Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Het is drie maanden geleden dat we een intense vrijpartij gehad hebben. Stress, zorgen en energievretende werkdagen kwamen er altijd tussen. En ik moet ook bekennen dat ik maar weinig zin had de laatste tijd. Alexander, mijn vriend, bleef proberen om me te laten genieten en ontspannen, maar ik reageerde alleen maar geïrriteerd op zijn hunkering naar lichamelijk contact en wimpelde hem af. Achteraf voelde ik me dan wel schuldig. Dagen werden weken en weken werden maanden en al snel zaten we op drie maanden zonder seks. We hadden het er allebei niet over, maar het was duidelijk een probleem waar we niet omheen konden.

Na een tijdje besluit ik dan toch de eerste stappen te zetten tot seks, wat ik normaal nooit doe omdat ik vrij onzeker ben. Eindelijk begint mijn fantasie op gang te komen en de vlinders fladderen in mijn buik. Op zaterdag moet Alex altijd vroeg naar zijn werk en ik blijf thuis. ’s Ochtends in bed is de ultieme kans om een goede start te maken van het weekend. Al voor mijn wekker afgaat ben ik klaarwakker en gluur ik naar mijn slapende vriend. Met zijn vredig gesloten ogen en halfopen mond ziet hij er onvoorstelbaar schattig uit. Zacht glijd ik met mijn hand over zijn lichaam. Hij ligt op zijn rug en neemt het overgrote deel van het bed in beslag, maar gelukkig wel op een manier dat ik mijn gang met hem kan gaan.Al snel zoekt mijn hand zijn buik, die ik vluchtig aai voor ik verder ga naar mijn doel. Vanwege de hitte heeft Alex in zijn slaap blijkbaar zijn pyjamabroek uitgeschopt. Goed zo, denk ik. Het maakt het voor mij alleen maar makkelijk. Het is niet moeilijk om onder zijn ruime boxershort zijn slappe penis te vinden. Iets lastiger is het om de kleine knoopjes los te maken om zijn mooie geslachtsdeel vol in mijn hand te kunnen nemen. Even mompelt Alex iets in zijn slaap, maar snurkt dan verder op zijn eigen, zacht snuivende manier. Lichtjes beroer ik het topje van zijn penis en omvat het zaakje dan goed. Zacht begin ik op en neer te bewegen, met nog wat onverstaanbaar gemompel van Alex als resultaat. Het wordt tijd om mezelf richting zijn kruis te bewegen, goed in te ademen en hem heerlijk te verwennen.

Zijn bekende, zachte mannengeur komt me tegemoet. Mijn hand blijft ondertussen in hetzelfde tempo op en neer bewegen: rustig en gecontroleerd, zodat Alex nog niet helemaal wakker wordt. Ongelooflijk hoe vast een man kan slapen, denk ik bij mezelf. Maar grijnzend bedenk ik dat ik moet genieten en profiteren van de mogelijkheden. Ik leg mijn wang tegen de zachte buik van Alex en neem de top van zijn penis, die ondertussen al reageert op mijn bewegingen, in één keer in mijn mond. Met een zachte trilling komt zijn lul nu in actie en hij groeit in mijn mond en handpalm. Enkele kleine likjes met mijn tong over zijn eikel en ik voel zijn lichaam reageren. Een schok gaat door zijn onderlijf en hoor hem verward reageren boven de lakens. Ongestoord ga ik verder met mijn handelingen, beseffende dat ik zijn gevoeligste plekken stimuleer.

Zijn gemompel maakt al snel plaats voor een langgerekte kreun. Eindelijk is hij wakker. Zijn handen zoeken mijn hoofd en hij heeft me een goedkeurende aai, meteen gevolgd door een zacht duwtje. Genoeg gespeeld, lijkt hij te denken. Hij is wakker en geil. Ik haal mijn mond bij zijn lul weg en laat mijn hand het overnemen. Als ik de deken wegsla kijkt Alex me verbaasd, maar tegelijk ontzettend geil aan. Het is lang geleden dat ik hem zo heb gezien. ‘Goedemorgen lieverd, maak ik je wakker?’. Met een lichte grijns en ondeugende ogen kijk ik hem geamuseerd aan. Geweldig om iets te doen wat hij niet van mij verwacht. Even versnel ik mijn tempo en sluit ik mijn hand iets vaster rond zijn lul. Ik kreun en kleine tintelingen in mijn onderbuik volgen. De geilheid is nu nog duidelijker van zijn gezicht te lezen.

Voor hij iets kan zeggen, haal ik in één beweging de deken van hem af en nestel ik mezelf bovenop hem. Hij kan mijn lijf nu voelen en goed zien wat ik met hem doe. Ik ga weer verder met mijn bezigheid, dit keer minder voorzichtig en zacht. Hij zucht en kreunt en zijn gretige handen om me heen vertellen me dat ik nog lang niet moet stoppen. Ik zuig zijn eikel volledig in mijn mond en voel zijn penis reageren. Zijn heupbewegingen dwingen me zijn penis verder in mijn mond te nemen en met zijn hand duwt hij zachtjes tegen mijn achterhoofd. Lichtjes neukt hij me in mijn mond terwijl ik probeer zijn eikel te blijven stimuleren met mijn tong. Als ik zacht kietel op gevoelige plekjes bij zijn ballen en anus, schokt hij onverwachts en worden zijn neukbewegingen wilder. Hij roept dat hij bijna gaat komen en ik weet dat hij nu wil dat ik de druk verminder. Maar ik ga koppig door en zet met mijn handen zijn neukbewegingen voort. Hij duwt met zijn kont om me weg te krijgen bij zijn penis.

Normaal komt hij nooit in mijn mond, maar nu wil ik dat juist wel. Dus ik zet resoluut mijn lippen op de rand van zijn eikel en zuig enkele keren flink. Hiermee doe ik Alex schokken en spartelen. Zijn geilheid heeft het gewonnen en hij duwt zijn lul met volle kracht terug in mijn mond. Door mijn handen weg te halen geef ik hem vrij spel en ik vang zijn bewegingen op met mijn hoofd. En langdurige kreun en een zilte smaak op mijn tong geven de bevestiging dat ik mijn werk goed heb gedaan. Ik beweeg nog even verder en geef hem nog een plagerig likje. Dan veeg ik mijn mond af, geef hem een zoen op zijn wang en zeg: ‘Tijd om te gaan werken schat. Maak jezelf niet te moe vandaag, want we hebben nog heel veel niet gedaan’. Ik trek de deken weer over hem heen en negeer zijn smeekbede om meer. Dan begin ik aan mijn vaste ochtendrituelen.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen