Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Ongeduldig kijk ik op de klok. Nog steeds geen twee uur. Ik probeer mezelf af te leiden van de kriebels in mijn buik en het licht natte vlekje wat is ontstaan in mijn string. We zijn ondertussen heel wat sms’jes verder en we worden steeds geiler van de inhoud. Ongeduldig draai ik heen en weer op mijn stoel. Ik verwonder me over het feit dat collega’s geen vragen stellen over mijn rode hoofd of gekke twinkeling in mijn ogen. Eindelijk is het twee uur. Een snelle groet richting de andere bureaus en ik ben weg. In snel tempo fiets ik naar huis. Het oude zadel wrijft tegen mijn kutje en maakt het gevoel van intens opbouwende spanning niet bepaald minder. Niet veel later sta ik in de hal van ons appartementje. Snelle voetstappen komen me tegemoet. Jouw vochtige lippen verwelkomen me en benemen me voor een ogenblik de adem.

Terwijl ik nog moet bijkomen van deze onverwachte ontvangst neem jij de touwtjes in handen door me met snelle bewegingen van mijn truitje te verlossen. Wat gefrummel met mijn bh en ik sta halfnaakt voor je. Maar dit gaat niet volgens plan. Gespeeld duw ik je van me af en fluister dat ik nog niet klaar ben. Een golf van verbazing gaat door je heen, maar het slaat meteen om in pure lust. Ik geniet van je afwachtende houding. Je weet niet wat je aanmoet met je handen en je blik nu ik zo halfnaakt voor je sta.


Met een greep in mijn tas vind ik een zijdezachte doek, die ik voor je ogen bind. Ik check of je nog iets kunt zien en geef ondertussen een zachte tik op je onderlip. Dit had je opnieuw niet verwacht. Ik leid je tot de dichtstbijzijnde muur waar een reeks stevige kapstokken aan de muur hangen. De jasjes en tassen heb ik allang weggehaald. Voor je het weet bind ik je met twee andere doeken aan de kapstokken vast. Even lijk je in paniek, maar een verdikking op heuphoogte verraad je geilheid.

Plagerig rits ik met een ruk mijn broek open en vertel je fluisterend met geile woorden hoe nat ik al ben. Ik zie vanonder de doek je wenkbrauwen omhoog gaan. Ik stap uit mijn pumps en broek en laat een vinger langs mijn kutje glijden. Even kan ik het niet laten om met mezelf te spelen en een kreun ontsnapt aan mijn lippen. Onrustig wiebel je heen en weer, de sterkte van de sjaaltjes testend. Mijn natte vinger laat ik verdwijnen tussen je lippen. Je wil iets zeggen en ik zie je trekken aan de sjaaltjes, maar ik leg je meteen het zwijgen op door mijn lippen op de jouw te drukken.

Ik trek mijn string uit en kijk je eens goed aan. Dan begin ik je sokken uit te trekken, zacht strelend, zelfs wat kietelend. Je T-shirt trek ik uit je broek en plagend beroer ik je buik en borstkas met mijn handen. Ik tik eens licht op je tepels die direct reageren. Kleine kusjes vanaf de ene tepel naar de andere en een snelle lik doen je trillen. ‘Lieverd’, mompel je, maar ik negeer je en ga gewoon verder. Ik kroel over je buik en door de donkere haartjes, rond je navel teken ik een hartje met mijn vingernagel en ik zie je mondhoeken omkrullen in een vertederde glimlach.

Een losse korte joggingbroek zit me nu nog in de weg, die verdwijnt snel naar je enkels. Ik leg mijn hand op je boxershort, waar je penis zich bevindt. Prachtig is dit, een man in zijn ondergoed, vastgebonden en genoodzaakt me volledig te vertrouwen. Ik haal je penis uit zijn benarde positie en je zucht even van opluchting. Het werd daar wat krapjes. Even de kleren weghalen, en daar sta je dan, in volle glorie met een heel erg stijf exemplaar.

Mijn kutje jeukt en kriebelt, maar ik stel het voor mezelf nog even uit. Ik wil eerst jou laten genieten. Ik zak op mijn hurken en trek een spoor van kussen van je knieën tot aan je lies. Je beweegt met je kont, zodat je lul even voor mijn neus schudt. Een vrij duidelijke hint, maar ik besluit die gewoon te negeren. Ik kras met mijn nagels licht over je billen, net hard genoeg om je te doen rillen van genot. Terwijl ik dat doe til jij je voet op en drukt die even tegen mijn kutje. Een grom ontsnapt aan je lippen als je voelt hoe zeiknat ik ben. Je mompelt dat je niet langer wilt wachten. Er klinkt zoveel gretigheid in je stem dat ik zelf ook overspoeld word door geilheid.

Ik sla mijn geplande pesterijen over en druk mijn naakte lijf even tegen het jouwe aan. Je drukt je van de muur af om dat gebaar te beantwoorden. Je lul plakt tegen mijn buik. Je geniet zichtbaar van dit contact en het duurt niet lang of je begint tegen me aan te stoten. Je kreunt dat je me nu meteen wilt. Ik wrijf met twee vingers over mijn kutje en duw ze dan naar binnen. Een moment geniet ik van dit gevulde gevoel. Wat verlang ik naar die harde lul van je.

Ik ga op mijn tenen staan, want je bent een heel stuk groter dan ik, en neem je penis stevig in mijn handen. Je bijt op je lip en ik zie je fronsen van opwinding terwijl je weer trekt aan de sjaaltjes, deze keer om iets lager te kunnen leunen tegen de muur. Mijn kutje klopt heftig en ik voel de spanning al tintelen in mijn tenen. Ik breng de top van je penis tegen mijn lipjes, om daar plagend heen en weer te gaan. Met een ongeduldige stoot van je heupen verdwijnt je lul in een keer diep in mijn kutje, waardoor we allebei een harde kreun geven. Ik moet even houvast zoeken aan je sterke schouders, dit duwt jou nog een stukje naar beneden zodat je meer bewegingsvrijheid hebt.

Je begint met trage halen mijn kutje te neuken en ik hap bij elke stoot naar lucht. Wat is het lang geleden dat ik me zo gevuld heb gevoeld. Ik zet mijn benen dichter tegen elkaar, zodat ik nu recht voor je sta en jij met lichtgebogen, geopende knieën meer ruimte hebt. Deze houding duwt je penis nog vaster in mij en ik krijg slappe benen van genot. Je versnelt het tempo en probeert zo diep mogelijk in me te komen, ik heb mijn gezicht tegen je borstkas begraven en speel met één hand met mijn klitje, af en toe raak ik je penis dus je beseft wat ik doe met mijn rechterhand. Je kreunt en zegt dat je je handen vrij wilt hebben.

Ik ga weer op mijn tenen staan, onderbreek je volgende neukbeweging, en ga wat verder van je af staan. Ik draai me om, met mijn kont naar je toe en schuif ondertussen een stoel in mijn richting. Al steunend op de hoge leuning van de stoel, prepareer ik je lul terug tussen mijn lipjes, en geef ik een stootje naar achteren. Je gromt weer laag, dit is namelijk je favoriete manier om met me te vrijen: ik krom tegen de muur met mijn kont omhoog en jij met je handen op mijn heupen, alle ruimte om mijn nauwe kutje goed vol te pompen. Dit is de houding waarin ik kan knijpen met mijn kutspieren, zodat het al snel teveel wordt voor je.

Je zoekt steun met je schouders tegen de muur en stoot weer hard in mijn kutje. Ik hijg en kreun, want je tempo is hoger dan daarnet. Een kleine tinteling schiet omhoog en ik begin weer te spelen met mijn klitje. ‘Bijna!’, krijg ik nog net uit mijn keel, voor jouw een teken om enkele keren extra diep te stoten zodat ik sneller dan verwacht op mijn orgasme afsteven. Ik hijg en puf, kerm en kreun en voel mijn tenen kriebelen. Een golf van losgelaten spanning en genot verspreidt zich over mijn lijf en ik kan niet voorkomen dat mijn knieën even knikken. Ik kreun tot de laatste trillingen van lust wegtrekken. Jij ademt sneller en schokt af en toe even met je onderlijf, iets wat ik heel erg aantrekkelijk vind, terwijl je sneller en sneller mijn gevoelige kutje neukt.

Ik geef mezelf geen tijd om op adem te komen maar zet een stap dichterbij, zodat je met je eikel tegen mijn baarmoederhals stoot, iets dat voor jou meestal te intens is om lang te kunnen volhouden. Je zet jezelf wat rechter, en ik volg mee in die beweging, waardoor je recht op mijn g-spot stoot. ‘Nog eens! Help jezelf even’, grom je, wetende dat ik opnieuw dicht bij een orgasme zit. Ik zet mijn vingers terug op mijn klitje, dat al gezwollen en gevoelig is. En met een paar kleine bewegingen en jouw pompende penis die onvermoeid doorgaat, ben ik al zover. Ik heb geen adem om te gillen of te kreunen, een heftig orgasme davert door me heen en ik vergeet even alles om me heen. Door mijn samentrekkende kutspieren zet ik extra spanning op je penis en je kreunt en gromt dat je ook klaarkomt. Dan begin je ongecontroleerd te schokken. We leunen even uitgeput tegen elkaar aan, met knikkende knieën. ‘Dat was geweldig!’, zeg je, en je zoekt mijn mond voor een hartstochtelijke tongzoen. Onze kus doet me overal gloeien. Ik voel je grijnzen en terwijl ik me afvraag waarom, duwt er alweer iets tegen mijn buik aan. Je hebt er blijkbaar nog geen genoeg van.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen