Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Vaak nog moet ik terugdenken aan mijn verkering met Jean. Ik was 16 en hij 19. Zijn familie was net in ons stadje komen wonen en de eerste de beste keer dat ik hem tegenkwam in de disco was ik al diep onder de indruk van hem. Hij zag er elegant uit, ik kan het niet anders omschrijven, en hij had een joie de vivre over zich die ik van andere jongens niet kende. Mij scheen hij de eerste weken helemaal niet op te merken. Andere meiden die meer van zijn leeftijd waren zwermden om hem heen en ik had al niet meer de illusie dat het ooit wat zou kunnen worden, toen we min of meer bij toeval op de overvolle dansvloer met elkaar in contact kwamen en samen verder deinden op de opzwepende muziek. Hij liep daarna met me mee naar de bar, waar hij een drankje voor me bestelde. Die avond bracht hij me naar huis en toen hij me voor de deur van ons huis een kus gaf liet ik duidelijk merken dat hij wel verder mocht gaan. Hij was erdoor verrast, maar reed toen toch maar even door naar een wat verderop gelegen parkeerplaats. Daar kuste hij me opnieuw, maar nu vuriger en toen zijn handen onder mijn truitje verdwenen en mijn behaatje omhoog schoven, werd ik helemaal gek van verlangen. ‘Weet je het zeker?’, vroeg hij voor alle zekerheid nog even, want hij vond me zeker nog te jong, maar toen ik in antwoord daarop zelf mijn broekje uit begon te trekken, was het pleit snel beslecht.

We neukten als beesten in de benauwde ruimte van zijn auto. ‘Ik wist niet dat je zo geil was’, hijgde hij toen ik met mijn voeten tegen het dak roffelde onder zijn stoten. ‘O ja’, steunde ik terug, ‘ik ben een heel geil meisje…’ Dat antwoord scheen hem wel te bevallen en hij bleef erop door hameren, ook toen hij zich al had leeggespoten en ik nog nasidderend in zijn armen lag. ‘Ik wil alleen maar verkering met een supergeil meisje’, zei hij. Verkering! Mijn hart sprong op en ik haastte me te zeggen dat ik een super-super geil meisje was en dat ik álles, álles wilde doen om hem dat te bewijzen.

En zo kregen we verkering, op basis van die belofte. Ik liep op wolkjes en liet iedereen meegenieten van mijn geluk. ‘Nou, breng die jongen dan maar eens mee’, zei mijn moeder na een paar weken. En tot mijn intense plezier waren ze allemaal wég van hem: mijn moeder, mijn twee zusjes en zelfs mijn vader moest toegeven dat het een toffe peer was.

En toen kwam onafwendbaar de dag waarop ik bij zijn familie zou worden geïntroduceerd. Maar dat had nogal wat voeten in aarde. Ik moest worden ‘voorbereid’, had Jean al eens afwezig gezegd. Meer wilde hij aanvankelijk niet loslaten, behalve dan dat zijn vader na het overlijden van zijn moeder opnieuw getrouwd was met een veel jongere vrouw. Hij kwam nu al een paar weken bij ons thuis over de vloer en we mochten ons van mijn ouders zonder problemen terugtrekken op mijn slaapkamer. O ja, zo ver had hij het al geschopt. En toen, op een avond, nadat we ons in mijn bed heerlijk te buiten waren gegaan, begon hij me voor te bereiden. ‘Jouw ouders zijn fantastisch’, zei hij, ‘dat ze ons zomaar laten vrijen in hun huis…., maar de mijne gaan nog een graadje verder.’ En toen vertelde hij me dat ze naturisten waren en bijna altijd bloot in huis rondliepen. Sybil, zijn stiefmoeder, had dat geïntroduceerd toen ze drie jaar geleden met zijn vader was getrouwd. En nu vertelde hij ook dat ze nog maar net 26 was.

Waauw, was dat het? Ik was enerzijds opgelucht, omdat ik al was gaan denken dat hij me niet aan zijn ouders wilde voorstellen, anderzijds toch ook wel wat geschokt. Stel je voor, allemaal naakt!

‘Moet ik dan ook mijn kleren uitdoen?’, vroeg ik naïef.

‘Het moet niet, maar het zou wel op prijs worden gesteld’, zei hij. En hij vertelde dat ze wel kleren aan zouden hebben als wij kwamen en dat ze het altijd aan de gast overlieten om te bepalen of ze uit de kleren zouden gaan of niet. Hij streelde mijn haar en zei: ‘Maar jij bent mijn super-super geile meisje nietwaar, dus dan wil je wel uit de kleertjes. Zo is het toch?’ O ja, liet ik me opgewonden meeslepen: dat lijkt me heel, heel geil!

Toch was ik behoorlijk zenuwachtig toen het zo ver was en had voor alle zekerheid onder mijn jurkje mijn mooiste lingeriestelletje aangetrokken en mijn kutje in een mooi driehoekje getrimd. Jeans vader was Jeans sprekende evenbeeld, maar dan een jaar of 25 ouder en zijn stiefmoeder verbaasde me door haar jeugdige aanblik, hoewel ik erop was voorbereid. Wilfred en Sybil mocht ik ze noemen.

‘Ariane wil zich wel uitkleden’, kondigde Jean ineens aan. ‘Nietwaar liefje?’

O? Ze keken me verwachtingsvol aan. ‘Ja, ik bedoel, als jullie dat gewend zijn’, zei ik hakkelend, ‘dan wil ik me best uitkleden…’

‘Nou, dat is heel aardig van je Ariane’, lachte Jeans vader, ‘maar het hoeft echt niet hoor, als je je daardoor ongemakkelijk voelt.’

Nu kon ik niet meer terug en ik stond duizelig op. Ik had verwacht dat iedereen nu meteen uit de kleren zou gaan, maar ze wachtten op mij en dat joeg de rillingen over mijn lijf. Jean hielp me mijn jurkje over mijn hoofd trekken en daarna ontsloot hij mijn beha. Mijn broekje trok ik zelf uit, me wankelend vasthoudend aan mijn vriendje.

‘Beeldschoon en heel aantrekkelijk’, prees zijn vader me terwijl ik verlegen kleurde. ‘Nietwaar moeder?’

‘Ze is een schatje’, lachte ze, ‘geen wonder dat Jean verliefd op haar is!’

Toen gingen ze allemaal uit de kleren. Ik had niet verwacht dat Wilfred en Jean een stijve zouden hebben, maar die hadden ze wel degelijk. ‘Dat komt door jou schatje’, lachte Sybil, ‘een groter compliment kan een vrouw niet krijgen!’ Zelf zag ze er ook niet onaantrekkelijk uit met haar guitige tietjes en volkomen kaal kutje. Ik lachte dapper met haar mee. Ze knipoogde me toe en strengelde haar vingers plompverloren om de dansende lul van haar man. ‘Moet je eens kijken hoe hij kan groeien’, zei ze opgetogen. Nou, dat zag ik! ‘Doe jij het bij Jean’, knikte ze. Ik wist niet wat me overkwam, maar het was zo’n geil gezicht dat ik me liet overhalen. En zo zaten we even later allebei aan de stokken van onze mannen te trekken.

‘Hartstikke leuk’, grinnikte Sybil. ‘Wat ben jij een lekker geil meisje!’

Ik lachte verlegen terug. ‘Zullen we even wisselen?’, vroeg ze toen nonchalant.

O mijn god! Ik kreeg niet eens de tijd om iets te zeggen. Ze liep al met haar deinende tieten op ons af. ‘Toe maar’, knikte ze.

Met knikkende knieën liep ik naar Jeans vader, die me glimlachend zat op te wachten met zijn enorme paal trillend voor zijn buik. ‘Je hoeft hem niet meer op te wrijven hoor’, zei hij goedmoedig, ‘ga er maar op zitten!’ Ik keek hem met open mond aan. ‘Toe maar’, knikte hij. ‘Sybil doet het ook, kijk maar!’

Ik draaide me om en zag inderdaad Sybil met gespreide benen op Jean zitten, zijn lul al in haar kut. Haar billen gingen op en neer en ze had haar armen om zijn nek geslagen.

‘Zo doen geile meisjes dat’, lachte Jeans vader. Ik trilde over mijn hele lijf, maar hij nam me bij de hand en ik stapte over hem heen. ‘Goed zo’, zei hij. ‘Trek je kutje maar open, dan gaat het vanzelf!’

Hij gleed inderdaad soepel naar binnen en toen ik hem in me voelde, gaf ik me over aan het geile gevoel dat me doordrenkte. Gesteun en gekreun vulden de kamer terwijl we begonnen te rijden en over en weer werden nu ook aanmoedigingen door de ruimte geslingerd.

‘Is ze goed pa?’, hoorde ik Jean roepen.

‘Prima jongen’, riep zijn vader terug. ‘En is Sybil een beetje nat?’

‘Wat heet! Het druipt eruit!’

Alsof we een potje aan het kaarten waren! Het maakte me zo geil dat ik binnen de kortste keren met een rauwe schreeuw klaarkwam. Wilfred pakte me nu steviger beet en richtte zich op. ‘Sla je benen maar om me heen’, zei hij. Zonder dat zijn lul mijn kut verliet slaagde hij erin me op de grond te leggen. ‘Nu gaan we echt neuken’, kondigde hij aan. Jean en Sybil vonden dit interessant genoeg om hun eigen neukpartijtje te staken en ze kwamen nieuwsgierig om ons heen zitten. ‘Het is lang geleden dat hij zo’n jong kutje onderhanden heeft kunnen nemen’, lachte Sybil. ‘Is wel goed voor hem!’ Intussen begon Jeans vader fanatiek te stoten. ‘Kijk die billetjes vrolijk springen’, bleef Sybil commentaar geven. ‘Ze vindt het lekker hoor!’ Ik hijgde en kreunde onder het geweld waarmee ik werd geneukt en had geen tijd om aan iets anders te denken dan aan het orgasme dat moest komen. ‘Je hebt geluk met dit meisje Jean’, ratelde Sybil intussen door. ‘En wij kunnen er nog veel plezier van hebben!’ ‘Stil even, ze komt’, zei Jean. En inderdaad. Ik schreeuwde mijn orgasme uit. ‘Je kunt nu beter ook maar spuiten’, hoorde ik Sybil tegen haar man zeggen. ‘Doe het maar diep in dat jonge lijfje schat!’ Jeans vader kreunde en boog zich voorover. ‘Daar komt ‘ie’, kondigde hij aan en meteen voelde ik zijn staaf in me ontploffen. Sybil klapte in haar handen. ‘Fantastisch!’, riep ze . ‘Trek hem nu eens terug, schat, zodat we kunnen zien hoe je haar straatje hebt geveegd!’

Ik voelde het sperma uit mijn kut druipen en strekte me verzaligd uit. ‘Dit is te gek’, giechelde Sybil. Ze boog zich voorover en lispelde: ‘Ik ga het even aflikken schatje, trek je kut eens open!’

Ongehoord, een vrouwentong die mijn schaamlippen begon af te likken! Het deed me opnieuw opstuiteren en vooral toen het puntje van haar tong naar binnen gleed en daar mijn klitje vond, kon ik het niet meer houden. ‘Jezus, wat lekker”, kreunde ik. ‘Ja, dat kan ik me voorstellen’, lachte Jean. ‘Hou je maar niet in schat!’ Nou, dat deed ik zeker niet en ik begon wild te wippen. Ik kwam weer, net op het moment dat Sybil aankondigde dat het karweitje geklaard was. Ze liet me lachend zien hoe het zaad in haar mond zat.

‘Wil je even rusten schat?’, vroeg Jeans vader, ‘of wil je er meteen weer tegenaan?’

‘Laten haar maar even bijkomen’, stelde Jean voor, ‘dan neuk ik Sybil nog even…….’

En zo geschiedde.

‘Aardige mensen?’, vroegen mijn ouders nieuwsgierig, toen we de andere ochtend aan de koffie zaten.

‘Ja’, zei ik, ‘ze hebben al gevraagd of ik van de zomer mee wil op vakantie….’

‘Toe maar’, knikte mijn moeder, ‘bofkontje!

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen