Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Het licht, wat zwak de donkere kamer in scheen, liet me twijfelen aan dit moment. Ik stond in een halletje, met zacht rode muren en af en toe zag ik iets bewegen in de kamer waar ik waarschijnlijk heen ging. Wat ongemakkelijk in mijn korte rokje met hoge rode hakken, naaldhakken. Ik loop er bijna perfect op, maar door de spanning wankel ik toch een beetje.

Ik had gereageerd op een advertentie op internet. Ik ben inmiddels 38 en single, ik verlangde op dat moment ontzettend naar een wilde nacht, toen ik reageerde. Ik had al redelijk wat geprobeerd op seksueel gebied, van saai tot net iets te gek. Het enige wat ik nog nooit had gedaan was een trio met twee mannen. Ik besloot te reageren op een man, van rond de 30. Hij zag er op de foto nogal mysterieus uit met toch een geile glinstering in zijn ogen. Hij vroeg in zijn advertentie naar een mooie slanke dame van rond de 40. Een vrouw die niet bang is maar wel nieuwsgierig. Het ging om een advertentie over een trio, hij regelde een man. De advertentie was verder redelijk vaag, en toch schreef ik al snel een mailtje naar deze man. Voor ik het wist waren we 5 mailtjes verder, in deze mailtjes vooral wat regels besproken en wat dingen die ik kon verwachten als ik langs zou gaan in Arnhem. In het laatste mailtje stond alleen nog maar dat ik een rokje aan moest doen. Ik reageerde nog terug maar geen antwoord meer op gekregen.De zenuwen stegen ontzettend. Vanaf het moment dat ik net op de bel drukte tot nu ik midden in een onbekende kamer sta, begon ik steeds meer te twijfelen. Ik werd binnengelaten maar gelijk geblinddoekt. Gelukkig werd er nog in mijn oor gefluisterd dat ik niet bang hoefde te zijn, dit luchtte echt ontzettend op. Eigenlijk niet echt. Het was een zachte vrouwenstem, een beetje zwoel. Ze begeleide me naar de plek waar ik nu stond, en liep weer weg. Het zwakke licht wat er net nog scheen, dooft opeens volledig. Ik hoor niets meer, ik voel alleen mijn hart bonken op plekken waar ik hem normaal niet voel. Na ruim 5 minuten wachten hoor ik voetstappen op me heen, nog geen idee om hoeveel personen het gaat, één, misschien 4. Op dit moment ben ik van weinig nog zeker. Ik ruik een heerlijke mannenlucht, zo eentje waarbij je denkt, een echte man! Ik voel wat vingers langs mijn hals glijden, iets omlaag richting mijn openstaande blouse. Opeens voel ik nog een hand. Ik raak verward en ruik nog eens of ik nog een tweede geur ruik. Dezelfde heerlijke geur wordt sterker, ik voel 2 handen op me, maar ze zijn niet van dezelfde persoon. Er glijdt een vinger langs mijn lippen, ik word er wel geil van en open mijn mond een beetje. Zijn vinger glijd in mijn mond en ik zuig er zachtjes aan, mijn tong glijd langs z’n vingertop. Ondertussen voel ik dat er een redelijk gespierde man met stevige armen en een zachte huid achter me komt staan.

Hij streelt met zijn handen langs m’n zij tot hij bij de rondingen van mijn kont komt. Hij legt zijn handen op mijn kont, maar glipt al snel onder mijn rokje door richting mijn stringetje. De vinger in mijn mond is inmiddels weg en vervangen door een paar zwoele zachte lippen, het doet me een beetje duizelen. Mijn benen worden iets gespreid en al snel volgen er wat kusjes aan de binnenkant van mijn benen. Ik word nu al gek, normaal heb ik de macht, is in elke relatie zo geweest die ik gehad heb, nooit gaf ik zomaar alles in handen van een ander. En op dit moment voel ik me zo machteloos, ik zie niets, kan alleen maar de heerlijke geur van beide mannen ruiken en de strelende handen volgen die met me bezig zijn. Ik voel dat ik een beetje rood word, er glipt een vinger tussen mijn schaamlippen door. Mijn kutje is al best nat, en dat door een paar simpele strelingen, had ik niet gedacht. Ik probeer me te concentreren op de lippen op mijn mond, en de tong die mijn tong streelt. Maar wanneer er een tweede vinger in me glijd kan ik het niet laten om een kreuntje te geven. Dat is blijkbaar een teken geweest voor de man die me zoende. Ik krijg kusjes in mijn hals en richting mijn boezem terwijl zijn handen knoopje voor knoopje van mijn witte blouse openmaken. Mijn rode kanten bhtje is al snel los. Zachtjes hoor ik het soppende geluid van mijn eigen kutje, door de vingers die in en uit me glijden. Ik gooi mijn hoofd iets naar achter wanneer ik een tong langs mijn clitje voel. Een zachte kreun geef ik wanneer de tong me heerlijk begint te likken terwijl de vingers soppend in en uit me glijden. Mijn borsten worden flink gekneed door ook flinke handen. Er wordt zachtjes in mijn tepels geknepen die al aardig naar voren steken door geile opwinding. Zijn tong speelt met mijn tepels. Mijn handen spelen met zijn haar terwijl hij dit doet. Mijn ademhaling gaat sneller en sneller door het tempo van de spelende vingers in mijn kutje. Ik blijf kreunen, zo zacht mogelijk, bang om me te laten gaan. Op het moment dat ik voel dat ik bijna kom, stoppen de vingers. Mijn stringetje wordt nu helemaal uit gedaan, en ook mijn rokje. Ik krijg nog een kusje op mijn lippen maar al snel hoor ik niets meer.

Ik heb het gevoel dat ik weer helemaal alleen sta, maar toch bekeken wordt door een derde persoon, misschien de vrouw aan de deur. Mijn hand wordt vastgepakt, en zoals ik al dacht, door een vrouwelijke hand. Ook deze vrouw bracht een heerlijk geur met zich mee, een zwoele iets zoete geur. Ze neemt me mee naar een andere kamer, we gaan een deur door. Ik heb alleen mijn rode laarsjes nog aan en voel me best ongemakkelijk. De handen van de vrouw maken mijn blinddoek los, maar de kamer is donker. Ik zie een schim van haar gezicht, ze is mooi. Mooie lange haren en voor zover ik zie een prachtig gezicht met glimmende ogen. Ze duwt me achterover. Ik schrik hiervan maar belandt op een zacht bed. Ze kruipt bovenop me en begint me spontaan te zoenen, ik weet niet wat me overkomt. Ze zoent zo lekker, zo intiem, ik zou bijna denken dat ik lesbisch ben, of anders wel zou worden. Haar tong speelt met mijn tong terwijl haar zachte handen mijn borsten strelen. Ze heeft alleen nog een setje aan, een zacht roze en misschien zelfs iets onschuldige bh met een doorschijnend bijpassend broekje. Ik geef me aan haar over en streel alles waar ik maar bij kan met mijn hand. Mijn andere hand streelt door haar lange steile haar. Ze stopt met zoenen en kijkt me ontzettend geil aan, ik begin iets te blozen maar ze windt me op met haar blik. Haar handen spelen met mijn borsten en haar mond kust de rest van mijn lichaam. Ze duwt mijn benen iets uit elkaar en loopt even weg. Ik was bang weer alleen gelaten te worden, maar ze verschijnt al snel weer met iets in haar handen. Ze kruipt bovenop me en fluistert dat ik mijn ogen dicht moet doen. Ik sluit langzaam mijn ogen. Er glijd iets langs mijn benen, mijn hele lijf tintelt deels door spanning maar vooral door geilheid. Haar tong speelt eventjes met mijn clitje maar al snel voel ik iets naar binnen glijden. Het voelt zacht en dik, ik denk een dildo. De dildo glijdt heel diep in mijn natte kutje, waardoor ik het niet kan laten om te kreunen. Het tempo blijft redelijk langzaam maar het maakt me zo erg geil. Zo nu en dan stoot ze met redelijk wat kracht de dildo diep in mijn kut wat me stiekem een beetje wild maakt. Ik heb zin, maar vooral zin in een echte lul. Ze lijkt dit te voelen maar gaat nog even door. Het tempo verhoogt en ik voel dat ik alweer bijna kom. Ook dit keer wordt er gestopt op het moment dat ik bijna klaarkom. Ik kijk iets geïrriteerd op maar ze geeft een knipoog en loopt weg.

Ik probeer weer een beetje op adem te komen, maar ben nog steeds heel geil en verlang toch eigenlijk wel naar een echt orgasme zonder dat die geremd wordt. Ik laat mijn eigen vingers wat zakken en begin al met een snel tempo te spelen. Opeens zie ik twee mannen die dezelfde geur mee dragen als de mannen in de vorige kamer, in de deuropening verschijnen. Ze kijken me aan. Beide een enorme stijve, maar dan ook echt enorm. Ze lopen beide op me af. Een van de mannen pakt mijn handen en bindt deze vast aan het bed. Deze man komt uiteindelijk voor m’n neus zitten en pakt zijn lul vast. Hij zegt op een redelijk bevelende harde manier dat ik hem moet zuigen. Ik schrik er best van, maar twijfel geen moment. Ik neem zijn lul in mijn mond, zo ver mogelijk is zonder handen. Mijn tong speelt met zijn eikel. De man duwt tegen mjin hoofd waardoor zijn lul diep mijn keel in schiet. Dit houdt hij ruim 3 seconde zo vast. De tranen lopen langs mijn wangen, zijn lul is iets te groot om helemaal in mijn keel te verdwijnen, dus het lukt me niet zonder te kokhalzen. Hij laat me even op adem komen maar stoot zijn lul al snel weer mijn keel in. Ondertussen voel ik de andere man tussen mijn benen komen. De man tussen mijn benen wrijft zijn lul tegen mijn clitje op. Ik probeer een kreun te geven maar mijn keel is gevuld met een lul. De lul trekt zich terug uit mijn keel, op dat moment stoot de andere man zijn harde lul diep in mijn kut. Ik geef een harde kreun, het deed zelfs iets zeer. De stoten blijven diep maar minder hard en ik wen er iets aan. Ik kreun en wordt steeds geiler. Ik blijf de andere man zuigen tot hij mijn hoofd wegdraait en even wegloopt. Ik geniet nu volop van de lul die diep in en uit me glijdt. Het stopt, alweer! Ik denk echt dat ik gek wordt, ik ben echt wel toe aan een flink orgasme. Mijn handen worden losgemaakt en ik word in een andere houding neergezet. Een van de mannen gaat op het bed liggen. Ik ga hier bovenop zitten waardoor zijn lul heerlijk mijn natte kut weer in glijdt. We zitten redelijk aan de rand van het bed. De andere man staat achter ons, hij kijkt en trekt zich af. Ik buig voorover en kus de man waar ik op zit zachtjes en teder op z’n lippen. Ondertussen stoot hij in me, lekker hard en diep. Ik kan het niet laten om te kreunen, al helemaal niet wanneer ik een vinger richting mijn kontje voel glijden. Eerst rond mijn kontje een beetje spelend en plagend terwijl ik nog flink doorgeneukt wordt. Opeens glijdt er een vinger in mijn kontje, al best diep. Ik voel me zo geil en begin zelf het tempo aan te geven. Ik voel me wild worden van geilheid, maar voel ook een orgasme opkomen. Fuck it, ik ga gewoon komen of ze nou willen of niet. Ik laat me helemaal gaan met een heerlijk snel tempo en kreun het uit. En eindelijk het eerste orgasme van vanavond.

Ik ben nog een beetje bij aan het komen als de man onder me eigenlijk alweer verder wil. Dat sla ik natuurlijk niet af. Hij beweegt z’n heupen zo dat hij weer in me komt. De andere man blijft dit keer niet simpel meer toekijken, hij zet zijn lul tegen mijn kontje, terwijl de andere man mijn kutje al vult. Heel langzaam laat hij z’n lul mijn kontje in glijden, ik knijp iets met m’n ogen omdat het toch best zeer doet. Opeens zijn mijn beide gaatjes volledig gevuld met heerlijke mannen. Ik kan het amper geloven, alleen al het idee dat het in me past. Ze passen hun tempo een beetje aan mij aan, de staande man stoot steeds dieper in mijn kontje.
Zo iets heb ik nog nooit gevoeld, ik kreun het uit. En ook de mannen leven zich flink uit op me en gaan ook zo komen. Ik span mijn kutje nog iets aan waardoor ik nog iets strakker word. Ik voel dat ik keihard ga komen. Ze geven nog een paar diepe stoten waardoor mijn lichaam begint te schokken. Ik kom schokkend klaar en voel het zaad van beide mannen diep mijn lichaam in spuiten in beide gaatjes.

Ik word op mijn rug gelegd en ze lopen weg. De vrouw komt binnen, en ze neemt me mee naar de badkamer waar ik me heerlijk op kan frissen. Na een half uurtje, als ik helemaal klaar ben loop ik het huis een beetje door en kom ik weer in de 1e kamer. Ze zitten met z’n drieën op de bank. Ze geven me wat te drinken en vragen tot slot wat ik ervan vond. Ik reageer behoorlijk enthousiast en zeg dat het zeker voor herhaling vatbaar is. Een van de mannen knipoogt en zegt dat dit nog maar een voorproefje was, simpel voor de verkenning. Ik word naar de deur gebracht en loop richting de taxi.

Even later ben ik thuis en plof op de bank neer. Bevredigd val ik in slaap voor de televisie terwijl ik alle beelden nog eens afspeel in mijn hoofd. Een volgende keer komt er zeker weten….

XXX Missy

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen