Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Hier is mijn ultieme fantasie, waarvan ik weet dat het ook altijd een fantasie zal blijven. Stel je voor dat dit ooit werkelijkheid zou worden. Ik zou me geen raad meer weten als ik mensen onder ogen kwam. Daar gaat ie…

Ik ben jarig en ik nodig al mijn collega's, vrienden en buren met hun partners uit voor een feestje bij mij thuis. Ik nodig bewust geen familie uit. Iedereen die mij aardig vindt is gekomen. Mijn huiskamer is vol. Ik heb de kamer helemaal leeg geruimd, met alleen in de hoekjes een paar stoelen. Ook staat er nog een tafel tegen de muur met drankjes en hapjes.

Als de stemming er een beetje in komt en iedereen is met iedereen aan het kletsen, sluip ik stilletjes de kamer uit. Ik ga naar boven en kleed mezelf helemaal uit, poedelnaakt. Ik kijk tevreden in de passpiegel op mijn slaapkamer. Geen stoppeltje te zien onder mijn oksels, op mijn benen en in mijn schaamstreek. Ik werk mijn lippenstift nog wat bij en stap in mijn rode open pumps met hele hoge spitse naaldhakken. Ik buk me om de enkelbandjes vast te gespen. En ik kijk nogmaals in de spiegel. De blote wreven van mijn voeten wijzen parmantig naar voor en mijn kuitspieren staan schitterend gespannen. Mijn tepels zijn iets harder geworden van de opwinding die ik voel.

Ik loop langzaam de trap af en stap onverschillig de kamer binnen. Als ik binnen sta leg ik even mijn hoofd in mijn nek om mijn haar los te schudden. Dan loop ik alsof er niets aan de hand is naar de tafel om een glas rode wijn in te schenken. Een paar gasten die mij zien verstommen. De meeste hebben het nog niet in de gaten. Ik loop met mijn glas wijn door de menigte en ik zie steeds meer ogen op mij gericht. De blikken gaan van mijn borsten naar mijn benen naar mijn vagina. Ik voel de opwinding in mijn lichaam stijgen omdat ik zo begerig bekeken word. Mannen glunderen, vrouwen kijken argwanend naar mij, dan naar hun partner en dan weer naar mij.

Ik ga op een stoel zitten naast een mannelijke collega van me met wie ik veel samenwerk. Ik begin te praten over de drukte van de afgelopen week op kantoor. Ik merk dat hij er zijn gedachten niet bij kan houden en zijn ogen glijden steeds naar beneden over mijn lichaam. Ik glimlach en zeg terwijl ik een borst met mijn hand iets oplicht: “je mag me wel aanraken hoor”. Hij bloost en legt voorzichtig zijn hand op mijn bovenbeen. Door glimlachend mijn ogen even te sluiten laat ik merken dat ik het prettig vind. Een paar gasten hebben het gehoord en gezien. Ik sta op en ga bij hen staan. “Geldt voor iedereen hoor” zeg ik lachend. De brutaalste wrijft met zijn hand over mijn buik terwijl hij me complimenteert met mijn mooie lichaam. “Wat ben je van plan?” vraagt hij. Ik kijk hem ondeugend aan en zeg: “Hoezo?”

Ik merk dat de gesp van een schoen los is. Ik buk me voorover om hem vast te maken. Terwijl ik gebukt sta voel ik dat iemand een vinger tussen mijn bilnaad beweegt en even met een vingertop mijn anus aanraakt. Een tinteling huivert over mijn rug en ik blijf nog even gebukt staan om ervan te genieten alvorens ik weer overeind kom. De gasten blijven wat schuchter. Ik loop de kamer door en blaas alle kaarsjes uit. Dan loop ik naar de lampjes en doe die ook één voor één uit. Na het laatste lampje, als het pikdonker is geworden, gaat er een licht gejuich op. Plotseling voel ik overal handen aan mijn lichaam. Ik hoor gegiechel en niet-gemeend verontwaardigde kreetjes veroorzaakt door handen die bij de verkeerde personen uitkomen. Iemand kust me op de mond. Ik ruik een heerlijk parfum en ga met mijn handen naar het hoofd. Ik voel aan het lange haar dat het een vrouw is. Ik weet niet wie, maar ik blijf haar hoofd vasthouden en zuig haar zachte vochtige tong diep naar binnen om er mijn mond mee te vullen. Iemand roept: “Sonja, waar ben je?” Ik laat de tong even los en zeg lachend: “Hier ben ik. Komen jullie allemaal naar me toe?” en ik neem de zalige tong weer in mijn mond. Intussen voel ik een gedrang om me heen ontstaan. Ik voel heerlijk strelende handen op mijn rug, buik, benen, billen, borsten en vagina. Ik voel een streling van een vinger tussen mijn schaamlippen. Ik kan een kreun van genot niet onderdrukken.

Na een poos heerlijk genoten te hebben van de aanrakingen, ga ik in het donker op zoek naar de lichtschakelaar van een lampje. Ik maak weer licht. Het ijs is gebroken, want het bestasten van mijn lichaam houdt niet op. Zowel mannen als vrouwen willen me aanraken aan de meest vitale delen. Ik laat het gewillig toe. Er wordt veel gegiecheld en er worden opmerkingen gemaakt over mijn durf en geilheid. Ik zet een CD met swingende muziek op en ik begin te dansen. Armen in de lucht, met slangebewegingen om mijn as draaiend, door mijn knieën zakkend en weer overeind, met gestrekte benen handen naar mijn schenen en langzaam weer omhoog langs mijn borsten in de lucht. De gasten houden het niet meer. Iedereen is door het dolle heen en iedereen probeert bij mij in de buurt te komen. Iedereen danst met me mee. Sommige vrouwen ontbloten al dansend hun borsten en laten die betasten door wie het maar wil. Ik vind het geil om te zien ook al zijn ze niet de mooiste. Die begerige mannen en die wulpse vrouwen, die anders zulke keurige moedertjes zijn.

Als de muziek afgelopen is ga ik een spel spelen. Ik bind mezelf een blinddoek voor en de gasten mogen één voor één naar met toe komen om me te kussen, te betasten en als ze durven mogen de mannen zelfs met hun penis in me komen. Maar wel ten overstaan van alle andere gasten. Ik zal op de tast proberen te raden wie het is. Tot mijn verrassing is het eerst een vrouw die haar volle hand op mijn vagina legt en me begint te tongen. Ik herken haar gelijk aan haar korte haar. De stille buurvrouw van twee huizen verder, moeder van twee jongetjes van 4 en 6. Dan komt een man. Ik herken hem niet. Dan een nog een man en nog een. De eerste drie hebben me alleen maar betast en gezoend. Dan komt er een man die mijn been optilt en ik voel een grote harde penis naar binnen schuiven. Dan begint iedereen te juichen en applaudisseren. Ik geniet met volle teugen. “John”, denk ik bij mezelf, maar het raden is niet belangrijk meer. Om de beurt komen mannen en vrouwen naar me toe. Steeds meer mannen komen in me. Ik hijg, ik zweet, ik kreun, ik ga op de grond liggen, iemand tilt me op en de kussens van de bank worden onder me gelegd. Ik zie niets, maar ik voel en ik ben in extase. Het ene orgasme na het andere overkomt me. Ik raak uitgeput maar ik voel me volkomen bevredigd.

Dan sta ik op en doe mijn blinddoek af. Weer applaus. Ik knipper met mijn ogen door het licht. Alles draait een beetje. Ik bedank alle gasten die er zijn en zeg dat ze me de beste verjaardag van mijn leven hebben bezorgd. Ik zeg dat ik moe ben. De gasten begrijpen het en gaan langzaam aanstalten maken om naar huis te gaan. Ik bekijk de massa. Allemaal bekende gezichten. Een voor een neem ik afscheid van ze en ik vertel alle mannen en vrouwen afzonderlijk dat ze altijd welkom zijn als ze ooit eens een keer alleen met me willen neuken of vrijen. Ik leg uit dat ik niks liever wil dan vrije seks te hebben met al mijn collega's, buren en vrienden.

Hier eindigt mijn ultieme fantasie die om begrijpelijke redenen ook altijd fantasie zal blijven.

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen