Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Je appje floept aan op het schermpje van mijn telefoon: Ik zag jou. Ik glimlach. Ik sta hier op het perron te wachten op je, een prettige kriebel in mijn onderbuik. Ik heb een rode jas aan, appte ik net, kan niet missen. De trein stopt, de deuren gaan open. Mensen stappen uit en andere mensen stappen in. In de wirwar van reizigers zie ik even geen groene jas, maar als de meeste passagiers uit de weg zijn, zie ik je aan komen lopen. Groene jas, bruine tas, grote grijns. Een zoen als we elkaar voor het eerst zien, een hand om de mijne als we de trappen aflopen. Af en toe een blik opzij. We kennen elkaar alleen van vele mails, chats en foto’s. Onwerkelijk om dan nu naast je te lopen.

We stappen in mijn auto en rijden de stad uit, op zoek naar een rustig plekje voor een wandeling, een praatje, wat privacy. Het is nog een beetje fris buiten, maar wel droog. We rijden over dijkjes, langs boerderijen, een dorpje. Het landschap is open, een beetje té open naar onze zin. Ik parkeer de auto, we gaan te voet verder. Hand in hand langs een dijk, de wind weeft mijn haren door elkaar. Je zoenen zijn warm, net als je hand die onder mijn bloes glijdt. Ik wurm mijn hand langs je broeksband naar beneden, knijp zachtjes in je bil. Er toetert een auto voorbij, we schieten in de lach.

Met de wind in de rug en armen om elkaar heen lopen we terug naar de auto. Het gekriebel in mijn buik is er bepaald niet minder op geworden. Ik heb zin in je, ik zie aan je ogen dat je hetzelfde denkt. Een spanning, een twinkeling, een lach in je blik. We stappen de auto weer in, er springt haast fysiek een vonk over als je hand de mijne raakt.  We worden er een beetje lacherig van, de spanning spat bijna van ons gezicht af.

We rijden een bos in en na een paar minuten parkeer ik de auto op een plekje dat van de weg af moeilijk te zien is. De bomen eromheen reiken hoog de hemel in. Er schemert een dak tussen de takken door, maar het is te ver weg voor nieuwsgierige ogen. We kijken elkaar even aan.
‘Prima,’ zeg je, en trekt je jas uit.
Ik gooi de mijne ook de achterbank. Je hand zoekt weer zijn weg onder mijn bloes, je zoenen zijn heet en gulzig, gretig onderzoekend. Je handen verkennen mijn lichaam, maken knopen en haakjes los, ontdoen me van mijn kleding. Ik zoek de riem van je broek op, maak de gesp los en laat mijn hand in je broek zakken. Het is er heet en opwindend. Je laat me even los en laat je broek op je knieën zakken. Ik geef je een kus en een glimlach, en buig me dan naar je schoot.

Je harde pik voelt heerlijk aan, stijf en gewillig, vochtig en glimmend. Mijn lippen omsluiten je eikel, strelen je, kussen je. Je vingers woelen door mijn haar, je kreunt en gromt als je erectie helemaal in mijn mond verdwijnt. Je smaakt zo zalig, naar lust, naar verlangen, naar meer. Mijn vingers spelen met je ballen, mijn lippen en tong strelen je. Ik schrik als je ineens overeind schiet. Shit. er stopt een auto naast de onze, een grote SUV. Snel trek je je overhemd en broek weer recht, ik leun tegen je aan, wacht af wat er gaat gebeuren. Je slaat een arm om me heen om mijn naaktheid te verbergen. Vanuit mijn ooghoeken zie ik een man in onze auto kijken, een vrouw naast hem buigt zich naar voren en kijkt ook. Even een verbaasde blik, dan daagt het en volgt er een glimlach.

De man en vrouw stappen uit en lachen nog eens naar ons. We ontspannen wat, kennelijk zitten ze er niet mee. De vrouw kijkt omhoog, naar de zon die tevoorschijn komt. Ze lacht, fluistert wat in het oor van de man. Die knikt, en loop naar de achterkant van de auto. De vrouw lacht naar ons, en gebaart dat we moeten komen. Een beetje verbaasd kijken we elkaar aan. Wat is hier de bedoeling van? De man heeft een groot kleed uit de auto gehaald, dat in een rolletje onder zijn arm gestoken en loopt nu met de vrouw richting bos. Ze kijken naar ons om, wachten nog even tot ze het bospad inlopen. Je kijkt me aan.
‘Denk jij wat ik denk?’
Ik lach. ‘Ik denk het wel’.
Even twijfelen we nog, maar dan maken we tegelijkertijd het portier open en stappen we uit.

De zon voelt warm aan, onze jassen laten we in de auto.  Dan volgen we het pad waarin de twee zijn verdwenen. We hebben ze snel gevonden, ze staan te kletsen op het bospad, het kleed nog opgerold onder de arm van de man.  Ze kijken om als ze ons aan horen komen en draaien zich naar ons toe.
‘Kom maar mee’, zegt de man. ‘We weten hier een rustig plekje’.
We lopen achter ze aan het bos in, het pad af, tussen varens en bomen door. Het struikgewas wordt dichter, en mondt ineens uit in een weitje. Zacht groen gras, gefilterd zonlicht door de bladeren. Het ziet er paradijselijk uit. De man rolt het kleed uit, trekt zijn T-shirt uit en gaat zitten.  Zijn vriendin doet hetzelfde. Haar borsten zijn romig wit, met stevige roze tepels. Ik ga naast de man zitten, jij naast de vrouw. Ze zoenen elkaar, ik laat mijn handen over zijn huid gaan. Jij doet hetzelfde met de vrouw. De man draait zich naar me om, lacht naar me en geeft me een zoen. Met een paar behendige bewegingen heeft hij mijn kleding uitgedaan, en ik de zijne.

Vier naakte lichamen op een kleed in het bos. De zon heeft de lucht aardig opgewarmd, maar al snel zijn wij warmer dan onze omgeving. Ik verken gretig de lichamen om me heen, het jouwe net zo goed. Glad en zacht, armen en benen, zoenen en gestreel. Ik voel vingers bij me naar binnen glijden, zie jouw gezicht dat zich naar me toebuigt. Ik zoen je gretig, maar je lippen dwalen al gauw af naar mijn hals, mijn borsten, mijn tepels. Ik kreun als je je vingers in me kromt en beweegt. De man naast me is naar me toegerold en zit nu op zijn knieën bij mijn gezicht. Zachtjes duwt hij zijn harde lid tegen mijn lippen. Mijn lippen en tong beginnen er als vanzelf mee te spelen,  ik draai me wat naar hem toe. Een wellustige kreun welt op uit zijn keel. Mijn benen worden uit elkaar geduwd, ik voel twee handen om mijn dijen heen, strelend over mijn buik, zoekend naar mijn borsten. Het zijn zachte handen, slanke vingers. Een warme mond ontfermt zich over mijn natte kut, likt en streelt, proeft en prikkelt.

De vrouw weet wat ze doet, met vaardige bewegingen brengt ze me razendsnel tot een hoogtepunt. De zon schijnt in mijn gezicht als ik mijn rug krom, mijn ogen sluit en een heftig orgasme door me heen voel trekken. Heel even hap ik naar adem, dan wordt die heerlijk stijve pik weer dwingend in mijn mond geduwd. Tegelijkertijd voel ik nu haar vingers in me,  haar tong tegen mijn clit, haar haren die langs mijn huid strijken. Ineens stokt ook haar adem in de keel, als jij haar van achteren binnendringt. Je handen omvatten haar zachte billen, je duwt je heupen naar voren, je pik zo diep mogelijk in haar. Ze kreunt, wat heerlijk doortrilt tegen mijn lipjes. Je beweegt zo heftig dat ze me los moet laten en steun moet zoeken. Ik rol onder haar uit op mijn zij. Nu kan ik er beter bij. Een hand om de schacht van zijn pik, mijn lippen eromheen. Twee handen woelen door mijn haar, duwen me naar hem toe, steeds iets verder. ‘Niet te ver?’ Ik schud nee. Hij weeft zijn vingers door mijn haar zodat hij me met één hand kan sturen, en zet met de andere mijn been overeind. Ik ben drijfnat, zijn vingers glijden soepel naar binnen.

Naast me hoor ik de vrouw steeds harder kreunen, je heupen klappen fel tegen haar billen. Steeds sneller ga je, en met een diepe grom kom je stotend in haar klaar. In mijn mond zwelt de man nog verder op, heerlijk groot, stijf, hard, heet. Speeksel vermengt zich met sperma, ik slik hete golfjes genot weg. De vingers in me krommen zich, houden me vast terwijl zijn orgasme door hem heen dendert. Een zoen tot besluit, dan gaat hij naast me liggen. We lachen wat, hijgen na. De zonnestralen voelen heerlijk op mijn blote huid. Je ligt nu naast me, de man en de vrouw hebben elkaar ook weer opgezocht. Je zoent me lang en zacht.
‘Nog een rondje, maar nu jij en ik?’
Ik knik.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen