Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Veel huwelijken gaan stuk omdat het seksleven niet deugt. Marcel M. stuurde mij een oprecht en geil verhaal over de seksrelatie die hij kreeg nadat hij gescheiden was. Ik heb het wat aangepast, maar hoop de mannelijke invalshoek intact te hebben gehouden... Ik had Cindy weleens gezien in de bar, bij ons in het stadje. Maar dat was lang geleden en ik stond op het punt mij in het echt te verbinden. Jawel, ooit was ik getrouwd. Ik was een echtgenoot zoals het hoort en helemaal volgens het boekje. Marjan, zo heet mijn ex, was eigenlijk hartstikke lief. Maar nadat wij eenmaal de ring om elkaars vinger hadden geschoven, leek het leven wel voorbij.

Zo had ik destijds een eigen zaak. Ik verkocht dromen - ik zat in de ideële reclame - en dat ging best goed. Echter, voor het aan de man brengen van illusies moet je gewoon keihard werken. En daar kon mijn Marjan niet tegen. Het liefst zag ze mij iedere avond vanaf zeven uur samen met haar in de keuken rommelen om daarna met een bordje op ons schoot voor de televisie te zitten. Dat is wel leuk, voor een dag of twee in de maand! Ik neukte mijn frustratie bij Marjan weg, maar ook op dat gebied was zij niet één van de voortvarendste. Behalve als het op kinderen aankwam. Maar daar wilde ik weer niets van weten. Ik moest eerst zelf nog een hoop voordat ik het allemaal aan kleintjes kon leren. Na ruim twee jaar huwelijk zegt mijn vrouw opeens dat ze naar de dokter is geweest en dat ze geen kinderen kan krijgen! Wat bleek nu? Ze was al ruim een jaar niet meer aan de pil! Ja maar, wacht eens even. Zo zijn wij niet getrouwd. Godverdomme, zij belazerde mij zomaar! Marjan wilde mij er gewoon inluizen!

Nog een half jaartje heb ik het weten uit te zingen. Maar het werd nog passiever dan de periode daarvoor; Marjan had haar leven geleid. Nu ze wist dat kinderen er voor haar niet inzaten - ook niet met KI - was ze dood, alleen realiseerde zij zich dat nog niet. Nu moet u, de lezer, niet denken dat ik het niet geprobeerd heb, maar ik ben inderdaad een beetje verbitterd. Enfin, mijn huwelijk eindigde eveneens zoals in de boekjes. Ik ging voor een pakje sigaretten de deur uit en kwam slechts één keer terug om mijn dierbaarste spullen op te halen. Wat er van Marjan is geworden weet ik niet en dat kan mij eigenlijk ook niet schelen. Het leven lachte mij weer toe, ik was vrij! Al snel kwam ik Cindy weer tegen, in de kroeg natuurlijk. Ze was geen spat veranderd. Indisch, nog steeds uiteraard, een superslank lijfje, kittige borstjes die, zoals ik haar ontdekte, nog steeds fier naar voren priemden en ze was - ook als vanouds - weer lekker dronken. 'Hé Marcel, dat is lang geleden!', zei ze met zwoele stem, maar nog geen dubbele tong. Ze boog wat naar voren en ik kreeg goed inzicht op haar heerlijke peertjes. Mijn God, wat een heerlijke tietjes, wat een superslank lijfje had ze toch. Mijn pik stak, mijn kloten prikten. Was hier werk aan de winkel ? 'Ja, tè lang geleden', antwoordde ik terwijl ik met moeite de gretigheid in mij wist te beheersen. 'Ik heb gehoord dat Marjan en jij uit elkaar zijn', zwijmelde Cindy verder met een veelbetekenende blik. 'Inderdaad, het is beter zo', kwam het er fijntjes uit. Ik hield mij in, maar ooh...

'Goh, wat fijn voor je...', klonk het weer, zachter nu. Ik hield het niet meer; ze tergde mij gewoon. De slet! Ik moest wel, mijn zak barstte eenvoudigweg van het zaad . Ik, ik, ik... 'Zeg, als jij nog één keer met die prachtige borsten van je naar voren buigt, dan sta ik niet meer voor mijzelf in. Heb alsjeblieft medelijden met deze zwaar dragende jongen', perste ik er min of meer gespeeld, maar vooral echt geïrriteerd uit. En God is mijn getuige, maar ze boog weer voorover en ze keek mij met geloken ogen aan. 'Kom, laten dan nu gaan, met z'n tweeën', liplas ik haar volle, vuurrode lippen meer dan dat ik kon verstaan. In één zwaai hees ik me in mijn jas en hield die van haar op. Zonder gedag te zeggen gingen wij weg. Buiten was het behoorlijk frisjes, maar het was alsof ik op water liep: een droom kwam uit! We spraken niet. Cindy drukte zich dicht tegen mij aan, en leidde mij zo naar haar huis. De luchten van haar parfum, haar vrouwelijkheid en van iets te veel zoetige vrouwendrankjes drongen in mijn neus. Mijn pik was keihard en had zich tussen mijn slip en lies gedrongen. Aan het schuren van mijn eikel tegen mijn bovenbeen voelde ik dat ik al flink aan het voorvochten was. Ik, ik, ik... Met een wijds gebaar deed ze de deur voor mij open. Bewonderend stapte ik naar binnen. Ze woonde heel erg mooi en stijlvol. Wel vroeg ik mij af waar zij het van betaalde. Ze deed haar jas uit. En hoe ze het voor elkaar kreeg weet ik niet, maar opeens lag ook haar hesje op de grond. Haar peertjes en dat verder superslanke lijfje drongen zich aan mij op. Die ranke billen waarvan de spieren zo gracieus bewogen als ze maar even een stapje maakte. Ooh God, wat wilde ik dat vrouwtje graag! Ik draaide mij naar haar toe en pakte haar vast. Ik trilde. 'Het gaat gebeuren', schoot het door mij heen, 'ik ga Cindy neuken'. De mooie Indische maakte zich uit mijn greep los en plaatste haar knieën op de bank. Ze boog voorover, haar kontje bewoog naar mij toe. Vanachter trok ze langzaam het onderstukje van haarslipje weg. Ooh, mijn buik kromp ineen bij het zien van dit zalige poesje. Ik liep op haar af en haalde mijn penis uit mijn broek. Ik was echt in de veronderstelling mijn piemel meteen tegen dat zoetige vlees aan te leggen, hem erin te duwen wellicht.

Net voordat mijn eikel haar zou raken, draaide Cindy zich lachend weg. Vrijwel in dezelfde beweging zakte ze door haar knieën en nam mijn pik in haar mond. Ik zie nu nog haar door mijn pik gevulde mond onder mij, en over mij, bewegen. Ik had het niet meer en pakte haar haren beet. 'Ooh jaah, je smaakt zoals ik mij had voorgesteld', kreunde de mooie dame. 'Wat bedoel je, wat?! Liep je over mij te fantaseren dan?', wilde ik in groeiende opwinding weten. 'Nee, dat niet. Ik dacht eraan toen wij net naar mijn huis liepen'. De slet! Ik knarste met mijn tanden, drukte mijn kont naar achteren en tilde haar aan haar middel omhoog. 'Wat ga je doen?', kweelde ze terwijl haar tieten tegen mijn lichaam aanschuurden. 'Ik wil je, ik kan het niet meer tegenhouden. Ik wil mij in je lichaam stoppen!' Iets te hardhandig draaide ik haar om en duwde op haar rug. Ze slaakte een gilletje maar dat deerde mij niet. Integendeel, ik werd er alleen maar ruwer door. Kordaat pakte ik mijn pik en voordat ik het eigenlijk zelf ook wilde, had ik mij al in die sloerie geschoven. Maar goed, het moest op dat moment, ze verdiende niet anders. Opmerkelijk genoeg was ze verschrikkelijk nat tussen haar schaamlippen. Ik voelde weinig mijn penis omklemmen en dit terwijl ik niet één van de kleinsten ben, heb. Ze had duidelijk een veel ter beschikking gesteld geslachtsorgaan. 'Ggggoodver...', vloekkreunde ik bij deze constatering en ramde er hard in. Die eerste stoot, het was werkelijk een genot om te zien hoe haar dikke tieten trilden aan haar bovenlijf. Haar spenen van tepels waren enorm opgezwollen, ze zaten als vastgeplakte, omgekeerde paddo's op haar heerlijk zachte bergen van vlees. Cindy kreunde, er was werkelijk geen greintje afkeer voor mijn benadering uit haar op te merken. Nee, eerder geilde ze erop en dat maakte mij nog tijdens die momenten nog... Tja, wat is het goede woord hiervoor? Geïrriteerder? Nou nee, meer echt kwaad vanwege de onmacht.

Ik pakte met beide handen haar schouders vast - ondertussen bleef ik doorpompen - en trok me bij iedere stoot nog fermer tegen haar billen. Cindy wierp haar hoofd in haar nek en begon luider te kreunen. 'O ja, nog! Nog! Nog dieper, ik voel je, heerlijk!' Toen begreep ik dat hoe ik hard ik het ook deed, het voor haar geen verschil zou maken. Ze had gewonnen, ik gaf mij gewonnen. Tegen sexhoeren zoals deze leg je het toch altijd af. Vertwijfeld zette ik mijn nagels in haar volle billen. Ze keek mij over haar schouder aan. Wee werd ik van die blik, onzeker van het lange haar dat zachtjes een van die fantastische borstjes streelde. 'Waarom doe je het nu niet harder?', vroeg ze met schorre stem. 'Omdat ik niet meer geïrriteerd op je ben', antwoordde ik in alle eerlijkheid. 'Ooh ja..., het was dus echt!', kweelde ze terwijl ze haar lichaam naar achteren stootte. Die teef! Ze was geil op mijn kwaadheid uit onmacht! 'Hoe wil je het dan hebben?! Hè?! Zo?!!!' Uit alle macht kneep ik in haar zitvlees, met mijn nagels naar voren. Cindy schreeuwde het uit, haar borsten trilden van de pijnscheuten die onmiskenbaar door haar lijf moesten golven. Toch voelde ik haar kut samentrekken rond mijn pik, eindelijk voelde ik wat daarzo. Ik ontspande mijn greep, om direct daarna weer toe te slaan. 'Hier!', siste ik verbeten. En weer voelde ik het zachte en nattige hoerenvlees mijn pik omklemmen. Voordat ik het in de gaten had bracht ze haar linkerhand naar haar schaamstreek. En terwijl ik keer op keer haar bilvlees martelde, woelde zij als een bezetene over de voorkant van haar onderlichaam. 'Heerlijke slet, je geilt erop hè!', riep ik met hoge stem. 'Nou, als dit is wat je wilt, dan kun je het krijgen hoor! Hier!' Het werd Cindy allemaal teveel. Haar lichaam begon ongecontroleerd te schokken. De spieren in haar roompot spanden zich tot het uiterste. Zozeer zelfs dat ik mijn pik niet meer voelde. Als een beest zat ze op haar knieën voor mij; als een beest probeerde ze tussen de orgasmegolven door, haar eigen kut nog te betasten. Ik had het niet meer, haar ongeremdheid sloeg op mij over. Als een wilde stootte ik naar voren. 'Oempffff!', wist Cindy'tje er nog uit te brengen. Ze sidderde over heel haar lijf. Toen liet zij zich voorover vallen, op haar slanke buik. Haar tietjes lagen als met water gevulde condooms tussen haar lijf en het matras. Ik daarentegen drukte nog steeds met mijn knieën tegen het bed. Besmuikt keek ik naar mijn pik. Een lange slijmdraad droop ervan af. 'Wat moet ik hier nu mee?', vroeg ik mijzelf nog af toen Cindy mij op het bed trok.

'Ik moet piesen', hijgde ze in mijn oor en ze rolde mij op mijn rug. Mijn pik stond rechtop. Cindy maakte aanstalten - dacht ik - om het bed af te stappen. Maar ineens zakte ze schrijlings boven mijn lichaam, naar beneden. Bijna als vanzelf verdween mijn leuter in haar lijf, nu vanonder af. 'Ooh mijn God, wat een beest', dacht ik en was eigenlijk haar toiletaankondiging vergeten. Cindy zakte langzaam naar mijn onderbuik. Ik voelde haar natte, vettige schaamlippen tegen mijn liezen kleven. Met beide handen pakte ze de bovenkant van mijn billen en drukte zich zo nog steviger tegen mij aan. 'Wat ga je doen?!!!', bracht ik er in opperste geilheid uit. Maar de geile teef, waar al zoveel kroegtijgers overheen waren geweest, antwoordde niet met woorden. Haar lichaam sprak voor haar. Ik voelde de plaats waar onze lichamen elkaar raakten opeens warmer worden. Vrijwel meteen realiseerde ik me dat ze mij bepiste!!! Een felle scheut trok door mijn ballen. Ik zou gaan klaarkomen. Tot overmaat van ramp begon ze ook nog eens heftig met haar clitoris over mijn be-urineerde onderbuik te rijden. Steeds sneller, steeds intenser. Ik keek vol bewondering naar de vrouw bij wie blijkbaar alle remmen compleet waren losgeslagen. Haar borsten, beide bedekt met een laag kippenvel, trilden fel mee op het rijdend ritme. Ze neukte mij in en op haar eigen zeik!

Ik was te ver heen. Mijn waarnemingen hadden mijn lichamelijke reacties overstegen. Hoewel het leek of mijn pik in haar lichaam constant explodeerde, kwam ik er eenvoudigweg niet klaar mee. Het was te veel, te grof, te heftig. Hoelang het duurde weet ik niet, maar haar tweede orgasme nam op een gegeven moment af. Heel langzaam ging ze omhoog en ontdeed zichzelf zo van de pik in haar lijf. De eikel floepte eruit. Hij kletste tegen mijn buik. Cindy sidderde. De lucht in haar slaapkamer was bezwangerd met de geuren van vrouwelijk geil, urine en zweet. Ik had het gevoel dat ik uit haar bed dreef. Cindy rolde op haar zij, naar mij toe. Ze lachte. 'Dat had je niet verwacht hè?!', zei ze opgewekt. 'Nou, ik moet je zeggen dat het lang geleden is dat ik mij zo heb laten gaan. En bovendien, het mooiste moet nog komen voor jou'. Ik moet haar dom en vragend hebben aangekeken, te stom geslagen voor woorden als ik was. Ze richtte zich op haar knieën en plaatste deze schrijlings naast mijn hoofd. Het bed wiegde heen en weer. In dit hoge standje 69 keek ik tussen onze lichamen door en zag haar heerlijke tietjes. Er waren aderen rond haar tepelhoven verschenen. Voor mij een teken dat de spenen continu op springen moesten staan.

Ik keek helemaal naar boven en zag die heerlijk spleet met de weliswaar uitgelebberde, maar prachtige schaamlippen; netjes aan weerszijde van haar opening gedrapeerd. De luchten die ervan kwamen maakten mij misselijk van geilheid. De stank was zo penetrant dat je ze bijna kon zien! Bats! Daar nam ze mijn pik in haar mond. Cindy hield haar onderlichaam hoog, zodat ik haar mondwerk goed kon volgen. Ongelooflijk dat die meid mij zo diep kon hebben! Tot soms mijn ballen erbij verdween mijn zakie in haar keel. Toen deed ze iets, ik weet nog steeds niet wat. Maar het was ergens onder mijn eikelrand, en waarschijnlijk deed ze het met tong en voortanden. Een enorme geilkramp was het gevolg. Deze hield aan doordat ze vrij snel daarna eerst één en toen twee vingers in mijn kontje duwde. 'Ga je komen? Ga je komen?!', hijgde ze gehaast tussen twee pijphalen door. Ik kreunde instemmend. 'Ooh Jezus', hoorde ik haar nog kreunend zeggen en toen...

Toen daalde een warme regen op mij neer! Ze piste weer, nu recht op mijn gezicht! Tussen de spetters door zag ik het zo uit haar pisgaatje naar mij toe komen vallen. Het was zo geil, vernederend en eigenlijk alles tegelijk. Ik perste mijn billen bij elkaar en zonder dat ik het echt wilde schoot mijn onderlichaam omhoog. Cindy moest moeite doen haar vingers in mijn anus te houden. 'Ja nu', moedigde ze niet mij, maar mijn pik aan. En inderdaad spoot ik meteen haar hele gezicht onder. Dat was de eerste golf, de volgende ladingen spoot ik niet, maar stroomden mijn pik uit, zo in haar mond. 'Haaaa', zuchtte de geile kroegteef, 'eindelijk!', en ze slobberde al het zaad van mijn eikel en stam. Regelmatig komen Cindy en ik nog bij elkaar om elkaar 'voor pampus te neuken' zoals wij dat zelf noemen. Maar echt spannend is het niet meer; in een versneld tempo hebben wij elkaar in sexueel opzicht van haver tot gort leren kennen. Wel staan wij nu op het punt een derde erbij te halen. We kibbelen er nu alleen nog over of dat een man of vrouw moet zijn. Cindy wil graag een vrouw, maar ik niet. Normaal gesproken vind ik dat zelfs geil. Maar ik heb zo een donkerbruin vermoeden dat ik tijdens een dergelijk sexspel niet meer aan bod zal komen. En de mate van vernedering die ik nu al bij haar onderga is voor mij net genoeg. Althans, zo denk ik er nu over. Maar zeg nou zelf, krijgt zo'n vrouw niet iedereen onder de duim?

 


Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen