in de avond heerlijk gevreeën. Tegen 23 uur zijn wij naar de shoarmatent gegaan om wat te eten en toen wij thuis kwamen hebben we alles nog eens dunnetjes over gedaan. De zondag erna waren wij tegen 13 uur uit bed en hadden met een ander stel afgesproken in Rucphen, dus tegen vier uur moesten wij daar zijn en hadden nog even tijd voor elkaar. In Rucphen is de parenclub, en daar kwamen wij pas maandagmorgen vandaan. Moe maar voldaan.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen