Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Oktober 2015.

‘Het wordt tijd dat jij achter je pc vandaan komt en er op uit gaat. Zo blijf je alleen.’ Meindert kon zijn broertje in zijn hart geen ongelijk geven. Ooit had hij voor zichzelf bedacht voor zijn dertigste getrouwd te zijn en nu was hij eenendertig. Hij ging er wel eens op uit. In het weekend ging hij af en toe naar Amsterdam en zocht een prostituee op. Neuken was toch bevredigender dan trekken maar hij had al twee keer platjes opgelopen en was daardoor toch altijd wat huiverig geworden. Gewoon proberen een vrouw te versieren in een kroeg of disco was nooit op iets uitgelopen. Hij sloeg dicht, zij domme dingen of maakte zichzelf in zijn ogen zo belachelijk dat hij wegvluchtte voor welke vonk dan ook over kon slaan. En zo was hij op zijn vierentwintigste op de Wallen terechtgekomen en had zich door een vrouw haar peeskamertje in laten trekken. Ze was lief geweest en hij had nooit spijt gehad van de honderd euro die het gekost had.

Meindert verloor de discussie met zijn broertje Theo en nog diezelfde morgen vonden ze op internet aankondigingen voor vrijgezellenavonden. Uiteraard stribbelde hij tegen en kwam met elke smoes die elke vrijgezel te binnen schoot maar dat was een achterhoedegevecht en hij wist het. En zo kwam Meindert uiteindelijk terecht in dit anonieme zaaltje in een anoniem stadje en zat hij aan de bar met een bitter lemon voor zijn neus. Hij had zijn best wel gedaan hoor. Hij was naar de kapper geweest, had zijn baard laten staan en getrimd. In een trendy winkel had hij zijn kleren gekocht en voor veel te veel geld had hij een nieuw luchtje gekocht. Hij zag er nog steeds goed uit. Het fietsen had hem in een goede conditie gebracht en daarom kreeg hij deze avond ook alle aandacht. Elke vrouw die binnenkwam gunde hem meer dan een enkele blik en er waren er al velen geweest die voor een praatje naar hem toe kwamen maar toch kon Meindert niet juichen. Of ze nu jonger, ouder, dik of dun waren, dat maakte hem niet zo veel uit maar zodra ze begonnen te praten haakte hij af, afgeknapt op de lege algemeenheden die hij zo verfoeide. Hij kon niet over de onderwerpen van DWDD praten of het weer of de nieuwste trends want het interesseerde hem gewoon niet. Zo liep elk gesprekje dood, ebde de belangstelling weg en kon Meindert zijn gedachten weer de vrije loop laten.

De avond liep af en mensen vertrokken. Uiteindelijk had hij best een aardige avond gehad met twee andere programmeurs over ideeën voor een nieuwe App. Tegen middernacht had hij bij een rondje zijn bitter lemon omgewisseld voor een gin-tonic en was hij losser geworden, had zich zelfs mee laten slepen naar de dansvloer maar klik met een van de dames kwam daar niet uit en nu was het voorbij. In de hal vond hij zijn jas en terwijl hij die aantrok zag hij een vrouw worstelen om bij een jasje te komen die veel te hoog op een rek was gelegd. Gedienstig pakte hij ongevraagd het jasje en hield deze voor haar op waarna ze in een moeite haar armen door de mouwen stak.
‘Dank u.’
‘Graag gedaan.’ Pas toen draaide ze zich om en keek hem aan terwijl ze lachte. Ze was wat ouder en Meindert meende haar gezicht al eerder gezien te hebben.
‘De wereld is niet meer gemaakt voor mensen zoals ik.’ Meindert zat bij zijn gedachten alweer bij een idee voor zijn App en liep naar buiten, de parkeerplaats op. De vrouw liep naast hem tot ze bij een rode mini stopte en instapte. Zijn kleine Mazda stond iets verder en gedachteloos liep hij naar zijn auto, stapte in en reed weg. Twee stoplichten verder stond hij naast haar en bij het optrekken zag hij nog even haar gezicht en weer was er het vage gevoel dat hij haar eerder gezien had. Klein, slank, kort, blond haar… Tegen drie uur lag hij in bed en viel gelijk in slaap. Morgen moest er weer gefietst worden.

September 2001.

‘Laat ik mij voorstellen.’ De nieuwe lerares stond manmoedig voor de klas en er klonk geen spoortje angst in haar stem. Dat was maar goed ook. Klas 5C stond onder de docenten bekend als een stel etterbakken. Het was een vergaarbak van inwilligen, halve autisten, aanstaande drop-outs en andere jongens en meisjes in deze hoogste klas van deze HAVO. Ze was 26 en had haar studie in hoog tempo doorlopen waarna ze geworden was wat ze wilde: lerares geschiedenis. ‘Mijn naam is Terpstra, Inge Terpstra, om volledig te zijn maar dat mogen jullie vergeten. Voor jullie ben ik mevrouw Terpstra.’ Wederom die besluitvaste stem en ogen die haar woorden ondersteunen. Ze was niet eens groot. Met 1.6o hield het wel op en ze was slank. Haar niet zo trendy jeans en flodderblouse konden niet maskeren dat ze een goed figuur had. Haar donkere haar was lang en met een simpel elastiekje tot een paardenstaart gebonden. Ze praatte vlot door maar Meindert achterin luisterde al niet meer.

Meindert was afgelopen zomer met zijn ouders mee geweest naar Oostenrijk, niet het populaire Tirol maar zoals gebruikelijk had zijn vader een stuk land ontdekt waar alles goedkoper was: het landelijke Stiermarken. Drie weken met zijn ouders en broertje in een dorpje waar in de basis niets gebeurde en er behalve een zwembad niets te doen was. Hij had aanspraak gehad aan de lokale jongens en meisjes maar er was niets echt spannends gebeurd, geen blijvende vriendschappen of ontluikende liefde. Ze hadden veel gekaart om hele of halve schillingen, wat rondgereden op brommers en dat was al. Niet dat het niet gekund zou hebben. Meindert was slank, sterk en sportief. Hij rookte, dronk bier en kon best een aardige grap vertellen maar naar de meisjes blokkeerde hij, bang zijn gevoelens te tonen. Pas in bed als hij masturbeerde durfde hij zijn gevoelens onder ogen te komen en het waren slechts zelden zijn leeftijdgenootjes die het onderwerp van zijn fantasie waren.

‘Meindert, wil je ons vertellen waar jullie vorig jaar opgehouden zijn?’ Van verre hoorde hij zijn naam genoemd en met een schok kwam hij weer in de realiteit. Zijn hersens schoten terug naar eind juni en hij keek in zijn aantekeningen.
‘Het communisme’, mompelde hij zo zacht dat de halve klas het niet kon verstaan, laat staan mevrouw Terpstra en hij verwachtte al weer een sneer naar zijn hoofd te krijgen maar schijnbaar kon ze liplezen want ze nam moeiteloos over.
‘Het communisme, dat heb ik ook doorgekregen dus het zal wel kloppen. Dank je Meindert.’ Ze maakte kort oogcontact en hij werd rood waarop ze snel haar blik afwende en aan de slag ging. ‘Om het communisme goed te begrijpen moeten we de arbeidsomstandigheden van de vroege fabrieken kennen … Ze liet foto’s zien op de overheadprojector, maakte korte opsommingen op het bord en betrok willekeurig jongens en meisjes bij de stof. Grappenmakers werden met een korte sneer op hun plaats gezet en het eerste mobieltje dat piepte kon direct ingeleverd worden. Wie niet beter wist zou denken dat er een zeer ervaren docente voor de klas stond in plaats van een jonge vrouw die in haar eerste week zat.

Meindert lette wel op maar niet echt op de lesstof. Als mevrouw Terpstra voorover boog naar haar lessenaar viel haar ruime blouse dermate naar voren dat een stukje van een groene beha te zien was en nog meer, ze bleek een paar redelijk grote borsten te hebben. De les ging hem in feite veel te langzaam en hij begon al weer aan zijn favoriete bezigheid, het tekenen van doolhoven op de achterzijde van zijn fijne ruitjespapier dat hij voor alle vakken gebruikte. De vijftig minuten vlogen zo ook om en bij de zoemer was hij blij dat ook deze les weer afgelopen was. Nog een paar maanden en dan zouden de eerste tentamens komen. Hij maakte zich geen zorgen en dat was terecht. Leren was het probleem niet bij jonge mensen als Meindert.

Oktober 2015

Meindert werd wakker en bedacht zich wie die vrouw was gisteravond. Zijn oude lerares geschiedenis. Het duurde even voor hij er weer een naam bij had. Jezus zeg, dat was het onderwerp van heel wat natte dromen geweest realiseerde hij zich nu en ze was nog steeds mooi, al had het korte haar hem belet gelijk de connectie te maken. Zijn ochtenderectie werd er niet kleiner op en vrijwel automatisch trok hij zijn boxer naar beneden en omvatte zijn pik. Rustig en ongehaast begon hij te trekken, zich voorstellende hoe mevrouw Terpstra zich voor hem uitkleedde en haar blouse open knoopte terwijl ze heupwiegend voor hem draaide. Hoe ze haar stevige borsten liet zien en uiteindelijk naakt op hem kwam zitten en zo ver doorschoof dat de vraag om oraal plezier niet meer uitgesproken hoefde te worden. Ze was licht en zijn handen tilde haar moeiteloos tot voor zijn mond waarna hij haar voorzichtig op haar vochtige lipjes kuste die mede door haar gespreide houding moeiteloos opengingen. Zijn tong had effect en ze kwam snel klaar waarna ze hem dezelfde dienst bewees. Haar warme mond, de ogen die hem verleidelijk aankeken…

Fel schokkend kwam Meindert klaar. De klodders sperma kwamen tot ver voorbij zijn navel en hij hapte naar adem terwijl zijn hart in een woest tempo sloeg. Nog even bleef hij liggen om bij te komen maar daarna stond hij op en ging douchen. Zijn gedachten alweer bij de fietsroute waar hij zin in had. Eenmaal op de fiets ging het lekker. Hij had er zin in moeiteloos hield hij zijn vaste tempo vol. Het weer was nog goed en dus waren er veel meer toerrijders op de paden. Na verloop van tijd bedacht hij zich dat hij elke vrouw bekeek of het niet toevallig mevrouw Terpstra was. Zou ze nog steeds les geven? Was ze echt nog vrijgezel? Zou hij een kans maken? Wanneer was er weer zo’n avond? Zou ze te vinden zijn op Facebook? Wat was haar voornaam ook al weer? Bij de koffietent vijftig kilometer verderop stopte hij en omdat de zon scheen bleef hij buiten op het terras zitten en genoot van de hamburger met friet die hij naar eigen zeggen wel verdient had. Zijn gedachten waren ondertussen weer naar zijn werk gegaan en zo kon het gebeuren dat hij weer op zijn fiets wilde stappen en niet oplette waardoor zijn keiharde fietsschoen de arm van een passant raakte. ‘Hé, let jij eens op!’

Meindert schok uiteraard en stapte weer naast zijn fiets om zich te verontschuldigen. Pas op dat moment viel het kwartje, draaide zich om en keek recht in het gezicht van Inge Terpstra. Zelfs haar voornaam was hem weer te binnen geschoten al realiseerde hij zich dat niet eens op dat moment.
‘Jij!’ Meer kon Meindert eigenlijk niet uitbrengen maar gelukkig was haar antwoord niet veel beter.
‘Meindert de Jong, klas 5c van 2001. Die stille achteraan.’ Naast Inge Terpstra stond een jongere vrouw van Meinderts leeftijd die Inge vragend aankeek. ‘Geloof het of niet maar gisteravond hielp deze ex-leerling mij nog galant in mijn jasje.
‘Je herkende mij gisteren al?’ vroeg Meindert.
‘Niet echt. Een vage bekende, meer niet.’
‘Wanneer dan wel?’
De jongere vrouw naast Inge onderbrak kort de conversatie. ‘Ik loop door Inge. We zien elkaar zo wel weer.’ Meindert werd door de vrouw genegeerd.
‘Is goed’, antwoorde Inge ongeïnteresseerd en richtte zich weer op Meindert. ‘Op de weg terug toen ik bijna thuis was.’ Ze liet even een stilte vallen. ‘En jij? Jij zei ook niets vannacht.’
‘Ergens in mijn slaap is het kwartje gevallen. Je haar is anders. Vanmorgen realiseerde ik het me pas.’ Wat er daarna gebeurde hield hij wijselijk voor zich. Ze keken samen de vrouw na die nu snel wegliep.
‘Een zusje?’
‘Nee, ze is mijn vriendin, of niet meer. Ik weet het niet meer.’ De zucht die Inge er op liet volgen sprak boekdelen. Het duurde een tel voor Meindert de consequenties van die zin doorhad.
‘Je bent een pot?’ Hij kon zich wel voor zijn kop slaan, nog voor hij de woorden uitgesproken had. Natuurlijk is ze geen pot. Wat zou ze anders gisteravond in dat zaaltje moeten? Inge keek hem bestraffend aan.
‘Ik kan het geen fraaie term vinden en nee, ik ben geen lesbienne maar ze is wel mijn partner. We wonen hier.’ Meindert was compleet overdonderd door alle info die hem in iets meer dan een minuut was toegeworpen en had een blik in zijn ogen die een mengeling van ongeloof en paniek uitdrukte. Hij stond nog steeds met zijn fiets dwars op het trottoir en blokkeerde de doorgang. ‘Zet je fiets weg, dan trakteer ik je op een koffie.’ Zonder tegensputteren zette hij zijn fiets weer terug tegen het muurtje dat de afscheiding vormde naar het terras van de koffietent en ze vonden een tafeltje. Nog voor de bestellingen gebracht werden stak ze van wal.

‘Ik weet eigenlijk niet eens waarom ik je dit vertel maar goed… Toen ik geschiedenis studeerde zat ik in een studentenhuis. Zo groen als gras ben ik naar Amsterdam vertrokken en kwam daar terecht in een nogal vrij leven. Het huis waar ik zat bleek een nogal radicaalfeministisch bolwerk te zijn en mannen waren echt taboe. Nou vond ik dat niet echt erg, mijn ervaringen op school met vriendjes waren ook niet al te best.’ Een meisje bracht twee koffie en Meindert pakte zijn kopje terwijl hij zijn ogen op Inge gericht hield. Geef haar alle aandacht, bedacht Meindert. Nooit vergeten.
‘Ga verder Inge, foute vriendjes…’ Inge lachte vriendelijk.
‘Ik had al jong een goed figuur en dus alle aandacht maar ik trof telkens de eikels die alleen maar mijn tieten wilden zien of meer.’ Meindert voelde zich ongemakkelijk.
‘Uiteindelijk ben ik in dat studentenhuis een relatie aangegaan en dat duurde tot zij een jaar voor mij klaar was en vertrok naar het buitenland.’
‘Balen natuurlijk?’ Meindert verbaasde zichzelf doordat hij gewoon vanuit zijn hart zijn belangstelling durfde tonen.
‘Ach ja, op dat moment wel maar ze heeft me ook geholpen mezelf te zijn en mijn studententijd prachtige jaren laten zijn. We zagen het aankomen en hebben bewust afscheid genomen zonder ruzie.’
‘Kan dat?’
‘De laatste avond samen hebben we gevreeën tot we niet meer konden.’ Inge realiseerde zich dat ze intieme ontboezemingen pleegde tegen een ex-leerling en werd rood. ‘Zit ik dit echt tegen jou te vertellen?’
‘Maak je geen zorgen. Ik roddel niet.’
‘Dat is je geraden.’ Er verscheen een lach op haar gezicht. ‘Ik geef je met terugwerkende kracht en onvoldoende.’
‘Je doet maar.’ Meindert trok voor een moment een extreem brede lach tevoorschijn. ‘Ga verder Inge.’
Ze keek verrast op. ‘Dat je mijn voornaam nog weet’. Dat haar vriendin ook haar voornaam had genoemd waren beiden eigenlijk vergeten.
‘Ik heb een goed geheugen. Je had ook een relatie toen je begon met lesgeven?’
‘Nee, ik heb Inez pas een paar jaar terug leren kennen maar het gaat niet fijn.’
‘Jammer voor jullie. Diepe problemen?’ Meindert verbaasde zichzelf met zijn blijk aan inlevingsvermogen.
‘Het oude liedje. Ik wil kinderen en ben ondertussen 39.’ Met een schok realiseerde Meindert zich dat hij nadacht over een partner waarbij de kans op een gezin al bijna verkeken was. In een klap voelde hij zich geen jongeman meer.
‘En Inez heeft er geen zin in?’
‘Nee’, beaamde Ingrid. ‘Inez wil wereldreizen maken en stappen en van alles en nog wat.’
Meinderts ogen knepen samen toen hij haar aankeek. ‘Was je wegens die kinderwens gisteravond op dat feest?’ Inge kleurde weer een beetje en probeerde zich even te verschuilen achter haar kopje koffie maar het laatste druppeltje was al weg.
‘Ja, nee, misschien. Een overweging, laten we het daarop houden.’
‘Weet je’, begon Meindert. ‘Ik zou me daar nog iets bij voor kunnen stellen ook.’
‘Wat kan jij je voorstellen?’
‘Dat de kinderwens zo hevig kan zijn dat je alle opties serieus in overweging neemt.
‘Inez en ik hadden al besloten uit elkaar te gaan. Ze gaat reizen en wil gewoon vrij zijn.’
‘… En laat jou met de brokken van een volgende gebroken relatie achter’, vulde Meindert aan.
‘Zo moet je dat niet zien. Ook met Inez heb ik veel gelukkige momenten gehad en ze heeft mijn leven verrijkt. Wil jij trouwens nog een koffie?’ Meindert knikte slechts en wenkte de bediening, wees op zijn koffiekopje en stak twee vingers op. De boodschap werd met een vriendelijke knik ontvangen en Inge vervolgde. ‘It’s better to have loved and lost then never to have loved at all.’ Dit onderwerp werd Meindert te ongemakkelijk en snel schakelde hij over.
‘Geef je nog steeds les?’
‘Ja joh, zalig. Nog steeds ga ik elke morgen met plezier naar school. En jij? Wat is er van jou geworden?’
‘Senior App designer bij een grote firma.’
‘Zegt me helemaal niets.’
Je hebt een smart Phone?’
‘Ja’
‘Die appjes die daarop draaien’
‘OK, stoer. Ken ik er een die jij gemaakt hebt?’
‘Waarschijnlijk niet. Ik doe alleen bedrijfsspecifieke toepassingen.’
‘Leuk om te doen?’
‘Ja hoor. Veel klantcontacten en vrijheid van handelen.’
‘En privé’
‘Ik ben single’
‘Ja duh! Maar wel een eerdere relatie gehad?’
Het was Meinderts beurt om zich ongemakkelijk te voelen maar na de bekentenissen van Inge durfde hij niet te ontkennen of te liegen zoals hij meestal deed. ‘Nee. Het is er nooit van gekomen.’
‘Nooit van gekomen?’ Haar stem klonk redelijk hatelijk. Het is geen dingetje dat je er op een verloren middag er even bij doet. Geen cursus boetseren of zo.’
‘Dat snap ik ook wel.’ Meindert voelde zich terecht aangevallen maar wist ook wel dat hij terecht aangevallen werd.
‘Is dat zo? Ik zag je zaterdagavond wel zitten aan de bar samen met je lotgenoten. Wou je blijven wachten tot we je komen halen? Dan zou het best wel lang kunnen duren hoor. Waarom bleef je daar schuilen achter je frisdrank?’

Meindert zweeg. Binnen een paar minuten was Inge doorgedrongen tot de kern van zijn probleem, angst. Angst om af te gaan, een blauwtje te lopen, niet cool te zijn. Maar op dit punt durfde hij nog niet in te gaan. Hij besloot zich nog één maal te verweren. ‘Ze zeggen altijd dat je het weet als je de ware tegenkomt. Nou, dat is nog niet gebeurd.’
‘Ach wat’, Inge reageerde nog steeds fel, bijna boos. ‘Denk je dat de ware voor jou zal verschijnen met en aura om hem of haar heen? Of dat er een pijl in neon boven die persoon hangt?’ Ze zweeg even als om hem gelegenheid te geven te antwoorden al wist ze wel dat hij niets zou zeggen. ‘Een relatie is als het leven. Je duikt er in, geniet er van, past je aan, geeft, neemt en wordt zo een rijker mens. Met aan de zijlijn toekijken kom je niet verder hoor!’

Ze zwegen beiden en dronken hun koffie op. Meindert keek naar Inge en vroeg zich af hoe het kwam dat deze mooie vrouw zo veel interesse had in hem.
‘OK slimmerd.’ Het was Inge die het woord nam. ‘Dit is het moment om te besluiten naar huis te fietsen, mij en mijn woorden te vergeten en verder te gaan op jouw manier…’ Ze liet bewust een stilte vallen. ‘Of je vraagt mijn telefoonnummer om een afspraak met mij te kunnen maken. Je weet wie ik ben en wat mijn wensen zijn. Wil je verder pak dan nu je telefoon.’ Overdonderd pakte Meindert zijn telefoon en sloeg het nummer op wat Inge hem gaf. ‘Ik hoor wel van je.’ Ze stond op en boog zich naar hem toe. Hij verwachtte niet meer dan een kusje op zijn wang maar ze kuste hem vol op zijn mond, wachtte zijn reactie niet eens af, draaide om, liep het terras af en de straat in.

Tegen de tijd dat Meindert afgerekend had was Inge verdwenen en Meindert stapte op zijn fiets. De wind was aangetrokken en blies hem naar huis toe maar hij merkte het nauwelijks. Sterker nog, een storm recht van voren had geen verschil gemaakt. Meindert zat bij Inge met al zijn gedachten. Een mooie vrouw met een kinderwens. Ze was intelligent, knap, doortastend, eigenlijk alles wat hij in een vrouw zocht maar hoe oud was ze wel niet? Ze moest toch wel veertig zijn. Nou én? Een stemmetje in hem zei Meindert niet zo moeilijk te doen. Hoe zou het zijn om binnen een jaar vader te zijn? Zijn gedachten gingen door en overal zag hij problemen maar problemen oplossen was zijn werk. Geen enkel punt was onoverkomelijk en uiteindelijk stopte hij op tien kilometer van zijn huis, pakte zijn telefoon en drukte het nummer. Het bleef lang overgaan en hij wilde al ophangen tot er uiteindelijk toch opgenomen werd.
‘Met Inez die Inges’ telefoon maar weer opneemt omdat ze met haar handen in het gehakt zit.’
Meindert was gelijk stil maar vermande zich uiteindelijk. ‘Ja eh, Meindert hier. Ik probeer dus Inge te pakken te krijgen.’
‘Komt ze.’ Van verder weg hoorde ze Inez tegen Inge spreken. ‘Je nieuwe lover aan de lijn. Die laat er ook geen gras over groeien. ‘
‘Houdt hem even tegen mijn oor, wil je schat?’ Ook Inge klonk even van ver maar daarna duidelijk.
‘Hé Meindert. Je hebt je besluit genomen zo te horen. Wat als je hier komt om zaterdag rond een uur of twaalf. Kan je mooi helpen Inez spullen te verhuizen.’ Ze gaf het adres op dat Meindert direct in zijn telefoon zette waarna Inez weer aan de lijn kwam. ‘Tof dat je wilt helpen, tot zaterdag! Als laatste hoorde hij een geluid dat hij pas herkende toen ze al had opgehangen. Ze gaf hem een kus door de telefoon. De laatste kilometers naar huis was hij al vergeten voor hij zijn fiets in de berging gezet had. Waar was hij aan begonnen?

Inez keek Inge aan terwijl ze de telefoon weglegde. ‘Wat ben je van plan met hem?
‘Wat is er mis met hem?’
‘Inge! Het is een vent!’
‘Ja, en volgens mij een heel lieve, bescheiden, vriendelijke en wat verlegen uitvoering.’
‘Het blijft een vent.’
‘Je weet dat ik niets tegen mannen heb.’
‘Ja maar ik wel.’ Inez zou willen stampvoeten om haar argument kracht bij te zetten maar ze wist drommels goed dat ze haar keuze gemaakt had en dus geen stem meer in het geheel.
Inge beperkte zich door haar aanstaande ex-vriendin daar kort aan te herinneren: ‘En jouw beurt is voorbij liefje. Dit is mijn leven.’
Dit werd het begin van een lange discussie met een voorspelbare afloop. Voor Inez opgaf was hadden ze niet alleen ondertussen gegeten maar ook de afwas gedaan en de koffie op.
‘Het is en blijft mijn lijf, mijn leven en mijn besluit’ Daarmee was de kous af.

Waar was hij aan begonnen? Die vraag bleef de hele week door hem heen spelen maar antwoorden kreeg hij niet. Hij bekeek het adres met streetview, het was een gewoon rijtjeshuis in een vrij nieuwe wijk. Hij googlede haar en zocht op facebook maar meer dan een naam en foto kon hij niet vinden. Uiteindelijk vulde zijn werk de lege uren en was het zaterdag voor hij er erg in had. Omdat er verhuist moest worden had hij een oude jeans en een trui aangetrokken met een paar oude sportschoenen er onder. Vol verwachting reed hij naar het opgegeven adres. De straat was geblokkeerd door een bus die dubbel geparkeerd stond met de achterdeuren wijd open. Meindert reed achteruit tot hij een plek vond en parkeerde. Ondertussen zag hij dat de dames met een grote kast naar buiten kwamen en Inge duidelijk moeite had de last te dragen. Op het moment dat ze hem zag aan komen lopen zette ze de zware onderzijde van de kast neer en keek hem verheugd aan. ‘Kom jij even precies op tijd.’ Meindert lachte en zonder verder een woord of andere begroeting te geven pakt hij de helft op waarna de dames de bovenzijde oppakten en zo tussen de auto’s door naar het busje liepen. Er stonden al planten en vele dozen in maar de bus was groot en zodoende kon er na de kast nog een bureau van zolder, een kleine bank, een paar stoelen en een bed bij in. Een half uur later kreeg hij een kus van Inez op zijn wang die vervolgens wegreed waarna Inge en Meindert naar binnen gingen.

In de gang stapte Inge de trap op naar de tweede tree waardoor ze op gelijke ooghoogte kwamen en draaide zich om. Ze sloeg haar armen om hem heen en kuste hem op de wangen. ‘Welkom in mijn huisje.’ Onwennig sloeg hij zijn armen om haar heen en beantwoorde haar kussen. Ze stapte vervolgens weer de treden af en liep hem voor, de kamer in. Het was een gezellige kamer met veel blankhouten meubels, een zwartplavuizen vloer en een paar grote Perzische tapijten. Inge liep direct door de open keuken in. ‘Jij ook koffie?’
‘Lekker ja, graag.’ Meindert ging aan de grote tafel zitten en maakte oprechte complimentjes over de inrichting. Ondertussen had hij het warm van het sjouwen en de koffie hielp ook niet hem af te koelen. Inge was er niet veel beter aan toe en zij trok als eerste haar sweater uit. Meindert wachtte niet af en volgde gelijk het voorbeeld. Zo zaten ze beide in T-shirt aan de koffie terwijl ze de inrichting bespraken. Na de benedenverdieping werd Meindert meegesleept naar boven om de rest van het huis te bekijken. Of hij nog even wilde helpen een kast te verplaatsen? Gedienstig ging hij aan de slag en even later waren ze bezig een grote kleerkast leeg te ruimen en te verplaatsen naar de slaapkamer. Hij verbaasde zich over de hoeveelheid kleding en Inge verontschuldigde zich. Het was de invloed van Inez geweest. Het bed in de slaapkamer had twee nachtkastjes en een laadje van een van hen stond wijd open. Er lagen een paar dildo’s en vreemd gevormde speeltjes in die ongetwijfeld hetzelfde doel hadden. Inge zag hem kijken maar deed geen poging het laadje kuis te sluiten.
‘Wat had je dan verwacht met twee vrouwen samen?’ Ze bracht het met een open lach en daarmee was de kous af. Meindert probeerde zich een beeld te vormen van Inge met die speeltjes aan de gang en kreeg het nog warmer maar durfde niet eens op het onderwerp in te gaan. Ondertussen worstelde hij wel met een onwillige schuifdeur die terug in zijn rails moest. Na de kast moest er nog een logeerbed verplaatst worden en daarna volgden er nog stoelen, lampen en kastjes die van kamer naar kamer moesten. Uiteindelijk was Inge helemaal tevreden en stelde ze voor er een biertje op te nemen. ‘Of zullen we eerst even douchen? Dat is wel zo lekker. Gebruik jij de logeerkamer maar. Handdoeken vind je in badkamer.’ Zonder verder acht op hem te slaan kleedde ze zich helemaal uit en liet naakt de badkamer in. ‘Als je snel bent zal ik je rug boenen.’

Meindert was met stomheid geslagen. Was het nu de bedoeling dat hij samen met haar ging douchen? Naakt behalve zijn boxer stond hij te treuzelen tot vanuit de geopende badkamer haar stem klonk. ‘Kom je nog?’ Hij was blij dat hij geen volledige erectie had gekregen van de situatie en nam het besluit dapper door te zetten. Hij trok zijn slip uit en stapte de badkamer in waar Inge al met zeep en washand in de aanslag klaarstond. Alsof het de normaalste zaak van de wereld was zeepte ze hem overal in met de professionele hand als ze jarenlang in de verzorging zat. Nadat hij volledig ingezeept was kreeg hij washand en zeep in de handen gedrukt met de order haar schoon te boenen en vooral geen plekje te vergeten. En zo ging hij over borsten en billen, haar armen en benen langs om uiteindelijk bij haar zorgvuldig kaalgeschoren heuveltje te eindigen. Ze had een prachtig lichaam met een heel gave huid waaraan de jaren nog niet zichtbaar waren in zijn ogen maar hij durfde nauwelijks iets te zeggen tijdens deze exercitie. Ze spoelden af en daarna kreeg hij een handdoek aangereikt. Meindert was ondertussen zo ver aan de situatie gewend geraakt dat hij zich zonder schroom afdroogde en daarna haar bekeek.

‘Je bent niet alleen mooi, je hebt ook een prachtig lichaam Inge.’ Hij had al vaker over deze zin nagedacht en was blij hem eindelijk te kunnen gebruiken. Het werkte. Inge keek hem aan met rode konen.
‘Dat is een mooi compliment Meindert. Ik mag trouwens wel zeggen dat jij ook niet verkeerd bent opgedroogd.’ Meindert was slank en gespierd met harde bil- en beenspieren en een beschaafd wasbordje. Ze liet haar handdoek vallen pakte zijn hand. ‘Ik had dit voor later willen bewaren maar eerlijk gezegd…’ Ze trok hem mee de slaapkamer in en ging op de rand van het bed zitten. ‘Bedenk dat je de eerste man bent waarmee ik vrij.’ Zonder verder zijn reactie af te wachten liet ze zich achterover op bed rollen en trok hem naast zich. Meindert was blij tot in zijn tenen. Op de wallen hadden ze nooit tijd. Je moest zo snel mogelijk klaarkomen en dan weer weg. Zo ging dat en nu mocht hij strelen, kussen, plagen en alle tijd nemen en dat deed hij. Voor het eerst liet hij zijn tong tussen haar geopende lipjes gaan en rook en proefde hij ware opwinding van een vrouw. Ze gaf aanwijzingen hoe te vingeren en kwam telkens weer met kleine kreuntjes of kort aangehouden krampjes klaar. Uiteindelijk wisselden ze van rol en moest hij op zijn rug liggen.

Zijn erectie was er al voorzichtig omvatte zij de harde, geaderde schacht. ‘Vertel me maar wat ik moet doen en hoe.’ Nooit eerder had Meindert dit gedaan en het kostte hem moeite de woorden uit te spreken. ‘Pak hem maar vast, hij is niet van suikergoed… Ja, je mag zo hard knijpen als je kunt, dat is best lekker… En nu rustig bewegen. Ga maar een stukje op en neer…’ Ze volgde zorgvuldig zijn aanwijzingen en zag hoe zijn eikel vrijkwam vanonder de voorhuid vandaan.
‘Is het lekker zo?’ Inge klonk onzeker.
‘Echt wel.’ Ondertussen vroeg hij zich af hoe ver ze zou gaan. Vrijwel gelijk bukte ze voorover en kuste zijn eikel zachtjes.
‘He, dat is echt ziltig.’
‘Niet vies?’
‘Anders dan een vrouw maar ook apart en opwindend.’ Heel zachtjes liet ze haar vochtige lippen over zijn eikel zakken en liet haar tong over de paarse huid gaan. Meindert schok. Dit was wel heel lekker.
‘Als je zo doorgaat ga ik heel snel komen hoor.’ Ze opende haar mond en keek op.
‘Heb jij condooms?’
Meindert kon zich wel voor zijn kop slaan. Nooit had er aan gedacht dat dit zou gebeuren tijdens een verhuisdagje. ‘Nee’, sprak hij naar waarheid. ‘Dit had ik echt niet verwacht.’
‘OK, waarschuw me maar.’ Ze liet haar hoofd weer zakken en hapte zijn eikel weer op. Meindert voelde haar warme en vochtige mond om zijn eikel sluiten en haar lippen aanspannen. Voorzichtig begon ze op en neer te bewegen en Meindert genoot. Terwijl hij haar rug met een hand streelde en zachtjes mee begon te bewegen voelde hij al snel zijn orgasme komen. Dit was gewoon te fijn om lang te duren.
‘Ik ga komen Inge!’ Ze richtte zich weer op en omvatte zijn erectie met twee handen. Rustig masseerde ze verder en weldra kwam hij kreunend en schokkend klaar. Hij had in geen dagen gemasturbeerd en dikke klodders sperma schoten tevoorschijn en landen op zijn buik. Ze stopte niet eerder dan dat Meindert het vroeg omdat het bijna pijn begon te doen waarna ze losliet en tegen hem aan kwam liggen.

‘Dat was leuk.’ Ze liet het klinken als een kind die voor het eerst van de glijbaan afging en ze stond gelijk op en liep terug naar de badkamer. Meindert bleef nog een minuutje liggen en volgde toen waarna ze zich opnieuw wasten. ‘Zullen we zo boodschappen gaan doen? Ik heb eigenlijk niets in huis.’ Meindert moest grinniken om deze vrouw. Het was zo anders dan hij zich voorgesteld had maar dit werd hem toch wel wat al te zakelijk.
‘Ik wil best boodschappen met je doen maar we gaan wel uit eten. Jij mag doen of het de normaalste zaak van de wereld is maar voor mij is het toch een feestje.’ Hij knoopte ondertussen zijn broek dicht en zij was met haar blouse bezig waarop ze hem aankeek.
‘Ik doe het weer he?’
‘Doe wat?’
‘Over belangrijke zaken heen stappen zodat je er niet over hoef te praten.’ Meindert lachte.
‘Dat kan je wel zeggen.’
‘Laten we eerst maar boodschappen gaan doen. Tijd genoeg om te praten.’

Inge griste boodschappentassen mee naar en met Meinderts auto reden ze naar een naburig klein winkelcentrum. Terwijl hij het winkelwagentje duwde laadde zij alles voor een week in wat ze nodig had. Ondertussen voerden ze de discussie die anderen vooraf hebben.
‘Je wist al dat ik een dringende kinderwens heb.’
‘En ik snap de terughoudendheid van elke vent maar ik ken geen vader die niet trots en blij is met zijn kinderen en dus zal ik ook wel tot die groep gaan behoren.
‘Dat is ook een lekkere redenatie.’ Inge propte een zak vol appels
‘Wat had je dan gedacht? Ik ben wel een man hoor.’ Ze woog de appels sen plakte de prijssticker op de zak
‘Zou jij enig kostwinner willen zijn?’ Broccoli en snijbonen werden ingeladen.
‘Als mijn partner geen gat in haar hand heeft moet dat geen probleem zijn. Weet jij wat die peultjes kosten?’ Inge keek naar de twee pakjes met peultjes in haar handen en haalde haar schouders op. ‘Geen idee.’ Ook de peultjes gingen in de kar. Zo gingen ze de hele supermarkt door en tegen de tijd ze moesten afrekenen pinde Meindert voor Inge er iets tegenin kon brengen.
‘Juich niet te vroeg. Het etentje is voor jouw rekening.’ Bij de drogist sloeg Inge af en ging naar binnen. Gehoorzaam volgde Meindert met de twee tassen. Ze liep direct naar de balie en wachtte haar beurt af terwijl ze Meindert goedkeurend opnam. ‘Hoi Tanja, alles goed?’ Tanja achter de toonbank groette terug en keek vervolgens naar Meindert. ‘Dat is Meindert, mijn vriend.’
‘Een vriend? Jij? Wat gaan we nog meer beleven?’
‘Voorlopig moet je geduld hebben Tanja. Ik heb condooms nodig.’ Inwendig lachte Tanja, de komende grap maakte ze regelmatig.
‘Welke maat?’ Ze keek ondertussen Meindert aan of hij een ham op een vleeskeuring was.
‘Weet ik veel’, sprak Inge naar waarheid. ‘Bijna twee vuisten lang.’ Tanja lachte om de vergelijking, draaide zich om en pakte een doosje Featherlights en zette die op de toonbank. ‘Small dus. Verder nog iets?’ Haar toon was koud neutraal maar Meindert kleurde tot de puntjes van zijn oren en rekende af. Het doosje stak hij in zijn zak waarna ze verder liepen naar de auto.

Het was tegen vier uur dat ze terug waren in Inges’ huis en Meindert zonder dralen met de boodschappen richting koelkast liep en deze begon in te ruimen. Tegelijk haalde hij er ook veel dingen uit. Halfvolle potjes en andere zaken die niet helemaal goed meer waren. ‘Met dat gedoe met Inez is het huishouden er een beetje bij ingeschoten’, sprak ze verontschuldigend.
‘Ik ken het hoor. Het is mij ook wel eens overkomen in drukke tijden.’ Samen liepen ze met het afval naar buiten en wierpen het in de betreffende bakken.
‘Tijd voor een biertje?’ vroeg Inge.
‘Lekker, ik doe mee’, gaf Meindert als antwoord en ging op de bank zitten. Inge kwam met twee flesjes aanzetten en overhandigde die voordat ze de luxaflex zo verdraaide dat er geen rechtstreekse inkijk meer was.
‘De buurjongen aan de overkant is zestien en iets te nieuwsgierig. Het zou mij niet verbazen als hij een webcam in de vensterbank van zijn slaapkamer heeft die op mij gericht is.’ Ze kwam ook op de bank zitten en nam een flesje weer terug aan waarop ze proostte. ‘Op ons!’ Meindert tikte met zijn flesje tegen het hare en herhaalde de toost.
‘Weet je, als iemand mij een week geleden gezegd had dat ik nu met jou hier zo zou zitten had ik die persoon voor gek versleten.’
Kan je nagaan wat je morgen zal denken, jochie dacht Inge in stilte en kroop bij hem op schoot. Het was niet dat ze zo verschrikkelijk geil was maar meer haar nieuwsgierigheid dat ze hem weer kuste. Ze wilde niet wachten tot het avond was en ze beiden doodmoe en slaperig waren. Ze kroop verder omhoog tot ze door de lagen heen zijn erectie voelde opkomen tegen haar kut. Dat voelde wel heel opwindend, moest Inge toegeven. Bij vrouwen onder elkaar werkte waren er toch handen of minimaal vingers nodig. Meindert kuste hartstochtelijk terug en kreeg de indruk dat hij in een soort sekshemel beland was. Ze liet er bepaald geen gras over groeien zeg. Zijn handen vonden haar borsten en strelend voelde hij hoe haar tepels het voorbeeld van zijn pik opvolgden; ze kwamen fier overeind. Inges vingers maakten knopen en ritsen open waarna zijn pik bevrijd werd uit de strakke broek.
‘Ik wil je hier en nu.’ Met die woorden stond Inge op en trok haar broek en hipster uit. Ze keek hem aan terwijl ze uit het broekje stapte. ‘Vind je me mooi?’ Meindert hoefde er niet over na te denken. Ze was echt alles wat hij van een vrouw ook maar zou durven verwachten.

‘Je bent werkelijk prachtig.’ Hij schopte zijn schoenen uit en liet sokken, broek en slip volgen. Toen hij aan zijn jasje wilde beginnen hield ze hem tegen. Ze draaide zelfs de luxaflex weer recht waardoor ze zo de straat op kon kijken waarna ze weer bij hem op schoot klom, zijn eikel tegen haar haar buik aan. Zachtjes begon ze hem af te trekken tot hij snaarstrak stond.
‘Dan mag jij je condoom, eh , dingetje doen. Nieuwsgierig keek ze toe hoe hij het condoom uit de verpakking haalde en wat onwennig over zijn eikel afrolde. Hij liet het altijd doen en had er dus ook niet echt ervaring mee maar toch slaagde hij er in het rubber netjes aan te brengen. Ze kroop weer op hem, spreidde met twee vingers haar lipjes en mikte met haar andere hand zijn eikel ertussen. Meindert hield haar alleen in evenwicht met zijn sterke handen op haar heupen en ze kon perfect zachtjes zijn stevige pik opnemen, stukje bij beetje verder zakkend en zachtjes schuivend. De dildo en vibrator die ze boven had waren qua maat niet veel anders maar dit was lekkerder al mocht het voor haar ook verbeelding zijn. Meindert bewoog niet tot ze zijn hele pik had opgenomen en rustig begon te bewegen. Kleine kreetjes kwamen uit haar mond maar dat stopte toen de haar armen om hem heensloeg en hartstochtelijk kuste. Meindert verplaatste zijn handen naar haar billen en hielp haar te bewegen. Inge was aangenaam verrast over hun soepele samenspel. Meindert had niets ruws maar toch had hij nu de regie en kon zij zich in feite helemaal verliezen in het genot van hun spel. Ze voelde hoe zijn eikel over haar spotje ging en verder in vlam zette en het duurde dan ook niet lang voor ze weer kwam. Een paar seconde nadat ze haar hoogtepunt bereikt had en nog verstramt op hem zat kwam een bekende de straat door fietsen en had ze oogcontact. Ze zwaaide kort en de vrouw op de fiets zwaaide neutraal terug en trapte verder.

‘Ander standje?’ Zijn vraag drong slechts vaag door tot haar geest en wachtte het antwoord niet af maar stond op terwijl hij haar met zijn handen op zijn plaats hield. Ze sloeg automatisch armen en benen om hem heen terwijl hij zachtjes vanuit zijn heupen begon te bewegen. Zo neukte hij staand verder, inwendig trots dat hen dit trucje zo maar lukte. Ze woog nog geen vijftig kilo en hij was sterk genoeg maar het vermoeide wel en dus ging hij langzaam door de knieën tot hij op het kleed lag en zij hem kon berijden. Ze dacht het initiatief weer over te nemen maar hij hield haar billen stevig vast en bepaalde in feite hoe ver en hoe snel. Inge genoot en liet zich gaan waarop haar lichaam snel reageerde met een volgend orgasme die haar huid in vuur zette en het zweet deed uitbreken. Meindert had gemerkt dat hij door tempo wisselingen en een klein stopje op zijn tijd hij zijn eigen orgasme kon uitstellen en had daar gebruik van gemaakt. ‘Wil jij nu de baas zijn?’ Meindert stelde de vraag zodra ze hem weer recht aankeek. ‘Draai je dan om.’ Ze deed wat hij vroeg en ging met haar rug naar zijn gezicht op hem zitten en leidde zijn pik weer in haar nu natte spleetje. ‘Beweeg maar op je gevoel.’ Meindert zag hoe zijn pik verdween in dat strakke kutje waarvan de huid zich om zijn harde schacht heen spande. Wat een vreselijk geil gezicht was dat toch. Daarnaast merkte hij dat ze een beetje verschoof en zich helemaal op haar eigen gevoel richtte. Geen enkel speeltje kon wat haar betreft ook maar in de buurt komen van wat ze nu voelde. Ze liet haar lichaam leiden en ging sneller en sneller op en neer nu ze hem echt perfect voelde. Ook Meindert stond in de fik en moedigde haar aan met zijn handen op haar billen. Kreuntjes werden kreetjes en kreetjes werden kreten toen ze samen kwamen. Inge voelde haar kut samenknijpen en hoe hij zich ontlaadde. Ze kneep in zijn enkels die ze had vastgepakt om haar evenwicht te bewaren en klauwde met haar nagels. Daarna bevroor haar beweging, vervult door haar fel orgasme.

Ze kwamen bij, douchten opnieuw, kleedden zich weer aan en dronken hun bier op zonder veel woorden, allebei druk met hun eigen gedachten. Pas toen Inge met twee verse flesjes aan kwam werd de stilte verbroken en kwamen de vragen. Over samenwonen, opvoeden, vakantiebestemmingen, geld, schulden, auto’s, werk, overwerk, cursussen, carrières. Ze aten bij een Indonesisch restaurant, wandelden hand in hand door de stad en Meindert moest wennen aan de vele groeten die Inge kreeg van leerlingen en ex-leerlingen.
‘Dit zal wel wat losmaken bij menigeen’, zei Inge vlak voor ze weer thuis waren.
‘Om jou met iemand zo te zien wandelen, bedoel je?’
‘Dat op zich niet. Ik heb met Inez er nooit een geheim van gemaakt dat ze mijn partner was.’
‘Geen problemen gehad daarmee?’
‘Wel eens vervelende opmerkingen op straat maar verder niet. En ik denk dat iedereen wel eens vervelende opmerkingen naar zijn hoofd krijgt.’
‘Overkomt mij op de fiets ook wel eens ja’, beaamde Meindert terwijl hij terugdacht aan de verwensingen die hij nog wel eens kreeg als hij in de ogen van wandelaars op de fietspaden te hard ging of zijn fietsbel gebruikte. ‘En nu liep je met mij, nou ja, ze wennen er maar aan. Moet jij ook tenslotte.’
Inge draaide de sleutel in het slot van haar voordeur en keek hem aan. ‘Wil je blijven slapen?’
‘Dat is ook een lekkere vraag na die fles wijn bij het eten. Wou je me nu nog naar huis laten rijden?’
‘Niet echt.’ Ze stapte naar binnen en hij volgde. Ze dronken thee en praatten over opvoeden, regels, kinderen pedagogiek. Meindert merkte dat Inge bevlogen was over haar werk, haar ogen straalden als ze vertelde over leerlingen die door haar enthousiast waren geworden over geschiedenis en het leren van dingen in het algemeen. Hij merkte dat hij nu de lust voor even geluwd was gewoon verliefd werd op deze vrouw die aanvaarde dat hij anders was, zijn passie vond in het bouwen van abstracte programma’s die op computers draaiden voor toepassingen die ze niet begreep. Na de tweede pot thee was het tegen drie uur en besloten ze te gaan slapen. Het was voor Meindert onwennig om zijn bed te delen maar zoals de kleine Inge tegen hem aankroop en haar ogen sloot, daar kon hij wel aan wennen, bedacht hij.

Verbaasd luisterde Meindert naar de heel zacht snurkende geluiden die Inge produceerde terwijl hij de dag nogmaals liet passeren. Wat was dit snel gegaan. ’s Morgens had hij bij een oud-lerares helpen verhuizen en nu lag hij hier en had zich in feite bereid verklaart zijn huis op te geven, hier te gaan wonen en met haar een gezin te stichten. Hoe kreeg ze het voor elkaar om zo goed van vertrouwen te zijn naar een bijna vreemde? Er moest nog veel gedaan worden maar er kon veel parallel in zijn ogen. Zijn gedachten tuimelden steeds trager over elkaar en uiteindelijk viel ook Meindert in slaap.

April 2016

Zachtjes streelde Meindert over het bolle buikje van Inge. Het was voorjaar en de zon kwam al hoog en breed door de gordijnen maar ze lagen nog in bed, net wakker en ongehaast op deze zondag. Ze lag naakt in bed, net zoals hij en hij wist dat haar behoefte aan seks niet verminderd was tijdens de zwangerschap. Zachtjes liet hij zijn hand afdalen naar haar heuveltje en verder. Hij voelde haar hand op de zijne, een gebaar niet bedoeld om tegen te houden maar om aan te moedigen. Zachtjes streelde hij haar spleetje waarop ze begon te neuriën, zonder wijs maar in zijn ritme. Ze maakten oogcontact en haar stralende ogen vertelden precies wat hij moest doen. De hand iets krommer, nu hoger, die vinger over haar klitje, nu snel ja, diep, hard! Ze kwam altijd snel en fel op die manier maar kreeg er geen genoeg van. De deur van de slaapkamer ging open en daar stond Inez met een blad in haar handen en daarop mokken cappuccino, verse broodjes en een paar gekookte eitjes. Ze zag het opgewonden gezicht van Inge en moest zelf blozen. ‘Oh jee, ja… Oeps… Een tien voor timing weer. Zal ik maar weer gaan? Meindert keek haar aan en lachte. ‘Ben je gek. Kom er bij zitten.’ Het was niet de eerste keer dat dit gebeurde. Het was hem ook al wel overkomen als Inge en Inez samen sliepen.

De terugkeer van Inez was wel de grootste verandering in zijn leven geweest. Tot dan zou je kunnen zeggen dat het snel ging maar deze driehoeksrelatie was toch op zijn zachts gezegd onorthodox. Inez had gereisd en in Zuid-Amerika was het helemaal fout gegaan. Berooft en zwaar aangeslagen was ze teruggekomen, had even bij haar moeder gewoond maar kon niet aarden en op die koude winterdag stond ze ineens bij Meindert voor de deur met een tas. Ze miste Inge zo. Die kwam even later thuis en het was een lang gesprek geworden. Meindert merkte dat Inge nog steeds een zwak had voor Inez die van zijn leeftijd was maar ook dat ze hem onder geen voorwaarde wilde laten vallen. Hij was ook degene die het voorstel deed om een tweede slaapkamer in te richten en het was Inge die koos voor de ene of andere kamer. De eerste tijd waren de deuren dicht geweest maar mede doordat Inge altijd diplomatiek optrad was er meer tolerantie gekomen. Ze had ook voorgesteld om Inez in Meinderts slaapkamer aanwezig te laten zijn als ze vreeën.

Inez zat die maal in de oude rieten stoel in de hoek van de slaapkamer en keek toe hoe Meindert en Inge die zaterdagmorgen uitgebreid de liefde bedreven. Inge had er op aangedrongen na afloop er over te praten. Ze was er van overtuigd dat er heel veel vooroordelen in haar vriendin ’s hoofd zaten en ze bleek gelijk te hebben. Meindert had de sessie die hij als toeschouwer meemaakte een uiterst geile belevenis gevonden en hij was ondertussen door Inge zo ver “heropgevoed” dat hij het ook toe durfde geven. Dit was de stand van zaken deze zondagmorgen. Het blad werd midden op tafel gezet en ze zaten er met zijn drieën omheen. Inge en Meindert naakt en half onder de lakens en Inez in een lang T-shirt er bovenop aan het voeteneind. Wat is en blijft ze toch mooi, dacht Inge terwijl ze naar haar liefje keek. Bijna onbewust streelde ze met haar voet door het dekbed heen de dijbeen van haar meisje. Haar hand lag ondertussen in de hand van Meindert en daar kneep ze zachtjes in, als om aan te geven dat ze hem niet vergeten was. Ondertussen dronken ze de koffie, en aten de vers gebakken broodjes in relatieve stilte. Zodra alles op was stond Inez op, pakte het blad op en wilde de kamer verlaten toen Inge het woord nam. ‘Zet het blad maar op de grond en kom erbij liggen.’ Ze sprak de woorden met alle warmte die ze in zich had en Inez deed het. Ze trok haar shirt uit en kroop aan Inges zijde in bed. Dat paste net en voor even lagen ze zo.

Inez besefte heel goed welke stap ze gezet had. Als 100% lesbienne was ze bij een man in bed gestapt met de bedoeling seks te hebben. Dit zou een trio worden en heel nieuwe verhoudingen scheppen maar ze had alle vertrouwen in Inge en was niet meer bang van Meindert. En dus kroop ze tegen haar kleine vriendin aan en begon deze te strelen en te kussen. Door de zwangerschap waren de borsten van Inge iets gegroeid maar vooral steviger geworden en Inez had plezier om het feit dat Meindert in feite haar doen en laten spiegelde. Tepels werden geplaagd, Inges hals gekust, een hand over haar been en het was even wennen maar uiteindelijk streelden twee handen de liezen. Er was even oogcontact tussen de twee rivalen waarop Meindert zijn hand terugtrok en Inez de ruimte liet tussen de benen van haar vriendin te kruipen. Inez schok even toen ze zijn hand over haar rug voelde maar nadat ze merkte dat de hand weinig ander deed dan zachtjes haar rug en billen strelen concentreerde ze zich op de snel feller wordende opwinding van Inge en haar vochtige lipjes. Inge had ondertussen de stevige erectie van Meindert in haar hand en trok hem zachtjes af. Meindert was om gaan liggen en zo kun Inge ook met haar mond bij zijn ondertussen hard geworden pik en ze besloot hem gewoon te pijpen. Het lag niet echt comfortabel maar voor het idee was het leuk.

Meindert was na een goedkeurend knikje van Inge begonnen zich op Inez te concentreren en liet zijn strelende hand steeds lager over de billen gaan. Uiterst voorzichtig ging hij lager over de achterkant van de dijbenen en hoewel hij Inez’ spleetje binnen handbereik had bleef zijn hand er omheen gaan, wachtend op een signaal. Die kwam spontaner dan hij of Inge kon bedenken. Inez stap haar hoofd op en keek Inge aan. ‘Godsamme Inge, geef hem een vib want hij maakt mij helemaal gek.’ Opgelucht greep Inge in haar nachtkastje en haalde een kleine vibrator te voorschijn die aanzette en aan Meindert gaf. Dee liet hem over de reeds vochtige kut van Inez glijden die er fel op reageerde. En zo gingen ze alle drie verder met hun spel, de vib drong bij Inez binnen, haar tong verwende op gebruikelijke wijze de klit van Inge en de laatste pijpte en masseerde Meindert. Er werd geen woord meer gezegd maar de kreten werden feller, geiler, grover. Ze wisselden van positie waarbij Inge op haar mocht liggen en Inez op haar gezicht kwam zitten en Meindert haar neukte. Het was Inez die het vaakst kwam gevolgd door Inge. Meindert doseerde geroutineerd zijn opwinding en bewaarde zijn kruit tot na de volgende wisseling waarbij Inez tegen het kopschot zat en door Inge met de vib bespeelt terwijl ze zelf door Meindert achterlangs genomen werd. Geen van drieën wist achteraf meer wie het luidst was gekomen maar ze waren alle drie blij dat de ramen dicht waren.

‘Ik heb genoten’, sprak Inge als eerste.
‘Ik ook’, gaf Meindert ruiterlijk toe.
‘Ik vond het best eng in het begin’, begon Inez. Ze keek Meindert aan. ‘Maar als vrouw zou je niet helemaal mislukt zijn.’
‘Dit moet ik als en compliment opvatten?’ De vraag was ernstig genoeg maar hij slaagde er in om de toon vrolijk genoeg te houden om de discussie niet af te breken. Het was Inge die snel ingreep.
‘Ik denk dat Inez bedoelt dat jij niet als de eerste beste boerenlul tussen mijn benen duikt en zo snel mogelijk klaarkomt. Toch?’ Bij dat laatste woord keek ze Inez aan.
‘Nee joh, zo moet je dat niet zien’, zei Inez ter verdediging. ‘Dat wist ik al toen ik de eerste maal toekeek. Ik bedoel, jouw hand die mij maar bleef plagen, strelen, je maakte me echt op een perfecte manier gek en als ik eenmaal in die mood ben vind ik alles fijn’
‘Ik heb goed opgelet toen jij en Inge de vorige maal samen bezig waren’, vulde Meindert aan.
‘Wie weet doen jullie het nog eens samen’, voegde Inge toe met een soort van hoop in haar stem. Inez en Meindert keken elkaar een halve seconde aan en riepen gelijktijdig: ‘Nee! Echt niet.’
‘Hoe goed hij ook zijn best doet, hij zal nooit een vrouw zijn en ik zal nooit verliefd op hem worden.’
‘Ik merk ook dat er geen echte aantrekkingskracht is’, vulde Meindert aan.
‘Ik tolereerde hem.’
‘Zo erg?’ vroeg Inge.
‘Ja, nou ja… Toen ik eenmaal goed geil was genoot ik er wel van hoor. Maar die opwinding kwam door jou. Zo was het en zo zal het altijd blijven.’
‘Eerlijk gezegd vond ik het ook maar lastig’, sprak Inge. ‘Ik moet me met twee partners bezighouden en laten genieten. Telkens als ik me op Inez concentreerde kreeg ik het gevoel Meindert te kort te doen en als ik me op hem focuste kreeg ik weer de gedachte Inez te negeren.’
Inez reageerde als eerste. ‘Zo voelde het niet hoor.’
‘Ik merkte er ook niets van’, vulde Meindert aan.
‘Maar ik wel!, protesteerde Inge. ‘Ik wil ook onbezorgd kunnen vrijen zonder me met politiek bezig te houden.’ Haar bedpartners keken haar enigszins beteuterd aan. ‘Wat mij betreft is dit de laatste keer geweest. Hoe lief ik jullie alle twee ook vind, ik wil de liefde bedrijven en dat gaat niet tussen jullie twee. Dat is geen kwestie van willen of goed of slecht maar gewoon de natuur. Dit was interessant voor een keer en daarmee over.’ Er viel een stilte.
Inez keek uiteindelijk Meindert aan. ‘En toch heb ik geen hekel meer aan je.’
‘En ik niet aan jou Inez maar ik begrijp wat Inge bedoelt.’ Hij stond op en liep naar de deur. ‘Laat mij maar als eerste douchen, dan maak ik ontbijt beneden.’
Nadat Meindert de kamer verlaten had legde Inez haar hand op het bolle buikje van Inge. ‘Ik weet niet of je een jongetje of en meisje gaat worden maar ik weet dat je twee of drie liefdevolle ouders gaat krijgen.’ Inge sloeg haar arm om Inez heen, trok haar naar zich toe waarna ze haar vriendin kuste. Het zou niet makkelijk worden maar ze wilde het in ieder geval proberen.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen