Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Wat er vooraf ging. Ik was uitgenodigd door een bekkende van mij om een seksfeestje met veel symboliek bij te wonen. Maar eenmaal daar aangekomen, bemerkte ik dat het geen doorsnee seksfeestje was. Maar een heel bijzonder en soms ook heel sinister aandoende bijeenkomst, met een wel heel diepere betekenis!

Ik keek haar glimlachend aan. Snapte even niet wat ze bedoelde. ‘De wie?’ zei ik even met stomheid geslagen.‘The witchcraft’, zei ze weer zonder enig spoor van blikken of blozen. Waarna ze er gelijk bij zei: ‘Dat genootschap is bij ieder esoterisch genootschap bekend, maar geen van de organisaties is van hen, want de Witchcraft zit onszelf’.Ik keek haar even raar aan. Wist even niet meer waarover ze het had. Met een schuin oog richtte ik me even weer op de orgie die om mij heen plaats vond. De oud politicus die de ceremonie had geleid. Genoot zichtbaar met volle teugen van de pijpbeurt die hij nu kreeg van een blonde oud-presentatrice van de omroep die ooit eens begon uit te zenden vanaf een schip.

De nu in de eind dertig zijnde oud presentatrice had zijn gulp open gepield en zat voor hem op haar knieën, en met ferme bewegingen liet ze hem onderhand diep in haar mond gaan. Tja op zich wel een raar gezicht, om hem nog als enige in vol ornaat gekleed in zijn rokkostuum te zien staan, terwijl de rest totaal of half naakt was. Ik wendde mijn gezicht weer naar Carmen. ‘Is hij, “het” goddelijke onbenoembare universele waarop je doelt?’ vroeg ik aan haar.Ze knikte en zei gelijk ‘Het wat uit meerdere namen, meerdere vormen bestaat, moedigt vrijheid en liefde en goddelijke feesten aan met al zijn neveneffecten. Het staat aan de zijde van het individu, de mens zelf. Het is tegen moraliteit en regering. Daarom zit de universeel almachtige al eeuwen, zonder dat velen het weten, sinds mensenheugenis in ons’.Ik lachte naar haar en zei spontaan ‘ Iedere man en vrouw is een ster, een hele mooie morgenster. Doe wat je wil, dat is de hele wet!’Ze knikte en stond op. Keek me even verleidelijk aan, waarna ze in mijn oor fluisterde: ‘En dat is de redenen waarom we dat vieren!’


Ze kuste me na die woorden teder op de mond en trok mij omhoog. En wenkte me om haar te volgen. Het deed al met al heel geheimzinnig aan. Maar ik voldeed aan haar wens en liep haar na. En terwijl ik haar hand vastpakte, keek ik nog even om en zag dat de politicus schokkend en al klaarkwam in de gulzige mond van de vrouw die nu enkel en alleen nog maar party’s organiseerde.Nieuwsgierig als ik nu was liep ik met haar mee de krommende trap af naar beneden. Nu we allebei totaal naakt waren, voelde ik me voor even, zo met haar, de eerste mens op aarde. Zij Eva en ik Adam, die beiden op zoek waren naar de boom, wiens onbekende vrucht ons de kennis zou geven van goed en kwaad. En als die zou worden aangereikt door een slang, dan zou ik die vrucht zo aanpakken van hem.
Carmen draaide zich om en keek even naar het kleine sneetje op mijn onderarm. Het bloeden was al gestelpt. Ze stelde voor het sneetje te verzorgen. Toen we in de keuken aan kwamen waar ook een EHBO doos aanwezig was. Merkten we op dat we niet de enigen waren die liefdevolle sfeer van de massale orgie in de tempelruimte hadden verruild voor rustigere plek. Een man en een vrouw voor ons vreeën erop los alsof het een lieve lust was. Carmen zoende me teder in de hals, waarna ze al zoenende afzakte naar m’n nek. ‘Lekker hè’? zei ze fluisterend.‘Ja’, zei ik met gesloten ogen terwijl ik genoot van haar liefdevolle beroeringen van een paar erotische zones van mijn lichaam.

Liefdevol beet ze zachtjes in mijn nek. Voor even voelde ik me het slachtoffer van een verleidelijk mooie vampier die me op een zeer erotische wijze had verleid om voor haar het bloedoffer te zijn wat zij nodig had om haar honger en dorst te lessen. Zij had kennelijk net als ik door dat het boek Dracula van Bram Stoker een groot maar zeer verbloemd erotisch verhaal was. Na een paar seconden lieten haar tanden mijn huid los. Waarop ik opzeker wist, dat zij haar tand mankeringen als souvenir voor deze avond had achtergelaten in mijn nek. Het stelletje dat op het slagveld van uitgetrokken rokkostuums en allerlei handen, cocktail-, avond- en galajurken onverstoorbaar de liefde lag de bedrijven merkte ons niet eens op. Totaal in zijn eigen wereld verkerend nam de man zijn totaal naakt zijn sekspartner nu zijdelings van achter en bevredigde de clitoris van haar kale kutje met een hand.

‘Kijk er maar lekker naar’, zei Carmen nu heel zwoel tegen mij. Toen ik haar even aankeek en haar wilde zoenen, keek ze me heel verleidelijk geil aan en knikte de kant van het vrijende stelletje op. ‘Toe maar, doe maar’, zei ze weer heel zwoel.

Ik voldeed aan haar hetgeen wat ze me gunde. Omdat ze donders goed wist dat ik daar alleen maar geiler en geiler van zou worden. Dat had ik haar wel eens jaren geleden aan haar verklapt toen we nog samenwerkten en de erotische spanning tussen ons in periodes te snijden was. Het gekreun van de vrouw maakte me alweer lekker geil. Opeens viel mij de muziek die op de achtergrond uit de geluidsboxen schalden op. Ik luisterde goed en hoorde opdat moment de zanger en zangeressen van de Duitse dark electro pop band ‘Blutengel’ zingen:See your sparking bloodLet me drink your lifeAnd in my world of temptationI will wait for youI’ll show you all the pleasuresThere’s so much we can doDon’t be afraid my darlingLet me be your guiding lightDon’t be afraid my darlingThere’s no reason for you to hide
En terwijl ik zo naar het in het voorhof vrijende stelletje keek door de opening van het keuken gedeelte, en de tekst van het liedje “Bloody pleasures” in me opnam, pakte Carmen mijn onderarm vast. Maar in plaats van desinfecterende jodium, voelde ik dat ze met haar tanden het gestelpte wondje weer openbeet. Het wondje begon door haar toedoen weer te bloeden. Haar tong likte de eerste druppel bloed die uit mijn onderarm sijpelde op. Het voelde al met al heel vreemd maar zeer erotisch aan. In zeker zin wond het mij ook nog op, zeker in combinatie van de tekst die ik in goed in mij had opgenomen. Ik voelde dat ze het wondje totaal leeg zoog. Ik had nooit achter haar gezocht dat ze zij een fetisj bezat voor het drinken van andermans bloed. Ik had wel van die feestjes gehoord in de Gothic scène, waar men met toestemming van de ander bij diegene een wondje veroorzaakte, waarna hij of zij het bloed opdronk wat uit het wondje sijpelde. Ik vond dat altijd macaber, die gedachte dat mensen dat bij elkaar deden. Maar deze nieuwe ervaring die ik had ondergaan met haar, deed me daar nu heel anders over denken. Vond ik het wel iets hebben.

Ik keek haar even aan, zij verleidelijk naar mij. Automatisch raakten onze lippen elkaar nu aan. Al heel snel beroerde onze tongen elkander heel passioneel. Het zoenen was al heerlijk met haar, maar nu helemaal omdat ik voor even mijn eigen bloed proefde. Ze stopte met zoenen en liet mij nu de licht prikkelde werking van de jodium op mijn wondje voelen. Ze omwond het liefdevol met een gaasje en verband en kuste heel teder het verbonden deel van mijn onderarm. Nimmer had ik zo’n liefdevolle zuster meegemaakt in de weinige periodes dat ik ze nodig had. Mijn op zeker al reeds verlichte begeleidende zuster van de leer van pure goddelijke liefde kwam nu achter me staan en sloeg haar beide armen om mijn middel heen. En terwijl ze dat deed, begon ik opdat moment steeds meer te geloven dat het allemaal bij de inwijding hoorde van een bijzonder genootschap. Ik voelde dat haar rechterhand steeds meer afzakte naar mijn steeds meer stijver wordende slagwapen van lust. Langzaam maar zeer kundig bewoog ze mijn voorhuid heen en weer. De vrouw van het stelletje ging ondertussen nu op haar knieën en op haar handen steunende met het gezicht naar ons gericht zitten. Haar partner kwam achter haar zitten op zijn knieën. En nog steeds merkte hij ons niet op. Hij duwde zijn geslacht diep in haar meest kleinste en intiemste opening en nam haar op een ferme wijze. De vrouw kreunde van genot. En terwijl ze zo zat te kreunen met haar ogen dicht kreeg zij ritmisch van haar partner en tik op de billen.Ik liet mijn linkerhand naar achteren glijden en beroerde op speelse maar zeer intense wijze het kutje van Carmen. Al gauw vonden mijn vingers de weg naar haar clitoris. Een maal gevonden speelde ik op dusdanige wijze met haar rozenknop dat ze spontaan begon mee te bewegen op het ritme waarmee mijn vingers haar verwenden.‘Ga door’, kreunde ze. De vrouw merkte ons minnespel op en wenkte ons om hen gezelschap te houden. ‘Zullen we?’ fluisterde ik tegen Carmen, terwijl ik onherroepelijk doorging met de verwenning die ik haar gaf in ruil voor haar gelijktijdige verwenning die ze mij gaf.‘Ja’, kreunde Carmen goedkeurend terwijl ze mijn lustbloem in vol ornaat had weten te trekken.

Ja, haar handwerk was gewoon goddelijk. Bijna niet meer van deze wereld te noemen. Dat had ik al de eerste keer door in het kopieerhok.
We liepen naar het stel en wisselden van partner. Ik zoende de Zuid-Amerikaans uitziende gezette vrouw van pakweg eenenvijftig teder in haar nek. Ze was zoals vele Zuid-Amerikaanse schonen klein van stuk. Een meter zestig was ze maar. Maar ondanks haar lengte kwam ze qua uiterlijk over als een chique zakenvrouw. Eentje met stijl en klasse. Ze had degelijk kortgeknipt haar, en aan het geurtje te ruiken wat ze droeg, moest ze wel een fan zijn van Chanel nr vijf. Naarmate ik al boven op haar liggende haar nek en hals teder zoende, genoot zij zichtbaar met gesloten ogen. Ze kreunde zacht en genoot intens van het hernieuwde voorspel. Wederom gleed ik af naar de boezemstreek en likte haar tepels van haar fraai gevormde borsten. Ondanks haar leeftijd waren ze nog pracht van stuk om te zien. En heerlijk om vast te pakken. En terwijl ik haar zo verwende hoorde ik Carmen in al haar opgewonden ‘Neem me van achtereren’ kreunen.

Met mijn linkerhand hield ik mijn zwaard van genot in goede aanvalsparaatheid, gleed weer naar beneden met mijn tong en begon haar heerlijke zeer kort bijgehouden kutje te likken. Mijn tong baande zich een weg naar haar clitoris. Eenmaal gevonden begon ik haar knop der lust en opwinding gulzig te likken. en terwijl ik dit deed bewoog haar lichaam intens mee op het ritme van mijn tong. Ik ging op mijn knieën, spreidde haar benen nog meer wat opzij, trok haar naar me toe, liet haar onderlichaam iets omhoog komen en penetreerde haar op die wijze. Ik neukte haar met kleine felle stootjes die ik afwisselde naar langzame maar hele diepen stoten in haar.

Carmen, die ondertussen weer op haar zijde naar haar gezicht toe lag en op die mannier vanachter langs werd genomen, zoende teder haar gezicht en streelde met haar hand door haar haren heen. Carmen haar mond zakte af naar de mooie volle lippen van de Zuid-Amerikaanse. De lippen beroerden elkander teder. Na wat met elkaar liefdevol te hebben gebekt, begonnen ze elkander liefdevol maar vol van vurige passie die geilheid met zich mee kon brengen, te tongen. Ik boog mijn bovenlichaam en mijn hoofd wat meer naar hen toe, tilde haar onderlichaam iets meer naar boven en beroerde zo met mijn tong en lippen de andere kant van haar hals. Ik begon een prettige tinteling in mij te voelen. En terwijl ik de tinteling nog ietsjes probeerde te onderdrukken, kwam de partner van de Zuid-Amerikaanse vrouw met een rauwe kreet in Carmen haar overheerlijke kut klaar. En terwijl de man nog zat na te rillen van genot, voelde ik bij mezelf dat ik de weg van de naar de uitgang zoekende lust en levenssappen niet meer kon tegenhouden. Met een ferme straal die gepaard ging met een rauwe kreet van mij, vonden zij de uitgang om door te stromen door een andere maar zeer warme ingang alwaar zij hun eindbestemming ergens zouden bereiken omtrent de baarmoeder van mijn hitsige sekspartner. En terwijl de achterhoede van mijn lichaamssappen door haar lichaam stroomde, voelde ik haar lichaam schokken van genot en hoorde Zuid-Amerikaanse schone keihard ‘Ik kom klaar’ kreunen.

Nadat ze was gekomen ging haar hand richting haar overheerlijke tempel opening van liefde en beroerde met haar vingers de restjes geil die er stukje bij beetje uitsijpelde. Ze likte het gulzig keek me aan en zei ‘Lekker’.Ik glimlachte naar haar. Zoende haar op de mond. Teder als het maar kon kleefden onze lippen nu tegen elkander. We begonnen elkaar te tongen, zodat we beide nog konden nagenieten van onze eigen sappen die door het al heerlijk vermengd waren. Meer dan tevreden zijnde keek ik nu Carmen aan, die ook lag na te genieten. Ze lag heerlijk in een lepeltje-lepeltjehouding met haar sekspartner.

Er kwamen nu mensen de ruimte binnenlopen. Op hun gezichten kon je aflezen dat ze aardig voldaan waren van de lust en de bijkomende bevrediging ervan die daarboven massaal hadden genoten. Sommige van hen namen plaats op een kruk voor de keukenopening. Een man en een vrouw liepen de keuken in en verzorgde de rest van drinken en haalde de alreeds klaargemaakte hapjes uit de ijskast.We stonden nu op en voegden ons net zo tevreden gesteld bij de rest van de mensen. Al gauw raakte ik aldaar aan de praat met de Rotterdamse producent die om de inwijding vroeg. Na wat te hebben gebabbeld over het werk en waar we zo dan mee bezig waren. Keek ik even naar de ring die hij aan zijn linker ringvinger droeg. Het was een ring die ze de “Star van Babylon” noemde. De ring was prachtig versierd met een pentagram. Boven de punten van de pentagram werden de vier windrichtingen aangegeven. In het midden was een eivormig oog te zien. En boven het oog ontwaarde ik een Egyptisch ank teken. Aan de zijkanten van het midden net voor oog waren aan allebeide kanten het ank teken met daar achter twee keer het getal zeven gegraveerd.‘Mooi hè’, zei hij met enig trots in zijn stem. Ik knikte, waarna hij er gelijk erachter zei ‘De leer van Thelema blijft de mooiste leer’.Ik knikte. Want het was de leer die uit het Grieks vertaald wil of intentie betekende, waarin de wil centraal stond en alle intentionele handelingen eruit als magisch werden beschouwd.

De man kreunde even van genot. Achter hem zat een andere man zijn pik te masseren. Heel behendig en vakkundig schoof hij de voorhuid met langzame doch krachtige slagen van achteren naar voren. Ik keek het geheel aan. Qua dat vond ik biseksualiteit heel gewoon. In ieder mens schuilde er nu eenmaal een mannelijk alsmede vrouwelijke kant. ‘O.T.O loge lid zeker’, vroeg ik terwijl ik zonder enig gêne stond toe te kijken hoe hij werd bevredigd. Qua dat vond ik het al met al wel wat hebben om te zien hoe een man door een andere man werd bevredigd.Hij knikte en zei een beetje kreunend van genot tegen me: ‘Het woord zonde is een beperking’.

Instemmend met deze waarheid die een zonde uit zowel de bijbel alsmede de Koran bekritiseerde, knikte ik met een brede glimlach bevestigend op mijn gezicht. Ja, op dat gebied had ik wel bewondering voor het genootschap Ordo Templi Orientis dat in het begin van de 20ste eeuw was opgericht door Aleister Crowly. Allerlei handen seksuele uitspattingen werden daar als normaal bevonden. Ook al trek dan bij mezelf de grens dat dan geen pedoseksuelen uitspattingen zijn of seksuele handelingen met dieren.

En terwijl ik half geil werd van het toekijken voelde ik hoe een vrouwenhand m’n ruggengraat beroerde, ging een vinger nu heel liefelijk horizontaal van naar beneden. Ik rilde even van genot. Voor even stond ik met mezelf in twijfel. Zou ik nu omkijken en degene bedanken die me zo heerlijk wist te verassen, of zou afwachten of ze het een tweedemalen bij me zou doen? Het antwoord liet voor mij niet zolang op zich wachten, want voor een tweedemaal ging haar vinger van boven naar beneden alleen nu deed ze het met haar nagels. Het was in één woord heerlijk.

Carmen kon het in ieder geval niet zijn, want die liep nu met stralend lachend gezicht langs mij. En fluisterde me heel snel toe: ‘Geniet maar lekker’. Daarna verdween ze uit mijn zicht.Ik sloot mijn ogen en gaf me helemaal zo over aan de ruggengraatmassage die mij werd gegeven. Opeens voelde ik dat ik naar achteren werd getrokken. Ik voelde een paar heerlijke borsten in m’n rug. Een hand omsloot nu mijn buik de andere hand van diegene trok me nu af. Het was heerlijk. Ik nu tegenover de producent staande, hij zittende recht in mijn ogen kijkende en ik staande naar hem en in die situatie allebei dezelfde verwenning ondergaand. Ik wist op zeker dat als ik zou komen mijn sperma op zijn lichaam zou belanden. Dat idee maakte het alleen maar geiler.

Opeens voelde ik een andere hand die m’n nek beroerde. De hand voelde zacht aan, lieflijk zelfs. Draaide me niet om, vond het heerlijk om in mijn gedachten te raden wie dit weer zou zijn. Opeens voelde ik een scherpe felle pijn aan de rechterzijkant van mijn hals Een straaltje bloed baande zich nu een weg naar beneden. De producent glimlachte even naar mij, waarna hij zich met zijn hoofd naar achteren liet zakken op het lichaam van zijn bevrediger. En gaf zich zo helemaal over aan de behandeling die hij van zijn lustgever ontving.

De warme tong van mijn lustgeefster ving het bloedstraaltje nu op. Eenmaal zoende ze me lieflijk op de plek waar ze het belangrijkste bestand van het menselijk levenselixer had opgevangen. ‘Mmmmmmmmmm’, hoorde ik haar nu zachtjes kreunen. Opdat moment liet ik mijn hand naar achteren glijden en baande me een weg naar het meest intieme deel van haar lichaam. Mijn vingers gleden behendig tussen haar van kant gemaakte slipje. En terwijl mijn vingers haar clitoris feilloos wisten te vinden, bedekte haar mond het toegebrachte wondje. Even beet ze fel in mijn halsstreek om het bloed extra snel uit het wondje te laten stromen. Wederom werd ik nu overvallen door een raar gevoel. Het was een prettig en zeer erotisch overkomend gevoel, nooit eerder daarvoor gevoeld, maar o zo prettig. Het leek wel of er voor de tweedemaal iets in mij vaarde. Sloot mijn ogen, verwende haar tegelijkertijd, en voelde hoe zij mijn wondje gulzig leegzoog. En terwijl het wondje bloedvrij werd gezogen door de mysterieuze dame, werd ik steeds meer opgewonden van de handmassage die ze me tegelijkertijd gaf. Wederom waande ik me vliegend in een wereld die leeg en troosteloos aandeed, maar het door een geheimzinnige intensiteit o zo plezierig maakte om daar te verkeren alleen, met zijn tweeën of met meer.

‘Ja sneller, ga door’, kreunde ik. Het tintelende gevoel in mijn onderbuik werd steeds intenser en intenser. De tintelingen van plezier voelden heviger dan ooit tevoren aan. Deze combi van dit al wat ik nu meemaakte deed me komen. Ik sloot ik mijn ogen, en genoot intens van het gevoel van bijna klaarkomen en het horen van het smakkende geluid dat de mysterieuze vrouw maakte die nogmaals flink aan mijn wond zoog. Gulzig zoog ze het bloed eruit. En terwijl zij genoot van de smaak van mijn bloed, bewoog ze ritmisch mee op het ritme waarmee mijn vingers haar clitoris beroerde. Ik kreunde even van genot, nimmer had ik een zo’n geile situatie meegemaakt! Het idee dat ik bij het klaarkomen de tegenover mij zittende man zou raken met mijn lustkwak deed me nog meer geilheidsgevoelens naar boven brengen. Immers, zonde was maar een beperkend woord!

Ik voelde de eerste straal levens- en lustzaad zich al een weg naar buiten banen. En terwijl de zaden van mij aan hun zwemtocht door mijn urinebuis waren begonnen, om er in al zijn hevigheid bij de uitgang eruit te springen, hoorde ik op hetzelfde moment een rauwe kreet van pure lust. Gelijk belandde er een straal van een stroperig lichtklevende substantie op mijn onderbuik. De mysterieuze vrouw kreunde, bewoog nog ritmischer. Haar mondsteek verliet nu mijn wondje. Haar honger en dorst naar mijn levenselixer was gestild. De combi van het proeven van mijn bloed en de vingermassage die ik haar gaf als dank deed haar rillend van genot klaarkomen. En terwijl ze zo heerlijk klaarkwam, werd mijn onderbuik wederom getroffen door een straal van heerlijk warm aanvoelend zaad.Op datzelfde moment verliet nu ook mijn zaad met een flinke kracht mijn lichaam. Het bijkomende gevoel deed me door mijn knieën zakken. En dat gebeurde maar heel weinig bij mij!Maar het al was zo geil dat het nu gebeurde. De intensiteit van klaarkomen die ik ervoer op dat moment was zo bijna onovertreffend in alles wat ik al op seksueel vlak had meegemaakt, dat ik bijna alle kracht in mijn been spieren verloor. Mijn ogen waren gesloten. Ik waande me in een hemel. Een lege hemel. Een plek waar je in je eentje constant werd overvallen door een onzichtbare deken van lust. En met die gedachte die nu in mijn hoofd zat, voelde ik een tweede straal in al zijn kracht die de lust meebracht mijn lichaam verlaten.

Ik wilde nog verder door mijn knieën gaan. Mijn lichaam werd nog steviger tegen het vrouwenlichaam gedrukt. Ik voelde de warmte van haar die ik nog niet in het gezicht had gezien, maar wel heerlijk aanvoelde. Ze begon mij in een langzamer tempo af te trekken, maar dat maakte ze weer goed doordat haar hand mijn lul steeds steviger ging vastpakken. Het sperma sijpelde nu uit mij, en vond een weg naar haar hand. Toen het laatste druppeltje eruit was gesijpeld liet ik me totaal ontspannen op de kruk waar ze zat neerzakken, en legde mijn hoofd meer dan tevreden tegen de zijkant van haar gezicht aan.‘Lekker?’, was het eerste wat ze aan mijn vroeg terwijl ik nog met gesloten ogen nagenietend van het orgasme wat ik had ervoeren tegen haar aanlag. ‘Ja’, verzuchtte ik bevestigend, terwijl ik nog half in die andere dimensie vertoefde.

Ik voelde dat haar hand waarmee ze mij had bevredigd naar haar mond ging. Ze likte het sperma van mij op. Ik draaide mijn gezicht even naar haar. Keek haar aan. En herkende haar gelijk. Het was een presentatrice van een programma wat TMF soms wel eens in het weekend uitzond. En dat programma praatte zij dan voor een deel aan elkaar om aan te geven hoe de sfeer in de desbetreffende discotheek was waar ze dan stond.‘Jeeeez Olivia, zo jong maar o zo kinky’, was het eerste wat ik zei met een tevreden blik op mijn gezicht.

Haar lippen beroerden nu even de mijne. Haar tong gleed mijn mond binnen. Ik proefde nu de combi van mijn eigen bloed en mijn sperma dat zij tot zich had genomen. De 23 jaar oud zijnde blondine met halflang stijl haar lachte even. En likte het sperma wat op haar pols was beland en niet van mij was. Wederom glimlachte ze.‘Lekker?’ vroeg ik glimlachend.

Ze knikte bevestigend en fluisterde mij gelijk toe: ‘Onthoud, de Witchcraft zit in ons, helpt ons, laat ons de juiste dingen doen en de juiste mensen te ontmoeten’.Tja, dacht ik. Deze meid zou het nog ver schoppen binnen het commerciële omroepbestel. Haar ogen gleden af naar de televisieproducent. Wederom glimlachte ze even speels, alleen nu niet meer naar mij maar naar hem. En wederom likte ze wat sperma van haar polsstreek af. De Rotterdammer stond nu op met lijzige gestalte. Pakte met zijn handen haar gezicht vast en gaf haar een intense tongzoen van pure lust.

Ik stond op. En liet hen achter. Bevredigd als ik voor dat moment was, liep ik het voorhof uit. Verliet de ruimte. In de hal zag ik dat de deur links van mij nu was geopend. Alleen de gordijnen die gesloten waren deden vermoeden dat er niets of niemand was. Maar het onophoudelijke gezang van de woorden ‘Akudua, tufurbia, baajehefu, dudunuraf, anaterun’ waarvan mij de betekenis toen nog onduidelijk was, verraadden aan mij dat er iets bijzonders aan de gang was. Ik schoof het gordijn open, daalde de trap af en zag aangekomen in de kelderruimte dat de oud-politicus een op een matras gewillig liggende vrouw haar lichaam totaal versierde piepkleine medische injectienaalden. De vrouw lag er ontspannen bij. Het gezang maakte haar kennelijk rustig, terwijl haar pijngever van ultieme lust beschermd met rubberen artsenhandschoenen haar met verfijnde precisie op de meest intieme plekken verraste met een piepkleine en flinterdunne naald die hij verticaal door haar huid heen stak.

‘Moet je eens goed kijken’, fluisterde Bakker me opeens in het oor.
Ik schrok even want de ruimte waar ik me in bevond was aardig donker en werd alleen maar verlicht door een aantal kaarsen die achter de politicus op een houten tafel stonden. De aanwezigen die er stonden te zingen kon je al haast niet zien. De enige die je eigelijk wel goed zag dankzij die verlichting, was de oud-politicus en de vrouw die op een matras lag te genieten van de behandeling die ze kreeg.Creepy, dacht ik toen ik nog eens goed keek naar de houten tafel en zijn spullen erop. Kennelijk was dat als decor bedoeld voor dit spektakel, dacht ik nu. Ik keek nog even goed naar de tafel en ontwaarde buiten de vele zwart en wit gekleurde kaarsen om dat er ook een schedel op lag die werd gemankeerd door een paar menselijke schouderknoken en een boek met een bruinlederen kaft met daarop gelegd een kroontjespen met bijbehorend inktpotje.Wat moest ik hiervan denken? dacht ik nu, terwijl het gezang om mij heen onherroepelijk doorging. Dat alles in het leven vergankelijk was en dat je in het boek je moment van bezinning moest beschrijven over het hoe en waarvoor je erbij wilde horen in dit vergankelijke leven? Ik vond het al met al maar macaber. Maar ja, qua dat had Bakker wel een beetje een sick and dirty mind. Daar stond hij bij een klein aantal ingewijden wel om bekend.

De zilveren naalden versierden het mooie gebruinde lichaam van de vrouw die ik op midden dertig inschatte. Haar ogen waren verbonden met een zwarte blinddoek. Haar kaalgeschoren schaamstreek was versierd met een prachtige tatoeage van een in de aanvalsparaatheid staande koningscobra. En terwijl ik haar lichaamsversiering goed in me opnam, fluisterde de stem van Carmen mij opeens in het oor.

‘En word je hier al opgewonden van?’

Gelijk trok ze me naar haar toe. Ik liet het blij verrast door haar aanwezigheid hier gelijk gelaten aan. Liet in een gelatenheid van blijdschap toe dat ze me even speels in de wang beet. Nadat haar tanden mijn wang weer hadden verlaten, beroerde zij m´n geslacht weer op haar overbekende bijna niet aards meer zijnde overheerlijke wijze. En terwijl ik keek naar de geblinddoekte donkerblonde slanke vrouw, trok Carmen mij op een heerlijke wijze en in diverse tempo wisselingen af. Ik keek toe hoe haar schaamstreek werd dichtgeregen met naalden, zag hoe de pijn haar in zo’n staat van extase genot bracht dat ze het bewustzijn verloor. En terwijl ze voor even voor bewusteloos lag, ging de oud/politicus achter haar zitten, legde haar hoofd tegen zich aan en streelde haar lieflijk over haar gezicht. Zijn lieflijke strelingen deden haar weer ontwaken uit die korte roes van goddelijke bewusteloosheid. Hij ontdeed haar van de blinddoek. Maar terwijl hij dat deed, zongen de anderen nog steeds de woorden ‘Akudua, tufurbia, baajehefu, dudunuraf, anaterun’. De woorden klonken betoverend mooi, ook al wist ik nog steeds niet wat zij nu eigelijk betekenden. Ik kon er alleen uit opmaken dat het iets oud Egyptisch moest zijn, maar wat? Ik besloot even niet meer na te denken en gaf me totaal over aan de wonderlijke werken van Carmen haar rechterhand, die me voor een vijfde maal deze avond naar een weergaloos hoogtepunt wist te brengen.

Mijn sperma belandde op iemand zijn of haar bil. Al gauw zag ik dat het een vrouw was die het sperma van mij had ontvangen.
‘Lekker’, fluisterde ze me toe, waarna ze met haar hand het sperma van haar linkerbil afveegde en het gulzig oplikte. ‘Je smaakt heerlijk’, fluisterde ze nu. Ik glimlachte even om het geven compliment, keek haar zo goed als mogelijk in de half donkere ruimte aan. Met haar een meter vijfentachtig was ze lekker lang. En aangezien ik zelf ook niet een van de kleinsten ben, val ik nogal gauw op langere vrouwen. Ik besloot voor mijzelf haar maar aan de praat te houden om haar zo proberen te verleiden om met mij naar boven te gaan, zodat ik haar daar, of beneden, of waar dan ook in het gebouw kon beminnen op mijn eigen wijze.
Carmen liet me weer los en wenste me recht uit het hart veel plezier met haar en verliet geheimzinnig glimlachend de ruimte.

Deel 3

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen