Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Wanneer donderdagmiddag is aangebroken, is Elise al danig aan het doordraaien. Niet dat er zoveel organisatie aan te pas komt, maar ze is nogal perfectionistisch aangelegd en daarom moeten alle details kloppen.

“Kijk,” houdt ze zich voor, “een upperdare party stelt op zich niks voor: gewoon het huis wat op orde brengen, drank voorzien (genoeg, dat wel) en zorgen dat iedereen uitgenodigd is die uitgenodigd moet zijn.”

“Nog drie uur en de eersten komen toe”. Ze staat een ogenblik stil, blijkbaar in gedachten verzonken. De gejaagdheid maakt plots in haar lichaam plaats voor iets anders. Het is alsof alle stress via een onbekende uitweg uit haar vloeit en een kleine, geniepige glimlach verschijnt op haar lippen.

“Hoi hoi! Elise? Ik ben het!”

Elise komt vanuit de keuken gehold naar de hall.

“Hey! Ja, de deurbel ligt af. Ik zet gewoon de deur open, zodat iedereen zo naar binnen kan. Die bel vind ik maar vervelend heel de tijd. Kom binnen!”

Anje ziet er zoals altijd uit om af te likken: achteraan de dertig, lang ros haar in krullen, een lichaam dat zo uit een modeblad zou kunnen komen. Ze draagt deze keer een soort jumpsuit; een pakje uit blinkend glad materiaal dat de contouren van haar lichaam prachtig weergeeft, met in het midden vooraan een rits die open is bovenaan, zodat  haar gebruinde D-cup nieuwsgierig naar buiten kan piepen.

En die blinkende oogjes van haar zijn er natuurlijk ook bij! Man of vrouw, je kan niet anders dan geil worden als je in die ogen kijkt!

“Je ziet er … lekker uit, Anje”, lacht Elise haar toe.

Die kijkt terug met een hete blik die begint in Elises ogen en eindigt op haar borsten. Elise heeft de indruk dat Anje haar borsten aan het kneden is met haar ogen!

“Dank je, lieverd.” Waarna ze een vlugge zoen op Elises mond geeft.

“Lekker heet ding” denkt Elise.

“Doe jij maar verder met wat je bezig was, meid. Ik doe hier mijn ding wel. Is er een plaats die ik moet vrijlaten?

-“Nee,” antwoordt Elise. “Jij weet best hoe het ingericht wordt, he.”

“Misschien wel,” grinnikt Anje, terwijl ze zich bukt om de eerste spullen uit haar tas te halen. Haar kontje glimlacht in Elises richting en nee, een slipje is er niet te bekennen.

Enige tijd later verschijnen de eerste genodigden: het lesbische duo Zeta en Zina, bloedmooi en bloedheet. Ja, die gaan ervoor: meteen een hartstochtelijke tongkus aan de gastvrouw en niet na elkaar, nee, gewoon gelijk met drie in elkaars mond.

“Beloof ons een interessante avond, Elise. Je zal ons toch niet teleurstellen, he?”

Elise antwoordt zelfs niet, enkel een raadselachtig glimlachje, maar daarmee weet de tweeling eigenlijk al genoeg…

Vervolgens heb je Maria, een collega van het werk met haar vriend Emiel, nichtje Sonia, redelijk onervaren in de liefde maar met haar E-cup aandacht genoeg, Elvira en Johan en … “Buurvrouw? Bent u toch gekomen? Leuk, meid!”

Elise had Stefanie haar buurvrouwtje uitgenodigd eigenlijk meer uit beleefdheid. Ze had nooit gedacht dat ze echt ging komen. Het is namelijk nogal een bedeesd vrouwtje, met ietwat preuts voorkomen.

“Ik had nog het een en ander nodig, dus, ja, hier ben ik!”

Stefanie gaat zitten en schrikt even wanneer Zeta en Zina elkaars borsten hevig bepotelen.

Wanneer in totaal twintig personen binnen zijn, begint Anje met haar voorstelling.

Elise heeft de lichten uitgedaan, gordijntjes dicht, sfeerlichtjes aangestoken, kaarsen rondom rond in de brand gezet en een lekker zwoel achtergrondmuziekje opgezet.

De sfeer wordt broeierig, alsof er een warme zuiderse bries door de kamer is getrokken, die ieders terughoudendheid en bedeesdheid heeft meegenomen.

“Welkom, iedereen, op dit Upperdare-feestje. Mag ik even een applausje voor onze gastvrouw Elise?” Spontaan applaus en gefluit.

“Okay, de meesten onder jullie weten al hoe ik te werk ga. Mijn methode is niet zoals alle anderen. Bij mij wordt alles … aan den lijve ondervonden. Geen achterafkamertjes, geen gordijntjes. Sex is een feest en feesten doe je samen!”

Buurvrouw Stefanie schuifelt ongemakkelijk in haar stoel.

“We beginnen met ons wat gemakkelijker te kleden: een heerlijk niemendalletje, doorkijk babydoll, zwarte kleur, met mooi decolleté; voor wie?”

“- Ja, voor mij!” roept Elvira, waarna ze zich vlug naar voor begeeft. Ze doet haar jurkje uit, bh en slip en laat het babydolletje over haar zachte lichaam glijden.

“Heel mooi,” zegt Anje met hese stem. “De volgende: een bordeaux lingerie setje met open cups en open string?”

‘Niet voor mij!” roept plots een stem achteraan.

“Matthijs? Beetje laat, jongen!” gooit Elise in het gezicht van de man die in de deuropening staat. Maar dan verschijnt toch een glimlach op haar gezicht.

“Maar toch nog van harte welkom, hoor!”

Dames en heren, mag ik u voorstellen aan Matthijs: vriend, filosoof, psychiater die zijn klanten neukt tot ze weer gezond zijn en eigenaar van de meest trotse liefdesboom van onze stad!”

Een beetje met meewarige blik zegt Anje: “Welkom, Matthijs; dus dit setje is niet voor jou.

Voor wie dan wel?”

“Voor mij!” Maria gaat met glinsterende oogjes naar voor en toont haar prachtig lichaam aan de anderen. Langzaam stapt ze in het oogverblindende setje.

Elise stapt ondertussen onopvallend naar de deur, die ze blijkbaar vergeten was af te sluiten daarnet. Ongewenste pottenkijkers kunnen we nu niet gebruiken, denkt ze, terwijl ze de sleutel zacht in het slot omdraait.

Een na een wordt iedereen getooid in lekkere, sexy spulletjes, waarna iedereen elkaar gretig zit te bekijken. Alleen buurvrouw Stefanie blijft nog over.

“Ik heb iets heel speciaals voor u”, fluistert Anje.

-“Maar, ik had eigenlijk…”

“Kijk even hier: dit nachtkleedje voelt aan als warme zonnestralen die je insluiten. Het omsluit perfect je lichaam. Hiermee verleid je iedere man… of vrouw.”

Even aarzelt ze nog, maar dan neemt ze toch het mooie stofje aan. Met rode kaken verwisselt ze haar kleren voor het gekregene. Nee, dit had ze duidelijk niet verwacht!

“En dan is het nu tijd voor wat hardware, zoals deze: the Giant”, zegt Anje met licht respect in haar stem, terwijl ze een dildo bovenhaalt van zeker 60 cm lang en 5 cm breed van paarse kleur.

“Dit is er een voor twee personen: zacht, soepel, beide uiteinden voorzien van een eikelvormige verdikking. Wie…?”

Maar ze kan haar vraag zelfs niet afmaken, want Zeta heeft speeltuig al uit Anjes hand geritst en rent ermee terug naar Zina, die hem in haar mond laat glijden en met gesloten ogen haar tong over de eikel aan haar uiteinde laat krullen. Met trage bewegingen likt ze verleidelijk de schacht, die Zita nu ook aan haar kant aan het opslurpen is.

“En nu een beetje actie gewenst.

Dit, heren, is een penis-sleeve. Nu 10 cm lang, 2 cm breed, doorzichtig, zachte kunststof en met talloze uitstulpingen rondom. Hij rekt heel soepel uit.

Je laat hem over je stoere jongen glijden en ga dan maar lekker op bezoek bij het vrouwtje! Die weet niet waar ze het heeft! Emiel, proberen?”

Emiel kijkt even naar Marie, die terugknikt van ja. Ze probeert haar enthousiasme te verbergen, maar dat lukt niet echt.

“We zullen Dexter even op temperatuur  brengen, schat,” zegt Marie, terwijl ze met half toegeknepen oogjes naar nog in slappe toestand verkerende scoutsleider van Emiel gluurt.

– “Eh, Dexter? Leuke naam,” giechelt Anje.

“Ja, hij hangt altijd rechts, zie je,” retourneert Marie net voor ze Dexter een natte zoen geeft.

Ze slaat met het puntje van haar tong heel vlug heen en weer tegen de eikel van Emiel.

“Ik wil voorvocht, schat. Je weet hoe graag ik je proef!”

– “Mm, schatje. Mijn zaad krijg je niet zomaar, he. Daar moet je iets voor doen, hoor!”

Waarop Marie haar geile tong van onder naar boven laat glijden lang zijn steeds stijver wordende lul.

Ze neemt hem vol in haar mond en zuigt er genietend aan.

In en uit haar mondje glijdt ie tot hij keihard recht staat en Marie al zijn eerste druppels proeft.

Snel en handig schuift ze dan de penis-sleeve over de 18-cm lange Dexter.

“Neem me nu, schat! Spaar me niet!”

– “Even proeven of je klaar voor me bent, lieveling.”

1 likje aan Maries kletsnatte kut is voldoende om Emiel te overtuigen dat ze er klaar voor is.

Het tapijt onder haar is al doordrenkt van haar kutsap.

“Let’s go, Dexter!” En voorzichtig laat hij Dexter afdalen in Maria’s druipnatte grotje.

“Ooh, schat! Jaa! Mmm!”

De uitstulpingen doen hun werk en kittelen haar gezwollen lipjes, alsof ontelbare vingertjes haar tegelijk verwennen. Met langzame halen brengt Emiel Maria in een bijna onmiddellijke extase. Ze hijgt en kreunt als nooit tevoren. Haar lichaam kronkelt onder Emiel als een slang.

Ze plaatst haar handen op zijn kont en duwt hem zo nog dieper naar binnen. Haar lichaam vult zich met genot dat haar bloed doet koken. Sex en lust stromen uit elke porie van haar neukende lichaam. Een sexgodin met haar neukslaaf…

“Die zijn nog wel even bezig,” knipoogt Anje naar de rest van haar publiek dat elkaar nu allemaal al aan het zoenen en strelen is.

Nichtje Sonja is zichzelf aan het vingeren, ondertussen met haar linkerhand haar lekkere E-cup aan het masseren.

-“Alsjeblieft, schat,” fluistert Anje, terwijl ze haar een nogal korte vibrator in haar handen stopt.

“Dit is Molletje. Zet hem met zijn neusje op je klitje en je spuit straks heel de boel onder hier!”

Nieuwsgierig laat Sonja Molletje proeven van haar klitje. Ze sluit haar ogen en opent lichtjes haar mond. Een zucht van genot glijdt over haar lippen naar buiten.

“Ooh, Anje, jaaaa!”

Ze dompelt Molletje even helemaal onder in haar zwembadje en plaatst hem dan meteen zacht zoemend terug op haar fel gezwollen klit. Ze slaakt kleine kreten die steeds luider worden.

Anje kan zich even niet meer bedwingen en knielt neer voor de op haar rug liggende Sonja. Ze neemt de rechterborst van Sonja in haar mond en begint met vochtige tong te likken aan Sonja’s grote, bruine tepels die ook al stijf als grote erwten zijn. Ze slokt ze op en spuwt ze uit, haar speeksel in sliertjes dralend tussen tong en tepel.

Ze likt heel haar enorme E-cup af, haar handen allebei haar tieten masserend en knedend.

“Wat een lekkere tieten heb jij, meid!

Sonja kijkt haar smekend aan en Anje zou niets liever doen dan in haar zachte kut duiken met haar vinnige tong, maar dat mag ze nu nog niet.

“Ik kom terug, doe jij maar verder , geile slet van me!”

Elvira en Johan hadden ondertussen zelf al iets uitgekozen. Elvira hing vastgeketend met haar handen omhoog tegen de muur. Haar polsen waren in lederen armbanden gestoken die vastgemaakt waren via metalen haakjes aan ringen in de muur. Hetzelfde met haar voeten. Met haar benen gespreid en blinddoek voor haar ogen stond ze gewillig en onderdanig te wachten op Johan…

Die trekken hun plan dus wel, dacht Anje. Tijd voor een reddingsoperatie nu.

Hierop spoedde ze zich naar buurvrouw Stefanie, die nu zowat alle vlekken in het tapijt en alle gaatjes in het plafond uit het hoofd kende.

“Ik denk toch niet dat dit juist is voor mij. Ik wou het proberen, maar…”

– “Vertrouw me. Als je hier buitengaat, zal je een andere vrouw zijn. Leg je lekker op je rug, doe je ogen dicht en laat alles gebeuren.

Ik verzeker je dat er niets zal voorvallen dat tegen je zin zal zijn.

Ik zal beginnen met je te scheren, want dit struikgewas verbergt alle lekkers. Ik heb hier een superglad elektrisch scheermesje dat werkt met water en zeep.

Nadat Stefanie helemaal glad geschoren is, glijdt Anje vliegensvlug uit haar jumpsuit, zodat haar prachtige gebruinde lichaam nu ook mag verlicht worden door de kaarsen rond hen.

Haar kutje is gladgeschoren en ze heeft een ongelooflijk mooie en stevige D-cup die zacht bengelt wanneer ze zich over Stefanie buigt om een warme, zoetjes-geurende massage olie met een fijn straaltje over het naakte, jonge lichaam van Stefanie te gieten.

Haar borsten, buik, venusheuvel en dijen krijgen een straaltje over zich.

Anjes zachte handen bewegen zich soepel en toch stevig over heel Stefanies licht tintelende lichaam. Terwijl ze de olie zacht uitsmeert, neemt Anje Stefanies linkertepel in haar mond en sabbelt er verlekkerd op, ondertussen haar handen over haar borsten glijdend.

Ze beweegt haar tong vliegensvlug en merkt dat beide tepels zich omhoog hebben gericht en veranderd zijn in welwillende liefdessnoepjes!

“Jaaa,” fluistert Anje en haar tong glijdt naar beneden. Ze kust Stefanies buik en laat haar tong wat rondjes maken in haar navel. Maar dan kan ze zich niet meer houden en wil proeven hoe deze meid smaakt. Traag maar geen weerstand duldend, duwt ze met haar handen Stefanies benen open en likt het geopende kutje.

“Nog geen vocht, nee, maar dat verander ik wel even”.

Haar tong glijdt lang Stefanies lipjes en haar klitje. Stefanie kreunt lichtjes.

“Jij wil meer,” zegt Anje en duwt haar tong vol in het kutje van Stefanie.

Ze likt steeds vlugger en harder en proeft al vlug het eerste kutsap.

Ze is dol op die smaak. “Heerlijk”

In lange halen laat ze haar tong over het natte kutje gaan. Haar kin glimt van het kleverige kutvocht.

Stefanie kronkelt onder haar en heeft nu het hoofd van Anje vastgenomen en duwt het gewoon haar kut in.

“Ik heb je, geile slet,” sist Anje.

– “Ja, doe met mij wat je wil!”

Dit hitst Anje nog meer op en ze spuwt in het kut van Stefanie, waarna ze zich weer in haar krolse poes stort.

Maar net dan voelt ze iets aan haar kontje. Iemand is haar kut en kont aan het likken! Ze denkt een man, maar wil niet kijken.

Ze wil dit gretige kut likken tot het spuit!

Ze voelt hoe een dikke, lange, harde lul zich een weg baant in haar kletsnatte poesje, maar ze laat zich gewoon neuken.

Haar lichaam schokt onder de harder wordende stoten die ook haar borsten heen en weer doen slaan op een steeds sneller ritme.

Stefanie beweegt haar kut nu zelf heftig op en neer om toch maar zoveel mogelijk te voelen.

Haar kut gloeit en wordt steeds warmer.

Plots, voor ze weet wat haar overkomt, ontploft de wereld en haar kut spuit haar geilheid over het gezicht van Anje die zoveel mogelijk sap probeert op te vangen met open mond.

“Jaaaa!!” schreeuwt ze.

“Hier, slet! Proef je eigen sap maar!”

Ze kruipt naar omhoog en tongzoent Stefanie hartstochtelijk, die nog geiler wordt van de smaak van haar eigen kutvocht.

De man achter Anje staat zich nu af te trekken boven de gezichten van de elkaar aflikkende meiden.

“Matthijs?! Ha ha! Heb jij iets voor ons?”

Maar Matthijs kan geen antwoord meer geven, want zijn lading zaad is al onderweg naar de gezichten van de twee sletjes. Hij spuit in hun mond, ogen, haar en bedekt allebei hun gezichten.

“Lik het zaad van me”, commandeert Stefanie nu.

Een moment is Anje uit haar lood geslagen, maar onmiddellijk daarna begint ze de slierten sperma gulzig van Stefanies gezicht te likken, terwijl hun beider tongen elkaar voortdurend verwennen.

Ze nestelen zich in elkaars armen en hijgen met hun drieën lekker na…

De kamer is doordrenkt van seks. De geur doordrenkt de muren, gordijnen, de lucht, de lichamen die zich in de ruimte bevinden…

Elise gluurt vanonder voldane oogleden naar al die naakte lichamen die zichzelf te buiten gegaan zijn. Ze verplaatst een hand van haar borst, staat langzaam op en gaat naar de hifi-installatie waar ze een CD’tje met zeegeluiden oplegt.

“Laten we allemaal nog gewoon wat genieten van elkaar. Ik wil iedereen strelen, liefkozen, zoenen, allemaal samen.”

Iedereen schuift dichter naar het midden; alle lichamen beginnen een aaneengeschakeld patroon te vormen, als puzzelstukjes die mooi in elkaar passen.

Iedereen zoent iedereen.

Met de golven op de achtergrond glijdt de avond verder voorbij, als eb en vloed die het land kussen en strelen; komen en gaan; zacht en zuiver…

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen