Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

God lieve deugd. Ben ik even blij dat ik thuis ben. Het is mij vandaag het dagje wel geweest. De hele dag broeierig weer. De baas die er ook last van had, de klanten die allemaal met het verkeerde been uit bed waren gestapt, en zelf heb ik heel de dag gestoomd. Ik sla de voordeur toe en laat de weldadige koelte over mij heen komen. Die schoenen alvast uit. Bijkomen nu. De ventilator aan, even richten op mijn lievelingzetel. Die spannende rok mag vallen waar hij wil. Zou ik aangekomen zijn? Nu nog even de bloes open en lekker onderuit in mijn zetel. Mmm, dat doet deugd.

De ventilator streelt heen en weer over mijn verhitte lijf. De tenen. Lekker koel over mijn knieën. De dijen. Mmm. Eventjes de knieën uit elkaar om mijn poesje te laten meegenieten. Koeltjes over mijn schoot naar de borsten. Zou ik mijn BH uit doen? Och laat maar, kost te veel moeite. Nu dat briesje op mijn gelaat. Mmm. Dank je lieverd. En terug. Ja lekker zo. Mijn hand volgt onbedwingbaar de koele vingers. Lekker. Blijven volgen. Heen en weer. Afwisselend over elke dij. Langs het randje van mijn slipje. Hihi. De tepeltjes genieten er ook van. Nou lieverdjes, eventjes wachten hoor, straks komt Anja. OK. Genoeg zo. Terug ter zake.

Straks komt Anja, de lieverd. En later Peter met een onbekende vriend om een volgende huttentocht bespreken. Binnen een uurtje moet ik toonbaar zijn. Dus vlug onder de douche. Maar mij uitkleden kan ik hier nog voor de ventilator. Hou jij van striptease ventje? Wacht ik zet je even op vol vermogen. Net of ik aan zee mijn zijden bloes wapperend in de bries van mijn lijf laat waaien. Nu krijg je nog een mooie inkijk voor ik de BH laat wapperen… En mijn slipje mag jij droog blazen lieverd. Toch wel gemakkelijk op je eentje wonen. Kan ik ongegeneerd naakt door het huis lummelen. Alleen opletten dat mijn bejaarde buur mij door het keukenraam niet kan zien. Met al die ozon kan elke inspanning zijn tikkertje op hol doen slaan. Nu de douche. De uitvinder van dit ding moeten ze de Nobelprijs geven. De shampoo ruikt heerlijk. Het water iets warmer zetten en afspoelen. Als duizenden zelfstandige vingers glijden de waterstraaltjes over mijn lichaam. Langzaam laat ik ze concentreren over mijn borsten. Met een beetje shampoo maak ik mijn vingers lekker glad en streel zacht de tepels, de onderkant van mijn borsten over mijn navel. En terug omhoog. Lekker zo. Nu de stralen even bijstellen. Ja goed zo. Beginnen op mijn gespannen schouderspieren en het water over mijn billen voelen strelen. Nu naar mijn hals, mijn gladde hand achterna. De linkertepels laten zwellen. Mmm. Nu de rechter. De vlindertjes worden wakker. Mijn dijen en mijn billen laten masseren door de vibrerende stralen. Het kontsterretje zacht onder handen nemen. Ooo lekker. Ooooo ja. Nu moeten jullie verder gaan lieve waternimfen. Mijn geschoren heuveltje eerst, en dan. Eventjes door de knieën zakken. De lipjes laten zwellen en dan mag het eindelijk. De lipjes openen. Mijn knopje even omcirkelen met mijn vingers en eindelijk mogen de dansende stralen hun werk doen. Ja lieverdjes. Ja. Ga nog even door. Ooo, neen. Ik hou het niet meer. Een vinger erin. De dansende elfjes op mijn knopje. Mijn vinger in mijn kut. Nog eventjes heftig. De warme golf stroomt door mijn lichaam. Ik druk mijn volle hand nu op mijn kut. En een kreun overstemt het geluid van mijn speeltje. Sidderend zak ik tegen de koele muur in elkaar. Mmm.

Ik neem de tijd om nagenietend terug te komen uit die sprookjeswereld. Dat was lekker lieverdjes, bedankt hoor. Ik stap uit de douche en droog mij vluchtig af, met dit hondsweer geraak je toch nooit helemaal droog met een handdoek. Straks even showen voor mijn drievingerig vriendje dan droogt het lekker koel op. Nu nog mijn haren borstelen. Ik rek mij uit om de bewasemde spiegel af te kuisen en voel ik twee zachte handen over mijn borsten glijden. Geschrokken wil ik omkijken maar ik word tegen de wastafel aangedrukt en hete kussen overdekken mijn hals en schouder. In de bedompte spiegel zie ik Anja achter mij staan. Lieverd wat een verrassing. Je hebt nog enkel een lingeriesetje aan. Zachtjes knabbel je aan mijn oor terwijl je vaardige vingers mijn tepels terug op oorlogssterke brengen. Kreunend druk je dat geschoren heuveltje tegen mijn billen. Mmm. Lieverd wat ben je geil. Je hebt blijkbaar geen zin in praten. Heftig draai je mij om en zonder woorden leg je mijn hand op jouw schaamstreek. Heeé. Je slipje heeft een nat plekje. Kom, dat kan zo niet. Maar je stopt mijn liefkozende zoentjes af. Je trekt je slipje omlaag en drukt mijn vingers terug op je poes. Hihihi. Wel, ik heb het begrepen hoor. Mijn vingers cirkelen rond je knopje. Zoeken hun weg tussen de lipjes en worden door je hongerige kutje opgeslokt. Heftig rij je op mijn hand op en neer terwijl onze tongen elkaar hunkerend opzoeken. Mijn andere hand trekken je BH naar beneden. Onze tepels strelen elkaar hard. Je omhelst mij onstuimig, gaat steeds heftiger ademen . Overdekt mijn gelaat met heftige zoentje. Kreunt in mijn oor. Wipt op en neer. Mijn vrije hand trekt je slipje van je billen en ik geef er een flinke plets op. Je werpt je hoofd in je nek, nijpt mijn vingers haast tot moes met je kut en. een bliksemschicht doorklieft de schemering, een donder komt aanrollen en jouw schreeuw van bevrijding overstemt de kletterende hagelbollen. Als een lappenpop hang je nu in mijn armen uit te hijgen, onze borsten pletten de tepels tegen elkaar en ik voel het geil uit je kutje, over mijn vingers tegen mijn eigen heuveltje. Dat wordt dadelijk even terug afspoelen. Mmm. Geen slecht idee hè lieverd?”Ga je even mee terug onder de douche?”Nou, je zult de voltallige vergadering van de UNO eerst moeten raadplegen maar het ideetje spreekt je wel aan. Als twee giechelende pubers gaan we op de douche af als plots.

DING DONG. Wel alle rotstreken nog aan toe! Net nu! Terug naar aarde Tania! Buiten is een gigantische stortbui aan de gang en op mijn slingerklok zie ik dat het tijd is voor Peter en zijn vriend. Kom, Anja. Snel. In zeven haasten schiet ik mijn kamerjas aan en hol naar de voordeur. Ik ruk de deur open en inderdaad daar staan Peter en nog een knapperd als twee verzopen, heuu, mannen te bibberen van de kou.

“Kom toch binnen mannen”.

“Mogen wij onze fietsen in de gang zetten a.u.b.?”

“Ja, natuurlijk, doe maar!”

De jongens zijn met de fiets gekomen en overvallen door dat onweer. Vandaar dat ze nat zijn tot op het been. “Tja, mannen. Als jullie in die natte kleren blijven doen jullie vast een verkoudheid op en is heel mijn huis… Kom, trek jullie goed hier maar uit en ondertussen haal ik een paar handdoeken en dekens.”

Als een wervelwind terug naar de badkamer waar Anja bezig is met douchen. Goed. Die komt hier straks buiten als om door een ringetje te halen. Vlug twee badlakens en hollend terug naar de gang. Daar staan Peter en zijn vriend in hun slip te bibberen en hebben zich tegen elkaar aan gedrukt als, neen dat kan niet, even niet aan denken nu. Nou moe! Van Peter wist ik het al maar die vriend mag er ook best wezen.

“Nog een momentje jongens ik ga boven dekens halen!”

Als ik later met twee dekens beneden kom zijn ze net afgedroogd en is die vriend met de rug van Peter bezig. Hmm. Ik hoop dat Peter weet wat hij aanvangt met die vriend want…. Als ik de situatie juist inschat? Die bult in dat slipje is nogal veelzeggend. “Hier mannen, sla die dekens maar om en geef die slipjes ook maar hier, dan stop ik alles in de droogkast en zijn jullie binnen een half uurtje terug toonbaar. “

Terwijl ik hun kleding bij elkaar scharrel hangen ze de dekens om hun schouders en trekken discreet de slipjes uit. Vlug naar de badkamer, alles in de droogkast. Anja begint net haar haren op te borstelen en staat daar naakt als een echte nimf mooi te wezen. Vlug een zoentje, een tikje op de billen en. Neen lieverd, nu niet, we hebben bezoek hè. Zie mij hier nu staan met nat haar, naakt met alleen een kamerjas. Ik trek vlug een slipje aan en fatsoeneer mijn kamerjas.

“Haast je een beetje Anja. Als jij gedaan hebt kun je het overnemen en kan ik mij ook aankleden.” Nog vlug een kam mee voor de mannen. Als ik in de salon aankom zitten de mannen netje op mijn bank. Ze hebben de dekens als een rok omgeslagen en delen dankbaar de kam om hun haar in de plooi te leggen. En oei, dat is mij ontgaan, door heel het huis door slingeren nog mijn kleren. Ze hebben alvast de BH netjes op de salontafel gelegd. Met een kop als een tomaat zoek ik alles bij elkaar, terug naar de badkamer en werp het daar in een hoek. Zo. Goed zo. Anja doet blijkbaar haar best om op te schieten. Kusje. En terug naar de gasten.

“Zo heren. Alles komt voor elkaar hoor. Willen jullie iets drinken?”

Tijdens het schenken van een appeljenevertje kunnen we elkaar dan eindelijk voorstellen. Peter ken ik al van vroeger. Met hem ben ik nog op tocht door Zweden geweest. Hij heeft een alleraardigst kontje. Een echte lieverd hoor. Maar onze wegen kruisten elkaar alleen maar. Zijn vriend is een heel stuk kleiner, iets zwaarder gebouwd en toont een stralende glimlach. Hij heeft een aangename volle stem en stoppeltjes wijzen op een stevig baardgroei. Mjaaa. Dat lijkt mij een mooi duo. Hè. Waarom moet ik daar nu weer aan denken? Mmm. Toch eens een beetje aandacht besteden aan de manier waarop ze zich tegenover elkaar gedragen. Mmm. Objectief lijken het gewoon twee vrienden, maar… Ik voel de spanning gewoon.

A ha. Daar is Anja! Mmm. Schat! Daar wil ik een flinke hap van. Ze straalt gewoon. Een afgesneden jeans spannend rond dat heerlijke kontje en haar borsten zitten in een bloes die ze kort voor haar navel heeft opgeknoopt. Als ik goed kijk zie ik dat ze geen BH draagt. Haar stevige borsten deinen lekker op en neer in samenspel met een wolk van lang blond haar.

“Aarde aan Tanja! Aarde aan Tania!” OK gasten, nu is het aan mij om op deze ‘verschijning’ een antwoord te vinden. ” “Excuseren jullie mij even?”

In de badkamer moet ik even naar adem happen. Een stortvloed van indrukken en emoties hebben mij het laatste kwartier overspoeld. Om te beginnen Anja. Dit is de eerste keer dat ze gebruikt maakt van de sleutel die ik haar onlangs gaf. En hoe! Wat ben je toch een stoute schattebout. Mij zo laten ‘schrikken’! Ze was er blijkbaar erg aan toe vandaag. Ik ruik het nog aan mijn vingers. Heerlijke geur. Zou dat iets met het weer te maken hebben? Ik hoop dat het een voorproefje voor vannacht is geweest. Ik was met een washandje vlug haar geil van mijn heuveltje en moet moeite doen om niet terug weg te dromen. Dat belooft voor straks. Dan Peter en Johan? Hmmm? Nou, in Zweden had ik echt niet te klagen over Peter. Maar tja, dat is weer bijna drie jaar geleden. Zou hij? Zijn zij? Och waarom niet? Maar hij heeft er nooit iets over gezegd, terwijl ik hem toch alles vertelde over Anja. Wou hij mij verrassen? Of is het nog niet lang? Nou Tania, als er iets is waar je moet achterkomen vanavond. Niet dat het mijn zaken zijn, en nieuwsgierig ben ik ook niet. Ik weet alleen graag alles. Hihii. Zo, mijn haar is droog. Het slipjes is maar gewoontjes maar als ik wat anders wil moet ik naar de slaapkamer. Ik heb hier nog die ruime korte broek liggen. De laatste keer liet Anja haar handen langs onder door de ruime pijpen naar boven klimmen. Ja. En met dat topje erbij vorm ik een goede combinatie met Anja. Zij strak vanonder en ruim bovenaan en ik net andersom. Dat rode korte topje staat mij prima. Ja, dat ziet er goed uit. Toch een beetje make-up aanbrengen? Neen. Alleen een beetje rond de ogen en de lippen zacht stiften. Zo, klaar voor de strijd Tania.

Als ik terug in de salon kom zit de sfeer er al goed in. Anja is daar een meester in. Zelf zit ze in kleermakerzit op het vasttapijt zo maar mooi te wezen. Of zou het zijn omdat ze van daaruit een leuke uitzicht heeft? Ja, ja. Ondanks de losse sfeer laten de jongens verdacht veel als bij toeval hun handen op een gevoelige plek liggen. Ik zet mij een klein beetje op de achtergrond. Anja houdt het gesprek goed gaande en daardoor is het iets gemakkelijker om hen te observeren. Ze zijn korter bij elkaar gaan zitten. Eigenlijk hoeft dat niet want de bank is ruim genoeg. Ze raken elkaar ook voortdurend aan, een duwtje tegen elkaars knie, een hand op de schouder. Ja, ja. en dan dat ogenspel. Als daar nog niets aan de hand is komt het nog wel van. Of het behoort zeker tot de mogelijkheden. Eigenlijk schattig om hen bezig te zien. Ik krijg het er zelf ook een beetje warm van. Ik meng mij nu wat meer in het gesprek en ga op het tapijt liggen. Een beetje draaien en keren en haast ongemerkt lig ik met mijn hoofd in de schoot van Anja. Haar handen strelen mijn haar, voorhoofd, wenkbrauwen, jukbeenderen, kaken. Ik hap een vinger binnen en zuig er zacht op. Mmm. Wat ruiken haar handen heerlijk. Ze heeft mijn handcrème gebruikt. Ik neem haar handen beet en zoen een voor een de vingers. Dat kan ze niet onbeantwoord laten en ze buigt voorover voor een snelle zoen. Ik leg haar handen op mijn schouders en geef aan de gasten terug mijn volle aandacht.

Het gesprek loopt verder vlot en we komen snel tot vaste afspraken over de tocht. Johan is eerst een beetje afwachtend. Tja. Ik kan het hem niet kwalijk nemen, maar blijkbaar geeft onze ongedwongen houding de doorslag. En aan de toon van Anja te horen zit het bij ons ook wel goed. Zoals ik nu lig heb ik ook af en toe een inkijk onder de dekens. Wie, wie beroert weet ik niet zo zeker maar blijkbaar is er niemand onberoerd. Peter doet steeds minder moeite om zijn deken netjes te houden en ik zie af en toe zijn gereedschap dat niet meer hangt te bengelen. Zou ik na drie jaar nog steeds dat effect hebben? Moeilijk te geloven. Trouwens, hij weet wat hij weet en ziet toch wat hij ziet. Johan doet meer moeite om niets te laten merken, maar tja. Dat is juist zo veelzeggend. Zou hij op Anja? Wel mannetje, ik zal er wel voor zorgen dat jij niets in je hoofd haalt. Anja. Dat is een open boek voor mij. Ik voel het aan haar vingers, dijen. Ja als ik mij even concentreer ruik ik het zelfs. En ik? Ik smelt gewoon weg. Ik moet hier weg voor ik ongelukken doe. Ik spring recht, geef haar een smakkerd en kondig aan dat ik iets om te knabbelen ga halen.

In de keuken, uit het zicht, adem ik eens diep in en uit voor ik de kaas uit de ijskast haal. Maar ik geraak niet geconcentreerd op het snijwerk en snij in mijn vinger. Auw. En even betrek ik de Allerhoogste erbij. Anja heeft het gehoord en komt even poolshoogte nemen. Met mijn vinger in mijn mond kijk ik haar schaapachtig aan. Ik stel haar gerust, een sneetje van niets. “Kom” zegt ze. Ze neemt mijn vinger in haar mond en terwijl ik in haar ogen verdrink zuigt ze er zacht op. Mmm. Ze ruikt heerlijk, mijn mond beroert de hare zacht, mijn vrije hand omvat haar nek en nu druk ik mijn lippen stevig op de hare. Haar mond gaat open, haar tong omcirkelt mijn lippen en. Wij verdampen in een tedere tongzoen. Alles vervaagt behalve zij, mijn handen kneden nu zacht haar billen en ik druk haar heuveltje tegen het mijne. Haar handen omsluiten mijn borsten en kneden ze zacht. Nu glijden ze omlaag langs het elastiek binnen in mijn broek. Onder het slipje voel ik ze heet op mijn billen rusten. Ik kantel mijn bekken een beetje zodat ze ruimte krijgt om naar voor te komen en druk haar zachte borsten nu tegen de mijne. Onze tongen spelen een liefdesspel en net op het moment dat haar handen mijn heuveltje bereiken.

“Oei, hehem. Sorry! “Ik wou vragen of onze kleding al droog is, ik wou niet storen hoor.” Als twee geschrokken katten vliegen we uit elkaar en Peter krijgt de wind vooraan van mij. Anja blust vlug het brandje met en zoen en een tik op mijn billen. De droogkast heeft inderdaad al een paar keer het signaal ‘alles droog’ gepiept maar we hebben er niet op gelet. En die dekens zullen hun werk wel hebben gedaan ondertussen. Peter probeert het onhandig goed te maken. “Tegen een show van twee meiden zeg ik anders nooit neen hoor” (Om maar te zeggen dat hij nooit voor diplomaat moet solliciteren.)En daarmee heeft hij een paar duiveltjes bij Anja wakker gemaakt. Ze propt hem zijn kleren in de handen, en als hij zo van show houdt moet hij er zelf maar eens eentje weggeven. Hij moet die arme Johan maar eens zijn zin geven terwijl wij toekijken dan weet hij direct wat show is. Oei Anja! Wat heb je nu gedaan! Jij kent Peter nog niet goed. Ik weet maar al te goed dat je Peter beter niet uitdaagt. Zijn tint wordt een beetje donkerder en zijn ogen vernauwen een beetje.

“Geef mij vijf minuten.”

Hij werpt de kleren op de grond, draait zich om en terwijl zijn deken van zijn lekker blote kontje glijdt stapt hij met besliste tred terug de salon binnen. Anja kijkt mij vragend aan? Het begint haar te dagen. “Hij meent dat toch niet?” Maar ik moet niets uitleggen, ze ziet het in mijn ogen. Terwijl ze verbouwereerd hem achterna wil gaan kan ik haar nog net terug trekken. Maar spreken kan ik niet. Ik moet mijn hand voor mijn mond houden en de tranen lopen uit mijn ogen. Ik sta krom van het ingehouden lachen en als ik niet oplet. Ook Anja is nu tot volle besef gekomen en slaat nu haar hand voor haar mond. Even komen we niet bij en moeten we alle moeite doen om het niet uit te gieren. Ik kom het eerste terug bij tijd. “Kom Anja, stop er mee. Dat is niet fair. Hoe zou jij regeren moest iemand zo om ons lachen.”

“Ja dat klopt. Maar wij doen zoiets dan ook niet. Trouwens, Johan doet zeker niet mee.”

“We zullen zien!”

“Ja. De vijf minuten zijn trouwens om. Kom”

Vlug springen we eerst nog even voor de spiegel in de badkamer om de sporen van de lachbui uit te wissen en dan steken we een beetje verlegen ons hoofd om de deur. En inderdaad, de jongens hebben er geen gras over laten groeien. Ze vergeten blijkbaar alles om zich heen en zitten elkaar lekker te zoenen. Hun lippen zuigen zich aan elkaar vast en wat er met hun tongen gebeurt weten we uit eigen ervaring. De penis van Peter heeft zijn oorlogssterkte bereikt terwijl Johan zijn ballen streelt. De bedekking van Johan is ook open gegleden en ook zijn gereedschap staat er fier bij. Peter heeft hem in zijn hand en zijn duim streelt de rand van de eikel. Hun monden lossen en terwijl hun handen in hetzelfde ritme op en neer gaan geven ze elkaar lieve zoentjes over het gelaat. Johan kreunt zachtjes iedere keer dat de hand van Peter omlaag gaat. Johan laat Peter nu los en legt zich achterover op de zetel, hij geniet duidelijk van de behandeling. Peter zoent hem over heel zijn lichaam en zakt steeds dieper naar beneden met zijn mond. Zijn tong likt de liesstreek van Johan en steeds dichter komt zijn flitsende tong bij de eikel. Peter zit nu op zijn knieën tussen de benen van Johan en neemt de eikel tussen zijn lippen. Ik kijk gefascineerd toe. Anja staat naast mij. Ik kan het niet laten. Mijn hand legt zich om haar heup en ik trek haar tegen mij aan. Ook haar hand legt zich op mijn billen en we draaien ons naar elkaar toe. Ze neemt mijn gelaat in haar handen en zoent mij vol op de mond. Mijn handen maken haar bloes los en ik laat ze over haar schouder vallen. Haar handen trekken mijn topje over mijn hoofd en één voor één likt ze mijn tepels terwijl haar handen zacht strelen. Ik druk haar lippen op mijn tepels en geniet met volle teugen. Zij gaat op de knieën terwijl haar tong mijn hete buik likt en ze met haar lippen klappende zoentjes geeft. Mijn short gaat omlaag om samen met mijn slipje aan mijn voeten te belanden. Steeds verder naar beneden likt ze mij tot aan mijn tenen. Mijn handen strelen mijn tepels en kneden mijn borsten. Nu kijk ik terug naar het ander paartje.

Peter heeft heel de penis van Johan in zijn mond en zijn handen kneden de zaadballen. Johan geeft duidelijk met zijn handen het tempo van het zuigwerk aan. Het tempo gaat langzaam omhoog. Nu lost Johan het hoofd en zijn armen strekken zich omhoog. Peter houdt zijn hoofd nu stil en Johan schokt zijn pik op en neer in Peters mond. Johan neukt de mond van Peter. Peter streelt het rozetje van Johan en iedere keer dat Johan naar beneden schokt dringt de vinger van Peter iets dieper in het kontgaatje. Eventjes gaat dat zo door tot Peter zijn vinger verwijdert en zijn hoofd opheft. Johan ligt nu volledig open voor Peter. Zijn pik fors omhoog, hijgend, op het randje van. Peter kust nu terug omhoog langs de liesstreek naar de navel en de tepels van Johan. Hun pikken ontmoeten elkaar, hun tongen verstrengelen. Met zachte heupbewegingen gaat de pik van Peter op zoek naar het rozetje van Johan. Met korte schokjes dringt Peter binnen. Steeds verder, steeds dieper zie ik zijn harde staaf in Johan verdwijnen.

Anja is ondertussen terug recht komen staan en heeft haar jeans onderweg uit gedaan. Ze staat achter mij en terwijl ze mijn borsten en klitje omcirkelt kijkt ze over mijn schouder mee. Ik druk mijn kontje in haar schoot en begeleid haar vinger over mijn knobbeltje. Ik neem haar vinger beet en ga er mee op zoek tussen mijn gezwollen lippen, naar mijn vochtige kut. O jaa. Anja daar zo, steek hem een klein beetje naar binnen. Zelf vinger ik mijn klitje terwijl ik op haar vinger zachtjes op en neer beweeg. Haar tepels drukken tegen mijn rug en ze gaat mee op en neer door haar knieën. Het is net of we samen op een paard zitten. O ja lieverd, ga zo door. Jaaa. mmm. Heerlijk zo.

Johan heeft zijn benen op de schouders van Peter gelegd en trekt hem met zijn handen bij ieder stoot dieper in zijn kont. Iedere stoot van Peter is iets minder beheerst en het tempo gaat omhoog. Johan kreunt steeds harder en dieper. Ook de ademhaling van Peter wordt bij iedere stoot heftiger. Peter komt nu recht op zijn knieën en neemt de enkels van Johan om zijn benen maximum te openen en zijn pik nog dieper te stoten. Zijn ballen kletsen nu tegen de kont van Johan. Zijn stoten onbeheerst. Iedere keer iets harder, dieper. Het tempo stijgt. Wild wippend ploft Peter zijn knots in de kont van Johan. Plots, heel diep, blijft hij stil zitten. De korte rukjes van zijn bekken geven het ritme van zijn lozing aan. Luid kreunend valt hij voorover op de borst van Johan en stoot nog een paar keer diep en krachtig zijn ballen leeg. Johan omhelst zijn vriend en overdekt hem met hongerige zoenen.

Anja zit ondertussen ook niet stil. Zij zit nu terug naast mij op haar knieën en heeft een tweede vinger toegevoegd op het moment dat Peter klaar kwam. De trage rustig stap is overgegaan in een draf. Haar tong heeft de plaats van mijn vinger ingenomen en flitst rond mijn knopje. Ik laat mijn gezwollen borsten los en laat ze op het ritme op en neer deinen. De vingers van Anja verhogen het tempo en haar tong verplaatst zich nu naar het topje van mijn gevoeligste knopje. Traag zak ik door mijn trillende knieën. Anja volgt gewoon mijn beweging en blijft mij stimuleren. Nu zit ik op mijn knieën schrijlings over het gelaat van Anja. Anja heeft zich op haar rug gelegd en nu kan ik bij haar borsten zonder dat ze moet stoppen. Ik streel ze wild en nijp in de tepels. Nu steun ik mijn handen op haar bekken. Ooo. Jaaa. Anja ga door nu. Ga door. Ga door. Mijn bloemknopje staat nu helemaal open voor haar bereidwillige mond, ze likt, zuigt, knabbelt, bijt, blaast. Ik maak stotende bewegingen met mijn bekken op haar gelaat. Steeds heftiger, harder wilder wil ik haar vinger in mijn kut voelen. Met haar vrije hand stimuleert ze mijn sterretje nu. Ooo. Ja. Ja. Ze moet het voelen aankomen net als ik. Mijn bekken verkrampen, een siddering zet zich aan. Op het moment dat ze een paar harde pletsen op mijn billen geeft druk ik mijn stomende kut op haar hunkerend mond om. Ik ben weg nu. Alle pikken die zich ooit in mij stootten komen samen in mijn kut hun geil lossen, alle tongen die mij beften likken tegelijk de nectar op, alle seks die ik ooit beleefde balt zich samen in een paar seconden die ik niet meer op deze aarde beleef.

Als ik hijgend terug bij tijd kom is het eerste waarvan ik bewust ben het naakte heuveltje van mijn lieverd. Dankbaar geef ik er een reeks zachte zoentjes op. Ooo. Lieverd, nu wil ik jou verwennen. Ik wil de sterren uit de hemel plukken en ze allemaal samen in je kutje stoppen zodat ze daar voor eeuwig en altijd je spotje zullen verwennen en jou nooit meer terug naar deze wereld laten verdwalen. Maar ik wil met je mee. Dat ander stel zal wel zitten genieten. Ik ruik de sekslucht gewoon, het geil dat de lipjes van mijn poesje doet plakken, het sperma dat uit de kont van Johan druipt, de hitte van Anja lichaam tegen het mijne en ik hoor een man kreunen. Peter zit nu op zijn knieën, zijn schouders rusten op het tapijt en zijn handen bewerken zijn eigen pik. Zijn kont steekt omhoog, helemaal bereid voor Johan. Johan zit achter hem en likt over de billen afwisselend naar Peters ballen en kontgaatje. Anja krijgt nu ook terug belangstelling voor wat er rond ons gebeurt. Ze komt bij mij zitten en ik maak van mijn lichaam een zetelrug voor haar. Ze komt tussen mijn gespreide benen zitten, haar ellebogen op mijn dijen haar hoofd tussen mijn borsten. Teder neem ik haar borsten en streel ze zacht. We vormen een eenheid die geniet van wat er voor ons gebeurt. Johan beperkt zijn likken nu tot het sterretje van Peter. Hij maakt zijn tong tot een punt en steekt hem zo diep mogelijk bij Peter binnen. Zijn handen hebben het trekken nu overgenomen van Peter. Zijn ene hand kneedt Peters ballen zijn andere trekt hem af. Peter steunt nu op zijn handen en kijkt recht in het poesje van Anja. Stilletjes sluipt hij korter bij. Johan volgt en gaat door met likken en trekken. Peter bereikt haar voeten. Likje over haar voetzool, een voor een zuigt hij op de gelakte teentjes van mijn schat. Zij reageert heftig. Ik voel de tepels harden, de borsten spannen. Langzaam trekt ze haar voet naar zich toe. Peter en Johan volgen. Haar knie staat nu in een hoek van negentig graden en Peter blijft volgen. Doelbewust trekt ze haar voet nu verder, steeds dichter bij haar poes. En Peter blijft meespelen. Nu drukt zijn hoofd tegen haar schaamstreek en zij legt haar voet opzij. Ze zakt een beetje onderuit in mijn armen. Ze ligt helemaal klaar voor Peter.

Johan ziet hoe het er voor staat. Hij richt zich op en boort een vinger in Peters kont. Zijn andere hand rukt zijn pik nu hard en stijf als een betonnen paal. Hij doet er een beet spuug over en zet zich voor het sterretje van Peter. Met kleine korte rukjes dringt hij steeds dieper. Bij ieder stootje likt Peter Anja’s spleetje. Steeds dieper gaat Johan, steeds harder likt Peter. Anja lijkt nu ver weg. Zij legt haar handen in Peters nek en drukt hem tegen haar kut aan. Ik ga onder haar uit en ga naast haar zitten. Nu kan ik die heerlijke volle rijpe borsten overdekken met zoenen, likjes. Nu kan ik aan haar tepels zuigen, knabbelen, bijten strelen, en steeds wisselen van de ene naar de andere met handen en mond. Mijn kontje steekt omhoog in de richting van Johan en die laat de uitnodiging niet onbeantwoord. Hij streelt mijn billen, tussen mijn benen, mijn lipjes en het geil maakt dat zijn vinger haast in mijn kut gezogen wordt. Zijn vinger volgt het ritme van zijn pik in Peters kont. Johan laat zijn stoten nu in een gestaag tempo op elkaar volgen. Stoten. Trekken. Stoten, trekken. Stoten. Het lijkt wel een stoomtrein die zich gestaag op gang trekt. Een regisseur die met zijn pik het spel van zijn spelers beheerst. Bij iedere stoot is er wel iemand van ons die kreunt, bij iedere trek zuigt mijn kut zich aan zijn vinger. Anja heeft het niet meer in de hand, wild trekt ze mijn hoofd tussen haar borsten, kleine gilletjes ontsnappen haar iedere keer dat Johan stoot en Peter haar knopje likt. Haar bekken stoten hem tegemoet. Ik hoor haar hart wild tekeer gaan, haar adem stoten. Ik voel al haar spieren spannen. De adem blijft ingehouden tot de volgende stoot van Johan en met hoge langgerekte gil bevrijdt ze zich van alle opgebouwde spanning. Sidderingen trekken door haar lijf en ze omhelst mij nu of haar leven ervan afhangt. In mijn kut voel ik het tempo van Johans vinger toenemen. Iedere stoot komt harder, dieper, heftiger. Peter pakt een van mijn tepels en nijpt er op, trek er wild aan. Ik neem zijn pik en melk hem terwijl de twee balzakken heen en weer bengelen. Johan beheerst het nu niet meer, wild stampt zijn paal bij Peter binnen, zijn vinger volgt het moordende tempo. Peter werpt zijn hoofd in zijn nek, zijn ogen zien niets meer, zijn pik begint te schokken in mijn hand. Op het tempo van Johans stoten melk ik nu wild en onbeheerst Peters zak leeg. Anja is er terug bij en vingert mijn klit wild en heftig terwijl de vinger van Johan in mijn kut blijft zitten. Nu voel ik zijn vinger verkrampen zijn stoten stoppen. Zijn mond opent voor een laatste allesoverheersende kreun. En ik? Ooo. Neen. Stop. Stop. Sto… Haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Zachte zoemend trekt mijn ventje zijn verfrissend spoor in halve slagen over onze hete lijven. Die kan nog dagen door.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen