Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Je kent ze wel, die Toekan motels langs Nederlands snelwegen waar ze als toetje appelmoes met een kers in het midden serveren. Een typisch Nederlands fenomeen, goedkoop, snelle, discrete service, en meer dan kamerbreed belegd met dik donkerrood tapijt. Iedere Nederlander snapt de formule, alle vestigingen zijn min of meer hetzelfde en je kunt er iedereen tegenkomen. Je kunt er met je familie gaan eten, je trouwfeest vieren of je opa’s 80ste verjaardag met alle achterneefjes en nichtjes. Je kunt er terecht voor een snelle hap, een snelle wip, een zakenbespreking. Voor dat laatste kun je een zaal huren of een kamer, of in een met kamerschermen afgezette ruimte plaatsnemen. Alles stipt en efficiënt te regelen. Van deze voorzieningen wordt veel gebruik gemaakt door zakenlui die elkaar on the road ontmoeten.

Ik was bezig met het script van een t.v. documentaire over recent ontdekte Romeinse mozaïeken in een badhuis annex bordeel in Pompei waarbij de beelden ter plaatse gemaakt waren door een collega, die haar bedrijfje gevestigd had aan de andere kant van het land. Ze had mij er bij gevraagd om de teksten erbij te schrijven, “Ik ken jou wel niet, maar wel je teksten, van internet”..?? zei ze over de telefoon toen ze me polste. Ik woonde op Texel en zij zat in de buurt van Heerlen. Verder uit elkaar kon bijna niet. We hadden veel contact gehad over de telefoon, per e-mail, fax, maar het uiteindelijk samenvoegen van beeld en tekst moest toch echt gebeuren met beiden om de tafel. Al pratende over een ontmoeting, kwamen we er achter dat we allebei geen zin hadden om heel Nederland door te crossen, uren in de file te staan. Dus besloten we te middelen en in Toekan Tiel, ongeveer het midden van Nederland af te spreken.

Ik had Conny nooit persoonlijk ontmoet, toch wist ik uit haar eerdere documentaires en tv interviews hoe ze uit zag en we hadden de webcam een paar keer gebruikt, zodat ze ook een indruk van mij had. Ze bleek een coole, goeduitziende vrouw te zijn van ongeveer 35, die wist wat ze wilde, en de touwtjes strak in handen hield. Over deze documentaire die nogal heftige erotische beelden bevatte van de sexuele handelingen der Romeinen praatte ze alsof het over de voetbalwedstrijd Juventus-Inter ging, (gaap), uiterst professioneel dus.

Tijdens die laatste chat sessie echter had ze diverse keren grappen over mijn kale hoofd gemaakt.

“Weet je, John, wat de Romeinen zeiden over mannen met kale hoofden?”

“Ik wil het niet weten.”

“Je móet het weten voor de documentaire”, zei ze laag en slijmerig en vervolgde : “dat ze nogal kleine pikkies hebben”.

Ze lachte zachtjes en uitdagend. Dit vroeg om een reactie.

“Ga eens wat verder van de camera zitten, Conny.”

Ik zag haar verbaasd in de camera kijken, maar toch rolde ze haar stoel achteruit.

“Ga eens rechtop zitten, en strek je rug”.

Ze keek wantrouwig in de camera, maar deed wat ik haar vroeg.

“Ik heb het al gezien Conny, weet je wat de Romeinen zeiden over vrouwen met kleine tietjes, zoals jij?”

“Schoft”!!

“Dat die nogal vals kunnen zijn, en soms zelfs gemeen.”

“En mannen met kleine pikkies dan, zijn die ook vals en gemeen?”

“Nee, die zijn kaal.”

Tja, je bent tekst-schrijver of niet.

Ondanks deze “stekeligheden” over en weer maakten we onze afspraak in Toekan Tiel. Conny regelde de ruimte en de apparatuur. Ik hoefde alleen mijn laptop mee te nemen met het concept van de teksten en wat ingevoegde beelden. Onderweg fantaseerde ik over Conny’s kleine tietjes die ik onscherp en maar even had gezien op mijn computerscherm drie dagen geleden, ze had een ruim vallend T-shirt aangehad dus goed te beoordelen was het eigenlijk niet geweest. Feit was wel dat ik viel op kleine tietjes, klein en hard, net als de tepels erbovenop. Dat ik er nu een paar uur met mijn neus bovenop zou zitten deed me in de file al een stijve bezorgen, waar ja, moet je ook anders aan denken dan aan sex als je in de file staat. ?

Ik had me voor de gelegenheid een mooi getailleerd donkerbruin pak aangetrokken met een magnolia zijden overhemd en een sepiakleurige das, smalle Italiaanse bruine schoentjes, en de schedel perfect geschoren. De dandy in optima forma. Ik wilde haar verrassen en een goede indruk maken, uiteindelijk betaalde zij mij. Ik was erg benieuwd naar haar outfit, ik had haar alleen maar in casual gezien. Ze leek me iemand met een sterk karakter maar met vele verschijningsvormen.

Ik parkeerde mijn auto in de ooit ingestorte parkeergarage en betrad de hall. Ik herkende haar gelijk. Ze stond bij de receptie. Met haar rug naar me toe. Ze was iets aan het regelen, haar twee koffers met “COPRO” erop stonden aan weerszijden van haar . Ik naderde haar langzaam en nam de details in me op. Ze had een strak mantelpak aan in de sepiakleur van mijn das, waar haar ravenzwarte haar in een vlecht lang en bewegelijk over heen hing. Haar rokje kwam decent tot op de knie met open plooien tot 10 cm onder haar kruis. Ze stond voorovergebogen met haar ellebogen op de balie waardoor haar billen zich spanden in het decente deel van haar rokje en de opengevallen plooien haar dijen tot boven de kousen toonden.

Ik ging zo onopvallend mogelijk achter haar staan, en gaf mijn ogen goed de kost. Dit was blijkbaar zo opvallend dat de receptioniste over Conny heen tegen mij zei: -Kan ik U helpen , meneer?

Conny keek achterom, kwam overeind van de balie, draaide zich half om, nam me op van top tot teen, knipperde een keer met haar ogen en zei cooler dan cool: – Hallo John, je bent laat, neem je een koffer? Zaal 4.

Ze draaide zich weer terug naar de receptioniste en negeerde me verder. Dus stond mij niets anders te doen dan de koffer op te pakken en naar zaal 4 te gaan. Een slecht begin dus.

Zaal 4 bleek een afgeschotte ruimte te zijn van een groter geheel, visueel afgesloten, maar vol geroezemoes over de schermen heen. Ik zette de koffer op tafel en ging zitten. Binnen een minuut kwam Conny de hoek om stuiven, haar hakjes gedecideerd in het tapijt plaatsend.

– Sorry John, dat ik zo kortaf tegen je deed, maar dat stomme kutwijf van de receptie, die wou……!!

– Mag ik me even voorstellen: John Magnum van de kleine pikkies-brigade. Ik stak mijn hand uit en wachtte op haar reactie.

Conny keek me verbaasd aan, haar gezicht brak open en ze barstte in lachen uit.

– Ik hoop dat je teksten op je laptop even goed zijn als die uit je mond komen! riep ze. Ze negeerde mijn hand sloeg haar armen om mijn nek, kuste me op beide wangen, drukte zich één tel heftig haar buikje tegen mij aan en liet toen los. Terwijl ze haar koffers begon open te maken keek ze me schuin aan en zei zachtjes : – Hoezo Magnum ? Jouw naam is toch De Kleine?

– Touché!

– Je ziet er goed uit Conny, strak zakelijk en sexy. Klasse ..!! Ze liet haar blik langs mijn lichaam gaan en klakte met haar tong.

– Stracciatella, bellisimo.!

– Grazie, signora!

Grinnikend begonnen we onze spullen te installeren. De ober kwam koffie brengen, een oogverblindende blonde student van een meter of twee. Conny volgde hem in al zijn bewegingen met grote aandachtige ogen. Nadat hij de kopjes op tafel had gezet vroeg zij op suikerzoete toon: – Heeft deze Viking ook een naam.?

– Ja mevrouw,…mijn naam is Marcel.

– En moet Marcel nog lang werken vandaag.?

– Tot 3 uur, mevrouw.

– Dank je Marcel, je moeder heeft je keurig opgevoed. Je kunt gaan. Toen Marcel verdwenen was keek ik opzij naar Conny en barstte in lachen uit.

– Ik kan wel merken dat jij uit de theaterwereld komt. Val je op blond, lang en jong.?

– Nee niet speciaal, heb je zijn handen gezien, die vingers, pianovingers die de toetsen kunnen strelen als, als…uhh, uhh.. OK, waar waren we.

We werkten ons langzaamaan door de teksten en de beelden heen, de colberts werden op de stoelen gehangen. Conny had een wijd wit bloesje onder haar colbert aan waar een zwart behaatje doorheen schemerde. Knoopjes fatsoenlijk op Schroevers niveau gesloten. Het enige dat me afleidde waren af en toe haar knieën tegen de mijne, we zaten aan een hoek van een grote tafel, met twee beeldschermen voor ons. Na drie uur werken waren we er bijna doorheen, en lieten Marcel een lunch brengen met een flesje Mateus erbij om onze samenwerking te beklinken.

Conny ging naar het toilet en bleef nogal lang weg, intussen zette Marcel de lunch op tafel en opende de rosé. Conny schoof weer aan en wat me gelijk opviel was dat de bovenste twee knoopjes van haar bloesje open waren. Als ze voorover boog naar de tafel opende haar bloesje zich aan mijn kant en kon ik haar zwartkanten behaatje zien, die haar borstjes maar nauwelijks bedekten. We proostten op onze samenwerking en op het success van haar/onze productie. Al de beelden die ze me had laten zien van dat badhuis in Pompei, samen te voegen met mijn nog redelijk ingehouden tekst over sexuele handelingen hadden voor een toenemende broeierige sfeer gezorgd tussen ons. Ik zat inmiddels met een enorme stijve, die al bezig was een natte plek in mijn broek te veroorzaken

Na de asperges met roomsaus, tros-tomaatjes met komkommer en ei, leunde Conny naar me toe, haar knie wreef al sinds haar sanitaire stop tegen de mijne,

– Weet je John, zo”n Toekan Motel is eigenlijk net zoiets als een Romeins badhuis in Pompei. Ik liep hier zonet rond en zag ineens de overeenkomst. Ik schat in dat 50 % van de vrouwen die hier rondlopen vandaag met een vreemde man of hun minnaar in een kamer op de eerste verdieping terecht gaan komen, en zich suf laten neuken tot de lakens ervan aan elkaar plakken en ik denk dat de meesten van hen het zelf van te voren niet willen weten.

– Cool, was het enige dat ik kon uitbrengen. Conny pakte mijn hand. Ik hoorde de Mateus meezingen in haar stem.

– Toen ik zonet in dit gebouw rondliep zag ik de geiligheid van de muren druipen, net als in de Romeinse badhuizen. Ze schoof dichterbij, drukte haar knie zo duidelijk tegen de mijne dat ik terug moest duwen, keek me diep in de ogen met haar gezicht op 10 cm afstand van het mijne.

– Ben ik écht zo vals als jij beweert? fluisterde ze, Moet je dat niet eerst onderzoeken voor je zoiets zegt? Ze duwde mijn hand in haar bloesje en legde die op haar kleine kanten behaatje.

-En..?? Ze keek me recht in de ogen toen mijn vingers door het kant heen haar strakke geile borstjes streelden en erin knepen. Ik bracht mijn mond zo dicht bij haar mond dat ze elkaar bijna raakten.

Ik fluisterde: – Ik moet nóg iets onderzoeken.

– Oh wat dan.?

– Valse vrouwen hebben vaak kutjes die zo strak zijn dat je er niet eens één vinger in kan steken.

– Onderzoek het!, hijgde ze, nu gelijk!!

Ze opende gelijk haar mond en haar dijen en gaf me toegang tot al haar lippen en haar sappen. Ze duwde haar tong tussen mijn lippen door mijn mond in en zoog zich aan mij vast. Onder tafel kruisten onze handen elkaar, en streelden elkaars dijen. Voor ik mijn weg had gevonden in de plooien van haar rokje had ze mijn rits al geopend en mijn stijve in haar volle hand genomen. Ze zuchtte diep toen ik haar natte stringetje raakte en het streelde over haar gezwollen schaamlipjes. Ik duwde in de zachte natte stof en tastte haar geile kutje af en voelde het harde knopje onder mijn vinger doorgaan. Conny had ondertussen mijn keiharde lul uit mijn broek gehaald, en wreef over de natte eikel. Ze hapte opnieuw in mijn mond, en mijn vingers gleden in haar behaatje en haar string. Haar tepel rolde tussen duim en wijsvinger en mijn andere middelvinger boorde zich moeiteloos in haar strakke drijfnatte kutje. Haar andere hand verdween ook onder de tafel en ging op zoek naar mijn ballen. Toen ze ze gevonden had en tussen haar vingers door liet rollen, nam ze haar mond van de mijne en glimlachte breed: -Jij valt eigenlijk best mee.! Ze trok me zachtjes af, legde haar voorhoofd tegen mijn voorhoofd en fluisterde: – Deze wil ik wel in mijn valse kut hebben.

Marcel dook achter het scherm vandaan op, en had eerst niet in de gaten wat we aan het doen waren. Conny greep mijn lul steviger vast ten teken dat we zo moesten blijven zitten. Hij begon de tafel af te ruimen.

– Marcel laat me je handen eens zien, vroeg Conny toen hij vlak bij was. Ze greep zijn pols en liet hem zijn hand spreiden. Marcel verstarde ter plaatse toen hij ontwaarde wat er aan onze tafel gebeurde, behalve werken en eten.

– Mooie hand , Marcel, en zo groot. Vinden jouw handen het fijn om in vrouwenborsten te knijpen.?

– Uuhh, ja, mevrouw, ik uhh…

– Ze zijn eigenlijk een beetje groot voor mijn borsten. Houd je van kleine borsten. ?

Conny wachtte het antwoord niet af en duwde Marcels hand in haar bloesje en legde hem op haar andere borstje en drukte hem er stevig tegenaan, als om hem vast te plakken. Ik zag gelijk zijn vingers op zoek gaan naar de tepel, als een ware liefhebber. Toen Conny dit voelde, zuchtte ze diep, liet Marcels hand los en legde die op de snel groeiende bult in zijn broek en kneep er stevig in.

– Wanneer heb je voor het laatst je sperma gespoten, Marcel?, vroeg ze poeslief en pakte zijn ballen vast en kneep er zachtjes in, de een na de ander. Marcel kreunde.

– Uhhh, vanmooorgen, mevrouw… Conny trok zijn rits open en haalde in één handige beweging zijn stijve naar buiten, hij had blijkbaar geen short aan. Ze trok gelijk de voorhuid naar achter en likte over de eikel.

– In een kutje naar ik aanneem, Marcel? Ze trok hem langzaam af, net als mij.

– Nee, mevrouw, in haar mond.

– Aaahhh, je houdt ervan om gepijpt te worden. Ze nam zijn eikel in haar mond en ik zag haar tong rondgaan. Marcel kreunde. Conny begon hem langzaam sneller af te trekken en in hetzelfde tempo gleed mijn vinger over Conny’s klitje en tepeltje. Ze haalde Marcels pik uit haar mond, bleef hem aftrekken en duwde hem in mijn mond, terwijl ze haar tong ook in mijn mond probeerde te duwen. Ze reed tegen mijn vinger op, mijn lul hield ze alleen nog maar stevig vast. Haar tietjes zaten in de greep van twee grote mannenhanden.

– Marcel…!! klonk het van verre en Conny en ik keken op en om de bocht van het vertrek verscheen een serveerstertje van ca 20 jaar blijkbaar op zoek naar Marcel.

– Marcel…??! Ze bleef verbijsterd staan en naar ons kijken. Conny liet Marcels lul aan mij over, terwijl ze hem wel rustig bleef aftrekken.

– Hallo, Marcel is bijna klaar, wie ben jij?

– Uuuhh, Ingrid, maar…

– Kom eens hier Ingrid, zei Conny met een stem die geen tegenspraak dulde. Het meisje was geobseerdeerd, pruttelde wat, maar kwam toch dichterbij. Conny zei met lage stem en zachtjes:

– Zou jij dat niet willen Ingrid, twee stijve lullen in je hand, en twee verschillende mannenhanden die je borsten strelen? Conny zat op de rand van haar orgasme.

– Uuhh, nee, …,jaa, uuhh….

– Kom Ingrid, laat ons zien dat je hier geil van wordt, knoop je bloesje open en knijp in je borsten, laat ons het zien, laat het Marcel zien, zodat hij gaat spuiten.

We keken alledrie onder hoogspanning naar Ingrid, elkaar nog steeds opgeilend, benieuwd naar haar reaktie. Ze twijfelde, ze wachtte op iets anders dan woorden. In een reflex trok ik Conny’s behaatje omhoog over haar tietje en ik vroeg: – Heb jij ook zulke mooie borstjes, Ingrid? Marcel deed hetzelfde aan zijn kant, en wenkte haar.

– Kom, laat ze ons zien, fluisterde hij. Dit was echt cool, Conny en Marcel gingen bijna over de rand en daar stond ineens een wildvreemd meisje op handafstand haar bloesje open te knopen, met haar hand onder haar rokje te kijken naar Conny’s hand op Marcels en mijn lul en de twee mannenhanden die Conny’s borsten opgeilden. Marcels hand verdween in Ingrids bloesje en in haar witte behaatje, waar hij gelijk haar tepel begon te rollen. Ingrid kreunde en we hoorden haar vinger in haar kutje soppen.

– Ingrid, pak zijn ballen, dan laten we hem samen spuiten. Ingris vingers pakten Marcels ballen vol beet en begonnen ritmische te knijpen.

Conny’s hand ging sneller en sneller over Marcels lul, en mijn vinger op haar knopje volgde het tempo, en ik zag Ingrids vingers ons ritme volgen. Marcel gaf een schreeuw en spande zijn lijf. Conny richtte zijn lul op haar borstjes, ving de eerste straal op, die over haar tietjes droop, de tweede straal nam ze in haar eigen mond, en de derde duwde ze onder Ingrids rokje, waar hij de schokkende hand van Ingrid ondersproeide. Hierna kwamen de twee vrouwen bijna tegelijk klaar, rillend, kreunend en spuitend. Ikzelf was niet klaargekomen maar dat vond ik niet erg. Ik had het idee dat dit nog maar het voorspel was.

Toen iedereen weer wat was bijgekomen, werd alles weer opgeborgen en weggestopt.

– Puike bediening hier, zei Conny. Ze stond op en tongzoende Marcel en Ingrid .

– Bedankt, lieverds, na vieren kunnen jullie je fooi komen ophalen in kamer 216.

Mijn God, de Romeinen hadden het niet beter gekund.

***

Conny plofte neer in een stoel,en gooide haar lange slanke benen voor zich uit. – Pfff, dat was nou precies de ontlading die ik nodig had. Al dat gemanoevreer met die Romeinse pikken had me behoorlijk onrustig gemaakt. Ze keek me aan . – Je neemt het me toch niet kwalijk, hè, John? Ze haalde haar hand door haar haar. – Ik heb van je genoten, collega. Ze grinnikte. – Wacht jij maar af mannetje, met jou ben ik nog niet klaar! Tenminste, je blijft toch nog wel even, het interessantste deel moet namelijk nog komen.

Mijn pik, die in onafgewerkte staat in mijn broek hing, maakte bij deze uitnodiging gelijk een sprongetje omhoog, wat voor Conny duidelijk te zien was, want ik zat achterovergeleund op de tafelrand een meter van haar stoel vandaan.

– Ik heb alle tijd, zei ik stoer. – Ja, dat zie ik. Ze keek naar mijn bollend kruis, legde haar hand er op, boog naar me toe, en fluisterde: – Deze komt straks aan de beurt, ze kneep in mijn ballen, – En deze mannetjes ook…

Conny stond op zonder mijn ballen los te laten, sloeg haar arm om mijn nek, en duwde haar tong in mijn mond. Ik pakte haar borstjes gelijk in mijn handen, en zoende haar terug. Deze vrouw was in staat mijn hormoonspiegel tot olympische hoogten te laten stijgen, zonder de medaille te verstrekken. Ze manipuleerde als een volleerde heks om te krijgen wat ze voor ogen had, én op haar manier.

Ze nam als vanzelfsprekend, en gaf als het haar uitkwam, en ik kon niets anders doen dan haar volgen, met mijn teksten en stijve pik achter haar aan gaan. Door mijn zaadophoping kon ik niet meer zijn die ik normaalgesproken ben, rustig en nadenkend. En vooral omdat ze mijn ballen greep in plaats van mijn lul maakte me duidelijk dat ze macht over me wilde, niet alleen simpel, lekker en geil neuken, nee, ze wilde me beheersen, ze wist wat ze deed, en ik kon er niet aan ontkomen.

Ze maakte zich los uit onze omarming, liet mijn ballen gaan. – Ciao amigo, ik laat je even alleen. Ik moet wat dingen regelen en ik heb je hulp nodig zodirekt. Ik bel je op je mobiel, ok.?? Bestel nog maar een flesje Mateus op mijn kosten. En weg was ze.

Mijn handen voelden leeg van haar borstjes zo plotseling, ik likte mijn vinger af die nog rook naar haar heerlijke kutje, en bestelde nog maar een flesje Mateus aan de bar. Ik doopte mijn vinger, die net in het kutje van Conny had gezeten in de rosé, en begon aangeschoten te worden door de mistura van beiden. De beelden van de geile Romeinen en die van het erotisch samenzijn een kwartier tevoren met Marcel en Ingrid schoten mijn hersenscherm voorbij, zittend achter mijn note-book en kijkend naar de resultaten van deze werkdag met Conny.

Ik probeerde te overzien in wat voor situatie ik was terechtgekomen met Conny. Het begon als een werkrelatie om een tv programma te maken over de erotische uitspattingen in Romeinse badhuizen in Pompej, die zo plastisch waren uitgebeeld in de lang verborgen gehouden fresco´s ter plaatse. Conny de beelden, ik de tekst erbij. Vanmiddag hadden we een goede klus geklaard door beeld en tekst in elkaar te schuiven zodat hiermee de ruwe uitzendversie gereed was. Ik had gedacht na de lunch weer naar huis te gaan, maar toen was de vlam in de pan geslagen, en het leek nog niet afgelopen te zijn. Conny had nog iets op het programma staan waar ik niets van af wist, maar wat wel het bloed in mijn pik deed koken, en mijn ballen niet meer vrijelijk deed bungelen.

Ik werd in mijn overpeinzingen gestoord door twee armen die van achteren om mij heen werden geslagen en een zwoele stem die in mijn oor fleemde: – Ben je klaar voor mijn verrassing, John.? Ik veerde op van de bar, draaide me om op mijn barkruk, de armen bleven om mij heen en zorgden ervoor dat ik met gespreide benen dat heerlijke lijfje van Conny tegen me aan gedrukt kreeg. Haar mond was tegen mijn oor:

– Luister, ik ben bezig om naast mijn documentaries op tv porno films in eigen beheer op te nemen, en het toeval wilde dat ik vandaag én een goeie tekstschrijver én twee zeer geschikte acteurs tegen het lijf liep, die geknipt zijn om aan een nieuwe aflevering mee te werken. Kom mee, we gaan naar kamer 216. – Dus toch kamer 216, dat was geen grap? – Eerst wel, maar nu niet meer. Kom werk aan de winkel. Je zult versteld staan. – Dat doe ik de hele dag al. Ik kon nog net mijn spullen bijeengraaien, want Conny trok me aan mijn arm van de barkruk. De halfvolle fles Mateus griste ik mee van de bar. Die zou ik wel eens hard nodig kunnen hebben.

Ze leidde me door de hal naar de lift. – Marcel en Ingrid zijn er al, die moeten over een uur weg samen. Die wonen in hetzelfde studentenhuis in Den Bosch, dus opschieten. – Marcel en Ingrid??? – Ja die gaan samen scenes spelen voor mijn nieuwe film. Ze waren gelijk enthousiast toen ik ze vroeg. Wel een beetje onwennig, maar die natuurlijkheid heb ik juist nodig. En het toeval wil dat ze al een tijdje om elkaar heen liepen te draaien, daar in Den Bosch. En daarenboven, studenten hebben altijd geldgebrek, ik betaal ze goed voor iets waar ze tot vandaag niet van durfden dromen.

De liftdeuren gingen open en we stapten binnen. We waren de enigen en toen de lift zich net in beweging had gezet haalde Conny onverwachts de stopknop over, waardoor de fles Mateus bijna uit mijn vingers glipte. Ze begon heel snel te praten:

– Ik zal het je uitleggen, Marcel en Ingrid weten het al, dus we kunnen gelijk beginnen. De scene heet: “ Gekleed is lekkerder “, en laat zien hoe zij al hun kleren aanhouden en tóch lekker kunnen vrijen. Dit in tegenstelling tot 99% van de hedendaagse porno, waar alles expliciet en tot vervelens toe getoond wordt, terwijl de belangrijke overgangen in de scenes ontbreken, net als bij de Romeinen in Pompej ( zo kwam ik op het idee). Wat ik Ingrid en Marcel wil laten doen is met subtiele aanrakingen elkaar langzaam in een traag tempo op te geilen, waarbij de kleren aanblijven en nauwelijks geslachtsdelen worden getoond, wel veel handwerk tussen de kleren. Snap je? Ik doe het camerawerk met een handcam, ik sluip om ze heen, en geef aanwijzingen, en jij doet de vaste camera en later het geluid en de tekst, je zit in een feauteuil aan het voeteneind van het bed waar ze op belanden voor de daad. Alles heel simpel dus.

Ze switchte de stopschakelaar op aan, en met een schok zette de lift zich weer in beweging. – Jezus Conny…, ik uh… – Wat is het John, wil je niet, ik betaal je ervoor, zei ze koeltjes. – Er is maar één ding dat ik wil en dat is met jou neuken, ik sta op springen! – Later, John, later. Eerst mijn film, deze kans kan ik niet laten lopen. De lift stopte en ik liep zwijgend achter Conny aan, en zij sprak ook niet meer. Ze opende de laatste deur op de gang en we gingen binnen.

De acteurs zaten op het bed een beetje te zoenen en elkaar zoete woordjes toe te fluisteren. – Ah, ik zie het al, de warming-up is begonnen, goed zo kinderen. Dit is John, mijn assistent, die zorgt later voor tekst en geluid. Handje, handje. Conny liet haar stem dalen. – OK, guys, lets get started. Jullie weten wat je moet doen. Doe het vooral langzaam, met aandacht en liefde. John jij checkt de vaste camera. En,..oh ja, de maskers, ze willen anoniem in beeld. Conny dook in een werkkoffer en haalde twee zwarte bal-masqué maskers tevoorschijn. – Ingrid doe het elastiek onder je haar, anders lijkt het net een zwemwedstrijd, haha. Je kunt er goed mee kussen, ik heb het zelf uitgeprobeerd. John zet de vaste camera maar vast aan. En dan nog wat, John, wij gaan wel uit de kleren op ons ondergoed na! Dan voelen zij zich vrijer, snap je.?

Psychologie van de kouwe grond natuurlijk, maar evengoed stond ik een minuut later achter de camera in alleen mijn boxer, die veel overeenkomsten vertoonde met een koepeltent. Conny sloop als een roofdier om haar prooi rond in haar zwarte behaatje en stringetje, de tepels strak gespannen en een donkere vlek in haar kruis. – Godzijdank, dacht ik, niet alleen ambitie maar ook geilheid. Ze flitste de lampen aan en pakte een kleine handcamera uit de koffer.

Marcel en Ingrid gingen naast het bed staan, ongeveer een meter van elkaar, ze hadden blijkbaar goede instructies gehad. – OK, guys off we go.!! I & M begonnen tegen elkaar te fluisteren, en kleine stapjes naar elkaar toe te doen, ze pakten elkaars handen, en bleven praten, voor mij onverstaanbaar, maar wel liefdevol. Ze begonnen te kussen, voorzichtige aftastende kusjes op de lippen, hun lichamen naderden elkaar, Marcel in T-shirt en een linnen broek en Ingrid in een strak bloesje en kort geplooid rokje. Die maskers maakten het geheel nog spannerder dan het al was. De gekleedheid van I & M, hun toenemende geilheid naar elkaar, de traagheid, en die maskers gevoegd bij de gefluisterde instrukties van Conny aan wie geen enkel detail ontging deden me in een trance geraken met als enig doel dit tot het einde toe mee te willen maken.

I & M begonnen te tongen en hun lichamen tegen elkaar aan te drukken en te wrijven. Marcels handen gleden over Ingrids bloesje naar haar borstjes toe, streelden ze voorzichtig, de tepels werden harder, duidelijk te zien, Marcel liet ze heen en weer springen onder zijn vingers, pakten haar borstjes vol op haar lichaam en begonnen ze te kneden, met de duimen over haar tepels strelend. Ingrid hapte hierdoor nog dieper in Marcels mond, en ik zag haar hand afdalen naar Marcels kruis, waar ze even later zijn lul van boven naar beneden begon te strelen, wat hem deed kreunen. Ik zag een donkere vlek verschijnen in Marcels linnen broek, op de plek waar zijn eikel zich bevond. Marcels ene hand verdween in Ingrids bloesje, en je zag de stof van haar bloesje opbollen onder zijn voelende en knijpende vingers en de tepels hard worden door het textiel heen.

Zijn andere hand wreef stevig over haar kontje over haar rokje, en verdween even later onder het rokje, naar voren tastend naar Ingrids kruis. Ze zette haar benen wat uit elkaar om zijn hand de ruimte te geven. Ze kreunde toen het rokje ritmisch meebewoog met Marcels hand en vingers, en Ingrids vingers hadden inmiddels Marcels ballen door zijn broek heen stevig in de greep, knepen steeds harder tot hij haar mond losliet en “ Auw “ riep. Ingrid grinnikte en zoog zich weer zachtjes aan hem vast. Ze duwde hem op het bed zodat hij achterover kwam te liggen. Ze strekte zich op hem uit en wreef haar borstjes stevig tegen hem aan, terwijl haar heupen neukbewegingen tegen Marcels stijve maakten. Ik zette de vaste camera naast het bed en Conny sprong om hen heen, fluisterde aanwijzingen. Mijn lul was zo stijf geworden dat hij niet meer binnenboord te houden was en ik gooide mijn boxer van mij af.

Ingrid was intussen op Marcels gezicht neergedaald met haar kutje, en haar rokje onttrok hun aktiviteiten aan het gezicht. Het ritmisch lebberend geluid, en het gekreun van het meisje deden vermoeden dat Marcel haar kutje bekwaam uitlikte. Zij op haar beurt wreef haar wangen langs Marcels stijve over zijn broek, en rolde zijn ballen tussen haar vingers en opende daarna zijn gulp, en liet haar andere hand naar binnen verdwijnen. Ingrids buikje maakte steeds heftiger neukbewegingen tegen Marcels mond, drukte zijn hoofd vervolgens in het matras en kwam schokkend en kreunend klaar. Het enige dat je zag was het heen en weer flitsende rokje dat over Marcels hoofd hing, en de spastische gezichtsuitdrukking van Ingrids orgasme en het daarbij horende gekreun van beiden en de slurpende geluiden van Marcels mond en tong.

Ingrid liet na een minuut rust Marcels lul gaan en draaide zich om. Marcels gezicht was helemaal nat, en Ingrid likte hem schoon. Ze was wijdbeens op hem gaan liggen en richtte zich langzaam op, geholpen door zijn steunende handen op haar borstjes.

Haar hand gleed weer in zijn gulp, maar haar rokje hing ervoor op zijn buik, zodat je alleen maar kon raden wat zich daar afspeelde. Ingrid was zoekend , tastend en uiteindelijk vindend, ik zag haar kontje dalen en met een zucht van beiden leek eindelijk zijn lul in haar kutje te belanden. Trage op en neer gaande bewegingen, gehijg, oh wat lekker, ze waren nu echt aan het neuken. – Spuit haar vol, Marcel, ik wil je sperma uit haar kut zien druipen, hijgde Conny, die aan het voeteneinde van het bed had plaatsgenomen en en detail vastlegde wat zich onder het opgekropen rokje van Ingrid afspeelde.

Ik pakte de vaste camera van het statief en kroop op het bed om de gezichtsuitdrukkingen van beiden vast te leggen als ze zouden klaarkomen. Ik was nog nooit zo opgewonden geweest en probeerde zo dicht bij als mogelijk te komen met mijn camera, terwijl ik inzoomde op hun opgewonden expressie.

Gesteund door Marcels handen op haar borstjes, hem onderwijl afraggend met haar kutje, greep Ingrid mijn lul, hapte in mijn eikel en trok me af in haar mond. Marcel schreeuwde, ik schreeuwde en we spoten haar van twee kanten vol.

De camera glipte uit mijn machteloze vingers weg en viel met een knappende krak op de vloer.

– Godverdomme John, wat doe je nou??!!!!!!

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen