Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

De voordeur sloeg met een klap dicht. ‘Alweer een hindernis genomen’ dacht ik, half serieus, bij mezelf. De vakantie kon bijna beginnen. Indra en ik zouden voor het eerst sinds lange tijd eens samen op vakantie gaan. Even lekker uit de sleur, geen vrienden die onverwacht langskwamen, geen ouders die om de haverklap op het antwoord apparaat stonden en vroegen wanneer we weer eens langs kwamen en geen werk om ons af te leiden. We hadden dit echt nodig. Tijd voor elkaar en vooral tijd om weer eens iets anders te doen dan de verplichte vrijdagavondseks. Ik had al een paar van de setjes gezien die Indra had gekocht en de gedachte aan haar lekkere lijf in die mooie stoffen was al genoeg om me gek te maken. Maar eerst moesten we nog een flink stuk België in. Aangezien Indra liever niet reed met de caravan kwam dat op mij neer.

Maar goed, nu moest Indra nog instappen. Het was trouwens niet helemaal eerlijk om haar de schuld te geven van onze vertraging, aangezien mij ook al een paar dingen te binnen waren geschoten die absoluut mee moesten… Indra had ook een keer klaar en in de gordels gezeten terwijl ik nog snel naar binnen moest om mijn Zwitsers mes te halen.

Indra liep over ons tuinpad naar de auto. Ze zag er werkelijk prachtig uit. Ze droeg een wikkelrok in blauwe kleuren en een zwart topje met een paarse vleermuis erop. ‘Wildcat’ stond erop. Ik grijnsde toen ik haar zag en zij grijnsde terug, alsof ze wist dat ik haar alvast met mijn ogen aan het uitkleden was om te zien of ze één van die setjes aanhad. Ze opende het portier en stapte in. Een snelle kus. “Ben je er klaar voor?” vroeg ze. Ik knikte alleen maar. “Geen Zwitserse messen vergeten? Stel je voor dat we opeens zonder zitten?” Ik voelde dat ik boos werd. Ze moest het gezien hebben: “Nou schat… rustig maar. We gaan op vakantie… even lekker uit de sleur, weet je nog.” Ach, ze had gelijk. Ik startte de auto en begon te rijden. Indra deed een cd in de speler en begon al voor het eind van de straat te zingen. Ik viel in. Vals.

We reden een heel stuk en zoals het aangeraden wordt door de ANWB stopte ik na twee uur op een parkeerplaats in Zuid-Limburg om even een kop koffie te drinken. En meteen even te tanken. Indra ging vast naar binnen om te betalen.

Ze kwam terug en ik stond even verbaasd, want ze was niet meer alleen. Naast haar liep een lange blonde jongen met een rugzak. Hij leek ongeveer even oud als dat wij waren en ik hoorde van een afstand al dat hij en Indra druk aan het praten waren. Ze was duidelijk onder de indruk van hem. Ik wist op dat moment nog niet wat ik ervan vond.

“Hoi schat, dit is Tim.” Indra stelde hem voor alsof het gewoon een collega was ofzo.

De jongen, Tim dus, stak zijn hand uit en schudde de mijne. “Hoi, jij bent Martin, zei Indra.”

Ik stond even perplex. “Hij is een lifter, schat,” zei Indra, “En hij reist een stuk met ons mee.” Nu brak mijn klomp. Dit werd me zomaar even meegedeeld. “Even lekker uit de sleur, weet je nog?” Indra’s ogen twinkelden vol levensvreugde. En ach… hij zag er best sympathiek uit, wat kon ons nou gebeuren…

Het werd een hele leuke rit naar het zuiden van België. Tim was een alleraardigste kerel en hij had veel te vertellen. Hij was die morgen gewoon met zijn rugzak vertrokken en had besloten op vakantie te gaan. Hij was nogal een avonturier en het maakte hem eigenlijk niet zo uit waar hij die avond zou slapen. In zijn rugzak zat een tentje, een slaapzak en toilet artikelen en meer had hij niet nodig zei hij. Ik had het vermoeden dat ik ook nog wel een mobiele telefoon en een aardige som geld zou aantreffen in zijn rugzak, maar ik besloot er niks over te zeggen. Tim vertelde ons net aller-smakelijkst hoe hij die ochtend in Breda was opgepikt door een ouder stel dat hem hier vlakbij had afgezet. Vooral zijn imitatie van de vrouw die de hele tijd zei: ‘Joop, lieve schat, volgens mij moeten we hier rechts.” (midden op de snelweg) bracht zowel Indra als mijzelf aan het lachen. Het werd al met al erg gezellig.

Toen we van de grote weg afgingen zagen we een restaurantje liggen wat ons erg gezellig leek. Tim bood ons aan om daar te gaan eten, hij zou ons trakteren. We hadden daar wel oren naar en ik parkeerde de auto. Indra stapte als eerste uit. Ik keek toevallig net in de achteruitkijk spiegel en ik ving het beeld van Tim die naar Indra’s kont keek. Het was niet eens heimelijk, maar hij keek met duidelijke wellust in zijn blik. Indra keek ook over haar schouder en ik zag een vergenoegend lachje op haar lippen spelen. Wat was hier aan de hand? Werd mijn vriendin hier voor mijn ogen verleid door iemand anders? Ik zou hier normaal niet zo blij mee zijn geweest, maar nu merkte ik dat ik het niet eens erg vond. De ontspannen sfeer van de vakantie en het gezellige gepraat van ons drieën zorgde ervoor dat ik me nergens druk over maakte. 

Het samen eten was gezellig maar ik merkte dat er de hele tijd dubbelzinnige uitspraken over en weer vlogen. Indra had ook blosjes op haar wangen, iets wat ze meestal heeft als ze opgewonden is. Indra zat tegenover mij en naast Tim. Ze keek me steeds veelbetekenend aan met haar van geilheid glinsterende ogen. Ondanks de vermoeidheid van het reizen wist ik vrij zeker dat ons bed in die caravan die avond ingewijd zou worden. Maar hoe dat precies zou gaan, wist ik nog steeds niet. Tim leek redelijk ontspannen, maar ik voelde me erg nerveus. Ik at weinig. Zoals beloofd rekende hij af en we liepen terug naar de auto, om nog een stukje te rijden. Tim bleef wat achter, om nog even snel naar de WC te gaan.

Indra en ik liepen vast naar de auto. Ik voelde hoe haar hand de mijne zocht. Ze greep hem stevig beet. Ik liep naast haar en was me bewust van de warmte van haar heup, vlak bij de mijne. Langzaam draaide ik mijn hoofd naar haar toe en ontdekte dat zij haar hoofd naar mij had gedraaid. We zoenden, heftig en gretig.  Alsof we de kans grepen nu Tim er niet was… al we wisten allebei zeker dat Tim er helemaal geen bezwaar zou hebben om ons te zien zoenen. Indra hield even op terwijl ik haar in haar nek zoende. Haar mond bracht ze naar mijn oor en ze fluisterde: “Ik wil neuken…” Ik reageerde door mijn billen aan te spannen en mijn stijve tegen haar aan te drukken, zodat zij wist wat ik hiervan dacht. Maar ze was nog niet uitgesproken: “…met jullie allebei…” Dat laatste kwam er zacht en ademloos, maar o zo duidelijk, uit. En ik werd er alleen maar geiler van… ‘even lekker uit de sleur’.

Tim kwam terug terwijl we elkaar nog steeds op stonden te geilen. Ik had het eerst niet eens door, maar Indra maakt het me duidelijk met een kneepje in mijn schouders. Ik keek op en zag Tim naar ons kijken. Ik grijnsde naar hem en hij grijnsde terug. 

Ik liet Indra los en stapte in de auto. Mijn verwachting was dat Indra naast me zou gaan zitten, op de bijrijderstoel, maar ze stapte in op de achterbank. Tim nam daar ook plaats. Ik kreeg een vreemd kriebel in mijn buik en mijn adem schuurde in mijn keel. Mijn hoofd brandde als vuur en ik voelde heel duidelijk dat er iets spande in mijn broek. Waar ging dit allemaal heen? Heftige scenario’s schoten door mijn hoofd, de ene nog wellustiger dan de andere. Maar zouden ze ook plaats gaan vinden?

Mijn eigen gebrek aan jaloezie verbaasde me wel. Wat was hier aan de hand? Mijn vriendin was zo geil als boter en het kwam niet door mij. Tenminste niet alleen door mij maar ook door een andere man. En ik vond het niet eens erg. Dat was ook maar goed ook, want toen ik in mijn achteruitkijkspiegel keek zag ik dat Tim en Indra erg dicht tegen elkaar aanzaten. Ik verstelde de spiegel zodat ik een goed beeld had van de achterbak en vroeg me af hoe lang het zou duren voordat ze zouden gaan zoenen.

Niet lang. Al binnen de kilometer zag ik dat hun monden elkaar gevonden hadden en dat Indra nu met hem zoende zoals ze eerder met mij had gezoend. Het was niet stil en rustig, het was heftig, gretig en hongerig. Ze lagen niet stil maar duwden hun lijven tegen elkaar aan, haar borsten tegen zijn lijf, haar armen om hem heen, zijn handen op haar kont. Boven het geluid van de motor kon ik hun gehijg horen, de natte geluidjes van hun tongen. Ik had even mijn aandacht nodig voor het verkeer en kon ze dus niet bekijken in de spiegel, maar toen ik weer keek zag ik dat Tim op één of andere manier de knoop van Indra’s wikkelrok had losgemaakt en Indra zat nu op haar rok, alsof het een sprei was. Tim’s hand streelde over haar zwarte slipje. Indra ontspande zich en liet zich opzij vallen, zodat ze weer “normaal” op de bank zat. Haar ogen waren gesloten en haar borsten zwoegden heen en weer op het ritme van haar ademhaling. Tim bleef haar strelen terwijl hij haar kusjes gaf op haar wang en oor. Ik zag hem iets fluisteren. Ik wist wel ongeveer wat. Indra glimlachte dromerig.

Het was buiten nog licht, hoewel het al langzaam begon te schemeren. Maar iedereen die een goede blik in de auto kon werpen kon zien wat er achter me gebeurde. Gelukkig was het niet echt druk op de weg en zoefden de auto’s te snel voorbij om ook maar iets te zien. Tot ik zag dat een gezinsauto ons begon in te halen op een lang, recht stuk. Ik waarschuwde ze achter hiervoor, maar ze trokken zich er niks van aan. Ik zag de auto achter me richting aangeven om me in te halen. Hij reed redelijk snel, maar toen de bestuurder ter hoogte van onze achterbank kwam minderde hij opeens wat vaart. Ik zag zelfs hoe hij even slingerde en vreesde een moment voor een aanrijding. Daarna gaf hij weer gas. Toen de auto me voorbij reed ving ik een glimp op van een dikke kerel met een snor en een knalrode kop. Maar hij werd meteen aan het zicht ontrokken door een zuurpruim van een vrouw die me aankeek alsof ik iets heel erg vies was wat onder een steen vandaan kwam kruipen. Toen ze doorreden zag ik twee kinderen van een jaar of dertien, op de achterbank zitten, die de grootste lol hadden.

“Jullie hebben bijna een echtscheiding veroorzaakt in de auto die ons zojuist voorbij reed,” liet ik hen weten. Indra deed even haar ogen op en glimlachte. Tim ging door met waar hij mee bezig was. Alleen had hij nu zijn hand in haar slipje laten glijden en zag ik zijn hand heftige bewegingen maken. Indra kreunde. Mijn pik klopte tegen de binnenkant van mijn veels te strakke broek. Ik wilde graag meedoen, maar ik kon de auto niet zomaar langs de kant van de weg stil zetten. Ik zag wel aan de borden dat er over een kilometer of wat een afslag kwam, maar waar die me precies heen zou brengen wist ik niet. Mijn hoop was wel een plek te vinden om even te parkeren en mee te doen. Indra’s handen lieten zich inmiddels ook niet onbetuigd. Ik zag dat ze Tim’s gulp had open gewrongen en haar hand daar naar binnen had gestoken. Het was duidelijk te horen dat Tim het lekker vond. Ik verlangde ernaar om haar handen, nee haar hele lijf, ook te kunnen voelen. 

Zo reden we enkele kilometers door, terwijl ik mijn aandacht verdeelde tussen de weg en alles wat er achter me gebeurde. En me maar steeds afvragen of ik op een manier mee kon doen. De afslag kwam snel dichterbij. Toen zag ik de auto. Een golf, metallic, en aan de snelheid te zien vermoedde ik dat er jonge gasten achter het stuur zaten. Ik waarschuwde ze achterin weer: “ Er komt weer een auto aan.”  Mijn stem sloeg over en klonk zachter dan de bedoeling was, dus ik wist niet zeker of ze me wel gehoord hadden. Maar Indra deed iets wat me er niet aan liet twijfelen dat dat wel het geval was. Met haar vrije hand schoof ze haar topje omhoog, met BH en al, zodat haar grote zachte borsten bloot kwamen te liggen. Wie naar binnen keek, kreeg wel heel wat te zien! Nu maar hopen dat het niet voor niets was.

De auto passeerde ons en Indra draaide zich wat naar het raampje, zodat haar borsten goed te zien waren. Ik zag dat er een jongeman achter het stuur zat, die luidkeels meezong met de muziek en verder alleen op de weg lette. Ik toeterde. Hij schrok en keek. Recht tegen Indra’s borsten aan. Hij remde onmiddellijk af en bleef naast ons rijden terwijl hij zijn ogen heen weer liet flitsen tussen de weg en tussen de achterbank van mijn auto. Ik vroeg me af wat hij precies te zien kreeg en keek even snel over mijn schouder. In een flits zag ik dat Tim achter Indra was gekropen en zijn handen om haar borsten had gevouwen. De blik van wellust die de jongen naast me op mijn vriendin wierp deed me een beslissing nemen. De afslag lag bijna pal naast ons. Ik besloot hem te nemen. De arme jongen bleef onbevredigd achter, omdat we meteen aan het oog ontrokken werden door een rij bomen.

“Oh wat is dit geil…”, zei Indra hardop. Haar hand gleed even over mijn nek om me daar te aaien, maar ik kon op dit moment weinig voor haar doen. Tim wel. Die bleef met haar opgewonden lijf spelen. Ik kon alleen maar toekijken. Maar niet te min… over ‘even lekker uit de sleur’ gesproken. 

Van de grote weg af was het nog rustiger. Er was eerder weinig verkeer geweest, nu was er helemaal geen verkeer. Eerst hadden we op een grote weg gereden, dwars door een bos, nu was de weg een stuk smaller en de bomen die hier stonden waren dikker. Ik begon me al zorgen te maken. Hoe kwamen we hier weer weg? 

Gelukkig zag ik na een paar honderd meter al een open plek aan de rechterkant van de weg. Groot genoeg om de auto met caravan en al te keren als dat nodig was. Blijkbaar was hij ook met dat doel aangelegd. Ik parkeerde de auto en draaide me om naar achteren. “We kunnen de caravan in… daar is een bed.”  “Is goed,” zei Tim en hij stapte uit. Indra boog zich naar voren en zoende me weer vol overgave. Haar lippen smaakten gulzig en naar heftige verlangens.

Ze stapte uit de auto. Haar wikkelrok bleef op de achterbank, zodat ze in haar string langs de auto liep. Gelukkig had ze haar topje wel naar beneden gedaan. Tim en ik keken haar even naar haar terwijl ze daar liep. Daarna keken we ook elkaar even aan en wisseleden een blik: Ik las in zijn blik een vraag: 'Vind je dit wel ok?' Ik zou dat onder normale omstandigheden nooit zijn geweest, maar in deze ongeremd vrije vakantiesfeer was alles mogelijk. Even uit….Ik knikte hem toe. 

We stapten allebei uit en liepen naar de deur van de caravan toe. Indra had de deur al open gedaan en was binnen. We liepen naar ook binnen. Tim voorop, ik achteraan. Indra was op het bed gaan liggen. Ze lag op haar rug, haar topje was een klein beetje omhoog geschoven en liet haar buik zien. Een donkere vlek tekende zich af in haar slipje en de tepels priemden zowat door haar topje heen. Ik was al die tijd te passief geweest besloot ik en liep op haar toe. Tussen haar geopende benen knielde ik neer. Ik drukte een kus op haar slipje, op de plek waar haar clitje ongeveer moest zitten. Ze rilde. Met mijn vingers duwde ik haar slipje opzij en ik snoof de geur van haar kutje op. Ik rook dat ze geil was en toen ik mijn tong uitstak kon ik het ook proeven. Ze was nog nooit zo nat was geweest. 

Ik voelde hoe Tim langs me kroop. Hij ging achter Indra zitten en sjorde haar topje omhoog. Het ging uit en daar lag ze met blote borsten. Zijn handen gleden er weer overheen en hij betastte ze, alsof hij elk detail ervan voor altijd wilde onthouden. Ik voelde een rilling door haar lichaam gaan terwijl ik me concentreerde op het gebied rond haar clitoris. Ze was zo ongeloofelijk geil dat ik wist dat ik haar zonder enige moeit kon laten klaar komen. Ik likte lekker langs haar clitje. De spieren in haar benen spanden zich aan en ze liet een diepe kreun horen. Ik stopte met likken en liet een vingertop voor even aan de onderkant van haar schaamlippen rusten. Ik voelde hoe nat het daar was en ik wreef langzaam tussen haar schaamlippen omhoog, naar haar lustplekje. Maar in plaats van haar clitoris te strelen duwde ik langzaam twee vingers in haar kutje. Elk contact met haar clitoris vermijdend begon ik haar grote schaamlippen te kussen. Indra kreunde en genoot, maar ze kwam niet klaar. Ik wilde haar eerst even speels terug pakken voor het feit dat ze zich in mijn bijzijn door een andere man had laten opgeilen.

Mijn vingers gleden in en uit haar. Tim had haar tepels tussen duim en wijsvinger genomen en trok er aan. Indra’s gezicht was vertrokken van puur genot. Ik liet mijn handen onder het elastiek van haar slipje glijden en trok het in een ruk naar beneden. Daar lag ze, helemaal bloot, met een drijfnat kutje. Ik begon haar weer te vingeren, terwijl Tim een extra rukje gaf aan haar tepels. En ze kwam… lieve god, wat een heerlijk gezicht… Haar hele lichaam schokte en deinde. Ze duwde zichzelf helemaal om mijn vingers heen. Tim liet haar tepels even los en pakte ze daarna weer beet terwijl ik me weer op haar heftige schokkende onderlijf stortte om haar door de laatste naweeën van haar orgasme heen nog even te likken.

Indra kwam weer tot zichzelf en ging op haar knieën zitten. Ik zag hoe ze Tims broek losknoopte en zijn lul bevrijdde. Hij kwam tevoorschijn, groot en stijf. Het was de eerste keer dat ik een man zo life voor me zag, zo opgewonden. Het beviel me wel, hoewel ik het lijf van mijn vriendin mooier vond. Indra greep hem beet. Haar handen gleden liefkozend over de schacht en de eikel. Met een natte duim streek ze even over het toompje en toen deed ze het. Ze nam hem in haar mond. Dat deden we thuis ook wel eens natuurlijk, maar zien hoe ze het bij een ander deed of voelen hoe ze het bij mij deed was nogal een verschil. Tim zuchtte en sloot zijn ogen, ik gaf hem geen ongelijk. Ze zoog hem zoals ze zoende, hitsig en geil. Ik keek naar het tafereel. Haar billen staken uitdagend naar achter. Tussen haar benen nog steeds dat opgewonden kutje. Ik liet mijn handen over haar onderlijf dwalen, over haar billen, ertussen en natuurlijk vooral over haar kutje en borsten. 

Tot ze Tim uit haar mond liet glippen en zich tot mij wendde: “Kleed je uit, schat. Ik wil je in mijn mond voelen.” Ik volgde haar bevel natuurlijk meteen op en mijn  pik, die in stijfheid niet onderdeed voor die van Tim gleed al snel heen en weer in haar mond. Met haar linkerhand deed ze een onbeholpen poging om Tim af te trekken. Tim op zijn beurt liet weer een hand tussen haar benen glijden en vingerde haar kutje. Indra zoog me af, likte mijn ballen en keek me aan terwijl ze me aftrok. Tim bleef maar doorgaan. Het was net alsof ik op een pornoset was, overal om me heen leek ik seks te zien, te voelen, te ruiken.

Toen ze voelde dat ik bijna ging komen stopte ze met pijpen. Tim was weer aan de beurt. Zijn lul was nog steeds stijf en even had ze alleen maar aandacht voor hem. Hij ging er lekker voor liggen. Zij zat naast hem, ter hoogte van zijn heup, op haar knieën. Niks ter wereld zou nu lekkerder zijn dan haar te neuken, dus knielde ik op mijn beurt weer achter haar en ik stak mijn pik in haar verlangende kut. Ik gleed naar binnen, zo nat was ze. Ze was heerlijk, ze was prachtig, ze was op dit moment een seksgodin en ik vond het asociaal haar niet te delen. Ik pakte haar stevig bij haar heupen en neukte. Diep en hard. Ze kreunde niet eens meer, nu gromde ze gewoon: “Raahjaaah, neuk me. Diep. Hard.” 

Ik antwoordde terug: “Ik neuk je. Diep.” En terwijl ik dit zei stootte ik toe. “Hard.” En weer stootte ik toe. “Diep, hard, diep, hard.” Ze pijpte door en ik zag Tim rood worden… Zijn borst ging eerst heftig op en neer, maar toen stopte die… hij hield zijn adem in om klaar te komen. Hij kwam in haar mond en Indra slikte alles door. Dat had ze nog nooit gedaan, maar nu deed ze het zonder bezwaar, alleen maar wellustig. Tim blies zijn adem keihard uit en liet zijn ballen helemaal leegzuigen door haar. Hij stortte echter niet in hierna. Hij drukte zich op zijn ellebogen op en zei tegen Indra: “Weet je wat je nu moet doen? Je eigen kut proeven… lik jezelf van zijn lul af.” 

Indra duwde zich van me af. Mijn lul gleed haar kutje uit en daar stond hij: rechtop, glimmend van het vocht en Indra stak haar tong uit. Ze zoog in het begin niet, maar likte met een spits tongetje aan mijn lul. Het kietelde, maar het voelde heerlijk aan. Tim keek toe en speelde met zichzelf. Hij was nauwelijks slapper geworden, maar hij had blijkbaar even genoeg van zo actief zijn. En daar had ik helemaal geen bezwaar tegen. Ik liet me lekker afzuigen terwijl ik me afvroeg of Indra mij ook zou laten komen in haar mond. Het was iets wat we nooit deden. Meestal kwam ik in haar, maar vandaag was niet meestal. ‘Even lekker uit de sleur…’

Ik weet niet hoe lang Indra me op het randje van een orgasme hield. Het was lang voor mijn gevoel. Het kan een minuut zijn geweest of een paar uur. Telkens als ik voelde dat ik er bijna was hield ze op met likken en strelen en kuste ze mijn buik en benen, terwijl het pulserende gevoel wegtrok.

Tim wendde zich tot ons. “Mag ik ook eens neuken?” vroeg hij beleefd. Zowel Indra als ik schoten erg in de lach hierdoor. “Ja,” zei Indra. “Je mag me neuken.” Tim lag nog steeds op zijn rug. Zijn pik stak recht omhoog. Indra ging op hem zitten, haar billen richting zijn gezicht en liet zich langzaam over hem heen zakken. Daarna liet ze zich wat achterover zakken, zodat haar lange haar zijn gezicht kriebelde. Haar kutje opende zich en ik zag zijn lul in haar verdwijnen. Haar klitje stak roze tussen haar lipjes omhoog. Ik likte mijn vingers en boog mezelf voorover zodat ik het knopje tussen mijn vingers heen en weer kon laten gaan. Ik voelde zijn lul in haar pompen, haar mond hapte weer naar mij.

Ik liet haar kutje maar met rust zodat ze mij beter kon pijpen, tenslotte werd zij op dit moment al behoorlijk verwend. En ze verwende zichzelf. Ze maakte cirkelbewegingen met haar kont zodat Tims pik in haar heen en weer gleed. Mijn pik zat diep in haar mond, mijn handen op haar borsten. Tim lag stil te genieten, Indra bewoog als een bezeten, terwijl ze haar evenwicht probeerde te behouden. Dat was lastig omdat ze een hand gebruikte om mijn lul in haar mond te houden.

Opeens duwde Tim haar zachtjes van zich af. “Ik heb je nog niet gelikt,” zei hij en hij kroop tussen haar geopende benen. Hij likte haar geneukte kutje en liet er twee, nee drie vingers in glijden terwijl hij dat deed. Ik zag de blik in de ogen van Indra, ze was helemaal in de greep van wat er gebeurde. En ik gaf me ook over. Mijn pik klopte nog een keer heel hard en dit keer hield Indra niet op met spelen. Ze zoog door terwijl ze me aftrok en al mijn zaad verdween in haar gretige mondje. Ik trilde van pure lust en zakte bijna door mijn knieën terwijl ik haar naam uitriep. Indra kermde ook, haar mond nog vol van mij en een nieuw orgasme eiste haar op, Tim liet een vierde vinger in haar glijden en zijn lippen waren om haar clit geslagen. Indra kwam klaar, het leek wel een volle minuut te duren. Telkens als de storm ging liggen vlamde die weer op onder zijn vaardige vingers. Ik omhelsde haar ruw en drukte haar tegen mijn borst om haar te knuffelen tijdens het klaarkomen. Toen het eindelijk voorbij leek kwam Tim overeind, zijn lul in zijn hand en hij trok zich af. Ik zag dat hij ook weer kwam en over haar heen spoot, dikke stralen op haar volle borsten. Indra’s hand gleed naar beneden en met een enkele aanraking bracht ze zichzelf naar nog een klein orgasme.

Toen was het voorbij.

Tim nam diezelfde avond nog afscheid. Met zijn tentje ging hij op een camping staan, vlakbij waar wij waren. We vervolgden onze reis en hadden een heerlijke vakantie. ‘Even uit de sleur’.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen