Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Ik wil graag mijn verhaal schrijven over wat ik vorige week heb meegemaakt.
Ik was druk in de tuin bezig omdat de hond al het gras had omgespit. Dit is niet mijn grootste hobby en ik begon ondertussen een praatje met de buurman. Hij zei:"Zooo, ik zou ook wel een vrouw willen die met die kleding mijn tuin even komt doen." Ik keek hem aan en stond helemaal verbaasd. Ik zag de buurman altijd als een brede, stoere kerel die niks durfde en erg preuts was. Waarom ik dit dacht, weet ik niet. Misschien omdat zijn vrouw er altijd zo op en top deftig gekleed uit ziet.

Ik reageerde dus ook helemaal verbaasd en zei:" Nou, nou, kijk even uit wat je zegt, want straks zeg ik nog: "Ja ook en wie weet wil ik er dan wel iets heel lekkers tegenover zien staan." Hij draaide zich om naar mij en zei:"Pfff jij bent geiler dan ik dacht en voelde zowaar tussen zijn benen."
Vervolgens ging ik weer verder met de tuin en voelde het vocht tussen mijn benen lopen. Die kerel had me geil gemaakt en kreeg allerlei fantasieen.
Ik belde mijn vriend op, op zijn werk en vertelde dat ik zo geil was en zo'n zin had om genomen te worden. "Tja" ,zei hij.... "Nog even geduld, ik ben zo vrij en dan kom ik je brandje blussen." Ik zei: "Oke, maar zo blij was ik niet met dit antwoord." Ik ben op de bank gaan zitten en zat heerlijk verder te fantaseren......over de buurman. Ik zag het helemaal voor me hoe hij met zijn enorm grote lul voor me zou staan en me achterover zou gooien.
Mijn kutje sopte en ik begon me langzaam te vingeren. Tussendoor likte ik mijn drijfnatte vingers af en voelde mezelf gewoon gloeien, zo heet was ik.
Opeens kwam ik op een heel eng idee, maar besloot het erop te gokken.
Ik wist dat de buurman nog in de tuin zat en aan het genieten was van de zon. Ik zocht een heerlijke sexfilm uit en deed deze in de dvd-speler. Het geluid deed ik hard aan en ik begon weer verder met mezelf te spelen.

Stiekem keek ik telkens door het achterraam naar buiten, in de hoop dat ik een schim van de buurman kon opvangen. Het duurde inderdaad niet lang en ik zag dat de buurman naar binnen keek. Eindelijk dacht ik: "Hij is nieuwsgierig geworden." Net terwijl ik dat dacht, kwam hij er lachend aan.... "Oeps" dacht ik.... Zo snel had ik ook weer niet verwacht.

Hij kwam naar binnen en zei...." Jij geile donder " "Jij verlangt ergens naar?" Dat kun je krijgen hoor en voelde weer tussen zijn benen. Hij zei dat hij zich in de tuin al stiekem aan het aftrekken was en hij zijn lul helemaal klaar had voor me. Hij kwam voor me staan en ik ging langzaam met mijn hand naar zijn lul.
Over zijn benen, steeds hoger, tot ik tussen zijn benen uit kwam. Wat ik daar voelde, was onvoorstelbaar. Zo'n ontzettende harde, grote pik. Ik begon zijn broek los te maken maar hij hield me tegen en vroeg: "Weet jouw vriend hiervan?" Ik zei: "Nee, maar dat dat niet uitmaakte. Hij ging op zijn knieen voor me zitten en zei niks meer."
Langzaam trok hij mijn string helemaal uit en ging met zijn vingers lang mijn lies." Mmmmm "zei ie.... Ik zie het vocht al uit je kutje lopen en ging tergend langzaam met zijn vingers naar mijn lippen toe. Met twee vingers trok hij mijn lippen opzij en ik hoorde hem kreunen. Toen ging het opeens heel snel en begon hij het vocht uit mijn kutje te likken.
Met zijn andere hand probeerde hij zijn eigen broek los te maken.
 
Op dat moment zei ik: "Stop, ik moet even bellen." Hij keek mij erg raar en wantrouwend aan en vroeg wie ik moest bellen. Ik belde mijn vriend en vertelde wat ik aan het doen was. De buurman durfde zowat niet verder te gaan en dacht dat ik een geintje maakte, dat ik mijn vriend echt aan de lijn had. Ik liet hem meeluisteren en hij hoorde dat mijn vriend ontzettend geil was gemaakt door wat er met mij gebeurde. De buurman begon me verder te likken en ik liet de foon bij mijn kutje.
 
Ondertussen maakte ik de broek van de buurman los en vertelde over de lul van de buurman aan mijn vriend. Mijn vriend werd er zo geil van en zei: "Ik kom eraan en wil dat vreemde zaad uit je kutje likken." Ik hing de telefoon op en direct kreeg ik die dikke lul in mijn mond. "Jij geile slet.... Jij krijgt vast meer lullen in die kut van je. Ik zal je vriend laten zien dat ik je genomen heb." Hij trok mijn benen uit elkaar en beukte zijn pik keihard en diep in mijn kut. Wat een zalig gevoel, alles begon te tintelen en trok door mijn hele lichaam. Hij trok zijn lul uit mijn kut en duwde mijn hoofd over zijn pik. Ik voelde zijn dikke eikel achter in mijn keel en begon te kokhalzen. Zo zei hij: "Jij wilde mijn pik.... Hier heb je hem.... Pijp em, zuig mijn zaad eruit." Ik begon hem heerlijk langzaam te pijpen en draaide met mijn tong rondjes om zijn eikel. Ik merkte dat hij ontzettend genoot en nam zijn ballen erbij in mijn hand. Ik speelde met hem alsof het elke dag gebeurde en het mijn eigen vriend was. Ik proefde zijn voorvocht achter in mijn keel en begon hem steeds sneller en dieper te pijpen. Wat een enorme geile pik had die kerel. Ik word er weer geil van als ik eraan terug denk en voel mijn kutje alweer druipen.

Al snel riep hij: "Ooh nee he, ik kom al en ik voelde zijn zaad met een harde straal achter in mijn keel terecht komen." Ondertussen pakte hij weer mijn hoofd en drukte zijn pik weer verder in mijn keel. Ik verslikte me bijna en kreeg het gewoon even benauwd. Toen opeens had ik door dat zijn pik niet slap werd maar juist weer harder werd.
Het gierde door mijn lichaam en kon me bijna niet meer inhouden. Ik begon mezelf ondertussen te vingeren maar daar was hij het niet mee eens. Hij duwde mijn vingers weg en trok me van de bank af. Hij nam me mee naar de grote tafel en net toen hij zijn pik voor me hield om hem weer genadeloos in me te beuken, ging de deur open en kwam mijn vriend binnen.
 
De buurman schrok toch eerst even maar herstelde zich al snel weer, toen hij zag dat mijn vriend zijn broek begon los te maken. Mijn vriend kwam naast mij staan en zei tegen de buurman.... Geef haar al je zaad maar hoor, neuk die kut maar lekker rood. Het is mijn sletje maar ze heeft nooit genoeg.
 
De buurman deed wat er gezegd werd en mijn vriend kwam met zijn lekkere dikke pik ter hoogte van mijn borsten staan. Hij begon met mijn borsten te spelen en keek toe hoe die enorme pik in mijn kut gebeukt werd. Ik pakte zijn pik en voelde dat ie al nat was van het voorvocht. Ik kreeg weer een pik in mijn mond gedrukt maar nu die van mijn vriend.
Heerlijk zeg, 2 grote pikken tot mijn beschikking. Ik merkte dat de buurman ging komen en hij begon nog meer te kreunen en riep:" Hier slet......hier heb je mijn zaad en kwam voor de tweede keer."
 
Nog geen minuut nadat ik het zaad in mijn kutje had gekregen, spoot mijn vriend zijn zaad over mijn gezicht en borsten. Direct daarna ruilde ze automatisch om van plek en begon mijn vriend mijn kutje te neuken. Ik voelde het zaad van de buurman naar achteren gebeukt worden en je gelooft het niet.... De buurman.... Hij begon mijn borsten af te likken en zei: "Mmmmm, dus dit zaad krijg jij elke dag, want ik hoor jullie wel hoor, jij wordt elke dag zo afgeneukt." Ondertussen kreeg ik nog steeds die heerlijke pik van mijn vriend en stootte zijn zaad ook diep in mijn kut.
Toen hij weer was klaar gekomen hielp hij me omhoog van de tafel en ging ik op mijn knieen zitten. Ik likte zijn natte ballen af waar het zaad van de buurman vanaf droop.

Opeens was de buurman in de stress en zei:"Ooh shit, ik moet weg, mijn vrouw zal wel thuis zijn inmiddels." We mochten niks zeggen tegen zijn vrouw. We beloofden onze mond te houden op 1 voorwaarde.... Als ik geil was dat hij mij weer kwam helpen. Deze afspraak hebben we nu staan en kijk alweer naar de volgende keer uit. Dan wil ik nog langer genieten en nog meer uitproberen.
Als dat zover gaat komen, zal ik dit in mijn volgende verhaal vertellen.

Toen de buurman weg was....... zijn mijn vriend en ik weer even verder gegaan en moest ik op mijn knieen voor hem zitten. Hij heeft me weer keihard achterlangs geneukt, tot hij zijn pik eruit haalde en anaal verder ging.
Donders wat was ik geil geworden van die uurtjes. Hij begon langzaam te stoten in mijn kont en ging steeds sneller. Ik gaf aan dat hij niet harder moest en hij deed wat ik vroeg.
 
Hij beukte er zo hard in, mmmmmm en net toen ik voelde dat hij me volspoot, kwam ik klaar en liep het langs mijn benen heen en op het bed. Nadat mijn vriend mijn ontzettende natte kut had drooggelikt, zijn we al snel zo in slaap gevallen.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen