Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Ik ben Rosa, een 25-jarige studente, die wel regelmatig in is voor wat leuks.
Regelmatig schrijf ik een leuke gebeurtenis op.

Op een zaterdagavond sta ik, zoals gebruikelijk, in m'n stamkroeg iets te drinken. Het is een beetje saai vanavond, want er zijn weinig bekenden. Ik sta met m'n zoveelste biertje een beetje tegen de bar geleund. Eigenlijk heb ik zin om te dansen, maar er zijn weinig mensen die met me mee willen dansen. Dan blijft het toch een beetje saai.

Ik baal een beetje van deze avond, omdat ik me wel helemaal heb opgetut, hopend op een leuke avond. M'n haar leuk gedaan, mooie make-up, m'n favoriete zwarte shirtje met spaghettibandjes, m'n favoriete uitgaansrokje (zo'n leuke, waarbij je eigenlijk niet kan bukken, want dan zie je alles wat eronder zit) en echt de meest killer heels die ik bezit. Zo'n 6cm hoog en in zwart lak uitgevoerd. Eigenlijk echte zitschoenen, maar ik dans er graag mee. Gaat ook prima. Ik ben wel gewend aan het lopen op hakken, dus m'n voeten vinden het niet eens erg.

Omdat de DJ echt een heel leuk nummer draait, besluit ik toch maar te gaan dansen. “Screw the world”, ik doe lekker waar ik zin in heb! Niet meer geremd, door eigenlijk een teveel aan drank. Terwijl ik me sta uit te leven op de heerlijke dansplaat, komt er ineens iemand heel dicht tegen me aan staan. Normaal zou ik toch wel even kijken of de persoon wel leuk genoeg is, maar vanavond maakt het me helemaal niks meer uit. Het voelt wel leuk zo, iemand die met me mee danst. Het is overduidelijk een man. Ik voel z'n handen stevig op m'n heupen, om me zo nog dichterbij te trekken. Samen bewegen we op de maat van de muziek. Z'n handen glijden langzaam maar zeker van m'n heupen naar m'n buik. Ik voel de rillingen over m'n lichaam gaan. Want dit is best lekker. En het is al tijden dat er een man zo dichtbij me is geweest. M'n lichaam laat duidelijk merken dat het wel weer eens tijd is. Ik besluit dat het me dan ook maar niks meer kan schelen, want ik heb wel zin. Niet eens een beetje, maar echt heel erg.

Langzaam draai ik me om, want ik ben nu toch wel benieuwd naar deze man, die duidelijk ook totaal geen bezwaar zal hebben om me te voorzien van meer dan enkel een dansje. Het is beter dan ik dacht. Deze man is beter dan ik kon hopen. Echt de meest geweldige ogen en duidelijk sportief. Wat ook vaak betekend dat hij een goed uithoudingsvermogen heeft. Bingo! Hij is vanavond m'n slachtoffer. En zo te voelen gaat hij dat helemaal niet erg vinden.

 

Ik druk m'n lichaam tegen hem aan, waarbij m'n borsten stevig tegen z'n lichaam duwen. Z'n handen gaan automatisch naar m'n onderrug, om ook m'n onderlijf stevig tegen hem aan te trekken. Ik voel z'n opwinding en het maakt me eigenlijk alleen maar geiler. Deze man kent mij niet en hij wil me. Dat is wel duidelijk. Ik neem z'n hand en trek hem mee naar een hoekje van de kroeg. Daar is het een stuk minder druk en een stuk donkerder. Ik zie mogelijkheden! Op dit plekje kunnen we veel meer doen, zonder echt op te vallen. Hij trekt me gelijk tegen zich aan en ik voel z'n hand op m'n kont. Okay, hij heeft het idee wel begrepen. Ik zoen hem. Hij smaakt ook nog eens lekker. Naar goed bier, dat is in de kroeg de allerlekkerste smaak voor een man. Ik laat m'n hand over zijn buik glijden, om te eindigen bij datgene waar ik enorm zin in heb. Ik draai me om en beweeg op de maat van de muziek met m'n kont tegen hem aan. Inmiddels liggen er handen op m'n borsten, die ze langzaam kneden.
Ineens voel ik iets kouds tegen m'n been, onder m'n rokje. Ik schrik en wil me omdraaien. De man houdt me zo stevig vast, dat het niet lukt. Ik zie een zakmes vanonder m'n rokje komen. Met daaraan: m'n knalrode string! Verdorie zeg, deze vent laat er echt geen gras over groeien! M'n string verdwijnt in zijn zak, samen met het zakmes. En zijn hand verdwijnt weer onder m'n rokje. Ik voel z'n vingers langzaam over m'n klitje glijden. Ik kan een kreun niet onderdrukken. Dit lijkt hem nog meer te motiveren en zijn vingers glijden in 1 keer in me. Ik was al nat, maar dit is echt geil! Terwijl hij me vingert, probeer ik achter m'n rug zijn broek los te maken. Het is natuurlijk echt de meest onmogelijke houding en het lukt niet. Terwijl ik geniet van hoe hij me vingert, fluistert hij zacht in m'n oor: “Weet je rustiger plekje? Je hebt duidelijk zin in meer”.

Het enige wat ik nog kan uitbrengen is: “Ja zeker wel!” Want terwijl hij dit aan me vraagt, vingert hij me nog harder terwijl z'n andere hand over m'n klitje glijdt. Dit is echt heerlijk. En hoewel ik niet wil dat hij hiermee stopt, trek ik zijn handen vanonder m'n rokje en trek hem mee naar de garderobe. Daar is op dit tijdstip niemand meer en ik weet wel hoe ik er nog in kan komen. Ik weet niet of het het bier is of dat deze man duidelijk zo daadkrachtig is, maar ik ben zo geil als boter. Ik heb geen zin meer in wachten en duw heb tegen de muur en kus hem. Gelijk voel ik weer die hand onder m'n rokje en twee vingers glijden in me. Ik sta niet zo heel stevig meer op m'n benen en die hakken zijn dan toch minder handig. Ik probeer ze uit te schoppen, maar hij houdt me tegen: “Hou ze maak aan, ik vind ze geil. ”

Ik moet me stevig vasthouden aan hem, om niet om te vallen. Hij trekt z'n vingers uit me en houdt ze omhoog: “Goed nat! Volgens mij moet je eens een goede beurt hebben. ” De enige reactie ik die daar op kan geven, is door m'n hand in z'n broek te laten glijden en te voelen hoe hard hij inmiddels al is. Ik maak z'n knopen los en probeer z'n harde er uit te halen. Maar onstabiel als ik ben, val ik om. “Als je dan toch zit, liefje, dan kan je er vast wel wat leuks mee doen. ” Hij haalt z'n harde uit z'n broek en houdt hem vlak voor m'n gezicht. Dat hoeft geen man me een tweede keer te zeggen en ik laat m'n tong erlangs glijden. Langzaam laat ik zijn eikel in m'n mond glijden. Steeds een beetje verder. Met m'n hand eromheen en in m'n mond voel ik hem nog harder worden. Ik proef hoe geil hij is en dat maakt mij nog geiler. M'n vrije hand laat ik over m'n klitje glijden. Ik ben echt zeiknat en geil. M'n hand glijdt langzaam over z'n paal heen en ik haal hem uit m'n mond. Ik moet echt even ademhalen.

Hij trekt m'n hand van hem af en trekt me omhoog. Ik word tegen de muur vol jassen aangeduwd. Hij komt tegen me aanstaan en laat z'n hand over m'n kutje gaan. “Dat is vast wel nat genoeg. Daar gaan we iets instoppen. ” Hij duwt me een stukje omhoog en duwt zonder pardon z'n harde paal in m'n natte kutje. “Damn!”, is het enige wat ik nog uit m'n strot krijg. Hij voelt echt zo goed. Hij weet duidelijk wat hij doet. “Je vindt het lekker he?! Je wil dat ik je neuk. ”, fluistert hij in m'n oor. Zonder op antwoord te wachten, begint hij me tegen de muur aan de beuken. Ik voel z'n handen onder m'n kont en z'n harde paal diep in me. Ik sla m'n benen om hem heen en voel z'n gespierde lijf tegen me aankomen. Ik wil hem helemaal in me, echt hard en diep. Ik trek hem met m'n benen zover mogelijk tegen me aan. “Echt een geile ben je. ”, hoor ik in m'n oor, nu z'n hoofd naast de mijne tegen de muur steunt. Hij probeert zich terug te trekken, maar ik duw hem terug met m'n benen. “Ik wil meer van jou. ” kreun ik in z'n oor. “Echt wel! Maar niet zo. Daar, op die barkruk. ”
Terwijl hij me mee trekt naar de barkruk in de hoek, vraag ik me af wat hij daar nu weer mee wil. Het duurt niet lang voor ik begrijp wat hij wil. Hij slaat z'n sterke armen om me heen en tilt me op de barkruk. Hij trekt m'n benen uit elkaar en ik val achterover tegen de muur aan. Ik voel een tong over m'n klitje gaan en ik kan het niet voorkomen dat m'n lichaam heftig reageert. Er glijden ineens 2 vingers in m'n kutje, terwijl hij me nog steeds likt. M'n lichaam schokt heftig heen en weer en ik verlies totaal de controle over m'n ademhaling. Ik wil niet dat hij stopt. Als hij zo doorgaat kom ik echt keihard klaar. Ik kreun steeds harder en voel z'n vingers diep in me. Ineens trekt hij ze eruit en houdt op met likken. M'n handen duwen z'n hoofd terug naar m'n kutje, als een reflex. Ik wil meer.

 

Hij likt me langzaam, maar duwt nu langzaam 3 vingers in me. Ze gaan even heen en weer en dan komt er ook een 4e bij. Ik hou het niet meer en terwijl hij me likt en vingert, schokt m'n lichaam heftig heen en weer. M'n ademhaling stokt en ik voel al m'n spieren zich aanspannen. Terwijl ik probeer naar adem te happen, kom ik waanzinnig klaar.
“Zo, nu is het weer mijn beurt. ” zegt hij terwijl hij rechtop gaat staan. Zonder te wachten stoot hij z'n keiharde paal in me. Helemaal. Ik ben nog niet eens afgekoeld van m'n vorige orgasme en ik voel m'n lichaam direct weer heftig schokken. Hij buigt zich helemaal over me heen en neukt me hard. Ik kan er niks aan doen, maar m'n lijf reageert net zo heftig als daarvoor en ik voel m'n lichaam zich weer aanspannen. M'n kutje spant zich om hem heen en ik voel dat hij ook niet ver van een orgasme is. Zachtjes bij hij in m'n nek. Ik reageer door hem terug te bijten. Dit lijkt hem helemaal op te geilen. Met een paar flinke halen, voel ik hem diep en hard in me spuiten. Hij trekt zich terug en ademt zwaar.

Hoewel ik best wil, kan ik niet bewegen. M'n lichaam weigert simpelweg te reageren.
“Jou wil ik wel vaker tegenkomen hier. Kun je nog een keer mee naar de kelder”, zeg ik met een knipoog terwijl hij zich weer begint te fatsoeneren. Ik trek m'n shirtje weer een beetje op z'n plek. Ik spring van de kruk af. Helaas blijkt dat een verkeerde beslissing. Door het teveel aan bier, m'n hoge hakken en nog wat onwillig lichaam, zak ik door m'n benen en zit ineens op de grond. De enige reactie die ik kan bedenken is hier om te giechelen. Hij steekt z'n hand uit om me omhoog te helpen.

Terwijl ik opsta giechel ik: “Dat gaat een uitdaging worden om naar huis te gaan. ” Hij reageert hierop door te zeggen: “Jij gaat niet naar huis, ik ben voorlopig nog niet met je klaar. Jij gaat met mij mee”.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen