Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Met een zucht kijkt Nelly op haar computer naar de beelden. Daar wil ze naar toe. Met grote letters staat het. Bezoek ons nieuwe park, voor een echte vakantie.
  
Uw voordelen:
–          Heerlijk gelegen op een tropisch eiland in de Caraïben. 
–          Iedereen is altijd en overal naakt
–          Heerlijke temperaturen 
–          Ongerepte en ongeremde vrije seks
–          Speciaal vrijgezellen plein

Nelly klikt gelijk verder op boeken en hier staat dat wegens het enorme succes er nu nog maar voor een week geboekt kan worden. “Ik wil hier toch naar toe,” zegt ze tegen mij. “Het lijkt me heerlijk, lekkere zon, altijd naakt en lekkere seks. Vooral publieke seks, de gedachte alleen al wind me op”

“Vooruit boeken maar dan, we gaan, maar ik wil zien wat je uitspookt daar en alles eerlijk opbiechten,” zeg ik tegen Nelly.” Ik heb genoeg aan jou, maar je zien neuken is het lekkerste wat me kan gebeuren.” Nelly begint snel alles in te vullen.

Zes weken later landen we op een kleine vliegstrip van een naburig eiland. We worden met een boot naar ons eiland gebracht. Twee naakte dames verwelkomen ons op de boot en ze verzoeken ons vriendelijk om al onze kleren uit te doen en in de koffers te stoppen. Deze koffers worden in de kluis van de haven opgeborgen totdat we weer naar huis gaan. Zoals al op de site stond, alleen bagage zonder kleren wordt op het eiland toegelaten. Naakt zijn is verplicht. Nadat de boot is afgemeerd, stappen we over de loopplank het eiland op. Het is fantastisch. Parelwitte stranden, palmbomen, een heerlijke temperatuur, overal naakte mensen, prachtige gebouwen in tropische stijl en dan, een stem.

“Beste dames en heren, ik heet jullie allemaal van harte welkom in ons Triple “S” Resort. Om er voor te zorgen dat U zich allemaal thuis zult voelen in ons volwassen vakantieverblijf nodigen wij U uit voor een rondrit over het terrein, waarbij wij U zullen uitleggen welke regels en vrijheden er hier zijn.”

Een prachtige blonde langharige naakte nimf, geheel bruin van de zon, en behalve haar prachtige golvende blonde haar geheel kaal, staat voor de groep, nu ook geheel naakte mensen, die net zijn aangekomen in het prachtige nieuwe vakantieverblijf, gelegen op een tropisch eiland in de Caraïben.

“Allereerst willen wij U danken voor uw bereidheid om de inschrijvingsformulieren in te vullen en te tekenen. Als belangrijkste staat daar in dat u hier uit vrije wil bent, dat U weet wat de doelstellingen zijn in het Triple “S” Resort en dat U graag wil meedoen aan de activiteiten. Daarnaast zijn wij blij, dat U allen de medische tests hebt willen ondergaan. De medische tests waren nodig om voor iedereen het zeker te stellen dat alle gasten hier “Clean” zijn.”

De Nimf loopt nu naar het autotreintje dat naast haar staat opgesteld.

“Mijn naam is Alicia en ik zal tijdens uw verblijf uw gastvrouw zijn. Wij starten nu onze rondleiding door ons prachtige park en tijdens deze rondleiding zullen wij U het een en ander uitleggen. Ik verzoek U om plaats te nemen in ons treintje zodat wij U alle mooie plaatsen kunnen laten zien.

Ons Triple “S”Resort staat, zoals U al weet, voor “Sun, Sea en Sex,” daar draait het hier om. Het is de bedoeling dat U tijdens uw vakantie gaat genieten van onze prachtige tropische zon, de mooie en warme zee en heerlijke vrije en ongeremde seks. De dag en nacht temperaturen zijn hier zodanig aangenaam, dat we er een verplichting van hebben gemaakt om in het gehele park naakt te recreëren. Nergens in het park is het toegestaan wat voor kledingsstuk dan ook te dragen.

Zoals U zo dadelijk wel zult zien, is het in vrijwel het hele park toegestaan om seks te hebben. Wel wijzen we erop dat alleen hetero seks is toegestaan op publieke plaatsten, wat U in uw eigen kamers doet, is aan U. Vrijende koppels hebben ook overal voorrang, dat wil zeggen, als U het midden op de straat wil doen moeten de service auto’s en fietsen uitwijken dan wel wachten totdat ze klaar zijn. Er zijn maar twee plaatsten waar seks niet is toegestaan en dit is om hygiënische redenen, dat is in het water van het zwembad en in de supermarkt. Maar verder, ga uw gang, in het restaurant, op de golfbaan, op de weg, tegen een boom of waar U maar wilt.”

Alicia kijkt met een geile glimlach naar al die naakte lijven voor haar en likt langzaam en sensueel haar lippen af. Ze wordt al geil als ze denkt aan wat ze nu moet vertellen.

“Daarnaast is het toegestaan en wordt het aangemoedigd om volledig vreemden aan te spreken om te vragen of ze willen vrijen. U bent natuurlijk vrij om daar ja of nee op te zeggen. Ten minste als U zich niet op het plein bevindt, dat wij nu passeren.

Links van de mensen zien ze een weg, dat naar een plein leidt dat iets verder lag. Om het plein heen als een hoefijzer liggen lage gebouwen. Langs de weg staat een bord, dat aangeeft, dat men nu een sector met verplichte seks nadert.

“In de gebouwen rond dit plein zijn de vrijgezellen ondergebracht. Op dit plein is seks verplicht. Wie over de weg naar dit plein gaat moet met iedereen die dat vraagt vrijen. We hadden het opgezet als een oase van vrije liefde, maar het heeft zich meer ontwikkeld als het plein van de gang-bang. Iedere vrouw die daar naar toe gaat komt helemaal suf geneukt weer terug, maar meestal wel heel tevreden en voldaan.”

Alicia kijkt nog even verlekkerd naar het plein, en denkt aan haar bezoekjes daar. Dan staat de trein weer voor de grote appartementen. “Ik wens U allen een heel fijn verblijf en heel veel lekkere seks. Houdt U vooral onze mededelingen op de grote schermen in de gaten. Er worden dagelijks leuke dingen georganiseerd. Daarnaast bewaken we het hele park met camera’s om er voor te zorgen dat er geen ongewenste personen rondlopen. Maar als die camera’s een hete vrijpartij oppikken, brengen wij die voor U live op de schermen. Herkent U zichzelf, dan kan U die opnames gratis op DVD aanvragen.”

Dan draait ze zich naar links en zegt met een geile lach:”en jij jongeman,” en ze wijst naar een jongen die voor haar maar 16 lijkt, al hoewel de minimum leeftijd 18 is, “wil jij mij als dank voor de rondleiding en om het goede voorbeeld te geven hier voorin de trein eens lekker neuken” Voorzichtig komt de jongen naar Alicia toe. “Hoe heet je,”vraagt Alicia. “Ik ben Tom,”zegt hij bedeesd.

Alicia laat zich door de knieën zakken en zegt met een lekker stemmetje: “Wil jij mij neuken?” Zonder op een antwoord te wachten pakt ze Tom zijn piemel vast en begint er aan te likken en te zuigen. In tien tellen is hij zo hard als een paal. Ze komt omhoog en leunt achterover tegen de trein. Ze pakt zijn paal en houdt hem voor haar grotje. “Vooruit, duw hem erin” zegt ze gebiedend. Met een duw schiet hij in haar natte kut. “En nu neuk me”

Tom begint flink op Alicia in te beuken en de nieuwe gasten staan nog wat onwennig naar het publieke seksgala te kijken. Opeens zien ze de schermen flikkeren en ja hoor, daar verschijnt Alicia, terwijl ze flink geneukt wordt door Tom. Heel het park ziet nu hoe ze kermend klaar komt en Tom alles bij haar naar binnen spuit.

Nelly staat naar het scherm te kijken. “Het gaat me zeker lukken om ook een keer op die schermen te komen,”zegt ze tegen mij. Ze trekt ongeduldig aan mijn arm. “Kom we gaan naar onze kamer, ik ben zo heet, dan kunnen we ons hier op het eiland gaan vermaken.”

We worden door een mooie naakte jongen naar onze kamer gebracht. Een mooie kamer met badkamer en balkon. Het balkon geeft uitzicht op de blauwe zee en de witte stranden. Nelly loopt gelijk het balkon op en staat in een soort Titanic houding voor de balustrade.

“O wat prachtig, wat heerlijk”roept ze uit. De jongen vraagt aan mij of we verder nog iets willen. Helaas heeft naakt zijn nog een nadeel. Je hebt je geld niet op zak. Alles gaat met een magneetkaart, die aan je pols hangt. “Heb jij nog iets voor die jongen?”vraag ik aan Nelly. “Een nat gaatje”zegt Nelly. “Helaas meneer, mevrouw, wij mogen niet met onze gasten paren, het spijt me.” De jongen maakt een buiging en vertrekt.

“Dan jij maar, er moet nu dringend wat bij mij naar binnen, ik sta zo heet,”kreunt Nelly. Ik laat me dat geen twee keer zeggen. In twee stappen sta ik achter haar en stoot zo bij haar naar binnen. Die meid staat echt heet, zo kleddernat is ze. “Ja goed zo, neem me stevig,”kreunt ze. Ze pakt zich stevig aan de balustrade van het balkon vast en staat te schudden onder mijn stoten. Ineens dringt het tot me door dat iedereen ons hier op het balkon kan zien. En inderdaad hier en daar kijken mensen op, blijven even staan om naar het schouwspel te kijken of steken even hun duim op als teken van goedkeuring. Aan het gesteun van Nelly te horen, heeft ze ook haar ogen open en weet ze dat er naar haar gekeken wordt. De geluiden lopen naar een climax. Ineens trek ik me terug uit haar, draai haar om en zet haar met haar rug tegen de balustrade. Snel penetreer ik haar weer en begin in haar te stoten. Haar borsten wiebelen onder mijn beuken. Wat een lekkere meid denk ik en ik voel dat het gaat komen. Hijgend leeg ik me in haar o zo vaak gebruikte kut. Ik kijk naar haar en zie haar hijgend en bezweet naar mij kijken. Ze was al klaar.

Met twee armen om me bedankt ze me voor deze heerlijke start van de vakantie. We frissen ons een beetje en lopen dan samen naar het zwembad voor een lekkere duik. Als ik wat later op een van de ligstoelen lig te genieten van de zon zie ik dat Nelly al met iemand staat te praten. Links van mij zit een wat oudere dame op een toch veel jongere heer te wippen. Maar ze vinden het beide lekker. En het is een geil gezicht.

“Hallo hier aarde,”hoor ik ineens naast me. Ik kijk opzij in het lachende gezicht van Nelly. “Ik stond net met een vriendelijke jongeman te praten, die verderop op het pleintje woont en die vroeg of ik naar zijn postzegelverzameling kwam kijken.”

“En?” vraag ik gelijk.

“Ik heb hem gezegd dat ik zeker deze week nog even langs kom”zegt Nelly. En ze laat dat volgen door een wel heel geil lachje.

Dan laat ik me lekker wegzakken in de warme zon totdat Nelly vraagt of ze nog wat boodschappen moet gaan doen, drinken en zo voor op de kamer. Ik knik ja en ze vertrekt.

Na een half uur loop ik al naar de kamer om ze te gaan helpen met uitpakken. Maar nog geen Nelly. Een kwartier later komt ze aanlopen met de boodschappen, o pardon met een leuke jongeman die voor haar de boodschappen draagt.

“Dit is Tom,”zegt Nelly. “Ik kwam hem onderweg tegen en hij vroeg zo lief of hij mij mocht naaien dat ik ja heb gezegd op voorwaarde, dat hij daarna mijn boodschappen zou dragen. Hij heeft mij dan op een parkbank gelegd en daarop heerlijk genaaid. Hij kan het echt heel lekker lang volhouden.” Tevreden zet ze de boodschappen in de koelkast van onze kamer.

Na een lange siësta, van zoveel seks wordt je toch wel moe, lopen we lekker naar het strand om daar wat uit te waaien. Op het strand lopen we de jongen van de postzegelverzameling weer tegen het lijf. “O, neem mij niet kwalijk, maar wanneer kom je nu, we wachten al een hele tijd.” “Vandaag nog niet,”antwoordt Nelly, “ik houd dit graag voor later op de week.”

Teleurgesteld kijkt de jongen naar beneden. Daar ziet hij de gevolgen, die een naakte Nelly op hem heeft. Nelly volgt zijn blik en gelijk begint ze van: “o-goh, heb ik dat gedaan?”Ze loopt naar hem toe en slaat haar armen om hem heen. Dan kijkt ze naar hem en terwijl ze haar hete lichaam tegen hem drukt, geeft ze hem een gepassioneerde zoen.

“Kom mee naar het water,” zegt ze en ze trekt hem mee naar de branding. Ze laat zich zakken en gaat heerlijk in het water liggen. Ze pakt hem vast en trekt zijn stijve naar haar mond. Al likkend en zuigend gaat ze aan het werk. Ze lig daar zo uitdagend die jongen te pijpen dat ik me niet meer kan beheersen. Ik kruip tussen haar benen en stoot in een keer naar binnen. Even verslikt ze zich en gelijk krijgt dan een golf zeewater over haar heen, maar dan herstelt ze zich weer en gaat verder met het pijpen van de jongen. Ikzelf neuk haar heerlijk in het ritme van de zee en spuit me helemaal leeg in haar. Voldaan kijk ik naar haar en zie hoe het zaad uit haar mondhoeken loopt en ze lacht naar mij. “Dit was passie op de golven van de oceaan,”zegt ze lachend.

De jongen stelt zich voor als René en vraagt haar vooral om zeker naar zijn pleintje te komen. Na dit beloofd te hebben wandelen we nog wat door en zien links en rechts mensen bezig met stomende seks. Van al die beweging krijg je honger, dus het wordt tijd om te gaan eten.

Ze hebben drie restaurants, allen met een thema. Wij kiezen het restaurant “O..” met als ondertitels, waar het echt lekker is . De ober komt ons tegemoet, zowaar netjes met een schort voor, en vraagt of we de speciale stoel voor mevrouw wensen. Terwijl Nelly aan het neuken was bij de boodschappen had ik wel even doorgelezen wat er in de restaurants gebeurde, dus ik knik gelijk van ja. De ober gaat ons voor naar onze tafel en wijst Nelly haar stoel. Dan pakt hij een kastje en legt dat midden op onze tafel.

Verbaasd kijkt Nelly naar het kastje, maar ik ben iets sneller en grijp het kastje voordat zij het te pakken heeft. In haar grijpende hand stop ik de kaart en vraag heel onschuldig wat ze wilt eten. Zodra de ober de bestelling heeft opgenomen besluit ik, dat het tijd wordt voor de verrassing. Ik zet de schakelaar om en tegelijk zie ik Nelly ongemakkelijk bewegen. Plotseling zie ik aan haar gezicht dat ze begrijpt wat er gebeurt. Uit haar stoel komt een dildo omhoog, die langzaam in haar kutje schuift. Ze hapt even, maar dan komt weer die geile gloed over haar gezicht. “Zo, dat was jouw geheim hier,”zegt ze met een kreun.

Het wordt tijd voor het tweede knopje. Ik druk op het tweede knopje en de dildo wordt langzaam een stuk dikker, ze wordt nu helemaal opgevuld. Tenslotte draaiknop drie, daarmee zet je het vibreren in werking. Ze hapt eerst naar lucht, dan geeft ze zich langzaam over en ik zie dat ze naar grotere hoogtes gaat. Nog een zucht nog een gil en ze komt klaar. Snel draai ik de vibratie wat lager en hou ze zo in een soort van permanente opwinding.

Tijdens het eten zucht ze maar steeds, neemt kleine hapjes en haar gezicht wordt steeds smekender. Als we eindelijk klaar zijn met eten zegt ze: “Als je nu niet vlug dat ding harder zet, dan laat ik me door de eerste de beste neuken, zo geil ben ik nu.”

“Uitstekend, dat is dan geregeld.” We rekenen snel af en lopen naar buiten. Daar hou ik de eerste de beste man aan, een heer van toch middelbare leeftijd en vraag hem zeer vriendelijk of hij nu hier Nelly wil neuken. Voor hij verbaasd ja heeft kunnen zeggen is Nelly al op het gras gaan liggen met haar benen open. “Neem me, ik ben zo geil,”zucht ze. Dat laat de man zich geen twee keer zeggen en gelijk kruipt hij op Nelly. Voor zijn leeftijd gaat hij nog redelijk te keer en na een paar minuten heeft hij Nelly klaar en spuit hij alles in haar kut. Nelly beloont hem met een kus en staat weer op. “Kom we gaan slapen, dan krijgt mijn kutje nog wat rust.”

De volgende dagen zijn veel van het zelfde. Boodschappen doen, langs het strand wandelen, op de ligstoelen ook wat zon opdoen, de grasvelden uitproberen. Ik kan me niet herinneren, dat ik Nelly neukte en dat er eens geen zaad van een ander in zat.

Dan breekt de laatste hele dag aan. Na de siësta zegt ze tegen mij, dat ze er nu voor gaat zorgen dat ze in beeld komt en of ik straks de DVD wil gaan halen. Dan geeft ze mij een kus en loopt bij me weg. Ik denk dat ik al weet wat ze gaat doen en schakel op de kamer de TV aan, op het lokale station, waar nu alleen beelden van het strand te zien zijn. Ineens zie ik de beelden veranderen en ja hoor, daar loopt Nelly, op het laantje naar het vrijgezellenpleintje. Als uit het niets verschijnt een bewaker die haar aanspreekt, ze knikt en dan loopt ze door.

Nog 10 stappen en ze gaat over de lijn, die het pleintje afscheidt. Op het plein hebben ondertussen al een aantal heren zich verzameld, en van opzij komen nu ook twee camera mensen aangelopen om alles goed in beeld te krijgen. Bij mij begint gelijk al een bloedverplaatsing in afwachting van wat er staat te gebeuren. Ik zal het maar proberen te beschrijven.

Op het plein staan allerlei speeltoestellen en een picknick zone met tafels en stoelen. Het hele plein is bedekt met parelwit zand, dat doorkruist wordt door verharde paden. Verder staan er een aantal grote platanen om voor wat schaduw te zorgen als de zon te heet is. Midden op het plein staat een grote fontein, waar heerlijk koel water uitspuit.

Nelly stapt het plein op en gelijk zie ik dat er van alle kanten mannen op haar afkomen. Ze zeggen wat tegen haar en ik zie dat ze knikt. Ze steekt haar armen in de lucht en kijkt naar de groep, het zijn er zeker meer dan tien, maar ik zie dat er nog meer mannen uit de gebouwen komen. Ze loopt naar de eettafel en gaat erop zitten. Dat is het teken om te beginnen. Ik zie dat ze van alle kanten wordt vastgepakt, betast en bevoeld. De camera’s zijn nu dichterbij en je hoort nu ook de stemmen en daar bovenuit het gekreun van Nelly. Camera twee neemt het shot over en zo kan je nog net zien, dat de eerste Nelly penetreert en ze begint te neuken. Een ander stopt de zijne gelijk in haar mond en langs twee kanten wordt ze geneukt. Zodra er een zich terugtrekt neemt een ander zijn plaats in.

Als er weer een is klaargekomen staat Nelly ineens op en loopt naar de schommel. Zodra ze daar op zit knielt er iemand voor haar en trekt de schommel naar zich toe, zodat ze weer gepaald wordt. Hij beweegt de schommel heen en weer en neukt haar op die manier. Dit wordt zo door een paar mannen herhaald. Dan komt ze van de schommel en loopt naar de wip. Ze gaat op de brede plank liggen en laat zich zo door een paar wippen. Ook in de draaimolen wordt ze geneukt, dan staand op de looptrommel en tenslotte laat ze zich weer op de tafel verwennen. Dit neukfestijn duurt wel twee uur voordat iedereen zijn lading in of over Nelly heeft gestort.

Ik zie, dat Nelly langzaam overeind komt en vele handen helpen haar richting fontein. Daar gaat ze als een gouden nimf onder het kletterende water staan. Ze zwaait nog een keer naar alle mannen en loopt weer rustig het plein af. De uitzending wordt gestopt.

Tien minuten later komt ze weer de kamer binnengelopen. Moe maar gelukkig kijkt ze me aan. “Heb je alles gezien?”vraagt ze naar de bekende weg. “Dat was lekker. En heb je misschien nog zin om die van jou in mijn overvolle kut te steken, dan mag dat, maar vlug, want ik wil nu even rusten.” Met die woorden laat ze zich met een plof op het bed vallen en met uitgestrekte armen en benen kijkt ze me nog even aan. Ik kruip gelijk op die hete dame en neuk snel mijn ballen leeg. Als ik na mijn laatste kreun naar haar kijk zie ik dat ze al slaapt.

De volgende ochtend staat ze al met veel plezier naast mijn bed. “Ik ga nog vlug even boodschappen doen, want over een uur gaat de boot.” Een uur later en een druppende kut verder staan we op de kade. Daar staat onze hostess weer. “Dames en heren, ik wil U erop attent maken dat zodra we straks de haven invaren er helaas geen seks meer toegelaten is en U helaas ook weer gekleed moet zijn. Maar tijdens de overtocht wens ik U nog veel plezier.” Nelly kijkt naar de man naast haar en ik zie dat het de postzegelverzamelaar is. “Dan hebben we nog tijd voor een lekkere neukpartij aan boord,”zegt ze, “en de laatste is voor jou,”voegt ze er tegen mij aan toe.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen