Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Eindelijk is het zover. Het WK gaat beginnen. Al een hele tijd zit ik me te verheugen op de komende wedstrijden, vooral die van Nederland. En gelukkig is het wedstrijdschema zo dat Nederland zijn eerste wedstrijd op een zaterdag speelt. Alleen nog de koelkast vol met bier laden en het kan beginnen.

Vrijdagavond kom ik al fluitend met mijn boodschappen binnen. In de keuken staat Nelly, u inmiddels al wel bekend. Het engeltje staat in de keuken, iets lekkers klaar te maken. Ze is net voor mij terug en heeft zich al verkleed. Of liever uitgekleed. Ze heeft nog een oversized T-shirt aan van mij en haar kennende heeft ze daar niets onder. Maar het is dan ook snik heet.

“Waar is al dat bier voor nodig,”vraagt ze aan me. Vragend kijk ik haar aan. “Dat is toch niet voor de wedstrijd morgen?”

“Zeker” zeg ik tegen haar, “ik wil een paar vrienden uitnodigen en dan kunnen we het gezellig maken”.

“Niets van dit alles” zegt Nelly, “we zijn uitgenodigd bij Bart, een oude studiegenoot van mij, en voor zover ik weet houdt die helemaal niet van voetballen. Dus programmeer de video maar, wij gaan daar morgen naar toe. Je kan de wedstrijd dan wel ’s avonds bekijken.” Al mijn mopperen en tegenwerpingen mogen niet baten, en als ze me dan aankijkt en met een zwier haar shirt uittrekt en dan naakt voor me staat en naar me kijkt terwijl ze zegt:”dat vind je wel goed, hè?”, ben ik verloren en geef toe. Maar eerst mijn beloning.

De volgende middag om twee uur stappen we in de auto en rijden naar het huis van Bart. Nelly heeft zich gekleed in een luchtig zomerjurkje en ik heb het me gemakkelijk gemaakt in een zomerbroek en een shirt. We stoppen voor een groot vrijstaand huis met een dichte tuin er om heen. “Wat heeft hij gedaan om zo te wonen? vraag ik aan Nelly. “Hij is voor Microsoft gaan werken toen dat bedrijf nog niet zo groot was en hij werd gedeeltelijk betaald met aandelen. Nu werkt hij nog alleen voor de lol.” We lopen naar de deur en bellen aan. Een man van rond de 35 jaar doet open, gekleed in een korte broek en een shirt en begroet ons met een vrolijke schreeuw. Nelly wordt omhelsd en ik krijg een stevige handdruk.

Bart gaat ons voor het huis in en neemt ons gelijk mee naar het terras. “Jullie zijn net op tijd voor de wedstrijd, ik heb hier alles gezellig gemaakt op het terras, dan kunnen we lekker buiten kijken.” Op het terras staat onder een zonnescherm het grootste flatscreen dat ik ooit heb gezien, verder een paar hele gemakkelijke stoelen en op het terras in de zon ligstoelen.

Voor ons uit ligt een prachtige tuin met tussen die mooie tuin en het terras een groot zwembad. Ik kijk met een gemene glimlach naar Nelly. “O fijn,”zeg ik tegen Bart, “ik verheug me al zeer op de wedstrijd, en op zo een beeld moet het wel fantastisch worden.”

“Ga zitten en wat willen jullie drinken? “ vraagt Bart. Nelly, met een gezicht nog steeds als een donderwolk gaat langzaam op een stoel zitten en vraagt om een glas witte wijn. Ik zie aan haar gezichtsuitdrukking dat ze zit na te denken en langzaam verdwijnt de donderwolk in haar gezicht en een gemene glimlach trekt over haar gezicht. Bart schenkt ondertussen de drankjes in aan de bar die op het terras staat en loopt naar ons terug. De veranderingen op het gezicht van Nelly heeft hij niet gezien. Hij zet de drankjes op tafel en schakelt de TV aan met de afstandsbediening. De voorbeschouwingen zijn al begonnen. Ik ga er eens lekker voor zitten, denk ik.

Nelly staat weer op en loopt nar een ligstoel. “Als jullie kijken, dan ga ik wat lekker in de zon zitten.” Ze zet haar drankje naast een ligstoel en gaat erop liggen. Na tien minuten staat ze weer op en loopt naar ons toe. “Eh, Bart, het is een beetje warm in de zon met je kleren aan en ik heb er niet op gerekend, heb je er bezwaar tegen, als ik gewoon mijn jurk uit doe?”

“Nee hoor, helemaal niet,” zegt Bart met een glimlach, terwijl hij duidelijk Nelly wat beter bekijkt, “je gaat je gang maar, er kan niemand in deze tuin kijken.” Met een zwier trekt Nelly haar jurkje uit en tot Bart’s verbazing, niet die van mij bleek ze onder haar jurkje alleen een bikini broekje aan te hebben, zo een met touwtjes aan de zijkant. “Heb jij misschien wat zonnecrème voor mij,” vraagt ze onschuldig aan Bart. Bart loopt snel naar binnen en komt terug met een flesje.

“Wil je mij even insmeren,” vraagt ze aan mij en zonder op mijn antwoord te wachten gaat ze op haar buik liggen. Ik begin haar rug in te smeren en langzaam laat ik mijn handen over haar rug naar beneden glijden. Als ik bij haar broekje aankom, trek ik aan de touwtjes en sla de achterkant van het broekje weg. “Zo krijg je alleen maar witte plekken,” zeg ik tegen haar. Ik wacht heel even en merk dan dat er geen reactie komt. Langzaam schuiven mijn handen naar beneden, totdat er in mijn achterhoofd ineens een alarmbel gaat, de wedstrijd gaat beginnen. Ik maak snel de insmeerbeurt af en loop naar mijn stoel, ondertussen niet reagerend op het boze geknor van Nelly.

Na een half uur, het staat al een-nul, kijk ik weer eens om me heen en ik zie dat Bart regelmatig zijn blik laat afdwalen van het beeldscherm naar de ligstoel. Ineens staat Nelly op en zegt: “zo ik ga even afkoelen”. Zonder er acht op te slaan dat haar broekje los zit loopt ze helemaal naakt naar het zwembad en duikt erin. Proestend en spetterend zwemt ze rond en we worden steeds meer afgeleid. Tijdens de rust maken we gebruik van de normale zaken, toilet, glazen vullen en als ik terug komt zie ik dat naakte engeltje net uit het water komen en weer naar haar ligstoel lopen. “Dat was lekker,”zegt ze, “wil je nu even mijn andere kant inwrijven.”

Ik sta gelijk op, het is tenslotte mijn favoriete kant. Haar borsten worden uitgebreid beschermd tegen de zon, ik knijp zachtjes in haar tepels en ze kijkt me geil aan. Dan glijden mijn handen naar beneden naar haar mooie buk en verder door. Ik zie dat ze haar benen wat verder uit elkaar doet, en ik laat een paar vingers tussen haar benen glijden om ze daar in te vetten. Maar ik voel gelijk dat ze helemaal nat is. Zonder problemen glijd ik zo met een vinger haar kutje in. Voorzichtig streel ik de binnenkant en met een tweede vinger streel ik haar klitje. Zachtjes ontsnapt er een kreun uit haar mond.

Achter mij hoor ik het fluitje voor de tweede helft en snel maak ik de smeerbeurt af. Ook dat leverde mij weer een boze blik op. Na een tijdje kijk ik weer naar haar en zie, dat die boze bui weer plaats heeft gemaakt voor een geile bui. Een van haar handen is naar beneden geschoven en ze zit duidelijk met haar kutje te spelen. Ook Bart kijkt nu regelmatig naar Nelly en als ik naar Bart kijk, en de tent in zijn broek, zie ik dat het beeld hem niet onberoerd laat. Nelly heeft nu duidelijk haar benen van elkaar en haar hand ertussen. Voorzichtig ligt ze te kromkelen en zachtjes kreunt ze. Met haar andere hand begint ze nu haar borsten te strelen. Haar hand tussen haar benen begint steeds actiever te worden. Wij kijken eigenlijk alleen nog maar naar dat geile tafereel in plaats van naar de wedstrijd. Buiten beeld horen we de scheidsrechter de wedstrijd afblazen en Bart zet in een zwaai de TV uit.

Nelly trekt gelijk haar hand terug en kijkt geschrokken naar ons. Wij kijken allebei met een geile blik terug en ze weet gelijk hoe laat het is, haar acties waren niet onopgemerkt gebleven. Maar de schrik is gelijk wee over en ze vraagt aan Bart of hij ook iets van after-sun heeft. En ook dat weet hij in een flits tevoorschijn te toveren. Nelly komt van haar ligbed af en gaat voor Bart staan, licht achterover leunend tegen de tafel. `Wil jij me dan even insmeren?” vraagt ze met een hese stem aan Bart.

Daar hoeft Bart niet lang over te denken. Hij spuit wat crème op zijn hand en begint het heerlijke lichaam van Nelly in te smeren. Eerst nog wat aarzelend, maar langzaam komen zijn handen in de buurt van haar borsten. Er klinkt een aanmoedigend gekreun als hij haar borsten begint in te smeren. Heel lang kneedt en betast hij haar borsten en ze staat met gesloten ogen te genieten. Dan gaan zijn handen naar beneden en als op commando zet ze haar benen wat verder uit elkaar. Zijn handen glijden tussen haar benen en ik zie dat er een paar vingers in haar kutje verdwijnen. Haar lichaam schokt en ze kreunt nu harder. Langzaam begint hij met zijn vingers in haar kut op en neer te bewegen en hijgend roept ze “ja, ja, ga zo door, nu niet stoppen, ja, ja ik koooom.”en trillend staat ze haar orgasme te beleven.

Langzaam zakt het weer bij haar en ze doet haar ogen weer open. Met een geile glimlach kijkt ze naar Bart, bekijkt zijn lichaam en ziet de tent in zijn broek. “Arme jongen,”zegt ze, “als je nu je kleren uittrekt, dan wil ik dat je me nu hier neukt!”

Bart trekt in twee rukken zijn kleren van zijn lijf. Nelly is met een klein hupje op de rand van de tafel gaan zitten en heeft haar benen geopend. Haar kut glinstert van de sappen. Ze laat zich achterover op haar ellebogen zakken, zodat har lichaam schuin naar achter hangt. “Kom, doe het, neuk me, spuit me vol” zegt ze. Bart stapt naar Nelly en ramt zijn pik in een stoot bij haar naar binnen. Even blijft hij staan, zucht, en dan trekt hij hem er weer een stukje uit. Dan begint hij steeds heftiger op haar in te beuken. De tafel staat te zwiepen, haar borsten wippen springend op haar neer, en Nelly kreunt nu alles bij elkaar. Hijgend en zwetend staat Bart nu Nelly te neuken. Nelly begint hard te kreunen en komt dan klaar. Haar kutspieren trekken samen en dat is te veel voor Bart. Ik kom” steunt hij. “Ja kom maar, spuit me maar vol,”zucht Nelly en ze kijkt hem geil aan. Grommend leegt Bart zijn zak in Nelly.

Uitgeput zakt hij over Nelly heen en blijft zo even liggen. Dan komt hij omhoog en geeft ze een stevige tongzoen. “Wat ben jij een lekker geile meid, daar krijg je geen genoeg van” “Dat mag je dan straks bewijzen,”zegt Nelly. Ze laat zich van de tafel zakken en kruipt bij mij op schoot. Ze wipt even op en schuift zo mijn stijve bij haar naar binnen. “Heb je goed kunnen zien hoe Bart mij geneukt heeft?” vraagt ze met een quasi onschuldige blik. Dan begint ze stevig met haar kutspieren mijn stijve te bewerken en ja hoor, ik ga af als een kanon. “Dat vind ik leuk dat ik je zo goed ken, dan kan ik met je spelen”, zegt ze. Terwijl ze van me afkruipt.

“Ik kan wel een verfrissing gebruiken,”roept Nelly en ze rent naar het zwembad. Bart en ik rennen achter haar aan en het zwembad wordt omgetoverd in een kolkende massa. Spetterend zwemmen Bart en ik achter Nelly aan. Bart drijft haar naar een ondiepe hoek, waar ik stilletjes in ben gekropen. Ineens pak ik haar van achteren vast en neem haar in de reddershouding, dat wil zeggen, met de armen onder haar armen door, maar dan niet jezelf met je handen vasthouden, maar iedere hand heeft een borst van haar vast.

Ik knijp in haar tepels en ze begint te kreunen. Bart gaat nu aan de andere kant staan en strekt haar benen omhoog. Dan stapt hij tussen haar benen en steekt gelijk zijn stijve in haar kut. Zo zit ze vast tussen ons, ik heb haar bij haar borsten vast en Bart heeft haar vastgepind. In het water beginnen we nu alle drie te bewegen en zo neukt Bart haar, terwijl ik haar borsten masseer. “Ja, lekker, neuk me, en knijp in mijn tepels, gebruik me dan, ja lekker,”roept Nelly. Ik moet ze goed vasthouden om te voorkomen dat ze onder water verdwijnt. Omdat Bart pas was klaargekomen duurt deze ronde een stuk langer en komt Nelly twee keer klaar. Maar dan komt ook Bart.

Bart trekt zich langzaam terug uit Nelly en ik trek haar op de rand van het zwembad. Ik kruip gelijk tussen haar benen en, terwijl Bart al bij haar voorkant zit en begint aan een geweldige tongzoen, terwijl hij met zijn handen haar borsten vastpakt. Lekker neuk ik haar en hoor aan het gezucht onder Bart, dat ze weer een orgasme heeft. Heerlijk spuit ik me leeg in haar.

Hijgend ligt ze op de rand van het zwembad. “Dat was een fijne WK wedstrijd,” zegt ze. “En heeft deze wedstrijd ook een rust en daarna een tweede helft?”, vraagt ze met een geile blik.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen