Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Een heerlijke vakantie nabij de Sahara, we genoten met volle teugen van elkaar in alle denkbare facetten van het samenzijn. Je overheerlijke lichaam met je sexy rondingen maakte mij gek, met je prachtige bruine borsten en heerlijke donkerbruine harde tepels te spelen, was een waar genot. 

Je door opwinding zoele hijgende stem te horen, de hitte van je lichaam te voelen, je sidderingen te voelen wanneer ik je diep met mijn snelle vingers beroerde terwijl onze tongen met elkaar stoeiden, deden mij buiten mijzelf raken. 

na een nacht vol passie en romantiek, werden we gewekt door de roomservice, een goed uitziende man en rouw kwamen onze kamer binnen en begonnen een champagneontbijt voor ons klaar te maken, het zag er fantastisch uit. Terwijl we lagen tekijken naar de bereiding van ons ontbijt door deze prachtige mensen, voelde ik je hand langzaam over mijn inmiddels groeiende lul strelen, ik merkte aan je ademhaling dat je andere hand bezig was je geile klitje te bewerken. 

Het stel keek zo af en toe naar ons en raakten zichtbaar opgewonden, quasi raakten ze elkaar aan en wij zagen dat haar tepels hard werden en zijn lul begon te groeien. 

Inmiddels werd ons ontbijt geserveerd, we stopten met ons vingerspel en vielen aan. 

Tot onze verbazing begon de man zich te ontkleden, een enorme paal stak vooruit, hij begon hem met zijn hand zachtjes te masseren, de vrouw raakte hiervan nogal opgewonden en ook zij ontdeed zich tergend lichaam van haar kleding. 

We keken toe hoe zij zich begon te vingeren, en haar enorme klit duidelijk zichtbaar werd, het leek wel een kleine penis, ze had een kale kut en we zagen hoe nat ze was, haar geil stroomde langs haar benen terwijl ze zich steeds heftige en dieper begon te vingeren. 

Ik was zo geboeid door dit schouwspel, dat ik niet in de gaten had dat de man naar jou was toegekomen en zijn vingers zachtjes je tieten begonnen te masseren. 

Door je snellere ademhaling en lichte kreetjes keek ik naar jou, en zag je kronkelen van geilheid, zijn enorme paal was inmiddels dichtbij je mond en gretig nam je hem tussen je erotische lippen; ik keek toe hoe je hem bewerkte, ik zag je tong en lippen hun werk doen, terwijl zijn hand je lichaam begon te stelen en langzaam knedend je openstaande kutje benaderde. 

Ik zag hoe zijn twee lange vingers bij jou naar binnen gingen, je gilde het uit van genot en al snel spoot je jou hete geil over het bed, je zoog aan zijn enorme harde tepels, je hand sloot zich om zijn harde lul en begon zeer geraffineerd te trekken. 

De inmiddels zichzelf kaargevingerde vrouw was ook niet meer te houden en kwam naar mij toe, nam mijn lul in haar mond en mijn harde tepels tussen haar geraffineerde vingers, ik wist niet wat ik voelde, haar geoefende snelle tong bracht mijn lul op grote lengte en mijn tieten gloeiden als nooit tevoren. 

Al snel spoot ik mijn geil in haar heerlijke mond, ze liep over en masseerde het overige hete geil over haar grote stevige tieten. 

Mijn lul trok zich wonder boven wonder niet terug maar schreeuwde om meer, zij ging op haar knieën zitten en vroeg me haar kontje te neuken, ik masseerde haar geile anus met olie en maakte haar superglad zodat ik in volle lengte bij haar naar binnen kon dringen, om haar te neuken zoals ze nog nooit had meegemaakt. 

Haar kont was lekker nauw en terwijl ik haar neukte smeekte ze jou onder haar te komen liggen om haar overrijpe kut te likken, ze gilde en krijste het uit van geil genot. 

Terwijl we zo bezig waren, plaatste de man zich tussen jou benen en drong zijn lange dikke lul uiteindelijk zijn hele apparaat in je kwijt kon. Intussen wisselde ik van haar kontje naar haar sappige nauwe kutje en drong mijn dikke harde eikel heel langzaam bij haar naar binnen. 

Haar superkutje sloot zich om mij heen en hield mij bijna gevangen, met moeite doorstotend raakte zij van de wereld en gaf zich geheel over aan mijn wensen, ik nam har hele kut in een niet bij te houden ritme. 

Ik voelde jou tong langs mijn lul glijden, je nam haar klit en mijn lul tegelijk en we raakte buiten zinnen, een zoet weeïge geur vervulde de ruimte. 

Tegelijkertijd kwamen we tot een ongekend hoogtepunt, niet te evenaren. 

We besloten met z’n vieren de rest van de dag door te brengen en maakten ons op voor een excursie door de woestijn. 

Het was warm, we besloten eenmaal in de woestijn aangekomen ons te ontdoen van onze kleding. 

We hadden kamelen gehuurd en naakt vervolgden wij onze weg. 

In de verte zagen wij een karavaan naderen, we werden nieuwsgierig en vervolgden onze weg. 

Eenmaal naderbij gekomen zagen we een grote karavaan, zo’n vijftien mannen op excursie keken naar ons en hun smachtende blikken lieten niet te raden over. 

We probeerde door te rijden en er niet op te letten, maar drie van hen versperde onze weg en de rest voegde zich erbij. 

Tegen deze overmacht waren we niet opgewassen en wachten op wat zou gaan gebeuren. 

De mannen waren niet te verstaan, maar door hun gebaren begrepen we te moeten afstijgen, we werden uit elkaar gehaald en geboeid. 

Vijftien mannen begonnen zich van hun kleding te ontdoen, en gaven een masturbatieshow die z’n weerga niet kent. 

De vrouw en jij keken met grote verbazing en raakten hevig opgewonden, de mannen kwamen dichterbij en vormden een cirkel om jullie heen. 

De een na de ander kwam klaar en spoot jullie onder, het sperma droop van jullie lijf. 

Op afstand keken wij naar dit schouwspel maar konden niets doen. 

De mannen kwamen tegelijkertijd op jullie af en hun handen zochten een weg over jullie kronkelende lichamen, gemasseerd met vele soorten geil kwamen jullie klaar en vele handen tegelijk streelden jullie lichamen. 

We zagen hoe jullie tieten werden gekneed, jullie billen werden gelikt en vele vingers rondom en in jullie poesje speelden. 

Op zeker moment werden jullie neergelegd en beiden door zeven mannen vastgehouden. 

De vijftiende man, groot en zwaar geschapen knielde neer en nam jullie een voor een, wij verbaasden ons erover dat hij zijn enorme lul in jullie kwijt kon, hij neukte diep en lang, lange, tergend langzame halen, uren hield hij vol, terwijl jullie veelvuldig klaar- kwamen en smeekten om zijn geil, ging hij onvermoeibaar door tot eindelijk enig geluid uit zijn mond kwam, hij kreunde, steunde en neukte nu heel snel met lange halen de een na de ander. 

Terwijl hij klaarkwam wisselde bij steeds, zo kreeg ieder haar deel. 

Jullie werden los gelaten en wij losgemaakt, na enige tijd kwamen jullie bij en zijn we huiswaarts gekeerd. 

We namen afscheid, onze vakantie duurde nog twee weken. 

Twee weken van puur genieten in alle facetten van het samenzijn.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen