Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Het is nog maar voorjaar, maar hier op Kreta staat de zon ook vandaag weer fel aan de hemel, de lucht azuurblauw. Ik verlaat mijn hotelkamer op mijn slippers met verder alleen een zwembroek aan. Onder mijn arm draag ik een handdoek. Het is heerlijk weer voor een frisse duik.

Bij de lift wacht ik tot de deuren open gaan en stap dan in. Het is rustig in het hotel. Ook gisteren had ik het zwembad voor mezelf alleen. Heerlijk! Ik hoop dat dat ook nu zo is. De lift stopt op de begane grond en inderdaad, als ik bij het zwembad aankom is alles verlaten. Ik leg mijn handdoek over een bedje. Ik leg me neer op mijn buik en luister naar het briesje in de bomen. Maar al na een paar minuten wordt dat geluid onderbroken door het vrolijke geklak van slippertjes.


Een volgende badgast? Het geluid stopt vlakbij mij. Van alle bedjes die vrij zijn kiest deze persoon uitgerekend het bedje naast dat van mij. Als ik opkijk heb ik daar ineens niet zoveel bezwaar tegen. Ik zie twee slanke kuiten. Alles wat mijn ogen daarboven zien, zorgt voor een kriebel in mijn onderbuik. Een mooi gevormd stel heupen in een strak wit bikinibroekje, een ruim cup c en prachtig lang zwart haar dat sierlijk over haar bikini-top golft.

Zich bewust van haar schoonheid kijkt ze me brutaal aan. Wat een mooie ogen! "Is deze nog vrij?", vraagt ze. "Zeker", zeg ik. "Dus je bent Nederlandse?", vraag ik sullig. "Dat zou ik niet direct denken." Het meisje lacht. "Ik ben half Grieks", zegt ze. "Mijn vader is de eigenaar van dit hotel". Ik knik begrijpend en steek mijn hand uit: "Paul, aangenaam." "Andromeda", zegt Andromeda. "Zeg maar Andro."

Zeker een kwartier lang kletsen we over van alles. We lachen veel en de zon brandt op onze ruggen. Ik voel de opwinding door mijn lijf gieren als Andro soepeltjes over haar heupen of door haar lange haren streelt. Ons gesprek wordt steeds gemoedelijker. Zo af en toe raakt ze me even aan met haar zachte handen. Na een half uur is het maar goed dat ik op mijn buik lig: Mijn half-stijve penis drukt hard in het bedje!

Dan pakt Andro ineens mijn hand en springt op. Ze lacht, haar witte tanden stralen in het zonlicht: "Wie het eerst in het zwembad is!" Ik kom omhoog en ren achter haar aan. Dan springen we achter elkaar het water in en spetteren elkaar nat. Andro zwemt naar me toe. "Je hebt mooie blauwe ogen", zegt ze. "Jouw ogen kijken anders heel ondeugend.", fluister ik bij haar oor. Lachend slaat ze haar armen om mijn nek en ik de mijne om haar middel. We zoenen. Onze tongen glijden warm en nat langs elkaar. Als Andro mijn bobbel tegen haar bikinibroekje voelt drukken, laat ze een arm van mijn nek glijden. Met haar hand drukt ze zachtjes tegen mijn geslacht. Ik streel haar lange haar opzij en zoen haar nek. Als haar hand mijn zwembroek in gaat, bijt ik zacht in haar oorlelletje. "Hm, je hebt mijn zwakke plek gevonden", hijgt ze bij mijn oor. "Jij de mijne ook", fluister ik terug.

"Neuk me", zegt ze opgewonden. "Hier?", vraag ik. Andro pakt mijn hand. "Kom mee", zegt ze. We gaan het zwembad uit en lopen naar een witte tent bij het zwembad. "Hier worden in het hoogseizoen massages gegeven", legt Andro uit. "Het massagebed staat er al". Ze kijkt me met grote ogen aan, bijtend op haar onderlip. "Kun je een beetje masseren?", giebelt ze ondeugend. "Ga jij maar eens liggen", antwoord ik. Andro schuift met haar kontje op het bed en legt zich achterover neer. Ik masseer haar kuiten en geef kleine kusjes op de binnenkant van haar bovenbenen. "Hmmm, ga verder", kreunt ze. Ik sabel zachtjes aan haar teentjes en lik dan in een rechte lijn over haar liezen. Langzaam rol ik haar broekje omlaag.

Andro grijpt in mijn haar. Ik zie dat haar ademhaling verzwaart: haar borsten komen steeds flink omhoog. Zachtjes verwent mijn tong haar clitoris en likt afwisselend over haar liezen en lipjes. Ik streel haar dijen en de binnenkanten van haar bovenbenen. Dan, een kusje op haar navel. Haar rechter hand glijdt naar haar streepje om het genot voort te zetten. Met twee vingers gaat ze flink tekeer op haar knopje. Ik kruip op haar en streel haar bovenarmen. Dan neem ik haar hoofd in mijn handen en geef een likje over haar neusje. Daarna weer een heerlijke tongzoenen. Ik voel haar warme adem tegen mijn huig. Haar vingers en scherpe nagels kroelen door mijn haar.

Dan zakt haar linker hand af. Ik voel haar nagels in mijn terwijl haar andere hand door vingert. Als ik haar nek en schouders kus, heeft Andro haar linker hand inmiddels op mijn broekrand gezet. Ze trekt hem omlaag en streelt zacht over mijn billen. Mijn paal staat strak naar voren. "Kom in me", kreunt ze bij mijn oor. Er trekt een rilling over mijn rug. Even glijd ik met mijn ballen over haar vochtige poesje. Dan helpt zij met haar rechter hand mijn penis naar binnen. We gaan flink tekeer. Tussen het kreunen door horen we de bijen zoemen rond de tent. Het is zinderend heet.

Dan draai ik ons om. Ik geniet ervan om Andro zo op me te zien zitten. Haar tepels zijn zichtbaar hard geworden. Ik leg mijn handen op haar borsten en voel haar puntjes in mijn handpalmen prikken. Haar heupen draaien ondertussen soepel rond mijn stijve geslacht. Als ze bijna komt, legt ze haar hoofd in haar nek en bijt op haar onderlip. Ik leg mijn handen op haar heupen en stuur mee. Van onderaf geef ik kleine stootjes. "Ga door", kreun ik, "Sneller..." Andro versnelt. Ik voel haar nat nu langs mijn penis druipen. Ik streel haar rug en voel haar hete handen tegen mijn borst drukken. Ze zet zich af om klaar te komen. "Ooooh!", gilt ze. Ook ik kom schokkend klaar. Daarna neem ik haar in mijn armen. Samen genieten we nog heerlijk na van ons avontuur.

Zo liggen we een tijdje in die witte tent tot de avond valt. "Wacht even", zegt Andro "ik ben zo terug." Ze staat op, trekt haar bikini aan en steekt voorzichtig haar hoofd naar buiten. Als ze niemand ziet, rent ze ervandoor. Ik blijf alleen achter. Als ze 15 minuten later terugkomt, heeft ze kaarsjes bij zich en een fles wijn. "Een bourgogne, gepikt uit het restaurant", giebelt ze als ze de kaarsjes aansteekt. Ze haalt een hand door haar haren en komt dan naast me zitten om de wijn te openen. "Ik heb geen glazen, dus we drinken gewoon uit de fles", zegt ze. "Vind ik niet erg.", zeg ik. "Kom eens tegen me aanzitten Met je rug tegen me aan bedoel ik"

Andro kijkt me ondeugend aan. "En dan?", vraagt ze. "Doe het nou maar", zeg ik lachend. "Hm, oke", zegt ze en schuift haar kontje weer op het bed om het daarna tegen mijn geslacht aan te drukken. Haar hoofd rust tegen mijn borstkas en even sluit ze haar ogen, haar haren kriebelen onder mijn neus. Ze ruikt heerlijk. Ik pak de fles wijn uit haar hand en neem een paar slokken. "Oke", zeg ik. "Doe je ogen maar dicht, mondje open." Met een lach om haar mondhoeken doet Andro wat ik zeg. Voorzichtig schenk ik de wijn bij haar naar binnen, maar al gauw proest ze uit van het lachen. De wijn rol over haar wangen en borsten omlaag. "Wat doe je nou?", zeg ik. "Zonde hoor." We lachen.

"Ga maar op je rug liggen," zeg ik "dan ruim ik het wel op". Andro doet het en drinkt verder van de fles. Ik kruip bovenop haar op bed en lik de wijn weg van haar borstbeen, haar schouder en hals. Als ik bij haar wangen kom, legt Andro de fles even opzij. We zoenen. Onze tongen smaken naar wijn. Zo dicht bij haar gezicht hoor ik alle kleine geluidjes die ze maakt. Ik geniet ervan en streel over haar schouders en borsten. Haar bikini ligt al snel op de grond. Andro kriebelt door mijn haar, ik voel haar hete adem in mijn oor. "Pak me achterlangs", zegt ze en duwt tegen mijn borst.

Ik richt me op en Andro draait zich om. Ik zie nu haar lekkere kontje. Mooi rond en strak. Haar lange haar valt sierlijk over haar rug. "Kom maar", zegt ze als ze me over haar schouder aankijkt en met haar tong over haar lippen gaat. Ik schuif op mijn knieën naar haar kontje, druk mijn middel stevig tegen haar achterkant. Ik buig me over haar heen en kus haar rug en schouders, terwijl mijn paal door haar bilnaad en lipjes glijdt. Zo wordt hij lekker nat en glad. Andro steunt op een hand, omdat de andere haar clitje masseert.

Ik streel haar haren naar opzij. "Kantel je kontje maar een beetje.", zeg ik bij haar oortje. Ze kreunt en laat me haar gleufje zien. Langzaam glijd ik naar binnen. Dan snel. Ik begin te stoten. Ik streel met mijn handen over haar heupen, rug en borsten. Hmmm, wat zijn haar tepels nu hard. Ik neem ze even tussen duim en wijsvinger: steentjes zijn het geworden! Dan masseer ik verder. Nog een stoot, en nog een. Hm, we hebben een heerlijk ritme te pakken. Ik voel dat er een siddering door haar lijf trekt gevolgd door een stevige kreun. "Oohm, ga door!", roept ze. Mijn ballen ketsen hard tegen haar natte poes. We genieten van het spetterende en klotsende geluid.

Dan merk ik dat Andro me dieper wil. Ze komt een beetje verder naar achteren. Ik trek haar op mijn bovenbenen en zet me af tegen het bed voor een paar flinke stoten. "Ja!", gilt ze bij elke beuk. Ik houd me stevig vast aan haar lekkere borsten en bijt weer zacht in haar oorlelletje. Achterlangs grijpt ze in mijn haar en ik breng mijn rechter hand in haar schoot om haar clit te vingeren. Met strakke bovenbenen stoot ik verder. Dan wordt het zwart voor mijn ogen en ik voel dat ik ga spuiten. "Nu!", roept Andro en trekt mijn haar zowat uit mijn hoofd. Ik voel haar spieren rond mijn penis samentrekken als ik in 5, 6 stoten alles in haar spuit. Als ik ontspan en mijn hand over haar borsten omlaag laat zakken, voel ik haar hete zweet. "Dank je", fluister ik. Ik krijg een lieve glimlach en een kusje terug. Het is nacht, maar nog altijd lekker warm buiten. We liggen naakt naast elkaar in de tent te knuffelen. Als ik haar haren achter haar oortje streel, zeg ik: "Ik krijg gewoon geen genoeg van je". Andro lacht veelbetekenend. Ze legt haar hand op mijn geslacht en vraagt dan: "Dus je hebt nog niet genoeg gehad?" Mijn penis schokt tegen haar vingers. Ik slik even als ze mijn ballen begint te masseren. "Nou?", vraagt ze ondeugend, terwijl ze haar bovenbeen over mijn heup schuift. "Weet je", gaat ze verder "ik vraag het je vriendje zelf wel even." Ik lach. Dan staat ze op. "Ga maar eens even staan", zegt ze en pakt mijn hand.

We staan dicht op elkaar, zo dicht dat ik haar tepels voel prikken in mijn borst. Ze streelt over mijn armen en kijkt recht in mijn ogen. Dan schuift haar linker hand over mijn kontje, terwijl ze met haar rechterhand op mijn borst haar naam schrijft. "Doe je wel voorzichtig met die scherpe nagels", vraag ik. Andro kijkt me strak aan. "Heel voorzichtig, schatje. Ontspan maar." Haar woorden zijn nog niet koud of ze drukt haar lijf tegen me aan. Dan glijdt ze tegen me aan naar omlaag. Haar platte buikje schuurt over mijn half-slappe paal, vervolgens neemt ze hem even tussen haar borsten. Met grote onschuldige ogen kijkt ze omhoog. Dan richt ze haar blik op mijn geslacht. "Zo", zegt ze met zwoele stem, terwijl haar zachte vingers over de bovenkant van mijn stijve aaien. "Volgens mij kunnen wij wel vriendjes worden, hihi", ik glimlach maar houd mijn adem in, wachtend op wat komen gaat.

"Zal ik jou eens een klein kusje geven?", gaat Andro verder. Ze zet haar lippen kort op mijn eikel. "Niet goed? Oh, ik snap het al. Je wilt meer!", even kijkt ze omhoog en drukt dan weer haar lippen tegen mijn gleufje. Lang deze keer. Even later voel ik het puntje van haar tong. "Hmmm, wat ben jij lekker!", zegt ze, als ze even loslaat. Mijn penis is inmiddels bijna op top-formaat. Dan zet ze haar lippen om mijn eikel en begint heerlijk te sabbelen. Ik sluit mijn ogen en leg even mijn hoofd in mijn nek van genot. Andro heeft haar handen overal, op mijn rug, mijn billen, bovenbenen en heupen. Dan glijdt mijn hele staaf naar binnen en geeft ze me een paar lange halen. Ik zet mijn handen in haar mooie bos haar. Andro gaat steeds sneller. Haar massage concentreert zich nu volledig op mijn ballen. Ik hoor haar kreunen en smekken, een heerlijk geluid. Zelf laat ik ook een paar zware geluiden horen. "Hmmmm, heerlijk dit."

Mijn ballen lopen helemaal vol. Het is Andro niet ontgaan. "Over mijn borsten, schatje", zegt ze. "Nee", zeg ik en trek haar omhoog. "Ik weet iets beter". Lachend til ik haar op. Andro geeft een gilletje van plezier en opwinding. Ik zet haar met haar kontje op de bedrand. "Hou je goed vast", zeg ik, en leg haar handen in mijn nek. Haar vingers beginnen weer met hun onweerstaanbaar gekriebel. "Hmmm, lekkere jongen?", zegt ze en knelt haar benen om mijn heupen. Achter mijn kontje kruist ze haar enkels over elkaar. "Neem me!", hijgt ze smekend. In een stoot ram ik mijn paal in haar kletsnatte gleuf. "Oooh!" roept ze. Ik begin hard en diep te stoten. Om de zoveel klappen roept ze mijn naam van genot. Ik voel hoe ze haar nagels in mijn nek zet. Ik heb haar kontje stevig beet en ram goed door. "Ik wil je helemaal vol spuiten", roep ik van opwinding. "Doet het!", schreeuwt ze. "Ik kom bijna... Nu!" Dan drukt ze haar wijsvinger in mijn achterwerk. Ik geef een schreeuw en spuit de hele zaak naar binnen. "Jaaaaa!", roept ze en laat haar hoofd in haar nek vallen. Ik buig voorover en geef kleine kusjes op haar hals. Moe en voldaan val ik in haar armen. We verlaten samen de tent en bij de lift nemen we afscheid met een warme omhelzing. "Zie ik je hier morgen weer", vraagt Andro. "Ja", zeg ik. "Ik bedoel, nee. Ik heb een excursie geboekt voor morgen. Morgen ga ik naar de zuidpunt van het eiland. Surfen." Andro knikt begrijpend. "Ik vond het fijn", zeg ik. Ze glimlacht en komt dichtbij me staan. "Je bent een lieve jongen", fluistert ze. Als de liftdeuren open gaan, geeft ze me een laatste zoen. "Een nachtkusje. Slaap lekker." Als ik de lift in stap, kijk ik haar nog even na als ze in de duisternis verdwijnt.

De excursie de volgende dag begint al vroeg. Ik sta op om 7 uur, wat ik eigenlijk belachelijk vind. Ik ben toch op vakantie? Maar goed, een Hollander begrijpt dat de plicht nu eenmaal roept als je ergens voor hebt betaald. Met nog 2 andere hotelgasten zit ik even later in een hobbelig busje. Een van hen, een kerel genaamd Joop, toont me zijn digitale camera. Ik moet alle vakantiefoto's zien van hem en zijn vrouw Ria en ben aldus na nog geen kwartier rijden stront misselijk. De zuidpunt is gelukkig niet al te ver verwijderd van ons hotel, zodat ik bij aankomst met opluchting constateer dat ik alles heb binnengehouden.

Bij het surfen kom ik tot mezelf. De wind waait door mijn haar, de zon prikkelt mijn rug en het gaat gewoon lekker! Als ik even later uitrust op het strand, dwalen mijn gedachten onwillekeurig af naar gisteren. Andro, wat is ze mooi! Het is nu pas dat ik me besef hoe dom ik ben geweest. Ik weet niet waar ze verblijft en heb zelfs haar telefoonnummer niet. Het is dus hopen dat ik haar nog eens tegenkom. Zou ze ook aan mij denken, vraag ik me af. Of zou ze dit vaker doen? Als dochter van de hotelbaas heeft ze gelegenheid genoeg, zou je denken.

Nog even bestijg ik mijn surfplank, maar dan, als de zon oranje kleurt, is het toch echt tijd om naar huis te gaan. In het busje laat Joop me de strandplaatjes zien die hij die middag geschoten heeft, zodat ik bij aankomst met zeemansbenen mijn hotelkamer opzoek. Ik haal de sleutel uit mijn broekzak en draai de deur open. Als ik binnen stap, valt me onmiddellijk op dat de gordijnen dicht zijn. Die had ik niet zo achtergelaten. Toen ik weg ging waren ze nog open.

Als ik doorloop zie ik Andro op mijn bed liggen, haar haren gewassen. Ze slaapt, een fles champagne staat op het nachtkastje. Ze is zo lief. Ze ligt in een witte nachtpon: erg sexy. Ze had me duidelijk willen verrassen. En dat heeft ze gedaan. Ik dek haar toe en kom bij haar liggen en laat haar rustig slapen. Want niet alles, beste lezers, draait om seks. Ik word wakker met de zon op mijn gezicht. Een straaltje piept door de gordijnen. Ik ruik de geur van vrouwenshampoo en open mijn ogen. Ze ligt er nog steeds en ze slaapt. Ik lig tegen haar aan met een hand op haar heup, onder mijn neus kriebelen haar haren. Net als ik besluit haar nog even te laten liggen, draait ze zich kreunend om, haar ogen nog gesloten. "Hmmm, hoe laat is het?", vraagt ze en legt een hand op mijn wang. "Half negen", zeg ik en geniet als Andro zich uitrekt. Ze glimlacht en geeft me een klein kusje op mijn neus. "Ik heb op je gewacht, maar ben toch in slaap gevallen. Ik wou je verrassen. Waarom heb je me niet wakker gemaakt?" Ik streel door haar mooie haren. "Omdat je er zo lief bij lag", zeg ik en geef een knuffel. Haar hand streelt over mijn heup en pakt even stevig aan mijn kontje. "Hou die gedachten vast", zeg ik. "Ik ga even douchen."

Ik sta op en loop naar de badkamer. Als ik in de spiegel kijk, zie ik hoe bruin ik geworden ben. Mijn blauwe ogen lijken helderder dan ooit. Ik trek mijn nachtshirt uit en gooi het in een hoek. Net als ik mijn handen op mijn shorts wil zetten, voel ik ineens twee handen op mijn heupen. Andro legt haar kin op mijn linker schouder, likt zacht aan mijn oor en fluistert dan: "Laat mij dat maar even doen." Ze streelt met vlakke hand over mijn kontje en dan over de voorkant. Even grijpt ze stevig in mijn ballen en masseert een tijdje tot ik een bobbel heb. Ondertussen kreunt ze zachtjes lieve woordjes bij mijn oor. Haar ochtendstem is enorm hees en geil.

Dan draait ze me om. Ze heeft geen kleren aan. Dan zet ze haar handen om de rand van mijn broekje en rolt hem langzaam naar omlaag. Als een buikdanseres krult ze zich tegen mijn lichaam aan en kruipt omhoog. Ze legt haar handen in mijn nek, kriebelt wat en streelt dan langs mijn rug tot over mijn billen. Ze zet een knie tussen mijn benen en drukt stevig aan terwijl ze mijn hals kust. Ik zet mijn handen in haar haren en zet haar mond tegen de mijne. We laten onze tongen begaan. Al gauw worden we erg gulzig en voel ik haar nat op mijn wangen. Ik kruip met mijn gezicht tegen haar boezem en bijt zacht in haar tepeltjes. Ik neem ze tussen mijn lippen en geef kleine likjes met het puntje van mijn tong. Andro zet haar nagels nu stevig in mijn schedel en streelt langzaam mijn haar uit model.

Als ik me verder wil laten zakken, zet Andro haar hand tegen mijn voorhoofd en duwt me van zich af. Ik zie dat in haar hand een flesje douche-gel heeft. Het is smal en langwerpig en heeft een ronde dop. Ze kijkt me plagerig aan en streelt met het flesje tussen haar borsten en draait het rond haar tepels en navel. Ze zet twee stappen en gaat liggen in de badkuip. Ik begrijp de bedoeling en zet de kraan aan en sluit het putje. Andro opent het flesje en giet wat douche-gel uit over haar borsten, buikje en bovenbenen. Dan sluit ze de fles en smeert de gel uit tot haar hele lichaam glimt.

Ik moet me nu echt bedwingen en voel de geilheid door mijn aderen stomen. Ik pak mijn geslacht en begin het te strelen. Andro doet hetzelfde met het flesje. Ik zie hoe ze het sierlijk tussen haar vingers neemt en vervolgens de ronde dop tegen haar clitje drukt. De uitdrukking op haar gezicht is serieus geworden. Ik kan zien dat ze geniet. Met gesloten ogen en een ietwat aangelopen gezicht legt ze haar hoofd opzij tegen de badwand. Haar borsten gaan omhoog en ik hoor een diepe zucht. Ze vingert onverstoord verder. Het flesje gaat nu ook door haar lipjes en af en toe laat ze het naar binnen glijden. Ook ik streel voorzichtig door, maar stel een orgasme zo lang mogelijk uit. Andro's poesje is ondertussen helemaal bedekt met schuim.

Aan de trilling van het schuim zie ik dat ze nu heel snel in en uit gaat. Ze begint zacht te kreunen. Net als ik denk dat ze me helemaal vergeten is, kijkt ze me gulzig aan. Met haar wijsvinger gebaart ze dat ik erbij mag. Ik zet mijn voeten naast de hare. Het water is lekker heet. Ik laat me zakken en leg mijn lichaam tegen dat van haar, terwijl mijn handen onder water haar heupen vastgrijpen. Andro gooit het flesje over de badrand. Dan, als ze mijn nek kust en ze haar nagels in mijn rug zet, duw ik mijn stijve naar binnen. Om niet weg te glijden drukt ze haar knieën stevig tegen de badrand. Ik begin te pompen en voel het water alle kanten op klotsen. Het kan me niks schelen. Nu we weten dat alleen de buren ons kunnen horen, kreun ik hard en geniet ik van haar gilletjes.

Haar borsten glijden glad van de gel over mijn borstkas. Het is een heerlijk gevoel. Dan voel ik ineens haar natte hielen op mijn rug. Ik neem haar enorm diep. Andro zet zich schrap. "Ik ga komen", kreunt ze. Ik geef een paar harde stoten waarbij ik Andro de badleuning opschuif. Ik hoor haar kontje piepen tegen het bad als ik met een paar volle stoten klaarkom. Als we weer op adem zijn, zeg ik met een schalkse blik: "Zullen we het schuim dan maar samen gaan afdouchen?" Andro lacht. "Je bent een lieverd!"

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen