Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

We liepen door het bos naar de grot waar het ritueel zou worden uitgevoerd. Het was een mooie avond: een heldere sterrenhemel en volle maan. Maar dat laatste was ook wel nodig voor ons plan: Saraya inwijden in de Wicca, de eerste graad. Onder andere door middel van sexuele magie: de liefde bedrijven om een hoger doel dan een orgasme te bereiken, een "wens" uit te laten komen door een doel af te spreken alvorens aan de daad te beginnen. In de grot waren alle attributen aanwezig: het altaar met kaarsen in de juiste kleuren, wierook, wijn en wijnkelken, etherische olie, een athame (zwaard) en een blinddoek. We hadden Saraya van te voren verteld wat haar ongeveer te wachten stond: Haar kennis op het gebied van magie zou getest worden ;we zouden met zijn vieren gaan zwemmen in de rivier bij de grot, dit als onderdeel van het reinigingsritueel. Daarna zouden we elkaar masseren met voor een ieder speciaal samengestelde spirituele olie. Dat zou op zich al een erotisch gebeuren worden. Maar we moesten eerst een heel stuk lopen, klauteren over rotsen en onze weg banen door struikgewas. 


We kwamen aan op een open plek in het bos, het maanlicht scheen fel. Vanaf deze plek konden we vaag de grot zien waar een deel van de inwijding zou plaatsvinden. Saraya leek wat nerveus, maar Daniel stelde haar op haar gemak. Hij stelde aan Zoraida en mij voor om daar een poosje te gaan zitten, om te genieten van de avond, en op die manier Saraya in een wat meer ontspannen sfeer te brengen. Ik vond het goed, maar op voorwaarde dat we ruim voor twaalven in de grot zouden zijn, want we hadden nog veel voor te bereiden. Hekserij is niet eenvoudig, en al helemaal niet iets wat je moet afraffelen.? Zoraida, Saraya en Daniel spreidden mijn pentagramkleed op het mos uit, Daniel stak de stormlamp aan en ik vroeg aan Saraya of ze de wijn wilde inschenken. We gingen zitten, en toen zag ik dat Saraya geen slipje aanhad onder haar jurk. Ik bekeek haar eens goed: heel lang zwart steil haar, een prachtfiguur, mooie volle borsten, een blauwe jurk;wat was ze toch mooi. 

Ze wond me op, maar dit was niet de afspraak. Bovendien was de jurk niet al te kort, ze was gewoon expres zodanig gaan zitten zodat wij haar schaamlippen konden zien, echt een heel geil gezicht, ik voelde mijn eigen schaamlippen ook opzwellen, maar was in dubio. Ik confronteerde haar: " Om jou op je gemak te stellen gaan we hier nu lekker een wijntje drinken, dat is natuurlijk heel leuk, maar je geeft aan dat je nerveus bent, en intussen zie ik dat je geen slipje draagt." Ik zag dat Daniel daar minder moeite mee had. Dat snapte ik wel, natuurlijk, die jongen heeft ook hormonen!? Ik zei:" Maar we waren deze avond samen om iemand in te wijden, en het was niet de bedoeling er een standaard orgie van te maken. Dat standaardwerk kan je ook in een parenclub krijgen" . En voegde er fijntjes aantoe dat ze niet net moest doen alsof ze zo zenuwachtig was en intussen heel geil en gedurfd zonder slipje lopen, want dat klopt niet helemaal, he! 

Saraya schrok, en toen maakte ik er maar een geintje overheen: " Of zitten al je slipjes in de was?" We lachten wat, dronken een paar wijntjes, Zoraida masseerde Saraya zachtjes. We waren duidelijk allevier bloedgeil. Het werd tijd voor de rituele reiniging. Ik begon me uit te kleden, Daniel, Zoraida en Saraya volgden. Hand in hand liepen we naar de rivier, we gingen het water in en wasten onszelf en elkaar. Daniel en Saraya begonnen te vrijen;ik liet ze maar even, ik kon het me goed voorstellen, Saraya was een hele mooie meid en de wijntjes hadden hun werk ook goed gedaan. We hebben elkaar gemasseeerd met spirituele olie;we waren er klaar voor. Ik zei ongeveer een half uurtje later dat we ons maar eens richting grot moesten gaan begeven, om daar verder te gaan. In de grot stak Daniel alle fakkels aan. Zoraida spreidde het pentagramkleed uit en ik liep naar het altaar om de kaarsen te zalven, de wierook en de athame klaar te leggen en muziek uit te zoeken. Ik vond de Danse Macabre van Saint-Saens uitermate geschikt voor een inwijding, dus zette de cassetterecorder klaar met het bandje erin, en de Danse Macabre begon te spelen door de grot. 

Daniel maakte ook een groot vuur aan, waar we omheen gingen zitten. Zoraida schonk mijn zelfgemaakte toverdrank in. Ik zei tegen Saraya dat ze de juiste kleuren kaarsen op de juiste plaats moest zetten op mijn pentagramkleed, de heersers van de windstreken moest aanroepen en moest gaan zitten in de kring. Uitvoerig teste ik haar kennis op velerlei vlak: kruiden, tarot, astrologie, kaarsenmagie, hekserij in het algemeen. Haar antwoorden waren uitstekend, en ze zei: " Xiomara, mag ik je nu de vijfvoudige kus geven?" 

Ik antwoordde dat dat goed was, maar dat ze eerst een wens, een doel moest uitspreken als ze sexuele magie met me wilde bedrijven. Dat deed ze. Wat die wens, dat doel was, doet er niet toe. Daniel en Zoraida zaten bij het vuur te kijken naar ons. Voor de vijfvoudige kus moet je naakt zijn; dus langzaam ontdeed ik me van mijn zwarte toga, mijn zwarte kanten BH, en tenslotte van mijn zwarte doordichtige slipje, en ging midden in de cirkel van het pentagram staan, mijn benen iets gespreid.Achtereenvolgens kuste Saraya vluchtig mijn voeten en knieen, daarna heel diep en gulzig mijn vagina, waardoor ik heel wijd ging staan en mijn schaamlippen in haar mond drukte, toen mijn borsten en lippen, toen sprak Saraya uit wat bij de vijf voudige kus past, en ik deed vol overgave hetzelfde bij haar. Een slipje had ze niet aan, dus ik trok haar jurk omhoog, en na het kussen van haar voeten en knieen zei ik dat ze op het altaar moest gaan zitten tussen de kaarsen, met haar benen heel wijd. Dat liet ze zich geen 2 keer zeggen. Ik heb haar echt helemaal gek gelikt, haar vagina was allang nat, maar ik voelde haar clitoris steeds harder worden en ik weet niet meer hoe lang ik aan die heerlijk sappige knobbel van haar gelikt heb, de sappen gingen steeds harder stromen, ik stak mijn tong meerdere malen diep in haar vagina en daarna de hele omgeving van haar vagina. Vervolgens kuste ik haar borsten, likte ze helemaal af en zoende haar op haar mond, en sprak hetzelfde uit wat ze zojuist bij mij had gedaan. 

Het vuur brandde, de muziek klonk fantastisch, de drank deed haar werk, alle kaarsen brandden, de wierook ook, en Saraya en ik kronkelden over elkaar heen, naakt, hevig onze schaamlippen tegen elkaar bewegend, opgewonden en geemotioneerd. Ik wilde haar dolgraag likken, maar Daniel en Zoraida waren ook hevig opgewonden, dus ik vroeg of ze in de cirkel wilden komen en zich ook op het hogere doel wilden richten. Met ons vieren bedreven we de liefde als bezetenen;eerst hebben Soraya en ik elkaar in een 69-positie een gigantische climax bezorgd terwijl Daniel Saraya achterlangs nam. Saraya en Zoraida gingen schrijlings tegen elkaar zitten en wreven hun clitorissen tegen elkaar. Het zag er echt heel geil uit. Daniel duwde zijn pik hard in Saraya's mond en ging gigantisch tekeer. Intussen was ik voor Zoraida gaan staan die haar tong direct in mijn kletsnatte vagina stak en me heerlijk intens aan mijn clitoris likte, zo lekker dat ik op het punt stond om klaar te komen. 

Op dat moment draaide Daniel zich om, stootte zijn keiharde en inmiddels kletsnatte pik achterlangs in mijn vagina, duwde mijn handen op het altaar zodat hij net zo hard kon stoten als hij wilde, zonder dat ik mijn evenwicht zou verliezen, en zodat Zoraida door kon gaan met likken;dit was echt waanzinnig geil. Saraya klom op het altaar, ging voor me zitten en begon me hartstochtelijk te zoenen. Ik raakte helemaal buiten zinnen van genot: wat wond me nou het meeste op: het gelik van Zoraida, de steeds harder stotende penetratie van Daniel, of het hartstochtelijke gezoen van Saraya? Opeens ging Saraya met haar lichaam achterover, en zette haar voeten bij mijn handen en duwde haar vagina hard tegen mijn mond. Ze kronkelde tegen mijn mond, haar schaamlipen en clitoris dwongen mijn tong haar klaar te likken. Zowel Saraya als ik stonden zo wijd open, onze clitorissen waren zo hard en nat, en Zoraida likte mij precies zo gulzig, en vooral geconcentreerd op mijn clitoris als ik haar, dat we allebei schreeuwend klaarkwamen. Direct daarna voelde ik hoe Daniel in me klaarkwam.

 

We rolden van elkaar af, gingen weer op het kleed zitten en waren volmaakt gelukkig. En niet alleen vanwege de sex,maar vooral ook omdat we het hogere magische doel bereikt hadden

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen