Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Dit jaar hadden mijn vrouw Mel(issa) en ik besloten het met oud en nieuw over een andere boeg te gooien. Geen duur restaurantbezoek of ander feestgedruis, maar één bevriend en jong koppeltje – hij Harm zij Ester – voor een gezellig eten en onderonsje. 

De wensen voor het nieuwe jaar waren reeds lang vervluchtigd toen Mel en ik wat rommel en vuile glazen naar de keuken brachten. Werk gespaard voor morgen. Toen we in de kamer terugkwamen waren Harm en Ester in de sofa hartstochtelijk aan het kussen. “Dat wordt neuken straks” dacht ik en plots bekroop me de lust om Mel ook te bekruipen. “Laat ze maar snel opkrassen”, wenste ik zelfzuchtig. Met een kuchje deed ik ze opschrikken uit hun zoenpartij. “Het wordt eens tijd om op te stappen”, lachte Ester schaapachtig terwijl ze haar rokje zedig over haar ontblote dij trok. “Niet zo een best idee”, kwam Mel tussen. “Het neemt je een uurtje om thuis te raken. Tegen die tijd ben je misschien al afgekoeld. Kan je toch beter gelijk hier neuken”.

Ik dacht dat ik het in Keulen hoorde donderen. Die zakelijke toon en tegelijk dat ongehoorde voorstel. Drie paar verbaasde ogen keken naar Mel. Verbazing die nog  toenam toen ze naast Harm in de sofa plaatsnam, zijn broeksriem losgespte, zijn gulp open ritste en zijn slip bij de rand tot onder zijn ballen trok, die daardoor tegen zijn recht opstaande pik werden geperst. “Wat doe je toch allemaal?”, bracht hij verward uit. 

Mel tegen hem “Nou waar lijkt het naar denk je, jij domoor? Ik haal je stijve lul immers uit je broek”. En tegen Ester. “Waar wacht je op?. Jou had ik anders nooit voor een dom blondje gehouden.” Om te bewijzen dat ze allesbehalve dat was, gleed Ester prompt uit de zetel. Ze knielde voor Harm, deed zijn benen bij de knieën uit elkaar, schoof in de opening, zoog een van zijn omhoog geperste ballen in haar mond en nam zijn pik stevig in haar vuist, die ze net onder de richel van zijn eikel sloot. Mel zat nog steeds naast Harm, die met open gesperde mond naar zijn schoot keek. Ze nam zijn kin in de kom van haar hand, draaide zijn gezicht naar haar toe en liet haar tong een veelbelovende cirkel rond haar getuite lippen maken. Die arme Harm kreeg maar geen greep op de gebeurtenissen, want reeds had ze zich zijwaarts voorover gebogen, de waaier van haar haren achter haar ene oor weg borstelend en stulpte ze haar mond rond de eikel te stulpen, die even paars was aangelopen als zijn gezicht. In zijn kreun klonk meer verrassing dan opgewondenheid door.

Ook ik kon het nog steeds nauwelijks bevatten. Vijf minuten geleden zaten we nog gezellig aan de borrel en nu was ik verrek in een orgie beland. Maar Ester was een verdraaid lekker ding en ik moest wel gek wezen moest ik dit hapje aan mijn neus laten voorbijgaan, bedacht ik terwijl ik naar dat fraaie kontje keek dat zo uitnodigend omhoog stak. Methodisch kleedde ik me uit. Het enige lawaai in de kamer was het ritstelen van mijn kleren en het storende gehijg van Harm. Ik had hem nooit voor een kreuner gehouden. Toen ik naakt was tot op mijn schaamhaar, kwam ik tot achter Ester, schortte haar feestjurk op tot boven haar heupen en trok de dunne reep van haar string opzij. “Wat doe je toch?”, vroeg Harm. Zijn plaat bleef duidelijk haperen vannacht. “Wat denk jij? Ik ga je vrouw naaien.” Bij die woorden draaide Ester haar hoofd lang genoeg naar achter om “O ja, duw hem in mijn kut” te hijgen. Ze vroeg erom!

Ik plaatste mijn handen stevig op haar billen en dreef mijn pik in haar. Ze was heet en glad. Nog voor ik de tijd had me in beweging te zetten sloot de geoefende spier van haar kut zich als een handschoen rond mijn lul en begon me met melkende bewegingen af te trekken. Het was verrukkelijk mijn pik tegen het verzet van die zuigkracht in terug te trekken en hem dan weer in haar te stoten. Het kletsen van mijn ballen tegen haar billen en de getormenteerde blik van Harm verhoogden mijn plezier nog verder. Het was overduidelijk niet naar zijn zin dat ik zijn echtgenote neukte. Maar verrek! Moest ik dan weerloos toekijken hoe hij zich liet afzuigen door de mijne? “O ja Ester. Je hebt zo een fantastisch kutje. Je neukt zo lekker”, kreet ik om hem nog verder op te jutten.

“Neuken! Ik wil ook neuken”, jammerde Harm als een klein jongetje dat denkt dat de reep snoep van zijn vriendje lekkerder is dan de zijne. “Neuken. Ik wil ook neuken.”, aapte ik zijn gejammer spottend na. Prompt haalde ik mijn lul uit Ester zodat hij kon zien hoe hard en glimmend die was en duwde mijn pik opnieuw in haar, maar niet verder dan mijn eikel. Ik nam haar stevig bij de heupen, mijn duimafdrukken diep in het malse vlees en trok met een fikse ruk achterwaarts over mijn lul, haar kut als een strak vlies afrollend over de hele lengte van mijn schacht, duwde haar dan weer van me af en toen weer naar achter, voor en achter, achter en voor, zodat het niet langer ik was die haar neukte maar haar kut nu de vuist was waarmee ik mijn pik aftrok. “Neuken. Ik wil ook neuken”, bleef Harm inmiddels als een gehypnotiseerde voor zich uit prevelen op het ritme waarmee de billen van zijn vrouw tegen mijn ballen aandreunden. “Ja ja”, hikte Ester.

Opeens kwam Harm tot leven. “Neen jij niet”, wees hij haar hard terug. “Haar. Ik wil zijn vrouw neuken”. En daarbij keek hij me staalhard aan. “Zo jij wil mijn vrouw neuken?”, vroeg ik, mijn woorden punctuerend met korte vinnige stoten die natrilde in Esters bilvlees. “Ja. Ik wil jouw Mel neuken”. In zijn ogen las ik de scherven van onze vriendschap. “Daarvoor moet je bij haar wezen”. Maar Mel had heus niet gewacht tot wij ons puberaal gekibbel hadden beslecht. Daarvoor was ze teveel vrouw. Ze was overeind gekomen en had haar kleed reeds uitgetrokken. Nu haakte ze ook haar bh los. Zoals steeds deed het zicht van haar naakte tieten me naar adem happen. Een halve eeuw was ze dit jaar geworden en nog steeds hadden haar zware borsten nog niets aan stevigheid ingeboet, op een paar rimpelige kraaienpootjes bovenaan de zongebruinde V-hals na.

Ook Harm moest slikken bij al die weelde. “Zo kereltje, jij wil me neuken”, fluisterde ze terwijl ze haar slipje over haar heupen naar omlaag stroopte. Hij kon alleen maar knikken. “Maak plaats voor me”, zei zij en trok Ester gelijk aan haar haren van Harms lul af. Zijn lul glom van de speekseldraden en zijn balzak ademde zwaar van anticipatie. Mel kroop op de sofa en hurkte over zijn middel, haar rug naar hem toegedraaid zodat Ester en ik van op de eerste rij konden toekijken hoe Harms moddervette pik werd opgeslokt door de vraatzuchtige muil van haar kut. De inspanning deed haar in het zweet uitbreken wat haar lichaam een bovenaardse schijn gaf. Ondanks haar voldane zucht was ze nog niet helemaal tevreden. Ze draaide haar hoofd lichtjes naar Harm. ”Wees niet zo verlegen joh. Ik heb graag dat je met mijn tieten speelt”. Ze nam hem gelijk bij een arm en legde die over haar borsten, haar prammen aanprangend tegen haar ribbenkast, zijn rechterhand als een klauw op haar linkertiet. Vervolgens greep ze zijn vrije hand en liet zijn vingertippen langs haar klit cirkelen. “Jij likken”, beval ze Ester tenslotte. Die deed wat haar gevraagd werd. Ze begon hartstochtelijk Mels gekartelde schaamlippen te sabbelen, liet haar tong dan weer langs de schacht van haar man gaan tot waar die in mijn vrouw verdween en drukte af en toe gestolen kusjes op Mels klit. Die had het eindelijk naar haar zin.

De blik waarmee ze me aankeek terwijl ze zich in hurkzit op en neer liet gaan over het gewapende beton van Harms erectie, sprak pornografische boekdelen. Hoe hitsiger zij werd hoe wilder ik in Ester ging doorrammen als kon ik op Mel’s gezicht het plezier aflezen dat ik Ester bezorgde. “Kom op”, moedigde Mel me aan. “Kom dan toch op slapjanus.” Ik verdubbelde mijn inspanningen, Ester met diepe en roterende bewegingen naaiend en haar af en toe een tedere tik op haar billen gevend. Ik zag een wrede trek om Mels mond verschijnen toen het meisje hartverscheurend begon te gillen “Ik kom. O ja ik kom. Oooooooooooooooo.” Haar kreten klonken me als muziek in de oren, maar nog veel meer voldoening puurde ik uit Harms blik, die me van over Mels schouder aankeek. Elke lustkreet die Ester slaakte was als een kaakslag in het gezicht van zijn mannelijk ego. Het was aandoenlijk. Dacht ie nou echt dat Esters genot zijn exclusief bezit was. Die eigenwaan had ik bij Mel al lang laten varen. 

Terwijl ik de doodsreutel van Esters climax nog voelde nazinderen in mijn eikel, schoof ik haar met een onzachte duw tegen haar achterwerk van mijn lul af. Ze liet zich op haar rug tuimelen, zich schaamteloos navingerend tussen haar dijen. Mijn pik stevig beet pakkend kwam ik tot voor Mel staan en trok me af in het blikveld van haar adem.. “Ja neuk me”, siste ze me toe, alsof mijn pik en niet die van Harm in haar kut stak. Telkens ik mijn hand liet neerkomen, liet zij zich met duizelingwekkende vaart langs zijn schacht neerwaarts suizen en telkens mijn vuist het glas van mijn ballen brak, sloegen haar billen tegen zijn kristallen ballen. Harm had de omknelling van zijn arm gelost zodat haar tieten bij elke kreun van mijn hand en haar kut opveerden en hard tegen haar lijf aansmakten. Harm moest zich gewonnen geven. “Oooooo. Ik kom”, gromde hij. “Kooooom”. Maar Mel gunde hem de triomf van haar eigen orgasme niet. Terwijl zijn krampachtige pik nog volop vlokken sperma aan het ophoesten was, was zij reeds van hem afgestapt. Voor haar was hij nooit meer dan een tijdelijke dildo geweest. Steeds ik was het die ze uiteindelijk wilde. Ze was naar Ester gaan liggen, die met ontnuchterde ogen toezag hoe ze de benen wijd deed, kwetsbaar maar nooit slachtoffer in haar overgave. Ik kwam bovenop haar liggen en gleed in haar als een gloeiend mes in boter. Ik was thuis, mijn bekken de motor van haar verlangen. Onmiddellijk begon ze te pulseren en in de hartslag van haar orgasme kwam ook ik klaar. 

Immens gelukkig rolde ik van haar af, mijn heup tegen haar heup. Harm en Ester waren reeds verdwenen. Ach zij waren van geen tel. Mel legde haar zijden hoofd in de holte van mijn schouder. “Wie zullen we volgende jaar uitnodigen schat?”, grinnikte ze kort en sliep toen in, de eerste dag van het nieuw als een warme deken over zich heen trekkend.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen