Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Omdat er in ons bedrijf EHBO'ers nodig waren, had ik mij opgegeven en zodoende moest ik elke dinsdagmiddag naar de cursus. De opleiding was niet al te moeilijk en de lessen waren over het algemeen erg gezellig. De voorbeelden uit het boek moesten we op een medecursist uitvoeren en dat leverde hilarische situaties op.
Vorige week kreeg ik Veronique als partner, omdat er een oneven aantal dames en heren waren. Ik was daarmee in mijn nopjes, want zij was een schoonheid eerste klas. Mooi lang blond haar, lekker slank en niet al te klein. Ze had ook mooie, helderblauwe ogen en wat het meest in het oog sprongen waren haar borsten: groot en stevig. Zelfs als ze haar winterjas aan had, zag je nog duidelijk de rondingen aan de voorkant. Elke mannelijke cursist viel op haar en ze was ongetwijfeld het mooiste meisje van de groep.

Nadat we ingedeeld waren, kwam ze bij me zitten en we luisterden naar de aanwijzingen van de instructrice. We moesten een bewusteloze patiënt leren verslepen en dat ging door de patiënt van achteren onder de oksels door onder de armen te pakken en dan bij het denkbeeldig gevaar weg te slepen. Nadat twee mensen van de groep een demonstratie hadden gegeven, gingen we zelf aan de slag. Veronique was het zogenaamde slachtoffer. Na veel prutsen en giechelen, had ik haar eindelijk te pakken en pakte haar onder de armen. Ze werkte echter helemaal verkeerd mee en zodoende had ik haar meer bij de borsten te pakken dan bij haar armen. Ik drukte haar borsten helemaal omhoog en ik moet zeggen, dat het geen onaangenaam gevoel was. Omdat ik achter haar stond en ze een bloes aan had, waarvan het bovenste knoopje open was, had ik een prachtig uitzicht op haar welgevormde bollen. We ondernamen een tweede poging en ik streek daarbij opzettelijk stevig langs haar borsten en trok haar armen zo hoog op, dat haar boezem weer zwaar op mijn handen steunde.
Veronique keek even achterom, waarschijnlijk om te kijken of ik het met opzet deed. Toen ze merkte dat ik op geen enkele manier reageerde, trok ze een gezicht alsof het haar goedkeuring wegdroeg. Ik deed net alsof ik haar niet goed vast had en veranderde mijn greep. Daarbij stootte ik telkens stevig tegen haar tieten en streek er stevig langs. Veronique keek nogmaals om en liet blijken het prettig te vinden. Daarna voerden we de oefening verder uit.

We moesten overgaan naar de volgende oefening, en Veronique liet duidelijk merken dat het haar speet dat we van positie moesten veranderen. We moesten nu de liesslagader afdrukken en ik was nu het slachtoffer.
De instructrice deed het weer voor en wij moesten het nadoen. Ik lag op mijn rug en Veronique gleed met haar hand aan de binnenkant van mijn dijbeen omhoog. Zodra ze niet hoger kon, moest ze de duim van haar andere hand haaks onder de andere duim doen en dan hard naar beneden drukken. Ze streek bijzonder geraffineerd langs mijn dij en het was zo prikkelend dat ik onwillekeurig mijn been in een reflex iets optrok. 
Ze duwde mijn been weer naar beneden en ik voelde een paar van haar vingers over mijn ballen gaan. Of had ik me dat nu maar verbeeld omdat ik het zo graag wilde. Ik had er namelijk wel eens van gedroomd om met haar na afloop van de EHBO de koffer in te duiken en dan lekker met haar te gaan liggen wippen. Even later voelde ik weer heel duidelijk dat ze over mijn ballen streek en ze had daarbij een zodanig aparte uitdrukking in haar gezicht, dat er geen twijfel meer over haar bedoeling kon bestaan. Ik gaf haar een knipoog en deed mijn benen iets uit elkaar om haar meer ruimte te geven. Helaas kwam de cursusleider bij ons staan en moesten we doorgaan met de oefening.

Daarna was Veronique aan de beurt om slachtoffer te zijn en ze ging daarvoor op haar rug op de grond liggen. Ik nam me voor om hetzelfde te doen als zij en zacht streek ik over haar legging, die haar dijen bedekte. Ze kneep speels haar benen tegen elkaar aan en ik kon mijn hand geen millimeter meer bewegen. Ik wachtte even met bewegen, ze ontspande en ik kon verder gaan met mijn… hm… bezigheden.

Terwijl mijn hand klem zat in haar lies, besloot ik het gedurfder aan te pakken en streek met mijn middelvinger over haar kut. Bijna ontsnapte haar een kreet van verbazing of misschien wel van opwinding en ze kneep haar dijen stijf tegen elkaar. We keken elkaar aan. Zonder een woord te zeggen, begrepen we elkaar precies en wisten dat we ervan genoten. Ik werd wat vrijmoediger en ging nog een keer stevig met mijn vinger over haar heuveltje. Ze reageerde zoals ik had verwacht, maar omdat ik bang was, dat het bij de anderen op zou vallen, staakte ik mijn plaagspelletje. Dat was maar goed ook, want de instructrice hield ons nauwlettend in de gaten. Ik voerde de oefening verder uit en toen we weer overeind stonden, zei ik tegen Veronique:
“Zullen we vanavond verder oefenen?” 
Ze knikte, maar kon niets zeggen, want de les ging verder en we moesten onze aandacht erbij houden. De rest van de les verliep zonder bijzonderheden en ik overlegde bij mezelf, hoe ik het verder bij Veronique aan moest pakken om haar mee te krijgen naar mijn woning. Ik bleef daarom constant in haar buurt en hing een beetje om haar heen. Net toen ik besloot om haar opnieuw aan te spreken, kwam de instructrice op ons af en zei.
“Blijven jullie na afloop nog even langer, want ik heb nog iets.”
Veronique en ik verschoten van kleur. Zou ze iets in de gaten hebben? Het kon haast niet, vanuit haar positie kon ze onmogelijk gezien hebben, wat ik met mijn vingers deed en ik stelde Veronique dan ook gerust. Die begon behoorlijk nerveus te worden.

Toen de les afgelopen was en iedereen de oefenruimte verlaten had, kwam Monica, de instructrice, naar ons toegelopen.
“Zoals jullie een liesslagader afdrukken, dat kan natuurlijk niet.” Ik schrok, zou ze dan toch? Ze praatte verder. “Kijk, je moet met de duim afdrukken, die dwars op de lies staat, en niet met de duim van de hand, die bij het been omhoog gaat.”
Veronique en ik kalmeerden en mijn hartslag zakte tot een normaal tempo. Ze vervolgde. 
“Laten we het nog maar een keer oefenen. Nu de anderen weg zijn, kunnen we er alle tijd voor nemen en er voldoende aandacht aan besteden. Veronique is eerst het slachtoffer en daarna draaien we de rollen om.”

Veronique moest nu op een paar banken gaan liggen en Monica stelde voor dat we simultaan een slagader zouden afdrukken. Ik ging met mijn hand naar haar linkerbeen en Monica bij het rechterbeen van Veronique. Zij deed het voor en ik moest het nadoen. Maar toen ik mijn hand klem had zitten in de lies van Veronique, wist ik niet wat ik voelde. 
Ik voelde twee vingers van Monica tegen mijn hand aan en toen ik keek, zag ik dat ze zomaar over de kut van Veronique streek. Veronique reageerde alleen maar met een zucht en deed haar ogen genietend dicht. Ik wist even niet wat ik zag en Veronique kneep haar dijen stijf tegen elkaar.
“Is dit niet hetzelfde als wat jullie deden?” vroeg Monica zacht.
Veronique kwam half overeind, ze was zich opeens bewust geworden dat er zich iets ongewoons op een ongewone plaats afspeelde en dat niet ik, maar Monica haar kruis beroerde.
“Hoezo? Wat ben je aan het doen?” Stamelde ze.
“Denk je nou werkelijk, dat ik niets in de gaten had? Ik loop al langer mee dan vandaag en hoewel ik het niet kon zien, kon ik uit jullie houding wel opmaken wat er zich afspeelde. Toen jullie zo om elkaar heen bleven hangen wist ik genoeg. En omdat ik graag mee wil genieten, zag ik hier mijn kans schoon.”

Veronique en ik keken elkaar verwonderd aan, maar ik voelde de vingers van Monica alweer bewegen en ze streek zachtjes over de kut van Veronique. 
“Oh, doe maar”, kreunde Veronique, “ik ben werkelijk bloedgeil vandaag.” 
Deze opmerking deed Monica haar activiteiten verhevigen en ze zat nu met al haar vingers in het kruis van Veronique te wroeten. Ik trok mijn hand terug boog voorover en begon Veronique te kussen. Direct opende ze haar mond en gingen we over in een tongkus. Nu kon ik datgene doen waar ik al zo vaak over had gefantaseerd. Ik pakte met mijn hand een van die prachtige borsten van Veronique vast en begon deze voorzichtig te kneden. Dit tedere gebaar versnelde de ademhaling van Veronique en aan haar houding merkte ik, dat ze haar kont iets optilde, zodat Monica haar legging uit kon trekken. Ik knoopte haar bloes los en toen deze openviel zag ik de twee prachtige borsten verpakt in haar bh.

Ik had geluk. Het was een bh met voorsluiting en snel bevrijdde ik de tieten die door het hijgen in een hoog tempo op en neer gingen. Veronique liet zich ook niet onbetuigd en begon mijn broek los te maken.
Ik boog mij voorover en likte de geweldige tieten van Veronique. Monica had het slipje van Veronique aan de kant getrokken en was de mooie blondine aan het beffen. Ik kon maar niet genoeg krijgen van de prachtige borsten en omdat Veronique mijn pik ontbloot had en deze rustig beroerde wilde ik nog maar een ding. Klaarkomen tussen die geweldige memmen.
Veronique stak haar benen hoog de lucht in en Monica trok haar slipje helemaal uit om daarna verwoed verder te likken. Veronique kreunde bij elke aanraking. Ik trok mijn broek, onderbroek en schoenen uit, kroop ik bovenop Veronique en plaatste mijn pik tussen haar borsten. Veronique duwde ze stevig tegen elkaar en ik begon te rijden. Veronique steunde onder het likken van Monica en het kon niet lang meer duren tot ze klaarkwam.

“Steek je tong nog eens in mijn kontje”, hoorde ik haar op geile en verlangende toon zeggen tegen Monica. Even later kreunde ze nog heftiger en ik vermoedde dat Monica deed wat Veronique verlangde. Haar duim zag ik hard en wild heen en weer gaan over de klit van Veronique en ikzelf voelde opeens een tong tegen mijn aars aan. Ik begon er nog harder door te rijden tussen de borsten van Veronique en haar tong tegen mijn anus deed mij haast klaar komen.
Veronique was al verder op weg naar haar hoogtepunt en kon dit niet langer onderdrukken. Ze hield haar tong even stil en toen begon ze met een lange en harde kreet te schokken. Minuten lang lag ze te trillen.

Daarna verhevigde ze haar activiteiten in mijn bilnaad. Monica had haar bezigheden in het kruis van Veronique gestaakt en kroop met haar hoofd omhoog. Ze had haar gezicht op de buik van Veronique geplaatst en telkens als ik naar beneden bewoog, raakte mijn eikel haar tong. Ze lag met opengesperde mond te wachten tot ik klaar kwam en toen ik Veronique haar tong diep in mijn hol voelde kwam ik klaar en schoot een enorme lading sperma uit mijn pik die tussen de memmen van Veronique terecht kwam, tegen het gezicht van Monica en in haar mond.
Zodra Monica de kans schoon zag, nam ze mijn pik in haar mond en zoog de laatste druppels zaad eruit. Ik kroop daarna aan de kant en Monica bewoog haar mond naar het gezicht van Veronique.
Deze begon gelijk haar wangen af te likken en daarna gaven de twee vrouwen elkaar een geile tongzoen, waarbij Monica telkens het zaad uit de mond van Veronique naar binnen gewerkt kreeg en daarna terug liet lopen in de mond van Veronique.
Zo speelden de dames een tijdje met mijn zaad en op het laatst slikten ze elk hun portie door.

“Wil je mij ook klaar likken?” vroeg Monica aan Veronique.
Volgens mij wilde Veronique niets liever en ze gaf aan dat Monica zich uit moest kleden en boven op haar moest gaan liggen. Vliegensvlug deed Monica haar kleding uit en in standje 69 kroop ze bovenop Veronique. Opnieuw begon ze Veronique te beffen en ik zag dat ze haar tong diep in de kut van Veronique stak. Beiden meisjes lagen alweer behoorlijk geil te kreunen en hoewel Monica niet zulke lekkere tieten had als Veronique, vond ik haar toch wel zeer aantrekkelijk en ik wilde graag een keertje klaar komen in haar.

Ik ging bij het hoofd van Veronique staan en zag, dat zij als een wilde door de spleet van Monica likte. 
Ik kroop op de tafel en zette mijn knieën naast het hoofd van Veronique. Zij begon mijn ballen te likken en ik ramde mijn paal in de kut van Monica. Het leek wel alsof ze door een bij gestoken werd, want ze schokte helemaal naar voren en elke keer als ik helemaal naar binnen stootte, ontsnapte haar een zware kreun.
Veronique was geweldig, zoog op mijn ballen en likte mijn aars. Ik wilde wat anders en keek omlaag. Ik trok mijn pik uit de kut van Monica en zag hem glinsteren van haar geil. Ik zette hem tegen de kringspier van Monica en door haar kutsappen gleed hij soepel naar binnen. Ze perste haar reetje open en even later zat de hele lengte van mijn pik in haar darm. Nu kon Veronique haar kut weer likken en dat deed ze ook vol overgave.
Monica kreeg nu wat ze wilde en was ondertussen zo geil geworden van onze bezigheden, dat ze snel haar hoogtepunt naderde. Ik ramde nog een paar keer snel in en uit. Ze begon geil te kreunen, moedigde ons aan met gore geile praat en kwam met een harde gil klaar.
Ik bewoog nog steeds mijn pik heen en weer en neukte als een bezetene. Monica kneep haar kringspier hard samen en daardoor voelde ik de nauwheid van haar kont nog beter. Blijkbaar was Monica ook nog actief in het kruis van Veronique, want ik voelde Veronique helemaal verstijven. Ze kneep het hoofd van Monica bijna plat tussen haar dijen en zuchtte en hijgde geil.
Opeens begon ze klaar te komen en hield even op met haar activiteiten bij mijn reet.

Nadat haar orgasme deels was weggetrokken begon ze nog veel driftiger bij mij te likken en ik begon in een nog hoger tempo te naaien. Dit kon ik onmogelijk langer volhouden en ik explodeerde diep in de kont van Monica. De eerste straal spoot ik diep in haar kont, maar daarna trok Veronique snel mijn paal eruit en richtte de eikel op haar mond die wagenwijd openstond om het zaad op te vangen. Een dikke straal spoot over haar gezicht en ik bewoog een keer naar onderen. Ik voelde de lippen van Veronique mijn staaf omsluiten en ik spoot de rest van mijn zakinhoud in haar keel. Veronique hield niet eerder op met zuigen voor ik helemaal leeg was en Monica had zich ondertussen omgedraaid en wachtte ongeduldig totdat ik leeg gepijpt was.
Toen dook ze bovenop Veronique en likte over haar wangen en slurpte het sperma er van af. De dames gingen daarna een poosje tongzoenen op een bijzonder geile manier en likten elkaars monden helemaal af.

Ik was leeg en uitgeput en had geen zin in een derde keer. De twee vrouwen blijkbaar ook niet, want nadat ze elkaar los gelaten hadden, begonnen ze hun kleren bij elkaar te zoeken.
“De volgende keer weer nablijven?” Vroeg Veronique.
“Of gaan we een keer op een avond met zijn drieën oefenen bij iemand thuis?” Opperde Monica.
Dat laatste voorstel werd aangenomen en we spraken af om over drie dagen elkaar te treffen bij Veronique ‘t huis en hoewel ik op dit moment niet aan neuken moest denken, verheugde ik me er al wel op om me opnieuw met die twee geweldige vrouwen te vermaken.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen