Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Het begon met het bekijken van video films en plaatsten zich zelf regelmatig in de hoofdrol. Ze zaten dan gezellig naakt op de bank en deden mee. Vooral als Buurman MR X er was werd t feest. Omdat ze zichzelf zo onwijs mooi en heet vonden, oefenden ze vele standjes met elkaar De buurman vond het niet vervelend hooguit vermoeiend om bijna elke dag die vier MUTSEN te snuiten. Ze waren niet bepaald PREUTS het leuke was dat de Moeder (33) van Anita graag mee deed.

En ze was aktief ze zogezegd NEUKTE ze de sterren van de Hemel. Anita en haar moeder konden leuke SHOW's maken met elkaar Buurman X kwam met zijn vrouwtje INGRID dan werd het echt spannend.

 

Giegelen Likken lekker GEIL vaak kropen ze gezellig bij elkaar. Moeder Carla had heel veel haar op r KUT een echte ruige bos schaamhaar van haar kont tot haar NAVEL en geweldige dikke dijen waar je lekker geil tussen kon glijen. Overigens mocht haar zachte dikke buikje er zijn. Anita had de haren rond haar KUT geschoren in de vorm van een Hartje Anna Catharina's haar was rond haar MUTS geknipt als een groot Uitroepteken ! Dat is een ..... gezicht reken maar. Hun LIPPEN glommen en kwamen erg mooi uit,erg fraaie roosjes. De altijd stevige harde CLIT vam Anita stond recht naar voren. En die was zo hard dat ze ermee kon NEUKEN. Ze was soms zo GEIL dat haar CLIT (6 cm) 2 cm dik bij Anna Catharina gewoon naar binnen schoof en ze KLAAR kwamen. En dat staat op VIDEO. Bestellen heren !!!!Fl 112.50 half uur hot sex. Anita kleedde zich uitdagend zodat haar jonge stevige MEMMEN vooral haar harde TEPELTJES goed uitkwamen.

 

Haar KNOPPEN waren zo stevig en hard dat ze zichtbaar door haar TRUITJE prikten. Je kon zien dat 't echte geile BRAMMEN waren. Haar benen waren Lang mooi en opwindend,en van haar DIJEN kreeg je al een natte ! Als ze ging zitten kroop het rokje altijd om hoog en je zag dat ze geen slipje droeg . Anna Catharina was haar tegenpool, meer een Lady . Maar vreselijk mooi heet en erg Geil. En duur !!! Een wip met haar kost je een RUG Ja ja Je rug dus, zij maakt van je LUL een kurkketrekker.

Toen en ze door de stad reden kwamen ze Rob (19) tegen. Ze gaven hem een lift en spraken af dat ze weer een echte NEUKPARTIJ zouden organiseren met een paar bekende kennissen. Anita verheugde zich daar wel op . Ze had op school al van Rob gehoord, dat was een PALENLAAIER. Hij heette dan ook Rob de Neuker Jong of oud maakte niet uit Rob deed t echt voor de lol Als er maar een gat in zat.

 

Zelfs de moeder van Anita toch al 33 jaar had hij al een paar keer gewipt op haar verzoek kwam hij vaak terug. Dat waren avontuurtjes die waren zelfs geheim voor Anita.Hoewel Anita had stiekeum opnames had gemaakt van Moeders en ROB En die verkochten niet slecht!!! In zijn hart wist Rob dat vandaag of morgen er toch wel een heel GEIL triootje van zou komen. Moeder en Dochter dat leek hem wel wat.

Moeder luste er wel PAP van. Hij ging echt door tot het einde geen taboe's heerlijk, hij had al heel wat GLEUVEN ontmaagd. Anita wilde nu ook wel eens door een echte LUL genaaid worden. Ze was er helemaal klaar voor! Als die er maar diep in ging en als dat Rob's Leuter zou zijn nog beter. Voor Anna Catharina was NEUKEN haar hobby en haar werk. Ze had meer LULLEN gehad, dan er klinknagels in de van Brienenoord brug zaten.

Ze werkte als gastvrouw in een exclusief sexhuis, dat beviel haar uitstekend ze hield er bovendien een knappe stuiver aan over. Rob stapte in de auto..... Anna Catharina kreeg gelijk ontiegelijke jeuk aan haar POES. Ze moest en zou direct genaaid worden door Rob. Onder het rijden haalde ze vast zijn LUL uit zijn broek en begon zijn grote ballen en Paal te bewerken. Ze reed naar een afgelegen parkeerplaats. Anna Catharina gooide de stoel in de slaapstand en had haar leren rokje al omhoog geschoven, haar DIJEN waren een lust voor het oog. Haar rooie POES maakte het plaatje perfect.

Rob liet zonder protest zijn broek zakken. Anita keek gespannen toe . Mijn hemeltje wat een STAMPER kwam daar te voorschijn.

Ze neukte altijd met een Kapotje Ze had altijd hele bijzondere exemplaren bij zich, dit keer een Zwarte met Noppen en Ribbels. 

Ze pakte de lul in en trok het rubber onderaan rond zijn stevige zak en bond het met een elastiek dicht, Rob's paal was prachtig ingepakt Zijn Zak was gelijk 1 x zo groot door de afbindende werking van het elastiek. Uit zijn ruige bos haar rees uit het niets een end LUL Daar kreeg zelfs een paard de hik van.

Dik en hard tjeetje. Ze keek medelijdend naar Anna Catharina . Zou dat er helemaal in gaan ???? En ze keek wantouwend naar het zwarte geval. Anna Catharina trok extra stevig aan het kapotje zodat zijn KNOP ruimte kreeg. De LUL van Rob bleef groeien en Anna Catharina genoot. Net als haar MUTS die al er natjes werd.

Ondertussen gleed de hand van Anita diep in haar KRUIS en speelde met haar zwellende CLIT en was snel aan 't soppen. Hup de benen van Anna Catharina gingen wel heel heel erg WIJD, Rob moest haar uitgebreid BEFFEN hij begroef zowat zijn gezicht tussen haar lippen en beet zachtjes op haar CLIT, het honingzoete sap stroomde eruit. Onder tussen bewerkte Anita zijn LUL. Anita werd er HEET van ,ze fantaseerde dat zijn STAMPER diep in haar DOOSJE zat en verlangde naar het warme ZAAD. Anna Catharina ging bij Rob op schoot zitten, haar lange benen lagen om zijn nek. Dit was echt te gek. Geile Anita keek toe.

Anna Catharina 's hete KUT zakte op zijn lange harde TOKUS.

 

Langzaam maar zeker ging hij er in. Tja 28 echte centimeters dat werd even slikken> En wat was ie dik,,,, Alleen zijn grote gevulde zak ging niet in Anna Catharina verhoogde het tempo en reed zich heerlijk klaar. Anita jij moet hem even "ZUIGEN " ! Anita bloosde ze realiseerde zich dat zij zich GEIL en ongegeneerd aan het VINGEREN was en aan 't klaargekomen was. Ze nam het ROER over haalde snel het Kapotje van zijn LUL en zoog de keiharde KNUPPEL van Rob naar binnen en speelde met zijn BALLEN en ja ,zijn ZAK stond echt op springen na enkele halen voelde ze dat Rob's WORTEL woest ging kloppen haar mond liep al snel vol met heet GEIL van de eerste STOOT en tweede pulserende golf kwam ver tot achterin haar keel. Dat werd slikken of stikken ,dus ze slikte en bleef ZUIGEN. Ze genoot met volle teugen en zoog de 28 cm ver als ze kon naar binnen. Haar KUT was nat geworden doordat ze zich constant aan 't VINGEREN was. Rob zijn inmiddels slap geworden PIK werd opnieuw voorzien van een speciaal kapotje met ruige borstels Ze wreef zijn lul tegen haar CLIT en een wondertje geschiede zjjn LUL groeide zijn lichaam uit en schoof lekker tussen haar zwellende LIPPEN.

 

Wat een KANON wat een lengte. Ze wilde meer, veel meer. Rob schoot snel naar binnen glippen en pompte of zijn leven ervanaf hing. Wat was dat heerlijk zo'nauw KUTJE en liet zijn LADING los en spoot Het kapotje zat vol en barste spontaan ze voelde zijn lading in haar KUT spuiten. Zijn vurige knop had het naar zijn zin en klemde zich vast. Anna Catharina ordende haar kleding en starte haar mobiel en reed naar Rob's huis. Tijdens de rit Neukten Rob en Anita lekker door.

Kennelijk was het verhaal dat er een lekkere neukparty werd gegeven als een tam tam door de stad gegaan want er kwamen steeds meer mensen .Bij binnenkomst was t gelijk broek uit Paal laden. Mr X keurde op verzoek de 'DAMES" Anita kon ondanks de drukte haar ogen niet van de extreme BOBBEL in Rob's broek afhouden en werd zo HEET dat ze alweer zichtbaar haar KUT begon te masseren . Anna Catharina maakte de BROEK van Anita los en trok die uit.Begon haar soppende FLAMOES te likken.

Ze bespeelde met haar tanden en lange tong de harde stevige CLIT van Anita. Rob werd daar zo GEIL van - zijn PAAL groeide - ,Anita's hand zocht zijn TAMP op. Anita schoof haar HAND dieper in zijn broek en vond snel zijn TOVERSTAF en kneede zijn KLOTEN. Ze had nu de kans om zijn MAGISCHE STAMPER af te sjorren. Eerst gingen de twee meiden elk aan een kant zijn lange LUL likken De een zijn BALLEN de ander zijn paarse KNOP.

Voor het gemak deed ze de rits van zijn broek losser zodat ze meer ruimte hadden. Rob vond dat wel prettiger Floep daar was zijn LAT en op volle lengte ! Dat werd PIJPEN. Eerst voorzichtig lange halen, daarna ZUIGEN en met haar tong zijn gezwollen KNOP bewerken.

Ze bond zijn BALLEN op met een leren riempje. 

En een PENISRING werd om zijn LEUTER geschoven. Wat stond die mooi recht en keihard. Ze ging hem AFRUKKEN. Zijn LEUTER werd nog harder en harder en zijn ZAK stond op springen. Hij kwan gillend maar zeer voldaan KLAAR.Zijn GEIL spoot met reuze kracht tegen haar BORSTEN en hij verdeelde het zorgvuldig over haar TEPELS. Anna Catharina was er snel bij, en LIKTE het kostelijke vocht vam Anita's KNOPPEN. Rob's vingers gleden over haar TIETJES en prikkelden haar lustgevoelens , vooral toen zijn hand haar DOOSJE beroerde Achter haar stond Jos zijn enorme dikke LUL af te rukken. Dat wond haar erg op. Wat zonde die lange TAMP wilde ze PIJPEN.

Nu had ze de kans om twee LULLEN te gelijk te krijgen haar KUT kriebelde. Ze had wel zin om beide Heren te bedienen . Geen woorden maar daden. Terwijl ze op haar hurken Jos en Rob's PAAL om beurten AFLURKTE voelde ze dat er een wel erg dikke LUL achterlangs haar KONT langzaam maar zeker in haar KUT binnen schoof. Ze pakte de gigantische volle ZAK en de klotsende BALLEN van Mr X masseerde die, de LUL van Mr X dat was echt t einde en liet hem erg DIEP in haar vloeiende soppende verlangende FLAMOES zakken.

 

Tergend langzaam liet ze haar DOOS zakken en voelde de stevige LEUTER naar binnen glijden. Ze veerde op en neer en met geweldige halen NEUKTE ze de harde dikke LAT, terwijl ze gelijktijdig Jos en Rob aan het PIJPEN was . De boys kwamen KLAAR Anita liep van boven en van onderen over van het binnenstromende GEIL. Anna Catharina zag wat er gebeurde en voelde dat haar natte TUTJE begon te lekken, haar MEMMEN werden harder en de TEPELS verstijfden en prikten door bijna haar truitje.

Ze deed snel haar rokje en truitje uit. Langzaam maar zeker kwam haar WULPSE lichaam te voorschijn. Stevige APPELBRAMMEN slanke benen met daarboven een bos haar alles puur natuur. Anna Catharina was zo HEET en GEIL, ze kon niet wachten en ze zette een briefje van honderd op de grond en haar grote KUT zakte en..pakte het geld op dat was leuk niet waar. Ze stak een sigaar in haar KUT en maakte gelijk wat zeer opwindende ritmische NEUKBEWEGINGEN.

Pakte een aansteker en stak de brand in de sigaar. De sigaar ging echt aan ja hoor ze blies echt rook uit haar POORTJE Wie wil me NEUKEN NEUKEN riep ze ! Anna Catharina ging zo WIJDBEENS mogelijk staan en bukte langzaam, draaide zich om en schudde nog eens lekker met haar ACHTERWERK het toefje SCHAAMHAAR stak uitdagend onder haar KONTJE vandaan. Rob pakte met zijn volle hand haar BILLEN en stak spontaan een dikke vibrator in haar openstaande HOLLETJE In een mum van tijd wisselde hij die in voor zijn PAAL en begon te rammen. Anna Catharina was gelijktijdig al weer iemand vakkundig aan 't PIJPEN. Om iedereen verder op te GEILEN begon ze zich provocerend te VINGEREN .

Rob stopte hij moest LIKKEN haalde zijn LUL uit haar kont.

 

Hij bedacht zich geen moment en greep de sappige KUT van Anna Catharina duwde haar LIPPEN uiteen en begon haar SNEE te likken,haar gezwollen clit klemde hij tussen zijn tanden en zijn tong likte. Anna Catharina duwde zijn hand langzaam tussen haar zaad - vragende heupen, pakte zijn enorme STIJVE LOURUS en zij loodste hem naar haar verlangende natte FLAMOES . Zijn STICK groeide zijn lichaam uit. Daar stond de kleine 28 cm lang en zeker 6 cm dikke LUL klaar voor de AANVAL. Anna Catharina smeerde zijn KNOP, PAAL en ZAK met een lik tijgerbalsem in. Dat was zelfs Rob te veel en had 't niet meer. Wat een effect had dat op zijn toch al niet kleine TAMP die werd nog groter en hard keihard.

Zijn LUL gloeide Zijn BALLEN branden zijn ZAK uit. OEIIIIIIII. Zijn LEUTER raakte haar SCHAAMLIPPEN maar eventjes en haar GLEUF begon al te druppen. Anna Catharina rilde ,haar KLIT werd hard. Rob hield het niet meer schoof met kracht naar binnen. Zijn KNOP masseerde geduldig haar CLIT en het werd een langdurige NEUKPARTIJ.

Zijn BALLEN klotsten hard tegen haar volle LIPPEN en zakten langzaam maar zeker haar POORTJE binnen. Anna Catharina maakte steeds diepere bewegingen met haar heupen en ze genoot. Anna Catharina kwam onverwacht haar KUT brande nu van al die balsem en gaf Rob's LAT weer de vrijheid. 

Anna Catharina werd vastgebonden, haar armen op haar rug en met haar benen omhoog . Anna Catharina lag op de tafel met haar stevige KUT naar voren, klaar om genaaid te worden .Nu werd ze geblindoekt. De mannen stonden met hun STIJVE klaar en mochten hem er een paar keer in laten hangen. Anna Catharina moest raden wie haar NEUKTE. Ze raadde elke keer mis maar vond dat niet zo erg. Om beurten voelde ze de verse LULLEN in haar KUT glijden. de een na de andere LUL SPOOT lekker diep .Ze vond het heerlijk om zo genaaid te worden. De moeder van Anita genoot zij lag voorover gebogen op de bank En liet zich heerlijk van achteren bedienen. Tja bij haar stonden de heren in de rij.

Geen wonder want het was een zeeeeer aantrekkelijk gezicht die dikke Reed met dat openstaande ROOSJE boven haar enorme dijen. Heerlijk wat was dat. Anna Catharina kwam klaar en riep ANITA om te likken ANITA dook gelijk tussen de natte LIPPEN en met haar lange TONG haalde ze veel heel veel vers zaad naar binnen. Doordat ze voorover tussen de DIJEN van Anna Catharina lag was Rob weer de eeste die zijn LUL haar kontje in schoof. Hij had wat moeite maar zat er na enkele STOTEN diep in. Anita genoot dubbel. De vrouwtjes die er waren lieten zich ook niet onbetuigd elke keer als er een van de kerels een van hun KUTJES van vers zaad had voorzien. Mocht de volgende BEFFEN, geslaagd feestje.

Anita zat wat onrustig op de bank en werd steeds GEILER en genoot hoe de mannen wild haar moeder NEUKTEN ze zag haar kans, deed haar benen omhoog en perste haar KUT naar voren toen de LULLEN parade begon. Moeder kreeg concurentie Wie bij Moeder CARLA en Anna Catharina waren geweest konden nog even bij Anita bewijzen dat ze uithoudingsvermogen hadden.En dat hadden de heren reken maar. ze kreeg't nog druk ook.dat werd wel even SOPPEN ! Bij de achtste die haar KUT vulde kon ze niet meer geen probleem ze liet zich nu in haar KONTJE naaien, terwijl ze nummer NEGEN al weer aan 't PIJPEN was. De heren liepen langs en keurden haar dat kon je zien. Anita zag dat er wel erg fors geschapen SNIKKELS bij zaten en..die nog behoorlijk naar voren stonden ook . Anita greep de kloppende PALEN stuk voor stuk rukte er aan en duwde ze om de beurt in haar drijfnatte POES . De ene na de andere BOLKOP drong binnen en zakte nog dieper dan de vorige .oei dat was even wennen voor Anita maar..t was erg lekker vooral als ze zo diep kwamen dat hun ZAK in haar KUT klem kwan te zitten.

 

Voor de zoveelste keer een echte....LUL. Nog nooit had ze zoveel STAMPERTJES in haar SPLEET gehad ,haar PRUIM begon te stromen verkrampte en zoog zich vast aan de laatste en de dikste LUL die van Mr X Het lichaam van Mr X bewoog heftig en pakte haar BORSTEN. Anna Catharina klom op de bank en ging met haar warme romig druppende KUT voor het gezicht van X zitten om zich weer uitvoerig te laten UITLEBBEREN. X zijn handen gleden langs Anita's heupen. Zijn vingers prikkelden haar gevoelige TRUT, ze hief automatisch haar lekkere KONTJE op en zij duwde haar natte FLAMOES krachtig naar voren zodat zijn LOURUS nog dieper kon penetreren.

Haar onderlijf bewoog zich wild en ongeduldig onder het zijne. X klemde z'n handen om haar BILLEN en stootte hard door.

 

Z'n LUL veegde intens haar SCHOORSTEENTJE. Anita wrong haar heupen in diverse bochten haar benen klemden zich vast en vaster rond zijn hemelse lichaam. Haar opgezweepte gevoelens ontlaadden zich plotseling in een heftig klaarkomen ,ze was verbaasd dat haar ROOMPOOT zo nat werd . Haar ORGASME dat deed haar lichaam trillen, met felle zeer intense STOTEN kwam ze wel DRIE keer achter elkaar klaar. Anita was nu echt ingewijd en INGEREDEN dit werd haar HOBBY.

Anna Catharina schrok ervan en KWAM ook en genoot en spoot haar POTJE leeg. X zijn gezicht was daardoor wel erg natjes geworden. X werd erg heet en naderde zijn hoogtepunt terwijl hij Anita bevredigde . Hij perste z'n PAAL nog dieper loosde z'n LADING met kracht naar binnen. Volkomen bevredigd lagen ze naast elkaar. Ze moest plotseling ZEIKEN en liet het lopen. een gele STRAAL kwam uit haar POORTJE naar buiten.

Het kostbare VOCHT werd gelijk door diverse monden opgevangen er ging niets verloren. Anita sloot haar ogen ze kon niet meer. Rillend van genot voelde ze een grote golf GEIL uit haar ROOSJE weg lekken. Rob moest nog een keer komen ging uitdagend achterover op de bank liggen en Anna Catharina begreep dat er GEPIJPT moest worden Met overgave deed ze dit maar werd er zo GEIL van dat ze haar mond wisselde voor haar KUTJE. Anna Catharina ging op Rob zitten en liet haar zachte schaamlippen nog eens over zijn STIJVE TOKUS zakken.

Het tempo werd steeds feller Rob kwam klaar, zijn PAAL werd slap en deed pijn . Anna Catharina had daar geen boodschap aan ging door tot ze zelf lekker kwam. Rob lag uitgeput achterover bij te komen, Anna Catharina een echte doorzetter ZOOG zijn slappe LUL af hij groeide weer en stond snel in de houding.

 

Nu waren de negen dames van het gezelschap aan de beurt ze mochten even op Rob zitten en vijf stoten geven en dan hup de volgende. Wie bij Rob klaar kwam mocht met hem slapen. Was het toeval dat t GEILE Anita was die won ? 

Rob was toen hij eindelijk weer klaar kwam, echt AFGENEUKT. Hij werd afgevoerd naar de slaapkamer en mocht daar bijkomen. Nu mocht Anita hem NEUKEN. Dit keer in bed . Ze klom op hem stopte zijn slappe RAMMER in haar hete DOOS en kreeg het met moeite voorelkaar dat ie weer ging stijgeren . Hoewel Rob geen zin had kon hij aan haar geen WIP weigeren. Hij had nog nooit zo'n lekkere jonge GLEUF in bed gehad wat kon dat wijf WIPPEN. Zijn LEUTER verdween voor de zoveelste keer pijnlijk tussen haar SCHAAMLIPPEN. En werd tot bloedends toe leeg gezogen door die GEILE MUIS van Anita. Rob geilde ontzettend op haar harde TIETJES maar hij kon niet meer komen.

Anita POMPTE gewoon door en kwam nog twee keer lekker klaar Rob was echt leeg. Ze vielen voldaan in coma. Anna Catharina ging even nieuwsgierig kijken en werd al weer GEIL duwde Anita en Rob weg. X was meegegaan en ging achter Anna Catharina liggen en stak zijn nog natte KNOP zacht doch indringend in haar fraaie KONT. Anna Catharina wist wat er ging gebeuren en verzette zich hevig , maar toen HIJ naar binnen gleed. Kneep ze haar BILLEN bijelkaar en zijn PIK zat KLEM.

 

X zijn dikke paal schoot ineens naar en binnen drie stoten zat hij wel heel diep . Lekker zijn PAAL zat tot aan zijn zak erin en klapte tegen haar OPENSTAANDE lippen Hij stond op springen en kon het niet laten om het tempo op te voeren. X kwam met een luide kreet klaar en ze voelde dat haar KONTJE met kracht volstroomde . Terwijl X zijn LUL probeerde terug te trekken kwam Anna Catharina zo intens dat ze haar BILLEN samenkneep en zijn LUL uitperste. Het was echt lekker geweest. Toen Anita de volgende ochtend haar ogen open deed schrok ze. Haar mond omsloot niet de paal van Rob maar ze lag een natte KUT te sabbelen van lekkere geile Ingrid.

Automatisch ging ze toch gelijk beffen daar was ze dol op. Gelijk voelde de rillingen weer in haar nog gezwollen KUTje. Tjeetje wat deed die toch pijn na die geweldige beurten. Ingrid hoefde zich niet voort te stelen zij was de vrouw van MR x Anita ik heb je gisterenavond een paar keer GEBEFT Ik mag je wel Anita !Ik zal je nog wat truukjes bijbrengen. Anita voelde de heerlijk zachte huid van Ingrid Ingrid's hand gleed over haar borsten en haar pijnlijke kontje streelde het opkomenede schaamhaar. Haar vingers speelden met haar LIPPEN en die strelingen zweepten haar behoorlijk op. Opeens voelde ze een vinger in haar GLEUFJE en een vinger op haar stijf geworden KITTELAAR.

Ingrid pakte Anita 's hand en legde die tussen haar geile DIJEN. Anita zocht naar haar MUTS en betaste het aarzelend. Wat was die nat en kleverig vol geile sappen. Het wond haar op om met een oudere vrouw te vrijen Ingrid's vingers deden haar KLITJEe zwellen en 't geil vloeide overvloedig.

 

Hijgend en geilend wreven de vrouwen elkaar naar een hoogtepunt. Toen Anita schokkend klaar kwam wierp Ingrid zich boven op haar en perste haar fraaie naakte lijf stevig op dat van Anita . Anita greep haar kleine maar stevige TIETEN en draaide haar tepels en bracht haar geile KUT tegen haar stevige knoppen. Ingrid wilde meer ga door ga door riep ze Anita reed met haar openstaande KUT en gezwollen KLIT zich lekker klaar op de keiharde TEPELS. Daarna wrong ze haar onderlijf tussen de benen van Anita en drukte haar KUT tegen de natte lippen. Anita merkte dat Ingrid klaarkwam. Oh... dat was het toch wel heerlijk met een vrouw. Hoe zou je het vinden als ik jou eens lekker verwen.

Eigenlijk een klein beetje overdonderd zei Anita " lijkt me lekker". Eerst KONTJE likken .Geen probleem maar wat deed Ingrid ze stak inplaats van haar tong een dildo in haar kontje Anita gilde alles bij elkaar en kwam daardoor klaar.

Nu mijn KUT lieve!

 

Ingrid ramde de dildo in haar FLAMOES. Maar voor ze er erg in had draaide Ingrid haar om en duwde haar benen wijd uiteen zodat de toegang tot haar geile GROTJE echt vrij kwam. Ze voelde Ingrid's tong naar binnen schieten er in ging, een rilling ging door haarlichaam van genot. Ingrid lag over haar heen en zodoende kon ook zij met haar tong Ingrid's ruime DOOSJE gaan bewerken. In een niets ontziende wellust zoog ze haar lekkere SCHAAMLIPPEN naar binnen en likte de harde KLIT tot haar geile sappen eruit stroomden . Al likkend en zuigend aan elkaars KUTjes waren ze op weg naar een volgend hoogtepunt. Schokkend kwamen ze klaar en beleefden ze beiden een ongekend orgasme. Anita liet haar tong langs haar SCHEUR glijden en proefde Ingrid's geil en perste haar lijf tegen dat van Ingrid en droomde weg.

De volgende morgen werd ze wakker met een intens wellustig gevoel. Ingrid bleek zich alweer aan haar KUT vastgezogen te hebben, ze zag de naakte BILLEN van Ingrid dicht bij haar gezicht. Ze storte zich op haar KRUIS en KONTJE, likte en likte. Nadat ze elkaar uitvoerig hadden bevredigd namen ze een douche en kleedden zich aan. Tegen de middag kwam Rob met een vriend thuis. Anita sprong ondanks haar bevredigende nacht op. Een heet gevoel doorstroomde haar onderlijf, ze verlangde naar zijn PIK en wilde hem direct NAAIEN. De vriend bleek Berend te heten. "Hebben jullie je geamuseerd" vroeg Rob. "Uitstekend" zei Ingrid. Rob leidde uit haar antwoord af dat alles gegaan was zoals ze het gewild hadden. "Fijn dat jullie het zo goed kunnen vinden" zei hij. Berend trok Ingrid op z'n knie en zijn hand streelde haar grote BORSTEN. Anita zat op de bank en Rob kwam naast haar zitten. Hij stak z'n hand onder haar trui en begon haar TEPELS te bewerken.

Ze gloeiden van wellust schokten toen hij haar genotsgevoelens opriep. Anita zag Berend's hand onder de rok van Ingrid verdwijnen en haar opwippen, toen zijn vingers haar KUT raakte Ingrid maakte Berend's broek los en haalde zijn LUL te voorschijn, nou 't mocht geen naam hebben dat knoopje maar groeide toch een centimeter of negen. Rob pakte Anita 's hand en legde die op z'n gulp. Ze voelde zijn harde PIK kloppen.

Ze opende z'n rits en haalde z'n KANON eruit en liet hem heen en weer springen. Berend schoof zijn broek omlaag en ging met zijn naakte onderlichaam op de stoel zitten. Ingrid deed haar rok omhoog en liet zich op zijn LULLETJE zakken. Anita zag Berend's korte LUL rondom haar LIPPEN schuiven en diep wegzakken. 

Ingrid kwam bijna gelijk. Rob plukte aan Anita 's slipje en trok het omlaag en liet haar voorover op de bank knielen. Hij ging haar KONTJE likken maakte het lekker nat, ging achter haar staan en met een stoot dreef hij z'n KANON naar binnen. 28 cm slik Anita gilde het uit .Stak haar hand in haar KUT en begon zich te vingeren. Anita keek naar Ingrid en Berend terwijl ze door Rob werd genaaid. Ze zag de verbeten uitdrukking op Ingrid's gezicht en wist dat het LULLETJE snel zou worden afgeschoten en in de roos zou komen. De vreemde sfeer van het half ontkleed neuken in gezelschap van anderen maakte haar heter en geiler als ooit te voren. Van schrik of geiligheid liet ze drie KUT scheten.

Dat was gelijk het signaal. om het tempo op te voeren. Ze duwde haar KONTJE meer naar achteren tegen Rob's buik aan en voelde zijn schaamhaar in haar kontgaatje kriebelen. Ze greep naar achteren met haar hand en pakte de slingerende ballen. Terwijl ze zijn gevulde ZAK kneedde, voelde ze zijn PAAL nog heviger in haar kont bewegen.haar kont deed pijn haar KUT kwam. Ze kreunde van geilheid of de pijn en toch hoorde nog net hoe Ingrid kreunend klaarkwam. Ze draaide haar hoofd om en zag INGRID in elkaar gezakt en afgeneukt op Berend's dijen hangen, Berend hield haar vast en ramde z'n kleine PAAL nogmaals diep in d'r KUT. Hij gromde en kwam schokkend klaar.

Anita voelde Rob's EIKEL in haar binnenste zwellen en een stroom geil gutste uit zijn PIJP. Ze kneep haar dijen bij elkaar en kreeg een heerlijk orgasme.

 

Hij spoot z'n sap uit de kloppende LUL en vulde haar. Ingrid keek naar Anita die totall loss voorover op de bank lag en wiens BILLEN nog naschokten . Het geil droop uit Ingrid's KUT liep langzaam naar beneden. Anita voelde 't ook. Het zaad liep uit haar kontje ,maar het werd door Robs hand opgevangen. Rob smeerde alles weer uit door zijn hand onderlangs haar geile KUT te halen. Rob vond dat Anita zo lekker met haar grote MEMMEN op de bank lag. Hij ging de geile SPLEET tussen haar BORSTEN neuken. Ingrid knielde bij Berend en begon zijn PIKKIE te likken. Anita had vaker geil gelikt maar voelde er nu niets voor om de LUL van Rob af te zuigen. ze had geweldige trek in Berend 's Miniatuur LULLETJE.

Ingrid sprong op toen ze Anita 's aarzeling bemerkte en nam de PIJP van Rob in haar mond.

 

 

Toen ze die had schoon gelikt ging ze naar Anita en likte het geil uit het druipende geile KONTJE van Anita. "Je hoeft het niet bij mij te doen Anita " zei ze, om haar gerust te stellen. "Ik kan me voorstellen dat je het wel gedaan zou hebben als het Rob's zaad was geweest. Anita had des te meer zin en bracht de flamoes van Ingrid in positie en gaf even een geile demo van vrouwen onder elkaar en likte Ingrid Na enige ogenblikken gingen Ingrid en Rob op de bank zitten. Anita werd overgelaten aan Berend. Die begon meteen aan haar grote TEPELS te zuigen wat haar lust alweer opwekte. Ze keek naar Rob en Ingrid, maar Rob was Ingrid alweer aan het NEUKEN.

Ze verzette zich niet toen Berend haar achterover duwde en haar benen spreidde. Berend kwam op haar liggen en stootte gelijk z'n ondermaatse KWASTJE in haar KUTje. Keer op keer voelde ze z'n steeds lekkerder wordende LULLETJE langs haar dikke KLIT glijden.het begon haar te duizelen. Het duurde dan ook niet zo lang of Anita had haar zoveelste ORGASME, kreunend kwam ze klaar.Berend begon ook te schokken, plotseling spoot zijn lul Anita voelde het haar KUT liep vol.

Dat LULLETJE bleef spuiten niet te geloven het spoot met kracht zo hard en veel dat ze gelijk nog een enorm ORGASME kreeg. Dit was klein maar fijn Anita wist nu dat het niet uitmaakte hoelang die was. NEUKEN was NEUKEN en dat kunnen kleine PIKKIES prima. dat wist ze nu maar al te goed. Rob en Ingrid waren nog flink bezig Ingrid was al bijna zover, met een gil bereikte zei haar hoogtepunt. Rob die nog even doorging trok, toen hij bijna zover was z'n lul uit Ingrid's KUT en duwde de kloppende paal in haar mond.

Op het moment dat Ingrid zijn LUL in haar mond voelde spoot Rob al.Anita kwam er nog snel tussen en nam de spuiter in haar mond en zoog hem leeg.

 

Anita en Ingrid waren dik te tevreden over de beide mannen en beiden zeiden "dat doen we zo nog wel eens vaker" "Afgesproken.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen