Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Della sloeg op. De bal raakte de lijnen op het kruispunt en deed een wolkje krijt opstuiven. Ace. En game. Ze balde haar vuist. “Ja”, moedigde ze zichzelf aan. Ze was ontketend en zag een angstaanjagend mooi uit in haar korte rokje en mouwloos topje dat haar buik bloot liet, de ravenzwarte haren in een kort staartje gebonden.

“Komaan”, jutte ze me op. “Nog één spel en de overwinning is aan ons”. Ze ging er volledig in op alhoewel het slechts een vriendschappelijk wedstrijdje betrof om mijn privé tennisveld

Het was aan Kathy om te serveren in dit spel, dat zij en teamgenoot Jan Peter moesten winnen om in de wedstrijd te blijven. Het game ging gelijk op tot Della met een geniale lobbal onze naar het net gerende tegenstanders verraste en een voordeel afdwong. Wedstrijdbal.

Kathy stond onder druk. Ze kreunde hard als in bed toen haar racket de bal raakte. Hij belandde echter in het net. De tweede bal sloeg ze veel minder hard uit schrik om een dubbele fout te maken. Niemand van ons wenste dat de wedstrijd met zo een sisser zou afgesloten worden trouwens. Door die mindere vaart had Della totaal geen moeite om de bal vlak tussen haar voeten te retourneren. Op miraculeuze wijze wist Kathy de bal over het net te scheppen, waar ik naartoe was gerend. De bal stuitte haast niet, maar toch lukte het me op mijn beurt om hem omhoog en over het net heen te krijgen. Nu kwam Jan Peter in het spel, die de bal steeds net tussen Della en mij in trachtte te slaan. Wij waren echter goed genoeg op elkaar in gespeeld om elkaar niet voor de voeten te lopen. Er ontspon zich een lange rally, waarbij het er vooral om ging niet in de fout te gaan. Het was Kathy die trachtte een tempoversnelling door te drijven. Ze slicete de bal in een diagonaal rakelings over het net. Della wachtte een milliseconde tot Kathy zich op het verkeerde been had gezet en ranselde de bal dan ongenadig langs haar heen in de hoek. Game set en match.

Della gaf me een high five en ging dan met me mee naar het net om onze tegenstanders de hand te schudden. Racket in de hand en handdoek over de schouder verlieten Kathy en Jan Peter het terrein.

Della draalde tot ik mijn racket opborg in mijn sporttas. “God”, zei ze terwijl ze me met vuur in de ogen aankeek. “Van winnen krijg ik altijd verschrikkelijke zin in neuken.”

“Gelukkige man, die Jan Peter”, antwoordde ik schaapachtig. Jan Peter was inderdaad haar echtgenoot, net zoals ik getrouwd was met Kathy.

“Ik dacht eigenlijk eerder aan jou”, lachte ze geil. Ik wist even niet wat zeggen.

Ze vulde zelf de stilte: “Komaan, je gaat toch niet beweren dat je me niet begeerlijk vindt?”

Daarop hoefde ik niet eens te antwoorden. Dus ging ze verder “En hebben we daarnet al niet aan partnerruil gedaan?”

“Ik heb inderdaad zin in je”, zei ik terwijl ik een hand op een ronde bil legde en haar naar me toetrok. De anderen waren immers al in het huis verdwenen.

“Hey hey””, hield ze me af met een arm. “Komaan een kus”, drong ik aan. “Ze kunnen ons immers niet zien.”

“Je begrijpt me niet”, zei ze. “Ik bedoelde niet enkel jij en ik, maar ons gevieren. Gemengd dubbel weet je wel. Ik wel zeker dat Jan Peter zin heeft in jouw Kathy. Misschien praat hij op dit eigenste ogenblik op haar in”.

Automatisch draaide ik mijn hoofd over mijn schouder naar het huis toe. Mijn gezicht zwenkte echter even snel terug toen ik haar hoorde zeggen. “Ik heb trouwens ook zin in jouw Kathy.”

Opnieuw was ik sprakeloos.

“Laat het maar even bezinken”, lachte Della nogmaals terwijl ze weg beende. Ik ging haar achterna zonder dat ik haar probeerde in te halen. Meende ze wat ze zei of had ze gewoon met me gespeeld?. Ik had haar altijd al verdacht van een tikje wreedheid. Toen ik de trappen begon te bestijgen zag ik haar op de overloop naar links gaan, naar haar kamer. Ik ging rechts naar de mijne om me om te kleden. Maar eerst een frisse douche om het zweet en het stof van me af te spoelen.

Ik kleedde me uit en trok het gordijn van het stortbad opzij en stapte naar binnen. Kathy stond er reeds onder. “Opgewonden geraakt van de overwinning schatje?”, grinnikte ze bij het zien van mijn half opgerichte penis. “Niet echt”, grijnsde ik geheimzinnig. “Je zou eens moeten weten wat Della mij zo-even heeft voorgesteld.”

“O wat was dat dan?”, vroeg ze zeemzoet maar met een vervaarlijke ondertoon in haar stem.Het antwoord op die vraag werd me bespaard omdat toen het gordijn van de douche opnieuw open schoof en Della in de opening en in ons gezichtsveld verscheen. Ze droeg de haren nu los op de schouders en was verder spiernaakt, op het intrigerend toefje haar tussen haar dijen na. In tegenstelling tot Kathy,die een haast gestroomlijnd lijf bezat, had Della zware borsten en grote tepelhoven. Ik voelde mijn pik onmiddellijk dikker en langer worden.

Della gaf er een tik tegen. “Wat ik zo-even voorstelde”, zei ze terwijl ze in de douchecel stapte “was nog een partijtje gemengd dubbel. In dezelfde bezetting. Rudi met mij en …” “Ik met Kathy”, vulde Jan Peter aan, die op zijn beurt in de nauwe douchecel kwam. In tegenstelling tot de mijne stond zijn lul al pal overeind tegen zijn buikwand. Zoals daarstraks liet Kathy zich in snelheid nemen. Ondanks zichzelf kreunde ze diep toen Jan Peter achter haar kwam staan en zijn gezwollen geslacht tegen haar billen aanwreef.

Dat was voor mij het perfecte excuus om Della tegen mij aan te trekken. Ditmaal verzette ze zich niet. We zoenden een poosje terwijl het water heet op ons neer regende. Vervolgens zeepte zij me in terwijl haar man hetzelfde deed met mijn vrouw. Daarna spoelden ze ons af, onze klaarwakkere lichamen masserend met de stralen van de sproeikop. Tenslotte werden we afgedroogd. Toen Della de grote badhanddoek los wikkelde  had ik een monumentale erectie. En het blozende gezicht, de stijve tepels en de schitterende ogen toonden dat ook Kathy nauwelijks kon wachten op het vervolg.

Dat viel initieel wel anders uit dan ik had verhoopt. Toen we gevieren onze slaapkamer binnen stapten, vleide Jan Peter zich  in zijn volledige glorie neer op het kingsize bed. Zijn lul vroeg er om gepijpt te worden. Kathy keek me zijdelings aan alsof ze mijn instemming vroeg. Die nanoseconde aarzeling was er echter teveel aan want reeds was Della gaan knielen tussen de dijen van haar man, haar malse kontje de hoogte in, en was ze zijn penis gaan likken met lange tonghalen. De teleurstelling viel zo van Kathy’s gezicht af te lezen. Ik zal geen andere remedie dan naast Jan Peter te gaan liggen, mijn heup een handbreedte van de zijne. Mijn eikel ging verschrikkelijk jeuken zodra Bella’s lippen zich rond Jan Peter de zijne stulpten en ze fervent begon te zuigen. Het was alsof ik haar mond en lippen op mijn lul voelde. Onvermijdelijk legde mijn hand zich rond mijn pik. Ik trok me af terwijl ik Kathy met smekende ogen aankeek. Mijn vrouw voelde zich duidelijk uitgedaagd door Della’s prestaties en mijn reactie daarop.

Ze knielde naast me en streelde de uiteinden van haar blonde haren over de ganse lengte van mijn schacht. Ik rilde. Dat plezier viel echter in het niet vergeleken me de lustpijnen die ik voelde toen ze mijn geslacht ranselde en geselde met haar haar. Ik merkte hoe niet enkel Jan Peter maar ook Della vanuit een ooghoek gefascineerd toekeek. Ze liet zijn lul uit haar mond floepen en fluisterde met stelzwijgende lippen tegen Kathy “Kom”. Mijn vrouw liet zich geen keer bidden. Ze ging dwars over mijn dijen liggen. Ze zoog zich meteen vast op een van zijn dikke ballen terwijl ze onzacht in de andere kneep. Della trok de stijve penis van haar man inmiddels af met trage bijna lome bewegingen. Ik melkte mijn lul op hetzelfde luie tempo, het op en neer gaan van haar hand volgend.. Jan Peters gezicht had een pijnlijke grimas gekregen, maar ik wist dat hij mijn spiegelbeeld was. Kathy likte Jan Peters pik aan de ene kant, Della aan de andere kant tot hun kronkelende tongen elkaar ontmoetten en hun monden elkaar vonden. Ze zoenden elkaar rond zijn eikel. Het schouwspel van die twee tongende vrouwen was enorm opwindend, zelfs al was een ervan de mijne en was het niet mijn lul die zich tussen hen in bevond. Ik begon me harder af te trekken. Della legde haar hand in Kathy’s nek, onder haar achterhoofd en duwde haar gezicht naar voren, tot Jan Peters lul een eind in haar mond stak. Nog steeds druk uitoefenend hielp ze mijn vrouw om haar man te mondneuken. Daarbij keek ze me straal aan, als daagde ze me uit een opmerking te maken. Wat was ze toch een geil en ophitsend ding! Ik kon niet langer wachten met haar te neuken.

Ik wriemelde mijn benen van onder mijn vrouw vandaan en nam op mijn blote knieën achter Della plaats, mijn handen stevig op haar kont. Della draaide niet eens haar gezicht over haar schouder naar me toe. Het enige wat ze deed was mijn vrouw toe bijten “Je man gaat me langs achter naaien.” Ik drukte door tot mijn pik tot aan de ballen in haar stak. “Ooooo”, kreunde Della. Vul me helemaal.” Ik gaf het haar goed en hard. Ze uitte haar plezier luidkeels, maar ik vermoedde dat ze dat voornamelijk deed om Jan Peter te sarren. Ditmaal was ik het die hem triomfantelijk aankeek. Met een tikje afgunst ook. Want ik vond dat hij het bijzonder getroffen had met zo een hete brok als Della. Jan Peter liet zich door mijn blik niet intimideren. Hij lachte daarentegen en zei dan tegen Kathy die hem nog steeds aan het pijpen was “Neuk me”. Mijn vrouw kwam onmiddellijk overeind. Ze ging schrijlings over Jan Peters middel zitten, de rug naar hem toe. Ze tartte mijn ogen en nam Jan Peters pik stevig beet. Met twee vingers trok ze het kapje van haar klit naar achter en naar boven zodat het kleine bolletje naar buiten kwam. Met Jan Peters stijve lul gaf ze klapjes tegen haar gezwollen schaamlippen om dat de eikel tegen haar klit te laten vibreren. Ze schokte preorgastisch. Toen tilde ze haar billen de lucht in en liet zich over hem zakken. Haar mond opende zich naarmate hij in haar verdween. Met één vinger bleef ze haar klitje strelen om de pijn van het binnendringen te verzoeten. Toen hij tot het gevest in haar stak, gaf ze zichzelf en hem geen seconde respijt maar begon ze direct op en neer te gaan, een vinger op haar klit, een hand knijpend in haar kleine tietjes.

Gebiologeerd had ik stilgehouden terwijl mijn vrouw zich vast spietste op Della’s man, maar nu zette ik me opnieuw in beweging. Della neukte heel lekker zoals ik aan de lijve kon ondervinden toen ze haar kut ritmisch samentrok telkens ik in haar drong. Uit de bewegingen van haar hoofd kon ik opmerken dat ze de ballen van haar man of op de klit van mijn vrouw aan het zuigen was. En waarschijnlijk beide. Afwisselend. Mijn vermoeden werd bevestigd doordat Kathy klaaglijk protesteerde “O neen. Stop asjeblief niet. Ga door op mijn knopje te zuigen. Maak me gek!”. Kathy’s gezicht had een hevige blos gekregen. Alhoewel het genot haar gelaatstrekken verwrong had ze me nog nooit zo adembenemend begeerlijk geleken als nu zij een andere man neukte. Ze was schaamteloos bevrijd. “Laat hem kijken”, zei mijn vrouw, mijn eerste en mijn laatste lief, met schorre stem en die, nadat Della haar hoofd had naar opzij had weggetrokken mijn zocht ogen en die die dwingend naar beneden leidde, naar die wanstaltig gezwollen pik van een andere man die obsceen in de rauwe inkeping van haar kut stak. Toen gleed ze kortstondig van hem af, de tijd die ik nodig had om te zien dat de huid van zijn schacht glom van haar sappen en hoe dik en paars de eikel was waarover ze haar kut opnieuw liet zakken. Ze kreunde hard. “Oh. Je vult me helemaal.”

Het was alsof ze me wou kwetsen, alsof ze me wou beledigen; Maar dat was het natuurlijk helemaal niet. Ze wou me opwinden. Ik zag haar ogen dan ook lachen toen ik mijn tempo opdreef en Della oerend hard ging naaien, er zorg voor dragend dat mijn ballen luid tegen haar kont kletsten. Ik plaatste mijn handen hoog op haar billen, de duimen binnenwaarts gericht en liet de nagels tegen haar sterretje krassen. Ze kermde binnensmonds want ze was opnieuw op mijn vrouw haar schaamlippen en klit gaan zuigen en likken. Terwijl ik haar anus met mijn vingers open trok, perste Della haar poepgaatje naar buiten. Het was een ontzettend geil zicht rechtstreeks in haar anus te kijken. Toen die helemaal openstond, zoog ik een duim in mijn mond, en duwde die dan langzaam in haar aars, tot voorbij de kringspier, die zich net achter de verdikking van de knokkel sloot. Telkens ik nu in haar drong, voelde ik mijn eikel door de dunnen scheidingswand langs die knokkel raspen. Het verduizendvoudigde mijn genot, vooral ook toen ik zag hoe Kathy’s blik vertroebelde bij het zicht van mijn duim die in Della’s kont stak.

Toen sloeg ze haar ogen op en keek ze me aan, met dezelfde blik als wanneer ze me bereed. En alhoewel we elk een ander neukten, ik Della, en zij Jan Peter, ging onze aandacht nu in de allereerste plaats na elkaar. Met plezier zag ik hoe het genot haar gezicht op de mij zo vertrouwde manier vervormde. Zo goed kende ik haar dat haar gezicht me de komst van haar climax verried voor zij het zelf voelde aankomen. “Kom”, hijgde ik verhit en joeg mijn pik dieper dan ooit in Della’s kut. “Kom”. Dacht Kathy dat ik het tegen Della had? Want ze liet zich totaal door haar orgasme verrassen. Vergeefs trachtte ze zich te herstellen om bewuster van haar hoogtepunt te genieten, maar dan lukte niet meer. Haar orgasme overkwam haar als aan een vreemde, maar was omdat het zo volledig aan haar controle ontsnapte, daarom niet minder hevig. Het was vlug voorbij, sneller dan anders. Ze kwam van Jan Peter af en liet zich op haar rug rollen, een hand tussen de dijen, een vinger in de kut, alsof ze haar orgasme nu zelf wilde beleven. Ze kromde de rug, opende haar ogen vluchtig en sloot ze dan weer toen ze inderdaad een tweede keer klaarkwam.

Alsof ik aanvoelde dat het tijd was voor wat anders, trok ik me terug uit Della. Zij rolde opzij. Ik besloot even af te wachten wat ze in geile gedachten had. Jan Peter kwam overeind in een half zittende, half liggende houding. Hij draaide zijn gezicht naar mijn vrouw, die met gesloten ogen op haar rug lag, een hand tussen haar dijen, het bekken geteisterd door een reeks naschokjes, en keek me dan meewarig aan. Hij vond zich zelf overduidelijk een hele bink omdat hij mijn vrouw een grandioos orgasme bezorgd had en ik de zijne niet. Hij legde zijn hand rond zijn penis, die harder was dan ooit, en richtte de blikken op schaamteloze Della met de onuitgesproken maar daarom niet minder beledigende boodschap: “Zal ik haar ook klaar maken aangezien jij dat overduidelijk niet kan?”. Ach wat, hield ik mezelf voor terwijl mijn hand eveneens naar mijn lid ging, hij zat er voor niet veel tussen: Kathy had zijn dikke lul gewoonweg als dildo gebruikt en bovendien was Della’s tong op haar klit minstens even verantwoordelijk voor haar orgasme. Della had die stilzwijgende haantjesdialoog gevolgd met een sarcastische glimlach rond de mondhoeken en pretlichtjes in de ogen.

Diezelfde ogen werden ineens echter harder alsof ze zich focusten op iets dat zich aan binnenin haar af speelde. Ze lag deels op haar buik, een knie opgetrokken onder haar lichaam, het andere been uitgestrekt.  Ze zocht onze ogen en trok dan met gekromde vingers de boven liggende bil opzij zodat we haar gezwollen schaamlippen en haar poepgaatje zagen.

Kathy, die inmiddels de grijsgroene ogen opnieuw had opgeslagen, kreunde wanhopig toen ze raadde wat Della van ons wou. Haar gebogen vingers toonden me dat ze twee vingers diep in zich had gestopt terwijl haar hand knijpende bewegingen maakte in haar kutje. Ze zoog een vinger in haar mond en bracht die dan naar haar kontje eenzaam vooruitlopend op wat zou komen. “Inderdaad”, lachte Della geil: “Had ik niet verteld dat ik nog een partijtje gemengd dubbel wilde?” Haar blik sprak van verdorvenheid en van een onblusbaar vuur.

Jan Peter en ik keken elkaar aan. Aangezien ik aanzienlijk minder fors geschapen was dan hij, was ik het tenslotte die achter haar aanschoof, maar niet nadat Kathy mijn eikel en schacht met haar vochtige mond, tong en lippen klaar had gemaakt voor haar rivale. Zij was het tevens die me bij mijn geslacht nam en me met masochistisch plezier in Della hielp. Eerst masseerde ze een vinger in Della’s kontje om haar wat op te rekken. “Ik ga hem in je duwen”, fluisterde ze dan geil en met neukende tong in Della’s oor. En toen, terwijl Jan Peter zich met trage hand aftrok, pakte Kathy zoals gezegd mijn lul beet en zette de dikke eikel tegen Della’s anus. Ik drukte voorzichtig door. Della deed haar best om haar kringspier te ontspannen. De inspanning deed dikke droppels op mijn voorhoofd verschijnen en ook zij brak in overdadig zweet uit. Ik liet mijn duim snelle cirkeltjes draaien over haar klit om de eventuele pijn te verzachten. Eenmaal mijn eikel voorbij de weerstand van de sluitspier was, schoof ik makkelijker naar binnen. Naarmate ik verder in haar drong, kermde Kathy luider alsof zij het was die anaal gepenetreerd werd. Eindelijk zat ik tot aan mijn ballen in haar poeperd.

“Naai me in mijn aars. Naai me in mijn reet. “klonk het vulgair. Ik ben dol op vrouwen die de ballen hebben om vulgair te zijn. Waneer het er op aankomt. Ik nam Della stevig bij de heup om haar te kunnen neuken. Toen spande ze onverwachts haar anus zodat mijn eikel er haast werd afgeknepen. Ik kreunde extatisch.

Mijn allerliefste Kathy was inmiddels op haar buik gegleden en wreef haar poesje stuk tegen de satijnen lakens. Door het dolle heen door dat pornografische plaatje van zijn vrouw en mij, verloor Jan Peter alle voorzichtigheid uit het oog. Hij trok hard aan zijn lul, als was hij elke intentie om Della te sandwichen vergeten. Della ontspande haar anus zodat ik me terug kon trekken. Zodra ik echter opnieuw in haar drong, spande ze hem weer aan, strak, ontzettend strak, als het oog van een naald, als de strop van de gehangene, als een wurgtouw, me over de ganse lengte van mijn schacht villend. Mijn lul was nog slechts één rauwe eikel. De wrijving van haar darmwand verschroeide elk afzonderlijke zenuweinde. In dat ondeelbare ogenblik werd ik lustverslaafd aan haar. Haar kont was de lichamelijke hemel. En zelfs in de waanzin van het genot of juist omwille daarvan kon ik niet leven met de gedachte dat ik deze vrouw slechts deze ene keer zou neuken. Ik wilde niet meer loskomen van haar. Ik beet hard in haar malse schouder en stootte verder door. Weer verraste ze me want de knijpende bewegingen van haar kontje werden ritmischer en volgden elkaar snel op: het werden zuigende beweginkjes waarmee ze mijn eikel en lul diep in haar binnenste zoog.

Ik kon dit onmenselijke plezier niet veel langer meer uithouden. Daarom zag ik slechts een uitweg. Ik liet mezelf een kwartslag achterwaarts kantelen, haar meetrekkend bovenop me. “Kom”, hijgde ik naast haar verhitte wang tegen Jan Peter. Ik kon niet anders dan een deel van dat ondraaglijk genot op hem afwentelen.

Hij stopte met zich te masturberen en schoof tegen haar aan. Zij plooide haar bovenliggend been bij de knie en plaatste de zool ferm op de matras. Wat me bezielde weet ik nog immer niet, maar eer Jan Peter beseft wat er gebeurde had ik mijn hand om haar middel en rond zijn pik gelegd, vlak onder de paddestoelvormige uitstulping van de eikel, en liet die als een trilei tegen haar klit vibreren. Hij was ook te verbaasd om iets te zeggen toen ik zijn penis in de ingang van Della’s kut loodste. Op het ogenblik dat hij doorstootte liet ik los. Door het dunne membraan tussen kont&kut voelde ik zijn schacht over de mijne schuiven tot de eikel toe. Jan Peters harde lul leek slechts door een flinterdun condoom van de mijne gescheiden. Het was een onwennige maar daarom niet minder plezierige sensatie. Ik wachtte tot hij in haar zat, toen nam ik Della, die tegen me aan lag, bij de heupen, en begon haar te naaien. Hij volgde meteen, één hand over een van haar zware borsten, knijpend in dat welige vlees. Aanvankelijk neukten we, elkaar afwisselend en aflossend; ik ging in haar als Jan Peter zich terug trok en hij stootte wanneer ik mijn pik terug trok.

Della draaide haar hoofd over haar schouder naar me toe en gaf me haar tong. Ik herkende haar niet langer. De gelaatstrekken waren verdierlijkt en haar haren, die doorgaans zo netjes gekapt waren, plakte in natte slordige slierten tegen haar wangen. Ze hijgde wild., haar adem hitte in mijn gezicht, en gaf me haar tong. Ik gaf er een lik over met de mijne. Ik wilde haar kussen, maar het genot had haar zozeer in de greep dat ze niet meer in staat was tot zoenen. Haar blik had iets angstigs over zich gekregen, onzeker waar dat gevaarlijke pad waarop ze zich had begeven, haar zou leiden. Als reactie ging ik haar harder neuken, een verbeten trek om mijn mond, terwijl ik haar zonder medelijden aankeek, omdat ik wist dat dit was wat zij, ondanks zichzelf, wou en nodig had. Ze bracht dierlijke geluiden uit, waarin ik ternauwernood “Neuk me” kon verstaan. Er sijpelde een straaltje kwijl uit aar mondhoek, normaal gezien een verschrikkelijke afknapper, maar nu al even verschrikkelijk opwindend. Della was herleid tot een primitieve kern van genot. “Neuk me” bracht ze een laatste keer met dikke tong uit, voor ze zich met pijnlijk nek weer naar Jan Peter draaide, die aan zijn gezicht af te lezen, ook niet langer wist wie wat en waar hij was, enkel nog wist dat hij een man was die kost wat kost zijn pik in en uit de kut van zijn vrouw moest laten gaan, net zoals ik dat deed in de anus van die vrouw, die niet de mijne was.

En alhoewel de ramen open stonden naar de wereld, was de lucht in de kamer verzadigd van seks, zweet en toekomstig sperma. Ik snoof die lucht in mijn neusgaten met meer begeerte dan een lijntje van de puurste cocaïne. Die doordringende geur van seks, waarin ik zowel de kut van mijn vrouw als die van Della rook, dreef mijn waanzin naar ongekende en éénzame hoogte. Ik likte Della’s nek, net onder de donshaartjes en proefde het zilt van haar huid, dat op paradoxale wijze tegelijk zoet proefde.

Intuïtief kneep ik mijn billen samen zodat mijn eikel nog verder aanzwol in Della’s ingewanden, daarmee eindelijk en finaal de trekker van haar climax overhalend. In snikkende en hikkende klanken, alsof ze stikte in haar eigen orgasme, kwam ze klaar. Zowel haar kut als haar anus pulseerden hevig. Haar kringspier trok zich als een wurgsnoer samen rond de hals van mijn lul. In een doodsreutel kwam ik klaar. Het krampen was zo hevig dat mijn pik leeg geknepen werd als een tube tandpasta. Dit was niet ejaculeren, die was niet spuiten. Mijn sperma was dik en stroperig en werd door de krachtige pomp van haar anus vanuit mijn ballen door de holle buis van mijn schacht in haar gretig aars gezogen. Ik beet tot bloedens toe op mijn onderlip om het niet uit te schreeuwen van genot. Mijn bewustzijn was vernauwd tot mijn pik in haar en tot het beenmerg van mijn zaad. Maar ondanks dat obsessieve en jaloerse karakter van mijn orgasme, voelde ik door het dunne vlies tussen kut&kont toch hoe Jan Peter’s lul verdikte en zich dan diep in Della’s kut leeg spoot.

Hij was de eerste om zich terug te trekken, zich op zijn rug wentelend. Zijn lul was nog stijf en hij melkte de laatste druppels genot met gesloten ogen op zijn buik. Della bleef voorlopig tegen me aanliggend, Zij hijgde zwaar, er bleven felle naschokken door haar bekken gaan en het slechts langzaam afnemend krampen van haar kringspier liet niet toe dat ik me van haar losmaakte, wat ik ook niet wou. Nu de helle flits van mijn orgasme voorbij was, kon ik des te meer van haar genot genieten. Pas toen haar anus verstilde en mijn lul verslapt was, gleed ik uit haar en draaide zij zich op haar buik, half over het bovenlichaam van haar man, haar hand over zijn hand, over zijn geslacht. Ze had een been opgetrokken zodat ik de schaamlippen van haar kut en haar anus zag. Lust tintelde in mijn eikel en in mijn tong. Ik boog me naar haar toe en zoende haar kontgaatje. Ze rilde.

Een warm lichaam kwam zich tegen me aanschurken. Het was dat van een andere vrouw, dacht ik verrast, het was dat van mijn vrouw, daagde het me dan. Haar kut brandde als nat vuur in mijn billen. Haar hand sloot zich rond mijn penis, terwijl zij – haar wang aan mijn wang – toekeek hoe ik Della’s anus likte.

Della draaide haar gezicht over haar afkoelende schouder. Haar blik was niet langer glazig als daarnet – was het echt pas zo kort geleden – tijdens het genot, als daarnet – was het echt pas daarnet – toen we neukten, toen ik haar geneukt had,.eerst in haar kut, daarna in haar kont. De herinnering jeukte vol heimwee in mijn eikel. Zo wazig als haar ogen toen waren geweest, zo scherp was hun focus nu. Ze strekte een arm naar me uit en trok mijn gezicht met een onzachte ruk aan mijn haren achteruit van tussen haar billen. Ze keek mij straal aan, en daarna Kathy, die haar vruchteloos uitdaagde door haar hand nog steviger rond mijn penis te sluiten.

“Van winnen krijg ik altijd verschrikkelijke zin in neuken”, zei Della. Het was geen verontschuldiging.

Het was een belofte.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen