Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Het is zaterdagavond samen met mij vrouw zitten we op de bank, plots gaat de bel we kijken elkaar aan en zijden tegen elkaar van wie is dat nou weer, zijn we eindelijk eens alleen. Ik stond op en liep naar de deur en deed open het was de vriendin Sandra van mijn vrouw die even langs kwam. We keken elkaar aan en ze vroeg of mijn vrouw thuis was ik zij ja hoor kom maar verder. Ik liep achter haar aan en bekeek haar achterkantje, die e best wel uitdagend uit zag mijn hooft sloeg een beetje op hol er ging van alles door me heen. Mijn vrouw zag al helemaal aan mijn gezicht dat er iets niet pluis was maar ze zij niets ze wachte gewoon af. Sandra ging naast mijn vrouw zitten er werd mij gevraagt of ik wat te drinken in wilde schenken geen probleem zij ik en liep naar de keuken. plots hoorde ik een hoop gelag en gekwebbel, mijn gedachte zij blijf nog even in de keuken meschien gebeurt er daar wel wat. stiekem keek ik om het hoekje en zag ze beide zitten op de bank dicht naast elkaar, plots zag ik Sandra's hand over de schouder van mijn vrouw gaan en trok haar dicht naar de toe en begon haar hevig te kussen ik bleef maar kijken het wondt me vreselijk op hoe die twee daar aan het kussen waren.

Plots zag ik dat mijn vrouw naar me keek ze zag me en schrok wel een beetje maar ik knikte van ga maar door doe maar of ik er niet bent en ze ging gelijk door. Ze begonnen elkaar uit te kleden de borsten kwamen te voorschijn ze begonnen elkaar te strellen te likken over de tepels te kneden zachtjes hoorde ik ze kreunen. Ik kreeg een behoorlijke pik in mijn broek wat bekneld begont te raken ik maakte mijn broek iets losjes en mijn pik prong er gelijk uit en naam hem in mijn hand en haalde hem langzaam op en neer ik werd er zo geil van.

 

Ze stonden op drukte elkaars lichamen tegen elkaar aan. De tieten duwden tegen elkaar aan ze begonnen elkaar helemaal uit te kleden totdat ze naakt tegenover elkaar staan en zakte op de bank en gingen liggen. mijn vrouw begon met haar tong over haar lichaam te strellen langzaam over haar tepels die behoorlijk opgezwollen waren zachtjes beet ze er in en ik hoorde een hevige kreek en gekreun mmmm mijn pik werdt steeds dikker en harder maar ik wilde ze nog niet storen dat was te geil om ze te storen.

Ze zakte nog verder naar beneden en kwam bij haar geschoren kutje aan en begon deze hevig te likken wat was die meid geil zeg ze kreunde zo hevig haar hele lichaam schokte van het genot. 

Na een hevige likpartij van mijn vrouw gingen ze wisselen nu ging sandra tussen de benen inzitten en ging mijn vrouw verwennen met haar vingers en haar tong mmm dit was de tijd voor mij om te komen met de drankjes in mijn handen mijn broek half open kwam ik de kamer binnen ze schroken een beetje en zij van stoor maar niet aan mij en zette de drankjes op tafel en ging op de leuning van de bank zitten naast mijn vrouw ik voelde haar hand over mijn benen gaan opzoek naar mijn pik die ze heel snel te paken had. ik hielp een beetje mee en trok mijn kleren geheel uit. ze naam mijn pik in haar hand en trok hem stevig op en neer ik laag mijn hooft iets naar achteren en sloot mijn ogen met de gedachte van heerlijk zo twee vrouwen.

Plots voelde ik een paar warme lippen over mijn eikel heen schuiven ik keek gelijk op en zag dat sandra mijn pik in haar mond genomen had mmmm dit is echt lekker zeg mijn vrouw ging ook op haar knieeen zitten voor me en ze likte allebei mijn pik om de beurten zogen ze hem naar binnen.

Mijn vrouw stond op en ging met haar geile kutje boven mijn pik zitten en liet haar in een keer op mijn pik zakken ooo ik hoorde haar kreunen.

 

Sandra ging voor haar staan en werdt hevig gelikt door mijn vrouw terwijl ik haar lekker aan het neuken was. Mijn vrouw vroeg of ik sandra ook wilde neuken en dat vondt ik geen probleem ik vroeg haar te gaan liggen op de bank met haar benen geheel wijd en duwde mijn grote pik diep in haar strakke kutje. Mijn vrouw ging met haar kutje boven op haar gezicht zitten om heerlijk gelikt te worden door sandra. Na een hevige neukpartij met beiden hield ik het niet meer ik ging klaar komen.

 

Ik wilde me pik helemaal leeg spuiten op die geile tieten van allebei en vroeg of ze naast elkaar gingen leggen zodra ze dat gedaan hadden ging ik boven hun staan en trok mijn pik helemaal leeg over hun heen ik hoorde ze smeken gillen om mijn sperma ze kwmamen overend om mijn geile zaad uit mijn pik te zuigen ooo wat heb ik hier van genoten we plofte alle drie op de bank neer en na het drankje gingen we nog de gehele nacht door tot in de vroege morgen.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen