Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Het gebeurde tijdens onze vakantie vorig jaar. Harm had de camper van zijn broer geleend en daarmee zouden we wat rondtoeren. Er was geen vastomlijnd reisplan. We zouden gewoon het goeie weer achterna gaan had mijn man gezegd en dat vond ik een prima plan.

Na een weekje zwerven waren we in het zuiden van Frankrijk aangekomen en we waren van plan vandaar nog naar Italië te gaan. Het was laat en de campings die we voorbij waren gereden waren allemaal vol. Harm vond het niet veilig om zomaar op een parkeerplaats te gaan staan en reed tenslotte een bospad in, waar we tot onze verrassing toch nog bij een soort camping uit kwamen. Tenminste, het was een open stuk terrein waarop twee tenten, twee auto’s en een Volkswagenbusje stonden. Maar geen slagboom, toiletgebouw of iets anders dat aan een camping deed denken. De auto’s hadden Franse kentekens, het busje echter een Nederlands. Je kunt ook nergens komen of er zijn wel Nederlanders, zei Harm geërgerd, maar ik vond het wel een veilig idee. Een saaie camping is beter dan geen camping zei ik.

Het was half tien en het begon al te schemeren. Harm was bekaf en wilde eigenlijk meteen gaan slapen. Ik voelde me hitsig omdat we al drie dagen niet gevreeën hadden, maar daar wilde hij niets van weten. Binnen vijf minuten sliep hij als een blok. Ik ging in arren moede maar in de cabine zitten met een puzzelboekje.

Tot dan toe was er buiten niemand te zien geweest, maar na een minuut of vijf ging de schuifdeur van de bus open en kwamen twee mannen naar buiten, nou ja mannen: ze leken me een jaar of 18, 19 en toen ze mij in de verlichte cabine zagen zitten zwaaiden ze. Ook Nederlanders dachten ze natuurlijk en ik zwaaide terug. Even later kwamen uit de bungalowtent nog twee jongens gekropen, maar die leken me wel een paar jaar ouder. Ook zij zwaaiden en weer zwaaide ik terug. Er werd een kratje bier naar buiten gesleept. Ze gingen het zich gezellig maken buiten. Het was ook zwoel weer en buiten heel wat aangenamer dan binnen.

Een van de jongens zwaaide opnieuw naar me en stak uitnodigend een fles omhoog. Ik aarzelde. Het was verleidelijk, want ik had best zin in wat gezelschap. Toen hij zijn handgebaar herhaalde besloot ik dan maar even te gaan. Ik keek nog even achterin, maar Harm was ver weg en die krijg je dan met nog geen kanon wakker; ik knipte het lichtje uit en stapte uit.

Rob, Ewoud, Hans en Dirk. Het zijn namen die ik nooit meer zal vergeten. Ze hadden allevier alleen een korte broek aan; ze kwamen uit Apeldoorn en trokken met zijn vieren in die bus ‘door Europa’. Rob en Ewoud waren 18 en hadden net hun eindexamen gedaan. Hans was 22, de broer van Rob, hij studeerde aan een of andere economische hogeschool en Dirk tenslotte was 23 en net afgestudeerd van die zelfde school. Allemaal aardige, goedlachse knullen bij wie ik me met mijn 34 jaar prima op mijn gemak voelde. We dronken allemaal bier en ze deden stuk voor stuk hun best om bij me in de smaak te vallen, wat ik best opwindend vond. Het hitsige gevoel van eerder was namelijk nog niet verdwenen en zo in een ronde kring, met de oudste twee met hun blote bovenlijf zo dicht naast me, werd het alleen maar verhevigd. Het was al donker, we spraken op gedempte toon en dat maakte het allemaal nog intiemer. Van tijd tot tijd was er een vriendschappelijke hand op mijn knie, van beide kanten, en ik voelde me wegzinken in een roes van geilheid.

Ik droeg een spijkerbroek en een luchtig bloesje dat eroverheen hing. Dirk was de eerste die zijn hand even over mijn rug liet glijden en er trok een rilling door me heen tot in mijn tenen. Je hebt geen behaatje aan hè?, fluisterde hij. Het was in de stilte voor iedereen duidelijk te verstaan en ineens was ik méér nog dan het uur daarvoor het middelpunt van ieders aandacht. Dat heb je goed gevoeld, gaf ik zachtjes toe en daarmee sloeg de opwinding bij iedereen in volle hevigheid toe. Hans wilde ondanks die bevestiging zelf ook even op mijn rug voelen. De vlammen sloegen me uit en hoewel ik zwakjes protesteerde liet hij zijn hand ook ónder het bloesje glijden. Zijn vingers over mijn naakte rug maakten me bijna gek en toen hij me ineens naar zich toe trok, zijn arm om mijn blote rug, liet ik me gaan in een heftige tongzoen. Ik sloeg mijn armen onbeheerst om zijn nek en zo ineen gestrengeld drukte hij me neer tot ik op mijn rug lag en hij half over me heen. Zonder veel omhaal trok hij mijn tieten bloot en ineens zaten ze allemaal om me heen en werden mijn borsten betast en bekneed door vele handen die elkaar elk plekje betwistten.

De genotsscheuten die door me heen gierden waren onbeschrijflijk, maar tegelijk overviel me een razende paniek bij de gedachte dat dit allemaal op nog geen vijf meter afstand van onze camper gebeurde. Nee, jongens, hijgde ik overstuur. Niet doen, niet hiér! Het laatste was een toverwoord. Ze hielden meteen op en staarden me verstomd aan, alsof ze niet konden geloven wat ik daarmee had gezegd. Niet hier, wel dáár?, zei Dirk en knikte naar de bosrand. Mijn lijf schrééuwde om bevrediging, maar met vier man het bos induiken… Niet allemaal tegelijk, zei ik met een rooie kop: om de beurt… en alleen als er condooms zijn…. Nou, die hadden ze in overvloed, wat dacht je: vier van die gasten op vakantie….

Rillend en bevend stapte ik even later met Dirk over het greppeltje heen dat de open vlakte van het bos scheidde. Verder dan een meter of vijf kwamen we niet, maar in ieder geval was het uit het zicht. Een handig plekje was het zeker niet, maar er was geen tijd om naar een ideale plaats te zoeken. Het struikgewas was dicht en je kon er nauwelijks liggen, maar als twee mensen helemaal bezeten zijn kan het overal, dat bleek. Dirk trok onvervaard mijn bloesje uit, hing dat aan een tak en stroopte in no time mijn spijkerbroek en slip naar beneden. Waarom moet dat allemaal?, hijgde ik toen hij zelfs mijn sandalen uit deed om alles over mijn voeten te trekken. Maar ik trapte zelf driftig mee om hem te helpen. Daarna zocht ik ongemakkelijk een plekje terwijl hij zijn broek uittrok. De grond was ongelijk, hard en stekelig en mijn kop ging schuil onder overhangende takken en bladeren, maar toen hij in één ruk zijn lul in me ramde was dat allemaal vergeten. De immense uitbarsting die al zo lang op de loer lag kwam al na een paar minuten flink stoten en ik zette mijn tanden in zijn schouder om het niet uit te gillen van genot.

Hans was nummer twee. Hij had zijn broek al uit en een condoom om. Opnieuw beleefde ik een vurig orgasme, maar hij had meer in zijn mars dan Dirk en beukte nog een tijdje woedend door waardoor hij me voor de tweede klaar kreeg.

Ik lag te baden in mijn zweet toen de derde zich aankondigde. Het was Ewoud die ook al helemaal naakt aan kwam zetten. Hij had zijn condoom in zijn hand en vroeg of ik hem om wilde doen. We hebben niet veel tijd jongen, fluisterde ik toen hij me daarna begon te zoenen en te strelen. Doe het zo snel mogelijk en let maar niet op mij….. Maar hij dacht daar anders over. Als ik het doe, doe ik het goed, zei hij en ik kreeg inderdaad de langdurigste beurt tot dan toe. Wel tien minuten ging hij driftig op en neer tot het zwart voor mijn ogen werd.

Rob was de jongste, de laatste en de meest schuchtere. Hij was de enige die geen stijve had toen hij zich door de struiken naar me toe had geworsteld. Hij knikte dankbaar toen ik hem aanbood hem af te trekken. En zo was hij de enige die zijn condoom ongebruikt achter kon laten toen hij zich over mijn tieten leeg had gespoten.

De volgende ochtend in alle vroegte zat Harm al achter het stuur. Ik hing met een dreinerige koppijn en een kop koffie nog in de kussens van ons bed. Snel vergeten deze plek, riep hij monter naar achteren. Op naar Italië schat, okay? Door het raampje zag ik de platgetreden plek waar we ons door het struikgewas een pad hadden gebaand. Ik moest een brok wegslikken. Ja okay schat, riep ik terug, rijjen maar!

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen