Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

De huisbaas wilde per direct mijn huur ontvangen en als ik niet binnen een uur het geld bij elkaar zou hebben, dan zou hij mij op straat gooien. Ik heb dus overal lopen zoeken en bedelen, maar niemand wilde of kon mij ook maar een cent geven. Het uur was om en daar stond de huisbaas alweer voor mijn deur. Ik had snel een heel erg sexy pakje aangedaan en deed de deur open, leunend tegen de deurpost. De mond van de huisbaas viel bijna open. Nu is het niet echt een lelijke man om te zien en hij is ongeveer mijn leeftijd, dus wat dat aangaat zou ik het niet erg vinden om hem te neuken voor mijn huur. Ik stelde dat ook voor aan hem.

Hij mocht mijn lichaam deze hele maand gebruiken als ik mocht blijven wonen in mijn flatje. Hij keek toch nog even aarzelend naar mijn lichaam en ik deed alles om hem over te halen door mijn rokje omhoog te tillen en mijn kontje naar hem toe te draaien, zodat hij zag dat ik geen slipje aan had.
Het water leek uit zijn mond te lopen, zo geil keek hij naar mijn kontje en toen ik naar zijn kruis keek zag ik al een behoorlijk bobbel. Hij ging dus akkoord en trok de deur achter zich dicht.

Ik heb nog nooit zo een geile kerel gezien, want hij trok meteen zijn broek uit en haalde zijn pik tevoorschijn. De rest van zijn kleren gingen ook allemaal uit en ik keek naar een heerlijk gebouwd lichaam. Overal zaten spieren en daar werd ik echt zo enorm opgewonden door, dat mijn kleine hoeveelheid kleren ook uitgingen. Ik smeet ze door de huiskamer en ik wilde weglopen naar de slaapkamer, maar de huisbaas hield mij op en trok mij achter zich aan naar de bank, waar hij mij neergooide.

Hij mocht tenslotte alles met mij doen wat hij maar wilde en dat ging hij dus ook zeker doen, dat merkte ik nu al. Hij ging op één knie op de bank leunen en trok mijn hoofd aan mijn blonde haren naar zich toe en drukte zijn eikel in mijn openstaande mond. Ik voelde hoe hij mij achterin mijn keel begon te neuken en ik stikte bijna in zijn kloppende eikel. Maar al gauw was ik gewend aan het gevoel en terwijl het spuug uit mijn mond liep en mijn mascara doorliep, bleef ik heerlijk pijpen en zuigen aan die overheerlijke, kloppende pik.

Ondertussen speelde ik met zijn ballen en hij met mijn tieten. Hij draaide plagerig aan mijn tepels die natuurlijk heerlijk hard aan het worden waren, gestimuleerd ook door die pik in mijn keel. Nu trok hij mij weer omhoog aan mijn haren en gooide hij mij op mijn buik op de bank en voelde ik zijn dikke pik tussen mijn schaamlippen. Hij begon mij keihard te neuken, mijn hele lichaam begon wild heen en weer te schudden en van genot kwam ik gillend klaar.

Zijn ballen sloegen tegen mijn lichaam aan. Hij pakte mijn handen vast en trok deze naar achteren, zodat ik in een onmogelijke positie hing en hij daardoor dieper in mijn geile jonge lijf kon komen.
Nu trok hij zijn lul weer uit mijn kut en moest ik hem weer pijpen, iets wat ik heerlijk gulzig en vol overgave deed. Nu kwam hij heftig klaar in mijn keel en ik slikte alles door wat in mijn keel en mond terecht kwam. De rest spoot hij in mijn gezicht, zodat het lekker van mij afdroop. Ik zoog nog even aan zijn eikel en liet hem toen los. Hij gooide mij weer achterover en zei dat als ik dit de rest van de maand zo vol zou houden, hij de huur voor de komende maand inderdaad vrij zou schelden, net als de maand die ik nog betalen moest. Ik bereidde mij alvast voor op de meest heftige maand ooit.


Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen