Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

De zon scheen en het was lekker warm. Lynn en Tina praatten honderduit. Het was vrijdag en de examens waren achter de rug. Tijd om te feesten dus ! 

Lynn's ouderswaren weg voor een paar dagen en dus gingen ze naar haar huis. Ze installeerden zich met een glas limonade en een klein radiootje in de tuin. -'Cool, Les Baudouins Morts hebben een nieuwe cd uit !', gilde Tina. Haar rosse krullen wiegden heen en weer op de maat van de muziek. Lynn demonstreerde een paar grappige danspasjes. Ze was erg slank en al erg ontwikkeld voor haar leeftijd. Tina daarentegen had nog nauwelijks borsten en daar had ze erge complexen over. Ze was er bijna constant mee bezig. 

-'Kijk, je buurvrouw gaat zonnen.' Lynn keek en zag mevrouw Vasquez haar tuin inlopen. Mevrouw Vasquez was van spaanse afkomst. Ze was een weduwe van net de veertig voorbij en Lynn kende haar al heel haar leven. Mevrouw vasquez was een redelijk mooie vrouw voor haar leeftijd. Ook nu ze in haar felle gele bikini de tuin inliep viel dit erg op. 

-'Moet je kijken, wat een prammen,' fluisterde Tina. -'Daar zijn geen silliconen aan te pas gekomen,' giechelde Lynn. Mevrouw Vasquez had inderdaad nogal grote borsten. De strakke, gele bikini benadrukte dat nog maar eens. Ze lag nu op haar rug in het gras en haar grote borsten staken fier omhoog. -'Gaat ze geen monokini ?' 


Het was alsof mevrouw Vasquez Tina had gehoord want net op dat moment deed ze het bovenstukje van haar bikini uit. Haar grote ronde borsten kwamen nu volleig bloot. Haar tepels stonden spits rechtop. Tina's ogen vielen bijna uit haar kassen. Zulke memmen konden onmogelijk echt zijn, volgens haar. Ze vroeg zich afhoe het zou zijn om ze aan te raken, om de tieten van de veertigjarige spaanse te strelen. Het wond haar erg op. Dit gevoelkende ze niet.

Mevrouw Vasquez was een vrouw en daar hoorde ze niet opgewonden van te raken ! -'Wat ga je doen ?', vroeg Lynn, maar Tina was al weg. Ze sloop de tuin in van mevrouw Vasquez en voor Lynn had kunnen beseffen wat er zou gebeuren had Tina al haar beide handen op de grote borsten van mevrouw Vasquez gelegd. Mevrouw Vasquez schrok wel even, maar ze liet Tina begaan. 

-'Heb je dit al eerder gedaan ?' vroeg de oudere vrouw . Tina schudde van neen maar bleef de tieten masseren. -'Je doet het goed. Je maakt me heet.' Mevrouw Vasquez liet één hand in haar gele bikinibroekje glijden. Ze kreunde. Lynn kon haar ogen niet geloven ! Tina bleef als een gek in de grote borsten knijpen. Ze trok aan de tepels en masserde het zachte, romige vlees. Ze wist dat mevrouw Vasquez zich aan het vingeren was. Ook zij voelde zich opgewonden en heet en toen mevrouw Vasquez haar short begon los te knopen voelde dat als een bevrijding. De veertigjarige vrouw verwijderde haar slipje en begon haar te kussen : haar dijen, haar buiken en dan tenslotte ook tussen haar benen. Tina voelde haar hoofd tollen. Dit was te gek. De buurvrouw van haar beste vriendin was haar kut aan het likken terwijl die vriendin stond toe te kijken ! Toen Tina opkeek zag ze dat Lynn al haar kleren had uitgedaan en naakt in het gras zat te kijken naar hoe haar vriendin en haar buurvrouw elkaars gleufje likten. Lynn had drie vingers in haar kutje gepropt en ademde zwaar. Ze had zich al duidelijk meer gevingerd ! -'Kom maar hier, Lynn.' 

Mevrouw Vasquez' lippen waren nat van Tina's sappen toen Lynn haar kuste. Dat vond ze best wel een geil idee. Tina lag nu naakt in het gras en mevrouw Vasquez streelde haar geslacht terwijl ze Lynn hevig tongzoende. Lynn voelde de limonade die ze pas gedronken had op haar blaas drukken. Terwijl mevrouw Vasquez haar hevig tongzoende voelde ze dat ze moest plassen. Maar dit was te geil om te onderbreken voor een stomme plas ! Ineens voelde Lynn haar urine als een wilde waterval naar buiten spuiten. Haar plas spetterde in het rond. Tina en mevrouw Vasquez slaakten hoge gilletjes van plezier. Ze maakte hen helemaal nat en toen ze klaar was blonken hun lichamen van de warme urine. Tina likte mevrouw Vasquez kuiten en billen schoon terwijl mevrouw Vasquez haar wild vingerde. Ze hijgden en kreunden dat het een lust was. Ook Lynn voegde zich nu bij haar oudere buurvrouw en haar schoolvriendin. Ze genoot ervan toen mevrouw Vasquez haar natte kutje likte. -'Dat smaakt lekker zout, liefje,' lachtte de buurvrouw. -'Oh, ja, lik me...', Kreunde lynn. 

-'Laat je vriendinnetje even van je kutje proeven, meid, dat hebben jullie vast nog nooit bij elkaar gedaan.' Tina liet zich dat geen twee keer zeggen. Eerst aarzelde ze wel een beetje, maar al gauw tongzoende ze haar beste vriendins poesje dat het een lieve lust was. -'Nou, nou, jij weet van aanpakken.', Zei mevrouw Vasquez. Ze propte twee roodgelakte vingers diep in haar veertigjarige kut. Met haar gebruinde benen gespreid en haar twee vingers in haar natte gleuf keek ze toe hou de jonge meisjes elkaar verwenden : Lynn met haar grote borsten die rechtopstaand gebeft werd door dat hete meisje met die platte boezem. Heerlijk. Mevrouw Vesquez kneep opgewonden in haar tepels en voerde haar vingertempo wat op. Bij deze aanblik wou ze gerust nog wel een keer extra klaarkomen, dacht ze. -'O jee,' zei Tina plots. Lynn keek naar omlaag en zag haar vriendinnetje poedelnaakt in het gras, tussen haar benen, zitten. Haar lippen blonken van het geil dat ze net uit Lynns kut gezogen had. -'Nou moet ik plassen,' glimlachte Tina. Ze stond recht en speidde haar benen. 

-'Laat meer komen, meid !' Lynn en mevrouw Vasquez lagen klaar. Hun lichamen waren verstrengeld en ze tongzoenden hevig terwijl mevrouw Vasquez Lynns kletsnatte kutje bewerkte als was het landbouwgrond. -'Oh jaaa, ik kom' kreunde Lynn. Mevrouw Vasquez ramde drie vingers in haar vagina en zijzelf zoog als een bezeten op mevrouw Vasquez' tepels. Als een warme douche kletterde dan ook nog eens Tina's hete meisjespis op hun kronkelende lichamen. Ze mikte op hun buiken en vooral hun borsten die ze wild tegen elkaar wreven. -'Wel, dat is best wel een geil zicht !' Waar kwam die stem vandaan ? Wie had dat gezegd ? Tina liet haar laatste druppels urine vallen op de twee vrijende vrouwenlichamen en keek toen recht in het gezicht van een man met een postbode-uniform. Hij was net geen dertig, best wel aantrekkelijk en hij grijnsde. -'Hallo Franky.', Zei mevrouw Vasquez. Ze leek niet eens verwonderd de postbode in haar tuin aan te treffen. 'Je kent Lynn vast wel he, en dat geile sletje dat ons zo heerlijk beplast heeft is Tina. Ik heb haar pannetje net eens lekker schoongelikt en dat zou best wel iets voor jou zijn denk ik.' 

-'Nou' , zei Franky,'Ze zijn wel erg jong he ?' Je kon zien dat het lesbische groepssekstafereeltje hem behoorlijk opwond. Hier in de tuin van mevrouw Vasquez lag de aantrekkelijke weduwe met twee erg jonge meisjes te stoeien en één van die meisje keek hem zo geil aan dat hij meteen aan haar piepkleine borstje wou beginnen likken en zuigen dat het een lieve lust was. Zijn pik was hard als staal en zonder één woord te zeggen haalde hij hem uit zijn broek. Het instrument stond fier rechtop in de open lucht. -'Kijk eens aan,' zei Tina, 'Ik denk dat ik vandaag mijn eerste postbode ga pijpen.' 

-'laat je lekker gaan, meid,' Hijgde mevrouw Vasquez. Ze lag op haar rug in de natgeplaste gras en liet Lynn haar opengesperde kut likken en vingeren. Tina liep op de postbode toe en stopte zijn snikkel in haar mond. De man kreunde luid en bewoog zijn orgaan op en neer in haar mond, alsof hij haar gezicht neukte. Tina zat op haar hurken en het gras kriebelde aan haar kutje. Ze leidde Frankies handen naar haar kleine borstje en genoot ervan toen hij ze masseerde en erin kneep. Mevrouw Vasquez was ondertussen recht gaan staan. Franky keek naar haar gebruinde volwassen lichaam. Hij geilde al langerop haar grote borsten en lange benen. Ze was wel al wat ouder, maar ze straalde sex uit dat het geen naam had, vond hij, en nu ze naakt in haar tuin getongneukt werd door een jong meisje met al even stevige tetters was ze nog geiler dan ooit. Frankie kwam klaar in Tina's mond. Hij trok zijn pik eruit en zag het zaad van tussen haar lippen over haar borst lopen. Mevrouw Vasquez en Lynn waren er als de kippen bij om het warme sperma van haar naakte meisjeslichaam te likken. -'Nou Frankie, krijg ik geen beurt van je, een stevige pik in mijn kont, daar heb ik echt wel zin in.' 

Frankie wist niet wat hij hoorde ! Mevrouw Vasquez in de kont neuken in aanwezigheid van deze twee mooie hete meiden ! -'Ik weet niet of ik daar wel potent genoeg voor ben, mevrouw,' Aarzelde Frankie,'misschien zou het helpen moet iemand mijn ballen likken.' De twee meisje lieten het zich geen twee keer zeggen. Terwijl ze hun vingers geen seconde uit elkaars gleufje hielden lieten ze hun monden op de pik van de postbode los en al gauw stond deze weer stijf als een paal.

Mevrouw Vasquez boog uitnodigend voorover en de pik , nat van het speeksel, ging vlot naar binnen. Lynn bleef hardnekkig de ballen en de pik van de man likken. Soms verdwaalde haar tong wel eens in de richting van mevrouw Vasquez' aars en een sissend gekreun dankte haar daar dan telkens voor. -'Laten we dit wat meer doen', gilde Tina.

Ze vingerde zich terwijl ze naar de hete neukscene keek. 'Er zijn nog zoveel geile dingen die we kunnen doen! Ik wil nog zoveel lekkere dingen doen met mijn kletsnatte, geile gleufje !' 

-'Laat me... dat gleufje ...dan tenminste likken,' stotterde mevrouw Vasquez terwijl Franky zijn vette lading in haar kont spoot. Het sperma drupte er in dikke druppels uit en Lynn ving het op met haar borsten. Ze trachtte het mengsel van geil en zaad van haar tieten te likken, maar ze kon er nie aan. Frankie hielp haar en zoog het zaad dat hijzelf net in de kont van de veertigjarige buurvrouw gespoten had van de tieten van het jonge, mooie meisje. Op datzelfde moment kwam Tina als een orkaan klaar op de tong van mevrouw Vasquez. 

Ze lagen alle vier naakt in het groene gras van mevrouw Vasquez' tuin te genieten van de zon en spraken af zoveel mogelijk te komen neuken bij de weduwe Vasquez thuis.

 

Op de radio speelde voor de zoveelste keer die namiddag de laatste hit van Les Baudouins Morts.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen