Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Wat er vooraf ging. Ik was uitgenodigd door een bekende van mij om een seksfeestje met veel symboliek bij te wonen. Maar eenmaal daar aangekomen bemerkte ik dat het geen doorsnee seksfeestje was maar een heel bijzonder en soms ook heel sinister aandoende bijeenkomst met een wel heel diepere betekenis!

Ik keek de rode furie die zo overheerlijk en bijna niet meer “aards” te noemen, een man met haar hand kon verwennen met een glimlach na. Bakker volgde haar automatisch. Het gezang ging onherroepelijk door. Ik hoorde hetgeen wat steeds maar herhaaldelijk werd gezongen gelaten aan. Maar wist totaal niet de betekenis van hun gezang. Was ik dan echt de enigste hier die als een totaly stranger aanwezig was? Vroeg ik mij opdat moment bij mezelf af.De een meter vijfentachtig zijnde vrouw deed een stap achteruit en kwam tegen mij aanstaan. Ik omsloot haar met mijn beide armen. Kuste haar liefelijk in haar nek, en fluisterde in haar oor: ‘Wat zingen jullie toch?’

Ze kuste mijn wang teder en fluisterde zachtjes: ‘Iets magisch, de spreuk van Ra, die zegt: er is geen wet die ons verenigt, liefde is de wet’. En terwijl ze dat zei, gleden haar handen af naar mijn billen. Ze duwde me nog dichter tegen haar aan zodat mijn nog half in paraat staande bloemsteel van lust haar bilnaad beroerde. Zachtjes reed ze tegen me aan en fluisterde hitsig tegen mij. ‘Je sperma, de smaak ervan heeft me geil gemaakt’. Ik likte even met mijn tong haar oorlel. Nam het in de mond. Speelde er even mee, waarna ik haar in het oorfluisterend aan haar vroeg: ‘Zullen we ergens anders heen gaan?’ Instemmend met mijn plan fluisterde ze gelijk ‘Ja’.

We gingen de krommende trap op richting het tempel gedeelte het gebouw waar de al meer dan 225 jaar oud zijnde loge nu in huisde. Op aanraden van mij gingen we onder het alziende oog van de goddelijk universele almachtige liggen. Persoonlijk vond ik dat wel wat hebben. Dat oog dat altijd waakte over de mens, in symbolische vorm gezien van de zon in de middag en de maan in de avondlijke uren. Twee symbolische ogen die de niet zichtbare almachtige voor ons zichtbaarder en tastbaarder maakte.En onder dat heilige oog begonnen wij, al liggende naast elkaar, elkander heerlijk te zoenen. Opeens beroerde mijn voet de strop die ik om had tijdens mijn binnenkomst alhier eerder deze avond. Even schoot mij het idee in het hoofd. Dat daar ook, een leuk, maar, heel gevaarlijk spelletje op seksueel vlak mee te doen was! Voor even werd ik nu helemaal overvallen door deze gedachte. Ja de meest duisterste en gevaarlijkste vorm van seks, kon de mens tot het ultieme klaarkomgevoel brengen. Hoe meer ik nu naar de strop keek, des de duisterder mijn ideeën hierover werden. De vrouw had niks door, zoende de linkzijde van mijn hals teder. En terwijl zij mij zo lag te zoenen raakte ik innerlijk steeds meer in tweespalt met mijn zelf. Ik liet haar niks merken, vree gewoon met haar mee, maar opeens werd ik overvallen door het feit: dat er iets met mij was gebeurd. Lang kon ik daar niet over nadenken. Mijn lust voerde me mee naar zijn meest macabere kronkels. Ik vingerde de vrouw. Hoorde haar genieten. Sloot mijn ogen. En waande mij weer in de wereld die bol stond van zijn troosteloze grauwe omvang. Er was geen sprankje zonneschijn daar te vinden in die wereld.

Ik zag mezelf met haar de grauwe lucht doorkruisen. Omhuld door een deken van lust vlogen wij al vrijende met elkaar door de lucht. De vrouw kwam op mijn luststeel zitten en bereed me op een goddelijke mannier. En zo vlogen wij verder en verder door die wereld van eenzaamheid en leegte. In een hand had ik de strop vast. Ze boog haar hoofd naar de mijne. Onze lippen beroerde elkander teder. Onze tongen begonnen niet veel later het minnespel met elkaar te spelen. Wederom gleed ik af naar het gedroomde paradijs van lust en volkomen eenzaamheid. De extase van alles wat er die avond gebeurde bracht mij steeds naar die desolate plek van eenzame troosteloze grauwheid. Ook daar tongzoenden we er vrolijk op los. Het was alsof we beider uit onzen lichamen waren getreden, naar een andere wereld, een vreemde wereld die ik nog niet kenden. Ik stelde mezelf geen vragen meer over het hoe en waarom. Genoot alleen maar intens, gaf me helemaal over aan de lust. En door die lust bemerkte ik weer dat ik de strop nog in mijn hand had.

Gewillig liet ze de strop over haar hoofd glijden. Ik trok de strop even wat steviger aan. Ze keek me nu supergeil aan met haar zaadvragende mooie blauwe ogen. Ik glimlachte naar haar. Mijn glimlach deed haar nu nog geiler kijken. Mijn gedachten werden nu sinister bij dit beeld. Opeens vanuit het niets verscheen er een man achter haar. In deze wereld van grauwe sinisterheid waar we ons bevonden met onze astrale lichamen kon alles. Ik nam het voor gewoon aan. De man die volledig in rokkostuum met bijbehorend wit schotsvel was gekleed strekte zwijgend als het graf zijn hand uit. Ik reikte hem het touw aan.

De vrouw werd van mij afgetrokken. En ook al voelde ik geen grond onder mijn voeten, automatisch stond ik op. Keek even naar beneden. Maar zag alleen eenzelfde grauwheid als die ik liggende om mij heen en boven mij zag. Er leek geen grond te zijn in deze wereld. Ik keek naar de vrouw wiens lot nu leek te liggen in de handen van de man. Ik lachte even sadistisch. Schrok niet van mijzelf. Want mijn duistere gedachte en mijn astrale verblijf in deze omgeving had bij mij het beest wakker gemaakt wat al sinds mijn geboorte in huisde. De omgeving, het alles had hem uit zijn tientallen jaren lange slaap gewekt. En hij wilde nu nog maar een ding. Ongeremde seksuele lust. En die lust zou hij nu in al zijn sadisme meemaken tijdens zijn ontmaagding. Wederom lachte ik sadistisch en verlangde om het bevel om haar te wurgen te geven.

Opeens voelde ik dat er een strop om mijn nek werd gedaan. Ik wilde omkijken. Maar de man die achter de vrouw stond gaf me hoofdschuddend het bevel om het niet te doen. De strop werd ietsjes steviger om mijn nek getrokken. Ik lachte. Zou dit het einde van mijn reis worden. Of zou ik deze droom nog kunnen ombuigen in een lucide droom waarin ik het al kon sturen?Een hand beroerde nu mijn geslacht. En begon mij af te trekken. Ik sloot mijn ogen en genoot van de handmassage die me werd aangeboden door een totaal vreemde. En terwijl ik genoot van de aangeboden handmassage die zo onaards lekker aanvoelde, dat het wel leek alsof ik door een engel of anderszins niet van aarde zijnde endentiteit werd bevredigd. Keek ik naar de vrouw die nu werd gevingerd door de vrijmetselaar uitziende man. Ik keek naar zijn schotsvel. En zag dat het witte ding versierd was met een bijenkorf, hamer en doodshoofd met twee schouderknoken. Het bovenste figuur wat op zijn schotsvel was genaaid was het alziende oog van de universele almachtige. En kijkende naar dat oog voelde ik mij zelf beschermd. Opeens hoorde ik de vrouwelijke zangeres van de Gothic-band ‘After Forever‘ in mijn hoofd zingen.I know I’m alone, but somebody’s watching meFollows me everywhere I goA cold flow surprised me again, I shiverThe presence of something I can hear it’s breathing’

Ik lachte in mijzelf, de tekst was zo passend! Opeens fluisterde een totaal onbekende vrouwelijke stem mij in het oor dat ik mezelf moest bevredigen. Ik volgde blindelings het bevel op. En terwijl ik mezelf bevredigde en toekeek hoe de vrouw hetzelfde deed. Werd de strop om mijn nek nog strakker aangetrokken. Steeds meer voelde ik dat mijn natuurlijke drang om adem te halen werd afgesneden. En terwijl ik steeds meer moeite kreeg om lucht in te ademen. Zag ik hoe de vrouw intens genoot van haar eigener wonderlijke werken van haar magische vingers. Bij het komen stokte ze. Mijn eigener hand bewoog steeds sneller mijn voorhuid voort. Ik voelde het zaad al door lichaam zwemmen. En bij dit gevoel en het tekort aan lucht kwam ik in een roes terecht. Een gevaarlijke roes, maar doch zo’n heerlijke roes. Waande mij alleen in een wereld die weer anders was dan de vorige. Het was een derde wereld so to say waarin ik was beland. Een wereld waar de zon scheen, een wereld waar de zon mij met zijn ene oog zwijgend aankeek. Een wereld waar ik een duif in horizontale duikvlucht met zijn hoofd naar beneden een wijnkelk in zag vliegen. Een naakte doch onbekkende zeer blonde vrouw met zulke hel blauwe ogen dat het bijna niet meer aards kon zijn kwam voor mij staan.

Ze ging voor mij op de knieën, en terwijl zij dat deed, leek het erop dat mijn zaden er langer dan normaal erover deden om zich in stralen een weg naar buiten te vinden. Ze opende haar mond. Likte met haar tong plagerig mijn eikel. Waarna zij haar ogen sloot. En opdat moment ving zij de eerste stralen zaad op met haar mond. Geil als ik nu was ging ik door met mijzelf af te trekken. Voor deze wonderschone naakte verschijning zou ik elke druppelzaad die in mijn ballen zat cadeau doen.Ze boog zich weer met haar hoofd naar mij toe. En begon mij af te zuigen. Het was zo hemels dat ik dreigde flauw te vallen. Ik kon niet meer normaal nadenken. Haalde geen adem meer. Keek naar de zon. De DMT stoffen die in iedereen in zijn hersens heeft zitten, omdat deze bij natuur vanaf de geboorte zijn meegeven aan de mens, deden zijn werk meer dan fantastisch bij mij. Ik voelde dat allebei me been spieren hun kracht verloren om mijn gewicht nog langer te kunnen dragen. Ik zakte door me benen, waarna het licht bij me uitging.

Opeens hoorde ik geluiden van gekreun. Ik opende me ogen en bemerkte dat ik weer in de tempelruimte was. De vrouw bereed mijn geslacht nog en kwam kermend van genot op mijn bloem van lust klaar. En terwijl ze klaarkwam keek ik naar haar hals. Verbaasde me even, want er was geen rode striem te om haar nek, hals en strot gedeelte te vinden. Het alziende oog had ervoor gezorgd dat het beest in mij op een veilige plek kon ontwaken en zijn gang kon gaan. De vrouw zoende mij in mijn nek. Ik zoende haar terug. Keek om me heen en zag vele vrijende stelletjes. We stonden op, en als uit de dood herrezen verlieten wij de tempelruimte. Ik voelde even aan de rechterzijde van mijn hals. Het wondje wat me door iemand met een scalpel of anderszins scherp voorwerp was aangedaan, begon nu een beetje te irriteren. Het was een dragelijke pijn, maar toch. Al met al ademde dit feestje een sfeer uit die “Sinister” te noemen was. Een of ander vreemde geheimzinnige gedachte die nu al een paar keer in mij was opgeborreld, deed me steeds geestelijk in een hele vreemde wereld belanden. Wederom voelde ik aan mijn halswondje.
De vrouw die Denisé bleek te heten verzorgde m’n wonden met de nodige zorg. ‘Venijnig wondje hebben ze bij je aangebracht’, zei ze met een glimlach op haar gezicht.Ik lachte alleen maar terug naar haar. En zei heel nonchalant tegen haar terug: ‘Het is nu eenmaal geven en nemen hè’. Ik staarde haar verleidelijk aan. Onophoudelijk bleef ik haar nu in de ogen aan kijken. Ze werd zichtbaar verlegen van mijn gestaar. Lachte even verlegen naar me en gaf mij gelijk. Waarna ze aan mij verraadde dat ze aan haar inwijding eenzelfde wonde had overgehouden. Ik keek haar even raar aan. En dacht. Inwijding? Onze hoofden bogen naar elkander toe en wederom zoende wij elkaar in volle passie. De liefelijke beroeringen die onze tongen maakte deed mij totaal vergeten om aan haar te vragen, bij wie en wat voor organisatie ik nu was ingewijd. Wederom wist de lust het van mij te winnen van mijn gezonde ratio. De honger naar allerleihanden seksuele uitspattingen wist het wederom te winnen van mijn gezonden verstand. Als een weerloze gevangene ervan liet ik me weer helemaal gaan. Dacht niet meer aan vragen. Dacht maar aan een ding.

Seks!

Ik volgde haar wederom naar boven. Alwaar we wederom seks zouden hebben met elkander. Eenmaal aangekomen namen wij plaats tussen een groep vrijende mensen in. En we lagen op een dusdanige plek. Dat ik het allesziende oog van universele almachtige wiens naam misschien wel voor ieder van ons die hier aanwezig was anders was, in zijn volle magische kracht kon aanschouwen. Op de achtergrond klonk het liedje “Beyond me” van after forever. En terwijl ik zo naar het oog lag te kijken en ik de tong van Denisé al spelende over mijn lustwapen voelde glijden. Zag ik door een smalle opening van het gordijn een bijenkorf staan. Ik ontspande me totaal en nam tijdens deze pijpbeurt ter ontspanning omdat het zo’n heerlijk nummer is, de volgende tekst frase ervan in mij op:.Leave me alone, wherever you came fromHearing so much voices, no one’s talkingOh leave me alone Leave me alone, wherever you came fromHearing so much voices, no one’s talking Waiting for something, nothing in the black of the nightCreeps around you, the invisible force that makes you crazyI can’t remember how it feels to be warm, to be alone…Without that fear deep inside me Icons of death float on beyond mewhispering my name and breathing my fear…

Op dat moment omarmde ik het duistere in al zijn schone puurheid, wilde er deel van gaan uit maken. Het in al zijn essentie leren begrijpen en aanvaarden waarom het er is, wat het uiteindelijke doel is van het duistere, ongeacht de consequenties die het voor mij zou hebben. Ik stelde mijn geest, lichaam en ziel er voor open zodat het mij in al zijn kracht kon betreden. Wederom rees een gevoel van zulke intensiteit in mij op, die van zulk een kracht was, dat ik me nu dit schrijvende me afvraag; of dat het met het moment kwam en het mij allemaal inbeelden, of niet?

Denisé stopte met pijpen. Ik liet haar voorover gebogen op haar handen steunen en nam haar in kleinste en meest intiemste gaatje. Met mijn ene hand sloeg ik fors op haar billen, terwijl ik haar op hetzelfde moment met mijn rechterhand haar clitoris verwende. Beiden keken we nu naar het oog wat alles zag en alom aanwezig was. Geheel in teken van de omgeving en de dank van de inwijding die ik had doorstaan zou ik in zijn glorie nu klaarkomen. Mijn zaden zouden zijn weg vinden in haar anus. Er kwam een man voor haar staan, ontnam ons het gedeeltelijk het zicht naar het oog wat op een driehoekig blauw,geel gekleurd bord was getekend. Denisé begon de man te pijpen. Even later kwamen we alle drie schokkend klaar. Gulzig als Denisé was, zoog ze al zijn zaad uit zijn lul, en terwijl zij dat zo deed schokte haar hele lichaam van genot.
Herboren als ik me nu voelde spoot ik haar met hernieuwde verkregen energie helemaal vol. Toen mijn geslacht haar sterretje verliet. Zag ik het zaad heel langzaam uit kontgaatje sijpelen. Ik ving wat van het uitsijpelde zaad met mijn vinger op en bracht die naar haar mond. Gulzig als ze nog was in haar honger naar mannelijk lust vocht, likte ze het van mijn vingers af. Een andere vrouw kwam nu naar me toe, trok mijn gezicht naar haar toe en begon mij te zoenen. We lieten ons op de grond vallen. Ik beroerde haar clitoris die nog druipend nat was van het zaad van een ander en haar vocht. De honger van mijn lust naar seksuele bevrediging was nog steeds niet gestild. Ik wilde nu alleen nog maar meer en meer. Ongeremde seks. Het beest in mij leek nog gedeeltelijk in mijn te leven. En dat beest wilde maar een ding, levende naar de wet: ‘Liefde is wet. Liefde onder wil’ Ja nu begreep ik de totale essentie van de zin ‘Doe wat je wil, dat zal de gehele wet zijn.

“De witchcraft” was naar mijn mening niets anders dan een andere naam voor “Lucifer”. De meest gevreesde en gehate oorspronkelijke aartsengel van deze planeet die wordt beschreven in de bijbel en koran, is niets anders dan een organisatie bestaande uit meerdere identiteiten of niet aardse wezens die ons willen laten genieten van ongeremde goddelijke seks. Dacht ik een beetje filosofisch. Want om die reden is ooit de hemelse oorlog uitgebroken volgens de geschriften van Henoch.Ik begon met de vrouw te vrijen. Gaf mij totaal over aan mijn lust gevoelens. Wilde haar zo beminnen dat zij in vele standen in al haar hitsigheid van mij zou genieten. Ik nam haar zijdelings van achteren. Wisselden van tempo bereed ik haar meer dan vochtige kut. Het sperma van de vorige neukbeurt die ze had gehad, deed voor mijn gevoel aan als een soort extra glijmiddel. Ze voelde heerlijk strak aan. Geil als ze nog was van de vorige beurt die ze had ontvangen, ging ze helemaal op in het ritme wat ik aangaf. Ik beet haar liefelijk in haar hals. Rolde met haar door zodat zij op haar buik lag. Ik steunde op mijn handen en nam haar zo. Mijn slagwapen ging heel snel en heel diep in haar heen en weer. De vrouw kreunde en kreunde. Kermend kwam ze klaar.

Onverstoorbaar ging ik nu door. De vrouw was kennelijk nog niet genoeg bevredigd en bewoog ritmisch met mij. Even later stopte ik. Ik wilde nog maar een ding. En dat was dat de vouw me klaar zoog. Ik ging voor haar staan met mijn hoofd naar het alziende oog gericht. Wilde in de stemming waarin ik verkeerde voor zijn aangezicht komen. De vrouw ging op haar knieën voor me zitten. Nam mijn geslacht diep in haar mond en bewoog haar hoofd als zuigende wild heen en weer. Ik voelde op een geven moment dat het sperma opeen zelfde mannier zou ontspringen als champagne uit een fles. Toen de drank van levenssappen mijn vleselijke fles verliet om zich een weg te banen in de gulzige drinkster ervan, kermde ik van genot. Meer dan tevreden keek ik het alziende oog nu aan. Ik voelde me nu ergens bijhoren. Werd overvallen door een gevoel dat nu deel uitmaakte van een symbolische familie die figuurlijk bestond uit louter en alleen broeders en zusters. Het was een heerlijk gevoel, een onbeschrijfelijk gevoel. Een gevoel dat niet uit te leggen is aan niet ingewijden. En je enkel en alleen zou kunnen begrijpen als je zelf zo’n inwijding hebt meegemaakt in al zijn schoonheid.

Toen het feest was afgelopen en ik met Carmen buitenstond. Kwam ze recht tegen mij over staan. Sloeg haar twee armen om mijn schouders. Kuste me op mijn mond en zei tegen mij: ‘Welkom bij de Nederlandse loge van een wereldwijd esoterisch genootschap dat beïnvloed is door het oudste en nog steeds voor mensen ogen onzichtbare genootschap “The Witchcraft” Dat ook wel opereert in onszelf onder de naam Lucifer!’Ik lachte. Ik had het bij het rechte eind met mijn filosofie. Waarna ik aan haar vroeg: ‘Waarom zijn er zoveel mensen die invloedrijk zijn in de wereld van de media, kunst, rechtelijke macht, politiek en zakelijke wereld lid van, en zo weinig tussen haakjes gewone burgers, met gewone banen?’Ze zweeg even. En zei daarna met een ernstig gezicht: ‘Alleen zij die talentvol zijn op een bepaald gebied, kunnen het beste en in het verborgene de boodschap die wij uitdragen verbloemd overbrengen op de niet verlichte! De Illuminati staat niet voor iedereen open, neemt niet iedereen op in zijn heel gesloten orde, maar weet je wel te vinden, als zij je waard vinden. Zij die er lid van zijn maken dit niet kenbaar aan hun broeders en zusters van de andere besloten esoterische genootschappen waar zij lid van zijn, zoals de Vrijmetselarij, O.T.O, The golden dawn enz.., zij zwijgen erover en bekleden in die genootschappen de hogere graden en sturen ze naar de wil van de The Witchcraft die in ons allen zit. De inwijding die jij kreeg bestond uit niets anders dan delen van rituelen van de andere orders waar jij nog geen deel van uit maakt. Beetje vrijmetselarij, beetje O.T.O, beetje Golden dawn, enz… Het belangrijkste is dat degene naar wie je vernoemd bent nu ontwaakt is uit zijn lange slaap, zich daardoor kon bevrijden van zijn ketenen en nu in je huist. De seks die je met sommige zal hebben in de toekomst zal anders zijn dan die je gewend bent, zij doen je geestelijk of wel astraal leiden naar een andere wereld die ik nooit zal kennen, omdat in mij geen van hen in mij huist, aan hen zal je gelijk zijn, aan mij niet! Want in mij huist geen originele wachter ofwel gevallen aartsengel’.

Ik knikte begrijpend en terwijl ik dat deed, verlangde ik met hart en ziel naar de eerst volgende bijeenkomst van dit sinistere genootschap. We liepen getweeen richting het centrum van de hoofdstad van Noord-Holland en hadden bij mij  thuis de rest van de nacht nog veel inspirerende seks met elkaar, want degene die in mij huisde en na lange gevangenschap weer was bevrijd uit zijn put had nog veel in te halen op een bepaald gebied.

EINDE

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen