Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Het is een mooie warme dag, we besluiten naar het strand te gaan. Terwijl mijn vrouw H. de spullen aan het klaarmaken is, valt mijn oog op haar en ik raak zeer gefascineerd door haar prachtige vrouwelijke vormen, die duidelijk zichtbaar zijn onder haar dunne sexy zomerjurkje. Langzaam loop ik naar haar toe, leg mijn handen om haar middel en begin zachtjes te kneden, H. blijft stil staan en sluit genietend haar ogen, haar adem gaat sneller en haar overheerlijke kontje steekt naar achteren en raakt mijn inmiddels groeiende paal, ze drukt er steeds harder tegen en begint geil met haar kontje te draaien. 

Mijn handen omsluiten nu haar stevige tieten en masseren tergend langzaam haar harde vooruitstaande tepels die alsmaar groter worden, ze kreunt en haar tong glijd zo af en toe langs haar heerlijke volle lippen. 

Ik draai haar om en onze lippen en tongen smelten samen in een lang vurige hete kus, tegelijkertijd duw ik haar achterwaarts richting badkamer, doe de douche aan en zet haar met kleren en al onder het warme stromende water. 


Haar ronde vormen tekening zich af, de heerlijke opwindende vormen vanhaar lichaam laten niets te raden over, ik besluit van een afstandje even naar haar te kijken. Ze vraagt waar ik blijf, maar ik zwijg en kijk alleen, even opent ze haar ogen en kijkt smekend in mijn richting, ik blijf staan en doe niets, dan zie ik langzaam haar handen naar haar tieten gaan, die ze opwindend begint te masseren. Haar ene hand laat ze naar beneden glijden, doet haar jurkje ver genoeg omhoog om haat kutje zichtbaar te maken, met een snelle beweging steekt ze haar middelvinger in haar kut en begint op en neer te pompen, de andere hand is inmiddels ook beneden en begint te spelen met haar stijve klit, ze slaakt ruwe ongecontroleerde kreten uit en roept: "ik kòòòòòòòm!!!!" 

Ze komt uitbundig klaar, haar lichaam schokt hevig, het duurt lang, heel lang voordat de laatste geile samentrekking voorbij is, ze blijft nog geruime tijd onder de douche staan om bij te komen. 

Een uur later vertrekken we richting strand, het is druk en het is moeilijk een plekje te vinden, ik stel voor een stuk verder te lopen, in de hoop een rustig stukje strand te kunnen veroveren. Pootjebadend lopen we verder en genieten van het koele water om onze enkels, na ongeveer een half uur bereiken we het naaktstrand, geen probleem we ontdoen ons van onze kleding en lopen verder. 

Het is hier wel rustiger, maar we genieten eigenlijk wel van de steelse blikken richting ons. Het windt ons op, in de verte zien we een restaurant, direct aan het naaktstrand gelegen, we lopen er naar toe en nemen plaats. 

De serveersters lopen met blote tieten te bedienen, mooie meiden in alle vormen en maten. Na een exotisch drankje te hebben gedronken, vraag ik of hier nog leuke faciliteiten zijn, de serveerster verwijst ons naar een iets verderop gelegen stukje strand, waar ook verschillende leuke pubs aanwezig zijn. 

Na tien minuten bereiken we het afgebakende gebied, betalen entree en gaan verder, onze aandacht wordt getrokken door een leuk uitziend restaurantje, we hebben wel trek gekregen en gaan naar binnen. 

Een zwoele sfeer komt ons tegemoet en na plaats te hebben genomen bekijken we de menukaart, erotische gerechten vullen de kaart en bij ieder gerecht staat een afbeelding. 

We lezen enigszins opgewonden verder en zien onder de menulijst staan: wanneer u een bezoek hebt gebracht aan onze club, zijn alle gerechten gratis. Ik wenk één van de meisjes en vraag haar waar de club zich bevindt, ze biedt aan ons de weg te wijzen en wij lopen met haar mee naar de tweede etage. We worden ontvangen door een zestal mooie vrouwen, ze bekijken ons glimlachend en vragen ons met hen mee te gaan. 

Terwijl we meelopen neem ik de vrouwen op, totaal verschillende figuren, van klein, tenger met stevige kleine tietjes naar groot met enorme indrukwekkende vormen. We lopen een zaal binnen met alleen rood licht. H wordt bij de arm gepakt en meegenomen, terwijl mij wordt gevraagd even te willen wachten. 

Even later wenkt één van de vrouwen mij, ik loop naar haar toe en we belanden in een kleine ruimte waar ze mij vraagt te gaan zitten, ze gaat weg en tot mijn verbazing doet ze de deur op slot, nog geen minuut later gaat automatisch een rolgordijn omhoog en ik zie door een grote ruit dat de zes vrouwen H hebben neergelegd en vastgebonden op een groot rond bed, door de geluidsboxen hoor ik hen zeggen H een een flinke beurt te zullen geven. 

Natascha- de grootste- gaat naar H en opent zonder pardon haar benen, stopt twee vingers in haar kut en begint met lange halen neukende bewegingen te maken, ik hoor H steunen en gilletjes uiten, ze wil nog tegengas geven maar ze is reddeloos, N heeft haar volledig in haar macht en gaat onvermoeibaar door. 

De anderen zijn elkaar aan het opwarmen met dildo’s en tepelklemmen, ze krioelen door- en over elkaar, bewerken elkaar hevig, komen krijsend klaar en vervolgen hun spel gretig. 

Ik hoor N de anderen roepen, ze gaan naar het grote bed en gaan allemaal bezig met H. 

Vanuit mijn kamertje zie ik hoe twaalf handen mijn H bewerken en haar keer op keer een uitzinnig hoogtepunt bezorgen, vingers in haar kontje, dildo’s afwisselend in haar kut gestopt, grote dikke en klein dunne, haar tieten worden door verschillende tongen gelikt, wanneer de dildo’s even in beslag worden genomen door de anderen, likt N met haar enorme tong het overstromende kutje van H. 

Na ongeveer een uur raken ze uitgeput, maken H los en laten haar even met rust. 

Terwijl ze nog naschokkend ligt bij te komen, zie ik de anderen met elkaar fluisteren. 

N gaat uit de groep weg en even later gaat de deur van mijn kamertje open, ze vraagt mij met haar mee te komen, ik volg haar naar de ruimte waar ook de anderen zijn. 

Wanneer ze mij zien, stormen ze op mij af en beginnen gretig mijn gloeiend geile lijf te bewerken, ze duwen mij naar het bed waar H heeft gelegen, terwijl ik wil vragen waar ze is, zie ik haar liggen in een hoek van de zaal, ze slaapt haar roes uit. 

Plotseling voel ik een natte kut over mijn paal glijden, het kleine tengere meisje heeft plaats genomen en neemt mijn paal die in zich, de anderen gaan naast haar staan, tillen haar op en duwen haar heen en weer, ze gilt het uit, mijn paal vult haar kut geheel en ik voel hoe ze haar kutspieren spant, mijn hete eikel wordt bijna fijn geknepen, ik wordt gek van geilheid en stoot nog harder bij haar naar binnen. 

Al snel komt ze hevig klaar en zakt uitgeput neer, de anderen leggen haar op een ander bed en komen weer naar mij toe, afwisselend nemen ze mijn paal in zich, ik voel nu vijf verschillende kutjes mijn paal in beslag nemen, de één nog natter en nauwer dan de ander, ze slaken geile kreten, laten hun hete geile stromen, kneden elkaars tieten en gaan steeds heviger op mij te keer. 

De één na de ander komt nog veelvuldig klaar en steeds wordt er weer één apart gelegd, uitgeput en moegestreden, N houdt het langst vol, haar enorme stevige tieten met grote keiharde tepels dansen op en neer wanneer ik haar hard en stevig neuk, haar vingers knijpen in mijn tepels, ze trekt er hard aan terwijl ik meer en meer opgewonden doorneuk tot ik mijn hete geile straal diep in haar spuit, ze gilt, krijst, raakt buiten zinnen, komt hevig en lang klaar en valt dan naast mij neer om in een diepe slaap te vallen. 

H is wakker geworden en kijkt met verbazing naar de uitgeputte vrouwen, ze zegt: "ik wil je, maar niet nu", vanavond wil ze mij uitgebreid, we gaan eten en genieten de rest van de dag van het warme weer, zee en strand. ’s Avonds doen we het dunnetjes over, ik kijk ernaar uit!

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen