Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Annie werd ineens wakker. Een paar handen schoven zachtjes haar benen uit elkaar. De mooie roodharige deed haar ogen open, maar ze kon niets zien omdat het donder was in haar kamer. Ze vroeg zich even af, wie haar warmbloedige bezoeker was, die zich tussen haar benen nestelde. Ze voelde het topje van zijn stijve tegen haar kutlippen drukken en langzaam gleed hij bij haar naar binnen. Ze was wel in haar eigen kamer, maar wel in een huis vol mannen, en ze was gewend aan deze late bezoekjes. Om zelfs eerlijk te zijn, ze zou teleurgesteld zijn als er gedurende de nacht niemand haar kamer was binnengekomen.

De bezoeker gleed makkelijk haar kutje binnen en begon zacht op en neer te bewegen. Een lekker gevoel begon door haar lichaam te trekken, en Annie dacht na over hoe ze in deze situatie geraakt was …….

Als barmeisje in een populaire bar had ze het allemaal al gezien. Al duizend maal was het nachtelijke versierspelletje voor haar ogen opgevoerd. Gelukkig was ze er niet helemaal sceptisch door geworden, maar ze verloor toch wel wat het respect voor haar eigen sekse. Al was de kerel nog zo afstotelijk, toch zag ze altijd weer iemand in zijn armen springen en hoogst waarschijnlijk ook in zijn bed. Ze schudde maar eens met haar hoofd en ging verder met werken, het voorzien van de prooi van alcohol, zodat de jager hem of haar in zijn bed kon krijgen.

Annie was tevreden met haar leven, ze vond dat het goed met haar ging, ze zag er goed uit, had een leuke vriend, een mooie baan, een fijne auto en een mooie flat. Haar vriend, Jan, was verkoper bij een groot bedrijf. Hij had haar al vaak gevraagd om bij hem in te trekken, maar ze had die verleiding altijd kunnen weerstaan, ze stond op haar onafhankelijkheid. Al met al was ze gelukkig, althans tot die avond dat de baas van de bar haar bij zich riep.

Hij vertelde dat de eigenaar van de bar was overleden en de bar zou worden verkocht. Ze stond dus met onmiddellijke ingang op straat. Annie nam het nieuws gelaten op, ze zag er leuk uit, was een goede bardame en er zijn kroegen genoeg. Maar dat viel tegen Ondanks haar goede referenties kon ze geen baan vinden, de bars, waar ze langs ging kenden haar en zouden wel willen, maar ze hadden geen personeel nodig.

Omdat haar spaargeld snel begon te slinken gaf ze eindelijk toe aan de vraag van Jan om bij hem in te trekken. Nou ja intrekken was eigenlijk te veel gezegd. Jan had een groot huis, dat hij had geërfd van zijn grootouders en om het te kunnen onderhouden leefde hij daar niet alleen, maar verhuurde hij kamers aan de medewerkers van een nabij gelegen legerbasis. Op dit moment verhuurde hij kamers aan 8 bewoners. Het trok haar niet echt, leven in een huis vol mannen, maar ze kon niet anders. Jan en drie van zijn kamergenoten hielpen haar om te verhuizen.

De eerste weken waren echt wel wennen. Blijven proberen om een baan te vinden en al je huisgenoten leren kennen. De jongens waren heel erg aardig voor haar en hielden afstand. Haar zorg over gebrek aan privacy ebde zo langzaam weg. Ze deden echt hun uiterste best om het haar zo goed mogelijk naar de zin te maken en zo werd ze langzaam een deel van het “huisgezin”

Voor zijn werk moest Jan vaak reizen om klanten te bezoeken en dan bleef hij altijd een paar dagen weg. Tijdens een van die reizen veranderde het leven van Annie drastisch.

Op een zomerse vrijdagavond besloten de jongens om een barbecue te organiseren. Stapels vlees, en veel bier werden het huis ingedragen. Al snel dreven de geuren om en in het huis. Normaal deed Annie niet mee met deze festijnen als Jan er niet bij was, maar Jan was al weer een paar dagen weg en Annie voelde zich eenzaam. Dus accepteerde ze graag de uitnodiging om mee te eten.

De muziek stond gezellig luid, iedereen hielp om de maaltijd klaar te zetten en het bier stroomde met hopen. Annie vermaakte zich beter dan ze had verwacht en voor het eerst sinds tijden voelde ze zich ontspannen en gelukkig. Ze droeg een gewoon T-shirt, wel zonder BH en een gewoon strak jeansrokje, maar het leek wel of ze meer aandacht van de heren kreeg dan anders. Ze schudde in stilte haar hoofd, haar fantasie speelt haar parten.

Na het eten koelde het al snel af buiten en iedereen trok zich terug in de woonkamer. Annie zat op een zetel tegenover David, Jim en Ed. Terwijl ze samen zaten te praten viel het haar op dat ze wel erg veel aandacht hadden voor het lagere gedeelte van haar lichaam. Als ze voorzichtig naar beneden keek zag ze dat haar rokje wat was opgetrokken en dat ze waarschijnlijk zo in haar kruis konden kijken. Gelukkig had ze deze keer geen string aan. Zo onopvallend mogelijk probeerde ze het gesprek even te stoppen en ging naar het toilet.

Ze voelde ogen prikken in haar rug terwijl ze naar de deur liep. Ze lachte inwendig en zwaaide nog wat extra met haar heupen. Op het toilet keek ze in de spiegel en zag dat ze een kleur had. Ze probeerde rustig te worden maar er stroomde allerlei vreemde gevoelens door haar heen. Ze trok haar slipje uit en voelde aan haar kutje, die was kletsnat en supergevoelig. Haar gedachten begonnen nu werkelijk rond te tollen. Ze moest bekennen dat het haar vreselijk had opgewonden dat de jongens zo onder haar rokje hadden zitten gluren, maar ze wist dat ze niet verder moest gaan, dat kon ze Jan niet aandoen. Jan was een echte lieve vriend en ze wilde niets doen waardoor hij gekwetst kon worden.

Ze streek nog een keer over kaar schaamlipjes en langs haar clitoris, mmm, lekker zuchtte ze. Ze beet op haar lip, rolde nu haar slipje helemaal naar beneden en stapte eruit. Ze nam haar slipje mee naar buiten en gooide hem in de wasmand. Dan haalde ze nog eens diep adem en ging terug de kamer binnen.

Ed stond bij de tv en stopte net een videoband in de speler. Terwijl ze naar haar stoel terug liep viel het haar op, dat de stoelen plotseling anders stonden. Haar stoel stond tegenover de andere . Ze wist dat als ze nu ging zitten alle 8 de heren een prachtig uitzicht zouden hebben op haar nu blote kutje. Terwijl ze voorzichtig ging zitten vroeg ze: “wat is er verkeerd”, want ze zaten haar allemaal met een schuldig gezicht aan te kijken.

Jim antwoordde: “wij dachten dat je naar je kamer was gegaan en wij wilden een band gaan bekijken.” “Geen probleem hoor dan kijk ik wel mee”antwoordde Annie en schoof haar stoel ook naar de andere kant. De jongens begonnen elkaar nu wat nerveus aan te kijken. Ed liep zelfs een beetje rood aan toen hij zei:” het is eigenlijk niet het soort film waar jij graag naar kijkt”. Annie barstte in lachen uit toen ze die nerveuze blikken voor zich zag. Ze begreep waar ze naar wilden gaan kijken. “Laat ik jullie niet tegenhouden hoor,”zei Annie, “het is al lang geleden dat ik nog een pornofilm heb gezien, dus ik kijk gezellig mee.”

Door haar open antwoord was het nu even stil in de kamer. Annie zelf was misschien wel het meeste verbaasd over haar spontane antwoord en de opgewondenheid die ze voelde. Met een gevoel van “wat ben ik nu aan het doen”plofte ze in haar stoel, die ze naast de bank had gezet. Ed stotterde nog een keer: ‘weet je het zeker?” Zo gewoon mogelijk probeerde ze te antwoorden: “O ja hoor”. Ed liep terug naar zijn stoel en drukte op de play knop. Annie zag dat er een leuke blonde op het scherm verscheen. Aan de kwaliteit van de film en aan het cameragebruik was duidelijk te zien, dat dit geen professionele film was. Het meisje sprak tegen iemand achter de camera terwijl ze zich uitkleedde. Dan liep ze naar de camera en ze knielde voor de cameraman. Annie slikte heftig toen ze zag, dat ze de broek van de man open knoopte en zijn stijve eruit haalde. Annie’s ogen leken wel aan het scherm vast te zitten toen ze zag hoe de blonde in een hap die stijve naar binnen werkte.

Ze hoorde een van jongens mompelen als de blonde een pijppartij ten beste gaf : “Wow” Ed antwoordde met een glimlach:”dat is haar echtgenoot.” De cameraman deed eigenlijk zijn uiterste best om netjes te blijven filmen terwijl hij stevig werd gepijpt. Plotseling pakte een paar handen haar borsten vast, ze waren dus duidelijk niet allen. Ze keek even vlug naar die acht mannen, ze zag duidelijk dat er bij hen iets stevigs aan het groeien was. Gert zat zelfs duidelijk met zijn erectie in zijn broek te spelen. Haar aandacht ging weer snel naar de TV als ze de cameraman hoorde aankondigen, dat hij ging klaarkomen.

Het meisje slikte hem nu helemaal in en gromde, terwijl ze ineens heel heftig slikbewegingen begon te maken. Ten slotte liet ze zijn nu minder stijve weer uit haar mond glippen, ze had hem helemaal leeggezogen.

Annie voelde zich nog natter worden dan ze al was. De jongens keken af en toe voorzichtig naar haar om te zien, hoe ze reageerde op de video. Ze voelde hun blikken over haar heen gaan, dat wond haar op, dus opende ze voorzichtig haar benen een klein beetje. Ze keek weer even opzij en zag Gert nog wilder over zijn Jeans wrijven. Hun ogen ontmoetten elkaar en snel keek ze weer naar de TV.

Het meisje was nu op het grote bed in het midden van de kamer gaan liggen met haar benen wijd voor een naakte man, die tussen haar benen begon te kruipen. Annie keek nog eens goed, die kwam haar bekend voor. Ze keek nog eens terwijl die man het blonde poesje begon af te likken. Ze keek weer even naar de mannen die nu allemaal naar haar zaten te staren. Ineens herkende ze hem en ze moest glimlachen.

“Ben jij dat Ed?”vroeg Annie Ed knikte en zei:”Gert doet ook mee.” Gert begon te glimlachen omdat hij zag dat Annie gelijk weer naar de tape begon te kijken. De blonde begon nu aan de toch wel erg grote stijve van Gert te likken, terwijl Ed doorging met het kutje. Het meisje begon te trillen en met haar heupen te bewegen, ze kwam duidelijk klaar.

Annie keek met stijgende opwinding naar het beeld. Ed kroop nu op de blonde en liet zich langzaam bij haar naar binnen glijden. Annie hield even haar adem in toen ze goed zag hoe groot die van Ed wel was. Echt enorm. Ze rilde toen ze zag, hoe hij langzaam maar zeker bij die kreunende blonde naar binnen schoof. Ze voelde zich nog natter worden, dacht eraan hoe dat bij haar zou zijn, maar voelde zich plots verstijven, want er kwamen twee handen aan haar schouder.

Ed stond achter haar, rustig glimlachend. Annie slikte een prop in haar keel weg. Ze moest nu helemaal nat zijn, dacht ze. Terwijl de blonde op het scherm kreunde dat ze klaar kwam, keek ze diep in de ogen van Ed. En dan was er ineens een hand op haar been. Die hand begon langs haar been omhoog te bewegen, tot onder haar rok. De roodharige vocht tegen het gevoel om te kijken van wie die hand was. Ze haalde eens diep adem omdat ze voelde dat die hand nu bij haar kutje was aangekomen. Ed boog zich nu voorover en kuste haar. Zijn handen zakten mee en pakte haar borsten vast.

Ze kreeg een rilling, want ze voelde, dat haar T-shirt werd uitgetrokken en gelijk daarna de rits van haar rokje losgemaakt werd. Ze ademde diep in de mond van Ed. Hij tilde haar wat op zodat haar rokje op de grond viel. De hand tussen haar benen kwam weer terug. Een vinger speelde plagerig met de opening van haar kutje. Dan begon een andere vinger met haar klitje te spelen. Vervolgens schoof de eerste vinger langzaam haar kutje in.

Annie ging wat achterover hangen omdat ze voelde dat de vingers werden vervangen door een tong. Haar lichaam had het nu volledig overgenomen en haar heupen duwde zo dat de tong in haar kutje drong. Ze voelde dat Ed verder met haar borsten aan de gang was, hij kneedde ze en kneep zachtjes in haar tepels. Ze kreunde toen ze een mond op haar ene borst voelde en het gekreun werd al sterker, toen er nog een mond aan haar andere borst kwam. Ed draaide haar hoofd weer naar hem toe en begon haar intens te kussen. Haar gekreun voegde zich nu in de kamer bij die, welke van het scherm kwamen.

De tong begon haar nu echt te neuken, in en uit haar en met haar heupen probeerde ze zo goed mogelijk mee te werken. Een vinger draaide nog steeds rondjes om haar clitoris. Ze hijgde steeds meer in de mond van Ed en voelde haar eerste orgasme aankomen.

Annie kreunde fel in de mond van Ed, als de golven van plezier door haar lichaam begonnen te stromen. Ze pakte het hoofd, dat tussen haar benen zat nog dichter tegen haar samenkrimpende kutje aan. Handen streelden haar lichaam en monden beten zachtjes in haar tepels. Dan kwam de grote ontlading. Het werd even zwart voor haar ogen, zo heftig was die. Plots waren alle handen en hoofden weg.

Zachtjes hoorden ze in de kamer gemompel, de jongens waren aan het overleggen. Ineens werd haar lichaam opgepakt en op de bank gelegd. Haar verstand gilde dat ze moest stoppen. Dit kon ze niet maken tegenover Jan. Het meisje op het scherm gilde het nu uit, terwijl ze helemaal werd uitgewoond door Ed zijn gigantische stijve. Annie’s heupen schoven al wat naar voren als een uitnodiging om er snel wat in te steken. Ze hoefde niet lang te wachten want ze voelde al iemand tussen haar benen klimmen. Een gigantische lul begon bij haar binnen te dringen en langzaam haar hele tunnel op te vullen. Ze opende haar ogen en zag dat het Gert was. “Rustig maar, relax” zei hij, terwijl hij langzaam verder in haar schoof. Het meisje op het scherm gaf een laatste kreun op het moment dat Ed zijn gevaarte bij haar eruit schoof en het sperma droop langzaam uit haar kut richting haar kontje. De roodharige kreunde heftig op het moment dat Gert helemaal in haar zat.

Gert wachtte nu even om haar te laten wennen aan de grootte van de binnendringer. Hij voelde dat haar spieren zich aan het aanpassen waren. Hij keek om zich heen naar de andere mannen en glimlachte. De TV was helemaal vergeten, haar heupen begonnen te bewegen en ze fluisterde zachtjes dat hij haar moest neuken. Gert keek naar de borsten die hevig bewogen onder de zware ademhaling van Annie en begon langzaam te neuken.

Annie voelde haar opwinding toenemen vanaf de eerste penetratie. Ze kreunde als het dikke orgaan in en uit haar begon te glijden. Ze pakte Gert bij zijn billen, zodat ze hem iedere keer dieper bij haar naar binnen kon duwen. De roodharige hapte naar adem, iedere keer als die paal haar helemaal vulde. Ze voelde dat er nog iemand naast haar stond. Ze opende haar ogen en zag nog een paal. Ze deed haar mond open en die paal werd in haar mond geschoven, die van Harry. Hij huiverde toen hij die warme lippen rond zijn geslacht voelde. Haar tong likte eerst langs de onderzijde, dan schoof hij helemaal haar uitnodigende mond in. Zijn heupen bewogen nog meer in haar richting en zij slikte hem steeds dieper.

Gert deed het even langzaam aan totdat zijn vriend zich goed in haar mond had genesteld. Hij zag hem langzaam verdwijnen in die gretige mond. Hij zag, dat die mond er gretig aan begon te likken en te zuigen. Hij voerde nu weer zijn tempo op. Annie reageerde daar direct op door feller met haar heupen te bewegen. Gert wist dat hij het niet lang meer ging houden. Haar kutspieren melkte hem en dan begon hij in haar kutje te spuiten. Dat was voor Annie het ultieme gevoel, ze begon samen met hem klaar te komen.

Annie liet de stijve uit haar mond schieten en duwde de spuitende pik van Gert zo diep mogelijk in haar pulserende kutje. Straal na straal werden in haar kutje gespoten. Gert onderging zijn orgasme bewegingloos, heel diep in haar voelde hij zich ontladen. Dan liet hij zich voorover vallen, bovenop de vrouw die hij net had geneukt. Snel kreeg zijn verstand weer de overhand, trok hij zich uit haar terug en ging van haar af, Hij ging naast de bank staan om zo plaats te maken voor David, die al een tijdje naast de bank had gestaan met de stijve in de hand om de roodharige te neuken.

Annie kreunde weer als David bij haar naar binnen schoof. David ging gelijk als een wilde te keer, al het vorige sperma werd er in hoog tempo uit geneukt. Ze pakte haar hevig schommelende borsten vast en kreunde nu luid. Ze voelde het sperma van Gert nu uit haar kutje lopen in de richting van haar kontje. Harry probeerde weer in haar mond te komen en smoorde zo haar passioneel gekreun.

David hielt het niet lang en spoot al snel alles in haar kutje. Annie voelde de explosie in haar en begon nog feller op de stijve in haar mond te zuigen. Harry gaf daardoor een kreet en spoot alles in haar mond. Tranen van genot stroomde als Annie voelde dat ze allebei vrijwel tegelijk klaar kwamen, haar kut en haar mond werden volgespoten Ze slikte zoveel mogelijk door en voelde dat ook bij haar een orgasme op komst was. Harry trok zich terug uit haar mond en ging aan de eettafel zitten.

Verschillende handen gaven David aan dat hij plaats moest maken. Dan zette ze Annie op handen en knieën, klaar om door de volgende genomen te worden. Sperma stroomde uit haar kutje en liep tussen haar knieën op de vloer. Ze sloot haar ogen en wiegde uitdagend met haar heupen, vragend om nog een keer genomen te worden.

Jim deed zijn kleren uit en stapte achter haar. Met een grom penetreerde hij haar diep in een stoot. Haar al door gebeukte kut gaf geen weerstand en hij neukte haar snel en hevig. Ed liep naar de andere kant en bood haar zijn massieve pik aan. Annie’s ogen werden zo groot als schoteltjes nu ze hem in werkelijkheid zag. Ze gaf die geweldige paarse eikel een lik en proefde al de zoute smaak van de druppels die erop zaten. Dan deed ze haar lippen open en liet die reus naar binnen glijden. Haar mond werd helemaal gevuld, terwijl ze maar een klein deel ervan in haar mond kon krijgen.

Jim stootte zo heftig in haar. Met zijn duim speelde hij met haar kontgaatje en samen met al het vocht dat daar was drukte hij er zachtjes tegen aan. Annie wiebelde weer met haar heupen om hem aan te moedigen. Jim duwde zijn duim zachtjes in haar kontgaatje. Dat was te veel voor Annie, gillend kwam ze alweer klaar. Ze liet Ed uit haar mond glippen om geheel op te gaan in haar orgasme. Dat hielp Jim gelijk en ook hij spoot zich leeg in haar kut.

Ed stond op en liep om haar heen. Langzaam gleed hij haar kutje binnen. Ondanks het feit, dat ze al flink geneukt was, was haar kut nog niet ver genoeg open om hem ineens te ontvangen. Ze wierp haar hoofd in haar nek en gromde. Wat een monster. Zodra Ed helemaal in haar zat, wachtte hij even om haar te laten wennen.

“Stop”zei Annie. “ga op de grond liggen, op dat monster wil ik rijden”. Met een glimlach trok Ed zich terug uit haar en ging op zijn rug op de grond liggen. Annie kroop op hem en met een druppende kut pakte ze het monster vast en liet die langzaam tot aan haar kutlippen komen. Voorzichtig liet ze zich zakken, centimeter voor centimeter. Haar spieren begonnen zich te rekken en ze voelde hem steeds dieper in zich komen. Ze voelde ineens dat ze hem er helemaal in had gekregen. “Yes”, riep ze, ging helemaal recht zitten en stak haar armen in de lucht, haar borsten uitdagend naar voren stekend. Ze liet haar spieren werken net zo lang totdat hij er goed in paste.

Barry ging achter haar staan en pakte haar fiere borsten vast. Annie kreunde als hij in haar tepels kneep. Dan liet hij zijn hand naar haar kontgaatje gaan en drukte daar zachtjes op. Voorzichtig gleed zijn vinger bij haar naar binnen. Ed keek met interesse naar het gezicht van Annie, die ineens haar ogen wijd open sperde. Ze kreunde en begon met haar heupen te bewegen om er zo voor te zorgen dat zowel de stijve als de vinger in haar begonnen te bewegen. Barry begreep gelijk wat ze wilde, en verving zijn vinger nu voor de top van zijn pik. Annie voelde het en rilde al bij de gedachte van het komende genot. En Barry stelde haar niet teleur.

Annie voelde de tip nu tegen haar kontgaatje. Ze beet even op haar lip als hij de sluitspier passeerde, maar dan begon het haar langzaam te penetreren. Haar kontje begon zich te openen om de bezoeker te verwelkomen. Voorzichtig schoof hij verder in de trillende vrouw om er voor te zorgen dat ze geen pijn zou hebben. Met een tevreden gegrom drukte ze terug. Haar ogen stonden helemaal glazig van de golven van lust en sensatie die door haar lichaam vloeiden.

Ted en Ken keken met verbazing toe, als de roodharige begon te bewegen en te grommen, met twee mannen rond haar die haar helemaal hadden gevuld. Ken trok zijn kleren uit en liep naar de voorkant van Annie. Die keek even naar Ken, dan naar het aangeboden stukje en hapte gelijk toe. Haar gekreun werd zo weer enigszins gesmoord, maar werd wel nog heviger als Ed in haar tepels begon te bijten. Barry keek naar Ed en die knikte. Langzaam begonnen ze beiden te bewegen. Annie kwam zeer heftig klaar. Maar de drie mannen gaven haar nu geen rust en langs drie kanten werd ze geneukt. De golven bleven maar bij haar komen en met haar spieren melkte ze de pikken in haar. Dat werd te veel voor de mannen en eerst Ed en direct daarna Barry kwamen klaar. Ook dat gaf weer een extra genotsgolf door haar heen. Van al die geiligheid kon Ken zich ook niet meer houden en spoot zich leeg in haar mond. Door al haar kreunen en het lopende orgasme kon ze het niet meer binnenhouden of slikken en met stromen liep het langs haar kin, op haar borsten en zo verder. Langzaam plopten de mannen uit haar en rolden van haar af. Ted keek in verwondering naar die vrouw. Ze zat helemaal onder de sperma, en uit al haar gaten stroomde het sperma. Annie liet zich achterover vallen op de bank met haar benen open, zodat ze nog verder bleef lekken. Ze keek naar Ted die de uitnodiging niet naast zich neerlegde en gelijk zijn pik in haar ramde.

Annie merkte dat ze weer gelijk geageerde op die nieuwe indringer. Ze pakte hem stevig vast zodat hij zo diep mogelijk in haar kwam. Hij pompte haar druipende kut totdat ook hij zijn lading erbij deponeerde. Annie bleef een paar minuten liggen, dan voelde ze dat Ed en Jim haar oppakte en naar de badkamer brachten en haar in bad legden.

De volgende ochtend werd Annie wakker en voelde ineens scheuten van pijn en schuld. Ze wist dat iets had gedaan wat ze eigenlijk niet kon maken tegenover haar vriend. Terwijl ze opstond dacht ze aan het ontbijt, hoe kon ze die jongens nog onder ogen komen. Ze had zich gedragen als een slet en had er nu vreselijk spijt van. Ze dacht nu aan al die vrouwen die ze in de bar had gezien. Ik ben niet beter dan zij, dacht ze. Maar zij sliepen ten minste maar met een, in plaats van met een heel bataljon.

Ze trok haar blauwe zomerjurk aan en liep naar de hal. Haar lichaam gloeide nog van al het genot dat ze gisteren had gehad. Ze liep door de nu stille woonkamer naar de keuken, waar de heren in stilte aan de koffie zaten. Ze keken allemaal naar haar met een glimlach.

Jan stond bij de koffiezetter en lachte naar haar: “Goede morgen, we hadden het net over jou”.

Annie bevroor ter plekke. “Welkom thuis schat” kon ze nog net uitbrengen.

Jan zou nog twee dagen wegblijven. Hoe kan dat? Ze liep de keuken in en pakte een kop koffie. Ze piekerde zich suf hoe ze alleen met de anderen kon zijn om hen te instrueren wat te zeggen over gisteren. Maar alle gedachten verdampten, toen ze Jan zijn hand op haar achterste voelde.

“Ik denk dat je wel aan koffie toe bent,”zei hij. Annie draaide langzaam naar hem en werd knalrood. “Hoe bedoel je?”zei ze.

“De heren hier vertelden me net, waarom ik bij mijn thuiskomst de bank vol vind met spermavlekken. Volgens hun verhalen heb je het heel druk gehad.”

Annie voelde langzaam haar mond openvallen en keek Jan met verbaasde ogen aan. Jan pakte haar in zijn armen. “het is in orde, ik moest het uit ze wringen”. Jan gaf haar een diepe kus. Annie trilde en de tranen sprongen in haar ogen. “Eigenlijk,”zei Jan, “zocht ik een manier om met je over dit onderwerp te praten, en nu heb je het mij gemakkelijk gemaakt.”

Annie stond met stomheid geslagen en voelde hoe Jan onder haar jurk haar BH losmaakte en wegpakte. Dan gleden zijn handen onder haar jurk en trok haar slipje naar beneden. Zonder te denken stapte ze eruit.

“Ik heb een afspraak met de jongens genaakt. Zij zijn erg blij met de aandacht die ze gisteren van jou hebben gekregen en ze wilden graag dat dit zo bleef. En ik weet dat jij het ook fijn vindt.” Hij pauzeerde even terwijl hij haar BH en slip in een hoek gooide. “De afspraak is eenvoudig. Vanaf nu ben jij onze beschikbare vrouw. Een gedeelde beschikbare vrouw. Je zult hier in huis geen kleren meer dragen, behalve als iemand dit vraagt. Je blijft de hele tijd naakt en gewillig voor een van ons of voor ons allen te allen tijde.”

Annie begon langzaam uit haar shock te komen en wilde wat zeggen. Jan legde zijn vinger op haar lippen.

“Als iemand jouw lichaam wil gebruiken voor zijn plezier, wanneer ook, dan mogen ze dat. Met andere woorden”zo vervolgde hij,” je neukt met wie wij willen, wanneer wij willen en waar wij willen.”

De Roodharige staarde met ongeloof naar Jan. Ze voelde zijn pik groeien in zijn broek. Ze voelde de stijve langs haar platte buik wrijven en het gaf haar weer een lekker gevoel.

Jan sprak verder:”Alles wat je nodig hebt, als je hier mee akkoord gaat, daar zullen we voor zorgen. Er zal heel goed voor je gezorgd worden.”

Annie voelde zich kletsnat worden. De gedachte aan al die mannen, die haar konden pakken wanneer ze maar wilden wond haar erg op. Ze keek naar de lachende groep aan tafel. Ze kon nog steeds geen geluid uitbrengen. Ze keek naar iedere man afzonderlijk, allemaal knikten ze met hun hoofd van ja. Ze keek weer naar Jan en knikte zachtjes. “Betekent dit een ja?”vroeg hij.

Ze stapte een stukje van Jan weg, pakte haar jurk vast en trok die met een zwaai uit. Naakt liep ze naar de keuken en boog zich voorover, haar kontje uitnodigend in de lucht: “Ja ik doe het”

De roodharige kreunde als Jan zijn stijve met een stoot bij haar naar binnen drong. Fel werkte ze mee om zijn stoten zo goed mogelijk te voelen. Jan neukte haar furieus en het bracht haar al snel tot een geweldige climax. Ook Jan was zo opgewonden dat hij snel klaar kwam en met een grom leegde hij zich in zijn nu gedeelde vriendin. Ze voelde dat hij zich op haar liet vallen om weer bij te komen.

Dit is nu allemaal al weer een jaar geleden, en in het begin waren er wel wat jaloerse zaken tussen de mannen. Maar dan herinnerde Jan iedereen er weer fijntjes aan dat Annie zijn vriendin was. Maar ze had nu wel, terwijl ze voelde dat de man in haar weer zachter aan het worden was, een fijn leven. Vol verrassingen, dat wel.

Jan had haar in de keuken geneukt op de dag, dat de afspraak werd gemaakt. Daarna had hij haar doorgegeven aan de anderen. Ze hadden haar om beurten geneukt, terwijl hij zat toe te kijken. Daarna kort samengevat, lekker gesandwiched, omdat Jan dat eens wilde zien, deze keer met Ted in mijn kontje. En daarna hadden ze haar kutje de hele ochtend volgespoten. Tegen de middag hadden ze alle negen haar minstens twee maal geneukt.

’s Middags was ze nar de keuken gegaan om haar kleren op te ruimen. Omdat ze moest bukken om haar jurk op te rapen, stond ze met haar kontje omhoog en gelijk had Jan er wat stijfs ingestoken. Als ze op het geheel terug kijkt hoefde ze zich nergens zorgen over te maken. Af en toe vroeg een van de mannen haar wel eens om iets sexy aan te trekken, maar gewoonlijk was ze de hele dag, en nacht naakt. Haar kutje was permanent nat, van haar eigen vocht en door al dat sperma dat dagelijks in haar werd gespoten.

De barbecues werden een repeterend feest en ze werden steeds beroemder. Soms bracht een van jongens een vriend of twee mee. Annie bleef dan naakt binnen om geen problemen met de buren te krijgen en kon zo helpen bij het bereiden van het eten. Ze was dan wel gewoon dat ze regelmatig in de keuken over de tafel werd gelegd en werd geneukt door iemand die dringend even van wat af moest. Als grap zei ze wel eens dat als ze de sla klaar maakte ze zelf ook drie keer was klaargekomen. Ook was het gewoon dat ze op de bank lag, zuigend aan een van de heren, terwijl die telefoneerde of TV keken. Of er kwam een vriend langs van een van de jongens die een keer zin had.

Gang-bangs waren heel normaal. Ze was zelfs een keer gevraagd om een vrijgezellenfeest op te luisteren. Ze zag de gezichten nog voor zich als ze naakt de deur binnen kwam en op schoot van de a.s. bruidegom ging zitten. Volgens Jan is ze die nacht door 22 man geneukt, in iedere positie en in iedere combinatie.

Het is nu ook gebruikelijk dat ze met een van de jongens uitgaat om te eten, of mee gaat naar vriendengroepjes van hun, meestal alleen om te neuken. Haar mannen zijn dan ook zeer veel gevraagde gasten op feestjes, vooral als zij meekomt en haar jurk aan de kapstok hangt.

Op verzoek wil ze ook wel de nacht bij een van haar mannen in hun bed doorbrengen, maar het liefste is ze toch in haar eigen kamer. Die had ze gelijk gevraagd aan Jan na de afspraak.

Annie voelde dat de man op haar van haar afrolde en in slaap viel. Ze dacht, dat ze zich wel heel gelukkig kon prijzen, dat ze een vriend had als Jan, en 8 mannen in huis als die jongens.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen