Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Ik lig op bed en laat de gebeurtenissen van de afgelopen middag de revue passeren. Vervolgens neem ik een uitgebreide douche waarbij ik uiteraard veel aandacht besteed aan de meest intieme plaatsen. Zorgvuldig zoek ik daarna mijn ondergoed uit, kleed me verder aan en zet koers naar de bar van het hotel.

Ik ga aan de bar zitten. Een onberispelijk geklede barkeeper tapt een uitstekend glas bier voor me. Ik noem mijn kamernummer. Hij kijkt me even onderzoekend aan en zegt: “uw drankjes worden aangeboden door het huis, meneer”.
“Dat is bijzonder vriendelijk”, antwoord ik. “Ik zal ze met plezier accepteren, maar doe me een lol: laat dat gemeneer achterwege, ik heet Wim”.

Het diner dat ik een uurtje later nuttig is perfect. Verse asperges die worden geserveerd op de traditionele wijze, dus met gekookte nieuwe aardappeltjes, ham, hard gekookte eieren en botersaus. In mijn glas parelt een prachtige Gewürtzstraminer. Aardbeien met slagroom en een pittige kop koffie met een mooi glas cognac ronden het geheel in stijl af.

Precies op tijd komt de gerant me melden dat mijn taxi is gearriveerd. Ik vraag de chauffeur of hij op weg naar het opgegeven adres nog langs een tankstation of avondwinkel waar bloemen worden verkocht kan rijden. Als je seks gaat bedrijven met de vrouw des huizes kun je immers niet met lege handen aankomen.

Ik sta voor de deur van een groot herenhuis in een lommerrijke buurt. Ik trek voorzichtig aan de blinkende koperen belknop en niet lang daarna gaat de deur open. Een struise maar knappe vrouw met grijs haar monstert me even en zegt dan: “U wordt verwacht. Wilt u mij maar volgen.” Zonder op mijn antwoord te wachten draait ze zich om. Ik volg de dame die is gekleed in een eenvoudige maar goed vallende zwarte jurk door de hal in de richting van een statige trap.

Naast de trap staat een afgezaagde olifantspoot die als paraplubak dienst doet. Aan de muren hangen schilderijen met afbeeldingen uit het voormalige Nederlands-Indië. Een antieke Friese staartklok tikt zoals ie waarschijnlijk al meer dan twee eeuwen getikt heeft. Ik waan me even in een roman van Couperus in plaats van in een seksverhaal.

De vrouw in het zwart opent een deur op de eerste verdieping en laat mij voorgaan. Ik stap ietwat aarzelend een grote kamer binnen, De kamer met hoge, fraaie bewerkte plafonds is in drie delen opgesplitst. Helemaal voorin, bij de erker, is een elegant zitje ingericht, terwijl in het midden een zware mahonie tafel met acht stoelen er omheen staan opgesteld. In het achterste gedeelte vormen twee grote en een kleinere leren banken tezamen met en paar bijzettafels een U. De hele kamer is voorzien van prachtig donker parket. Alleen tussen de
banken ligt een soort schapenvacht dat als tapijt dienst doet.

In het midden van één van de lange banken zit een lieftallige Indische dame van middelbare leeftijd. Ze is gehuld in een oosters gewaad. Haar bevallige voeten steken in dure leren slippers. Ze heet me hartelijk welkom en bedankt met een stralende glimlach voor de bloemen die ik haar wat onhandig in de handen heb gedrukt. Ze ruikt er even aan en geeft ze vervolgens aan de vrouw in het zwart die ze zwijgend in ontvangst neemt en vervolgens de kamer verlaat.

“Voordat je gaat zitten wil je misschien jezelf een kop koffie inschenken”, zegt de Indische dame terwijl ze op het dressoir naast de deur wijst. “Er staat ook cognac.” Ik schenk een kopje koffie en een glas cognac in en neem plaats op de bank tegenover haar.

We praten wat over koetjes en kalfjes. Ik probeer me in de tussentijd voor te stellen wat er onder dat gewaad schuil gaat. Normaal gesproken zijn zulke gedachten niet erg netjes, maar ja, als je toch op punt staat om met deze dame een erotisch avontuur te gaan beleven lijkt het me wel gepermitteerd. Ik vermoed dat ze kleine, maar perfect ronde borsten en billen heeft. En als ze haar pruimpje net zo onderhoudt als haar prachtige voeten dan is ze fris geschoren met waarschijnlijk een klein ondeugend toefje.

Vrijwel tegelijkertijd gaat de telefoon en wordt de deur geopend. De vrouw in het zwart rolt een grote dressboy naar binnen tot aan de rand van het schapenvacht en trekt ze daarna gelijk weer terug. De Indische dame zegt een paar keer “ja”, “nee” en “OK” in de hoorn en legt op.

“Dat was Frederic”, zegt ze. “Hij is ietwat verlaat en vraagt of jij vast wilt beginnen.”
Ik kijk haar verbaasd aan. Ze wijst op de dressboy en zegt: “Frederic heeft me bezworen dat je een eerste klas exhibitionist bent. Dus: geen getreuzel. Ga je gang.”

De manier waarop ze het zegt is niet voor tweeërlei uitleg vatbaar. Ik haal diep adem, buig voorover en ontdoe me van mijn schoenen en sokken. Blootsvoets loop ik vervolgens naar de dressboy en zet de schoenen op het daartoe bestemde plankje. Terwijl mijn hart als een razende tekeer gaat probeer ik me zo elegant mogelijk van mijn broek te ontdoen, hang 'm netjes op zijn plaats en knoop langzaam mijn overhemd open. Ik hang mijn overhemd op de daarvoor bestemde plaats en glip met mijn rug naar de Indische dame gekeerd uit mijn boxer.

“Draai je om en ga eens hier staan”, zegt ze met schorre stem en ze wijst op een plaats midden op het tapijt. En opeens heb ik het door: dit is geen ruim opgezette zithoek. Nee, dit is een seksarena, de banken zijn de tribunes, de staande leeslampen op de hoeken zijn de lichtmasten en ik ben de hoofdrolspeler van de avond, de matador die iedereen aan zijn lans zal rijgen en die alle deelnemers naar het toppunt van extase zal voeren. Mijn schaamte van zo-even is overwonnen, mijn pik komt met kleine schokjes steeds verder overeind en ik voel me een koene ridder zonder vrees of blaam die zich zonder gene aan de Indische jonkvrouw toont.

De euforie duurt niet lang. De deur gaat enigszins krakend open en het schaamrood vliegt me naar de kaken als de dame in het zwart gewapend met een tweede dressboy naar binnen stapt. In allerijl vlucht ik naar mijn oude plaatsje op de bank, zink weg in het koude leer en sla mijn benen kuis over elkaar. Het is niet eens nodig want de dame in het zwart keurt me geen blik waardig en rolt met opgeheven hoofd de volle dressboy naar de gang.

Even later stuift Frederic naar binnen. Hij kust de Indische dame vol op de mond, beroert vervolgens met zijn lippen de mijne en ploft naast me op de bank. Vrijwel onmiddellijk slaat hij zijn arm om me heen en begint met duim en wijsvinger één van mijn tepels te bewerken. Dan valt zijn oog op mijn vrijwel lege cognacglas.

“Kun je voor mij even een cognacje inschenken en Angelique en jezelf even bijtanken”, vraagt hij. Ik loop naar het dressoir. Als mijn blote voeten het koude parket raken trekt er even een rilling door mij heen. Ik schenk voor Frederic een glas cognac in en zet het op het dichtstbijzijnde bijzettafeltje. Daarna pak ik de fles en steek het schapenvacht over. Vrijwel direct nadat ik me heb gebukt om Angelique's glas te vullen voel ik haar hand over mijn billen glijden. Eventjes maar, dan laat ze me gaan om mijn eigen glaasje van het goudgele vocht te voorzien. Het is een vreemde situatie. Ik loop volkomen naakt twee geklede mensen te bedienen en we doen allemaal of het volkomen normaal is.

We proosten. Na een tweede slokje zegt Angelique: “Zeg Frederic, wordt het niet eens tijd dat jij ook wat actie gaat ondernemen? Onze gast zit letterlijk in de kou.” Frederic knikt instemmend, neemt nog een flinke slok van zijn cognac, staat op en begint zich kalm en zeer methodisch te ontkleden. Elk kledingstuk dat hij uittrekt hangt hij zorgvuldig over de dressboy. Als hij alleen nog zijn boxer aanheeft geeft hij de dressboy een duwtje zodat ie wat verder de kamer inrolt en loopt hij naar het midden van de 'seksarena'.

Hij wenkt me. Ik kom overeind en stroop met intens genoegen de boxer van zijn harde billen. We glijden in elkaars armen. Vele vierkante centimeters zinderende huid komen met elkaar in contact en zenden miljoenen genotprikkels naar onze hersenen. Onze harde pikken boksen tegen elkaar op als bronstige reebokken die vechten om de gunst van een hinde. Uit mijn ooghoeken zie ik dat Angelique op de één of andere manier een ingang in haar oosterse gewaad heeft gevonden en zich kennelijk zit te vingeren terwijl ze met wijd opengesperde ogen naar ons zit te kijken.

Frederic drukt met zijn rechterarm en hand onze lijven nog dichter tegen elkaar terwijl de wijsvinger van zijn linkerhand mijn bilspleet verkent. Ik hoor het krakende geluid van de deur die weer opengaat en kijk over Frederic's schouder. Ik zie hoe de vrouw in nu heel weinig zwart, binnenkomt. In plaats van haar degelijk zwarte jurk draagt ze een minuscuul setje. Het is verbluffend om te zien hoe haar grote, blauw dooraderde borsten, in toom worden gehouden door een paar zwarte veterachtige slierten die op geraffineerde wijze twee halve cupjes op hun plaats houden. Haar grote donkerrode tepels staan in de stand ‘op volle kracht vooruit'. Haar ongetwijfeld kale poesje wordt aan het oog onttrokken door een zwart gelijkbenig driehoekje waarvan de punt naar beneden wijst en de hypotenusa zeker niet langer dan de wortel uit 18 cm is. Ze heeft haar platte schoenen verwisseld voor pumps. Om haar linkerenkel draagt ze een ragfijn zilveren kettinkje.

Ze blijft even geïnteresseerd staan kijken naar de omstrengeling waarin Frederic en ik zijn verwikkeld en komt dan naar ons toe. Met een dromerige blik in haar ogen streelt ze onze ruggen en billen. Vervolgens brengt ze haar mond naar mijn oor en fluistert: “ga door je knieën, neem zijn pik in je mond en zuig hem helemaal leeg. En denk eraan, niets doorslikken, maar in je mond bewaren.”

Ze gaat twee passen opzij naar de bank. Angelique is opgestaan. Zij laat het oosterse gewaad van zich afglijden. Ze ziet er precies zo uit als ik verwacht had: perfect ronde billen en borstjes. De vrouwen vallen in elkaars armen; een wilde lange tongzoen volgt. Dan laten ze zich achterover op de bank vallen. De vrouw in het kleine beetje zwart knikt me bemoedigend toe.

Ik zak een beetje door mijn knieën en knabbel even aan Frederic's rechtertepel, vervolgens aan zijn linkertepel en ga daarna met mijn tong via zijn navel in de richting van zijn keiharde pik. Ik zit nu op mijn knieën en neem de rood glimmende eikel in mijn mond. Ik proef zijn voorvocht. Zachtjes kneed ik zijn ballen. Hij kreunt en zet zijn benen iets verder uit elkaar. Langzaam maar zeker glijdt zijn genotstaaf verder mijn mond in. Ik kneed, zuig en lik. Frederic heeft mijn kalende hoofd in zijn handen en geeft het ritme aan. Als ik voel dat hij op punt staat te gaan spuiten laat ik zijn pik zover uit mijn mond glijden dat ik alleen nog zijn eikel tussen met lippen heb. Het blijkt een goede voorzorgsmaatregel te zijn, want de hoeveelheid heet zaad die hij afvuurt is letterlijk een mondvol.

Uitgeput laat hij zich op de grond vallen. Ik kom daarentegen overeind en word onmiddellijk omhelsd door de vrijwel naakte dame in het zwarte setje. Zij perst haar mond gulzig op de mijne. Langzaam vloeit Frederic's zaad van mijn mond in de hare. Ze draait zich om en gaat op haar knieën op de bank zitten en geeft de witte stroperige vloeistof op dezelfde manier door aan Angelique.

Terwijl de dames met de monden aan elkaar geplakt blijven zitten vlij ik me aan de voeten van Angelique en lik langzaam één voor één haar elegante tenen. Dan werk ik me een weg naar boven en verken met mijn tong haar sappige kutje. Ze smaakt goddelijk. De dames hebben elkaar losgelaten.

“Kus me”, zegt Angelique plotseling. Ik wurm me wat omhoog en plaats mijn mond op haar kleverige lippen. Onmiddellijk priemt ze haar spitse tongetje bij mij naar binnen. We tongen langdurig. Dan voel ik een ruk aan mijn schouders en eist de andere dame mijn tong op. Angelique glijdt van de bank. Ze ligt nu wijdbeens op het schapenvacht en laat haar kutje uitgebreid likken door Frederic die weer iets van zijn krachten schijnt te hebben herwonnen.

Ondertussen zoen ik wild met de andere vrouw en probeer tegelijkertijd haar borsten uit de greep van de zwarte vetertjes te bevrijden. Het lukt me niet. Lachend doet ze het zelf. Ik revancheer me door haar reetvetertje naar beneden te trekken. Ik verlies daarbij mijn evenwicht, glijd van de bank en sleur haar in mijn val mee.

Evenals Angelique ligt ze nu op haar rug. Ik volg het voorbeeld van Frederic en duik met mijn mond tussen haar benen, terwijl ik met mijn handen haar borsten masseer, de tepels tussen duim en wijsvinger houdend. Uit mijn ooghoek zie ik dat de onwaarschijnlijk viriele Frederic de ‘oudste beweging der wereld' (om met Koot en Bie te spreken) heeft ingezet. Heel ritmisch neukt hij Angelique met lange, diepe stoten. Hij ziet mij kijken en houdt even op.

Een smerige grijns tooit zijn gelaat als hij zegt: “ik weet niet of je dit als schokkend ervaart, maar je bent op dit moment getuige van halvacest.” Ik kijk ‘m kennelijk nogal onnozel aan want hij schatert het uit. “Net zo goed als je halfvolle melk hebt en halvarine, heb je halfzusjes. En als je daarmee neukt heb je halvacest. En eh, vergeef me dat ik zo'n slechte gastheer ben dat ik je vergeten heb om je voor te stellen aan de vrouw die je daar letterlijk onder handen hebt. Dat is Dorothé, de vrouw met wie ik al dertig jaar veel lief en weinig leed deel”.

Dorothé sjort me omhoog. “Aangenaam kennis te maken”, fluister ik. Weer verzinken we in een hartstochtelijk tongzoen. Dan neemt ze me in de houdgreep en draait ze me zonder veel omhaal op mijn rug. Ze bestijgt mijn keiharde lans en begint me met woest slingerende tieten te berijden. De uitdrukking in haar gezicht is dierlijk. Woest. Iedere keer als ze opwipt maakt mijn pik in haar nu kletsnatte scheur een soppend geluid. Ik voel een orgasme komen. Uit alle macht probeer ik het uit te stellen, maar de drang die diep uit mijn ballen opwelt is te groot. Ik sluit mijn ogen en ontplof.

Het lijkt wel een uur te duren voordat de zaadstroom is gestopt. Het is onwaarschijnlijk stil geworden. Heel langzaam doe ik mijn ogen open en kijk verdwaasd naar mijn slappe pik en de klodders sperma die ik in mijn hand heb. Op het scherm van mijn computer prijkt een contactadvertentie van iemand die een exhibitionist zoekt. Ik wil opstaan om naar de badkamer te lopen en het zaad van mijn hand te spoelen. Dan bedenk ik me en lik mijn eigen kwak met een paar lange halen van mijn tong op. Ik heb immers geen zoons die de afvoer van de wastafel kunnen doorprikken.

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen