Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Toen ik stond te douchen vroeg je of je binnen mocht komen. Je vindt het altijd mooi om me dan te zien. Zoals ik intens geniet van de strelingen van het water, mijn armen omhoog om mijn haren te wassen met mijn borsten naar voren. Je zegt dan dat ik helemaal uit rondjes besta: mijn lach, mijn ogen, mijn borsten en mijn billen. Je wilde dat ik het vroeg, wilde horen dat ik het graag wilde, al kon je nauwelijks wachten. Ik sta in het ouderwetse bad en alles is nat. Jij ook al een beetje. ‘Scheer je me ?’, vraag ik je. Kriebels schieten door mijn hele lijf, opgewonden trek jij al je kleren uit, behalve je boxer. Die strakke dunne boxer vind ik spannend. Je pik toont zich duidelijk tegen de dunne stof en ik zie je eikel. Ik kan er bijna niet aan denken, want anders houd ik het niet meer. Ik wil je het liefst nu al.

Je pakt mijn scheermesje en heerlijke crème. Je tilt mijn arm op en smeert langzaam mijn oksel in met het geurige schuim. Elke beweging van jouw hand voelt als een zachte streling. Je kunt de verleiding niet weerstaan om een beetje af te dalen tot de zijkant van mijn borst. Dan scheer je me snel en voorzichtig met het scherpe mesje. Wat ben ik nu heerlijk zacht daar en ruik ik heerlijk. Je streelt me nog even en gaat dan naar de andere kant. Mijn arm gaat omhoog en jouw pik ook een bij het zien van mijn prachtige borst die nu zo dichtbij is, vol en rond met een stevige tepel. Je krijgt haast maar wil ook eindeloos genieten. Als ik aan beide kanten mooi glad ben geef je mijn tepel een hele zachte zoen, spant je lippen een beetje en laat je tong heel even het topje aanraken. Rillingen gaan door mijn lijf en ik wil dat je verder gaat. Jij wilt het liefst spelen met mijn borsten, mijn tepels verwennen, op ze zuigen en bijten.Je boxer is inmiddels helemaal doorweekt. Ik kijk met een geile blik naar beneden. Veel fantasie is daarbij niet nodig want jouw opwinding toont zich door de doorschijnende stof. Ik spreid mijn benen een beetje zodat je mijn heuveltje kan inzepen. Ik kom een beetje naar voren, zodat het water niet al het schuim wegspoelt. Het brengt me ook dichter bij jou. Voorzichtig scheer je mijn heuveltje, terwijl je op je knieën voor me zit. Je laat eerst een dun streepje over, want dat vindt je mooi en spannend. Maar deze keer wil ik helemaal naakt. Mijn benen zet ik verder uit elkaar. Je ziet mijn lippen, nog gesloten en verscholen achter wat haartjes. Ik zet één voet op de rand van het bad. Je uitzicht moet zo geweldig zijn. De zachte crème en je hete vingers raken mijn zachtste plekjes. Hoog in mijn liezen begin je, dan de buitenkant van mijn lippen, tot achteraan. Je andere hand duwt mijn lippen opzij en het mesje glijdt voorzichtig langs mijn rondingen. Maar je komt niet ver. Het water spat in je ogen, de crème spoelt weg en ik sta er ongemakkelijk bij.

Ik doe de kraan uit, stap uit bad en kijk je ondeugend aan. ‘Ga jij maar douchen’, zeg ik, ‘ik zie je zo’. Met trillende vingers blijf je achter. Onder de hete stralen maakt je hitsigheid plaats voor diep verlangen. Je weet wat er komen gaat en geniet van tevoren. Je scheert je eigen oksels ook nog snel. Je ballen zijn al zo glad als maar kan. Als je klaar bent pak je een bakje met warm water, een handdoek en het mesje. Je gaat naar de slaapkamer en vindt me daar in ons bed. Het lijkt of ik slaap, maar je weet beter. Je slaat het dekbed van me af en zachtjes leg je mijn benen uit elkaar. Ik ga er lekker bij liggen en maak me op voor wat komen gaat. Het zachte schuim maakt mijn verlangens nog groter. Je duwt mijn lippen opzij en laat het mesje zijn werk doen. Voorzichtig glijdt het over mijn lippen. Ik trek mijn benen hoog op en hoor je adem stokken. Dan ga je van achter, omhoog, naar waar mijn lippen samenkomen en leg je jouw vingers over mijn kut. Je spreidt mijn lippen, ziet de zachte roze binnenkant. Ik ben vol, opgezwollen en nat. Jouw pik staat keihard omhoog.

Langzaam en behoedzaam gaat het mesje omhoog, je scheert de laatste haartjes bovenaan weg. Lastig, met al die plooitjes en vouwen. Nog een paar laatste haartjes hier en daar. Ik laat mijn hand naar beneden gaan om mijn eigen zachtheid te voelen. Met een warm washandje veeg je de restjes crème weg en er gaan schokken van opwinding door me heen. Jouw handen en vingers volgen het doekje. Eerst mijn dijen, van mijn knieën langzaam omhoog langs de binnenkant tot in mijn liezen en lippen. Die zijn nog dikker geworden. Duim en wijsvinger pakken ze zachtjes vast, knijpen een heel klein beetje, gaan een paar keer op en neer. Tintelingen gaan door me heen en ik zucht diep. Je plaatst jouw mond op mijn lippen, pakt ze vast en trekt heel voorzichtig. Je ruikt mijn opwinding. Met je tong duw je mijn lippen uit elkaar en likt ze van onder tot boven. Dan ga je dieper. Je raakt mijn natte grotje en gaat omhoog, tergend langzaam, tot je eindelijk bij mijn klit komt. Dat is teveel en ik schok heftig, al deed je het zachtjes. Ik ben daar heel gevoelig. Nog een keer ga je dezelfde weg met je tong. Deze keer draai je rondjes als je boven bent. Teder, zacht en langzaam. Je lippen omsluiten en strelen mijn klit en je zuigt zachtjes met je mond. Je wilt daar wel eeuwig blijven en me laten genieten.

Dan neemt mijn verlangen het van je over. Mijn handen pakken je hoofd en sleuren je bovenop me. Ik kus je, tong je kort en heftig. Ik overweldig je. In één snelle beweging grijp ik hard je billen vast. Ik spreid mijn benen zover ik kan, trek ze op en trek je met al mijn kracht diep in me. Je hijgt heftig om niet meteen klaar te komen. Je wilt dit nog eindeloos laten duren. Met je lippen zoek je naar mijn tepel en zuigt er hard en stevig op. Ik reageer heftig en duw mijn tepel dieper in je mond. Je vinger zoekt mijn klit, maar dat is teveel voor me. Ik ruk je hand weg en trek je nog dieper in me. Ik fluister dat je me moet nemen, stevig en hard. Ik laat me helemaal gaan. Je wilt op je handen steunen om dieper in me te komen, maar ik geef je die kans niet want ik wil mijn hele lijf tegen je aan voelen. Heftig duw ik mijn heupen tegen je aan, mijn handen omklemmen je billen, mijn nagels maken diepe sporen. Je trekt je even terug en stoot dan keer op keer diep in me. Je ballen stoten tegen mijn billen. Dan plotseling explodeert er iets in je. Ik voel het aankomen en grijp je stevig vast. Vanuit een oneindige diepte kom je klaar, schokkend, straal na straal in mij. Ik schok net zo hard als jij. Je stoot nog een paar keer en dan kom je stil op me liggen. Ik voel je pik nog kloppen en de energie door ons heen razen. We blijven nog lang liggen terwijl we elkaar overal zachtjes strelen.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen