Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

We waren gewoon goede vrienden, Corine en ik. Zij was een paar jaar terug als stagiaire bouwkunde bij ons op het bureau komen werken en we hadden gelijk een klik gehad. Ze was niet knap, maar had een stralende lach, die een nette rij spierwitte tanden liet zien. Vaak zaten we samen aan de tekentafel en kwam ze met briljante ideeën die ik dan uitwerkte. Als collega's werd onze band in de loop der tijd steeds meer vriendschappelijk. Beiden waren wij single, en soms gingen we samen op stap, theater of bioscoop, of soms aten we bij een van ons thuis om daarna lekker te borrelen. Corine was nooit de ware tegengekomen, ik had een stukgelopen relatie van vier jaar achter de rug, maar we wisten beiden dat de relatie tussen ons niet meer dan vriendschappelijk zou blijven.

 

Ook gisterenavond hadden we na het werk afgesproken dat Corine bij mij zou komen eten. Om half zeven belde ze aan met twee flessen fruitige rode wijn en een fles met een laatste restje amarreto. Ik had me uitgesloofd met eendenborstfilet en sugarsnaps. We deden ons tegoed aan het eten en de drank. Na de amaretto en de koffie, besloten we dat Corine zou blijven slapen en ontkurkten de tweede fles wijn.
Met kussens op de grond draaiden we Cds en kletsten over van alles en nog wat. Om half twee nachts was de derde fles wijn leeg en vonden we het allebei welletjes. Corine vertrok naar de logeerkamer en ik nar mijn slaapkamer. Na tien minuten was het stil in huis.

De kamer draaide, ik had moeite om mijn ogen dicht te doen en knipte het bedlampje aan. Plotseling betrapte ik mijzelf erop dat ik aan Corine lag te denken en hoe het zou zijn om haar te kussen, of zelfs meer dan kussen. Ik voelde dat ik hard werd en bracht onwillekeurig mijn hand tussen mijn benen. Ik kneedde langzaam mijn zak en voelde hoe mijn pik stijver en stijver werd. Ik sloeg het dekbed terug en trok mijn voorhuid geheel terug. Met een van spuug natte hand bleef ik mijn zak masseren en snel druppelden de eerste druppels voorvocht van mijn eikel op mijn buik. Ik pakte het met mijn vingers op en stopte ze in mijn mond. Het smaakte mild zout en ik werd er waanzinnig geil van. Nat van het voorvocht begon ik met mijn duim en wijsvinger over mijn eikel te glijden en onwillekeurig kreunde ik een beetje. Ik bleef langzaam wrijven en begon wat zwaarder te ademen. Plotseling zag ik door de kier van de deur op de gang beweging en ik besefte dat mijn zachte gekreun genoeg de stilte had doorbroken om Corine nieuwsgierig te maken. Ik deed of ik het niet door had, maar uit mijn ooghoeken kon ik duidelijk de gestalte van Corine ontwaren.

Ik trok mijn knieën op naar mijn schouders en trok onderlangs mijn voorhuid op en neer, waarbij ik mijn zak bleef masseren. Het feit dat Corine me stond te bespieden maakte me geiler dan ik ooit was geweest. Ik maakte twee vingers van mijn hand flink nat met spuug en duwde ze langzaam in mijn ster. Weer kreunde ik, iets harder deze keer en nu bleef ik kreunen. Corine zou weten dat ik besefte dat ze dat zou horen, maar mijn geilheid zwol steeds meer aan en ik wist dat een orgasme dichtbij was. Ik hief mij op en ging op mijn knieën op bed zitten, mijn gezicht afgewend maar wel zo dat Corine goed zicht op mijn pik had. Ik voelde dat ik ging komen en begon echt luid te kreunen en toen kwam het: dikke stralen zaad spoten op mijn onderlaken en druipend over mijn handen. Toen mijn orgasme uiteindelijk wegzakte begon ik mijn vingers af te likken. Ik zakte uitgeput voorover en trok het dekbed weer over me heen.

Toen ik het licht uitdeed hoorde ik de deur van de logeerkamer dicht gaan!

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen