Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Het verhaal speelt zich af in onze vriendenkring. Natas en ik zijn al jarenlang bevriend met Els en Werner. Het is een vriendschappelijke relatie waarbij ook het thema erotiek regelmatig aangesproken wordt. In elkaars aanwezigheid worden regelmatig uitdagende blikken uitgewisseld en we spreken open over zaken die ons op het seksuele vlak bezighouden. Werkelijk tot seks was het nooit gekomen, tot die ene avond, niet zo heel lang geleden.

We zijn allemaal nogal Bourgondisch ingesteld en genieten met volle teugen van het leven. Lekker eten met een lekker flesje drank hoort daar zeker bij. Vaak spreken we in het weekend af om, gezamenlijk met de kinderen, lekker bij elkaar te eten. Zo ook deze zaterdag. De heren hadden beloofd gedurende de middag de boodschappen te halen voor het avondeten. Er wordt meestal erg uitgebreid gekookt en het verkrijgen van de juiste ingrediënten is al een klus op zich. Daarbij is een vrije zaterdagmiddag dan ook snel voorbij. Gedurende de boodschappen waren de dames lekker zwemmen met de kinderen in het nabijgelegen zwembad.

Tegen vier uur zijn we weer compleet en wordt gestart met de voorbereidingen voor het avondeten. De avond staat in een Grieks thema en er worden allerlei gerechten zoals forel in wijnbladeren, tzatziki enzovoort gemaakt. Hier en daar wat eenvoudigere gerechten omdat de kinderen niet van te sterk gekruide gerechten houden.

Tegen half zeven is alles zover klaar en gaan we met z’n allen aan tafel. Traditioneel wordt er een fles Ouzo geopend die meegekomen is van onze zomervakantie op Kos. Verder hebben we nog een paar flesjes Retsina meegenomen waarmee het Griekse thema compleet is. Zoals altijd smaken de gerechten voortreffelijk en genieten we met volle teugen.

Inmiddels is het half negen en het toetje wordt geserveerd. Na het toetje gaan de heren de kinderen naar bed brengen en door de dames wordt intussen de tafel afgeruimd.

Negen uur geweest en de avond is voor ons zelf. We ploffen uitgeteld op de grote vierzitshoekbank De TV wordt ingeschakeld en we zappen wat rond. Veel is er niet op en de dames stellen voor om een DVD te gaan kijken. Els had afgelopen week een DVD gekocht van Bridget Jones en deze belandt dan ook in de DVD speler. De tweede fles Retsina wordt geopend en er verschijnen een paar lekker kaasjes op de tafel.

Even na elf uur is de film afgelopen en kijken we nog even of er iets op de televisie is. Zoals gewoonlijk is er op dit tijdstip niet veel meer te beleven en we belanden in zo’n typische zaterdagavond soft erotische film. Bij gebrek aan beter blijft deze dan ook aanstaan. Het leuke aan deze films is dat je altijd zo lekker commentaar kunt geven over de acteurs en actrices. Vooral de dames hebben nogal wat commentaar; de ene actrice heeft te overdreven siliconenborsten en bij de hoofdrolspeelster kun je de ribben tellen. De E-cup van Els en de stevige C-cup van Natas verliezen ze daarbij gemakshalve maar even uit het oog. Door onze Bourgondische levensstijl zijn de dames zeker niet slank te noemen, maar gelukkig houden Werner en ik daar wel van. Beiden vinden we een beetje houvast in het leven niet verkeerd.

Een beetje geïnspireerd door de beelden op de televisie begin ik mijn hand onder de blouse van Natas te wurmen. Ik masseer haar rug en zoek naar haar BH. Op mijn ontdekkingstocht vind ik niets, blijkbaar is na het zwemmen haar BH uitgebleven en ik heb vrije toegang. Voorzichtig daal ik af en voel onder de rand van haar zomerse rok. Daar tref ik een string aan die ik normaal niet van haar gewend ben op zo’n afspraak. Ik heb het idee dat ik hier min of meer uitgedaagd word.

Voorzichtig begin ik Natas over haar borsten te strelen en de situatie laat haar niet onberoerd. Ze komt lekker tegen me aanliggen en geniet van mijn aanrakingen. Plagend legt ze een hand op mijn been, precies zo dat mijn meest gevoelige delen aangeraakt worden. Vanuit mijn ooghoek zie ik dat Werner en Els ook ten opzichte van elkaar wat vrijer worden. Waarschijnlijk heeft ook hier de Retsina enige remmingen weggenomen.

Net als ik met mijn hand achter de rok van Natas verdwijn, is de film afgelopen. De dames vinden het tijd om even een plaspauze in te lassen. Werner en ik kijken elkaar aan. Je ziet ons als het ware denken: tijd voor een plan. Wat de dames niet weten is dat we naast de boodschappen ook nog een tussenstop gemaakt hebben bij een filiaal van Christine Le Duc. De dames hadden ons tot nu toe verweten dat we dat niet zouden durven om de dames toch echt eens te verrassen. Beiden hadden we in de winkel staan te kijken bij een paar min of meer onschuldige seksspeeltjes. We hadden elkaar aangekeken en een veelbetekende blik naar elkaar vertelde ons dat er meer moest gebeuren.

Als Natas en Els terugkomen van het toilet worden ze door ons opgewacht. Inmiddels hebben we de schemerlampen uitgedaan en hier en daar brandt nu sfeervol een kaars.

“We gaan toch niet romantisch worden hé”, grapt Natas.

“Nee hoor “, roepen Werner en ik in koor. “We hebben een verrassing voor jullie die goed in dit schemerlicht past”, is onze reactie.

“Oké, kom maar op dan, we zijn benieuwd”, is het antwoord.

“Gaan jullie allebei maar eens op die hoge stoelen zitten”.

Beide dames gaan al lachend zitten en kijken elkaar even aan. Werner pakt de plastic tas met onze aankopen.

“Weten jullie zeker dat je ons onze gang wilt laten gaan ? “

“Wij laten ons verrassen”, wordt er in koor gesproken.

Els en Natas worden beiden geblinddoekt met een fraaie leren oogkapje.

“Hé, nu kunnen we niets meer zien”.

Werner en ik kijken elkaar even aan en vertellen dat dat nu juist de bedoeling is. Het is tenslotte een verrassing.

We besluiten de spanning op te voeren door elkaars vrouwen te benaderen. Werner begint Natas haar nek te masseren. Ze laat zich gedwee vooroverhangen en Werner laat af en toe zijn hand onder de blouse verdwijnen. Al met al laat het haar niet onberoerd, en een paar stevig overeind staande tepels priemen aan de voorzijde door de blouse. Voorzichtig wordt de blouse omhoog geschoven en verdwijnt op de vloer. Er trekt een kleine huivering door Natas. Is het de kou of de spanning? Nieuwsgierig kijk ik toe hoe Natas geniet van de aanrakingen en hoor hoe ze af en toe wat zachte pretgeluidjes maakt.

Werner leidt Natas naar de tafel en laat haar licht voorover hangen zodat ze net op de tafel leunt. Al strelende daalt hij af over haar rug en stroopt langzaam haar rok omlaag. Een mooie champagnekleurige string wordt zichtbaar met daarbij een bijpassend setje zelfophoudende kousen. Het lijkt wel afgesproken werk, want Natas weet uit eerdere gesprekken dat Werner helemaal gek is van dit soort lingerie. Ik zie Werner slikken bij deze erotische aanblik en het lijkt of er voor hem een belangrijke drempel overwonnen is.

Natas wordt ontdaan van haar string en ik krijg deze als souvenir van Werner aangereikt. Ik kan haar opwinding ruiken in het stukje stof. Zelf begin ik Els uit te kleden. Ze draagt een BH die eigenlijk meer praktisch dan sexy is. Het zijn van die brede elastische banden die naar mijn idee zo snel mogelijk weg moeten. Ik betast de borsten van Els en ben zwaar onder de indruk. Zulke grote borsten heb ik niet eerder mee mogen maken. Ik laat haar opstaan en trek haar spijkerbroek uit. Tot nu toe wordt er geen woord gezegd, wat de spanning alleen maar doet toenemen.

Ook Els moet er aan geloven en al plagend gooi ik haar slipje richting Werner. Deze wordt ontvangen als een jachttrofee en verdwijnt in zijn broekzak. Ik draai de stoel om en positioneer Els direct voor de stoel. Ik begin zachtjes te knabbelen aan de tepels van Els. Met mijn handen pak ik haar billen stevig vast en geniet van de warmte. Mijn onderbroek word al snel te krap bij het voelen van deze vrouw. Met mijn ogen dicht laat ik mijn handen langzaam afglijden naar het driehoekje tussen haar benen. Els doet net alsof ze niet in de gaten heeft dat ik Werner niet ben, maar ik proef een vreselijke geilheid als ik haar daar aanraak met mijn tong. Met een licht drukkend gebaar dwing ik de benen van Els iets uit elkaar zodat ik beter toegang krijg tot haar genotsplekje. Ik vind daar een lekker kaal geschoren poesje, dat al lekker nat begint te worden. Met twee vingers spreid ik haar lipjes en draai met mijn tong kleine, maar stevige rondjes rond haar klitje. Deze richt zich behoorlijk op bij de stevige behandeling en het wordt steeds natter in dit gebied. Ik pak haar klitje tussen duim en wijsvinger en knijp er plagend in. Els komt spontaan klaar. Ik schrik eigenlijk een beetje van het soppende resultaat, wat me ook wel weer ontzettend opwindt. Voorzichtig dwing ik Els voorover zodat ze met twee handen op de stoelleuning afsteunt. Ik neem plaats achter Els en al strelende stop ik twee vingers in haar kut, die ze gretig in zich opneemt. Haar kut voelt veel ruimer aan dan ik gewend ben, misschien wel mede door al die nattigheid. Met mijn duim masseer ik haar sterretje. Els kreunt het uit, Werner is altijd alleen maar kutgericht, dus deze sensatie is nieuw voor haar.

Vanuit mijn ooghoek zie ik hoe Werner met Natas bezig is. Natas ligt nu met haar buik op de tafelrand en Werner heeft zijn broek uitgetrokken. Werner is behoorlijk opgewonden en staat daar met een stevige erectie. Enigszins jaloers ben ik wel, wat een paal heeft die Werner. Met twee handen spreidt hij de billen van Natas en haar schaamlippen worden duidelijk zichtbaar. Haar vochtigheid veroorzaakt een lichte glinstering rond haar kut. Ik zie hoe Werner voorovergebogen het ziltige vocht van Natas d’r heerlijke kutje oplikt. Zijn tong verdwijnt diep tussen haar schaamlippen en Natas kreunt zachtjes. Er verdwijnen twee vingers in de kut van Natas. Haar klitje wordt stevig tussen deze twee vingers verwend en dit is het ultieme om Natas te laten smelten. Opeens hoor ik de adem van Natas stilvallen en zie hoe die dikke paal vanachter in haar kutje verdwijnt. Wild stotend neemt Werner bezit van Natas en de tafel kraakt onder dit heftige geweld. Ze begint heviger te ademen, te kreunen bijna.

Deze aanblik maakt mij alleen maar geiler en ik concentreer me meer op Els. Ik blijf haar kutje stimuleren en breng rustig wat meer druk aan op haar rozetje. Soepel begint mijn duim zijn weg naar binnen te vinden. Els protesteert niet en ik geniet van de aanblik van haar geile achterwerk. Uit de tas met aankopen haal ik een flesje glijmiddel en spuit het koude vocht tussen haar billen. Els slaakt een zucht en het glijmiddel stroomt heel langzaam tussen haar billen door, rechtstreeks naar haar kut. Met mijn vingers verdeel ik de vochtigheid en blijf haar rozetje masseren. Met mijn andere hand probeer ik mijn broek en shirt uit te trekken wat erg moeilijk gaat. Ik kan het niet over mijn hart verkrijgen om mijn andere hand van het lichaam van Els weg te halen.

In de tas zit ook een anaalketting met van die balletjes die variëren in diameter. Voorzichtig probeer ik het eerste balletje tegen het sterretje van Els te zetten. Ik moet behoorlijk wat moeite doen om dit balletje haar sluitspier te doen passeren. Even laat ik haar acclimatiseren voordat ik verder ga. Ik zie druppels op de grond vallen en vraag me af of het haar geilheid is of het glijmiddel. Balletje voor balletje druk ik het speeltje voorbij haar sterretje. Twee van die mooie billen waar een roze speeltje uitsteekt, stimuleren mijn fantasie.

Ik ga zelf zitten op de stoel en plaats Els over me heen. Voorzichtig plaats ik mijn eikel voor haar grotje. Eenvoudig vind ik een weg naar binnen en voel de hitsigheid van Els. Haar kutje is veel minder nauw als dat van Natas, maar dat had ik ook niet verwacht na het zien van de erectie van Werner. Ik begin te bewegen en bij iedere stoot voel ik de kogeltjes door het dunne wandje langs mijn eikel strelen. Ze wipt op en neer op mijn schoot en haar borsten springen mee bij ieder stoot. Mijn ballen lijken vertraagd terug te komen door alle nattigheid.

Dit alles heeft iets hoerigs en de geluiden van Natas op de achtergrond werken extra stimulerend. Ik voel mijn zaad opborrelen en trek heel voorzichtig aan de anaalketting. Als de eerste kogel uit haar kontje tevoorschijn komt, is er geen houden meer aan. Ik voel alles samentrekken en spuit Els d’r kut vol. Kogel voor kogel komt de ketting weer terug en ik voel iedere samentrekking terug rond mijn pik. Els houdt het ook niet meer en komt voor de tweede keer die avond klaar.

Naast mij hoor ik Natas ook steeds luidruchtiger worden. Op het hoogtepunt trekt Werner zijn pik terug uit Natas en spuit zijn zaad over de billen van Natas. Ik geniet van de geile aanblik. En wil dan nog maar 1 ding: Natas samen met Werner neuken. Ik gebaar naar Werner en hij begrijpt de hint direct.

Els wordt ontdaan van haar blinddoek. Werner vraagt haar zwijgend om haar medewerking . Ik ga op mijn rug op het vloerkleed liggen en krijg de blinddoek om die Els even daarvoor heeft gedragen. Beiden zijn we nu overgeleverd aan de fantasie van Els en Werner. Ik voel dat er iemand aan mijn ballen kriebelt en langzaam omhoog komt om mijn geslacht te likken. Mijn eikel wordt omsloten door een paar zachte, warme lippen en met korte halen wordt mijn paal vakkundig weer hard gelikt. Tussen de kleine spleetjes van mijn blinddoek door zie ik af en toe een lichtflits. Kronkelend van genot lig ik daar terwijl ik een camera achter elkaar door hoor klikken. Mijn geilheid neemt alleen maar toe en ik verlang naar meer.

Even word ik alleen gelaten en ik hoor hoe iemand begeleid wordt richting mijn erectie. Ze zakt langzaam over m’n paal heen en er klinkt een lichte kreun. Als ik een heerlijk strak kutje over mijn harde staaf heen voel glijden weet ik gelijk dat het Natas is. Ze begint ritmisch heen en weer te bewegen over de keiharde paal en ik zie weer vele lichtflitsen van de camera. Ik voel hoe ze haar kutspieren beweegt en het lijkt telkens of ze met haar kutje mijn pik samenknijpt.

Plots voel ik iets koud en glibberigs langs mijn ballen lopen en Werner positioneert zijn pik tegen Natas haar achteringang. Voorzichtig overwint hij de weerstand van haar sluitspier. Ook zelf moet hij even wennen aan deze nieuwe ervaring. Natas kreunt heel geil. Haar ultieme fantasie om genomen te worden door twee mannen gaat vanavond in vervulling. Dan begint Werner zachtjes te stoten. Onze lullen schuiven in en uit en Werner en ik zijn in staat een ritme te vinden waarbij we niet alleen Natas, maar ook elkaar stimuleren. Ik voel zijn pik door het dunne tussenwandje langs de mijne schuren.

Vlak boven mijn hoofd hoor ik sopgeluiden van een erg natte kut. Schijnbaar staat Els ook naast me te spelen met zichzelf. Dan hoor ik haar zeggen dat dit het geilste is wat ze ooit heeft gezien en ze maakt weer wat foto’s.

Natas wordt natter en natter en raakt steeds meer opgewonden. In een roes van geilheid begint te roepen”Neuk me, neuk me harder…toe geile neukertjes van me…., ahhhhhhhh”.

Werner en ik voeren het tempo nog wat op. Werner kan het als eerste niet meer houden. Door het ontzettende strakke gevoel van Natas haar darmen om zijn pik en de geile situatie om hem heen spuit hij al snel zijn ballen leeg diep in haar kontje. Als Natas hem voelt verkrampen in haar kontje komt ze ook gillend klaar. Mijn Natas, anders zo stil tijdens de sex, die loopt te gillen. Het maakt me gek. Ik weet er nog een paar krachtige stoten uit te krijgen als ik mijn ballen dan ook samen voel trekken. Met een paar krachtige stralen spuit ook ik haar kutje vol. Er lijkt geen einde te komen aan Natas haar orgasme. Nog steeds voel ik haar kut verkrampen als ze zich uitgeput op me laat zakken. Ik hou haar stevig vast en streel haar haar. Ik voel een traan langs haar wang glijden en deze belandt op mijn borst. Werner laat zich van Natas afrollen en neemt Els stevig in zijn armen. Zo liggen we even, vlak naast elkaar, heerlijk bij te komen. Ieder met zijn eigen vrouw stevig tegen zich aan. Er wordt niet gezegd. We genieten slechts in stilte.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen