Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Elk jaar ga ik een paar maanden naar Indonesië om daar als gids voor Nederlandse en Belgische gezelschappen te fungeren. Ik ben zelf half Indisch en half Nederlandse en vind het leuk om op deze wijze mijn geboorteland te kunnen bezoeken, verkennen en promoten.

Maar voordat ik aan het verhaal begin zal ik eerst mezelf even voorstellen. Mijn naam is Virginie. Ik ben 30 jaar jong, heb van dat prachtige lange zwarte Indische haar en zie er Balinees uit. Men zegt dat ik een knappe vrouw ben en natuurlijk neem ik zulke complimenten graag aan. Trouwens ik vind het wel leuk en opwindend als ik speciale aandacht van mannen krijg. Een vaste relatie heb ik vanwege o.a. mijn werk nog niet.

Afgelopen zomer kreeg ik een gezelschap van vier Nederlandse vrienden onder mijn hoede. Zij wilden een tocht maken van West Java naar Bali en hadden daar drie weken voor uitgetrokken. Ik had een programma voor ze in elkaar gedraaid en dat sprak hen wel aan. De reis zou afgesloten worden met 5 dagen Bali om weer tot rust te komen. Voor de reis op Java had ik een minibusje met chauffeur geregeld; hij zou ons tot aan Bali brengen.

Toen ik ze afhaalde van het vliegveld van Jakarta, had ik al het idee dat het een bijzondere tocht zou gaan worden. Al lachend kwamen ze het vliegveld uit en ze hadden er ongelooflijk veel zin in. Het hele jaar hadden ze hard gewerkt vertelden ze en nu waren ze toe aan een andere cultuur en rust. Het klikte direct tussen ons en wat helemaal mooi was, ze zagen er nog goed uit ook. Rob was de grootste van de vier en trad al snel als leider van de groep naar voren. Joel was charmant, weliswaar niet zo groot maar had een fantastisch gevoel voor humor. Kris en Bert waren de rustigste twee; het waren sportfiguren en hadden (bleek later) een perfecte body. Samen was het een hechte en gezellige groep.

De eerste twee weken waren bijzonder intensief. Het traject Jakarta naar Bali was al een hele reis en om onderweg dan ook nog de nodige uitstapjes (Borobudur, Bromo, Jogyakarta) te maken, vroeg om veel discipline. Ze konden het opbrengen. Ze wisten van tevoren waar ze voor kozen en hielden zich keurig aan de afgesproken tijden, mits ze aan het eind van de reis maar rust kregen.

De tocht was zeer de moeite waard en ook al had ik het al diverse malen gezien, het doet je toch iets als je het weer opnieuw voor je ziet. Daarnaast is het altijd leuk om te zien hoe andere mensen op het land en de cultuur reageren.

De sfeer was bijzonder goed en de twee weken vlogen voorbij. Het was soms 's ochtends heel vroeg opstaan om een mooie zonsopgang op een berg te zien en 's avonds weer vroeg naar bed.

Na een week werden de mannen steeds vrijer. Ze hadden tijdens het programma weinig tijd om te gaan stappen of leuke vrouwen te ontmoeten, anders dan onderweg. Daarom begonnen ze vermoedelijk met mij te flirten. Ze maakten dubbelzinnige opmerkingen en als ik had gewild had ik er zo op in kunnen gaan. Maar ik had me als goede gids voorgenomen nooit iets met “klanten” te beginnen.

Onderweg verbleef ik soms in hetzelfde hotel als de gasten en soms in een pensionnetje in het dorp. Inmiddels had ik al de nodige contacten opgebouwd en het kostte me weinig moeite om een slaapplaats te vinden. Als ik in het hotel verbleef had ik, naarmate de reis vorderde, soms moeite om de mannen van me af te houden. Ze wilden nog even gezellig borrelen en het liefst op de kamer nog even doorgaan. Ik was echter verantwoordelijk voor de reis en moest vaak allerlei afspraken nog bevestigen en controleren. Het leek misschien ongezellig maar ik was vaak gewoon aan het werk.

Eindelijk arriveerden we op Bali. We waren de auto, ook al was hij groot voor het gezelschap (8 persoons minibusje), inmiddels wel een beetje zat. Op Bali had ik een gezellig familiehotel voor ze gereserveerd in Seminyak, vlakbij een leuk uitgaanscentrum met veel lounges en bars. Het plaatsje is niet zo druk als Kuta maar zeker zo gezellig. Zelf zou ik een paar dagen mijn intrek nemen in een woning van een collega gids die met een ander gezelschap weg was.

Na zo'n intensieve tour ben ik altijd blij als ik weer even op mezelf kan zijn. De woning is dan weliswaar niet mijn eigen huis maar biedt in ieder geval privacy. In de late middag ging ik nog snel even wat kleding en ondergoed kopen. Op Bali kan je voor weinig de duurste kledingmerken Versace, Armani, e.d. kopen en dat is erg leuk winkelen. Ik verwen mezelf dan altijd na zo'n drukke reis. Ik kocht een paar leuke zomerse jurken en wat mooie lingerie. Dat laatste vind ik altijd heerlijk om te kopen.

De mannen hadden al eerder te kennen gegeven dat ze graag op de laatste avond van de tour de beroemde Balinese massagetechnieken wilden leren. Ze hadden me speciaal gevraagd om ze hierbij te helpen met vertalen e.d. en uiteraard kon ik ze dat niet weigeren. Al diverse keren hadden ze zich tijdens de vakantie laten masseren en nu wilden ze dat zelf ook wel eens leren. Op hun verzoek had ik om 19.00 uur een masseur geregeld. Zelf zou ik er bij blijven om de toelichting in het Nederlands te vertalen.

Toen ik bij het hotel aankwam hadden ze hun kamer sfeervol ingericht: ze hadden wierook en kleine kaarsjes neergezet en zachte loungemuziek opgezet.

“Zo jongens jullie hebben de stemming al aardig te pakken” zei ik toen ik binnen gelaten werd.

“Ja, we willen er een onvergetelijk avond van maken” zei Joel.

Ik begreep wat hij bedoelde want hierna zouden we uit elkaar gaan.

Klokslag 19.00 uur kwam de masseur. We maakten kennis met elkaar en ik legde aan hem uit wat de bedoeling was. Hij vond het prima.

“Wie laat zich masseren” vroeg hij.

We keken elkaar aan. Daar had niemand nog aangedacht.

“Ja, wij willen het graag leren en dus moeten we kunnen zien wat hij precies doet” zei Rob.

Het kwam er dus op neer dat ik het slachtoffer moest spelen.

Gelukkig had ik die avond juist mijn nieuwe ondergoed aangedaan. Na het reizen vind ik het heerlijk om nieuw ondergoed aan te schaffen en me weer eens mooi aan te kleden. Zo nonchalant mogelijk trok ik mijn blouse en rokje uit en even later stond ik in mijn crèmekleurige beha en slipje. Deze kleur staat me altijd erg goed en steekt mooi af bij mijn bruine huidskleur.

We hadden elkaar al vaker in badkleding gezien maar dit was toch anders. Ik voelde hoe de jongens naar me staarden toen ik me uitkleedde.

“Je ziet er fantastisch uit, Virginie” merkte Rob op.

Ik voelde me van binnen helemaal warm worden van die opmerking en ging maar gauw op het bed liggen. Gelukkig had ik niet mijn sexy string en bijbehorende halve push up beha aangedaan dacht ik toen ik lag. Om het geheel af te maken kreeg ik ook nog een blinddoek uit het vliegtuig voor.

“Dan kan je de behandeling beter voelen” fluisterde Joel in mijn oor.

Ik probeerde zo relaxt mogelijk op het bed te liggen en net te doen alsof ik een normale massage kreeg. De masseur begon te vertellen en onderwijl voelde ik zijn handen op mijn rug datgene aanwijzen wat hij vertelde. Loom vertaalde ik het voor de jongens. De handen van de masseur werden afgewisseld door die van de jongens die dezelfde oefening probeerden na te doen. In het begin voelde ik me behoorlijk opgelaten maar al snel veranderde dat in een heerlijk loom gevoel. De vermoeidheid van de afgelopen dagen kwam over me heen en ik begon te genieten van de weldadige strelingen.

Ik voelde hoe de masseur voorzichtig de bandjes van mijn beha op mijn rug los maakte en deze opzij schoof om er beter bij te kunnen. Ik had geen fut of zin meer om te protesteren en zakte steeds verder weg. Ik had niet eens meer in de gaten dat ik niets meer vertaalde. Mijn gedachten waren elders en mijn lichaam genoot van de zachtaardige aanrakingen. Dit mocht zo uren duren dacht ik bij mezelf.

Plotseling schrok ik wakker. Ik was in slaap gevallen, maar hoe laat het precies was wist ik niet. De massage was nog bezig maar het leek wel alsof het op een andere manier gebeurde. Ik zakte weer weg in mijn roes en voelde in de verte hoe iemand liefdevol op mijn vingers zoog. Hoorde dat er ook bij? Ik wist het niet meer, maar het voelde lekker aan dus liet ik het maar gaan. Ook de andere hand werd op dezelfde wijze behandeld. Eerst gleden de toppen van mijn vingers langs een mond. Het voelde alsof ze gekust werden. Dan werden er twee vingers naar binnen gezogen. Mmm, een apart gevoel en het werd allemaal heel teder gedaan.

Even later werden ook mijn tenen onderhanden genomen. Net zoals bij mijn vingers nam iemand ze in zijn mond. Wat gebeurde hier? Aan vier kanten werd er aan me gelikt. De tongen kropen langzaam maar zeker omhoog. Ik voelde hoe ze over mijn handpalm gleden, mijn pols beroerden en over mijn onderarm een nat spoor achterlieten. Tegelijkertijd gleden er tongen over mijn voeten, via mijn enkels en langs mijn kuitbeen omhoog. Ze kwamen steeds hoger en ik voelde me warm maar ook geil worden. Moest ik er wat van zeggen of zou ik gewoon afwachten wat er ging gebeuren. Eigenlijk vond ik het prima en had ook geen puf om wat te zeggen, dus deed ik niets.

Een tong gleed in mijn oksel, alles werd gestreeld en gelikt. Ik voelde hoe de bandjes van mijn beha nog verder opzij geschoven werden; ze hingen nu los op mijn schouders. Zolang ik bleef liggen was er niets aan de hand. Ook kropen er tongen langs mijn benen omhoog. Wat een opwindend gevoel bracht dat met zich mee. Ik hield mijn adem in. Hoe ver zouden ze gaan, vroeg ik me af.

Iemand trok aan de bovenrand van mijn slipje. De stof werd omhoog getrokken en spande daardoor strakker om mijn billen. Opnieuw trok men er aan; ik voelde hoe de zijkanten langzaam maar zeker tussen mijn billen schoven. Vermoedelijk konden ze er dan beter bij dacht ik loom. Toen ook mijn benen wat meer uit elkaar werden gelegd voelde ik hoe de stof van mijn slipje diep in mijn kruis trok. Ik was al behoorlijk opgewonden en door het schuren van de stof in mijn kruis was dat nog erger geworden. Ik voelde hoe mijn spleetje heet werd en zich opende. Tot mijn schaamte kropen langzaam maar zeker mijn lipjes onder de stof vandaan en krulden zich om het kruis van mijn slipje. 
Hopelijk zag niemand dat. Het voelde overigens wel ontzettend lekker aan. De koele buitenlucht blies langs mijn gevoelige lipjes en ik voelde me steeds geiler worden. Die koele buitenlucht bleek achteraf het blazen van een van de jongens te zijn. Ze gingen gewoon door. Er kropen twee tongen over mijn dijbenen omhoog. Het zou niet lang meer duren voordat ze mijn kruis zouden bereiken. Nu moest ik er iets van zeggen; maar wilde ik dat wel. Ik besloot ze nog even hun gang te laten gaan. Hoger en hoger gingen ze en net op het moment dat ze mijn kutje zouden bereiken verdwenen ze.

Verschillende handen hielpen me met omdraaien. Even later lag ik op mijn rug. Het behaatje was bij deze actie gesneuveld merkte ik nu pas en dus lag ik met blote borsten voor ze. Voor protesteren was het nu te laat en anders zou ik weer zo preuts overkomen en dat wilde ik ook weer niet. Ik was immers een vrouw van de wereld!

De tongen verschenen weer in mijn oksels. Centimeter voor centimeter kropen ze langs de zijkant van mijn borsten omhoog. De hitte in mijn lichaam steeg synchroon en inmiddels had ik het stadium bereikt dat ik graag wilde dat iemand mijn borsten zou aanraken. De tongen gingen door en de cirkels rond mijn inmiddels stijve tepels werden steeds kleiner. 
Eindelijk bereikten ze de top. Een zachte kreun ontsnapte me toen ze gelijktijdig mijn tepels naar binnen zogen. Mijn hemel wat was dat lekker; ik was inmiddels ontzettend geil geworden en wachtte gespannen op het vervolg af. Ze zogen en knabbelde tegelijkertijd. Mmm, dit zou ik wel lang kunnen volhouden.

Terwijl mijn tepels onderhanden werden genomen merkte ik dat iemand zachtjes mijn slipje uittrok. Dit ging wel erg ver; dit wilde ik eigenlijk niet!
Het elastiek gleed over mijn onderbuik. Ik probeerde tegengas te geven maar mijn billen drukten zich zelfstandig omhoog om de actie te laten doen slagen. Ik merkte dat ik geen baas meer was over mijn eigen lichaam. Het broekje werd verder omlaag getrokken, langs mijn benen over mijn kuiten en uiteindelijk voelde ik niets meer. Ik lag nu spiernaakt voor ze. Ik rilde bij de gedachte.

De tongen waren weer terug op mijn lichaam en kropen over mijn heupen naar mijn onderbuik. Ik had me die avond gelukkig nog snel even geschoren en was trots dat er slechts een smal reepje schaamhaar te zien was. Het duurde lang voordat ze dat bereikten. Om beurten speelden ze er mee. Mijn benen werden nog meer gespreid en met de knieën omhoog neergezet. Mijn kutje stond nu helemaal open en ik voelde hoe het geil er langzaam uit droop. De tongen op mijn been kwamen steeds dichterbij en kropen langs de binnenkant van mijn dijen rondom mijn kutje. Gek werd ik van dat gedraai. “Oh, pak me dan” zuchtte ik. Toen waren de tongen weg.

Ik voelde dat iemand tussen mijn benen plaats nam. Twee vingers geleden over mijn gezicht en kropen in mijn mond. Ze speelden met mijn tong en verkenden mijn mondholte. Vandaar trokken ze een nat spoor over mijn lichaam. Al cirkelend verkenden ze mijn gevoelige borsten en bewerkten subtiel mijn harde tepeltjes. Toen trokken ze verder naar mijn platte buikje en kriebelden in mijn navel. Ik huiverde toen ze dichter bij mijn op springen staande kutje kwamen. Ze cirkelden voor mijn gevoel eindeloos rond mijn gevoelige spleetje. En eindelijk gleden ze over mijn lipjes en drongen plotseling zonder waarschuwing diep in mijn gloeiende kanaal. Ohh, kreunde ik luid. Toen waren ze alweer weg. 
Ze gleden weer naar mijn mond. Ik proefde mijn eigen sap. Normaal zou ik daar niet zo dol op zijn, maar deze keer vond ik het toch wel geil. Opnieuw gleden de vingers omlaag. Ze volgden dezelfde weg. Ik wist wat er zou komen en drukte mijn onderlichaam op het juiste moment omhoog. Ahh heerlijk. Weg waren ze weer.

Het duurde iets langer en aan het gestommel te horen was er blijkbaar iemand anders tussen mijn benen gekropen. Deze vingers waren ook dikker en smaakten anders. Nat gleden ze over mijn lichaam omlaag. Alles werd supergevoelig. en uiteindelijk drongen ook deze diep in mijn kutje naar binnen. Na de tweede keer kwam de volgende. De behandeling was nu bekend maar niet minder lekker. Goh wat was ik botergeil van die vingers geworden. Ik had maar weinig nodig en dan zou ik ontploffen.

Volgens mijn berekening zat nu de laatste persoon tussen mijn benen. Iedereen was geweest en ze hadden allemaal met hun vingers in mijn geile kutje gezeten. Ik had dat allemaal toegelaten en voelde me net een geil sletje dacht ik bij mezelf. Toch had ik er geen spijt van en wachtte vol ongeduld het vervolg af. De gedachte dat ze allemaal in me hadden gezeten maakte me nog heter en toen de laatste persoon langer met zijn vingers mijn hongerige spleetje bewerkte kwam ik schokkend klaar. “Ohh ja ja” kreunde ik luid terwijl de ene genotsgolf na de ander door mijn lichaam trok. Wat een heerlijk orgasme was dat. Ik zakte helemaal weg in een zalige roes.

Toen ik wat bijgekomen was werd ik door vier paar handen opgetild en omgedraaid. Deze keer moest ik op handen en knieën blijven zitten. Ik voelde me net een geil hoertje zoals ik er bij zat, maar protesteren deed ik niet. Mijn benen waren uit elkaar geplaatst en daardoor stond mijn gleufje uitnodigend open.

Iemand kroop tussen mijn benen en duwde mijn kontje wat uiteen. Voordat ik wist wat er gebeurde boorde een stijve paal zich diep in mijn glibberige kanaal. Ik werd in een keer diep genomen. “Ahh” kreunde ik luid. Doordat ik supergeil en glibberig was gleed de paal er soepel in. Het gevoel was ik echter alweer snel kwijt want hij had zich al teruggetrokken. 
Ik voelde en hoorde wat beweging en kreeg plotseling iets tegen mijn mond geduwd. Jezus, die lul die net in mijn kutje had gezeten werd nu tegen mijn mond geduwd. Zonder na te denken opende ik mijn mond en hapte de harde lul naar binnen. Mijn hemel wat was dit geil. Nu proefde ik druppels sperma vermengd met mijn eigen kutgeil. Ik likte de harde eikel schoon en probeerde hem af te zuigen. Hij bewoog zich een paar keer in mijn mond en haalde hem er toen weer uit. Even gebeurde er niets maar toen voelde ik opnieuw dezelfde lul diep in mijn hongerige kutje doordringen. Twee keer stootte hij diep in me en toen verdween hij weer.

Oh nee hé dacht ik, ze gaan me weer om de beurt pakken. En zo gebeurde het. Een stompe dikke lul diende zich aan en drukte zich naar binnen. Twee keer stootte hij in me en daarna kreeg ik hem in mijn mond gestopt. Het werd steeds gekker. Ik hoorde de persoon voor me kreunen toen ik aan zijn wapen zoog en sabbelde. Maar voordat ik hem klaar kon maken was hij alweer verdwenen. 
Een volgende had zijn plaats al weer in genomen. Dun maar lang drong hij ver door. Ik voelde hoe ik vanonder steeds meer begon te lekken en ook proefde ik steeds meer kutgeil op die harde sabels. 
De vierde was een fors exemplaar. Beduidend groter dan de rest. Ik werd vanonder flink opgerekt en het liefst had ik dat hij me ruw zou neuken. Maar helaas na twee stoten bood hij zijn kanjer voor mijn mond aan. Het viel niet mee om hem naar binnen te krijgen. Maar met likken en zuigen verwende ik hem zo goed mogelijk. Toen hij opnieuw bij me binnendrong voelde ik hoe mijn lichaam ontplofte. Goh, wat was ik opgewonden geraakt van hun geile spelletjes. Alles stroomde en gonsde in mijn lichaam en opnieuw had ik een geweldig hoogtepunt.

Het duurde even voordat ik door had dat iemand anders zijn plaats had ingenomen. Deze keer bleef hij langer in me. Sterker nog hij begon me stevig te neuken. “Toe maar” moedigde ik hem aan “neuk me hard”. Die geile taal was blijkbaar voldoende voor hem want niet veel later stortte hij kreunend zijn zaad in mijn onderbuik uit. Golf na golf spoot naar binnen.

Mijn kutje werd steeds glibberiger en toen de volgende zijn paal er tegen zette gleed hij vanzelf naar binnen. Oh oh wat was dit lekker. Het tempo van deze persoon lag aanzienlijk hoger en in no time spoot hij ook zijn lading in me. 
Ik voelde hoe er nu hele stralen geil en sperma uit mijn kutje dropen. Dat was blijkbaar geen probleem voor de jongens want ik voelde al hoe de volgende naar binnen drong. Op een vakkundige manier werd ik genomen en weer voelde ik me vol gespoten worden.

Toen was de laatste aan de beurt. Ik herinnerde me zijn grote lul nog. Door het vele zaad en geil gleed ook dit exemplaar soepel naar binnen. Op een ruwe wijze begon hij me met lange halen te neuken. Ik genoot. “Oh ja toe maar!” “Ram hem er maar in!” “Spuit me maar vol!” Ik was niet meer bij zinnen en voelde hoe mijn lichaam opnieuw naar een hoogtepunt hunkerde. Terwijl hij me neukte voelde ik een glibberige vinger kleine rondjes over mijn aars draaien. “Ohh ohh” kreunde ik als teken dat ik het lekker vond. De tinteling in mijn lichaam begon. Mijn volgende orgasme kwam er aan. En net op het moment dat ik klaar kwam drukte hij zijn duim diep in mijn aars. De combinatie van pijn en genot deden me op een waanzinnige manier klaar komen. Ik bleef kreunen en janken. Tussen mijn eigen geluiden door hoorde ik hem een luide kreet uiten toen hij voor de laatste keer diep in me drong en zijn zaad in mijn onderbuik loosde.

Ik voelde me echt een sloerie. De een na de ander had me geneukt en vol gespoten. Ik had niet geprotesteerd; sterker nog ik had ervan genoten. En nog steeds voelde ik me ongekend geil en weerloos. Ik had het gevoel dat ze alles met me konden doen.

Ik liet me uitgeput op het bed zakken en draaide me op mijn rug. Waarschijnlijk lagen de jongens ook bij te komen. Maar daarin vergiste ik me. De blinddoek werd van mijn ogen afgehaald en ik keek recht tegen een glibberige halfslappe lul van Rob aan. “Toe meissie maak hem nog eens hard” moedigde hij me aan. Onderwijl duwde hij zijn lul tussen mijn lippen en kon ik moeilijk anders. Zijn geslacht zat onder het zaad en kutgeil maar inmiddels was ik dat opwindend gaan vinden. Ik nam hem in mijn mond en begon hem uitgebreid te bewerken. Toen hij weer hard was trok hij zich terug.

Hij kroop naast me op het bed. Ik voelde hoe drie paar handen mijn lichaam op tilden, het een stukje verplaatsten en vervolgens op de stijve paal van Rob spitste. Ohh hier had ik niet van terug. Terwijl ik zo lag kreeg ik de lul van Joel tegen mijn mond geduwd. Ook deze wilde een vergelijkbare behandeling. Hij was niet zo groot en het geval verdween bijna helemaal in mijn keel. Terwijl ik zo bezig was voelde ik hoe iemand met een glibberige vinger weer rondjes over mijn aarsje draaiden. Goh wat was ik daar toch gevoelig. Ik duwde mijn kontje omhoog en voelde hoe de vinger naar binnen drong. Het was jammer dat Rob me niet gelijktijdig begon te neuken. Een tweede vinger gleed soepel naar binnen.

Inmiddels was Joel zijn paal weer op volle oorlogssterkte gebracht en trok hij zich terug uit mijn mond. Ik was benieuwd wat er ging gebeuren. Ook de vingers verdwenen helaas uit mijn kontje. Voordat ik echter begreep wat ze deden voelde ik hoe de lul van Joel zachtjes maar dwingend tegen mijn aarsje werd geplant. Oh nee dit had ik nog nooit gedaan. “Alsjeblieft niet doen” kreunde ik zachtjes. Ik was blijkbaar de enige die het hoorde want niemand reageerde. Langzaam maar zeker drong de voor mijn gevoel enorme lul in mijn nog maagdelijke kontgaatje.

Gelukkig deed Joel het voorzichtig en hield hij rekening met mijn eerste keer. “Alsjeblieft” zuchtte ik weer. Hij zat er nu voor de helft in en begon zachtjes heen en weer te schuiven. Dit gaf wat minder pijn. Ik ontspande me en begon het zelfs opwindend te vinden. Ik had wel eens gelezen en op TV gezien dat een vrouw gelijktijdig door twee mannen werd genomen en had me toen afgevraagd of dat wel zo lekker was zoals ze het deden voorkomen.

De eerste keer viel in ieder geval in het begin niet mee dacht ik. Door de ontspanning en het vele geil dat hij op zijn lul had gesmeerd ging het wel steeds soepeler. Mijn darmkanaal paste zich er op aan en ontving het gevaarte steeds gemakkelijker. Sterker nog het had wel wat om in twee gaten gevuld te zijn. Toen Joel helemaal in me zat begon ook Rob zijn lul te bewegen. Ik had me wel gevuld gevoeld maar tijdens het binnendringen van Joel had er verder niets bewogen. Nu begonnen ze allebei zachtjes op en neer te bewegen. Jeetje wat een ongelooflijk gevoel was dat. Ze gleden langs elkaar heen slechts door een dunne wand gescheiden. Ik merkte dat ik dit wel lekker begon te vinden. Na een paar minuten had ik zelfs behoefte aan een hoger tempo. “Ohh jongens neuk me wat sneller” smeekte ik ze. Mijn toon was duidelijk veranderd en deze keer hoorden ze het wel. Ze stemden het ritme op elkaar af en begon me toen stevig te neuken. Ik genoot ervan.

Terwijl ik zo op mijn buik op Rob lag te genieten voelde ik een derde lul tegen mijn mond geduwd worden. Oh dat kon er ook nog wel bij dacht ik en hapte de halfstijve paal van Kris in mijn mond. Ook deze smaakte naar sperma en kutgeil. Op het ritme van de twee mannen die me van onder namen begon ik de lul van Kris te pijpen. Dat vond hij blijkbaar wel lekker want in mum van tijd was hij keihard. Hij pakte mijn hoofd met beide handen vast en begon zijn lul nog verder naar binnen te schuiven. Ik moest bijna kokhalzen maar probeerde het toch vol te houden. Hij begon zijn lul in en uit mijn mond te schuiven. Nu werd ik zelfs door drie kerels tegelijkertijd geneukt. Ik merkte dat Kris al naar adem hapte en toen ik hem ook nog begon te zuigen kwam hij klaar. Grote klodders sperma schoten diep in mijn keel. Het was teveel om het allemaal te verwerken waardoor er kleine straaltjes langs mijn mondhoeken naar buiten dropen. Ook Joel voelde ik komen. Hij stootte nog eenmaal diep in mijn kont en kwam toen voor de tweede keer klaar. Omdat het al de tweede keer was werd zijn geslacht snel kleiner. Shit, ik begon bijna klaar te komen door zijn gestoot in mijn kontje. Rob hield het gelukkig wat langer vol, maar hield zich nu ook weer even stil.

Ik voelde hoe Joel zich terugtrok. Mijn kontgaatje bleef voor mijn gevoel wijd open staan. Ik werd door een paar stevige handen een stukje opgetild. Daardoor floepte Rob zijn lul uit mijn glibberige kutje. “Jongens wat doen jullie nu” riep ik verontwaardigd uit “ik had bijna mijn orgasme bereikt”. Niemand reageerde. Wel voelde ik opnieuw een lul tegen mijn kutje gedrukt worden. Hij schoof in een keer naar binnen en vulde me helemaal. Oh ja ik was de enorme paal van Bert nog vergeten. Nou dan moest die het me maar geven. “Toe maar beuk er maar op los” moedigde ik hem aan. Hij penetreerde me een paar keer diep maar schoof toen zijn eikel door mijn glibberige kutlipjes en verdween. Ze lieten me weer over de lul van Rob zakken. Nou ja alles beter dan niets dacht ik nog. 
Plotseling voelde ik opnieuw iemand tegen mijn kontgaatje aandrukken. Mmm lekker dacht ik. Ik ontspande en probeerde toegang te verlenen. Dit was echter een enorm geval. Shit dacht ik dit is die gigantische lul van Bert. Inmiddels was ik zover heen dat ik kost wat kost dat ding in mijn reet wilde hebben. Terwijl hij naar voren duwde, drukte ik mijn kontje omhoog. Centimeter na centimeter verdween het monster in mijn darmkanaal. Ik voelde hoe ik opgerekt werd, maar door het vele geil deed het niet zo veel pijn. Nog een klein stukje dan zat ie er helemaal in. Het leek alsof mijn darmen tot in mijn keel werden geduwd. Hij nam even rust en begon toen langzaam op en neer te schuiven. Ook Rob bewoog weer zachtjes. Wow dit was gigantisch. Het gevoel van daarnet was verdubbeld terug gekomen. De mannen stemde het tempo perfect op elkaar af. Als de een naar binnen gleed, gleed de ander net terug. 
Kreunend en steunend lag ik tussen hen in. Wat ik allemaal heb uitgekraamd weet ik niet meer maar de jongens vertelden achteraf dat ik vreselijk te keer was gegaan.

Alle emoties kwamen los. De vorige orgasmen vielen in het niet bij diegene die er nu aan kwam. Werkelijk vanuit mijn tenen voelde ik het opborrelen. De mannen voelde het blijkbaar ook en voerde het tempo nog iets op. Jaahaa schreeuwde ik. Een oceaan van genot viel over me heen en ik verdween compleet van de wereld. Ik heb geeneens meer gemerkt dat Rob en Bert nog klaar kwamen.

Het duurde ruim een half uur voordat ik weer enigszins bij zinnen was. Ik zag de mannen om me heen zitten. Ze hadden champagne ingeschonken en wilden graag met me toosten. Ik voelde me echter wel een beetje opgelaten. De hele reis had ik me goed kunnen houden en nu had ik me als een ordinaire hoer door alle vier laten neuken. Rob had het in de gaten. “Virginie, je bent voor ons de afgelopen weken een fantastische gids geweest. Je hebt je volledig weggecijferd voor ons. We zijn werkelijk niets te kort gekomen en hebben alles gezien wat we wilden. We waren het al snel met elkaar over eens dat we je hiervoor op een speciale manier wilden bedanken. Iets kopen vonden we te gemakkelijk en onpersoonlijk. De gedachte om je van ons te laten genieten kwam bij Joel vandaan. We hebben geprobeerd je net zoveel genot te geven als wij de afgelopen weken hebben gevoeld. We hebben een groot respect voor je, dus denk alsjeblieft niet dat je je als een ordinaire hoer aan ons hebt aangeboden. Wij hebben je verleid en bevredigd en willen daarom toosten op alle mooie dingen in het leven!”.

Proost riepen we met zijn allen in koor. Het was een onvergetelijke reis!

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen