Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

De vrouw in het grote bed werd wakker. Niet dat er heel veel veranderde aan het beeld, ze lag diagonaal op het bed met een sneeuwwit laken half over haar heen en zo bleef ze liggen. Ook haar ogen gingen niet open. Het was alsof ze de dag zo lang mogelijk uit wilde stellen. Aan de kamer lag het niet. Deze was stijlvol, modern en luxe. Het waren haar herinneringen aan de nacht die ze wilde herbeleven. In de privacy van haar hotelkamer had ze geen schroom en ondanks dat de gordijnen ver genoeg open stonden om de zon van de ochtend binnen te laten liet ze een hand over haar naakte lichaam gaan.

Ze voelde zich nog steeds sexy. Toen ze gistermiddag aan was gekomen in het hotel en ging douchen had ze besloten er vol voor te gaan in haar nieuwe leven. Daarom had ze zorgvuldig de haartjes die ze normaal op haar heuveltje liet staan weggeschoren. Dit had al geholpen om in de stemming te komen. Na het douchen had ze naakt in de kamer voor de spiegel gestaan en haar lichaam bekeken. Het lichaam waar ze al sinds haar pubertijd met afschuw naar keek. Ze was groot, ruim 1.87 en nog stevig gebouwd ook, Brede heupen, grote borsten, schouders en bovenarmen die door het zwemmen ontwikkeld waren. Uiteraard was ze er mee gepest op school en dat had haar gevormd. Ze was gewoon geworden een beetje ineengedoken en met haar schouders naar voren te lopen. Hakken droeg ze nooit en make up was niet aan haar besteed. Ze wenste vanaf haar pubertijd vaak onzichtbaar te zijn en dat veranderde daarna niet meer. Tot gisteren. Na het douchen was ze in het stoeltje gaan zitten dat ze voor de spiegel had geschoven en had haar benen gespreid. Ze had zelfs niet geschroomd de zware hoornen bril op te zetten om haar lichaam goed te kunnen bekijken. De bril die ze gekocht had om de aandacht van haar lichaam af te leiden.

Ze had bewonderend naar het resultaat van haar werk gekeken en de gladde huid van haar heuveltje gestreeld. Het voelde sexy en ze was verder gegaan, had haar vingers gebruikt om zichzelf te bevredigen en dat ging perfect. Terwijl ze haar vingers over haar klitje wreef voelde ze zich gelukkig en vrij. Ze had niet per se een beeld nodig om haar lust op te wekken. Het gevoel op zich was voldoende. Nog nat van het douchen had ze op de stoel uiteindelijk haar gebruikelijke twee vingers gekromd en naar binnen gedrukt waar ze pompend en roerend hun werk deden. Haar andere hand had haar grote borsten in bedwang gehouden op het moment dat het orgasme haar lichaam fel deed schokken. Feller dan verwacht was ze gekomen en ze had na afloop gegrinnikt om haarzelf. Het was ook dat moment dat ze besloot er vol voor te gaan en ze had de telefoon gepakt en de receptie gebeld.

De kapster was gekomen en had het vormeloze kapsel onder handen genomen. Ze had het vaalbruin geverfd met kastanje. Ze knipte het kort en er ging gel in zodat ze een echt rattenkopje kreeg. Daarna was de pedicure gekomen die haar voeten onderhanden nam. Nagels werden geknipt, geschuurd en gelakt, eelt was verwijderd en nagelriemen bijgewerkt. De manicure deed daarna hetzelfde met haar handen. Als laatste had een schoonheidsspecialiste haar nog eens onder handen genomen. Na afloop had ze weer voor de spiegel gestaan en nog voor al het personeel de deur uit was haar badjas opengeslagen en naakt zichzelf bekeken. Ze had haar rug gestrekt en haar schouders naar achteren getrokken. Haar borsten waren omhoog gekomen en voor het eerst in een heel tijd lange geloofde ze weer in zichzelf. De schoonheidsspecialiste had bewonderend naast haar gestaan en een compliment gemaakt met haar uiterlijk. Voor het eerst zou ze haar forse lichaam niet meer als een straf zien maar als een pluspunt.

Ze had opnieuw de receptie gebeld en toen vroeg ze de kledingspecialiste te komen. Ze maakten een afspraak over een uurtje en Carola legde neer. Met haar iPad in de hand deed ze de balkondeuren open en nam plaats in het zonnetje op een van de ligstoelen. Ze keek om zich heen en zag dat meer mensen van het doorlopende balkon gebruik maakten en ondanks dat het al september was gebruik maakten van de mogelijkheid om nog even te zonnen. Op een meter of tien afstand lag een stel naakt en ze moest zich inhouden om niet te gaan staren. Uiteindelijk was ze zelfs nog nooit op een naaktstrand of sauna geweest en sinds ze volwassen was had ze geen andere mensen meer naakt gezien dan haar eerste vriendje en haar man. Met gespeelde rust had ze haar badjas open getrokken en was gaan liggen. Haar tablet gebruikte ze alleen om een muziekje op te zetten. Ze koos Scarlatti. De lichtvoetige pianomuziek had ze wel passend gevonden bij haar gevoel. Ze sloot haar ogen en bedacht dat ze eigenlijk punk had moeten opzetten maar daar kende ze helemaal de weg niet in. Het was tijd geworden voor een nieuwe Carola maar voor alles was een moment. Ze sloot haar ogen en genoot van de warmte en de muziek.

De kledingadviseuse was gekomen en ze besloten na overleg voor hard en stoer te gaan. De vrouw schok wel even van de maten die Carola opgaf maar beloofde toch snel terug te komen en dat deed ze. Aan een rekje hingen verschillende stukken in streng leer, ruiger met veel metalen nagels of in grof canvas in camouflagekleuren. Ze had ook schoenen meegenomen en daar was Carola eigenlijk benieuwder naar. Ze koos een paar zwarte pumps en het lukte haar erop te lopen. De adviseuse was streng geweest en had aanwijzingen gegeven: kleine pasjes, voeten voor elkaar. Let op je heupen en wieg elegant. Carola had gewiegd en een complimentje gekregen en daarom koos ze voor het zwart leren rokje met het bijbehorende jasje. Het jasje zat wat strak en haar borsten puilden er bijna uit maar dat was de bedoeling ook, volgens de vrouw. Carola was wel geschrokken van de prijs maar alles wende, nietwaar? Ze had geld genoeg nu en het was tijd dat ze er af en toe naar ging leven, zo had ze al weken terug besloten.

Haar verschijning in de eetzaal deed hoofden draaien en gesprekken stilvallen. Met de lichtstampende gang van een fotomodel op de catwalk kwam ze binnen, rug recht en borst vooruit. Ze had uiteindelijk besloten dat het stijlvoller zou zijn het jasje juist dicht te houden en dat werkte. De korte haren, de zware bril en het strenge leer hadden impact gehad. Ze was onbetwist de ster van de zaal en die rol was haar best bevallen. Carola was begeleid naar een van de grote, ronde tafels en terecht gekomen tussen een zestal disgenoten die even uitzonderlijk stijlvol waren gekleed als zij. Ze herinnerde hem als Cowboy, Roodkapje, James Bond, 100% Pot, Biker en Grace Kelly. De laatste had een blik die vertelde dat ze mannen rauw verslond bij het ontbijt, gekookt bij de lunch en in grote hoeveelheden bij het diner. Het slachtrijpe volkje leek daar totaal geen bezwaar mee te hebben want ze kreeg alle aandacht van Cowboy, Biker en James Bond. De voertaal was Engels geweest en daar had Carola geen moeite mee gehad. Het gesprek ging over aanrijroutes, sightseeing, auto’s en nog veel meer maar tot verbazing van Carola werd er met geen woord gerept over dat wat later zou plaatsvinden.

Natuurlijk werden wel blikken uitgewisseld maar dat was dan ook alles. Carola had erg moeten wennen aan de verlekkerde blik van 100% Pot maar ook Biker en Cowboy keken met de benodigde belangstelling naar haar. Ze bedacht dat dit wel in de buurt van de ultieme wraak moest komen op Charles, de man waar ze zo vroeg mee getrouwd was. Vijftien jaar terug was ze nog onder de indruk geweest van de rijke veertiger die haar grote lichaam prachtig vond. Na haar huwelijk was de aandacht snel verdwenen en toen hij ziek werd was het over. Jarenlang had ze de rol van zuster op zich genomen en hem verzorgd ondanks zijn nukken en grauwe humeur. Uiteindelijk had zijn ziekte gewonnen en had ze een half jaar de rouwende weduwe gespeeld. Maar dat was nu voorbij. Ze had zijn geld en vooral zijn aandelenportefeuille en was zo financieel onafhankelijk geworden. Carola was gaan nadenken, over haar toekomst en, wat ze echt interessant vond, wat ze mooi vond en wat ze wilde bereiken.

Haar eerste besluit was seks. Ze was gaan daten maar dat was op niets uitgelopen. De mannen waren op zijn zachtst gezegd niet interessant. Carola’s schoonmaakster had het tijdens de koffie uitgelegd. ‘De goeien zijn getrouwd of nog niet gescheiden. Wat je op deze leeftijd krijgt is vullis.’ Carola had er eerst om gelachen maar de tijd gaf haar gelijk en ze was het genoeg geworden. En zo kwam ze tijdens een zwerftocht door de digitale wereld Hotel Illimité tegen. In feite een parenclub voor welgestelden maar wel de belofte dat elke vrouw daar tevreden weg zou gaan. Toen ze het las vroeg Carola zich wel af waarom het niet voor mannen gold en ze ging ervan uit dat het antwoord wel zou komen. En seks en vooral totale bevrediging zocht ze na al die jaren. Dus had ze het nummer gebeld. De vragen van de vriendelijke vrouw beantwoord en een niet misselijk bedrag overgemaakt. Zou het de prijs waard zijn? Ze bedacht dat het best zou kunnen gebeuren en liet zich in de flow meeslepen.

Het diner was goed en de stemming was zoals je mocht verwachten. Beleefd gezellig en toch het incrowd gevoel want iedereen wist natuurlijk dat ze voor een orgie waren gekomen. Maar dan een speciale. Na het eten waren alle gasten naar de ringvormige gang geleid met de kleedkamers aan de binnenzijde van de ring. Carola had de plattegrond gezien en wist dat ze haar kleding naar wens in het kamertje mocht uittrekken. Ze had besloten dat ook te doen en het advies van de eigenares op te volgen. En zo was ze gaan liggen in het midden van de matras en alles over zich heen te laten komen. Het matras was heel groot en er lagen naar lavendel geurende lakens op. Verder was het donker, absoluut donker en stil, geen woord kwam er over de lippen behalve af en toe een gedempt ‘non’. Of kreetjes van opwinding. Carola ging liggen en ontspande. Er gebeurde helemaal niets.

Na enkele minuten kreeg ze het gevoel genegeerd te worden maar ze had volgehouden en werd uiteindelijk beloond. Aan dat moment dacht ze nu terug terwijl ze op haar bed lag. Het waren kleine en zachte handen geweest die haar benen streelden. Een vrouw, had ze op dat moment geschrokken vastgesteld en ze wilde al ‘non’ fluisteren maar de handen stelden gerust en waren ongedwongen aangenaam. Ze gingen niet op haar kruis of borsten af maar streelden heupen, buik, schouders en hals. Zo ook de kusjes die volgden. De vrouw kroop tegen haar aan en legde haar hoofd op Carola’s schouder alsof ze geborgenheid zocht. Zo hadden ze even gelegen en Carola dacht terug hoe de rust over haar kwam en ze uiteindelijk zelf een kus op het voorhoofd van de vrouw drukte. Daarop volgde meer kussen die elk beantwoord werden tot hun lippen elkaar vonden en ze kusten. De vrouw had zich gedraaid en een been over haar heen geslagen waarna ze haar kruis tegen Carola aandrukte. Het voelde toen opwindend en nu ze eraan terugdacht voelde het net zo. Ze legde een hand op haar heuveltje en streelde zachtjes omlaag tot ze het vertrouwde gevoel weer had.

De tweede schok was gekomen toen een hand op haar borst was gelegd en zonder schroom haar tepels was gaan bespelen. Niet hard en fel maar plagerig speels en Carola had voor zichzelf toe moeten geven hoe ze genoot. Ze had zelf ook een hand op een kleine borst gelegd van de vrouw en deze gemasseerd, voorzichtig gekneed de tepel voelen verharden. Daarna was de vrouw naar beneden geschoven en had zich tussen haar benen genesteld. Handen hadden de weg verkend voor een mond die een stroom kusjes over de binnenzijde van haar dijen liet vallen. Geen gehaaste handen, geen baardstoppels, geen … Eigenlijk niets wat het mooie beeld in haar hoofd verstoorde, dacht ze nu terug terwijl ze zachtjes over haar knopje wreef. De handen hadden haar benen uit elkaar gedrukt maar eerder vragend dan dwingend en daarna kwamen de kusjes. Eerst langs haar liezen maar uiteindelijk vol op haar lipjes. Die hadden zich geopend als om de tong te verwelkomen en daarna was het sneller gegaan. Ze was gelikt, gekust en uiteindelijk zelfs zachtjes gebeten en ze was gekomen. De vrouw was niet gestopt en het orgasme had aangehouden tot haar huid vochtig van inspanning werd en al haar spieren begonnen te weigeren nog verder geprikkeld te worden. Met dat beeld sopte haar hand nu tussen haar benen en liet ze de twee vingers haar spotje bewerken. Het werkte als altijd en met een diepe zucht kwam ze klaar. Ze bleef liggen op haar bed, er was geen haast maar ze liet haar handen halt houden, voor een ogenblik.

De kleine vrouw was op haar gekropen en ze hadden gekust. Carola had gemerkt dat er wat van haar gevraagd werd en ze begreep donders goed dat de wederdienst nu wel het minste was. Moeiteloos had ze de vrouw doorgeschoven tot ze op haar gezicht zat en ze had de kleine lipjes gekust en gelikt. De reactie was haar niet tegengevallen en de smaak en sensatie van het zachte vlees ook niet. Haar tong vond het klitje en likte het, speelde ermee ne ze kon het zelfs tussen haar lippen nemen. De vrouw had gereageerd door haar bekken in een loom tempo te kantelen en zo over haar mond te schuiven. Ze was nat geworden en uiteindelijk kon haar tong overal moeiteloos komen en dat had ze gedaan. Carola voelde hoe haar handen in de kleine handen van de vrouw verstrengeld raakten en zo doorgaven wat haar tong aan reacties losmaakte. Het wond Carola toen op en nu ze alleen op bed lag terug te denken weer. Ze proefde de smaak weer en miste in feite de vrouw die ze zo had laten genieten. Ze was gekomen en daarna verdwenen, opgelost in het duister. Er waren mannen gekomen en ze had zich laten nemen, voorlangs, achterlangs, ze had mannen bereden. Harde pikken, zachte pikken die ze gestreeld en gemasseerd had. Kleine pikken die haar klitje masseerden en grote pikken die haar opvulden. Er waren ook andere vrouwen geweest en op het laatst had haar herinnering er een groots beeld van geslachtsdelen van gemaakt en dat was waar ze voor gekomen was.

Uiteindelijk was ze voldaan en had ze haar kleedhokje opgezocht. Carola had gedoucht en zich weer aangekleed. In haar strenge leren pakje voelde ze zich weer de baas en op de gang had ze rechtop gelopen. Haar lichaam was warm geweest van de seks en ze had de bar opgezocht waar meer mensen zaten. Ze had een glas champagne aangeboden gekregen en ze was aan de praat geraakt met een groepje. Ze zag ook de mensen van haar tafel terug. Cowboy zag er moe uit. 100%Pot stond met een fles bier in de hand buiten te roken en Roodkapje stond met een paar andere vrouwen te praten. De vermoeidheid was gekomen en ze was naar kamer gegaan en in slaap gevallen. En nu was ze wakker geworden en dacht aan dit avontuur terwijl ze in feite nog geen genoeg had. Ze haalde zich het gevoel van al die grote en kleine pikken weer in gedachten maar steeds kwam ze terug op die vrouw die als eerste haar liet komen. Ze beeldde zich in dat haar vinger die tong was en vingerde er op los om op haar hoogtepunt stevig op haar knopje te drukken.

Genoeg, dacht ze, nadat ze bijgekomen was. Ze stond op en ging naar de badkamer om daar een half uurtje later fris en schoon uit te komen. Ze trok haar eigen kleren weer aan. De spijkerbroek, de witte blouse, de espadrilles en zo ging ze naar de eetzaal. Het was vol en ze vond een plekje tussen onbekende mensen maar luisterde niet echt. Ze keek rond en probeerde te ontrafelen wie nu wie was. De kleine pik met de lange haren, dat moest die oudere rocker daar in de hoek wel zijn. De dikkerd met de lul als een machinegeweer, dat kon niet anders dan de rustige en wat oudere man daar in de hoek zijn. De twee vrouwen die haar samen wilden bespelen, dikke kans dat het die grijzende tweeling aan de tafel naast de hare waren. Maar Carola zocht verder naar de kleine vrouw met halflang haar maar kon haar niet vinden.

Ze stond op en ging verse koffie uit de espressomachine halen. ‘Darling, this machine and I don’t agree. Please be so kind and make me a cappuccino.’ Ze keek opzij en daar stond Grace Kelly. Zonder maren zette Carola de gevraagde bestelling om in een dampende beker melkkoffie en gaf die aan de kleine vrouw die bedankte en gelijk wegliep. Nippend aan haar eigen beker keek ze de vrouw na. Ze was veel kleiner dan ze aan tafel geleken had en zeker als je de hoge hakken wegdacht. Ze liep mooi, uiterst vrouwelijk en haar halflange haar golfde in het ritme van haar tred. Ze had prachtige billen en … Van schik was de koffie in het verkeerde keelgat geschoten en Carola proestte het uit. Zou zij?… Het kon haast niet anders, bedacht ze toen ze uitgehoest was. Ze voelde zich groeien. Als zo een mooie vrouw zo met haar de liefde bedreef… Wow!
Toen ze weer aan tafel zat zocht ze Grace Kelly op en probeerde haar blik te vangen maar dat was vergeefs. Ze was in gesprek met een voor Carola onbekende man en uiteindelijk verliet ze ook daarmee de zaal. Ze bleef aan haar tafel achter met 100%Pot die wat triestig voor haar uit zat te kijken.

‘Mooi weer voor een terugreis binnendoor’, probeerde Carola.
‘Moet je wel een auto hebben. Ik ben met de trein’, antwoorde de vrouw.
‘Waar moet je heen?’
‘Delfzijl.’ Ze keek met een loerende blik naar Carola die snel een besluit nam.
‘Het is je lucky day. Daar kom ik langs.’
‘Jaja, het zal.’ Ze keek Carola ongelovig aan.
‘Liever de trein?’
‘Eh nee! Ja zeg. Dat verwacht je toch niet?’
Carola lachte. ‘Ik ben een heel onverwacht persoontje. Half uurtje bij de voordeur met je koffer?’
‘Ja, nou eh, graag!’
Ze stelden zich voor en 100%Pot bleek Gwyneth te heten. ‘Zeg maar Gwen. Dat doet iedereen.’
‘Mooie naam, Gwyneth. Mag je best een beetje zuinig op zijn.’ Carola lachte erbij en stond op. ‘Zie ik je zo bij de voordeur.’

Terug op haar kamer pakte Carola haar koffer in en stopte het leren pakje in de reistas die ze erbij had gekregen. Ze wilde de tas al dichtritsen tot ze zich bedacht en de kleding terug tevoorschijn haalde, zich uitkleedde en het aantrok. Het was lekker weer en ze had zin om er een mooie tocht van te maken. Met koffer en handtas stond ze zo beneden aan de balie en Gwyneth zette grote ogen op toen deze met haar weekendtas beneden kwam. ‘Ga jij zo rijden?’
‘Waarom niet. Ik vind het wel passen bij mijn auto.’ Carola pakte haar koffer op en liep naar buiten, de parkeerplaats op. De tomaatrode Mercedes 230SL stond in al zijn klassieke schoonheid te glimmen en nadat de koffers achterin verdwenen waren openden ze de stoffen kap en reden weg in het welkome zonnetje. Het was al koud geweest maar met de kachel aan was het behaaglijk rijden.
‘Dit korte haar bevalt me prima’, begon Carola. ‘Geen hoofddoekje meer nodig.’ Haar lange stekels konden, geholpen door de gel, zonder moeite weerstand geven aan de wind.
‘Al jaren haal ik zelf een tondeuse over mijn koppie en dat bevalt best.’ Gwyneth streek met een hand over haar minuscule stekeltjes. Ook zij droeg een leren jasje maar daaronder de schijnbaar verplichte tuinbroek waaruit een pak shag omhoogstak. Carola kon nog net zien dat Gwyneth’s voeten in zware legerschoenen staken. Ze was niet al te groot en leek door haar korte haren van een afstandje wel de zoon van Carola. Ze zat stil en keek om haar heen. Gwyneth leek echter niets te zien maar met haar gedachten ver weg te zijn.

Ze reden over de kleinste weggetjes noordwaarts en de bochten eisten Carola’s aandacht op. Ze genoot van de auto, de omgeving en de blikken van de mensen als ze langs kwamen rijden. Bij een tankstop kochten ze een Ray-ban Wayfarer om het beeld af te maken en zo rolden ze langzamerhand richting Nederland. De wegen werden minder uitdagend en Carola deed weer een poging tot een gesprek. ‘Vond jij dit weekend zijn prijs waard?’
Het stekelkoppie draaide haar kant op, het gezicht redelijk uitdrukkingsloos. ‘Ik had er meer van verwacht.’
‘Met welk doel ben jij gegaan dan? Ik bedoel, ik ben zelf gegaan om eindelijk eens uit te vinden wat ik fijn en leuk vind zonder mij aan de voorkeuren van een partner aan te hoeven passen en ik moet zeggen, voor mij waren er toch wel een paar verrassende inzichten.’
Gwyneth’s gezicht klaarde op, blij als ze was dat het gesprek niet meer over haar ging. ‘En wat heb jij dan uitgevonden?’
‘Die wil ik je best vertellen maar voor wat hoort wat. Dan moet jij ook eerlijk vertellen wat jouw ervaring is.’ Het koppie betrok weer maar uiteindelijk stemde ze toch toe. ‘Ik dacht dat ik graag de baas wilde zijn’, begon Carola. ‘Iemand die haar grenzen kent maar achteraf heb ik het meest genoten van de vrouw die mij als eerste vond.’ Ze hield weer even haar aandacht bij het verkeer en sprak daarna verder. ‘Dit pakje is waarschijnlijk meer een soort beschermingsschild tegen alle bazige mannen dan dat ik zelf per se baas wil zijn.’
‘Je partner thuis is een bazig type?’
‘Wás een bazig typje. Hij heeft niets meer te vertellen.’
‘Oh?’
‘Hartstilstand in zijn slaap, uit en over. Hij ligt nu verstrooit op de hei.’
‘Je klinkt of je er niet erg onder rouwt.’
‘Ik was er toen best kapot van.’ Carola liet een lange stilte vallen. ‘Op gegeven moment ga je met andere mensen over hem spreken en kom je erachter dat hij helemaal niet zo’n fijne partner was.’
‘Da ’s mooi shit.’
‘En dan komt de boosheid. Op hem, wat natuurlijk onzin is en daarna op jezelf.’
‘Nee, dát is handig.’
‘Tuurlijk niet. Gelukkig komt daarna de berusting. En nu ben ik bezig mijn leven uit te stippelen. Ik ben 34 en financieel onafhankelijk. Alle tijd om te bedenken wat ik wil.
‘Kinderen, een gezin?’
‘Zeker weten. Al weet ik niet hoe dat gezin eruit zal komen te zien.’
‘Dat weet niemand toch?’
Carola lachte. ‘Dat is zo maar ik twijfel al aan mannetje vrouwtje op dit ogenblik.’
‘Niet doen joh. Met vrouwen is het ook alleen maar gezeur.’
‘Volgens mij wordt het jouw beurt om te gaan vertellen.’

‘Ik studeer in Groningen maar woon met mijn vriendin in Delfzijl.’
‘Je studeert nog? En dan kan je dit soort dingen betalen?’
‘Mijn pa betaald. Alles voor het geluk van zijn oogappeltje.’
‘Zo! Aardige pa heb jij.’
‘Valt wel mee hoor. Hij doet dit alleen maar om Famke en mij uit elkaar te trekken.’
‘Want?’ Carola keek even opzij en maakte oogcontact met een serieuze blik.
‘Hij vindt Famke te oud en te dominant.’
‘Hoe oud is jouw vriendin dan?’
’41.’
‘Ha, zo oud was Charles ook toen ik hem leerde kennen.’
‘En jij was?’
’19. Maar vertel verder. Waarom was je in Hotel Illimité?’
‘Eigenlijk een beetje net als jij.’
‘Je wilt je eigen weg vinden en proberen zonder gelijk aan een stigma vast te zitten?’
‘Ja, dat is het eigenlijk wel zo’n beetje.’
‘Maar vond je het niet eng om als lesbienne tussen die mannen in te liggen.’
‘Ach welnee. Ze vreten je niet op.’
‘Ze deden anders wel verwoede pogingen’, grapte Carola. Gwyneth lachte mee.
‘Viel mee. Ik ben natuurlijk wat jongensachtiger dan jij. Ik bedoel, tenzij je tussen mijn benen gaat graaien zal je niet snel voelen of ik jongen of een meisje ben.’
Carola keek nog eens goed naar Gwyneth. ‘Veel decolleté heb je niet nee.’
‘Zeg maar gewoon niets.’
‘Helemaal niets?’
Gwyneth trok haar jasje open en tilde haar t-shirt op. Haar ribben waren zowel onder als boven haar tepels te zien. Niet de minste vorm van een borst.
‘Tjee, apart.’
‘Ja nou.’ Ze sprak de woorden vlak uit.

‘Tijd voor lunch.’ Carola draaide de parkeerplaats bij een restaurant op en ze wandelden naar binnen. Ze vonden een tafeltje en bestelden uitsmijters. ‘Maar heb je nu een antwoord gevonden op je vraag?’
‘Ik vond het leuk om zelf initiatief te nemen en te doen waar ik zin in had. ’Gwyneth ’s ogen draaiden omhoog terwijl ze haar geheugen afzocht. ‘Gewoon dat ruiken, voelen, proberen en ook afgewezen worden was leuk en spannend.’
‘Ben je ook met mannen bezig geweest?’
‘Ha ja. Ik voelde lange haren en een gladde kin, dus ik liet mijn hand afdalen en vervolgens had ik een harde pik in mijn hand.’
‘Je schok zeker.’
‘Een beetje wel maar ik wist dat het kon gebeuren he.’
‘Wat deed je toen.’
‘Ik heb hem afgetrokken.’
‘En dat ging goed?’
‘Kreeg wel de indruk.’
‘Niet eng?’
‘Het was een van die gespierde gasten. Hij genoot er wel van.’
De bestellingen werden gebracht maar dat viel Carola niet op omdat zij met haar rug naar de keuken zat en ze vroeg juist op dat moment of Gwyneth ook nog met hem geneukt had. Ze werd heel kort rood tot de puntjes van haar oren, hervond zichzelf en terwijl ze het bord aannam antwoorde ze luchtigjes dat die spierbundel met een lul van twee handen lang haar onder de maat was. De oudere vrouw die bediende liet van schik bijna Carola’s bord op tafel vallen wilde zich verontschuldigen maar Carola negeerde haar volledig en speelde het spelletje mee door te antwoorden dat zoiets logisch was. Zelf vond ze zogenaamd twintig centimeter wel een beetje de ondergrens. De vrouw vertrok en terwijl ze hun eieren aansneden keken ze elkaar aan waarna ze het op een uitproesten maar uiteindelijk werden ze weer rustig en hernam Gwyneth zich als eerste. ‘Natuurlijk was het eng en raar en niets voor mij. Ik ben en blijf een pot.’
‘Dapper dat je dan doorgezet hebt.’
‘Vind ik achteraf ook wel van mezelf. Maar toch blij dat ik het gedaan heb. Kan nu zeggen dat ik ze gewogen en te licht bevonden heb.’ Pas toen ze de woorden uitgesproken had realiseerde Gwyneth zich wat ze zei en toen ze de blik van Carola zag proestte ze het wederom uit. Hiermee was het ijs definitief gebroken voor beiden en was geen onderwerp meer veilig. Terwijl ze aten spraken ze opvallend luchtig over alles wat er tijdens de sessie in het hotel gebeurd was waarna Carola afrekende en ze weer verder reden.

Het was al tegen twee uur en ze zaten nog ergens in de buurt van Boxtel. De zon scheen en het was druk als zonnige zondagen zijn. Ongehaast liet Carola zich met de verkeersstromen meerijden, nam de snelweg om over de A50 de rivieren te passeren en sloeg daarna weer af om binnendoor over de Veluwe verder te gaan. Ze spraken weer over relaties en de problemen die ze hadden of hadden gehad. Nadat ze het pontje over de IJsel hadden genomen werd Gwyneth stiller en uiteindelijk voelde Carola haar hoofd tegen de schouder leunen en was ze in slaap gevallen. Bij de volgende tankbeurt in Ommen werd ze weer wakker en toen Carola meldde dat ze vlakbij huis waren stelde Gwyneth voor daar te gaan kijken. Carola had het eigenlijk wel gehad en nu de zon al weer laag stond werd het al weer frisser en was de lol er wel van af. Ze meldde kort dat ze morgen dan wel verder zouden rijden en dat was voor Gwyneth geen probleem. Carola sloeg af naar Dalfsen en draaide uiteindelijk de grote oprit voor een flinke villa op. Uit het dashboardkastje haalde ze een afstandbediening en een dubbele garagedeur opende zich waarna ze zo naar binnen kon rijden en parkeren naast een veel nieuwere en grotere Mercedes. Ze pakten hun koffers en tassen en liepen het woonhuis binnen en via een grote hal met een statige trap naar boven. Carola wees de logeerkamer aan en verdween zelf in haar slaapkamer.

Ze was blij weer thuis te zijn en ze keek voor de laatste maal in een spiegel om haarzelf in het leren pakje te zien. Ja, het stond goed en het was opvallend maar nu was ze blij dat ze thuis was en trok het toch uit om vervolgens in een spijkerbroek en trui te schieten. Terug op de gang klopte ze op de deur van de logeerkamer.
‘Kom maar binnen hoor’, was Gwyneth ’s antwoord. Carola opende de deur en stond recht voor haar gast die naakt in de kamer stond. Met een handdoek de laatste druppels weg te vegen.
‘Oh sorry…’ Carola wilde al weglopen.
‘Kom op zeg. We hebben samen aan een orgie deelgenomen. Niet te moeilijk doen he?’ Carola draaide zich weer om en keek naar de slanke, jonge vrouw met het gemillimeterde haar. Ook haar schaamhaar was vrijwel weggeschoren op een heel klein streepje na en omdat ze geen borsten had zag ze er heel kwetsbaar uit ware het niet dat ze op haar linkerarm een grote tattoo had van een vogel. Ze zag Carola kijken en draaide de schouder om goed zicht te geven. ‘Dat is mijn albatros. Mijn symbool voor de vrijheid die ik wil behouden.’ Hij was mooi gezet en liep van de schouder tot voorbij de elleboog.
‘Het staat je mooi.’ Ze sprak de woorden liefdevol uit en die mistten hun uitwerking niet. Gwyneth werd rood.
‘Tjee, vind je dat echt?’
‘Het geeft een mooi tegenwicht aan je wat jongensachtige verschijning.’
‘Is dat een compliment?’ Gwyneth trok er een sip gezicht bij.
‘Je kiest er zelf voor om er met stekeltjes bij te gaan lopen. Dat kan ook anders.’
‘Da’s waar.’ Haar blik werd weer serieus. ‘Vind jij mij mooi, Carola?’ die bedacht zich geen seconde.
‘Ja ik vond jou een mooie vrouw.’ Daarna liet ze en stilte vallen. ‘En een aantrekkelijke en spannende vrouw.’ Ze schok een beetje van haar woorden maar was blij dat ze het gezegd had.
‘Zou jij met mij willen vrijen?’ Gwyneth bracht de woorden toonloos, als was het een academische vraag.
‘Dat lijkt mij heerlijk.’ Daar, ze had het gedurfd. Weliswaar in haar eigen huis, maar toch. Gelegenheid om te praten kreeg ze verder niet want Gwyneth stapte op haar af, pakte haar vast en trok haar mee naar het bed. Aangekleed en wel werd Carola op haar rug gelegd waarna de jongensachtige vrouw op haar klom, voorover boog en haar kuste. Carola voelde kleine handen die onder haar trui gingen, haar buik streelden en haar broek open maakten. Zelf kuste ze een zachte mond, een slanke hals en toen ze de kans kreeg de twee tepels die fier gegroeid waren, al had Gwyneth geen borsten. Trui en beha verdwenen en even later waren ze beiden naakt.

Carola had geen schroom meer. Na de afgelopen nacht was die voorgoed verdwenen en ze volgde haar hart in haar doen en laten. Ze kreunde van genot toen Gwyneth haar tepels kuste, was oprecht verrukt van het kusje op haar al vochtige spleetje en likte met oprechte aandacht het kutje van Gwyneth. Ze spraken geen woord, stopten geen seconde maar probeerden en deden alles wat ze konden bedenken. Gwyneth genoot van deze grote vrouw met die grote borsten die ze niet kon omvatten. Ze genoot van de geile reacties, het plezier in de seks om de seks. Zo anders dan Famke met haar eeuwige discussies en het beredeneren van elke handeling. Ze liet zich oppakken door Carola, kussen, likken, vingeren en ze wilde dat ze de grote dubbele dildo meegenomen had die ze thuis in een la had liggen. Carola had het ongetwijfeld leuk gevonden in plaats van een discussie beginnen over de mannelijke dominantie of zoiets die volgens Famke het speeltje symboliseerde. Uiteindelijk lag ze in 69 op Carola en bereikten ze met een gelijktijdig orgasme een soort apotheose. Geen woord spraken ze maar bij elke blik die ze wisselden twinkelden oogjes en lag er een lach op beider lippen.

Ze douchten samen en kleedden zich aan. Gwyneth meldde zich af bij haar vriendin die opvallend ongeïnteresseerd leek terwijl Carola afbakbrood in de oven stopte en soep opwarmde. Alsof er een deken van schaamte over hun heen lag wisten geen van beiden goed hoe verder te gaan. Wat had dit betekend? Was het alleen maar een soort afsluiting van een weekend? Was het een conclusie? Een begin van de toekomst? Ze aten zwijgend de soep met brood maar volgden elkaars bewegingen vanuit ooghoeken. Carola voelde zich stralen, als je dat zo zou kunnen uitdrukken. Dit was de seks geweest die ze zocht, lief, passievol, ongeremd en volstrekt gelijkwaardig. Ze keek verliefd naar Gwyneth die met een arm om haar kom heen als wilde ze de soep beschermen tegen diefstal deze zat op te eten. Na afloop stond ze op en ging koffie zetten, niet wetende dat ze werd nagestaard door een jonge vrouw die verlekkerd keek naar deze grote en wat weelderige vrouw die voor haar alle schroom had laten varen en zich helemaal aan haar, het bijna-jongetje zonder borsten had overgegeven. Ze dronken hun koffie en spraken nog steeds geen woord. De oude staartklok produceerde het enige geluid dat hoorbaar was in de kamer. Het getik van elke seconde werkte aan de ene kant rustgevend maar was aan de andere kant ook als het aftellen voor de volgende ronde. Uiteindelijk was het Carola die de ban verbrak.

‘Ik zou het fijn vinden als dit niet eenmalig was.’ Carola zat met rode konen terwijl ze de woorden uitsprak. Gwyneth zette de mok op tafel en nam de grote handen van Carola in de hare waarna ze opkeek.
‘Ik zou het ook erg fijn vinden als dit niet eenmalig was.’ Carola sprak geen woord maar haar vochtige ogen vertelden genoeg. Gwyneth pakte haar telefoon en begon te bellen terwijl ze opstond. Carola keek ademloos toe hoe Famke verteld werd dat de doodgebloede relatie nu volledig tot een einde was gekomen en dat Gwyneth haar spullen zou komen ophalen. Er was weinig weerwoord en er klonk weinig emotie in de stem van de kleine vrouw tot ze afsloot en Carola de tranen op de wangen zag. ‘Ze had het aan zien komen, vertelde ze. Ze had het al verwacht.’ Ze veegde de tranen weg en hernam zich. ‘Ze wil er niet eens voor vechten. Alsof ik het niet waard ben.’ Carola dacht terug aan Charles en bedacht zich dat deze zich waarschijnlijk net zo gedragen zou hebben. Ze nam Gwyneth in haar armen en troostte haar. Een arm om haar heen terwijl ze haar op schoot liet zitten. ‘Ik zal om je vechten als het ooit zo ver komt lieverd. Ik denk dat je de wereld waard ben.’ Hun ogen vonden elkaar en de passie laaide weer op, ditmaal verbeeld met een kus die geen einde wilde kennen maar uiteindelijk maakte Gwyneth zich weer los en pakte nogmaals haar telefoon. Het gesprekje was kort: ‘Papa, je had gelijk. Dankjewel!’

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen