Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Er waren weken voorbij gegaan sinds ik iets had gehoord van mijn voormalige klasgenote Imke (zie Imkes Ontpopping). Ze wist zich duidelijk geen raad met wat er die zaterdagmiddag was gebeurd. Haar preutsheid, haar maagdelijkheid en tegelijkertijd haar exhibitionisme tegenover mij en haar huisgenootje Marjolein. Wat was begonnen als een zoektocht naar haar vertrouwen over haar prachtige, tengere, naakte lijf, was geëindigd in geilheid. Het feit dat Marjolein en ik in haar bijzijn waren opgegaan  in een seksueel tweespel, had ook niet bijgedragen in het verminderen van haar gene. Sinds ze met tegenstrijdige gevoelens was weggerend, reageerde ze niet meer op mijn mails, telefoontjes en sms-berichten.

Met Marjolein was het anders. We wisten direct dat het tussen ons niets meer dan lust was geweest. We hielden contact. De eerste dagen smsde Marjolein me hoe Imke haar weer onder ogen durfde te komen en hoe ze langzaam meer met Marjolein omging. Ik voelde me beschaamd door wat ik Imke had laten meemaken en ging niet verder in op Marjoleins berichtjes. Te meer Imke nog steeds niet direct met mij wilde praten.

Maar het bleef me bezighouden. Ik veerde dan ook op toen Marjolein me het volgende bericht stuurde:
“Hey lekker neukertje. Lang niet gesproken. Ik moet je iets vertellen over Imke. X M”
Dit moest Marjolein me vertellen:

Introductie

Twee weken geleden: het jaarfeest van Marjoleins studentenvereniging. Elk jaar komen er wel 800 bezoekers, zowel eigen leden als die van zusterverenigingen. Het feest duurt een avond en nacht, maar de voorbereidingen starten al een maand eerder.

Tijdens het jaarfeest moeten alle jaarclubjes een bar in de sociëteit bouwen en uitbaten. Omdat elk clubje de winst mag houden, kiest iedereen een zeer aansprekend thema voor de bar. In voorgaande jaren is er al een opengezaagde 2CV tot bar verbouwd, was er een zeer exclusieve elevation bar op 5m hoge steigerpalen en drie jaar geleden had een prominente heren-club met 3 kuub zand een strandbar geklust, inclusief wuivende palmen en dames in string-bikini.

Sindsdien wordt het motto “Sex Sells” steeds vaker gebruikt. Zeker de dames-clubjes zijn elk jaar schaarser gekleed. En het publiek vindt het geweldig.

Dit jaar heeft Marjoleins jaarclub als thema “Suzans Sauna”. Haar clubgenootje Suzan is namelijk “desperate voor een lekkere lul”, zoals ze het zelf zegt. Ze heeft al maanden geen vriendje gehad en met alle tentamenstress is de laatste keer seks ook al zeker 6 weken geleden. Bij een bouwmarkt is een kleine sauna-cabine gekocht en haar vriendinnen zetten daar met alle liefde Suzan met 3 tot 6 naakte jongens in. Natuurlijk moet er betaald worden voor sauna entree.

De saunabar verkoopt geen alcohol, alleen gezonde sapjes, waardoor de investering in drank zo laag mogelijk blijft. Ook de kleding van de dames is aangepast naar het thema: elke meid zal een grote, witte handdoek om zich heen slaan.

Deel 1 – de saunabar

Omdat Marjolein in het huis steeds beter overweg kan met Imke en als ogenschijnlijk goedmakertje, vraagt ze of Imke ook meegaat naar het jaarfeest. Zoals ze het stelt:
“Het is gewoon een leuk feest, met misschien als extra een glimp op naakte sauna-bezoekers.”

Marjolein is wel verrast als Imke direct ja zegt. Al voegt het preutse meisje er wel aan toe dat ze gewoon zin heeft in een feestje na al het werk aan essays en dat ze niet direct op een sauna zit te wachten. De dresscode van een grote witte handdoek blijkt minder erg te zijn als ze de thema’s van de andere jaarclubjes hoort.

Op de dag van het feest verzamelt het damesclubje zich in het huis van Eva, Lieke en Dianne, dat drie panden naast de sociëteit ligt. Marjolein stelt Imke voor aan de andere zeven dames. Tijdens borrelavonden heeft Marjolein haar clubleden al alles verteld over Imke. Iedereen weet dat Imke nog maagd is en zo preuts als een Victoriaans rolmodel, maar ook van die bewuste zaterdagmiddag.

Nu de dames elkaar voor het eerst ontmoeten doet iedereen echter heel normaal en worden er geen flauwe toespelingen gemaakt. Zoals elke middag is er eerst thee. De timide Imke komt steeds beter in de groep te liggen. Het wordt ook zeer gewaardeerd dat Imke vol meehelpt de laatste spullen voor de saunabar naar de soos te brengen.

Binnen ziet Imke voor het eerst de saunabar. De sauna staat met achterkant naar de zaal. De sapbar is aan de zaalkant gebouwd. Rondom de sauna staan hoge tuinschuttingen. Een poort in deze schutting leidt naar het binnenplaatsje waar men zich kan omkleden. Er staat een bankje tegen de binnenkant van de schutting en er zijn wat haakjes opgehangen. Eva en Dianne zetten de sauna vast aan en de andere dames zetten alle sapjes in de koelkasten onder de bar.

Terug in Eva’s huis wordt er eerst rustig gegeten met een glaasje wijn. Het feest begint toch pas na negen uur. Na de afwas en nog een pot thee is het echt tijd voor omkleden. In een hoekje kleedt Imke zich uit tot op haar ondergoed. Ze is opgelucht als ze ziet dat de andere meiden gewoon hun ondergoed aanhouden onder de handdoeken. Het is echter wel aantrekkelijke lingerie: klein, met kant en zonder bh-bandjes die boven de handdoeken uitkomen.

Het probleem is dat Imke een bh met bandjes heeft en een grote witte slip. Dit kan echt niet volgens de dames en Lieke neemt Imke mee naar haar kamer om een ander setje te regelen. Lieke en Imke hebben namelijk nagenoeg dezelfde maat. Na tien minuten komen ze terug, beide keurig in de witte handdoeken. Lieke vertelt trots dat ze Imke een sexy lichtblauw stringetje heeft gegeven, maar geen bh, want Imkes tietjes zijn strak genoeg.

Door het gedoe met omkleden moeten ze zich in een optocht van badjassen en slippers naar de sociëteit haasten. De eerste feestgangers zijn er al. Eva gaat bij de saunapoort staan en verkoopt direct de eerste kaartjes aan een groepje tweedejaars brallen. Die komen er al snel weer uit, als ze merken dat Suzan nog niet in de sauna zit.

Marjolein, Lieke en Imke gaan achter de bar staan en verkopen een paar drankjes. Links naast hen staat een eerstejaars damesclubje uit dezelfde verticale met als thema Droomvlucht. Het is eerder een Natte Droomvlucht, omdat de achttienjarige meisjes rondhuppelen in luchtige witte jurkjes met lieflijke engelvleugeltjes en zich sterk opgemaakt hebben. Veel jongens loeren dan ook naar deze sprookjesbar.
Schuin tegenover de saunabar staat het meest prominente dames-dispuut met hun Moulin Rouge bar. Alle dames hebben burlesque lingerie, kousen en hoge hakken aan en de alcohol vloeit rijkelijk. Het publiek staat in de rij voor een drankje.

Na een klein uur vragen drie droomvlucht-meisjes aan Eva of zij ook de sauna in mogen. Enkele minuten nadat de meisjes de poort door zijn gegaan, ziet Eva drie paar vleugeltjes en drie jurkjes aan de schutting hangen. Ze fluistert even met Dianne die daarop het publiek in verdwijnt. Al snel komt ze terug met vier roeiers uit het heren-zwaar-team. Eva wenkt de dames aan de bar. Zes dames, waaronder Imke, zien hoe de roeiers de feestkostuums van hun gespierde lijven afwerpen en met al hun mannelijkheid de sauna instappen. Een verschrikt kreetje klinkt op uit de sauna.

Na tien minuten horen de dames de saunadeur weer opengaan. Marjolein ziet vanaf de bar hoe Dianne door de poort heen spiekt en er een geile glimlach op haar gezicht verschijnt. Iets later komen de drie meisjes en vier heren aangekleed weer door de poort. Hun gezichten spreken boekdelen. De jongens trots lachend, twee meisjes in de wolken en het laatste meisje met ogen zo groot dat ze zeker iets nieuws gezien, gehoord of beleefd moet hebben.
“Die twee zullen die nacht wel iets warms binnenkrijgen.” grapt Dianne aan Marjolein en Imke.
“Of misschien wel alle drie.” vult Marjolein aan.

Na dit opwindende tussendoortje, wenkt Marjolein naar Imke. Ze heeft wel zin in iets anders dan gezonde sapjes. Imke wordt gevraagd voor het clubje naar de sprookjesbar te gaan en tien witte wijn te halen. Marjolein lust er wel twee en das makkelijker met geld. Haar handdoek vasthoudend wringt Imke zich tussen de bronstige jongens.

Even later ziet Marjolein hoe een rond dienblad met tien glazen witte wijn wanhopig door een handdoekloze Imke naar de saunabar gedragen wordt. Haar armen houdt ze voor haar ontblote tietjes. In de zijkant van het stringetje zit een 10 euro biljet gepropt.
Imke pleurt het blad op de bar en snelt half huilend met haar handen voor haar borstjes naar de poort. Marjolein en Eva volgen haar naar binnen. Als Imke op het bankje gaat zitten klapt de saunadeur open en stappen de twee geile, naakte jongens naar buiten in afwachting van blote vrouwen.

“NEE!” gilt Imke.
Eva grijpt de kleren van de heren, drukt die in hun armen en dirigeert de geile hengsten direct naar buiten. Daarna hurkt ze bij een snikkende Imke neer en vraagt wat er gebeurd is.
“Het meisje aan de bar gaf me heel lief een rond dienblad bij al die glazen wijn.” begint Imke, terwijl ze de tranen probeert weg te vegen. “Maar er zat ook wisselgeld bij…En dat wilde ik niet op het blad leggen, dus propte ik het in mijn slipje.”
“Ach joh, wat geeft dat geld nou.” troost Marjolein.
“Hier heb je het.” Imke rukt het briefje uit haar stringetje. “Maar toen pakte ik het blad dus weer op en draaide me om… En na twee stappen, ineens… werd m’n handdoek weggetrokken. Ik kon er echt niks tegen doen! En iedereen heeft me gezien!”
“Je mag er toch best wezen.” troost Eva.

“Wacht even.” Marjolein springt opeens op.
Ze friemelt wat aan haar handdoek en de andere twee meiden ontdekken dat Marjoleins handdoek stiekem met een veiligheidsspeld vast zit. Die maakt ze evenwel los en gooit de handdoek op het bankje. In een zwarte, kanten boxer en strapless bh stapt ze door de poort. Een kort gejuich klinkt uit het publiek.
Als Imke haar tranen weer heeft gedroogd, stapt Marjolein door de poort. Alleen nu zonder bh, maar met twee glitter sterren op de tepels van haar forse borsten.

“Dan zullen ze ook wat te zien krijgen!” roept Marjolein. “Ik heb tepelstickers gehaald bij die sletten van Moulin Rouge. Eva, jij ook uit die handdoek en borsten showen. En roep Dianne met haar hang-tieten. Iedereen alleen een slipje en stickers… En Suzan gaat naakt in de sauna liggen. Dan verdienen we tenminste nog wat!”
“En als Suzan haar pik heeft gevonden, dan moet Lieke er naakt in, want zij heeft Imke geen bh gegeven.” voegt Eva toe.

Zo gezegd, zo gedaan. Suzan glipt naakt de sauna in en de andere acht studentes verkopen het ene kaartje na het andere. Al gauw staat er een menigte geile corpsballen bij de poort en voor wie verkoeling wil bij al de bijna blote tieten zijn er vele sapjes.

Achter de bar Imke ontspant langzaam. De koelkasten bedekken haar tot boven haar broekje en Marjolein en Dianne staan aan weerszijden. Ze merkt dat er ook jongens zijn die haar strakke A-cup naast de forse borsten van Marjolein en de iets hangende versies van Dianne kunnen waarderen. De liefhebbers verdelen zich netjes links, rechts en midden-voor de bar.

Een kwartier sauna is een lange tijd. Daarom bedenkt Eva dat er speciale kaartjes zijn voor het helpen afkoelen van Suzan. Die worden echter alleen  verkocht aan jongens met de juiste leeftijd, gezichtskenmerken en postuur. Zij mogen niet alleen kijken, zoals in de sauna, maar mogen in de beschutte ruimte grote kannen koud water over Suzan uitgieten. Natuurlijk moeten zij ook naakt want anders worden ze nat (en Suzan moet hen goed kunnen bekijken).

Het zesde groepje jongens blijft langer hangen. Er vallen er twee af. Lieke neemt het van Eva over bij de poort en regelt een kan water voor de overgebleven drie heren.
“Maar jij gaat naakt als Suzan verkast!” wijst Dianne haar nog even op de eerdere afspraak. Dat geeft weer nieuwe kansen voor de wachtende geile beren. Want al is ze dan net zo tenger als Imke, zij huppelt rond in een rode veter-string met minieme sterretjes op haar 70B-cupjes. Bovendien heeft ze de afgelopen vier jaar al een zekere reputatie opgebouwd binnen de vereniging.

De bar wordt overgenomen door Elsa, Marieke en Valerie, zodat de andere dames even echt kunnen feesten. Een aangeschoten Eva trekt Marjolein en Imke mee naar het midden van de zaal om te dansen. Imke doet schuchter mee aan het flirten van Eva en Marjolein. De dames voelen steeds meer handen op hun lijven en sommige dronken figuren staan openlijk tegen Eva op te rijen. Niet dat Eva dat erg vindt.

Dan springt er een jongen tussen Imke en een stel grijpgrage handen. Hij ziet dat ze zich erg ongemakkelijk voelt met alleen slippers, een stringetje en twee stickers tussen al die dansende lijven. Hij stelt zich voor als Pieter. Marjolein stapt er bij. Ze kent Pieter.
“Imke, je valt me al op sinds je wijn ging halen.” zegt Pieter. “Ik snap dat ik je overval, maar heb je zin om mee te gaan naar een speciale, rustige plek?”

Deel 2 – de uitnodiging

Marjolein kan eerst haar oren niet geloven over dit gewaagde voorstel.
“Ik beloof je dat het daar veel rustiger is dan hier. Het is een plek, heel speciaal voor deze vereniging. Marjolein kent het.”
“Waar is het dan?” vraagt Imke.
“Dat mag ik je niet vertellen.”

Marjolein weet direct over welke plek Pieter het heeft, maar ze is daar zelf nog nooit geweest. Ze is ook verbaasd dat nu juist Imke er mee naartoe wordt gevraagd.
“Het is traditie.” zegt Marjolein. “En jij mag het ook nooit vertellen. Het is geheim. Als niet-lid mag je zelfs niet weten waar het in de sociëteit is, toch?”
“Inderdaad,” gaat Pieter verder “als je meegaat wordt je wel geblinddoekt.”
“Het is een heel speciale toevoeging aan dit feest,“ gaat Marjolein verder,“maar ik weet niet of het wat voor jou is.”
“Marjolein mag met je mee,” vervolgt Pieter vriendelijk, “maar verder niemand.”
“Klinkt spannend” zegt Imke enthousiast.
“Echt?” vraagt Marjolein vol ongeloof.
“Ja, kan nooit erger worden dan wat er al gebeurd is.”

Pieter en Marjolein kijken elkaar even aan.
“En wil je dan dat ik als je chaperonne mee gaat?” vraagt Marjolein voorzichtig.
“Is het echt zo ouderwets?” vraagt Imke opgewonden.
“Ja, de ceremonie bestaat al heel lang.” zegt Pieter.
“Ik wil graag dat Marjolein meegaat,” besluit Imke “als mijn liefste chaperonne.”

Eva heeft glimlachend staan luisteren en trekt zich terug naar de saunabar. Terwijl bij de saunapoort ineens een luid gejuich klinkt, leidt Pieter Marjolein en Imke naar een deur in de zaal. Ze komen uit bij een gang waar de ranzige biervloer overgaat in opgepoetst parket en een smalle trap.
“Doe hier jullie slippers maar uit.” zegt Pieter. “Boven is het schoon. Maar ik moet je nu wel blinddoeken Imke.”

Pieter doet zijn dispuuts-stropdas af en knoopt deze voor Imkes ogen. Met Pieter voorop, Imke in het midden en Marjolein daarachter lopen ze de trap op. Hij leidt Imke door een aantal gangen en slaat hoekjes om, totdat hij halt houdt voor een hoge deur.
Pieter schraapt zijn keel. Marjolein pakt Imkes hand van hem over en de beide meiden gaan staan om te horen wat hij te zeggen heeft.

“We staan nu voor een deur. Voordat we naar binnen gaan, moet ik een paar regels uitleggen. In de kamer achter deze deur staat alles in het teken van de uitgenodigde dame. Dat ben jij Imke. Alles wat er deze avond binnen deze kamer gebeurt blijft binnen deze kamer. Je mag het nooit aan iemand anders vertellen. Je chaperonne, Marjolein, vergezelt je naar binnen en moet er voor zorgen dat er niks gebeurd wat jij niet wilt. Ze moet echter aan de rand van de kamer blijven. Bovendien mag de chaperonne deze kamer niet gekleed betreden.
Jij, Imke, mag ten alle tijden Stop zeggen. We stoppen dan met alles en jullie kunnen de kamer ongestoord verlaten.
De chaperonne mag alleen Wissel zeggen. Ze mag niks anders zeggen. In het geval dat je chaperonne Wissel zegt, wisselen jullie van positie. Jij, Imke, mag daarna Stop blijven zeggen en jij, Marjolein, alleen Wissel.
Is dat allemaal duidelijk?”

Marjolein kijkt naar Imke en ziet haar bedenkelijk knikken.
“Je mag nu ook Stop” zeggen hoor. Geen probleem.” vult Pieter aan.
“Nee, ik vind het nog wel spannend.” geeft Imke glimlachend toe.
“Marjolein, heb jij alles begrepen?”
“Ja.”

“Chaperonne, wil je je ontkleden.” spreekt Pieter opeens officieel. Welkom bij de MAAGDEN PIKKERS!”

Pieter duwt de deur krakend open. Imke wordt geblinddoekt binnengevoerd, met alleen twee blauwe glitterplakkers op haar tietjes en Liekes kleine lichtblauw stringetje om haar kontje. Marjolein heeft de stickers en het kanten boxertje op de gang moeten achterlaten en stapt naakt over de drempel.
Pieter leidt Imke naar het midden van de ruimte waar ze moet blijven staan. Hij wijst Marjolein naar de wand waar een soort troon zonder leuningen staat. Daar moet Marjolein gaan zitten.

Pieter loopt terug naar Imke:
“Vlak voor je staat een groot bed. Wil je alsjeblieft daar op je rug op gaan liggen.”
Imke gehoorzaamt, waarna Pieter haar linkerpols vastpakt. Hij haalt een zacht koord met een lus aan het uiteinde vanonder de zijkant van het bed tevoorschijn. Hij schuift de lus om de pols van Imke en trekt het koord strak waardoor haar arm gestrekt schuin boven haar hoofd komt te rusten. Hij herhaalt dit bij Imkes rechterpols.
Marjolein verwacht dat Imke elk moment Stop zal schreeuwen. Maar in plaats daarvan speelt er een kleine glimlach om Imkes mond.

Nu haar armen zijn vastgebonden, knielt Pieter naast Imke neer op het bed. Hij buigt zich over haar lichaam en plaatst zijn vingers op de stickers. Tegelijk trekt hij beide stickers van haar tepeltjes. Een hoog gilletje ontsnapt aan Imkes mond.
Pieter wacht even of er Stop of Wissel geroepen wordt en knielt dan over de benen van Imke. Met zijn handen pakt hij de zijkanten van het stringetje vast. Alsof Imke hierop lag te wachten tilt ze haar dunne heupen iets op, waardoor het geleende lichtblauwe broekje er zo vanaf glijdt. Pieter stroopt het broekje helemaal van haar benen af en pakt direct één van Imkes enkels. Weer haalt hij een koord tevoorschijn, waarmee haar been voorzichtig opzij getrokken en vastgebonden wordt. Ook het andere been wordt vastgebonden.
Pieter staat op en loopt langs het bed naar Imkes hoofd. Hij tast even achter haar hoofd naar de blinddoek en neemt deze weg. Daarna verdwijnt Pieter snel in een donkere hoek.

Deel 3 – De Pikkers Zaal

Dit moet voor Imke een schokkende ervaring zijn. Ze knippert met haar ogen om te wennen aan het gedempte, maar toch plotselinge licht. Ze ligt helemaal naakt met omhoog priemende tietjes op een groot rond bed. Tussen haar benen prijkt een netjes bijgewerkt driehoekje donker, krullend schaamhaar. Met haar vastgebonden armen en benen beschrijft ze een grote X-vorm. Iedereen die in de zaal zou zijn kan tussen haar opengesperde benen zo in haar maagdelijke kutje kijken.

Het bed is met zacht, zwart fluweel bekleed en ongeveer 3m in diameter. Het staat in het midden van een donkere, achthoekige zaal met zandstenen zuilen rondom. Boven het bed is een hoge koepel die zacht wordt verlicht door kaarsen. De corridor achter de zuilen is echter laag en duister.
Links van Imke, tussen twee zuilen, staat de rood fluwelen troon, waarop Marjolein poedelnaakt en vol ongeloof zit te kijken naar Imke.
“Ik vind het wel spannend.” giechelt Imke tegen Marjolein. “Vind jij Pieter ook geen leuke jongen?”
“Ik mag niks zeggen,” fluistert Marjolein “behalve Wissel.”
“Zeg dat maar niet te snel” kirt Imke opgewonden.

Marjolein beseft dat alles wat ze ooit heeft gehoord over de Maagden Pikkers waar is. De locatie, de sfeer. Een groep mannelijke verenigingsleden, tweedejaars en ouder, die het specifiek voorzien heeft op maagden. Soms zijn het vrouwelijke leden, bijna altijd eerstejaars, maar meestal aantrekkelijke meisjes van buiten de vereniging die nietsvermoedend op een feest langskomen. Zij worden dan in traditionele setting ontmaagd.

Niemand weet precies welke heren Maagden Pikkers zijn, en toegang tot de groep volgt alleen na uitnodiging en ballotage. Het is onbekend wat die selectieprocedure inhoudt, maar men kan er wel naar raden. De uitverkorenen zijn altijd de meest invloedrijke, prominente verenigings-pikken. Er wordt ook gefluisterd dat de carrière van een meisje, dat “Gepikt” is, ongeëvenaard is binnen de vereniging.

Eva vertelde laatst dat zij met Valerie bij de Pikkers een bestuurspost voor volgend jaar heeft geprobeerd binnen te slepen. Kennelijk wordt er bij gebrek aan aantrekkelijke maagden ook wel eens een sessie gehouden als selectie-procedure of gewoon voor de lol. Volgens Eva was het een heftige sessie, waarbij de dames vaak “Wissel!” riepen om zichzelf naar een toppositie op te stuwen.

Marjoleins gedachten over wat Imke te wachten staat worden ruw doorbroken door het geluid van een gong.

Ineens schrijden zeven gemaskerde heren in zwarte capes met capuchon vanuit de donkere corridor tevoorschijn, elk vanuit zijn eigen nis tussen de zuilen. Allen zijn onder hun cape naakt. Allen hebben een zeer stevige erectie. Vijf van hen hebben eenzelfde wit, Venetiaans masker op dat hun hele gezicht bedekt. De zesde heer, een jongen eerder, staat voor Imkes voeten en draagt naast de normale cape een masker dat alleen zijn ogen bedekt. De zevende, gespierde jongen staat bij Imkes hoofd en heeft een gezichtsbedekkend masker, maar met zwarte omlijnde ogen en mond en een witte veer op de capuchon van de cape. Daarbij houdt hij in zijn linkerhand een witte staf vast waar een eikelvormig kop op zit en zweepje aan de onderkant. Hij is duidelijk de president van de Pikkers: de preses.

De zesde jongen werpt zijn cape af. Aan zijn postuur te zien is het Pieter. Hij heeft zijn eerdere kleding van ontvangstheer snel verwisselt voor het Maagden Pikkers kostuum. Of hij eerder ook al zo’n mooie erectie had is Marjolein niet opgevallen.
Pieter kruipt op het bed en begint Imkes benen te strelen.
“Wat een geil driehoekje!” fluistert hij.
“Ja, maar Lieke wilde nog dat ik…” reageert Imke meteen.
“Sssst, stil zijn Maagd! En genieten.”

Pieters vingers beroeren alle plekjes van Imkes slanke lijf. Marjolein hoort hoe nat Imke al is wanneer hij met zijn vingers tussen haar lipjes streelt. Hij begint zachte kusjes op haar benen te geven en verschuift zijn handen over haar buik naar boven. Hij vindt haar borstjes en geeft kleine kneepjes in haar stijve tepeltjes. Tegelijk vindt zijn mond haar kutje en hij begint haar met langzame likjes te beffen.
Imke kreunt maar kijkt beschaamd om zich heen. Ze wil iets zeggen, maar sluit dan haar ogen en kromt haar tenen. Pieter doet iets heel goed.

Pieter gebaart, zonder te stoppen met beffen, naar zijn mede Pikkers waarna deze de koorden van Imkes benen iets losser doen. Imke trekt haar benen op, waardoor Pieters tong langere halen kan maken en lager kan likken.
Pieter haalt zijn handen van Imke af en concentreert zich volledig op zijn tong en lippen.
Imke kreunt, kromt haar rug, trekt met haar armen aan de koorden en komt zuchtend klaar.

De Maagden Pikkers lopen naar de bedrand en maken de koorden los. De preses vraagt aan Imke of ze op handen en knieën wil gaan zitten. Imke komt omhoog en kijkt even naar Marjolein, die geil glimlachend terugkijkt, waarna Imke zoals gevraagd op handen en knieën gaat zitten. De koorden worden weer vastgemaakt op zo’n manier dat haar benen iets uit elkaar worden getrokken. Hierdoor krijgt Pieter een nog beter uitzicht op het net door hem klaargelikte spleetje.

Nummer 2 werpt zijn cape af en stapt met stijve, maar bescheiden formaat erectie naar het hoofdeinde toe. Hij legt zijn hand zacht op het achterhoofd van Imke, grijpt haar donkere krullen vast en duwt haar gezicht op zijn buik. Imke voelt hoe de stijve lul haar hals streelt en ze ruikt de geilheid van de jongen.
“Maagd, je wil nu vast weten hoe het voelt om zelf te likken.” spreekt de preses,“dit is je kans. Pijp.”
Nummer 2 brengt zijn eikel tegen Imkes mond. Imke kust en neemt eikel in mond.
“Nu lekker met je tong likken.”

Imkes mond gaat er meer omheen. Ze moet even wennen, maar heeft al snel het ritme te pakken. Imke pakt met haar handen de benen van Nummer 2 vast. Ze wil met haar handen naar boven, maar kan niet door de koorden. Twee Pikkers maken daarom de koorden los, waardoor Imke de billen van Nummer 2 kan vastgrijpen en zijn paal comfortabel diep haar mond in kan zuigen.
Na een aantal minuten stapt Nummer 2 trillend van stijfheid weer naar achteren.

“Maagd, je moet gepikt worden.”
Pieter maakt de koorden om haar benen los en vraagt Imke op haar rug te gaan liggen. Ze trekt zelf al haar benen op en doet ze wijdt uit elkaar. Misschien hoopt ze nog een keer gebeft te worden, maar Pieter kruipt op zijn knieën naar haar toe en plaatst zijn harde paal vlak voor haar natte kutje. Hij streelt met zijn vinger tussen haar lipjes. Imke kreunt zwak en sluit haar ogen. Pieter glijdt met zijn ballen en harde paal over haar lipjes.
Imke zucht nog eens en fluistert: “Doe maar.”

Voorzichtig glijdt Pieter naar binnen. Met rustige langzame stootjes begint hij haar te neuken. Steeds iets dieper. Door het zachte gesop en het zuchten van Imke weet Marjolein dat ze nog geen Wissel moet roepen. Langzaam voert Pieter het tempo op en stoot hij zijn rechte stam dieper en dieper in Imke.

De overige Pikkers kijken geamuseerd toe. Het laat Marjolein ook niet ongemoeid. Ze merkt dat ze met stijve tepels en een steeds natter wordend kutje naar deze professionele ontmaagding zit te kijken. Met een holle rug schuurt ze zichzelf tegen de zitting aan. Niks geen pijn, kramp of ongewenste bevelen. Alleen maar glijden, geilheid en het hier zijn.

Als Pieter het niet langer meer kan volhouden, glijdt hij uit haar.
“Waarom stop je?” vraagt Imke ineens.
“Om je nog lekkerder te kunnen pakken.” antwoordt de preses. “Ga maar weer op je knieën zitten.”
Ze gehoorzaamt. Pieter knijpt in Imkes strakke billen en masseert ze tegen elkaar. Haar geilgeneukte kutlipjes zijn duidelijk zichtbaar voor de heren in de nissen naast die van Pieter.
“Nummer 5.” bepaalt de preses.

In de nis naast Marjolein klinkt het ruizen van een vallende cape en nummer 5 stapt met zijn kloppende pik doelbewust op zijn prooi af. Pieter houdt haar kontje vast terwijl de paal in Imkes smachtende kutje wordt gestoten. Nummer 5 begint Imke met groot gemak de zevende hemel in te heien.

Alle aanwezigen zien de glimmende paal steeds weer tussen haar opgezwollen lipjes naar binnen glijden. Imke zucht en kreunt. Ze knijpt de fluwelen bekleding van het bed tussen haar vingers en laat haar tepeltjes tot het matras zakken. Dit standje met alleen haar kontje omhoog heeft ze al eens gezien in haar eigen huis. Maar nu is niet Marjolein maar zijzelf en die zo gepakt wordt.

Nummer 5 pakt haar enkels vast en duwt haar benen nog verder uit elkaar. Imke heeft het niet meer en schreeuwt van genot. Ze ligt op haar tietjes en klauwt naar het matras. Een langdurig orgasme volgt. Nummer 5 houdt pas op als de preses zijn staf omhoog steekt. Marjolein ziet hoe Imke neerploft en hoe nummer 5 met op knappen staande ballen terugkeert naar zijn nis.

“Nu hebben we jouw bereden, maar misschien wil je zelf ook wel iemand berijden.” zegt de preses vriendelijk. “Kies maar.”
Imke gaat op haar knietjes zitten en wijst naar de nis aan haar voeteneind.
“Pieter graag.” lacht Imke.
“Maagd geen namen.” spreekt de preses streng ,“Maar je keuze is genoteerd. Nummer 6!”
Een beetje onhandig gaat Imke op Pieter gaan zitten. Pieter wil nog helpen, maar Imke duwt zijn stijve pik al tussen haar lipjes. Met haar handen op zijn borst begint ze hem te berijden. Ze schurkt tegen zijn lul en balzak aan.

Door de eerdere orgasmen duurt het niet lang voordat Imke weer begint te kreunen. Ze buigt zich wat voorover naar het hoofd van Pieter toe. Op dat moment laat de preses zijn cape van zich afglijden en stapt met grote stijve paal het bed op. Hij grijpt Imkes krulletjes vast en zet zijn eikel tegen haar mond. Moeiteloos glijden Imkes lippen om de preses’ paal.

Terwijl Imke tegelijkertijd neukt en pijpt, lopen Nummer 2 en 3 naar het bed toe. De preses knikt en hun capes vallen af. Een van de heren neemt plaats achter Imke en tikt met zijn leuter tegen die van Pieter. Pieter tilt daarop Imkes kutje van zijn natte paal en stelt haar grotje beschikbaar aan zijn mede-Pik. De preses houdt ondertussen Imkes hoofd vast zodat ze nergens heen kan en door blijft gaan met zuigen.

Zo glijdt weer een nieuwe pik bij Imke naar binnen. Met twee paar handen op haar kontje, die van Pieter en die van nummer 2 achter haar, wordt Imke afwisselend van onder en van achteren in haar natte grotje gepakt. Het duurt zo niet lang voordat Imke weer klaarkomt. Maar nu houdt de preses haar hoofd stevig vast, zodat ze de golvende genoegens tussen haar benen moet ondergaan met een kloppende stijve in haar mond.

Gebiologeerd kijkt Marjolein hoe Imkes orgasmen wegebben. Nummer 2 is uit het succesvol ontmaagde kutje gegleden en Pieter heeft zijn plaats weer ingenomen. Imke komt bij en sabbelt enthousiast verder aan de preses, op zoek naar nog zo’n climax. Terwijl Imke alleen oog heeft voor de enorme mannelijkheid in haar mond en het stoten in haar schoot, zien de preses en Marjolein hoe Nummer 3 wil gaan zitten waar Nummer 2 zojuist zat. Hij spuugt op zijn paal om zo na een paar halen door Imkes natte lipjes te gaan beginnen aan een derde ontmaagding.

Marjolein kijkt verschrikt naar Nummer 3 en naar de preses. De preses schudt nee, maar zonder overtuiging omdat Imke net heeft ontdekt dat als je sabbelt en met zachte hand de balzak kneedt de preses gaat grommen van genot. Marjolein ziet het heerlijke feest echter uitlopen op een hardhandige orgie. Imkes lijf kan dat nog niet aan. Ze is pas net Gepikt in haar mond en kutje!

Marjolein ziet de preses in een waas van geilheid nog een keer nee schudden, maar Nummer 3 heeft de plek van Pieters pik inmiddels al ingenomen. Hij sopt zichzelf lekker nat om zich daarna hoger naar binnen te gaan stoten.
“WISSEL!” roept Marjolein luid.

Deel 4 – De wissel

Het schouwspel stopt abrupt. De paal van Nummer 3 blijft vlak voor Imkes kontje hangen. Ook de preses haalt de zijne uit haar mond. Vrij van pikken kijkt Imke wee van geilheid naar Marjolein.
“Nou dames, wisselen dan.” beveelt de preses ongeduldig.
Marjolein loopt snel naar het bed toe als Imke langzaam omhoog komt en haar vragend aan blijft kijken.
“Nu wil ik lieverd,” zegt ze tegen Imke, “kijk maar toe. Dan zie je dat het zo beter is.”

Pieter heeft zich ook opgericht en begrijpt nu wat Imke te wachten stond. Hij kruipt van het bed af en helpt Imke naar de chaperonne stoel te lopen. Daar aangekomen gaat hij eerst zitten en plaatst Imke bovenop zijn natte paal. Imke staart naar het bed waar Marjolein haar positie inneemt en voelt nauwelijks hoe haar kutje zich weer sluit om Pieters lul.

Marjolein heeft ondertussen de paal van de preses in haar mond genomen en wacht gespannen op wat komen gaat. Nummer 3 is echter zo vriendelijk om eerst zijn paal tussen Marjoleins nagenoeg kale lipjes te laten glijden. Het toekijken heeft haar duidelijk niet onberoerd gelaten, want ze is zo nat dat Nummer 3 binnen enkele tellen zowel zijn eigen paal als Marjoleins kontgaatje drijfnat heeft gemaakt.

Vanaf het moment dat Nummer 3 begint te stoten vervagen alle herinneringen voor Marjolein. Ze herinnert zich nog het harde kreunen van haarzelf en hoe zowel de preses als Nummer 3 zich in haar ontladen. Na Nummer 3 komt Nummer 7, een van de weinige donkergekleurde jongens binnen de vereniging. Met zijn enorme pik, neemt hij haar op zijn hondjes in haar verlangende kutje.

De overige Pikkers moeten ook hun hoogtepunt op of in haar gehad hebben, want als Marjolein weer bij zinnen komt ligt ze op haar rug en voelt ze hun zaad van haar gezicht, borsten en benen vloeien.
Alleen dat van Pieter is voor Imke bestemd. Nog nahijgend van de doorstane orgie, kijkt Marjolein naar de chaperonne nis en ziet nog net hoe Pieter zijn paal uit de wippende Imke haalt en dikke witte stralen over haar buik en driehoekje spuit.

Epiloog

Met alleen hun badjassen en slippers aan haasten Imke en Marjolein zich naar huis. De slipjes zijn als trofee achtergebleven bij de Pikkers. Pieter was nog wel zo vriendelijk hun badjassen op te snorren en de dames geblinddoekt maar discreet naar de achterdeur van de soos te leiden.

Op straat voelen hun lijven zowel plakkerig als tintelend aan. Marjolein kan nog steeds niet geloven dat Imke heeft ingestemd met deze ceremonie. Totdat Imke giechelend verklaart:
“Eigenlijk was ik al helemaal geen maagd meer…”
Vol ongeloof blijft Marjolein staan: “Maar ik dacht dat jij… Dat je daarom nooit… Dat je…”
“Ik krijg het koud Marjolein.” zegt Imke, “en we moeten douchen. Zeker jij!”
“You go girl!” roept Marjolein over de verlaten gracht, “Maar zeg dat nooit tegen iemand. Anders wil die Nummer 3 jou net zo hard anaal pakken als hij mij genomen heeft.“

Thuis gekomen glippen beide dames na een warme douche snel onder wol. Later heeft Imke nog op een zeer ontwijkende manier excuses gemaakt aan Lieke voor het kwijtraken van haar stringetje. Maar alle dames wisten toch al wat er gebeurd was. Wat gebeurt op de sociëteit, blijft op de sociëteit, maar wordt binnen de sociëteit driftig doorgekletst.

De volgende dag blijkt  dat Suzan met een van de jongens van het laatste groepje naar een dispuutskamer geslopen was. Dit gebeurde vlak voordat Pieter Imke en Marjolein de zaal uit leidde. Suzan en de jongen hebben nog een aantal leuke avonden beleefd, maar zijn niet meer bij elkaar.

Op het moment dat Pieter, Imke en Marjolein de zaal verlieten, hield Lieke woord. Op de sauna-binnenplaats trok ze op sensuele wijze de stickers van haar tepeltjes en haar rode stringetje van haar kontje. Haar clubgenootjes waren zo vriendelijk de saunapoort open te laten staan, waardoor het publiek een uitstekend uitzicht had. Een luid gejuich klonk toen Lieke haar dunne streepje schaamhaar en vervolgens haar hele geile kutje toonde. Lieke heeft vervolgens de lekkerste jongens vooraan in de rij uitgenodigd en zich laten dubbeldekken in de sauna.

En Eva en Valerie…? Die zijn benoemd in het verenigingsbestuur van het volgende collegejaar.

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen