Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Missy was zojuist heftig klaargekomen na het zien van een erotische film. Ze lag onderuitgezakt op de bank en nadat ze weer een beetje was bijgekomen, haalde ze de trillende vibrator uit haar natte gleuf en zette de tv uit.

Ze was al enige maanden alleen, omdat ze ging scheiden van haar man.

"Ooo, ik heb echt behoefte aan een lekkere pik"Wie kan mij bevredigen"?' Missy dacht diep na"Uiteindelijk wist ze het! "Eigenlijk was haar idee uit den boze, maar haar honger naar seks was vele malen groter" "Zou ik het wagen?', dacht ze.

"Het idee om het met hem te doen en hem alle fijne kneepjes te leren van het liefdesspel, wond haar enorm op.' Nu restte de vraag: "hoe komt hij hier?

Die zaterdag belde Joep bij tante Missy aan.

Ze vroeg hem of hij speciaal deze week bij haar kon logeren, want dan had ze geen dienst. Missy werkte in het ziekenhuis als verpleegkundige. Nu zij een week vrij had, kon er eindelijk wat schilderwerk gedaan worden en daarbij kon ze wel een handige jongen gebruiken. Ze woonde in een dorp verder op, dus hij kon van haar huis zo naar school en zo.

Joep bedacht dat hij zijn tante wel aantrekkelijk vond. Ze was altijd erg aardig tegen hem en, niet onbelangrijk, erg knap met dat blonde haar. Ze was inmiddels tegen de 40, maar ondanks was ze gezegend met een goed figuur, grote borsten en een lekker strak kontje.

'Hoi Joep, kom binnen', zei ze en gaf hem drie zoenen. Daarna ging ze hem voor naar de woonkamer.

Joep nam haar van top tot teen op en vond dat ze er nog mooier uit zag dan in zijn fantasie. Ze droeg een turkoois bloesje met daaronder een mooi kort rokje en leuke open schoentjes. Nadat er onder het drinken wat over koetjes en kalfjes gesproken was legde Missy nogmaals uit wat de bedoeling was. 'De kozijnen moeten nodig geschilderd worden, nu het nog lekker weer is', zei ze, maar ondertussen vond ze dat ze dit eigenlijk niet kon maken: "hij is mijn neefje, maar hij is voor z'n leeftijd echt lekker'.

Ze herinnerde zijn verjaardag toen hij 16 werd. Ze vond hem voor zijn leeftijd atletisch en sportief en hij heeft een leuk koppie met krullen.' Hij was alleen erg verlegen als er meisjes in de buurt waren. Vandaag dat ie zeker nog geen vriendinnetje had, dacht ze. Missy was door deze gedachte even afgedwaald, maar hoorde Joep zeggen dat het geen probleem was.

Ze zette Joep daarom aan het werk, zodat zij weg kon om boodschappen te doen.

Na enkele uren schoot het werk al flink op. "Dat is hard werken', dacht Joep en hij veegde het zweet van zijn voorhoofd.

De deur ging open en daar kwam tante aan, terug van boodschappen doen. '"Zo da's mooi geworden', zei ze bewonderend.

'"Dank je, antwoordde Joep, "de binnenboel is zo goed als klaar, dus morgen kan ik de buitenboel doen.'

'"Wat een handige jongen ben je toch', zei ze, "je zult ondertussen wel trek hebben, dus ik ga wel even iets lekkers klaar maken.' Tante liep weer naar het aanrecht. Met de kwast in de hand volgde Joep zijn tante met zijn ogen, hij zag hoe zijn tante voorover gebukt stond om het eten uit de boodschappentas te pakken. Haar rokje schoof hierdoor omhoog.

'O mijn god', dacht Joep, "wat een heerlijk kontje.' Hij had goed zicht op haar blote reet, zelfs haar zwarte stringetje, strak gespannen in haar bilspleet, kon hij zien zitten. Al snel voelde hij een erectie opkomen. "Oeps"' zei Missy, "dat rokje ook altijd"', het niet bedoeld om haar neefje gelijk al haar kont te laten zien, maar Missy was wel benieuwd naar zijn reactie.

Ze draaide zich om en zag dat Joep snel naar buiten keek. "Hmm, hij dacht zeker dat ik niet zou merken?'

Ze fatsoeneerde haar rokje en sprak hem wat uitdagend aan. "En, Joep, heb ik een mooie kont?'

"Eh eh, "ja zeker tante', stamelde hij. Hij had een rood aangelopen hoofd. Ze lachte er om: 'nou, ik ben blij dat ik gelukkig nog opval bij jonge knullen als jij.' Hij kreeg een droge mond en schaamde zich een beetje: "zou ze gezien hebben dat ik een stijve had?' Gelukkig voor hem ging Missy er maar niet verder op door.

Na het eten ruimden ze de tafel af en dronken ze gezellig een kopje koffie.

"Zo, ik laat je even alleen hoor', zei ze, want ik ga even douchen. Ze stond op en liep vervolgens de trap op.

"Oke dan, tot zo', antwoordde Joep. Hij wachtte tot hij de douche hoorde lopen. Nu was het tijd om ook naar boven te gaan. Hij had de enorme behoefte om eens in haar klerenkast te kijken. Zachtjes sloop hij haar slaapkamer binnen.

Op de stoel lagen haar kledingstukken. Onderop lag het rokje en daar boven op het bloesje, ook haar bh-tje en zwarte string had Joep al zien liggen. Hij had nog nooit eens string aangeraakt en nu lag het voor het oprapen. Hij pakte het dingetje op.

De gedachte dat zijn knappe tante dit zojuist gedragen had, maakte hem opgewonden. Hij was benieuwd of het naar haar kutje zou ruiken. Want hoe een kutje rook wist ie niet. Joep snoof de geur van het minuscule slipje op. "Aah, wat ruikt het lekker, dus zo moet een poesje ongeveer ruiken?', bedacht hij. Hij wilde haar slipje hebben en stopte het de zak van zijn broek. "Zo die is van mij', dacht hij. Hij moest ondertussen ook goed opletten of hij de douche nog hoorde. Dit was inderdaad het geval.

Met een gerust hart ging hij verder op onderzoek uit en trok een lade van haar garderobekast open. "Wauw, hier liggen haar kousen.' De hele lade lag er vol mee. "Ze heeft er aardig wat', merkte Joep op, "zwarte kousen, witte kousen, rode en netkousen.' Hij pakte een paar zwarte. "Deze zijn behoorlijk sexy, met zo'n zwarte naad voor de achterkant van de benen.'

Hij wreef ermee over zijn gezicht en vond dat ze zacht aanvoelde. Joep was ondertussen erg geil bij het zien van zoveel moois. Daar ging de kraan uit"Joep schrok een beetje en deed snel alles weer terug. Hij liep voorzichtig haar kamer, maar vroeg zich ondertussen af waar Missy zo lang bleef. "Die doet langer over om zich af te drogen, zeg', dacht hij bij zich zelf.

Hij hoorde aan het geluid dat ze nog bezig was in de badkamer. De deur was uiteraard dicht.

Een stoute gedachte kwam in hem op"misschien kon hij zijn tante wel naakt zien via het kleine raampje boven de deur.

Hij waagde het erop en zachtjes sloop hij naar zijn slaapkamer richting de kruk die daar stond. Voorzichtig liep hij terug naar de deur van de badkamer en zette de kruk geruisloos neer. Zijn hart klopte in zijn keel van spanning.

Hij ging op de kruk staan en hoopte dat Missy het niet zou horen. Hoewel hij op zijn tenen stond was hij gelukkig net lang genoeg om door het venstertje te kijken. "Wat hij daar zag, had hij in zijn stoutste dromen nog niet durven meemaken"

Tante Missy had zich net gedoucht en zat recht voor hem op de rand van het bad. "Met haar benen wijdt...

Joep keek met open mond recht in haar kut. Ze had haar schaamstreek zojuist ingezeept. Hij zag haar het scheermesje pakken. Missy begon haar schaamhaar te scheren. Joep vond dat ze het scheermesje behendig hanteerde.

Oei wat had hij een harde. Geen wonder, het was een behoorlijk geil gezicht om zijn tante zo haar kutje te zien scheren.

Missy scheen geen driehoekje of streepje te willen laten staan. Resoluut scheerde ze het streepje schaamhaar weg tot haar poes helemaal kaal was. "Ah, ja mijn poesje is weer lekker glad', hoorde hij haar zeggen. Ze pakte nu een washandje en hield hem onder de warme kraan. Daarna nam ze de overgebleven restjes scheerschuim met het washandje weg.

"Ze zal nu wel klaar zijn', dacht Joep. Maar in plaats van zich aan te kleden, bleef Missy zitten en haalde d'r handen over haar grote tieten. "Zijn adem stokte, hij zag haar handen via haar borsten naar beneden gaan richting haar kruis. Daar aanbeland wreef ze met haar vingers over haar klitje en schaamlippen. "Joep dacht dat hij gek werd nu haar vingers in en uit haar natte kutje gleden. Missy had haar ogen dicht en had haar hoofd wat naar achteren. Hij hoorde haar zachtjes genieten onder het vingeren. Oh wat was hij opgewonden. Hij moest en zou zich aftrekken. Het duurde niet lang of Missy kwam hijgend klaar. Ze glimlachte van genot. Joep vond het tijd worden om zich weer uit de voeten te maken. Hij probeerde geruisloos het krukje terug te brengen, maar door zijn onoplettendheid stootte hij met de kruk tegen de deurpost van de badkamer aan.

"O nee, dat kon ze natuurlijk horen', dacht hij. "Ben jij dat Joep?', riep zijn tante vanuit de badkamer.

"Ehh, ja, eh ik moest even wat pakken uit mijn kamer', antwoordde hij vlugjes. Hiermee had hij niet gelogen.

Missy stapte met haar badjas aan uit de badkamer en wilde nog iets aan hem vragen, maar tot haar verbazing was hij al weg. "Hmm', dacht ze, "Die is weer snel naar beneden gegaan...ik vraag me af of???"'

Even later kwam tante en verontschuldigde zich dat ze zolang was weggebleven. Joep antwoordde dat het niet erg was.

Hij was allang blij dat hij niet gesnapt was. "Ik heb wel dorst gekregen"ik zal wel even wat voor ons inschenken', zei ze tegen hem. Ze schonk voor beiden wat in en ging daarna naast hem op de bank zitten.

Onder het TV kijken door probeerde Missy een gesprek met hem aan te gaan. "Ik mis mijn slipje, die ik vandaag nog droeg, ik vraag me af waar dat ding gebleven kan zijn?' Joep bazelde wat terug: "vervelend voor u., dat u niet weet waar het gebleven kan zijn.' "Ja inderdaad', antwoordde ze. Ze zag hem verkleuren " "Wat is er Joep?', vroeg ze. "Is er soms iets?'.

"Nee, niets hoor', zei Joep. Hij kon zijn gedachten niet van daarnet afhouden. De avond duurde hem te lang, want hij wilde zich graag aftrekken. Missy merkte dat hij onrustig was en liet hem verder maar met rust. Enige tijd later keek Joep op de klok. Eindelijk was het was 11 uur 's avonds. "Het is laat tante, ik ga slapen'. "Da's goed knul', antwoordde Missy, "ik ruim even op en dan ga ik ook slapen'. Hij kuste haar welterusten en ging naar boven.

Een maal in bed, kon hij zich eindelijk eens lekker aftrekken. In zijn gedachten zag hij zijn naakte tante weer voor zich, die bezig was haar kutje te scheren. Als jongen van 16 had hij al niet veel nodig om opgewonden te raken, maar dit beeld zou nog lang bij hem blijven. Hij sloeg de dekens van zich af om te genieten van zijn eigen trots.

Ook Missy ging naar boven. Ze wilde naar de badkamer gaan, maar net toen ze zijn kamerdeur voorbij ging, hoorde ze een zacht geluid uit de logeerkamer. "He?!', dacht ze, "ligt hij nog niet te slapen?' Benieuwd gluurde ze door het sleutelgat.

Wat ze daar zag, deed haar bijna flauwvallen. De jongen had z'n grote pik in z'n hand en ging er langzaam mee op en neer.

Missy kon haast niet geloven dat er zulke grote pikken bestonden en dat nog wel bij iemand van net 16 jaar.

"Mijn hemel, wat een grote"maar wat heeft hij daar nou?'. Haar mond werd droog. "Zo dus hij had toch mijn slipje, "

wat een ondeugende geile jongen"zijn tantes slipje stelen"' Joep hield het slipje in zijn andere hand terwijl hij zich aan het aftrekken was. Missy werd geil van het schouwspel en raakte terstond enorm opgewonden.

Ze ging met haar hand onder haar rokje. Onmiddellijk gleden haar vingers naar haar al natte kut en ze begon zich voor een tweede keer deze avond te vingeren. Al gauw nam ze het ritme van Joep's handbewegingen over en verbeeldde zich hoe het zou zijn om die enorme paal in haar kutje te voelen. Ze kon het zich haast niet voorstellen dat dat ding in haar zou passen.

Joep verhoogde nu het tempo van z'n handbewegingen en ook Missy vingerde sneller en sneller, haar vingers in en uit haar nu kletsnatte poes. Ze hijgde en dacht dat ze ook Joep kon horen hijgen. Joep kwam klaar en het sperma spoot uit z'n pik op z'n buik. Een gelukzalige glimlach verscheen op z'n gezicht. Op hetzelfde ogenblik kwam ook Missy klaar.

De volgende ochtend, zondag, was Missy er al uit toen Joep beneden kwam. "Goedemorgen tante', zei hij opgewekt. "Goedemorgen??"het is al bij twaalven hoor', verbaasde Missy zich. "Heb je zo lekker geslapen?' "Nou en of', antwoordde Joep, "en ik viel als een blok inslaap.' "Ja, dat geloof ik wel', lachte ze, maar ondertussen wist ze wel waarom.'

"Kom, maar aan tafel, dan kunnen we brunchen.' Joep had best trek en schoof aan. Gezamenlijk begonnen ze aan de brunch. Terwijl Joep zijn boterham naar binnen werkte, dacht hij ondertussen aan afgelopen avond: "ze moest eens weten dat ik haar heb begluurd tijdens het scheren van haar kutje in de badkamer"oh, wat ben ik klaar gekomen met aftrekken.' Een glimlach kon hij maar moeilijk onderdrukken. Ook de gedachten van Missy gingen weer terug naar de avond ervoor en naar z'n grote pik.

Ze moest zich vermannen, het was per slot haar neefje, wat zou haar zus wel niet denken dat ze op haar zoon geilde.

Na het ontbijt ging Joep weer aan de slag en begon aan de kozijnen aan de buitenzijde.

Hij was nog maar een klein uurtje bezig was of Missy riep hem al. "Ik kreeg net een telefoontje van de buurvrouw, ze vroeg of we bij haar wilden zonnen? Ik heb ja gezegd, want het is prachtig weer vandaag en ik kan wel een kleurtje gebruiken.'

Missy zag aan de reactie van Joep dat hij niet echt blij was. "Hee kijk eens wat vrolijker, ik weet zeker dat je het wel leuk zal vinden.' Joep was verbaasd: "waarom denkt u dat?"ik ken haar niet eens.' Missy probeerde hem gerust te stellen en gaf hem een aai over zijn bol. "Toe nou, ze heeft een groot vrijstaand huis met zwembad in de tuin"dat lijkt me niet vervelend, toch? "Daarnaast is ze rijk, knap en erg aardig.' Joep sloeg wat om. Met dit warme weer had hij wel zin in een frisse duik. "Maar het schilderen is nog niet klaar hoor tante'. "Dat schilderen komt een andere keer wel weer, "Kom, ga je zwembroek maar aantrekken', gebood Missy. Joep gehoorzaamde en liep naar boven. Missy had zich inmiddels ook klaar gemaakt.

"Zullen we gaan, Joep? "vroeg ze. Joep knikte, hij bekeek zijn tante en merkte op dat ze erg sexy was. Ze had zich mooi opgemaakt en ze had een lekker parmummetje op. Haar blonde blonk in de zon. Trots liep hij vervolgens met haar mee naar het huis van de buurvrouw. Het huis mocht er inderdaad wezen. Bij de voordeur aangekomen, belde Missy aan. Het duurde even, maar daar werd er open gedaan. Joep keek zijn ogen uit. "Wat een lekker ding', dacht hij.

Hij vroeg zich af of dat de dochter van de buurvrouw zou zijn. Vriendelijk werden Missy en Joep ontvangen.

"Welkom, kom binnen', zei het meisje. "Ik ben Jennifer, het dienstmeisje van Carina.' Missy en joep stelden zich ook voor. Jennifer liep voor hen uit, de kamer door richting de achtertuin. "Carina is in de achtertuin"onder de parasol.

Tante gaf Joep een por in zijn zij en knikte naar hem om aan te geven of hij ook zag dat Jennifer wel een lekker ding was.

Joep knikte veel betekend terug. Ze liepen de tuin in en kwamen op een enorm grasveld terecht, met aan de zijkanten coniferen en achterin een bloemenperk. Direct aan het huis lag een groot terras, waarop zich een tafel en 4 grote tuinstoelen bevonden en voor het terras was het zwembad.

Carina kwam hen al tegemoet en verwelkomde Missy en Joep eveneens hartelijk: "gezellig dat jullie er zijn.'

Carinia en Missy gaven elkaar drie zoenen. Joep wilde haar een hand geven, maar Carina was hem iets te snel af en gaf hem ook drie zoenen. Ze had een lekker parfum op, merkte hij op. Carina vervolgde: "jullie hadden al kennis gemaakt met Jennifer he?' "Voor een paar jaar is ze mijn dienstmeisje"ze heeft heel veel capaciteiten en ze is een lekker ding', waarop Carina Jeniffer een klapje op haar kont gaf. "Wat kan ik jullie serveren?', zei Jennifer. "Tante Missy en Carina wilden een watertje.

Joep bestelde tot slot een colaatje waarop Jennifer weer naar het huis liep om de drankjes op te halen.

Tante en neef keken met grote verwondering naar de tuin, Ze spreidden hun handdoeken op de ligstoelen uit.

Het dienstmeisje was weer terug met 2 flesjes mineraalwater en een cola.

Carina keek enthousiast in het rond en vroeg: "Wat vinden jullie van m'n tuin, lekker groot, he?'

Missy antwoordde: "om jaloers op te worden, wat een ruimte en wat een mooi verzorgde tuin.' "Ja, tuinieren is een hobby van mij'. De tuin boeide Joep niet zo, zijn aandacht ging naar het jonge knappe meisje, die bezig was alles in te schenken.

Ze had mooi lang bruin, krullend haar en een goed figuurtje. Hij schatte haar net 20.

 

Het drietal maakte het zich gemakkelijk. Joep lag tussen zijn tante en de mooie buurvrouw in.

Hij keek naar Missy. Zijn tante was bezig haar doorschijnende bloesje los te maken en toverde twee fantastisch mooie borsten te voorschijn. Haar bikinitopje was nauwelijks groot genoeg om al dat lekkers binnen boord te houden.

Missy zag dat haar neef haar bewonderde en ze boog langzaam voorover om ook haar broekje uit te trekken. Hierdoor had Joep een schitterende blik op z'n tante's joekels en hij voelde opnieuw wat bewegen in zijn zwembroek. Tante keek stiekem naar het kruis van de jongen en zag dat daar al een behoorlijke bobbel bevond. "Kleed jij je niet uit?' vroeg ze, "we zijn hier toch om te zonnen?' Joep schrok, maar herstelde zich direct en trok zijn shirt uit. Hij probeerde zich voorzichtig om te draaien, zodat tante niet zou merken wat ze hem aandeed. Vervolgens trok hij zijn korte broek uit en ging op zijn buik liggen.

Nu keek hij naar Carina, die zich op dat moment net oprichtte. Haar borsten puilden uit haar witte hempje. Carina was echt hot.

Joep dacht dat ze een Zuid-Amerikaanse was, Brazilie, of zo. Ze was in ieder geval behoorlijk gebruind, terwijl hij naar de contouren van haar memmen bleef kijken.

Nadat ze zo 20 minuten in de brandende zon naast elkaar hadden gelegen stond Joep op en zei: "Ik ga het zwembad in, even afkoelen.' Hij dook het zwembad in en trok een paar baantjes. Missy en Carina waren ondertussen ook bij het zwembad en zaten aan de kant pootje te baden. De twee vrouwen waren met elkaar aan de praat. Hij zwom naar ze toe en riep: "durven jullie het water niet in?"het is heerlijk hoor.' "Nee, we vinden dit prima zo', zei Missy. Joep dacht er anders over en wilde beide dames het water in krijgen. Het ging hem niet gemakkelijk af, want zowel Missy als Carina stonden hun mannetje wel. "Dan spetter ik jullie toch nat', dreigde hij. Hoewel beide dames smeekten het niet te doen, deed Joep het toch. Ondanks het gegil spetterde hij Missy en Carina helemaal nat. ", "Oei, stop alsjeblieft, niet doen Joep', smeekten beide dames.

"Dat water is toch niet koud?' Maar dachten Missy en Carina anders over. Joep hield er maar mee op.

Hij keek naar zijn tante en haar buurvrouw. Beiden waren gezegend met grote borsten. Het natte hempje van Carina zat om haar bevallige lichaam geplakt. Haar witte shirtje scheen door en Joep zag de joekels van borsten heel erg goed. Ze droeg geen bikini en haar donkere tepels leken hun best deden om door de stof heen te dringen.

Ook de tepels van Missy stonden kaarsrecht vooruit en priemden door haar natte bikini heen.

Het aanblik hiervan bezorgde hem een gigantische stijve. "Vele vrouwen zouden jaloers op hun grote tieten', dacht Joep. "Heb je er bezwaar tegen als ik mijn shirtje uittrek?', hoorde hij Carina aan Missy vragen. "Ik lig hier altijd topless.'

"Nee, natuurlijk niet, je gaat je gang maar', antwoordde Missy en met een schuine blik op haar neef, "ik denk dat Joep ook geen bezwaar heeft...weet je wat? ik ga zelf ook topless.'

"Dan vraag ik het even aan Joep, want misschien vindt hij het wel een bezwaar"Zou je ze willen zien, Joep?', vroeg Carina.

Joep stotterde: "j-ja, graag.' Hij wilde zich niet de kans laten ontgaan om ze van zo dichtbij te bekijken.

"Het mag van Joep, dus gaan we top-less Missy.' Carina trok haar hempje glimlachend over haar hoofd en Missy maakte haar bikini los. Even later kon Joep genieten van twee paar ontblootte vrouwenborsten. Hij vond ze even mooi, de bruine volle borsten van Carina en de lichtere memmen van z'n tante. "Vind je je tante mooi?', vroeg Carina geamuseerd aan de jongen toen ze zag dat hij haar zo zat te bekijken. Ze keek Joep met een glimlach om haar mond aan, want ze zag dat de jongen een rood hoofd had gekregen en niet wist waar hij moest kijken. "J-j-ja', stotterde hij en voelde zich betrapt. Missy keek hem recht in de ogen en zei met zachte stem: "en jij bent een hele mooie jongen' en ze streelde met haar hand door z'n haar.

Ook Carina beaamde dat ie een echt lekkertje is en zij gaf hem ook een aai. Door al die aandacht en lieve woorden was Joep nu echt bloedgeil geworden. Zijn erectie stak duidelijk zichtbaar af uit zijn zwembroek.

Missy en Carina hadden hun blik op zijn zwembroek laten vallen en hadden gezien dat hij een stijve had. Het broekje stond rechtuit gespannen. Joep voelde zijn hart in zijn keel kloppen van de spanning. De twee vrouwen keken elkaar instemmend aan.

Hij zag dat Carina haar handen onder over haar grote tieten begon te bewerken. "Kom, dan mag je ze aanraken', fluisterde Carina. Joep keek vragend naar zijn tante, maar die knikte instemmend. Zijn handen werden vastgepakt en Carina leidde ze naar haar tieten. "Vind je ze mooi?...vind je mij mooi?...Kom schatje'. Hij masseerde haar borsten met beide handen. Haar benen waren nu gespreid. Ze had een klein geel gekleurd tanga slipje aan, die mooi contrasteerde tegen haar bruine benen. Hij keek weer omhoog, maar zag dat ze de ogen gesloten had en dat haar mond een klein beetje open ging. "Wat een lekker pijpmondje heeft ze toch', dacht Joep. Carina kreunde zachtjes door zijn aanrakingen. "Ohh knijp maar lekker in mijn tepels schatje en trek er maar aan, dat vind ik fijn, fluisterde ze op hijgende toon. Ondertussen was ook Missy opgewonden geraakt en geil masseerde ze haar borsten. "Kom Joep vergeet ook je lieve tante niet', hoor hij haar zeggen. En dus voelde hij met zijn andere hand aan haar borsten. "Aahh, goed zo, jongen, wat fijn', kreunde Missy, terwijl Joep Missy's borsten met z'n handen bewerkte.

Joep voelde ondertussen aan twee paar mooie tieten. "Toe, Joep, neem die tepels van je tante eens tussen je vingers"Goed zo, knijp er maar fijn in"is dat niet lekker Missy? '"Ohh jaaa', kreunde tante. Carina ging verder: "zo"neem haar tepel in je mond en ga er maar lekker op zuigen en sabbelen... Joep boog zich voorover om de tepel in z'n mond te kunnen nemen.

"Kan dit wel', dacht hij, maar blijkbaar mocht het van z'n tante. Hij zoog aan haar tepel. "Prima, bijt er nu maar zachtjes in, kun je niet zien dat je tante dat wil?', fluisterde Carina in z'n oren. Missy begon luider te kreunen en duwde hem harder naar zich toe. "Eindelijk, schatje, zuig er maar op, toe maar... ga je gang maar"laat me genieten.'. Tante Missy had haar ogen gesloten, en kon haar opwinding niet onderdrukken. Ook Carina mocht hij niet vergeten en dus zoog hij om beurten aan hun harde tepels. "Zullen we weer naar het terras gaan?', vroeg Carina, "dan kunnen we ook lekker zonnebaden' en ze knipoogde veelbetekenend naar Missy. "Goed', zei tante, en vroeg Joep om het water uit te gaan.

Beide dames stonden op en liepen weer naar de ligstoelen. Joep's mening werd niet gevraagd, hij begreep dat hij aan de twee rijpe vrouwen en het dienstmeisje was overgeleverd.

"Jennifer?', vroeg Carina op geile toon, "waarom kom je er niet even bij, je hebt toch al je bikini aan? "Weet je wat? doe je bikini gelijk maar uit! Jeniffer, die voor ons stond ontdeed zich sensueel haar doorschijnend doekje wat ze om haar middel had. "Goed zo meisje, doe nu je slipje uit en je bikini los, maar laat die geile veterschoentjes maar aan', beval Carina. Gedwee deed het dienstmeisje wat tantes buurvouw zei. Joep wist niet wat hij zag, zonder schaamte stond ze in haar blote kont voor hen.

Joep staarde naar haar en hij zag dat ze een klein streepje bruin schaamhaar had, haar borsten waren wat kleiner dan die van tante en Carina. Joep lag weer op de ligstoel. Zijn pik was nog zo hard als steen. Zijn eikel deed z'n uiterste best om boven het broekje uit te komen. Carina riep Jennifer even bij zich en zei: "kun je Joep helpen zijn zwembroek uit te doen? Er zit daar iets onder wat er uit wil komen"' Ze ging naast hem zitten en begon z'n zwembroekje uit te stropen. Joep lichtte z'n kont ietwat op en z'n enorme stijve kwam te voorschijn en kletste tegen z'n buik. "Allemachtig, wat een gevaarte', kreunde Jennifer verlekkerd, "zo'n grote heb ik nog nooit gezien.' Ook Carina reageerde verheugd: "moet je kijken, Missy, wat die knul voor ons verborgen hield en wat een lekkere gladde pik.' Ze begon erin te knijpen en met z'n ballen te spelen. Ondanks dat Missy hem al begluurd had, reageerde ze verblijd: "wist je dat je piemel groter is dan die van je vader, Joep? en wat is ie fijn gladgeschoren zeg.'

Joep had een keer een pornofilm gezien, waarin mannen ook kaal rondom hun pik en ballen waren en dat leek hem ook wel wat. Dus zo doende scheerde hij zich iedere week. Ondertussen nam Jennifer de ferme jongenspik in haar beide handen, want een hand was niet genoeg. Langzaam bewoog ze haar handen op en neer. "Pijp hem maar eens lekker Jennifer', gebood Carina als een strenge meesteres. Jennifer bracht haar gezicht tot vlakbij zijn purperen eikel.

Ze stak haar tong uit en begon zachtjes z'n eikel te likken. Joep kreunde, dit had hij nog nooit gevoeld en nam haar hoofd in z'n handen en duwde haar naar zich toe. Het dienstmeisje nam nu z'n eikel in haar mond. "Ze had ook een lekker pijpmondje', vond Joep. Met haar rechterhand ging ze nu tussen haar eigen benen en stopte twee vingers in haar natte gleufje. Als een lollie werd zijn gehele geslachtsdeel gelikt, ook zijn balzak die strak stond, werd met likjes en zoentjes verwend.

Ondertussen waren Carina en Missy ook bezig. Carina had wat zonnebrandolie in haar handen gedaan en spoot een koud straaltje van de zonnebrandolie op het lichaam van Missy, waarna ze het over de buik en borsten uitwreef. "Joep zag hoe Carina zijn tante insmeerde. Met langzame bewegingen, masseerde ze het goedje uit. Aangekomen bij haar borsten gleden beide handen omhoog over Missy's grote tieten en tante kreunde licht: "Ja, zo Carina, smeer me maar lekker in.'

Jennifer begon hem te pijpen, haar volle lippen ontsloten zijn eikel en zette hem op een zuigen. Joep werd helemaal gek.

Hij keek nog eens naar Carina en zijn tante, Carina was bezig het slipje langs tantes benen naar beneden te trekken. "Wat een geil gezicht"Hierna begon ze de binnenkant van tantes dijen te strelen. Missy was al bloedgeil en nu begon het Carina haar kletsnatte kut ook nog te vingeren. Ze kreunde van het lekkere gevoel wat het vingeren teweegbracht.

Joep had het niet meer en ook Jennifer voelde het en ze begon zich sneller te vingeren. Daar klonk de stem van Carina, die tegen haar dienstmeisje zei: "ik wil dat je al het sperma door slikt als Joep klaarkomt dus hou zijn lul in je mond, ook jij moet weten wat de smaak van sperma is.' Gretig zoog Jennifer door. Ze was ook benieuwd en kon niet wachten tot hij zou komen.

Daar explodeerde Joep en met een harde kreet spoot hij z'n zaad in Carina's mond. De geile dienstmeid slikte het sperma door en smeerde de resten uit over haar gezicht. "Aaahh, wat is je zaad lekker'."Dankbaar keek ze Joep aan terwijl ze met haar tong over d'r lippen ging om nog meer te kunnen proeven.' "Goed zo Jennifer, ik ben trots op je', zei Carina.

 

Joep had een niet aflatende erectie. Tante zag het ook en vroeg hem met geile stem: "het is maar goed dat we hiernaar toe zijn gegaan he?' Joep kon het natuurlijk moeilijk ontkennen, maar hij kon natuurlijk geen bezwaar hebben om met deze vrouwen alleen te zijn. "Je hebt vast wel zeker een vriendinnetje?', vroeg Carina nieuwsgierig aan Joep. "N-n-nee', antwoordde hij. "Nou dan wed ik dat hij nog nooit een lekkere geile kut van dichtbij heeft gezien?', haakte Missy in. Joep schudde van nee, maar helemaal waar was dat niet. "Kom Missy, zullen Joep dan eens even onze lekkere kut laten zien?', vroeg Carina haar.

Missy knikte en ging op haar rug liggen. Carina ging op haar beurt boven op Missy zitten. Beide dames trokken hun knieen op en schoven hun benen uit elkaar. Voor zijn ogen voltrok zich een prachtig schouwspel...twee heerlijke kutten bovenop elkaar.

Hij vergeleek de kut van tante met Carina en stelde vast dat zijn tantes schaamlipjes roze-rood achtig was en die van Carina donker, bruinachtig van kleur. Verkennend gingen de vingers van de vrouwen over elkaars kut. Zowel tante als de buurvrouw trokken met hun vingers hun schaamlipjes opzij, zodat Joep goed in hun doos kon kijken. Beide vrouwen waren al blijkbaar erg opgewonden, want het glimmende geile vocht had de buitenkant van de schaamlipjes al bereikt.

Het kutje van Jennifer zou hem ook wel wat lijken, vond hij toen ze aan kwam met een cornetto ijsje.

"Hier Joep', zei ze "je zult wel heet zijn he? van dat moois.' Ze deed hem een voorstel: "je kunt het ijsje gewoon opeten, maar"lijkt het je niet beter om samen met mij dit ijsje van die twee heerlijke kutten voor je te eten?' "Wat een idee!

Hij nam het ijsje van Jennifer over, wat door de zon al een beetje begon te smelten. Maar dar gaf niets, zo kon hij de koude room goed smeren over de twee kutjes. "Oeiii"', piepten beide dames, "wat voelt dat koud aan op mijn poesje.' Het klitje van tante werd helemaal hard van het ijs. "Ohh' kreunde Missy, lik mijn poesje, kom snel alsjeblieft.' Joep nam een likje ijs uit zijn tantes kut en hij besefte dat dit het lekkerste ijsje was dat hij ooit gegeten had. Het vanille ijs liep tussen haar schaamlipjes haar grotje in en dat maakte dat hij volop moest likken. Jennifer zorgde er ondertussen voor dat ook het ijs van Carina's kut niet verloren ging begon haar tussen d'r benen te likken. Joep had ook wel zin om zijn tong in Carina d'r muts te stoppen, dus wisselden hij en Jennifer om. Hij smeerde nog wat ijs over Carina's klitje en begon het er weer heerlijk af te likken. Missy, die ondertussen gebeft werd door Jennifer, wilde ook wel een likje van het koude ijsje. Joep gaf het haar. Zijn tante likte aan het ijsje alsof het een lul was waar ze met haar tong over heen ging. Ook Carina wilde wel proeven en samen zaten de twee vrouwen op een erg opwindende manier te likken aan het ijsje. Terwijl de geile dames het ijsje aflikten, zorgden Joep en Jennifer ervoor dat de beide kutjes weer helemaal ontdaan waren van ijs. Geen plekje werd hierbij overgeslagen, de clitjes werden verwend, de lipjes, de binnenkant van de dijen, alles kwam schoon. Carina en tante vonden het heerlijk. "Wat zijn we lekker gebeft', zei Carina toen ze van Missy afging.

 

Tante ging, nog kreunend, naar Joep en fluisterde vervolgens in Joep's oor: "kom nu wil ik dat je je tante neukt"ik wil dat je je zaad over me heen spuit, zo uit die geile grote pik van je"ik verlang naar je.' Carina hoorde dit ook en wilde dat wel zien.

Ze leidde Joep's grote stamper naar de ingang van Missy's vagina en wreef de eikel tegen haar clitoris. Joep en Missy keken elkaar in de ogen en kusten elkaar hartstochtelijk, hun tongen in elkaar's mond ronddraaiend "Ik stop hem er in, Missy', zei Carina, "Oohh, ja, ik wil hem erin, stop die grote paal in m'n kutje', hijgde Missy. Langzaam leidde Carina de jonge jongen bij z'n tante naar binnen. Joep voelde voor het eerst een natte warme kut en begon neukende bewegingen te maken.

Z'n piemel zat nu bijna helemaal in z'n tante en hij bewoog ritmisch op en neer. Terwijl hij zijn tante neukte, lagen Carina en haar dienstmeisje op elkaar in standje 69, heerlijk elkaars kutje te beffen.

Hij neukte haar steeds sneller en het zou niet lang duren voordat hij klaar zou komen. "Ooh, ja, Joep, neuk me, neuk je geile slet van een tante, spuit je warme zaad maar over me heen, schatje' en ze duwde hem met beide handen op zijn billen nog dieper naar binnen. Joep kon zich niet langer inhouden en kon nog net op tijd zijn lul uit haar kut halen. Daar spoot hij zijn lading met een boog over de grote borsten van zijn tante, die tegelijkertijd schokkend klaarkwam. Carina nam de nog altijd stijve pik in haar handje en stopte hem in haar mond. Ze vond het heerlijk om het mengseltje van zaad en geile kutsappen van zijn lul te likken.

Jennifer ontfermde zich over de borsten van Missy, die al het kostbare zaad hadden opgevangen. Met haar tong likte ze het zaad van Missy's borsten. "Ook proeven?'vroeg ze aan Missy. "Ja lekker, kom maar hier met je tong dan lik ik het eraf.

Joep wist niet dat vrouwen zo geil konden zijn, wat hij nu hoorde en zag maakte hem weer opgewonden. Zijn tante liefdevol tongend met Jennfier om zijn zaad te kunnen delen. Ondertussen en zoog Jeniffer de laatste restjes uit z'n inmiddels weer harde pik. "Nu is het mijn beurt', zei Carina en liet zich over zijn genotknots zakken. Carina was niet zo nauw als tante Missy, maar ook zij had moeite om z'n lul helemaal naar binnen te krijgen. Joep legde z'n handen op haar heupen en Carina begon hem te berijden. Ze boog zich voorover naar hem toe en bood hem haar grote borsten aan. Joep likte haar donkere tepels, eerst de linker en daarna de rechter en beet er zachtjes in. Missy schoof met haar onderlijf tussen de jongen en de rijpe vrouw en liet haar kaal geschoren poesje boven de mond van Joep zakken. "Lik m'n kutje', beval ze haar neef en Joep liet z'n tong door de spleet van z'n tante glijden.

Het smaakte zilt en geil. Hij kon niet geloven wat hem overkwam, vanmorgen was hij nog maagd en nu dit. Eerst was hij gepijpt door Jennifer, daarnet ontmaagd door z'n tante en nu reed haar buurvrouw op z'n pik en befte hij tantes poesje. Alle drie kreunden en steunden ze dat het een lieve lust was. Jennifer zag het geile tafereel aan en stond klaar om zo nodig te assisteren. Ze moest er voor zorgen dat het neukende triootje niets te kort kwam. Carina streelde een hand tegen Missy's wang en onder haar kin en bracht haar gezicht naar dat van Missy. Ze kuste de lippen van Joep's tante en liet haar tong naar binnen glijden. Ze voelde dat Missy haar tongzoen vurig beantwoordde. Joep trok de spleet van z'n tantes muts nog verder open en duwde z'n tong diep naar binnen, onderwijl het klitje van Missy ook nog met z'n vingers bewerkend. Het geilvocht liep langs z'n lippen.

Hij voelde hoe Jeniffer, die geknield achter Carina zat, met haar handen zijn ballen masseerde. Steeds sneller bereed Carina de jonge knaap, zo diep had ze nog nooit een pik in haar gevoeld.

Ze voelde dat ze ging komen en haalde even Joep's staaf uit haar natte kut. Zijn lul glom van Carina's kutsappen in de zon. Jennifer boog zich voor over en likte het geil van Joep's harde lid. "Ohh-hh wat is dit geil', kreunde Joep.

Zijn stijve werd er even uitgehaald om weer gepijpt te kunnen worden door het dienstmeisje.

Carina werd ongeduldig en wilde weer gevuld worden. Hiertoe duwde Jennifer de lekkere kont van Carina omhoog en schoof zijn lul weer tussen de natte schaamlippen van Carina. "Ja, ja, hete bink, kom in me.' Heftig begon ze weer verder Joep's lul te berijden. Carina voelde dat ze ging komen. Ze moest vermijden dat ze de hele buurt bij elkaar zou schreeuwen en drukte haar mond weer op de lippen van Missy en kwam sidderend klaar. "Oooh, wat was dat fijn', kreunde ze.

Ze gleed van Joep en fluisterde iets tegen Jennifer waarop het dienstmeisje naar binnen ging.

Tante ging ook met haar kut van het gezicht van haar neefje af en kuste hem op de mond en zei: "je doet het fantastisch, knul'. Tante nam z'n pik in haar rechterhand en begon hem langzaam af te trekken. Zijn harde paal mocht niet verslappen.

Joep op zijn beurt begon z'n tante te vingeren. Hij had twee vingers in haar en tante maakte rijdende bewegingen.

"Wat dachten jullie hier van?', zei Carina, toen het dienstmeisje weer naar buiten was gekomen.

Ze keken beiden op en zagen het blote dienstmeisje op hen af komen met een groot dienblad waarop een zwarte voorbindpenis lag. "Wat zou je er van zeggen om door 2 pikken geneukt te worden Missy, lijkt je dat wat?' Missy slikte, maar bedacht dat ze er vaak over gefantaseerd had om door twee mannen geneukt te worden en dit kwam er natuurlijk wel aardig bij in de buurt. Carina wachtte het antwoord niet af en bond met behulp van Jeniffer het geval vast. Toen ze hem om had ging Carina in de richting van Missy's mond. "Maak hem eerst maar eens lekker vochtig, geile teef, dan glijdt ie er straks lekker in.'

Missy opende haar mond en haar lippen omsloten de zwarte pik en ze bewoog haar hoofd langzaam op en neer. Haar handen had ze op de billen van Carina geplaatst en ze duwde haar naar zich toe. Joep stond op en ging naast Carina staan.

Deze nam zijn lul in haar linkerhand en leidde hem naar Missy. "Hier Missy, nu kan je kiezen', zei Carina.

Missy wisselde van pik en pijpte nu haar neefje. Carina en Joep begonnen te tongzoenen en Joep kneep in Carina's harde tepels. Missy wisselde nu om de paar seconden van Joep's vleesworst naar het namaakgeval van Carina.

"Kom Joep, ga liggen', beval Carina. Joep gehoorzaamde en ging languit op z'n rug bed liggen. Met z'n rechterhand hield hij z'n paal in de lucht en keek z'n tante aan. "Nu jij Missy, ga op hem zitten met je kont naar mij toe', zei de gastvrouw en duwde haar naar Joep. Missy deed wat er van haar gevraagd werd en liet zich op haar geile neefje zakken en ze begon hem direct te berijden. Jennifer had ondertussen wat glijmiddel klaar en smeerde de zwarte kunstpik van Carina in. "Ben je ooit al eens in de kont geneukt?', vroeg ze. "N-nee, nooit', hijgde Missy, terwijl ze over haar schouder naar het ding keek.

"Nou, eerst gaat Jennifer je kontgaatje soepel likken.' "Ooo, dat lijkt me zalig', kreunde tante en ze duwde haar kont naar achteren. Jennifer gleed met tong tussen haar bilnaad en begon met het puntje van haar tong over haar sterretje te likken. Met veel speeksel likte ze tantes kont met lieve lust. "Zo, houd je maar goed vast, want hier komt ie' en Carina plantte de eikel tegen het kleine kontgaatje en stak haar lul er centimeter voor centimeter in.

Missy hield zich nu stil en voelde de pijn van de ontmaagding van haar kont. Toen het namaakgeval zo'n 7 a 8 centimeter in haar grotje zat begon Carina langzame neukbewegingen te maken en ook Joep liet zich niet onbetuigd en begon z'n bekken omhoog te stoten zodat Missy nu van twee kanten geneukt werd. De eerste pijn was verdwenen en had plaatsgemaakt voor het meest gelukzalige gevoel dat ze ooit gehad had. Ze lag gesandwitched tussen haar neefje en de buurvrouw.

Missy voelde dat ze binnen de kortste keren gillend zou klaar komen, maar dit was voor Carina geen aanleiding om het rustiger aan te doen, integendeel, ze duwde het geval nu tot aan de ballen naar binnen en neukte Missy nu met de gehele lengte van het ding, bijna er helemaal uit. Joep schreeuwde het uit en begon nog wilder omhoog te stoten, het zou niet lang meer duren of hij zou opnieuw klaarkomen. "Jaaa, geile tante ik neuk je', hoorde hij zich zelf roepen en daar spoot hij opnieuw een lading sperma. Dit keer diep in haar. "Ooooh Joep, jaaaaaaaa', kreunde Missy en kwam ook klaar. Carina haalde de namaakpik uit Missy en liet zich uitgeput naast het tweetal op het strandlaken vallen. "God, wat een opwinding', zuchtte ze.

Ze wenkte haar dienstmeisje om de glazen met drinken aan te geven. "Joep had z'n ogen gesloten en lag met een gelukzalige glimlach na te genieten.

Met z'n allen besloten ze om nog maar even van de zon te genieten. Na enkele uurtjes was het mooi geweest.

Joep en Missy bedankten de buurvrouw en haar dienstmeisje voor het plezier. Ze spraken af om komend weekend weer lekker te met elkaar te neuken. Dan zou Jennifer een flinke beurt krijgen"

Op gepaste wijze namen ze tongzoenend afscheid van elkaar.

Een maal thuis gekomen, gingen Joep en Missy samen douchen en genoten verder van elkaar.

Na het douchen nam tante haar jonge neefje mij aan zijn hand en leidde hem haar bed in.

Joep en Missy lagen lekker tegen elkaar aan. "Joep!', zei tante op serieuze toon, "Ik wil je wat op het hart drukken; "je moet dit tegen niemand verder vertellen? Niet tegen je ouders en zeker niet tegen mijn ex-man?' Ze klonk ernstig.

Joep deed haar met een brede glimlach geruststellen: "natuurlijk niet tante, dit is ons geheim.' "Oke, dan is het goed liefje, want dit smaakt naar meer' en ze kietelde hem onder de dekens.

 

De dagen vlogen voorbij. Joep had al heel wat afgeneukt met zijn tante en voor dat hij er erg in had, was het alweer vrijdag.

Deze vrijdagmorgen zat Joep al op de fiets. Hij had zijn tante gedag gekust en was op weg naar zijn beste vriend Thomas. Onderweg kon Joep nog steeds niet geloven wat hem allemaal overkomen was. In ieder geval vond hij zich meer zelfverzekerder geworden, zeker bij meisjes en vrouwen.

Bij het huis van Thomas aangekomen, stapte hij van zijn fiets en belde aan. Na enkele ogenblikken gewacht te hebben, ging de voordeur open. "Hai Joep', zei een vriendelijke stem. Hij draaide zich om en zag dat Thomas's moeder open had gedaan. "Goedemorgen mevrouw Van der Veen', antwoordde Joep. "Nou zeg maar Pamela hoor', lachte ze, "dat gemevrouw klinkt zo oud en dat valt bij mij best wel mee.' Dat vond Joep ook wel. "Ze zal wel wat ouder zijn dan tante Missy', dacht hij, "maar ze ziet er nog onwijs goed uit, zeker in dat kleine zwarte neglige merkte hij op.' "Even opnieuw dan', zei Tim" 'Goede morgen Pamela' en hij gaf haar een handzoentje. "Vleier', en ze keek hem glimlachend aan. "Dag mam', riep Thomas toen hij bij de voordeur kwam. Ze namen afscheid van haar en gingen weer op pad. Thomas praatte al fietsend naast Joep over wat hij had meegemaakt. Joep luisterde maar half, het verhaal kon hem eigenlijk niet boeien. Hij had pas wat meegemaakt, maar ja"dat was iets wat hij voor zich moest houden. Een maal aangekomen bij school zetten de beide vrienden hun fiesten in de stalling en liepen al balend naar binnen. "Bah, op vrijdag een lange dag op school', klaagde Joep. Thomas knikte instemmend: "hoe verzinnen ze het? en dan hebben we ook nog laatste uur frans.' "Oh nee he', riepen ze gelijkertijd, dan krijgen we ons cijfer terug van de vorige toets!' De dag kon volgens beide jongens niet slechter beginnen.

Joep was niet bij de lessen, hij dacht constant aan wat er deze week gebeurd was. Het was bijna weekend en hij had veel zin om zijn tante, haar knappe buurvrouw en het leuke dienstmeisje weer te neuken, want dat was dit weekend gepland.

Thomas merkte dat er iets moest zijn, want Joep was normaal nooit zo stil, maar voordat hij zijn vriend wat kon vragen, ging de bel voor het laatste lesblok; de twee uur frans. De beide vrienden gingen zoals gebruikelijk ook hier naast elkaar zitten.

 

Ze vonden beide dat hun jonge juf een ontzettend stuk was, een toppertje. Ze zag er alleen altijd wat secretaresse-achtig uit met haar keurige rokje, zwarte panty en een jasje en haar leesbrilletje, maar verder had ze fijne trekjes een mooi gezicht, bruine ogen en bruin haar. Ze was een francaise, die alweer een paar jaar in Nederland woonde.

Tijdens de franse les zat ze op het puntje van haar bureau en had haar lange benen over elkaar geslagen en keek de klas in. Joep en Thomas waren gefocused op de benen van de juf en waren benieuwd of ze haar slipje konden zien. Joep bedacht een truckje. Hij zou zijn pen laten vallen en bij het oprapen kon hij misschien tussen haar benen kijken. Daar liet hij zijn pen vallen"

Bij het oprapen van zijn pen zou hij vanuit een lager punt een beter zicht moeten hebben tussen haar lange benen.

Opdat moment, alsof ze het er om deed, sloeg juf Simone haar benen weer om. Joep stopte zowat met ademen toen hij zag wat hij dacht te zien"Thomas kon, evenals de rest van de klas niets ongewoons zien, maar Joep had wel iets gezien...En dat moest hij aan Thomas door fluisteren: "ze heeft volgens mij geen slipje aan!"ik zag volgens mij haar poes.'

Thomas kon het niet geloven. Joep fluisterde verder: "Daarbij draagt ze ook nog kousen!!!'

"Wat een lekker geil wijf zeg!', zei Thomas zachtjes".Plotseling hoorde Joep zijn naam noemen, het was de juf en ze keek vrij streng naar hem. "En Joep, vertaal eens in het frans: hoe laat is het?'"Er viel een stilte"Joep schrok zich te pletter.

Hij kreeg een rode biet en stotterde: "wa-wat zei u ook al weer?' De klas lachte, maar juf Simone dacht er anders over: "je bent er niet echt bij he?"als je nou goede cijfers had, was het wat anders, maar je laatste twee toetsen waren onvoldoende!' "Sorry, juf', antwoordde Joep verontschuldigend: "ik zal beter opletten'. "Nou, goed dan', zei ze minder streng. "Misschien weet je buurman het?'"En ze keek Thomas aan. Deze gaf echter ook geen goede vertaling. "Nou een lekker stel zijn jullie zeg.'

Juf Simone vervolgde: "ik deel nu jullie antwoorden van de toets weeruit, dan kun je zien wat voor cijfer je hebt"En als er vragen zijn dan hoor ik het wel.' Juf Simone deelde alles uit en kwam ook bij de twee jongens. Ze en stond even voor hen stil. Haar heerlijke parfum kwam hun tegemoet. Thomas had een vier had gekregen. Vriendelijk wees ze Thomas op zijn fouten en om het goed aan te wijzen, boog ze erg ver over hem heen.

Thomas merkte op dat ze een diep decollete had en gluurde voorzichtig naar binnen. Ook Joep had interesse in haar borsten, maar jammer genoeg had Thomas er beter zicht op. Vreemd genoeg had juf Simone het niet door, want ze ging door met het aangeven van zijn spelfouten. Daarna kreeg ook Joep zijn blaadje terug. "Een twee!!', shit dan moet ik hem weer overdoen!'

"Dat dacht ik niet Joep, je zult echt moeten laten zien dat je er voor gewerkt hebt en dat is nu zeker niet het geval!' Was het antwoord van de ontevreden juf.

Niet veel later ging de bel en de klas stoof weg. Ook Joep en Thomas wilden zich uit de voeten maken, maar juf Simone hield hen tegen. "Jullie blijven nog even zitten knapen', zei ze streng. Vragend keken de jongens elkaar aan.

"Ik ben ontevreden over jullie prestaties', ging ze verder. "En daarbij letten jullie niet goed op tijdens de les"ga deze twee bladzijden maar maken als strafwerk en niet zeuren anders duurt het alleen maar langer.'

Mokkend gingen ze aan de slag. Het was ondertussen al 5 uur. "Ik kom nog te laat voor het eten', zei Thomas.

"Luister Thomas, als je nog niet klaar bent, dan kun je niet weg en ik denk ook niet dat dat zo snel gaat gebeuren', sprak ze op geheimzinnige toon. De jongens hadden die toon niet opgemerkt en gingen weer verder met hun opgaven.

"Ik ga even beneden kijken, maar ga vooral door, ik ben zo terug', riep juf Simone al vanuit de gang.

Terwijl de jongens hun ongenoegen uitspraken, controleerde Simone of haar collega docenten al naar huis waren. Dat was het geval aan de naambordjes te zien. Ze stonden allemaal onder "niet aanwezig'. "Goed zo', dacht ze, "tijd voor plan B'. Alvorens ze weer naar haar klaslokaal op de tweede verdieping ging, schoof ze ook haar naambordje onder "niet aanwezig'.

Haar gedachten maakte haar opgewonden.

 

Ze liep het lokaal binnen en deed de deur achter haar dicht. Zachtjes draaide ze het slot om. Gelukkig, de jongens hadden niets door, merkte ze op. Daarna deed ze de lamellen, die voor het raam hingen, dicht.

Joep en Thomas keken elkaar vragend aan" Ze zagen juf Simone naar haar bureau lopen. Ze ging zitten en deed haar benen weer over elkaar. "Zo', vroeg ze, terwijl ze haar modieuze leesbrilletje af zette, "zijn jullie een beetje geil vandaag?'

Joep en Thomas keken haar verlegen aan. "Nou Thomas?' Thomas kon zich geen houding geven en keek bedremmeld naar de grond. Ook Joep was geschokt door de directheid van haar vraag. "Komen jullie allebei maar eens hier', gebood ze.

Beide jongens kwamen zwijgend naar voren en gingen voor haar staan. Hun ogen waren op haar benen gericht. Terwijl ze de jongens strak bleef aankijken, gleed Simone met haar rechterhand over haar bovenbeen richting haar rokje.

Ze stroopte het rokje langzaam en op zeer opwindende wijze omhoog. De spanning gierde door hun keel. Beetje voor beetje zagen ze meer been. Het rokje was nu zo ver omhoog dat ze konden vaststellen dat ze inderdaad kousen droeg die opgehouden werden door haar jarretels. De spanning maakte plaats voor opwinding bij de jongens. Het bloed stroomde in rap tempo naar de piemels. Simone kon het effect, wat ze bij de jongens teweeg had gebracht, al zien. Dit is wat ze wilde. Straks zou ze genomen worden door twee lekkere jonge pikken. Ze ging staan en deed, voor de ogen van de jongens, haar rokje uit. Joep en Thomas zagen het gebeuren. Juf Simone stond in haar prachtige blote kont voor hun. Ze liep naar haar bureaustoel en ging er comfortabel in zitten. Haar benen licht gespreid, zodat de jongen goed zicht hadden op haar kut. Sensueel wreef ze met haar vingers over d'r schaamlippen. "Kleed jullie uit', kreunde de hete Simone. Naar tevredenheid, zag Simone hoe de jongens hun best deden om zich snel uit de kleren te doen. Vanuit haar stoel zat ze voldaan naar de stram staande lullen te kijken.

Ohh-la-la, "die van jouw is enorm Joep', zei ze verlekkerd op een geile franse toon. "Maar jouw lul mag er ook wezen hoor Thomas', zei ze geruststellend tegen hem. Ook Thomas moest beamen dat de lul van zijn vriend wat groter was dan z'n eigen.

De twee jongens werden ontboden bij haar te komen. "Kom', niet zo ver uit elkaar', zei ze geil, "kom maar wat dichter bij me staan.' Joep die links van haar stond en Thomas rechts schoven nog wat dichter naar elkaar toe. Zo had Simone het graag"de stijve lullen recht voor haar. Bewonderend streelde ze de staven van de jongens, met haar linkerhand die van Joep en met haar rechterhand die van Thomas. Na de eerste verkenning begon ze beide opgewonden knullen gelijkertijd af te trekken.

Alsof het een lekker hapje was, nam ze gretig de pik van Thomas in haar mond en begon hem te pijpen. Hierbij bleef ze Joep gewoon aftrekken. Thomas wist niet wat hem overkwam, kreunend voelde hij de sensatie in zijn lul die de zuigende mond en likkende tong over zijn eikel teweegbracht. Simone nam de vleespaal uit haar mond en boog zich naar Joep, die al gretig klaar stond om zijn geschut in haar mond te stoppen. Ze trok zijn voorhuid terug en likte over zijn glimmende eikel, daarna nam ze hem in d'r mond en begon er hard aan te zuigen. Voor Thomas was dit nu de eerste keer en gelukzalig glimlachend genoot hij van de trekkende bewegingen aan zijn lul.

Joep merkte dat juf Simone ook aardig wat ervaring moest hebben, ze pijpte hem net zo lekker als zijn tante, Jennifer en Carina deden. "Ik ben in de zevende hemel beland', dacht Simone terwijl ze druk bezig was de heerlijke lullen om beurten oraal te bevredigen. Joep kreeg zin om de borsten van Simone te zien, dus schoof hij het jasje van haar schouders af, maar zodanig dat ze gewoon door kon gaan met Thomas. Daarna maakte hij een voor een de knoopjes van haar bloesje los en trok het gladde stofje ook over haar schouders naar beneden. De jongens hadden nu zicht op haar stevige borsten. In vergelijking met tante en Carina waren ze iets minder groot, maar ze waren in ieder geval mooi vol en rond. Ze had een sexy bh-tje aan. Want het gedeelte bij de tepelhof was open zodat haar tepelsvrij uitstaken. Joep had het niet meer en zakte door zijn knieen om bij haar borsten te kunnen.

Hij pakte ze vast met beide handen en streelde haar al harde tepels. Gulzig nam hij haar borst in zijn mond en begon er aan te sabbelen. Simone kon dit initiatief wel waarderen. Ze liet de lul van Thomas los en zei: "Kom, ik wil dat jij ook mijn borsten likt!' Ook Thomas zat nu gehurkt voor haar memmen. Hunkerend voelde Simone de zuigende kracht die de beide jongens met hun mond bij haar tepels teweegbrachten. Gelukzalig liet zij haar handen door het haar van de jongens glijden.

"Mmmm ja zo doen jullie het goed ga zo door jongens, hhmmmm?' "Nu is mijn poesje aan de beurt en ze drukte resoluut het hoofd van Thomas naar haar kutje toe. Thomas wist wat hem te doen stond, hij moest dat gene doen waarover hij als altijd al gefantaseerd had. Even aarzelde hij toen hij naar het van het vocht glinsterende poesje keek. Maar het geile uitzicht van haar pruim en deed zijn schroom overwinnen en gulzig likte hij met zijn tong over de opgezwollen schaamlipjes.

Wat hij proefde beviel hem goed en zijn angst verdween als sneeuw voor de zon.

Simone voelde een schok van genot trok door haar lichaam heen, toen ze de hete tong van de jongen langs haar kut voelde glijden. "Jaa zo, bef me!' Met haar hand drukte ze het hoofd van Thomas nog steviger in haar kruis.

Ze voelde haar eerste orgasme aankomen en schokkend met haar heupen overweldigde het orgasme haar volkomen.

"Ik kommmm? Klaarrrrr?', gilde Simone. Met een nat gezicht kwam Thomas naar boven.

"Neuk me Thomas', hijgde ze en wenkte hem om dichterbij te komen. Thomas drukte zijn stijve lul tegen haar natte opgezwollen kutje aan. Langzaam van het moment genietend liet hij zijn lul in haar sappige kut glijden.

Simone voelde zijn grote lul steeds verder in zich weg zakken, terwijl ze de lul van Joep kreunend in haar mond nam.

"Jaahh ja schuif hem er innnn!' Rustig, alsof hij het al honderden keren had gedaan bewoog Thomas zijn lul in en

uit haar kut. Iedere stoot die hij maakte raakte haar diep in haar buik. Ze had het gevoel dat ze gek werd van genot.

Kreunend zoog ze op Joep zijn lul. Met haar hand pakte ze zijn zak beet en kneedde hem zacht.

Aan de reacties van Joep merkte ze dat hij ging klaarkomen. Hij mocht nog niet zijn lading spuiten, dus stopte ze met pijpen.

"Kom nu wil ik jouw pik in me Joep!', zei ze geil. De jongens wisselde van plaats en Joep moest met z'n rug op haar bureau liggen en zijn paal in de lucht houden. Heet rolde ze zich op hem en pakte zijn lul beet. Langzaam liet ze zijn grote lul door haar spleet glijden tot hij tegen haar opening zat. Nu liet ze zich op de harde lul zakken. "Oohhh la-la, lekkerrrr"'

Ze zat met haar knieen bovenop met haar rug naar zijn gezicht, zodat hij er achterlangs in kon.

Joep had een goed uitzicht op d'r strakke kont. Kreunend wipte Simone op de jonge lul heen en weer, maar de aanwezigheid van Joep was ze niet vergeten. Simone was helemaal in control, ze bepaalde zelf het tempo waarop ze Joeps lul bereed en tegelijkertijd kon ze ook lekker aan de steel van Thomas likken, die naar het geile vocht uit haar poesje smaakte.

 

Er was een hoop opgewonden gehijg en gekreun te horen, terwijl plotseling het mobieltje van Thomas ging. "O, nee', baalde Thomas, "het is mijn moeder, ik moet hem even opnemen"ze wil natuurlijk weten waar ik blijf.'

Terwijl hij door juf Simone gepijpt werd pakte hij het telefoontje en nam op.

Het was inderdaad Pamela, zijn moeder"ze belde hem boos op waar hij zolang bleef en dat hij te laat was voor het eten.

Thomas kon zijn moeder amper fatsoenlijk antwoord geven, hij lag te hijgen van genot, maar hij probeerde zo normaal mogelijk antwoord te geven. "Ik kan je niet verstaan Thomas', riep z'n moeder, "wat een kabaal op de achtergrond en jij klinkt ook helemaal buiten adem?' Thomas verzon snel een smoesje om zijn moeder niet achterdochtig te maken.

Maar Pamela had de situatie al door, ook zij wist natuurlijk hoe geil gekreun klonk.

Enigszins beduust hing ze op. Zou haar zoon op dit moment seks hebben?"en met wie?

Ondertussen was het trio het telefoontje alweer vergeten, Joep was druk bezig met zijn juf.

Haar geile kont mocht er ook wezen en hij vroeg zich af of Simone het kon waarderen als hij voorzichtig zijn vinger in haar sterretje zou stoppen. Hij likte zijn wijsvinger nat en masseerde haar kontgaatje. Gelukkig reageerde Simone door haar hardere gekreun, zoals hij gehoopt had. Hij duwde tegen de ingang van haar anusje en drong langzaam naar binnen. Tamelijk soepel lukte het en hij besloot haar kont te vingeren. "Ohh mais oui, oui, ahh oui, ga door, sneller, sneller met je vinger', hijgde Simone half frans, half nederlands, "ik wil straks ook in mijn reet genomen worden.'

Dat was iets voor Thomas, vond hij zelf. "Juf ik wil je graag in je lekkere kont nemen, mag ik?'

Juf was zo geil dat ze alleen maar ja-ja kon uitkramen, eer ze zich pas gerealiseerd had dat, dat voor haar de eerste keer zou zijn. Thomas wilde zo graag en dus mocht ze hem niet teleurstellen. Ze was enigszins opgelucht dat niet de grotere lul van zijn vriend haar anusje ontmaagde. De ervaren juf regelde het nieuwe standje. Thomas mocht nu op z'n rug op het bureau gaan liggen, waarna zijn juf met haar rug op hem kwam liggen. Ze pakte zijn stijve en roerde die nog even door haar kletsnatte kut, daarna richtte ze zijn eikel voorhaar kontgaatje. "Zo', zei ze, "nu gaan we zachtjes naar binnen. Ze voelde hoe de eikel van zijn lul haar kontje binnen drong. Ze nam diep adem en probeerde zich te ontspannen, want het binnendringen van zijn lul was wat pijnlijk.

Centmeter voor centimeter voelde ze de lul van Thomas in haar kontje verdwijnen, totdat ze opgelucht kreunde: "aahh, hij zit.' De pijn had plaats gemaakt voor een gigantisch genot en ze maande hem nu aan haar eens lekker in haar kont te nemen. Thomas liet zich dat geen tweede keer zeggen en legde zijn handen op de stevige borsten van zijn juf, zodat ze niet weg kon glijden.

Joep keek geil toe hoe zijn vriend zijn juf in d'r kont neukte. Haar benen waren open gespreid en haar opgezwollen klitje en schaamlippen nodigde hem uit om zijn erectie in haar het natte grotje te sturen.

Simone had het niet meer en steunde: "Oh-la-la, heerlijk jongens.'

Ze lag vast gepind tussen haar geile leerlingen en zag geen kans om zich los te worstelen.

"Jezusss?. ga door?.. jongensss ga doorrr?.' Ook Thomas en Joep hadden gemerkt dat ze elkaars lul in haar lichaam voelden. Kreunend van genot onderging Simone de aangename marteling. Joep tilde haar iets los van zijn benen zodat hij ruimte had op in en uit haar te stoten. De twee lullen die diep in haar zaten bewogen om en om in en uit haar. De lul van Joep zat tot aan zijn ballen diep in haar kutje. Het was onmogelijk om het klaarkomen uit te stellen.

Simone voelde het orgasme op een ongelofelijke manier over zich heen vallen. Een moment werd het zwart voor haar ogen toen het meervoudige orgasme doorzette. Wild pompte de jongens in haar.

"Oohhhhh, oui, oui, ik kom weerrrr.. klaarrrr?. Ga-ga door, meerrrrr!' Simone kwam gillend klaar.

Ook de jongens waren hun orgasme nabij ondervond Simone en ze maakte zich los van de jongens.

Joep en Thomas gingen naast elkaar op het bureau zitten en zagen hoe hun juf voor hun ging zitten op haar bureaustoel.

De bedoeling was duidelijk! Ze zouden hun zaad in d'r mond spuiten. Met snelle trekbewegingen kwamen de jongens naar hun hoogte punt. Thomas richtte zijn pik naar het gezicht van Simone. "Toe maar knul', ondersteunde Simone hem, "ik wil je geile zaad in mijn mond'. "Ohh juf, ik kooomm', schreeuwde Thomas en hij spoot zijn sperma ongecontroleerd op haar lippen en in haar gezicht. Simone had amper de tijd om de lekkernij door te slikken, want direct daarna kwam Joep ook heftig klaar en onder luid ge brul spoot hij ook zijn lading met kracht naar de gulzige mond van zijn juf. Simone kreeg een spermadouche en kon alles maar met moeite opvangen. Ze had haar mondje vol en moest alles snel doorslikken om te voorkomen dat al het lekkers langs haar lippen naar buiten liep. Het was eigenlijk onmogelijk voor haar om de enorme hoeveelheid sperma te verwerken. Een straaltje sperma liep uit haar mondhoek, maar behendig ving ze die met haar tong op.

"Hmm-mm lek-ker', kreunde ze. "Is er nog meer?' Ze nam de lullen in haar hand en trok er verder aan om er ook maar alles uit te krijgen. Hierna nam ze de twee pikken gelijktijdig in haar mond en zoog alle restjes op. Joep en Thomas voelden in Simone's mondje hun eikels tegen elkaar glijden. "Zo"op is op', zei hun juf nadat ze de beide lullen had leeggezogen.

Het feest was afgelopen. Simone was blij en bevredigd, het brandende gevoel in haar kontje en gekneusde kutje vertelde haar dat ze volledig was uitgewoond. Ze stond op en maande de jongens hun kleren ook weer snel aan te doen.

Hierna werd het klaslokaal weer in orde gebracht.

Simone was zeer tevreden over de prestaties van haar twee leerlingen en zei ondeugend tegen ze: "zullen we afspreken dat ik jullie dit jaar voldoendes geef voor jullie proefwerken, als jullie mij regelmatig een goeie beurt geven"? Afgesproken?!'

Beide vrienden knikten instemmend. "Gelukkig', lachte ze, "dan zie ik jullie over twee dagen weer in de klas', waarop ze Joep en Thomas een knipoog gaf en hen verbouwereerd achter liet in het klaslokaal. Terwijl ze de gang doorliep, zag ze de schoonmaaksters al bezig de klaslokalen op te ruimen. "Net op tijd', dacht ze.

 

Ook Joep en Thomas hadden de school verlaten en fietsten naar huis. Ze konden maar niet geloven wat ze hadden meegemaakt. Thomas vertelde stoer dat hij haar nog wel had willen nemen en ook Joep beaamde dat hij ook nog voldoende overhad om het te doen. Integendeel, hij was onverzadigbaar merkte hij. Zijn ballen produceerde op volle toeren nieuw sperma en de hormonen gierden door zijn keel. Hij dacht alleen maar aan tieten, kutten en konten"maar door zijn onoplettendheid fietste hij door glas, wat op straat lag. "Pssss".', daar liep zijn voorband leeg. "Shit!, band lek', baalde hij. "Ik moet verder lopen Thomas'.

"Da's balen voor je, maar ik kan met je meelopen, ik moet verder, want ik ben al veel te laat', antwoordde Thomas, terwijl hij op zijn horloge keek. Ze namen daarom afscheid en ieder ging zijns weegs.

Joep liep verder, maar tot overmaat van ramp begon het ook nog eens behoorlijk te regenen. "Balen', dacht hij, "nu kom ik ook nog eens zeiknat thuis.' Joep stapte daarom maar vlug door. Na een half uurtje was hij eindelijk bij zijn tante aangekomen en belde aan. Ongeduldig wachtte hij tot ze open deed. "Ah, daar kwam ze aan', zag hij. De voordeur ging open en tante keek hem ontzet aan. "Maar jongen toch', zei Missy, "je bent helemaal doorweekt"kom gauw binnen...' Ze hield de deur voor hem open en zei tegen hem dat hij zich maar in de keuken moest omkleden, voordat alles nat wordt"'

Joep kleedde zich snel uit. "Eindelijk is hij er', dacht Missy. Ze had speciaal hem haar verpleegsterpakje aangedaan, wat bestond uit een wit rokje en een wit jasje. Om er echt geil uit te zien droeg ze witte kousen en hoge hakken.

Het jasje had ze van onderen strak dicht geknoopt, maar van bovenste knoopjes had ze niet vast om er voor te zorgen dat ze diep decollete had. Haar grote borsten kwamen er hierdoor goed uit. Ze aanschouwde haar neefje die probeerde om zijn natte t-shirt, dat aan zijn bovenlichaam kleefde, uit te doen. Hij zag er goed uit met zijn haren nog nat. Net toen Joep zich van zijn natte spijkerbroek ontdeed, ging de deurbel. "He!! Wie kan dat nou zijn?', baalde tante en ze liep weer naar de voordeur.

Het was Pamela, de moeder van Thomas, die boos bij haar op de stoep stond.

Missy opende de deur en liet de boze vrouw binnen. "Wil jij weten wat Thomas en Joep hebben uitgespookt?', bries ze sissend. Het verbaasde gezicht van Simone sprak boekdelen, maar ze nodigde Pamela binnen. "ga even op de bank zitten en kom even tot rust', hoorde Joep zijn tante zeggen.

"Fuck"nee he, ze weet het!, dacht Joep. "De moeder van Thomas moet via de telefoon vast dat gehijg en gekreun gehoord hebben"en toen heeft ze vast Thomas uitgehoord"'

Terwijl Pamela plaats nam op de bank, bood Missy haar glaasje cognac aan. "Hier, dat kalmeert wat', zei Missy, tegen Pamela. Ze nam het glas dankbaar aan en vertelde hortend en stotend het hele verhaal. Pamela wilde de directeur van school inlichten over het wat er deze middag gebeurd was. Missy wist niet goed wat ze er mee aan moest. Ze wilde niet dat de hele situatie op school zou escaleren, ook zij had genoten van haar neefje, maar kon ze dat zeggen"? Ze was trots op hem dat hij nu wist wat hij met zijn lul moest aanvangen. Ze keek naar Pamela en vond haar een knappe dame, wat ouder, maar ze zag er behoorlijk sexy uit in haar hempje van rode glimmende stof en een kort rokje. Ook droeg ze een netpanty zo te zien, de open schoentjes met hoge hak en bandjes om d'r enkel maakte het plaatje compleet. Missy viel even stil, maar moest snel nadenken. Ze besloot om Joep erbij te halen. Joep die zich in de keuken afdroogde, moest van tante komen. "Dan maar in mijn boxersshort de kamer binnen lopen', baalde hij. Hij probeerde zo gewoon mogelijk doen en verontschuldigde zich tegenover de moeder van Thomas, dat hij zo weinig aan had. "Tja, ik ben helemaal nat geregend', zei hij. Hij nam haar eens goed op en zoals altijd zag ze er heerlijk uit. Haar lange rode krullen had ze sexy opgestoken, maar enkele plukjes zwierden wild in het rond. Haar stevige borsten stonden in perfecte verhouding met haar lange volle benen, die duidelijk zichtbaar onder haar korte rokje vandaan kwamen. "Zo, wat heb jij uitgespookt op school, Joep?', vroeg tante streng?

Hij durfde haar insinuatie niet te ontkennen. Joep kreeg een rood hoofd en stotterde wat.

Missy begreep dat het dus waar was. Ze overzag de situatie en greep in. Er moest iets gedaan worden, dralen had geen zin.

Ze nam plaats naast de vrouw, terwijl Joep voor beide dames stond. Joep begon, op verzoek van tante, heel gedetailleerd zijn bekentenis af te leggen. Pamela luisterde met rode oortjes naar het hele verhaal. Toen ze zijn standpunt hoorde dat de twee knullen hun juf hadden genomen, schoof ze onrustig op de bank heen en weer. Ze begreep dat het de onvoldoende was geweest die de jongens naar deze situatie hadden geleid. "Kijk Pamela', hoorde Joep zijn tante zeggen, "die jongens zijn 16 en zijn zo geil als boter. De hormonen op die leeftijd zijn op hol geslagen en zorgen er voor dat ze met hun piemel denken i.p.v. met hun hoofd.' Ze vervolgde haar verhaal: "Ja Joep, jongens van jouw leeftijd zijn erg geil en fantaseren een hoop, zo denken jullie bijna continu aan seks he?'" Missy was even stil en keek hem in de ogen aan. Hij zag hoe haar tong haar volle lippen nat maakte. Haar ogen waren op de bobbel van zijn boxersshort gericht en ze legde haar hand erop. Pamela wist niet wat ze zag.

Was dit wel normaal?' Missy wist nu dat ze door moest gaan om de situatie naar haar hand te zetten.

In de vraag klonk geile opwinding: "dus Joep"dus als ik het goed begrepen heb, kleedden jullie je uit"?'

En illustratief trok ze hierbij zijn boxersshort naar beneden, zodat zijn blote pik te voorschijn kwam.

Ze vervolgde: "en daarna gingen jullie voor haar staan en begon ze jullie om beurten te pijpen"?'.

Joep's half stijve lul werd harder en harder, "Dat ging zeker op deze manier"?' Missy nam zijn lul in d'r hand, maakte hem met enkele rukbewegingen keihard. Ze nam hem in haar mond. "Hoe zou Pamela dit opvatten?', dacht ze ondertussen.

Haar tong beroerde speels zijn eikel, waarna ze zich langzaam via de stam naar beneden likte om bij zijn ballen verder te gaan. Ze keek Pamela geil aan en wist dat ze een gedurfd spel speelde.

Pamela zag dat de jongen over een hele grote leuter beschikte. "Luister', zei ze, "ik was misschien wat te overhaast...' En ze vervolgde: "zoals jij over de jongens sprak Missy, had ik het nog nooit bekeken"het zijn jongens die binnenkort man worden"en ik zag ze nog als mijn"' Ze maakte haar zin niet eens af. Hitsig schoof ze naar Missy toe en keek bewonderend naar zijn lul. "Maar jij bent inderdaad al een man"', zei ze geil.

Het plannetje van Missy lukte. Pamela was verleid. "Kom laat me ook je lul eens voelen"' Haar handen betastten zijn stram staande paal. "aah ja, wat een lekkere grote heb je daar toch Joep"' Ze nam hem in haar handje en begon er lustig aan te trekken. Daarna boog ze zich naar voren om hem in haar mond te kunnen nemen.

Joep was in de zevende hemel. Zijn tante had het voor elkaar gekregen en hij gaf haar een knipoogje, terwijl de moeder van Thomas hem aan het pijpen was. Ook Missy deed mee. De twee ervaren vrouwen waren bezig met zijn pik. Elkaar lekker aan het plagen door zijn leuter voor te houden en deze dan zelf in de mond te nemen. Het was voor Joep allemaal fantastisch.

Hij ademde snel en voelde hoe de twee tongen beurtelings over zijn ballen en eikel gleden.

"Jullie zijn fan-tastisch"Wat word ik toch lekker gepijpt!', hijde Joep. Het uitzicht mocht er ook zijn: twee mooie dames die gelijktijdig zijn eikel likten en elkaar tongden. Het idee dat deze lul zojuist in de kut van de franse lerares was geweest, deed het grotje van Pamela goed nat worden. Het was voor Joep een pijpbeurt om nooit te vergeten; als tante hem flink aan het afzuigen was, had Pamela zijn ballen in d'r mondje. Andersom wanneer Pamela hem pijpte, likte tante zijn zaadfabriek.

Zijn lul begon al licht te schokken en het zou niet lang duren wanneer hij zou spuiten.

Zowel tante als Pamela wisten wat dat betekende en stopten, ervaren als zij waren, met pijpen.

 

Joep mocht plaats nemen op de bank, maar aan de andere kant van Pamela, zodat zij in het midden zat.

"Zeg Joep', zei tante, "Heb je ook wel eens afgetrokken met Pamela in gedachten? "Oja, zeker wel', beaamde hij, "meer dan eens hoor.' Pamela bloosde, die opmerking deed haar goed. Ze was inderdaad een knappe, goed verzorgde dame en blijkbaar viel haar schoonheid ook bij de tieners op. "Jij geile jongen.'En ze gaf hem een tongzoen. Tante ontdeed Pamela van het hempje, waarna ze ook haar bh-tje los maakte. "Kijk eens wat een lekkers', zei tante tegen Joep. "Zullen we deze prammen eens fijn gaan verwennen? Pamela ging er goed voor zitten en streek met haar handen over haar borsten en tepels. "Dat zouden ze geweldig vinden"' Joep en zijn tante gingen aan de slag.

Aan beide borsten had ze nu een zuigende mond, die haar harde tepels omsloten.

"Oohh ja, wat lekker', kreunde ze. "Toe maar jongen, zuig er maar goed hard aan, zoals je tante doet, dat vind ik fijn"Ooo-ja zo"' Onder het likken en sabbelen door, pakte tante Joep's hand beet. Ze leidde hem met zijn rechterhand onder haar rokje en liet hem met zijn hand even over het stof van het slipje wrijven. Daarna trok tante het kanten dingetje opzij, zodat hij gemakkelijker bij haar schaamlippen kwam. Joep stak twee vingers uit en Pamela voelde hoe zijn vingers tussen haar schaamlippen door een weg baande naar binnen. Haar tieten werden gezogen en haar natte poes werd door het geile vriendje van haar zoon gevingerd. Na haar met twee vingers bewerkt te hebben, diende Joep, op verzoek van zijn tante, Pamela te beffen.

"Lik haar sappige kut en proef het geile nat"' "Kom maar op Joep', hijgde Pamela', ik wil je tong over mijn klitje voelen', terwijl ze wat meer onder uit schoof. Het slipje en rokje waren in een mum van tijd uit. Joep ging op zijn knieen zitten en deed wat er van hem gevraagd werd. Haar kutje met een een rood toefje schaamhaar zag er heerlijk uit. De schaamlipjes deden hun best om als een roosje open te staan, maar werden door de netpanty die ze nog droeg, tot groot genoegen van Joep overigens, een beetje bij elkaar gehouden. Het likken van haar gleufje werd er wel een beetje door bemoeilijkt, maar zijn tong vond zijn weg naar haar sappige kut. De zilte smaak deed hem nog wilder likken. "Aahhh".dit heb ik lang niet gevoeld"' kreunde ze.

Pamela was alweer een paar jaar gescheiden en had dus weinig sex. Als ze zin had, gebruikte ze vaak een banaan, courgette, of komkommer om haar neukgaten op te vullen. Als ze echt geil was, pelde ze de banaan, zodat ze ermee in haar grotje kon soppen. Ze vond het dan lekker om de banaan vervolgens af te likken en op te eten. "Of" en dat vond ze nog geiler, legde ze de gebruikte banaan, die ze in haar kut had gehad, ongepeld weer terug in de fruitschaal, zodat haar zoon het mee naar school kon nemen. Hij moest eens weten, dacht ze dan.

 

Tante Missy lag ondertussen op Pamela met haar lekkere kont net boven het hoofd van Joep. Beide dames waren wild aan het tongzoenen. Joep merkte haar kont op, schoof haar witte rokje omhoog en keek recht in zijn tantes kale muts en haar poepertje.

Zijn geile tante had niet eens een slipje aan. Met haar reet zo naar achteren en die witte kousen om haar benen wilde Joep maar een ding en dat was het poepertje van zijn tante likken. Brutaal duwde hij haar billen naar achteren en trok tante naar zich toe. Onstuimig kuste en likte hij haar billen. "Ooh, wat ben je gretig, daar houd ik wel van', zei tante geil.

"Wat een uitzicht', dacht Joep. Gulzig likte hij de binnenkant van haar billen, "zou ze het lekker vinden als ik haar anus zou likken, zal ik het doen?' Met deze gedachte duwde hij met mijn handen haar billen opzij en gleed met zijn tong tussen haar billen. Vervolgens gleed hij met zijn tong naar haar anus toe, en likte zo haar poepgaatje. Missy kreunde van genot.

Hij drukte met mijn tong tegen haar sluitspier om er met mijn tong zo diep mogelijk in te kunnen. "Oh, ja, ja, ga door, jij geile jongen van me, wat lekker', kreunde tante. Haar tantes gekreun te horen beviel het rimmen haar dus wel. Joep had het maar druk, Pamela vingeren en zijn tante likken daar waar hij nog nooit gelikt had.

Pamela gleed onder Missy door, zodat ze haar poesje kon verwennen.

Zij had nog nooit met een vrouw de liefde bedreven, laat staan een triootje gedaan. Maar nu likte ze de opengesperde kut van deze knappe dame. Ze wist natuurlijk, als vrouw, waar en hoe ze haar tong moest gebruiken om Missy een zalig gevoel te geven. Daarbij was er niets lekkerder om dan het kutje ook gelijk te vingeren. Missy hijgde en kreunde, ze was kletsnat en kreunde. "Oohh, da's lekker Pamela"ga door met beffen"'.

Pamela en Joep drukte samen hun tongen en Missy's spleet en dronken haar sappen gulzig op.

Missy kwam klaar met een grote schreeuw. "...Wat een heerlijk orgasme was dat' hijgde ze.

Joeps had zin om zijn lul te gebruiken en op dat moment hoorde hij Pamela zeggen: "Wat denk je ervan Joep om mij eens even achterlangs in mijn kut te nemen met je grote pik?' "Oohh ja, lijkt mij een goed plan', antwoordde Joep.

Pamela klom op de bank natuurlijk en ging op haar knieen zitten en duwde haar kont naar achteren. Dat zag er geil uit haar kont in die netpanty met grote mazen. Joep stond pal achter haar en leunde met zijn linker knie op de bank.

Hij stak zijn harde stamper tussen een van de mazen van haar netpanty en bracht hem voor de voor de ingang van haar kutje. "...Dus je wilt hard genomen worden?' "Als dat zou kunnen', reageerde Pamela op zijn vraag. Daar drukte hij zijn lul in haar natte gleuf. Deze doos was lange tijd niet doorgesmeerd en dus zou hij haar eens lekker verwennen. Hij gaf gelijk vol gas. Haar kut was niet zo nauw, dus dat kon hij nog wel even vol houden.

Tante zat met haar gezicht naar Pamela toe en bood haar, haar borsten aan. "Lik ze, terwijl je genomen wordt', beval Missy.

Ze deed het graag, maar het viel haar niet mee om de tepels van Missy in haar mondje te houden, daar Joep hard doorstootte.

"Ja zuig er aan, laat ze in je mond', kreunde Missy. "Wat een heerlijke tieten heb je', klonk Pamela geil. En ze sabbelde door.

Joep keek naar beneden en zag haar kont. Haar sterretje stond wat open. "Haar sluitspieren moesten aardig opgerekt zijn', bedacht Joep zich. Hij bracht zijn vinger naar Pamela's mond en zei dat ze z'n vinger moest likken. Pamela maakte hem met d'r tong nat. Joep zette zijn vinger tegen haar kontgaatje en begon het te masseren door met zijn vinger rondjes te draaien.

Pamela's reactie was een en al gekreun. Ze genoot van zijn bewegingen tegen haar sterretje. "Kom stop je vinger er in, je maakt me gek"'. Haar sluitspieren waren soepeler geworden en Joep stak met enig gemak zijn vinger in haar kont.

Hij bewoog zijn vinger ritmisch op en neer en maakte af en toe roerende bewegingen in haar anus. Daarbij pompte zijn lul nog steeds in haar kut. Missy lag ondertussen met haar rug op de bank in standje 69 onder Pamela.

Ze had trek in haar vaginasappen en had zin om haar roze poesje te likken. Ook kon ze de ballen van haar neefje likken als hij even stopte met pompen. Ze trok zijn lul er uit en liet hem in haar mondje floepen. Als een lollie likte ze zijn harde natte staaf en zoog ze aan zijn purperen eikel. Pamela wilde wel twee vingers in haar reet. Zoals gezegd was ze was gewend om er een banaan, courgette of ander soortig fruit in haar kont te hebben in te hebben. "Ahhh', gilde ze, "nu gaat het er op lijken.'

Joep was druk bezig. Zijn twee vingers rekten met deze op en neer gaande bewegingen haar anus aardig op. "Weet je', ging Pamela verder, 'ik wil je lul in mijn kont hebben.' Joep reageerde dol enthousiast. Hier had hij lang opgewacht. Hij zou de moeder van Thomas in d'r kont neuken. Hij zou haar he-le-maal uitwonen bedacht hij. Hij maakte nog even zijn lul glibberig door hem weer in d'r natte gleuf te stoppen. Hij moest goed kunnen glijden.

Daarna plantte Joep zijn eikel tegen haar kontgaatje. "Even persen', zei Pamela en ze zette druk waardoor haar sluitspieren open gingen. Voorzichtig drukte hij zijn eikel harder tegen het bruine openstaande poepertje. Haar sluitspieren werden uit elkaar geduwd naar mate zijn eikel haar anus verder binnendrong. Hij had geen kleintje, maar al met al ging het binnengaan soepel.

Pamela was in uiterste staat van opwinding. Zo'n grote fiere lul in haar reet, wat had ze hier naar gesmacht. Ze voelde hoe hij zijn stamper centimeter voor centimeter bij haar naar binnen stak. "Ja, ja, toe maar, je kunt nog een stukje verder', kreunde ze. "Zo ja, ga nu maar lekker op en neer' Ze genoot met volle teugen. "Je doet het goed knul, had je dit ooit gedacht dat je mij, de moeder van Thomas, in haar kont zou neuken? Rik had dit nooit voor mogelijk gehouden.

Hij hijgde: "ooh Pamela, dit is fantastisch"je kont is lekker nauw, dit voelt zo goed"'.

Hij haalde hem terug en bood Missy zijn lans aan: "hier tante, zou je hem even kunnen schoonlikken?' Zo'n geil verzoek kon Pamela niet weigeren, ze wilde zijn lul graag proeven. Ze nam hem in haar mond en proefde de lichte poepsmaak. Gretig sabbelde ze en zoog ze aan zijn eikel op zoek naar meer.' Ze kreunde: "mmm, lekker.' Ze vervolgde: "kom Joep we dopen je lul even opnieuw in Pamela's kutje om wat glijmiddel te verkrijgen.' Ze leidde hem erin en eruit en zorgde ervoor dat zijn lul weer lekker glad was.

Joep bracht hem opnieuw in en stootte zijn paal dieper en dieper in haar kont. Na enige tijd steeds meer ongecontroleerd.

Zijn lul schokte beetje bij beetje. "Oh-o Bi-Pamela ik"ik spuit zo meteen je kontje vol.' Pamela stond ook op het punt om haar heftigste orgasme ooit te krijgen. "Ja, ja, doe maar, spuit me vol met je geile zaad"ko-komm maarrrr.' Ze kwamen klaar.

Pamela voelde dat Joep zijn zaad diep in haar kont spoot. Bij zijn tweede zaadlozing was zijn lul zo te ver terug, zodat hij haar hele bilnaat volspoot. Wat een orgasme. Ook Pamela kwam klaar en schreeuwde het uit van genot.

Tante nam zijn pik in haar mond en sabbelde hem schoon. Het zaad droop uit haar kont langs haar bilnaad naar beneden, haar netpanty zat ook onder. Verlekkerd zag Joep hoe zijn tante zijn zaad tussen Pamela d'r billen vandaan en likte, zodat haar sterretje weer schoon was. Totaal uitgewoond lag Pamela op de bank.

Joep zat naast haar en kreeg een tongzoen. "Fantastisch jongen, dat was lekker.' Joep lachte: "geen dank hoor.',

Tante kwam ook naast Joep zitten en zei: "maar we zijn er nog niet"kijk eens naar je lul?"Die staat nog fier overeind"Daar moet zuster Missy eens even naar kijken hoor.' Ook Pamela zag tot grote opluchting dat zijn lul keihard overeind stond.

"Missy en ik willen even doktertje spelen', zei Pamela geil. "Je mag niet stoppen voordat je je onderworpen hebt aan het onderzoek, uitgevoerd door zuster Missy' zei tante geil.

Joep ging er eens lekker voor zitten. Missy draaide zich om en ging schuifelend achteruit lopend naar hem toe. Ze plaatste haar hand op zijn benen en ging op hem zitten. Ze was goed en nat en dat was maar beter ook met die grote lul van Joep. Ze liet zich zakken en voelde zijn lul in haar kutje glijden. Daarna ging Missy wild te keer. Haar grote memmen schudden op en neer.

Joep pakte ze met beide handen vast en trok aan haar harde tepels. "Missy kreunde van genot en schreeuwde: "toe maar, pak het zustertje maar eens lekker'. Pamela die ook nog geen genoeg van kon krijgen, had zich inmiddels voor Missy's kutje geinstalleerd. Ze likte Joeps harde paal en ballen tijdens het wippen. Ook nam ze zijn paal in haar mondje en begon Missy's neukvocht eraf te likken, tewijl ze Missy vingerde. Ze deden een ander standje, waarbij Missy dit keer met haar gezicht naar dat van haar neefje had. Ze tongden er lustig op los. Pamela stopte ondertussen zijn lul weer in Missy's natte pruim en riep opgewonden: "gaan geile zuster, neuk hem tot hij niet meer kan!' Hijgend en kreunend waren neef en tante bezig. Missy voelde haar orgasme opkomen en begon luid te roepen: "ja-ja-ja, neuk me met die harde paal van je.' Pamela had haar handen op Missy's strakke kont gelegd. Ze kneep in haar billen en gaf er harde petsen op "Sneller teef', riep ze. Missys kont was rood van de petsen. Ze had nu haar wijsvinger in Missy's bilspleet. Spelend ging ze naar beneden opzoek naar haar anusje. Daar aanbeland, drukte ze het topje van haar wijsvinger op haar poepertje en ging naar binnen. Dit gaf Missy een heerlijk gevoel luid kreunde ze dan ook: "aah, wat lek-ker, vinger me in mijn kont, jij geile slettenbak"' Het duurde niet lang voordat Missy klaar zou komen. De neukende vinger in haar haar kont en Joep's enorme lul in haar kut brachten haar in extase. "Ja, ja, jaaaa, i-ik k-oooom...', schreeuwde Missy. Joep neukte nog even door, waarna ze uitgewoond, van hem af ging.

Haar aandacht richtte zich op zijn lul en ze zei geil tegen Pamela: "als alles in orde is moet er zo wat lekkers uitkomen, nietwaar Pam?' "Ja dat zou wel moeten', antwoordde Pamela. "Kom maar hier zitten Joep, dan kan deze zuster je eens even aftrekken.' Zei ze. Joep leunde achterover tegen haar warme grote borsten aan en legde zijn handen op haar benen.

Genietend wreef hij over haar witte kousen. "Pam' zei hij stoer, "ik wil je gezicht onderspuiten en je mag geen druppeltje van mijn kostbare zaad verloren laten gaan!' Pamela keek Joep en Missy geil aan en gehoorzaamde maar al te graag.

Ze knielde voor hem. Haar ogen keken hoopvol naar zijn pik, die door "zuster' Missy werd afgetrokken, wanneer zijn zaadlozing zou komen. "Joep voelde zijn orgasme komen en riep: "ooohh, wat trek je me toch lekker af, oohh-ja.'

'Kom maar klaar schatje, spuit Pam maar onder', riep "zuster' Missy. "Toe maar ik wil je zaad, kom', hijgde Pam.

Joep voelde zijn lul steeds meer schokken en uiteindelijk kwam het er uit. Met kracht spoot het sperma de richting op van Pamela. Ze probeerde de klodders zaad in haar mond te krijgen, maar de geile jongen bleef afvuren waardoor haar gezicht en borsten onder kwamen te zitten. Tante bleef even doortrekken tot zijn lul verslapte. Hierna likte ze haar vingers schoon.

Alle drie lagen nu voldaan in elkaars armen op de bank en zoenden intens door. Iedereen was het er mee eens dat dit regelmatig plaats moet vinden. Dan zou ook Thomas mee mogen doen. Thomas mocht Joeps tante neuken en Joep zelf Pamela, de moeder van Thomas. Missy stelde ook voor om Jennifer en Carina mee te laten doen om het feest compleet te maken.

"Nou dan ben ik helemaal in het seksparadijs belandt', lachte Joep.

Missy is weer geil

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen