Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Als ik de voordeur open, kijk ik recht in het lachende gezicht van Maaike.

“Hoi, lieverd.” zegt ze enthousiast.

Zo is Maaike. Ze is altijd vrolijk en heeft zelden een slecht humeur.

Vandaag is dat niet anders. Soms is dat wel eens vermoeiend. Vooral als je dag zwaar en vol stress is geweest, heb ik af en toe gewoon zin om chagrijnig te zijn.

Maaike voelt dat echter moeiteloos aan en weet dan, zonder dat ik het vraag, de juiste woorden te kiezen. Ze lacht dan lief naar mij met haar grote open ogen.

“Lieverd, je ziet er vermoeid uit!” zegt ze dan. Zonder dan verder af te wachten geeft ze me een heerlijke zoen en kijkt me ontwapenend aan.

Ik hou van haar, omdat ze zo heerlijk naturel en puur is en blijft. Daarom kost me het ook moeite haar mijn geheim te moeten opbiechten.

Ik kijk haar vertederend aan en zoek het juiste moment om het haar te zeggen. Dat komt er niet, want onze dochter eist haar aandacht op. Ze wil persé vertellen welk woordje ze vandaag geleerd heeft op school. “Sok, pappa”, zei ze en ze begint het te spellen: “S…O…K..”. Ze schrijft daarbij de letters in de lucht.

Sinds Anouk naar groep 3 gaat, vindt ze dat ze uitstekend kan lezen. Ze wil dan ook elke morgen de krant mee lezen. Daardoor duurt het lezen van de krant ongeveer een half uur langer, omdat elk woordje, dat ze kent, begeleidt wordt door een enthousiaste uitroep.

Ik kan daar heel erg van genieten….alleen niet vandaag.

Vandaag moet ik Maaike iets belangrijks vertellen. Ik luister met een half oor naar Anouk's opgewonden gepraat en ben met mijn andere oor naar mezelf aan het luisteren. “Hoe zal ik het haar nu vertellen?” hoor ik mezelf in gedachten vragen.

“Had ik het wel moeten doen?” is de volgende vraag die in me opkomt.

“Pap, je moet wel luisteren, als ik je wat aan het vertellen ben!” Mijn dochter is gespeeld verontwaardigd, als ik niet reageer op haar uitleg.

Ik besluit mijn gedachten naar de achtergrond te verplaatsen en me te concentreren op het enthousiasme van mijn dochtertje.

Die avond zitten we gezellig met een glas wijn voor de open haard. Maaike heeft haar hoofd op mijn borst gelegd. Met mijn vingers speel ik met haar krullende haren. Gedachteloos staar ik in het vuur dat voor me speelt met het brandhout.

“Je bent afwezig.” Maaike kan mijn gedachten feilloos analyseren. “Waar zit je met je gedachten?”

‘Dit is het moment,' realiseer ik me, ‘nu of anders nooit.'

“Ik moet je iets vertellen,” begin ik “maar ik betwijfel of je het er mee eens zult zijn.”

Maaike richt zich op en kijkt me doordringend aan.

“Je gaat toch niet vreemd hè?”

Haar ogen schieten vuur en plotseling kijkt ze heel ernstig.

“Nee, natuurlijk niet!” reageer ik.

“Oh, dan is het goed!” zegt ze, en legt haar hoofd weer op mijn borst.

“Ik heb een afspraak voor ons gemaakt.” vervolg ik.

Maaike kijkt niet op en vraagt alleen: “Met wie?”

“Met twee mensen uit een chatbox.” zeg ik,

“Ah, Bas en Anja?”

“Ik heb ze….”, wil ik verder gaan, maar mijn woorden blijken ineens van geen enkele betekenis meer te zijn.

Soms zijn de reacties en antwoorden van Maaike ondoorgrondelijk. Zonder ook maar een spoor van verbazing of boosheid heeft ze de namen van mijn grootste geheim uitgesproken.

“Waar ken jíj die van?”, vraag ik met een mond die van verbazing openvalt.

“Oh, ik chat al ongeveer twee maanden met ze” antwoord Maaike zonder blikken of blozen.

Ze begint te vertellen, terwijl ik haar aanhoor met stijgende verbazing. Ze vertelt me, dat ze al een hele tijd met een fantasie loopt. Dat ze heel graag met een ander echtpaar zou willen swingen, maar dat ze tot voor kort niet de moed gehad heeft om het mij te vragen of voor te leggen.

“Ik dacht dat jij chatten niks vond?” reageer ik met een stem die boos moet klinken, maar het niet is.

“Dat dacht ik ook, totdat ik Bas en Anja leerde kennen.”, gaat Maaike ongestoord verder “En? Hebben ze het jou gevraagd?”

“Eh, ja. Tenminste, als je bedoeld dat ze mij……” wil ik antwoorden, “wacht eens even…!!??”

“Hoe wist jij wat zij mij gingen vragen?!”

“Ik heb ze dat gevraagd!”, antwoordt Maaike met een geheimzinnige glimlach om haar mond.

“Jij kleine duivel!!” breng ik lachend uit. “Jij klein, akelig wijfje”

“Dus je gaat er mee akkoord?” vraagt ze.

Over het antwoord hoef ik niet lang na te denken.

“Ja, het lijkt me supergeil.” kan ik alleen maar uitbrengen.

Ik kan de zaterdagavond bijna niet afwachten. De hele week loop ik met een half stijve lul in mijn broek. Mijn lul produceert aan de lopende band voorvocht, waardoor ik de hele week met natte slips aan loop. Ik ben opgewonden en bloedgeil.

Met Maaike gaat het al niet veel beter. Omdat we elkaar die week niet zien (zij heeft nachtdienst en ik middagdienst), zijn onze handen die week onze beste vrienden.

We mailen elkaar en laten elkaar weten hoe geil we zijn. Maaike zegt dat ze op het werk ongeveer elk uur zichzelf klaarvingert. Ze vertelt hoe ze bijna betrapt is door de nachtconciërge.

Ik kan me ook niet herinneren, dat ik ooit zo geil ben geweest. Mijn handen heb ik  tijdens de ritten van het werk naar huis die week meer in mijn broek dan aan het stuur zitten.

Eindelijk is het zover. Maaike en ik zijn na alle erotische spanningen van de afgelopen week zo geil als boter en ik kan mijn handen bijna niet afhouden van mijn hitsige vrouwtje. Maaike heeft een leuk, niet te bloot setje aan. Een witte iets doorschijnende blouse en een rok die net over haar knieën komt. Mooie netkousen completeren het geheel. Omdat ze mooi slank is, staat haar dit prachtig. Mijn pik steigert in mijn broek.

Om zes uur precies leveren we Anouk af bij mijn ouders, die niet beter weten als dat we een avondje bioscoop en een uitgebreid etentje tegemoet gaan. We zullen Anouk de zondagavond pas komen ophalen, omdat we die zondag zogenaamd nog een etentje met vrienden hebben. Voor mijn ouders geen probleem.

We rijden door naar het adres, dat Bas en Anja opgegeven hebben. Het is een vrijstaand huis in een rustige buitenwijk van Utrecht. Als we aanbellen wordt er vrijwel onmiddellijk opengedaan door Bas. Ik herken hem van de foto's die hij van zichzelf en Anja heeft doorgemaild.

Bas is een joviale vent. Ik schat hem een jaar of drie ouder dan ik ben. Anja is een stuk jonger. Vijfentwintig of zesentwintig. Anja laat zich voorlopig niet zien, al ben ik benieuwd hoe zij er uit zal zien.

Als we hebben plaatsgenomen op een royaal bankstel in de woonkamer, gaat Bas Anja halen. Wij kijken elkaar aan.

“Wat een stuk!” kreunt Maaike zachtjes, waarbij ze me zachtjes in mijn arm knijpt.

Bas is inderdaad een knappe jongeman, tweeëndertig jaar ongeveer, mooi atletisch figuur en een strakke buik. Het strakke T-shirt accentueert zijn lichaam. Maaike's smaak ken ik goed en ik weet dat Bas haar bevalt.

Ik ben benieuwd naar Anja. Foto's op internet zeggen niet alles. Ze zag er op de foto jong uit en, wetende dat ze niet veel ouder is dat Maaike, doet me het vermoeden rijzen dat de foto gedateerd is. Misschien een oudere vakantiefoto. Maar in dit geval heb ik het mis. Ze zíet er jong uit. Anja komt de kamer binnen en ik staar haar een ogenblik aan. ‘Wauw', is alles wat ik denken kan. Wat een knappe meid. Blond, lang haar, slank lichaam, dat door het eveneens strakke T-shirt niets aan de verbeelding over laat. Ze heeft geen BH aan, dat staat vast.

Anja loopt recht op Maaike af.

“Maaike, eindelijk!”

Anja kust Maaike vol op haar mond. Een lange tongzoen volgt. Maaike wordt overdonderd met passie. Snel herstelt ze zich en neemt het initiatief over. Zonder verder te dralen opent ze de aanval op de tong van Anja.

Een heerlijk lesbisch tongenspel speelt zich voor onze ogen af.

Maaike verrast me. Aangenaam, dat wel, maar verrassend.

Bas kijkt verlekkerd naar de twee meiden, die voor onze ogen hun gevoelens voor elkaar niet onder stoelen of banken steken. Bas kijkt mij aan.

“Hoe zou zo'n zoen van je eigen geslacht smaken?” vraagt hij.

“Nooit geprobeerd” zeg ik.

We kijken elkaar een ogenblik stil aan. Het gevoel in mijn onderbuik wordt weeïg. Ik voel hoe mijn zich lul langzamerhand volzuigt met bloed. Ik ruik de onmiskenbare geur van geiligheid bij Bas, ondanks dat hij dit tracht te camoufleren met deodorant.

Onze monden naderen elkaar tot op enkele millimeters. We kijken diep in elkaar's ogen.

Dan raken mijn lippen de zijne.

Onze tongen raken elkaar licht. De stap is gezet.

Vanuit mijn ooghoek zie ik hoe Anja Maaike ontdoet van haar laatste kledingstuk; een minuscuul klein stringetje, dat die naam eigenlijk nauwelijks verdiend.

Maaike heeft zich op de bank laten zakken en kust zacht de kut van Anja.

Zachte kreungeluidjes vinden hun weg door de keel van Maaike als ze haar tong tussen de lipjes van haar almaar geiler wordende gezellin steekt.

Bas en ik hebben intussen onze tongen diep in elkaar's mond gestoken. We vechten het duel met verve. Zuigend en likkend in elkaar mond merken we dat we beiden steeds geiler worden.

Ik voel de staaf van Bas door zijn dunne broek heen, tegen mijn lul aanduwen.

Bas merkt het ook, gezien zijn reactie. Ik voel hoe zijn hand de bobbel in mijn broek aftast.

Zachtjes, maar gedecideerd, wrijft hij over mijn steeds harder wordende geslacht.

Zijn vingers zoeken mijn riem, maken hem los en openen de knoop van mijn broek.

Ik hoor de rits van mijn broek naar beneden gaan. Mijn slip heeft Bas snel uit en hetzelfde doe ik met mijn T-shirt.

Geheel naakt sta ik, een beetje bedremmeld, voor hem. De kussen verplaatsen zich van mijn tong via mijn bovenlijf naar mijn buik. Even blijft hij bewonderend kijken naar mijn pik, die nu de volle omvang van een erectie heeft bereikt. Snel ontdoet ook hij zich van zijn kleding. Dan knielt hij voor me.

Bas neemt mijn ballen in zijn hand. Eén voor één masseert hij ze. Een zachte kus op mijn eikel.

Ik ben tot in de toppen van mijn tenen gespannen. Elke vezel voelt duidelijk wat er aan het gebeuren is. Mijn blik strak gericht op die geile jongen, die zijn mond om mijn stijve geslacht vormt.

Langzaam verdwijnt mijn harde staaf centimeter voor centimeter in Bas zijn welgevormde mond. “Oh jaaaa,” kreun ik hem weinig origineel toe “pijp mijn harde lul, geile kerel!”.

Bas haalt zijn lippen enkele keren over mijn schacht. Het gevoel is hemels. Ik heb nog nooit een man aan mijn lul gehad, maar dit voelt zó goed. Helaas duurt het gevoel maar even. Bas heeft andere plannen.

Aan mijn pik trekt hij me naar Maaike en Anja toe. Bas legt gedecideerd de hand op Anja's schouder. Als vanzelf draait zij zich om en kust haar man met een fikse tongzoen. Dan kijkt ze mij heet aan. Met een vinger wenkt ze me naderbij.

Bas, die nog steeds mijn lul vasthoudt, trekt me in haar richting. Anja neemt hem over en gaat voor me liggen.

Opent haar frisgelikte kut en leidt mijn eikel voor haar natte gaatje. “Neuk me hard!”, fluistert ze in mijn oor.

Ik duw mijn harde neuklat tussen haar gezwollen, dieprode schaamlippen. Als de rode zee openen die zich vanzelf en laten mijn pik in haar poesje toe. Alsof ik nooit anders gedaan heb, begin ik de, tot voor kort wildvreemde, vrouw te neuken als een ware dekhengst.

Haar enkels in mijn handen en mijn stalen penis diep in haar vochtige grotje, rijg ik haar aan het spit.

Maaike heeft intussen de pik van Bas in haar mondje genomen en zuigt hem alsof haar leven ervan afhangt. Met diepe halen laat ze zijn geslacht toe in dezelfde mond, die tot voor vandaag alleen aan mij toebehoorde.

Alleen ík heb haar tong mijn lul voelen likken. Alleen ík heb haar lippen om mijn penis gehad. Een vreemde gedachte.

Ik heb op dit moment echter weinig oog voor mijn geile vrouwtje. Alle aandacht wordt opgeëist door de opwindend geile vrouw, die mijn hete lul tussen haar rode kutlipjes heeft toegelaten. Glijdend op de golven van genot neuk haar passievol naar haar eerste orgasme. Diepkreunend en intens hijgend krijgt Anja haar orgasme te verwerken.

Spastische stuiptrekkingen van haar lichaam doen al het besef van ruimte en tijd verdwijnen. Kronkelend en spartelend zoekt ze houvast in het hoogpolige tapijt. Even later gaat het gekreun over in een orgastisch geschreeuw, waarna ze wegzinkt in een intense bevrediging. Glimlachend kijkt ze me aan en wrijft speels over haar mooie borsten.

In een flits zie ik de lul van Bas uit de mond van Maaike schieten. Grote slierten sperma schieten in het gezicht van mijn vrouw. Zij heeft haar vingers diep in haar eigen kutje gestoken en vingert zich naar een orgastisch verlangen.

Kruipend op handen en knieën kom tot bij haar, til haar op en kruip op mijn rug onder haar. Mijn kletsnatte eikel breng ik tot voor haar spleet.

Onmiddellijk zakt ze over mijn keiharde neukpaal. Ik voel hoe mijn eikel de ingang van haar baarmoeder beroert. Ze pomp zich keer op keer over mijn lul heen.

Anja is intussen begonnen aan de grote schoonmaak. Ze likt het lijf van mijn hitsige vrouwtje schoon van de witte liefdessappen die haar man's pik zojuist op haar geschoten heeft. Bas's penis heeft intussen weinig aan kracht ingeboet.

Met gigantische kracht duwt hij zijn pik achterlangs in de hete kut van zijn eigen vrouwtje.

“Nee,” gilt zij, “ik wil hem!” daarbij wijzend op mij.

Bas kijkt me aan en knikt. Ik duw Maaike van me af, die als vanzelf op handen en knieën voor Anja terecht komt. De meiden beginnen te kussen en elkaar gezichten te likken.

Bas zit achter mijn Maaike en berijdt haar als een vurige ridder zijn pas verworven merrie. Ik hoor Bas's snoeiharde paal in mijn vrouw's kut op en neer raggen.

Ook mijn lul pompt zich in een steeds hoger tempo in en uit de gleuf van Bas' vrouwtje.

De sletjes hebben het er steeds moeilijker mee en komen nu achter elkaar in hoog tempo tot een werelds orgasme. Mijn lul begint te verkrampen. Ik voel hoe mijn zaad zich een weg door mijn pik naar buiten zoekt. Als in een droom voel ik mijn liefdessappen diep in de baarmoeder van Anja doordringen.

Ik zak in elkaar en neem Anja in mijn roes mee. Uitgeput vallen ook Bas en Maaike voor ons op de grond. Bas kijkt mij aan en ik kijk naar hem.

Een glimlach tovert zich rond mijn mond. Ik heb een nieuwe liefde ontdekt. Bi-seksueel en hemels.

Maaike fluistert in mijn oor: “Maak van je hart geen moordkuil meer, schat!”

En die raad neem van harte tot mij.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen