Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Afgelopen zomer, toen mijn ouders en broertje op vakantie waren, verbleef ik tijdelijk weer eens in het ouderlijk huis om op de hond te passen. Normaal zit ik op kamers in de stad waar ik studeer en ben alleen af en toe in de weekenden thuis. Het was opzich leuk weer eens wat langer thuis te zijn om weer wat oude vrienden te ontmoeten.

Op een dag zat ik in de tuin bij het zwembad een boek te lezen toen plots m'n buurmeisje over de schutting kwam hangen. Ik had haar zo'n 3 jaar niet echt gezien en ze was ondertussen flink veranderd. Ze was nu 17, had net haar VWO diploma gehaald, en wilde volgend jaar psychologie gaan studeren.
Wat me vooral opviel was dat ze een stuk aantrekkelijker was geworden. Waar ze vroeger een klein beetje mollig was, was ze nu mooi slank, had een goede lengte, en haar borsten waren duidelijk wat gegroeid. Enorm waren ze niet, maar ze hadden mooie ronde vormen.

Ze vroeg of ze even het zwembad in mocht duiken voor wat verkoeling. Ik zei dat het oke was, en dat ik zelf ook even m'n zwembroek aan ging doen. Toen ik terugkwam stond ze al aan de rand van het zwembad. Ik nam een aanloop, en sprong wild in het water zodat er water over haar heen spetterde. Ze gilde een beetje omdat het koud was.
Toen ook zij in het water kwam zaten we een beetje met elkaar te dollen. Ik merkte dat ik haar enorm geil vond, en kneep daarom tijdens het dollen een paar keer in haar billen, wat ze totaal niet erg scheen te vinden.

Toen we uitgezwommen waren vroeg ik of ze zin had nog wat te blijven drinken. Dat had ze wel en we liepen naar binnen. Ik zei dat ik het chloor nog even van me af ging spoelen onder de douche, en zij zei dat ze dat eigenlijk ook wilde doen. Ze vroeg me wie eerst ging waarop ik antwoordde; we gaan ons toch enkel even afspoelen? Dat kan toch wel samen? Dat vond ze oke en nog geen minuut later stonden we samen onder de douche. Onder de douche duwde ik haar even weg zodat ik de hele straal voor mezelf had, waarop ze reageerde door tegen mij aan te gaan staan duwen. Ik legde mijn handen op haar heupen en bewoog langzaam richting haar billen waar ik zachtjes in kneep. Ze keek me recht in mijn ogen en ik kuste haar. Ik merkte dat ze even twijfelde maar ze zoende me toch terug. Terwijl we stonden te tongen betastte mijn handen haar hele lichaam. Haar lekkere billen, haar gladde rug, en haar ronde borsten. Ze liet het allemaal gebeuren en ik voelde ook haar handen over mijn rug. Ik stopte met zoenen en maakte haar bikinitop los. Terwijl ik dit deed vertelde ze me dat ze van haar 12e tot haar 14e verliefd op me was geweest en nooit had verwacht dat dit nog eens zou gebeuren. We zoende weer verder en ik bleef aan haar borsten, die nu ontbloot waren, voelen.

Ik ging met 1 hand omlaag, haar bikinibroekje in en wreef over haar kutje. Ik voelde dat ze een lekker kaalgeschoren kutje had en ik duwde rusting een vinger naar binnen. Ze kreunde even kort en ontspande. We stonden zo een tijdje, zoenend terwijl ik haar vingerde. Toen ze opeens een stap achteruit deed en zei; nu is het mijn beurt. Kordaat ging ze op d'r knieƫn, trok ze mijn broek naar beneden, en begon me te pijpen. Heerlijk ging ze met haar mond rond mijn eikel en liet haar toen er vluchtig overheen bewegen. Ik begon te kreunen van genot, en ik werd nog geiler toen ik zag dat ze zichzelf met een hand zat te vingeren.

Toen ik merkte dat ik bijna ging komen zei ik dat ze moest stoppen. Ik wilde het namelijk niet bij een pijpbeurt laten, ik wilde haar nemen. Ze stond op. Ik trok mijn zwembroek nu helemaal van mijn benen en duwde haar tegen de muur van de douchecabine. Ik trok haar bikinibroek helemaal naar beneden en ze schopte hem zelf van haar benen. Ik keek naar haar kale poesje en begon haar te likken. Tussen haar lippen door naar haar clitje. Met mijn tong maakte ik rondjes rond haar clitje, terwijl ik met mijn hand een vinger haar poesje in duwde. Ik hoorde haar kreunen en het maakte me wild. Ik proefde haar sappen in mijn mond. Ze schreeuwde bijna dat ik haar nu moest nemen.

Ik stond op, nam mijn pik in mijn hand en duwde deze naar binnen, en terwijl ik dit deed begon ik haar weer te zoenen. Nu duwde zij mij tegen de muur van de douchecabine, en begon heerlijk met haar heupen te bewegen. Ik zoende haar op haar mond en in haar nek, en het duurde niet lang voor ze kreunde; oh ja, oh ik ga komen.

Omdat ik tegelijk wilde komen met haar verhoogde ik het ritme en al snel gaf ze een paar korte gilletjes en ik voelde dat ze haar spieren aanspande. Ze kwam duidelijk klaar, en het duurde niet lang voordat ik ook ging komen. Ik bleef doorgaan terwijl zij bleef kreunen en hard bleef hijgen. Nog geen halve minuut later kwam ik zelf ook en ik voelde mijn zaad haar kut in spuiten.

Ik stapte naar achteren. Hijgend stonden we elkaar aan te kijken en ineens moesten we beide erg hard lachen. Toen hebben we ons maar even echt afgespoeld en zijn nog wat gaan drinken. Die vakantie is ze nog een paar keer vaker komen zwemmen, en meestal is het niet bij zwemmen gebleven. Toch bleef deze eerste keer met haar erg bijzonder.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen