Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Ik lag in mijn huwelijksbed, mijn benen languit voor me uitgestrekt, het bovenlichaam rechtop. Tussen mijn dijen zat Melita, mijn kersverse bruidje. Haar fraaie kontje de hoogte in gestoken, gaf ze me een pijpbeurt van jewelste. Af en toe beet ze van opwinding hard in mijn schacht. Verwonderlijk was dat niet aangezien zij achterlangs werd genomen door Jeroen, mijn beste vriend en getuige. Naast me lag zijn vriendin Maaike, de tulen feestjurk en haar satijnen onderrokken opgeschort tot boven haar dijen, zich te vingeren alsof ze daarmee het einde van de wereld kon tegenhouden.

Met zijn vieren hadden we het feestje afgesloten. Verhit door de drank was Melita voor mijn ogen en die van zijn vriendin beginnen flirten met Jeroen. Als een speels katje was ze tenslotte op zijn schoot gekropen, met haar vingers door zijn stugge krullenbol woelend terwijl ze haar laag uitgesneden boezem tegen zijn gezicht aanduwde. Je zag de spanning tussen hen zienderogen stijgen. Wat zijn handen, die onder haar japon waren gegleden, daar deden kon ik niet zien, maar haar op en neergaande lichaam en zijn onderdrukte gekreun maakten het zelf aan de meest fantasiearme kerel duidelijk wat er gaande was. Ik was te opgewonden om te reageren en had mijn hand haast buiten mijn medeweten tegen mijn kruis aangeduwd. Ik voelde mijn erectie kloppen tegen mijn pols. Maaike kon niet bevatten dat ik me op mijn eigen trouwfeest en waar ik zelf bij was de horens liet opzetten. Door haar vriend nota bene.

“Laat jij dit zomaar gebeuren?”, siste ze me in het oor. Haar hete adem en haar lichamelijke nabijheid deden me razend trek in haar krijgen. Zonder verder boe of ba greep ik haar hand en duwde die tegen de stijve bobbel in mijn broek. Ze trok die al even snel terug, terwijl op haar gezicht verbijstering streed met verbazing en boosheid. Inmiddels hadden Melita en Jeroen alle schijn laten varen. De dunne bandjes van haar jurk waren over haar schouders gegleden en ontblootten de overspelige borsten, waar Jeroen hartstochtelijk op ging zuigen. Met opwaarts stotend bekken dreef hij zijn pik in haar. Ze kreunde heviger dan ze ooit bij mij had gedaan.

Maaike hield het niet meer. Ze slaakte een kreet die door merg en been ging en verraste dan vriend en vijand door in ultieme frustratie mijn broek los te ritsen en mijn gezwollen lul uit mijn gulp te trekken. “Ik zal hem eens een lesje leren”, vloekte ze in zichzelf, vooraleer ze haar kleed en zichzelf optilde en schrijlings over mijn benen kwam zitten. Haar gezicht was vuurrood aangelopen en ondanks zichzelf was ze bloedgeil geworden. Nog nooit was ik zo blij geweest met de woede van een vrouw. Tussen onze lichamen in duwde ze het dunne reepje stof van haar tangaslip opzij, nam mijn pik beet en stak hem in zich als een mes waarmee ze zichzelf wou pijnigen om de pijn van zijn bedrog te verdringen. Haar poesje was warm en nauw als dat van mijn jonge vrouw. Ik kneep mijn anus samen zodat mijn lul zijn vuist balde in haar binnenste. Haar onderlichaam kronkelde en kreunde van extase. Ze trok haar jurk omlaag tot op haar middel, me strak aankijkend met haar tepels. Ik legde mijn handen op haar schouderbladen, haar naar me toetrekkend en mijn gezicht begravend in de warme weelde van haar borsten. Zichzelf ophitsend met de zweep van haar woede, neukte ze me keihard, als kon ze geen betere manier verzinnen om zich te wreken op Jeroen. Mij maakte het waarom niet uit. Enkel om het hoe maalde ik. Het was zo verdraaid lekker door die furie genaaid te worden dat ik stilaan betreurde niet met haar te zijn getrouwd.

Bij haar draaide echter alles om Jeroen. “Laat hem zien wat je met me doet”, hijgde ze pervers in mijn oor voor ze van me afstapte en op handen en voeten knielde naast de stoel waarop Jeroen Melita neukte. Ik kleedde me uit tot op de huid en kwam bij hen staan, mijn hand enkele malen over mijn schacht pompend om Melita te laten zien wat ze in ruil kreeg voor haar ring. Bij het zicht van mijn gezwollen lul werden haar ogen groot als schoteltjes. Zich met een hand vasthoudend aan Jeroens schouders liet ze zich zijwaarts voorover leunen tot haar gestulpte lippen over de knop van mijn pik glijden. Mijn hand op haar achterhoofd schoof ik haar mond over de hele lengte van mijn paal tot mijn eikel geprikkeld werd door de onwillekeurige slikbewegingen van haar keel.

Hoe vaak ik haar ook genaaid had, pas nu begon ik een vermoeden te krijgen van haar ware natuur want ze stal haar mond van mijn pik, lispelde me toe “Straks. Nu dit” en ging bij die woorden Jeroen met hernieuwde geestdrift berijden. “Wacht op me”; kreunde ze met hortende stem. “Ik ga zo komen”. Prompt knielde ik achter Maaike en heide mijn pik in haar gretige kut, die zich als een stevige hand om me sloot als wilde ze me nooit meer loslaten. Onder haar lichaam door had ze een vinger in haar poesje gestopt. Bij elke stoot voelde ik mijn eikel langs de knokkel glijden, wat me ongekende sensaties bezorgde. Alle vriendschap vergeten, neukten Jeroen en ik om het hardst alsof degene die de ander zijn vriendin het eerste kon laten klaarkomen, zijn rivaal de ultieme vernedering zou bezorgen. Zoals zo vaak hadden de heren van de schepping hun krachten echter overschat en moesten wij ons als eersten gewonnen geven. Het was me daarbij een schrale troost dat ik het iets langer uithield dan Jeroen. Een langgerekte kreet was het enige wat hij nog voor mekaar kreeg nadat Melita haar gemillimeterde poesje met een fenomenale dreun tegen zijn ballen had aangesmakt en toen begon hij door haar ontgoochelde gilletjes heen te ejaculeren, zijn mannelijke trots leegbloedend in de valkuil van haar kut. Nu ik het van hem gewonnen had, zag ik geen enkele reden om me nog langer te bedwingen en liet ik me opgelucht gaan. Ondanks haar protest om zoveel egoïsme trok ik mijn lul uit Maaikes kut en spoot haar feestelijke jurk onder met een confettiregen sperma.

Melita hees zich uit Jeroens schoot, Maaike kwam overeind, onbevredigd onvoldaan terwijl wij sip naar onze nadruipende krimpende pik keken. Alhoewel ik fenomenaal was klaargekomen niet meteen de finale die ik verwachtte van mijn huwelijksnacht. De meiden keken eerst ons en dan elkaar aan. Ik zag de medeplichtigheid in hun ogen nog voor ze uit één mond vroegen “Zullen we ze nog een kans geven?”, van vijanden ineens bondgenoten. Zo kwam het dat we voor de verbaasde blikken van de hotelbaliebediende met vieren incheckten in de bruidssuite die voor twee was bedoeld.

Op de kamer aangekomen stripten we gretig, met uitzondering van Maaike, die met haar zaadbevlekte kleed, paarsgestifte mond en gothic look de verdorvenheid zelf leek. Nauwelijks naakt ging Maaike op handen en voeten op het bed liggen, haar billen met beide handen opentrekkend, mijn en Jeroens blikken aanzuigend naar de draaikolk van haar kut. “Neen”, wees ze me af toen ik op mijn knieën achter haar aanschoof. “Met jou zal ik nog zoveel nachten hebben. Met Jeroen alleen deze”. Al zijn dat niet meteen de woorden die een man van zijn bruid verwacht tijdens zijn huwelijksnacht, toch was ik aangenaam verrast door Melita, die ik ondanks mijn liefde en mijn passie voor haar een stuk passiever had leren kennen en inschatten.

Jeroen wachtte niet tot ik opzij was gegaan, maar duwde me zelf weg, legde zijn handen op Melita’s malse kont en penetreerde haar in een bevrijdende kreet. Met een fikse stoot bracht hij haar jonge tietjes aan het slingeren. Over haar rug heen keek ze naar het satijn van haar zweet en naar het ritme van zijn bekken. Steunend op haar onderarm gleed ze één hand onder haar lichaam door, ermee naar zijn ballen graaiend. Onbezwaard door liefde gaf hij een pets op haar kont telkens hij het zwaard van zijn pik in haar dreef. Haar gilletjes van pijn vertolkte hij als lust. Haar verhitte brein staarde hem aan door het waas van haar ogen, zijn blik verlengde zich in het brandpunt van zijn erectie.

Maaike was op het bed komen liggen. Zwarte rokken optrekkend tot over het blank van haar dijen spreidde ze haar grage benen, vervolgens haar rozige kutje open pulkend. Ze kreunde louter en alleen omdat ze zich bekeken wist. Maar haar opwinding had die brandstof spoedig verteerd. Haar tepels zetten haar borsten in vuur en in vlam toen ze zich begon te masturberen. Ze keek geabsorbeerd naar Melita’s en Jeroens parende lichamen, als waren die het passende excuus om zichzelf te verliezen in haar vingers. Jeroens en Melita’s prangende ogen verstrengelden zich in haar kut, tastend, verkennend, haar haast even veel genot bezorgend als de aanraking van haar lichamelijke handen.

Ik manoeuvreerde me tot voor en onder Melita en liet haar toekijken hoe mijn lul stijf, dik en lang werd. Een ragfijn draadje speeksel zeverde van tussen haar watertandende lippen om zich op te lossen in de glans van mijn eikel. Ik legde mijn vuist om mijn pik, me aftrekkend op het tempo waarmee Jeroen mijn vrouw naaide. De stilde werd geritmeerd door het geklets van vlees op hongerig vlees. Melita’s hoofd reikhalsde naar mijn pik, ze begroef haar gezicht in de muskusgeur van mijn ballen, die ze een na een in haar mond zoog, ze binnensmond likkend. Toen ze zich verzadigd had aan hun smaak en hun vorm, spuwde zij ze uit op mijn dijen, haar tong achterna zoenend langs mijn schacht tot ze eindelijk haar lippen opende en sloot rond mijn eikel.

Ik lag in mijn huwelijksbed, mijn benen languit voor me uitgestrekt, het bovenlichaam rechtop. Tussen mijn dijen zat Melita, mijn kersverse bruidje. Haar fraaie kontje de hoogte ik gestoken, gaf ze me een pijpbeurt van jewelste. Af en toe beet ze van opwinding hard in mijn schacht. Verwonderlijk was dat niet aangezien zij achterlangs werd genomen door Jeroen, mijn beste vriend en getuige. Naast me lag zijn vriendin Maaike, de tulen feestjurk en haar satijnen onderrokken opgeschort tot boven haar dijen, zich te strelen alsof ze daarmee het einde van de wereld kon tegenhouden. Aangezien ze zich voor niemand moest bedwingen, reeg ze orgasme na orgasme aan de zeiknatte vingers die ze me af en toe liet aflikken.

Zelf was ik rusteloos. Hoe zalig ik het ook vond om gepijpt te worden, toch jeukte mijn pik om Melita te neuken. Ik duwde haar hoofd naar achter, haar wangen nog vol van mijn afwezige pik en keek haar recht in haar ziel, even verliefd als die eerste keer toen ik haar zag. Mijn blik vertelde haar alles. “Ja” fluisterde ze. En “Neen” fluisterde ze toen Jeroen zich terugtrok om plaats voor me te maken. “Ik wil jullie allebei”.

Pas dan mocht Jeroen zich wel terugtrekken. Hij ging op zijn rug liggen op de plek die we voor hem vrijmaakten. Maaike hield op met zichzelf bezig te zijn. Ze knielde naast hem en richtte zijn pik de hoogte in, zijn eikel wettend met het scherp van haar duimnagel terwijl ze haar andere hand tussen haar dijen plette. Melita’s gezicht stond heel ernstig. Schrijlings kwam ze over hem heen zitten en liet zich behoedzaam zakken. Ze kon een kreun niet onderdrukken toen zijn pik in haar aars drong en zich voorbij de verdediging van haar kringspier vocht. Ze verbeet de pijn op haar onderlip terwijl hij verder in haar gleed.. Over haar schouder keek ze hem aan, ontzet door het afgrijselijk masker dat haar eigen wellust weerspiegelde. De inspanning van de penetratie deed het zweet bij hem uitbreken. Als dikke druppels dauw glinsterde het tussen het kroezend borsthaar. Op dat ogenblik hadden zij een intimiteit die ze mij nooit had gegund, want hoe graag ze ook met haar lichaam experimenteerde, nimmer had ze mij haar in haar kontje laten naaien, al wist ik dat ze dit nu enkel deed omdat ze zich tegelijkertijd door mij wou laten nemen. Bij elke centimeter van zijn lul die in haar verdween voelde ik mijn eigen pik groeien tot ik ging vrezen dat hij in mijn gezicht zou ontploffen, zo barstensrijp was mijn eikel. Maaike wist niet waar eerst te kijken: naar mijn stijve lat of naar die van haar vriend Jeroen, die tot aan zijn ballen in Melita’s anus stak. Mijn echtgenote liet zich voorzichtig achteroverkantelen tot ze met haar rug tegen zijn borst aanlag, haar kleine hoofd in de holte van zijn schouder. Ze nam hem bij de handen en legde die over haar borsten, ze samen met hem knedend; dan gleden haar vingers omlaag naar haar kut en haar klit, spoedig gevolgd door de zijne, die haar stevig bij de heupen namen en haar op en neer begon te schuiven over zijn pik. Het zicht van mijn jonge bruidje, kronkelend als een hulpeloze vis aan Jeroens spies, was groots en stuitend tegelijkertijd.

Ik was me mechanisch gaan aftrekken terwijl ik naar dat spektakel keek. Melita leek oneindig ver van me ver, tot haar blik zich verhelderde en zich vernauwde in de focus van mijn irissen. Zelf zei ze niets. Ze liet Maaike voor zich spreken. “Waarop wacht je. Neuk haar dan toch. Per slot van rekening is het je huwelijksnacht.” Ik ging boven op Melita liggen, wat haar deed kreunen van anticipatie. De warmte sloeg af van haar dijen, haar handen brandden nagelafdrukken in de huid van mijn billen. En toch slaagde ze erin verlegen te kijken, alsof het de eerste maal was dat ik haar zou penetreren en alsof ze zich niet tegelijkertijd haar darmen liet smeren door de stijve lul van mijn boezemvriend. Ik had me nog nooit zo dicht bij hem gevoeld, verbonden als we waren door het lichaam van mijn vrouw. Door de scheidingswand voelde ik zijn pik tegen de mijne pulseren. Langzaam zette ik me in beweging. Had Melita zich in ons seksleven tot dusver eerder het stille type getoond, dan kreeg ik nu een heel andere kant van haar te zien …of beter te horen. Ze zette alle registers open en braakte een stortvloed van scheldwoorden en krachttermen over me uit. Haar liefste koosnaampjes had ze me nooit zo geil in de oren geschonken als de beledigingen die ze me nu in het gezicht slingerde. “O ja. Fuck me jij smeerlap. Neuk me beurs met die gore neukpaal van je. Naai me klootzak. Naai me dan toch”. Ik gaf haar alles wat ik had. Al mijn frustraties, al mijn ontgoochelingen, al mijn geluk; alles wat ik ooit bij haar had kwijt gewild legde ik in de agressie waarmee ik haar neukte.

En plots was het over. Haar kreten verstilden plots, maar haar lichaam sprak des te luider. Wild stuiptrekkend trachtte ze te ontsnappen aan de pletwals van die twee mannenlijven die haar zo hemels verpletterden. De climax joeg blikseminslag na blikseminslag door dat tengere lichaam, dat helemaal niet was berekend op zo een overdaad aan genot. Haar kut pulseerde krampachtig rond mijn lul terwijl haar anus zich als een wurgtrouw samentrok rond Jeroens eikel. Met een schreeuw gaf die zich over en begon zich in haar leeg te pompen, wat haar een reeks nieuwe lustscheuten bezorgde. Ik moest op mijn tanden bijten om me niet te laten meeslepen.

Slechts langzaam kwam ze tot bedaren. Ik wentelde van haar af om haar beter te kunnen bekijken. Ze was adembenemend mooi, haar gelaat opgelicht door een inwendige gloed. Op haar beurt maakte ze zich los van Jeroen. Ze rolde zich op een bolletje in een verre uithoek van het bed, zich in de onzichtbare cocon van haar ontrouw wikkelend en sliep terstond in.

Op hetzelfde ogenblik dat Melita het bewustzijn verloor, verloor Maaikes gezicht alle vriendelijkheid. Ze keek misprijzend en wreed, wat haar een erg geile uitstraling gaf. “Je vrouw is een slet” beet ze me minachtend toe. Dat mocht ik hopen ja! Aan een slet valt meer vreugde te beleven dan aan een saai burgervrouwtje. Aangezien “mijn” sletje echter was ingeslapen focuste ik mijn aandacht nu op Maaike. Met haar zware borsten en haar zinnelijke mond, was ze om in te bijten. Wat ik dan ook deed. Tot mijn verbazing duwde ze mijn hoofd echter weg toen ik me op één van haar tieten wou vastzuigen. “Ah neen hè. Ik ben een eerbare vrouw” ginnegapte ze. “Niet op je huwelijksnacht. En toch niet in je bruidsbed”. Alsof ze vergeten was dat ze zich reeds uitgebreid door me had laten nemen. Of telde achterlangs bij haar niet mee? “Ik wil dat je me in ons bed komt naaien”, zei ze schor en wierp daarbij een vernietigende blik op Jeroen.

Stilletjes muisden we er van uit, Melita zonder enige scrupules achterlatend. Waarschijnlijk ligt ze nog steeds in die hotelsuite, als Doornroosje geduldig wachtend tot een droomprins haar zou komen wekken met zijn zoen.

En Jeroen? Hij kreeg zelfs de troost van de eeuwige slaap niet en moest lijdzaam toezien hoe ik en Maaike er de rest van de nacht, van de dag en van ons verdere leven over deden om te ontdekken hoe dwaas het was dat we nooit eerder met elkaar naar bed waren geweest.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen