Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Het bed dat wij al geruime tijd hadden was aan vervanging toe, een waterbed leek ons wel wat en een aantal weken later werd het geleverd. Bij de levering kregen wij een cheque aangeboden voor een champagne ontbijt en een nog niet nader te noemen verrassend toetje. Een heerlijk waterbed, waarin we van elkaar genieten met volle teugen, in alle denkbare facetten van het liefhebben en samenzijn. Ons liefdesleven was al fantastisch, maar na de aanschaf van ons waterbed wordt dit extra gestimuleerd. Mijn vrouw ziet er sexy uit, ik hou van haar en ik raak vaak opgewonden wanneer ik haar zie, laat staan haar voel. Haar overheerlijke lichaam met haar sexy rondingen maakten mij gek, haar prachtige bruine borsten en heerlijke donkerbruine harde tepels deinden op en neer, wanneer de dans van ons liefdesspel heviger wordende vormen aannam - gestimuleerd door de deinende bewegingen van ons waterbed - kon ik haar nog dieper en intenser beroeren. Haar - door opwinding - zwoele hijgende stem te horen, de hitte en sidderingen van haar lichaam te voelen wanneer ik haar nog dieper intens genot bezorgde, deden mij buiten mijzelf raken. Na uren vol passie en romantiek, vielen we in elkaars armen in een diepe slaap. We werden gewekt door de door mij bestelde ontbijtservice, de bel ging en terwijl ik mijn ochtendjas dichtdeed, liep ik zo snel ik kon naar de deur, een goed uitziende man en vrouw stelden zich voor als Hans en Anja en kwamen binnen. "Gaat u maar terug naar bed, wij verzorgen uw ontbijt geheel, inclusief een verrassingstoetje", zei Anja. Ik vertelde hen waar het bestek en borden te vinden waren en vertrok weer naar boven, waar mijn liefhebbende vrouwtje met vraagtekens in haar oogjes lag te wachten.

"Een verrassing ter ere van ons heerlijke bed, wacht maar af" zei ik en even later hoorden we voetstappen op de trap. Hans en Anja - inmiddels sexy gekleed - begonnen een champagneontbijt voor ons klaar te maken, het zag er fantastisch uit. Terwijl we lagen te kijken naar de bereiding van ons door deze prachtige mensen, voelde ik haar hand langzaam over mijn inmiddels groeiende lid strelen, ik merkte aan haar ademhaling dat haar andere hand bezig was haar vochtige holte te bewerken. Het stel keek zo af en toe naar ons en raakten zichtbaar opgewonden, quasi raakten ze elkaar aan en wij zagen dat haar tepels hard werden en zijn broek strakker begon te zitten. Korte later werd ons ontbijt geserveerd, we stopten met ons vingerspel en terwijl we wilden aanvallen, begon Hans zich - tot onze verbazing - langzaam te ontkleden. Zijn gespierde lichaam en zijn fors geschapen mannelijkheid deden de adem en hartslag van mijn vrouw sneller gaan. Hans begon zichzelf met een heerlijk ruikende massage olie te masseren, terwijl zijn handen zachtjes over zijn lichaam streelden, raakte ook Anja hiervan nogal opgewonden en zij ontdeed zich tevens tergend langzaam van haar kleding. Haar prachtige volle vormen werden meer en meer zichtbaar, haar heerlijke borsten priemden fier voor uit en haar minuscule slipje kon amper haar - geschoren - intieme vrouwelijkheid verbergen. 

We keken toe hoe ook Anja zichzelf begon te verwennen, haar geraffineerde handen en vingers gingen uiterst sensueel te werk en brachten haar zichtbaar in een staat van ultieme opwinding. Haar knopje stak naar buiten als een kleine penis, we zagen hoe nat ze was, haar vocht stroomde langs haar benen terwijl ze zichzelf steeds heftige en intensiever begon te verwennen. Ik was zo geboeid door dit schouwspel, dat ik niet in de gaten had dat Hans naar mijn vrouw toeging en met zijn vingers zachtjes haar borsten begonnen te masseren. Door de lichte deining van ons bed, haar snellere ademhaling en lichte kreetjes keek ik opzij, en zag haar kronkelen van genot, zijn enorme lid was inmiddels dichtbij haar mond en gretig nam ze hem tussen haar erotische volle lippen; ik keek toe hoe ze die grote paarse eikel bewerkte, ik zag haar tong en lippen hun werk doen, terwijl zijn handen haar lichaam begon te strelen en langzaam knedend haar vochtige openstaande holte beroerde. Door de bewegingen van ons bed, werd Hans ook meer en meer gestimuleerd en ik zag hoe zijn twee lange vingers op dit ritme bij haar in en uit gingen, ze kreunde en steunde van genot en al snel spoot ze haar hete sap over zijn hand en het bed. 

De inmiddels zichzelf bevredigde Anja was ook niet meer te houden, ze kwam naar mij toe en nam bezit van mij, haar geoefende snelle tong bracht mij in opperste extase en liet mijn lichaam gloeien als nooit tevoren. Plotseling stopten Hans en Anja met ons en gingen met elkaar aan de gang, mijn vrouw en ik rolden door hun bewegingen in elkaars armen en onze lippen vonden elkaar in een lang vurige geile kus. Ik voelde haar verhitte lichaam en nam plaats tussen haar overheerlijke dijen, snel drong ik diep naar binnen en masseerde haar heerlijke kutje met mijn tot de uiterst gegroeide lengte, gestimuleerd door de bewegingen van ons bed. Na lange tijd spoot ik mijn liefdessap diep in haar heerlijke nauwe opening, tegelijkertijd bereikte ook zij een hevig langdurig hoogtepunt. 

Uitgeput lagen we geruime tijd in elkaars armen, toen we weer bij zinnen kwamen keken we de kamer in en zagen dat Hans en Anja spoorloos waren. 

Ze moeten ongemerkt tijdens ons liefdesspel zijn vertrokken, het enige wat wij op dit moment konden doen, was genieten van een overheerlijk champagne ontbijt. Ik ging even ons bed uit om de champagne in te schenken. Plotseling ging de deur open en vijf lieftallige dames kwamen onze kamer binnen. "Wij zijn het toetje" zeiden ze. Mijn mond viel open van verbazing toen ik zag wat een stukken dit waren. Ze ontdeden zich van hun jas en al wat er over bleef was een minuscuul lingerie. De grootste kwam naar mij toe en zette mij op een stoel, "blijf hier zitten terwijl wij jouw vrouwtje gaan verwennen" zei ze. Inmiddels waren de andere dames al bezig elkaar van hun lingerie te ontdoen, het ene na het andere mooie lijf werd ontbloot. Ik begon naar adem te happen bij het zien van deze geile lichamen. Een van hen pakte de champagnefles en goot deze over het lichaam van mijn vrouw leeg.

Vele handen wreven de champagne uit en begonnen knedend haar lijf te bewerken, zoveel handen tegelijk werd haar bijna teveel. Haar tieten en keiharde tepels werden grondig en langdurig onder handen genomen, de ene na de andere mond drukte zich op haar lippen en lieten hun wellustige tongen haar mond verkennen. Toen zag ik dat twee van de meisjes afdwaalden naar beneden en met vier handen de binnenkant van haar dijen begonnen te masseren. 

Ze namen plaats op de benen van mijn vrouw en lieten hun natte wellustige kutjes over haar benen glijden terwijl hun tongen geraffineerd met elkaar speelden. Hun vingers waren nu in het hevig soppende kutje aan het spelen, tegelijkertijd zag ik hun duimen over het flink gezwollen klitje gaan. Onophoudelijk kwamen de orgasmes, de een nog heviger dan de ander. Twee van de vrouwen die met haar tieten bezig waren stopten en geboden mij naar hen toe te komen, mijn paal stond op barsten. Mijn geilheid kende geen grenzen, toen een van hen haar lippen om mijn paal liet glijden en aan mijn donker paarse eikel begon te zuigen. Bij dit eindeloze gevoel en het zicht op mijn vrouw die nog steeds al klaarkomend werd gevingerd en de andere vrouw met haar kut boven haar mond met haar lippen en tong bewerkte, hield ik het niet langer en een hevige ontlading vulde haar mond. Dit was te veel voor haar en het overtollige geil droop langs haar kin op haar stevige grote tieten, toen voelde ik een vinger over mijn anus glijden, dit geilde mij zo op dat mijn paal op volle lengte bleef. "Ik wil neuken" riep ik.

De vrouwen stopten op dit moment, gingen allemaal naar mijn vrouw en pakten haar benen om ze te spreiden. Nu keek ik naar de wijd geopende druipende kut ven mijn vrouw, "kom maar, neuk!" Dit liet ik me geen twee keer zeggen en ramde mijn gigantische paal diep in haar, ik voelde haar kut samentrekken en mijn eikel masseren. Dieper dan ooit stootte ik door, de vrouwen waren nu met ons en met elkaar bezig, de ruimte werd gevuld met dierlijke geluiden en de zoete lucht van heet geil vocht. Mijn vrouw lag stuiptrekkend onder mij en smeekte luid om mijn zaad, door alles wat er om ons heen gebeurde duurde dat niet meer zo lang. Ik voelde mijn paal gaan branden en riep: "ik kom klaar, voel het en geniet!". Het werd mij zwart voor de ogen en al spuitend voelde ik haar kut hevig samentrekken en hoorde in de verte hoe iedereen het hoogtepunt bereikte. Het kan niet anders of we moeten daarna even van de wereld zijn geweest, doch korte tijd later zag ik hoe iedereen uitgeput lag bij te komen.

 

Nog nooit hadden we zo’n geile vrijpartij meegemaakt, in de toekomst nog zo’n verrassing? GRAAG

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen