Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Tot nu toe heb ik uitnodigingen van vriendinnen voor een bezoek aan een sauna of beautycenter altijd afgeslagen. Het idee alleen al: naakt zwemmen en naast vreemden zitten in het stoombad. Niet dat ik preuts ben, maar voor de sauna bedank ik liever. Naast mijn vaste partner houd ik er al meer dan een jaar een minnaar op na. Met hem verleg ik heel wat grenzen en doe ik dingen die ik nooit van mezelf zou verwachten. Zo belanden we tijdens onze eerste date heftig vrijend in het bos. We spreken tegenwoordig geregeld af in een luxe hotelkamer waar we de lekkerste standjes uitproberen en elkaar uitgebreid verwennen. Omdat we elkaar niet zo vaak kunnen zien als we zouden willen, mailen we elkaar geile foto’s en vertellen we elkaar onze fantasieën en solo seksavontuurtjes. We maken elkaar gek van verlangen.

Deze minnaar M. had mij een tijd geleden al eens geprobeerd te overtuigen hoe fijn de sauna is. Mijn stellige reactie luidde zoals altijd: niks voor mij! Hij liet het rusten. Tot ik een paar dagen geleden een smsje van hem kreeg: 'Ik ga dinsdag naar de sauna. Ga je met me mee?'. Ik had ontzettend veel zin om M. te zien en stuurde in een opwelling terug dat ik het een supergoed plan vond. Achteraf gezien stond ik versteld van mijn eigen ondoordachte reactie. Shit, nu moest ik wel. Nu moest ik dan toch naakt, maar wel samen met mijn lekkere minnaar die natuurlijk ook naakt zou zijn. Het was hem opnieuw gelukt om mij grenzen te laten verleggen.Vanochtend was het zover. Nerveus scheerde ik mijn hele lichaam zo glad mogelijk en zocht mijn spullen bij elkaar. We hadden afgesproken op 'onze' carpoolplaats waar ik als eerste aankwam. Twee minuten later arriveerde M. in zijn mooie zwarte cabrio. Na een stevige omhelzing en een lekkere tongzoen, reden we in zijn auto naar de spa. Nu ging het dan toch gebeuren.Wat onwennig kleedde ik me volledig uit. Niet alleen M. bekeek me daarbij uitgebreid maar ook voelde ik de ogen van een andere, wat oudere man verlekkerd over mijn lichaam glijden. Dapper deed ik of het voor mij de normaalste zaak van de wereld was om hier naakt rond te lopen en liet me niet kennen.

Voor M. was het ook de eerste keer in deze spa dus we gingen eerst maar eens de boel verkennen. Er was veel te doen. Het was allemaal heel luxe, een fijne sfeer en die naakte lijven wenden snel. Ik begon het zelfs leuk te vinden. Het was heerlijk weer en om van het ene in het andere gebouw te komen, liepen we door de tuin met ligstoelen, langs het buitenbad. Ik genoot van de zon op mijn huid en de wind maakte dat mijn tepels fier vooruit staken. We besloten om eerst een warme douche te nemen. Even waren we de enigen in de doucheruimte en meteen zag M. zijn kans schoon om stiekem even mijn borsten aan te raken. Hij plaagde me door heel kort in mijn tepels te knijpen, wetende dat ik daar altijd ontzettend opgewonden van raak. Ik keek naar zijn stijf wordende pik en zijn opgewonden blik en begon behoorlijk verhit te raken. Het was moeilijk om zijn verleidingen te weerstaan. Om terug te plagen, duwde ik hem zachtjes van me af terwijl ik met een quasi boze blik een deel van het huisreglement opdreunde: 'lichamelijk contact is ten strengste verboden'.

We besloten om het stoombad in te gaan. Tot onze teleurstelling troffen we daar een stel kakelende oude dames aan. Het gesprek ging helemaal nergens over en werkte op onze lachspieren. We hebben daar relaxed en zwetend zo'n 10 minuten fijn maar braaf tegen elkaar aan gezeten, al luisterend naar het slappe geklets. Toen we er genoeg van hadden, dompelde M. zich stoer onder in het ijswater en stapte ik even onder een lauwe douche om ons daarna buiten op een ligbed weer door het zonnetje te laten opwarmen. Vanaf onze ligstoelen hadden we zicht op het buitenbubbelbad. Dat zag er aantrekkelijk uit. Ik had wel zin om dat bubbelgeweld overal op mijn blote lijf te voelen. Bovendien ziet niemand wat er onder water allemaal gebeurt. Jammer genoeg was het bad de hele tijd bezet en we doken in het zwembad. Hier vervolgde M. zijn spel van plagerig aanraken en strelen. Per ongeluk kwam hij even met zijn voet tussen mijn benen, zijn vingers langs mijn borsten en zijn lekkere paal tegen mijn kontje. Waar was hij mee bezig? Als hij maar niet dacht dat ik hier, op deze plek, met hem zou gaan seksen! Ik ging niet op zijn toespelingen in en probeerde hem van me af te houden. Maar tegelijk genoot ik stiekem van ons spannende spel.

Al dobberend zag ik ineens dat er niemand meer in het bubbelbad zat. We haasten ons erheen. Afgezien van af en toe wat langslopend naakt en een paar gasten die ons vanaf hun ligbed zouden kunnen bespieden, hadden we aardig wat privacy. Nu maar hopen dat niemand zin kreeg om zich in ons bubbelgenot te mengen. Ik had al snel in de gaten dat de bubbels voor een heel geil gevoel zorgden als ik in een bepaalde positie ging zitten. Zo richtte ik een straal op mijn klitje en een andere op mijn kontgaatje. Mijn stijve tepels staken net boven het water uit en mijn flinke borsten deinden heftig op en neer door de bubbels. Ik zag M. vol verlangen met zijn meest geile blik naar me kijken en ik fluisterde in zijn oor dat ik op deze manier best wel eens zou kunnen klaarkomen. Al gauw verdwenen zijn handen onder water en voelde ik een vinger diep in me glijden. Met zijn andere hand begon hij zo onopvallend mogelijk aan zijn dikke pik te trekken. Opwerkend naar een hoogtepunt werden we ernstig verstoord door een zeer onaantrekkelijke dame die ook in het bad kwam zitten. Voor ons het teken om te vertrekken.

Het stoombad wilden we nog wel een keer proberen. Wie weet hadden we nu wat meer rust. Helaas. Dit keer was hier een groepje studentikoze types de roddels van de week aan het doornemen. Maar goed, we waren er nu toch. Dan maar zonder rust en privacy. Het leek alsof het groepje onze teleurstelling had opgemerkt want tot ons plezier waren ze binnen twee minuten verdwenen. We genoten van de warmte, de stoom, de stilte en van elkaars aanwezigheid. Het was fijn om op deze manier samen te zijn. Ik kreeg het na een tijdje wel erg warm en ging languit liggen op de koele, vochtige tegels. M. zei hoe mooi hij me vond en hoe graag hij naar me keek. Ik lag op mijn rug en keek hem aan. Toen zei hij ineens, op zachte maar dwingende toon: ‘Ik wil dat je jezelf aanraakt. En ik wil nu zien hoe je met jezelf speelt.’ En hij pakte zijn stijve pik beet om zichzelf langzaam af te rukken.

Dit kon ik niet meer weerstaan. Ik was al zo geil geworden en ik wilde niets liever dan een ultieme ontlading. En wetende dat het M. zo ontzettend opwindt om te kijken hoe ik lekker mijn klitje verwen en af en toe met een paar vingers diep mijn kut inglijd kon het me weinig meer schelen dat de deur elk moment open kon gaan. Bovendien zorgde het matglas ervoor dat we mensen konden zien aankomen. Wat kon er verder misgaan? Waarom zou ik me niet even heerlijk overgeven aan mijn geile verlangens en mezelf lekker vingeren onder de geile blik van M? Hoe steviger en sneller hij aan zijn lekkere lul trok, hoe harder en vlugger ik over mijn klitje wreef. Met mijn andere hand voelde ik aan mijn harde tepels en kneep erin tot ze nog groter en stijver werden. Langer kon ik het niet uitstellen en ik kwam klaar met een harde kreun en kronkelend van genot. M. had zich nog net in weten te houden, hij wilde het keurige stoombad wel netjes achterlaten. Die middag ontving ik een sms’je: 'Je moest een weten wat ik net thuis nog gedaan heb. Je mag drie keer raden. Hint: Ik heb erbij heftig aan jou gedacht en het was superfijn! Dag lekker ding.' Dagje sauna? Toch wel iets voor mij.

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen