Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Je gaat met ons mee naar Nijmegen. Wij, Adriaan en mijn vrouw Christien, hebben het er al vaker over gehad, maar je gaf steeds te kennen dat dit niks voor jou was. Waarop ik steevast antwoordde: hoe weet je dat nou als je het nooit hebt meegemaakt? Uiteindelijk liet je jezelf toe ja te zeggen. Jouw vent was op reis en niets stond je in de weg. De ‘Bende van tig’, zoals ons genootschap heet, had toegestemd in het binnenhalen van een nieuw lid. De naam was ontstaan vanwege het steeds veranderende aantal leden.
Het was een heel mooi weekend, warm tot heet en met zwoele avonden. Op de heenweg naar Nijmegen, zaterdagmiddag vroeg, zitten jij en Christien achter in de auto te kletsen. C. probeert je vooral op je gemak te stellen, want helemaal gerust ben je er niet op. Je hebt je wel goed voorbereid vertel je haar. Lekker in het bad gelegen, je huid lekker ingesmeerd met je duurste crème en je schaamstreek netjes bijgewerkt; niet kaal, maar een mooie bikinilijn en je bent lekker glad langs je schaamlippen.
Dat klinkt goed zegt Chrissie en zij trekt haar rokje op en laat jou haar schoot zien. Ook mooi bijgewerkt en een mooi driehoekje met een punt die begint net boven haar spleetje. Het wordt hartstikke leuk, je zult het zien, zegt ze en drukt een lieve kus op je oorlelletje.
De ‘Bende van tig’
Daarna vertelt Chrissie jou wie er allemaal waarschijnlijk aanwezig zijn op het feest. Ze begint bij de 60-jarige gastheer, Xavier, een statige grote man, wel twee meter met vrij lange grijze krullende lokken. Hij is architect en heeft erg goed geboerd en bewoont een hele grote woonboerderij vrij dicht langs de Rijn ten oosten van Nijmegen. Eromheen 5 ha land en in de prachtige tuin, in de voormalige boomgaard ligt een mooi verwarmd zwembad met een bijgebouw en terras. Hij woont er officieel alleen, maar meestal zijn er wel dames, jong en/of oud bij hem in de buurt. Xavier is een ongelofelijke charmeur, zo een met een gouden pik. Hij krijgt iedere vrouw tussen de lakens die hij tussen de lakens wil hebben en nog geen enkele vrouw heeft te kennen gegeven het niet naar haar zin te hebben gehad. Ik ken hem, zegt Christien, omdat zijn voormalige vrouw Anneke een jaargenoot was van mij in U. Benieuwd of hij vanavond nog een vlam van hem heeft uitgenodigd. Meestal zijn die meiden niet veel ouder dan dertig en ik heb niet de indruk dat hij veel last heeft van het leeftijdsverschil. De laatste keer was er Kitty, een kittig ding uit de omgeving. Zij lag er na een avond en nacht liefde, lust en genot tamelijk uitgeteld bij, terwijl Xavier nog wel een keer wilde. Ik heb hem toen maar van zijn laatste krachten beroofd door hem te berijden. Ik kan het dus weten: hij is groot, heel groot.
Dan is er meestal Elke, Xavier’s voormalig vriendin die ooit enkele jaren met hem heeft samengewoond, maar toen op een van zijn feestjes stapelverliefd werd op Bart, onze lieve schat uit Amsterdam. Ze is na afloop met hem meegegaan naar Amsterdam na een van de feesten, waar ze elkaar de hele avond en nacht hebben bemind, is later die week haar spullen op gaan halen bij Xavier en woont nu al weer een jaar of zeven samen met Bart in het Museumkwartier in de hoofdstad en hebben een heerlijk joch van zeven, sprekend Bart met zijn blonde krullen. Het zou me niets verbazen als hij op dat feest toen is verwekt. Toch bezoeken ze nog steeds bijna elke keer de feesten van Xavier en Elke is nog steeds niet vies van hem. Dat zal je misschien nog wel zien vanavond, zegt Chris met een speciale ondertoon.
En dan hebben we natuurlijk Romeo. Zijn echte naam is Clarence, maar omdat hij een bloedhekel heeft aan Clarence Seedorf, noemen we hem Romeo. En dat heeft zo zijn redenen. Romeo is de beste minnaar die je je kunt voorstellen. Hij is een gentleman in alle opzichten, maar vooral met vrouwen en vrijwel elke vrouw is meteen helemaal weg van hem. Dat komt door enerzijds zijn uitstraling en eruditie – hij is wetenschappelijk hoofddocent wiskundige economie – maar anderzijds door zijn lichamelijke verschijning. Romeo is zwart, heel zwart, maar heeft de fijne trekken van een aristocraat en niet de typische negroïde kenmerken, behalve één ding, haha, zegt Christien met een grote smile. Hij heeft een onvoorstelbaar grote pik, al valt dat minder op omdat hij zelf ook heel groot is. Hóe groot, dat zal je vanavond wel zien, en meemaken, hoop ik voor jou. En hij kan dóórgaan zolang hij wil en zijn vrouwelijke prooi het volhoudt.
Dan zijn wij er natuurlijk, Chris en jij, Madelon, en de man voor in de auto, de man die je overhaalde een keer mee te gaan. Simpel was dit niet, hij heeft er jaren over gedaan, maar uiteindelijk is het dan toch gelukt jou ervan te overtuigen dat je wel een verzetje mag hebben op Xavier’s feesten.
En dan vergeet ik nog Albert en Joke, een artsenechtpaar uit Nijmegen die Xavier ook kennen door de ex van Xavier. Heel leuke mensen met zeer vrije opvattingen over de liefde. Soms is de ex van Xavier, Anneke, er ook met haar huidige lover.
Na deze uitleg over het gezelschap was het een poosje stil totdat jij zei: nou, dat belooft nog wat, ik ben benieuwd, maar ik vind het ook wel heel erg spannend.
Ja, dat kan ik me voorstellen, zei ik, maar we zullen goed op je letten en voor je zorgen, toch, Chris?
Jij zal niets te kort komen en wel zullen er op toezien dat je ook niet teveel krijgt, want volgende week moet je gewoon weer kindjes iets leren.
Inleidende schermutselingen
De begroeting was heel hartelijk bij Xavier en de meeste gasten waren er al en jij werd meteen ook door hen heel hartelijk begroet. Elke en Bart liepen er al naakt bij en hadden net een duik genomen. De anderen waren nog enigszins gekleed. Xavier had een leuk meisje uit het dorp uitgenodigd, een schoonheid met prachtig roodbruin haar. Zij lag naakt te zonnen langs het zwembad en leek te slapen. Anderen vertelde dat ze Klaartje heette.
Wij kleden ons uit en na enige aarzeling gingen ook jouw kleren uit, net als die van de andere gasten. Na tien minuten had niemand meer in de gaten dat er geen kleren waren. Jij had iedereen goed in je opgenomen en het was duidelijk: Chrissy had niets teveel gezegd. Romeo was zeker 2 meter en het ding tussen zijn benen mat in slappe toestand wel een tiende daarvan.
Xavier, ook niet onbemiddeld als het om lichamelijke kenmerken aankomt, kwam aangelopen met een groot dienblad met glazen en een wijnkoeler met een fles witte wijn erin. Hij schonk de glazen vol en heette iedereen nogmaals welkom, in het bijzonder jou, Madelon, die door Adriaan en Chris is geïntroduceerd, voegde hij er aan toe. Hmmm dacht jij, heet hij Adriaan hier?
Het beloofde een hete namiddag, avond en nacht te worden in alle opzichten. De thermometer tikte de 30 aan en het zou nog heel lang heel warm blijven. Na de wijn en wat snacks doken we allemaal het water in, ook de roodharige Klaartje, die 34 jaar oud bleek te zijn en Xavier had ontmoet in de tandartsstoel, waar hij in lag, terwijl zij als tandarts het gaatje vulde dat enig ongemak veroorzaakte. Later die dag, na de behandeling wel te verstaan, zou hij bij hem thuis meer dan één keer háár vrijgezelle gaatje vullen, hoewel ze daar helemaal geen pijn had, maar enkel een vreemd gevoel dat haar dwong hem toe te laten in haar nog relatief jonge schoot. Dat was vijf maanden geleden en het gaatje in zijn kies bleef dicht, maar zij opende zich nog steeds met grote regelmaat voor zijn grote geslacht.
In het verkoelende water waren er al meteen wat schermutselingen. Elke en Bart hingen aan elkaar in een hoek en kusten elkaar hartstochtelijk. Hun bewegingen indiceerden dat meer dan alleen hun tongen in elkaar waren verstrengeld.
Albert stond wel erg dicht tegen Klaartje aan in het midden van het bad en Chris, ik en Xavier stonden gedrieën om jou heen. Wij houden je wel warm Madelon, zei Xavier, zodat je wat langer in het water kunt blijven. Dat was zonneklaar een smoes, want het water was bijna 30C. Jij was allang over je schroom heen en had al voorzichtig onder water naar zijn geslacht gezocht. Dat was snel gevonden en wat op de kant bij de begroeting nog netjes naar beneden wees, ook al kwam hij een stuk richting knie, stond nu knalhard overeind, mede door toedoen van jouw handen. Je liet een paar keer je rechterhand op en neer glijden langs zijn pik en met je linker hand omvatte je zijn zware ballen. Nog nooit had je zo’n groot apparaat in je handen gehad en je twijfelde er geen moment aan dat je dat mooie exemplaar vandaag nog helemaal in je zou krijgen.
Klaartje krijgt ervan langs
Romeo, was inmiddels gebiologeerd bezig met Klaartje, terwijl Joke hem bijstond met raad en daad. Klaartje was uit het bad geklommen op de kant, had zich omgedraaid en zat met haar benen in het water en haar kont nog net op de kant, achterover steunend op haar handen. Romeo stond in het water en had een hand tussen haar benen en Joke was, gebukt over Klaartje heen richting Romeo, druk bezig Klaartjes tepels tussen duimen en wijsvingers te masseren, met uitzicht op de grote lange vinger van Romeo, die in Klaartje heen en weer ging. Klaartje had het goed naar haar zin, getuige de kreetjes die zij slaakte. Toen trok Romeo Klaartje het water in en werkte zichzelf meteen op de kant, waarbij de rollen werden omgedraaid. Toen zag jij wat Romeo tussen zijn benen had. Mijn God, dacht je, dat arme kind kan dat nooit hebben. Het apparaat had de omvang en lengte van de grote kan Grolsch en Klaartje probeerde hem in haar mond te nemen, maar dat ging niet. Romeo’s eikel was het enige dat ze erin kreeg en daar had ze het maar mee te doen, en Romeo natuurlijk ook. Joke was als het ware tussen hen in gaan staan met haar buik richting Romeo’s gezicht. Hij begreep wat er van hem werd verwacht en begroef zijn tong tussen Joke’s dijen. Joke trok met haar ene hand haar buik wat op, waardoor Romeo beter toegang had tot haar kut. Hij likte dat het een lieve lust was, en dat was het ook. Nog geen minuut later schokte Joke heftig met haar onderbuik en kwam behoorlijk klaar, althans daar leek het op. Ze stapte opzij en zakte door haar benen en ging op de lekker warme plavuizen, zitten naast Romeo. Het gelik en het gelebber aan zijn eikel door Klaartje miste zijn uitwerking niet en met een grote brul begon Romeo zich te ontladen. Iedereen keek na de brul in zijn richting en zagen toen dat hij zijn lid uit Klaartjes mond haalde, nog een paar keer zijn hand heen en weer haalde langs zijn ‘grote Grolsch’ en vervolgens een grote straal zaad over Klaartje heen spoot, het zwembad in. Zijn tweede straal raakte Klaartje op haar borst, zij stond nog in het ondiepe deel van het zwembad, en de derde was weer een ver schot, rakelings langs Klaartjes, die met grote verbaasde ogen keek met welk een kracht Romeo zijn zaad verschoot.
Toen gingen alle remmen los bij de anderen. Chris stond tegen jouw rug geklemd en omvatte je net onder jouw borsten met een arm, terwijl haar andere hand tussen jouw benen de weg vrij maakte voor mijn pik. In ging even verstaan en met mijn pik tussen jouw schaamlippen dreef ik de boosdoener in één keer recht je schoot in tot hij niet verder kon. Eindelijk was ik waar ik al zo lang wilde zijn, in jouw schoot. Chris zocht jouw knopje en ik bewoog mijn pik hard en snel heen en weer in jouw kut. Veel was er niet meer nodig om jou over de top te brengen en terwijl ik dikke klodders zaad in de diepte van je schoot plantte, vingerde Chris je tot een orgasme zoals je er misschien nog nooit een had beleefd (denk ik). We gingen alledrie de kant op en nestelden ons in de grote loungebank, na in de grote grijze handdoeken te zijn gewikkeld.
Nadat Romeo zijn room had verschoten, trok Xavier, die het hele schouwspel op de kant had gadegeslagen, met één hand aan zijn lange paal, zijn Klaartje op de kant, leidde haar naar de zonnebank, liet haar ‘on all four’ plaatsnemen op de zachte kussens en ging achter haar staan, met beide voeten elk aan een kant van het bed. Even bungelde zijn geslacht tegen Klaartjes billen, maar enkele seconden later was de reus vrijwel geheel verdwenen in Klaartjes kut. Toen begon het echter werk. Als een heimachine ging hij te keer in de tandarts en zij brulde steeds ‘meer, meer, meer, harder, sneller’. Lang hield hij het niet vol deze eerste keer vandaag en met een laatste diepe stoot leegde hij zijn ballen diep in Klaartjes nog platte 34-jarige buik.
Albert, Romeo en ik stonden er omheen en applaudisseerden, waarna de dames er nog een schepje bovenop deden. Toen Xavier’s slap wordende instrument zachtjes naar buiten floepte, kwamen er grote klodders van zijn zaad achteraan. Hij pakte een van de kleine handdoekjes die overal klaar lagen. Xavier, galante ridder die hij is, denkt altijd aan alles en veegde zijn zaad van tussen de rood opgezwollen lipjes van zijn vriendinnetje.
Elke en Albert en Joke waren aan de andere kant van het zwembad getuige van dit alles en werden er zo door geïnspireerd dat Elke en Joke samen op het tweepersoons zonnebed daar gingen liggen, Elke op haar rug en Joke er met haar knieën aan weerszijden van Elke overheen. Hun tepels raakten elkaar. Albert posteerde zich er achter een neukte afwisselend zijn vrouw en Elke. Hij hield het verrassend lang vol, maar op zeker moment moest hij het genot voorrang geven, trok zijn pik uit een van de dames, welke is mij nu even ontgaan, en spoot zijn glibberige zaad over Jokes rug en billen. Een applaus van alle anderen was hun deel.
Even bijkomen
Toen was het pauze. We zochten allemaal een zonnebank op of gingen op een van de loungebanken zitten/hangen. Ik ging samen met zonneveld op een zonnebank liggen, dicht tegen elkaar, met mijn rechterarm onder jouw nek, terwijl Christien ons een koude Grolsch kwam brengen. Christien ging naast Romeo zitten, die al onderuit gezakt op een van de loungebanken lag. Zij pakte achteloos zijn halfharde paal, liet hem een laar keer dansen op haar hand en fluisterde toen het een en ander in zijn oor. Daarbij keek ze jou, Madelon recht aan en ook Romeo’s blik ging in jouw richting. Hij lachte heel lief naar jou, knikte naar Christien en jij zag zijn pik groeien in de handen van Christien. Een vette knipoog van Christien in jouw richting en jij wist hoe laat het was. Na het eten, een overheerlijke saladbar, met allerlei soorten vlees van de barbecue, was het jouw beurt en jouw beurt alleen, dacht je, om Romeo’s minnekunsten te genieten. Je kon niet wachten tot het zover was.
Het bleef warm die avond en na het eten rustte iedereen wat uit. Albert en Joke deden een dutje, zijn hand achteloos tussen haar dijen. Zijn middelvinger lag op haar met zenuwen doordrenkte knopje, maar voordat hij kans zag die allemaal tot leven te wekken, viel hij in slaap, gevolgd door Joke, die het erg lekker vond, totdat ook de slaap haar in haar greep kreeg.
Xavier en Klaartje lagen ineengestrengeld op een tweepersoons ligbed aan de kopse kant van het grote zwembad. Zijn duim zat diep in Klaartjes schoot begraven, maar ogenschijnlijk gebeurde er niets, totdat Klaartje opeens een zachte kreun liet horen en haar rug helemaal hol trok. Xavier’s mond liet een fijne glimlach zien. Hij genoot ervan als hij een vrouw bijna ongemerkt een orgasme kon bezorgen en Klaartje was maar al te bereid hem dit genot te schenken.
Romeo lag met Christien op een loungebank, haar hand om zijn halfharde geslacht. Christien heeft erg lange en dunne vingers, maar kon zijn pik in de huidige staat al bij lange na niet omvatten, laat staan wanneer zijn pik op oorlogssterkte was. Ik lag met jou lepeltje-lepeltje met mijn rechterarm om je heen en mijn harde geslacht was diep in je kut. Wat prijs ik het feit dat mijn minnares de uitnodiging eindelijk had aangenomen. Ja, had je gezegd, mijn vent zit een week in Frankrijk, dan mag ik wel één avond en nacht een pleziertje hebben met nieuwe vrienden.
Bewegen deed ik niet in je, dat was ook niet nodig. De warmte en vochtigheid van je schoot waren voldoende om plezier te beleven. Bovendien had ik mijn ballen al een keer in je geleegd, dus was er iets minder spanning.
Elke en Bart lagen op een dun matrasje met een grote handdoek erover heen. Zij op haar rug en hij op zijn buik met een opgetrokken been over haar linkerbeen. Zijn linkerduim en wijsvinger wriemelden zachtjes aan haar tepels, links en rechts afwisselend. Attent was Bart zeker.
Jetzt geht’s los
Om een uur of acht, de zon stond al wat lager, maar nog steeds het gehele terras en het zwembad bestrijkend, stond Xavier op en kwam naar ons toe. Hij zakte door zijn knieën naast mij en zei zachtjes, Adriaan, het spijt me, maar ik wil Madelon even spreken. Ik draaide mij op mijn rug en mijn pik sprong keihard tussen je billen vandaan recht in de lucht stekend. Bedankt joh, dat je haar al goed hebt voorbereid, dat maakt het voor ons wat makkelijker. Ons? Reageerde ik op zijn woorden. Ja, Romeo en ik gaan Madelon inwijden in onze club, zoals we ook ooit met jouw Chrissy hebben gedaan, of weet je dat niet meer?
Ik had maar al te graag zelf deze inwijding verzorgd, maar wist dat dit het genoegen was van gastheer en initiator van ons geheime genootschap, Xavier. En dat hij het recht had daar een ander bij uit te nodigen wist ik ook. Chrissy, die hij om advies had gevraagd, had meteen naar Romeo gewezen, die maar al te blij was deze klus te gaan klaren in volle coöperatie met Xavier.
Op het breedste deel van het terras had Xavier een groot opblaasmatras neergelegd, zo een met een uit twee delen bestaand onderkant waardoor de bovenkant van het matras vrijwel op dezelfde hoogte was als een gewoon bed. Erover heen werden grote witte lakens gelegd die onder het bed werden ingestopt zodat alles goed bleef liggen. Jij werd door Xavier naast mij weggeleid en naar het grote bed gebracht waar je teder op werd neergelegd. Je onderging alles gedwee, in afwachting van het genot dat je ongetwijfeld ten deel zou vallen. Xavier stond aan de ene kant van het bed, Romeo aan de andere kant, hun beider geslachtsdelen nog maar een beetje stijf en zeker nog niet in staat je schoot te exploreren. De lengte van hun pikken ontliep elkaar niet veel, maar Romeo was wel beduidend dikker. En dan was er uiteraard het kleurverschil. Chrissy kon er lyrisch over vertellen, het gevoel alleen al van het geheel opgevuld zijn is geweldig en supergeil zeg ze altijd, maar de wetenschap dat hij pikzwart is, met alleen de eikel een beetje donkerroze, maakt het op de een of andere manier nog geiler. Maar zijn sperma is gewoon wit hoor en heel veel, voegde ze daar ooit lachend aan toe.
Het Nuru-massageteam
Naast het matras werd door Klaartje een schaal met dikke massageolie, een soort gelei klaargezet en toen wisten de anderen al hoe laat het was: je zou een uitgebreide massage krijgen, gevolgd door een dubbele neukpartij met om beurten Xavier en Romeo. Je kreeg een mooi maskertje voor je ogen van heel dun leer dat precies op maat op je achterhoofd werd vastgegespt met dunne leren vetertjes. Dat zorgt ervoor dat je je beter kunt concentreren op wat wij met je doen, terwijl de anderen toekijken, meldde Xavier. Je vond dat wel een goed idee, want al die mensen die toekijken vond je toch wel vrij ver gaan. Je had daar geen ervaring in, maar voor alles moet er een eerste keer zijn, dacht je, praktisch als je bent.
De massageolie werd over je heen gegoten in kleine afgemeten straaltjes, maar eerste werd er een soort doorzichtig latex hoes over de witte lakens gespannen, want anders wordt alles toch weer stroef, legde Xavier uit.
Xavier begon. Hij ging op zijn knieën naast je zitten op het brede opblaasbed en bracht nog wat meer gelei op je lichaam aan. Je schitterde bijna in het zonlicht en Xavier begon zijn klus. Langzaam masseerde hij de gelei over je hele lichaam en alles werd spekglad. Het gevoel dat dat gaf, de gladheid en zijn vaardige handen, deden al vocht opwellen uit je kut en je had het idee dat het uit je liep, maar gelukkig, dacht je, niemand die dat ziet, want alles is al glad en vochtig-glibberig. Hij masseerde je hele lichaam, behalve je hoofd, dat bleef vrij van gelei. Wel drukte hij een lieve kus op je mooie lippen, ondertussen je borsten masserend met zijn meesterhanden. Langzaam zakte hij af naar je buik en dijen en zo nu en dan trok hij een vinger door je gleufje en over het mooie toefje haar dat je daar had laten staan.
Heel voorzichtig spreidde je iets je benen, net genoeg om hem wat beter toegang te geven tot het heilige der heiligen, je kut. Net toen je dacht, kan me niet schelen wat, maar schiet op en steek er wat in, hield hij op en draaide je zachtjes op je buik. Je gezicht lag op een klein handdoekje en Xavier liet wat meer gelei over je rug lopen. Toen begon zijn tocht over je rug, billen en benen. Zacht maar sensueel waren zijn bewegingen en hij deed je benen iets uit elkaar om beter tussen je billen te kunnen komen. Langzaam verdween een hand met uitgestoken middelvinger tussen je billen en beroerde daar alles wat de vinger tegenkwam. Iets dieper streek hij met zijn vinger langs je kut, tot het puntje van zijn vinger je klit raakte. Een stoot van genot ging door je heen, en even dacht je dat ging klaarkomen, maar zijn hand verdween weer en beroerde het andere gaatje dat zoveel genot kan schenken bij menige vrouw. Langzaam bestreelde hij je rozetje en inderdaad, het was lekker, vooral door de gelei die alles zo glibberig maakte. Toen ging hij verder naar je benen, maar tussendoor haalde hij steeds weer even zijn hand langs je geslacht en langs je rozetje naar boven. Je stond op springen, maar wilde niet dat het al zou eindigen, je wilde wel klaarkomen, maar dan met zijn pik diep in je.
We keken allemaal toe hoe je lag te genieten en Xavier draaide je weer om. Jij wenkte Klaartje en Chrissy om aan beide kanten van het bed te komen staan en ze wisten precies wat ze moesten doen. Ze hadden dit beiden zelf ook al eens meegemaakt. Beide vrouwen, jij wist niet wie het waren, het hadden ook mannen kunnen zijn, pakten een enkel beet en tilden je benen hoog op, tegelijkertijd je knieën buigend. Voorzichtig bogen ze je benen verder en trokken je knieën uit elkaar, maar zonder een spoor van pijn of ongemak. Toen pakten ze je anders beet en fixeerden je in die houding. De anderen konden je opengelegde schoot bekijken en zagen dik geworden schaamlippen en glinsterend vocht ertussen, al had het ook massagegelei kunnen zijn, het idee dat het ook je eigen vocht kon zijn, wond vooral de mannen om je heen op. Jij had daar geen weet van, alles wat je gewaar werd waren strelingen, geluiden en de mannelijke geur van Xavier. Toen ging hij achter je zitten en je voelde iets tussen je schaamlippen.
Xaviers tong ploegde zich een weg door je kut. Lange halen van zijn ruwe tong werden jouw deel en er was slechts korte tijd nodig om je een daverend orgasme te bezorgen. Je kromde je rug, nog verder dan de twee vrouwen al deden en liep rood aan. Daarna probeerde je je benen recht te gooien, maar de vrouwen lieten het niet toe. Je bleef in de houding die je eerst al had, benen over je buik en de knieën wijd. Toen voelde je iets groots tegen je kut drukken en na enig gemik vond hij de ingang tot de diepten van je schoot. Langzaam drukte hij de ingang open. Zo iets groots had je nog nooit gevoeld, (denk ik) en langzaam slaagde Xavier erin zijn lid helemaal in je te begraven. Je voelde je opgevuld worden en met opgevuld bedoel ik zo vol als je maar kunt zijn. Met zijn lengte beroerde hij delen van je schoot die nog nooit beroerd waren. Toen zette Xavier de versnelling aan en daverde als de stangen van een stoomlocomotief in je kut heen en weer. Ongekend genot werd jouw deel en een aaneenschakeling van klaarkomen maakte dat je bijna out ging. Maar Xavier stopte op tijd, trok zich even terug, liet zijn pik langs je opengesperde en rood doorlopen lippen glijden tot je een beetje tot rust was gekomen en dreef toen zijn lid weer in één haal tegen je baarmoeder aan. En los ging hij weer. Je was voortdurend op een soort orgastisch plateau en Xaviers zware stiereballen kletsten tegen je billen. De twee meiden hielden je benen goed in de hoogte waardoor je relatief ontspannen deze bijna bestiale neukpartij kon ondergaan.
Chrissy vond het nu wel welletjes en liet een hand achter Xavier’s kont naar zijn ballen zakken. Ze nam ze in haar hand en streelde geraffineerd zijn zak. Dat werd zelfs Xavier te veel en met een enorme kreet dreef hij een laatste keer zijn grote pik in je schoot en begon zijn ballen in je te legen. Je voelde hem eerste nog groter en stijver worden en toen voelde je hem zijn lading zaad pulserend in je lozen. Hij trok zich langzaam uit je terug en met een kleine plop verliet zijn apparaat jouw lichaam.
Romeo’s kunsten
Hij werkte zich op zijn knieën naar achteren en ging achter het bed staan en wenkte Romeo dichterbij te komen. Romeo wist precies wat hem te doen stond. Hij ging op zijn knieën achter je zitten, terwijl Chrissy en Klaartje je benen nog steeds in de oorspronkelijke stand hielden. Deze stand had ervoor gezorgd dat Xaviers zaad nog allemaal in je zat. Romeo zette zijn mond tegen je kut en begon je leeg te likken en zuigen. Als ware het een dure delicatesse, zo slurpte hij je leeg en toen was het zijn beurt jou te beminnen. En dat kon hij. Zijn enorme lid gleed vrij makkelijk bij je naar binnen, de weg was immers voorbereid door Xavier en Romeo’s slobberwerk kon uiteraard niet voorkomen dat je nog steeds heel glibberig was van binnen.
Romeo neukte heel anders dan Xavier. Lange langzame slagen maakte hij met zijn heipaal en zorgde ervoor dat alle delen van je kut zijn pik ervoeren. Het genot was heel anders, maar niet minder. Je had het gevoel alsof je helemaal werd gevuld, nog veel meer dan bij Xaviers penetraties het geval was. Oneindig genoot je van de grote zwarte man met de grote dikke geslacht en je was meteen verkocht. Dit wilde je meer, liet je duidelijk horen. Romeo hield het lang vol en je krachten begonnen het langzaam te begeven. Romeo, goede minnaar als hij was, had dat meteen in de gaten en versnelde even, haalde zijn pik uit je en kwam toen overvloedig klaar over je borsten en buik en de laatste grote druppels zaad liet hij zachtjes landen tussen je opengesperde vaginalipjes. Daarna zeeg hij ineen naast je en nadat de meiden je benen hadden laten zakken kwam ook Xavier naast je liggen. Je maskertje werd afgedaan en je zag iedereen om jullie heen staan en ze klapten zachtjes in hun handen en zeiden in koor: welkom bij de club.
De mannen om je heen, Bart, Albert en ik stonden met gestrekt en lekkend lid om je heen. Het schouwspel had ons niet onberoerd gelaten. Joke nam haar Albert bij de pik en ging door de knieën en nam hem in haar mond. Veel was er niet nodig en al na een paar rukjes tussen haar lippen spoot hij zijn zaad in Joke’s mond, die dat gretig doorslikte. Elke en Chrissy gingen naast elkaar staan, bogen voorover en plantten hun handen op het bed naast Romeo. Bart plantte zijn pik naar beneden tussen de billen van zijn Elke en stootte in een keer tot aan zijn ballen naar binnen en bij Christien en mij ging ongeveer net zo. Na alle opwinding was er niet veel meer nodig om ons te laten schieten. Het zou de laatste keer zijn die avond en iedereen was er getuige van want alsof we het hadden afgesproken trokken we op hetzelfde moment onze pik uit de dames en besproeiden de ruggen onze dames met ons zaad. Klaartje, die die avond al twee keer haar naam eer aan had gedaan, probeerde nog wat leven te krijgen in Xaviers lid, maar dat lukte niet meer. Met z’n allen doken we het zwembad in en vermaakten ons nog even tot we uitgeput waren en na onder de douche te zijn geweest onze kleren aantrokken, iedereen gedag zoenden en terug reden naar S.
Voor jou was het te laat om nog richting B. te gaan. Bovendien was er weer wat wijn door de kelen gespoeld. We hebben heerlijk met z’n drieën in ons grote bed geslapen, ook nu weer jij tussen ons in. We waren zo moe dat we al snel sliepen. De volgende morgen, vandaag dus, hebben we je samen nog eens lief verwend, alleen met onze handjes en wat olie. Om een uur of 1 ben je naar huis gereden, de tintelingen nog voelbaar over je hele lijf. Je leven zou nooit meer hetzelfde zijn.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen