Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Deel 1: Drie zaadjes en mijn beha

Vroeg in de avond komt Lars me al helpen, want alleen kan ik me godsonmogelijk in die gruwelijk strakke spijkerbroek gewurmd krijgen. Ik heb me goed geprepareerd en zorgvuldig alle haartjes van mijn onderbuik verwijderd, zodat ik daarvan geen hinder zal ondervinden als de rits wordt dichtgetrokken. Een onderbroekje past al helemaal niet en dus zal ik bloot in de broek moeten worden gehesen. Voorlopig voor het laatst ga ik naar de w.c., want dat zal ook niet meer mogelijk zijn zo lang ik die broek aan heb.

Lars smeert mijn benen en onderbuik in met vaseline en samen hijsen en trekken we de jeans over mijn benen naar boven. Het gaat centimeter voor centimeter en als eindelijk, na minúten, mijn kontje erin zit, trekken we met zijn tweeën het kruis in mijn kut. Dan moet ik héél diep mijn buik inhouden om te worden dicht geritst. Lars probeert het eerst met zijn handen, maar moet dan toch al gauw een tang te hulp roepen. Piepend en knersend gaat de rits omhoog. We beginnen er allebei van te transpireren, zo inspannend is het voor ons beiden. Verder gaat niet, hijgt hij als de rits voor driekwart dicht zit. We bekijken allebei het resultaat voor de spiegel. Het naakt in de opengespalkte V is erotisch-functioneel, een veelbelovende vingerwijzing naar mijn dieper gelegen kut, meer niet. Dat de knoop open moet blijven was al lang duidelijk. Lars gaat op zijn knieën voor me zitten om de houdbaarheid van de rits te testen. Terwijl ik steun zoek op zijn schouders wrikt en trekt hij aan de broek, maar die geeft geen krimp. Hij zit muurvast, knikt hij tevreden, geen beweging in te krijgen. Voorzichtig zet ik mijn eerste stappen om te testen hoe mijn klitje bij die bewegingen over de ruwe stof schuift. Het is ijzingwekkend en al snel doe ik wat steviger passen. Lars kijkt belangstellend toe hoe ik na enkele rondjes door de kamer steun zoek bij een stoel om rillend en schokkend mijn eerste orgasme te beleven.

Na dit succesvolle begin beraadslagen we over de rest van mijn kleding. Voeten bloot houden, oordeelt Lars, maar beter niet meteen beginnen met blote borsten. Het is zijn avond, dus hij mag het zeggen. Hij twijfelt tussen een bloes en een kanten behaatje, allebei of één van tweeën. Ik pas ze en hij bestudeert de verschillende combinaties aandachtig. De bloes valt over de broek en dat vindt hij bij nader inzien niet zo esthetisch. Het wordt alleen een beha, maar het mag wel wat stouter. Hij haalt mijn kast overhoop en diept er een zwart niemendalletje uit op, dat alleen mijn borsten ondersteunt en nét de tepels binnenhoudt. Perféct, zucht hij, zittend op de rand van mijn bed als ik het show.

Het is half negen als Lars mijn andere vriendjes belt en om kwart voor negen, vlugger kan echt niet, staan ze op de stoep. Christ en Bas, samen met Lars ‘mijn knullen’, zoals ik ze liefkozend noem en ik schep er een pervers genoegen in dat ze mij ‘mama’ of ‘ma’ noemen. Per slot zou ik hun moeder kúnnen zijn, want ik ben 38 en van de jongens is Lars de oudste met 21 en Christ de jongste met 19. Mijn wellustige outfit grijpt ze aan, dat is te merken en als ik ze verwelkom met de gebruikelijke tongzoen voel ik hun verlangende stengel tegen mijn schoot.

Terwijl ik bier voor de boys haal, kleden ze zich opgewonden uit voor de feestelijke avond die hen en mij te wachten staat. Ik wil ze naakt om me heen, mijn liefdespaladijnen, met opgerichte neukhamers en ik zal ervoor zorgen dat ze dat tot aan de apotheose ook blijven. Ik heb daar zo mijn methodes voor. Als de ‘aandacht’ dreigt te verslappen, helpt bijvoorbeeld het vertellen van een ‘sprookje’ uit mijn vorige (getrouwde) leven heel goed, of ik neem een van de jongens op mijn schoot om met hem te knuffelen. Ze hebben allemaal hun eigen fantasietjes en die mogen ze een voor een ten uitvoer te brengen. Vanavond is het dus de fantasie van Lars en ik laat hem eerst aan de anderen uitleggen hoe de voorbereiding daarvan in zijn werk is gegaan. Hij doet dat smeuïg en van tijd tot tijd doe ik ook een duit in het zakje om de trommelstokken tegen de gespannen buiken te laten roffelen. Vooral de achteloze manier waarop ik daarbij de meest geile termen gebruik is een probaat middel om de bronstige eikeltjes naar lucht te laten happen. Ik laat goed tot ze doordringen dat het kruis van mijn spijkerbroek door de stoute Lars tot diep in mijn kut is doorgedrongen en als Lars er stralend aan toevoegt dat dat al tot een spontaan orgasme heeft geleid ben ik wel zo goed om even te demonstreren hoe dat in zijn werk gaat.

De jongens slaan meteen de hand aan de ploeg als ik opsta en een paar passen door de kamer zet. Ik loop op en neer tot ik opgewonden genoeg ben om het te laten komen, maar besluit dan tot een andere tactiek. Bij de tafel draai ik me om met mijn gezicht naar de jongens. Vooral Christje heeft het moeilijk. Zijn hoofd is rood opgezwollen en zijn ogen hebben een glazige uitdrukking.

‘Kom jij eens bij mama’, zeg ik met een donkere stem.

Opgewonden beent hij op me af, voortdurend snokkend aan zijn stijve pik. Als hij voor me staat leg ik mijn handen om zijn blote billen en trek hem tegen me aan, zijn lul in de open V van mijn broek, zijn ballen tegen mijn kut.

‘Neuk mama zo maar lekker klaar’, hijg ik in zijn oor.

Meer hoef ik niet te zeggen. Hij klemt zich tegen me aan en begint hartstochtelijk zijn gereedschap heen en weer te schuiven. Zelf heb ik maar een klein duwtje meer nodig en ik kom trappelvoetend van genot aan mijn eind.

‘Ga maar door, ga maar door!’, spoor ik hem hitsig aan als ik in elkaar krimp onder een heerlijk orgasme.

Want zo werkt dat met mijn jongens: zonder mijn toestemming mogen ze zelf niet komen. Nu Christje het groene licht heeft, simuleert hij met overgave een neukproces en drukt me daarbij met mijn rug op de tafel. Kreunend en hijgend laat hij zijn knuppel openspringen en sproeit me met krachtige stralen onder.

De andere jongens kijken me wanhopig van geilheid aan als ik rechtop ga staan en de schade inspecteer. Christjes zaad is tot over mijn tieten gespat en vanonder mijn beha lopen verschillende sporen af naar de opengesperde V van mijn spijkerbroek. Ik dep wat sperma op van mijn tieten en lik mijn vingers bedachtzaam af, daarna strijk ik wellustig de rest van het zaad over mijn buik in de richting van de openstaande broek. Van dat spelen met sperma worden ze helemaal wild, dat weet ik, en daarom maak ik me na een zaadlozing ook nooit schoon.

‘Kom eens bij mama Basje’, glimlach ik naar degene die nu de meeste moeite heeft om zich te beheersen.

Op zijn pimpelpaarse eikel is al enig voorvocht waar te nemen. Hij beeft letterlijk van emotie als ik mijn hand om zijn uitpuilende lul vouw en hem heel voorzichtig tussen mijn vingers heen en weer schuif.

‘Jij kunt je wel beheersen hè?’, terg ik hem terwijl mijn andere hand zijn volle ballen streelt: ‘Jij gaat zonder toestemming toch niet spuiten, hm?’

Hij sluit in diepe concentratie zijn ogen. ‘Nee mama’, prevelt hij.

Ik hum goedkeurend en versterk de druk om zijn penis. Terwijl ik met mijn ene hand zijn ballen blijf kietelen, laat ik zijn kloppende staaf sneller tussen de vingers van mijn andere hand heen en weer gaan. Zijn gezicht loopt rood en daarna paars aan. Hij weet dat hij aan een vuurproef wordt onderworpen en dat de beloning navenant zal zijn als hij het volhoudt. Ik begin nu krachtig aan de stengel te trekken en voer ook de mentale druk op door hem half vermanend, half bemoedigend toe te spreken.

‘Goed zo Basje, hou je in…., zo word je straks een goéie neuker… iemand die elk meisje in haar… kutje wil…’

De spanning is bijna niet meer te harden en dat besef ik ook heel goed. Toch wil ik hem nog even blijven pesten, maar stel tegelijk een ruime beloning in het vooruitzicht.

‘Nog éven volhouden Basje’, hijg ik, ‘dan mag je spuiten in mijn mond!’

De aderen op zijn slapen zwellen op en ik zie dat intussen Christ ook alweer met een zwaaier voor zijn buik staat. Dat was de bedoeling en nu kan ik daarom een eind maken aan Basjes lijdensweg. Ik buig me voorover met mijn gezicht tot vlak boven zijn stuiterende eikel.

‘Kom maar!’, zeg ik en sper mijn mond wijd open.

Bijna op hetzelfde ogenblik barst hij met een schreeuw los. De kracht van zijn stralen is recht evenredig aan de spanning waaraan hij heeft bloot gestaan. Ik houd zijn knuppel stevig vast om hem te sturen. De eerste stralen schieten meteen mijn keel in en slik ik door, maar de laatste oprispingen houd ik vast in mijn mond. Als Bas is uitgeraasd, is dat het toetje waarvan ze mogen genieten. Ze kijken alle drie gefascineerd toe hoe ik mijn mond laat open zakken en het sperma over mijn kin tot op mijn tieten laat glijden.

‘Dank je wel schat’, zeg ik dan tegen Bas en druk mijn mond op de zijne, zodat hij ook nog een beetje van zijn eigen sap naar binnen krijgt.

De arme Lars is de enige die nog barstensvol jong zaad zit. Hij kijkt me al hunkerend aan: waar kan ik het kwijt? Maar zelf wil ik ook wel weer eens een orgasme en dus moet het een een-tweetje worden. Ik loop heupwiegend naar hem toe.

‘Kijk eens hoe mama eruit ziet’, zeg ik pruilend en wrijf met een vinger door het sperma dat van me afdruipt.

Hij is gespannen als een veer. Zijn lul, de grootste van de drie, is zo stijf en hard dat er zelfs geen beweging meer in zit.

‘Ik heb voor jou nog één plekje vrij’, strijk ik met mijn tong langs mijn lippen, ‘hiér!’

En ik wijs naar mijn blote onderbuik boven de op barsten staande ritssluiting. Om er geen misverstand over te laten bestaan wat ik bedoel steek ik de vingers van mijn ene hand in de opening van de broek.

‘Mijn kut wil het wel opvangen’, mok ik, ‘maar dan moet je wel hárd doorspuiten, onder de rits door. Kun je dat?’

Mijn jongens kunnen álles als ze mij op mijn manier het woord ‘kut’ horen uitspreken, daarom hou ik zo van ze. En Lars is zo vreselijk geil dat hij met gevaar voor beschadiging zijn lul nog wel ónder de rits zou willen wringen. Ik vind het zó prachtig om te zien dat ik nog wat olie op het vuur gooi.

Ik breng mijn handen naar mijn rug en vraag temerig: ‘Zal ik mijn behaatje ook maar uit doen, het is zó plakkie plakkie nu!?’

Het zijn dingen waarmee ik de temperatuur tot ongekende hoogte kan laten oplopen. Er gaat een collectieve zúcht door de kamer als ik het sluitinkje openmaak en de bandjes tergend langzaam van mijn schouders trek. Wat moet dat wel niet worden als straks mijn broek op een wel héél speciale manier moet worden uitgedaan?

Deel 2

Hoewel mijn borsten al de hele avond voor driekwart bloot waren is de volledige verwijdering van mijn beha een groter hoogtepunt voor mijn jongens dan al het voorgaande. Het duidelijkst is dat merkbaar bij Bas wiens verlengstuk ondanks de recente ejaculatie schokkend weer in vorm schiet. Het vrijgeven van mijn volle, nog altijd in topconditie verkerende tieten met daarop de verlangend opgerichte tepeltjes in combinatie met de wulps openstaande, veel te strakke spijkerbroek die de belofte biedt van nog meer, maakt ze razend van begeerte. Maar voor mij geldt het niet minder. De wetenschap dat al mijn jongens een (uiteraard veel jongere) vriendin hebben, maar altijd meer dan bereid zijn mij vóór te laten gaan, is voor mij sowieso een bron van voortdurend genot en door het simpel afhaken van mijn beha, waarmee onvoorwaardelijk alles boven mijn broeksband én dat geile driehoekje extra bloot, wordt gelegd, wordt mijn eigen geilheid naar een bijna onbeheersbaar hoogtepunt gestuwd. Ik geniet van de begeerte die de kamer vult, van de welhaast dierlijke wellust die mij en mijn jongens doordrenkt, nu des temeer omdat mijn naakte huid met overvloedig sperma is bevlekt. Ik laat mijn handen uitdagend van mijn borsten over mijn buik naar de driehoek glijden terwijl ik vlak voor Lars ga staan.

‘Mijn kutje is open’, zeg ik lijzig, ‘kun jij een stuwdam maken?’

Hij knikt vastberaden. Ik zei al: al moet hij zijn lul dwars door de rits heen steken. Natuurlijk moet ik hiervoor op de grond in de echte neukhouding en Lars achterstevoren over me heen. Bas en Christ knielen opgewonden om ons heen als Lars eerst zittend op mijn buik probeert zijn stam in de driehoek te drijven, maar al gauw komt hij tot de conclusie dat het zo niet kan. Hij moet languit gaan liggen, met zijn benen langs mijn hoofd. Voor mij maakt het allemaal niet zoveel meer uit, ik weet toch dat ik als een gék zal komen als hij op mijn venusheuvel gaat rijden en waar hij zijn zaad spuit is van minder belang. Het was alleen maar om mijn jongens op te naaien dat ik hem heb uitgedaagd het in de driehoek te doen en te proberen tussen, langs en onder de rits door mijn kut te besproeien. En de aandacht van alledrie is nu ook dáárop gericht. Het liefst zouden ze mijn broek nu al naar de filistijnen scheuren, maar ze weten ook dat hoe langer de spanning, des te opwindender de apotheose en daarom laten ze het voorlopig bij voelen en tasten, zogenaamd in hun ijver om Lars behulpzaam te zijn.

Eindelijk heeft Lars de best mogelijke positie gevonden. Bas en Christ trekken voor alle zekerheid met hun handen de V zo ver mogelijk open als Lars zijn ballen net onder mijn navel in mijn buik drukt en zijn stang de opening in schuift. Zijn billen, vlak voor mijn ogen, spannen zich als hij zijn neukbewegingen begint. Ik voel dat hij zichzelf niet spaart en bij het stoten zijn eikel steeds tot tegen de rits drukt.

Het gaat goed, ik voel dat ik maar weinig nodig heb en moedig hem zachtjes hijgend aan: ‘Goed zo jongen…., blijf bewegen op mama’s buik, blijf zoeken naar mama’s kut….’

En dan kom ik al. Ik slaak een ijselijke gil en gooi mijn benen de lucht in. Gelukkig beseffen Bas en Christ het gevaar daarvan en persen met geweld mijn benen terug op de grond. Lars moest eens écht met zijn lul in mijn rits verstrikt raken! Op dat moment raakt het me niet, want mijn geil bárst eruit en ik krijg een orgasme zoals het hoort te zijn: fél, langdurig en hard. Dat Lars het ook niet meer kan houden en zijn kanon leegt heb ik dan niet eens in de gaten. Ik geniet, geniet en jank van genot……….

Lang blijf ik op de grond liggen nadat ik zo gruwelijk lekker ben klaargekomen. Ik voel hoe het sperma van Lars inderdaad doordringt tot onder en achter de rits. Loom breng ik mijn handen naar de driehoek en met gesloten ogen verdeel ik het zaad zo gelijkmatig over mijn onderbuik. Het is doodstil als ik dat doe, ik weet wat het voor hen betekent en doe het daarom traag en duidelijk, alsof ik mezelf masturbeer en eigenlijk doe ik dat ook. Ik liefkoos mezelf, niet met de bedoeling nog een keer een hoogtepunt te bereiken, maar omdat ik het ze gún te zien hoe een geil wijfjesdier dat doet én om iedereen alert te houden voor de razende finale die Lars samen met me heeft bedacht. Daarom breng ik ook sensueel mijn andere attributen in het spel: mijn tieten die ik laat meebewegen, mijn billen die ik over de grond schuif, mijn benen die ik als een rugslagzwemster spreid en sluit, maar dan in slow motion. Alles ten bate van het hogere doel: een ongekende climax als slot van deze avond.

Als ik ten langen leste opsta van de grond heb ik mijn doel bereikt: ik ben omringd door schoorsteenpijpen, zó hard en stijf dat er een steen op stukgeslagen zou kunnen worden. Ze laten me nooit in de steek, mijn jongens! Puur kutgericht zijn ze nu. Het is dus tijd om nu een gang naar het toilet aan te kondigen. Is het wonder dat een vrouw zich na zoveel ontbering even ontlasten moet? Alleen Lars weet dat ik me na een luttel seconden weer vertwijfeld in de kamer zal vertonen, omdat ik het alleen gewoon niet voor elkaar krijg die broek van mijn kont te stropen. Het is wáár bovendien.

En zo kom ik pruilend terug om húlp. Lars komt gedienstig naderbij en doet een vergeefse poging om de nu ook nog eens met zijn sperma verzadigde rits naar beneden te trekken. Geen beweging in te krijgen en ik dáns op en neer omdat ik zo nodig moet! Het valt nog beter uit dat Lars en ik ons samen hadden voorgesteld: de rits is écht met geen geweld naar beneden te krijgen.

‘Mama kan toch niet in haar broek plassen!’, zeg ik wanhopig, ‘toe jongens!’

Zo krijgen Bas en Christ ook een kans om het te proberen. Het geruk en getrek aan de rits door de jongens die op hun hurken of op hun knieën elkaar afwisselen met hun dansende zaadknuppels levert een extra douceurtje op.

‘O mama komt!’, roep ik opgetogen als Christ verwoed met twee handen mijn V verder probeert open te wrikken.

Dankbaar graaf ik mijn nagels in zijn schouders en laat mijn tieten wild voor zijn ogen zwiepen als ik me schokkend en kreunend overgeef aan dat geweldige gevoel dat door me heen ziedt.

De rits kunnen we beter vergeten. ‘Trek dan in ‘s hemelsnaam de broek maar naar beneden’, zucht ik kwasi bezorgd.

Ze krijgen carte blanche om dan desnoods de ritssluiting maar te vernielen. Nu wordt het nog interessanter! Met geil-verbeten gezichten komen ze om me heen staan om dat varkentje te wassen. Lars verdeelt de taken: Bas en Christ worden belast met de achterkant, zelf zal hij de voorkant voor zijn rekening nemen. Als de vingers zich begerig in de broekband wurmen werk ik niet mee door mijn buik in te trekken, maar doe juist (ongemerkt voor de jongens achter me) het tegenovergestelde. Zo makkelijk mag het namelijk niet gaan. Dat weet ook Lars, die daarom nauwelijks meewerkt met Bas en Christ. Achter me wordt wel degelijk met man en macht aan de broek gesjord, maar de tegenwerking aan de voorkant verhindert dat de broek ook maar één centimeter van zijn plaats komt. Het moét de schandalige methode worden, precies zoals altijd al de bedoeling was van Lars.

‘Je moet op de grond mama’, zegt hij likkebaardend, ‘anders gaat het niet…’

Ik doe schijnheilig alsof ik van niets weet.

‘Hoe dan jongen?’

Lars legt het uit en Bas en Christ zijn laaiend enthousiast.

De salontafel wordt uit de weg geruimd en ik ga op mijn rug op de grond. Boven mijn hoofd gaat Lars zitten. Ik strengel mijn armen achterwaarts om zijn middel en hij klemt zijn handen in mijn oksels. Bas en Christ pakken zittend op hun knieën ieder een pijp van mijn broek bij de zoom en op Lars’ commando beginnen ze als een gek te trekken, zó hard dat zelfs mijn kont van de grond komt. Het wordt een bloedserieuze en zeer geile activiteit. Lars en ik moedigen ze fervent aan, maar het gaat voor geen millimeter. En dus komt Lars met de laatste oplossing. Ik moet opgevouwen worden, mijn knieën naast mijn hoofd en dan zullen ze zich met concentreren op mijn billen. Zes handen wringen zich hongerig in mijn broeksband en dan lukt het eindelijk. Met gejuich worden millimeter voor millemeter mijn billen bloot getrokken. Het kraakt en knerst aan alle kanten, maar ze laten niet meer los. Ik word geplet onder het geweld en Christje begin spontaan in de rondte te spuiten als hij tussen mijn billen mijn geteisterde kutje ontwaart. Dat is allemaal ingecalculeerd. Als de ronding van mijn heupen eenmaal is genomen wordt de broek snel en vakkundig verder afgestroopt tot in mijn knieholten. En dan volgt de apotheose die Lars voor zichzelf in gedachten had. Tot grote opwinding van de anderen, gaat hij, terwijl ik opgerold als een rolmops blijf liggen, met zijn rug naar mij gekeerd over me heen staan. Hij buigt zich voorover, trekt met beide handen mijn billen uit elkaar om mijn kut open te sperren en vraagt Basje vriendelijk die even te besproeien om het voor hem gemakkelijker te maken op deze manier naar binnen te treden. Want Lars is de enige die me mag neuken. Volgende keer is weer een ander aan de beurt. Ik hou namelijk niet zo van groepsseks….

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen