Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Waar gebeurd verhaal! Ik ben Ron, ik ben 51 en heb een vrouw genaamd Gracie, en 2 zoons, Frik, en Len. Sinds kort werkt mijn vrouw bij KLM, het is een zware baan waarbij ze veel moet leren, overdag krijgt ze lastige telefoontjes uit heel de wereld, met nummerherkenning en met vluchtnummers moet ze herkennen wie ze aan de lijn heeft en waar ze vandaan bellen, gelukkig zijn het meestal Nederlanders maar soms moet ze ook Engels of Duits poekelen.
Verder bellen de mensen met de meest uitlopende vragen, erg lastig, de eerste 4 maanden krijgt ze een opleiding en moet ze meeluisteren met ervaren collega’s, s’avonds en in de weekenden moet ze leren.

Zelf werk ik thuis, maar met de crisis lopen de zaken niet zo als het moet, ik heb samen met de gemeente een project uitgewerkt waar ik maar liefst 500.000 euro aan over zou moeten houden, maar de gemeente is huiverig in de crisistijd, verder heb ik een reclame bureau opgestart, ik ontwerp voor klanten logo’s voor hun bedrijf zodat ze hun bedrijf kunnen promoten, helaas crisis, de bedrijven hebben geen geld. Gelukkig heeft mijn vrouw een baan.
Overdag verveel ik me, gras maaien en de huis schilderen heb ik nu ook wel gezien, soms sleutel ik aan de motoren en auto’s van mijn zoons of maak ik een ritje, maar het geeft geen voldoening. Pas had mijn buurman zijn verjaardag gevierd, aardige vent, het was overdag, vrouw aan het werk, kinderen inmiddels volwassen, aan het werk, gezellig op verjaardagsvisite, mijn buurman is geboren in Zuid-Afrika en vertelde na een paar biertjes over donkere afrikaanse dames, hij zei dat als een afrikaanse negerin klaarkomt dan glimlacht ze en kijkt je tijdens het klaarkomen constant diep in je ogen zonder te knipperen, ze brengt haar gevoel dan over in jou ziel.

 

Ik ga naar huis en kan de gedachte niet loslaten, met een paar pilsjes op besluit ik richting Enschede te rijden, daar is een studentenhuis, en daar studeren heel veel afrikaanse dames, dat weet ik van mijn project, toen kwam ik daar vaak. Ik op de motor naar het studentenhuis, daar aangekomen naar de kantine, kopje koffie genomen, daar zat ik dan alleen, in een hoekje zaten 4 meiden van rond de 21 jaar, ik liep erheen en ging erbij zitten, ze praatten engels, ik begon grapjes te maken en vertelde een paar moppen in het engels, nou volgens mij snapten ze er niks van maar ze moesten constant giechelen, ik ergerde me en pakte de krant en begon te lezen, maar om de beurten tikten ze tegen de krant. Opnieuw begon ik grapjes te maken, dat konden ze wel waarderen, 3 meiden stapten op en gingen weg, 1 meisje met een hoofddoekje op bleef zitten, ze was verlegen had hele mooie donkere ogen een klein neusje en een hele mooie glimlach en mooie lippen, ze keek me aan en lachte naar me.

Ze zei “come you must see my room”, ze stond op en ik liep achter haar aan, in een steegje had ze haar kamertje, veel bijzonders was het niet, er stond een krukje en een slaapbank, verder een koelkastje en een paar frutsels van gordijnen waar de zon een beetje doorheen kwam, ik ging op het krukje zitten met mijn bekertje koffie en zei “Nice room”. We kwamen aan de praat, en ze vroeg hoe oud ik was en waar ik woonde, zonder erbij na te denken pakte ik een papiertje en schreef mijn volledige naam en woonplaats op, ze zei “Ron, thats nice”. Ze stopte het papiertje in de keukenla, ik vroeg hoe ze heette en hoe oud ze was, ze zei dat ze 21 was en uit Afrika kwam, daarna vloot ze spontaan op haar vingers “PEE WEE”, ik vroeg wat dat inhield en ze zei “Thats my name Pee wee”. Ik ging met de motor weer huiswaarts, gespannen trok ik op de duitse snelweg de gas van de motor open 240 km per uur, mijn hart klopte, eindelijk weer eens een leuke dag meegemaakt!

De volgende dag was vrijdag, mijn vrouw en ik waren samen thuis, vrijdags is mijn vrouw vrij, ik vroeg wat we gingen doen, ze zei “ik ga even naar je moeder en daarna boodschappen doen”, om 10.00 uur zat ik weer alleen, tegen een uur of 3 kwam Gracie thuis, ze dook direct in de boeken, 2 uur later lag ze moe in bed, logisch zware week. Zaterdagmorgen werd ik wakker, om 10.00 uur was ik alweer alleen, de jongens waren weg en mijn vrouw was weer de hort op, ik pakte de motor uit de schuur en reed weer richting enschede, ik ging naar het studentenhuis en in de kantine nam ik een tosti, koffie, saucijzenbroodje en een glaasje jus, ja mijn ontbijt, de kantine was leeg, ik las weer de krant, plots zat er iemand tegenover me, het was PEE WEE, ze zag er lief en slaperig uit, had een hoofddoekje op. Brutaal pakte ze een stuk tosti en at die op, ook de 2de stuk ging erachteraan en de jus, ik genoot van mijn saucijzenbroodje en koffie, ze zei “Come, I have a surprise”, Ik vond het zo langzaam te ver gaan en besloot naar mijn motor te gaan, ze liep achter me aan en zei “Nice bike” en ze glimlachte naar me. Ze liep daarna weg, intussen probeerde ik de motor te starten, maar helemaal niks, de motor sloeg niet aan, verderop zag ik een paar mannen staan, 1tje kwam op me aflopen en zei “mooi dingetje, wil je die verkopen, ik geef je 1200 euro”, ik zei “Ok”, ha ha mijn zoon had er 250 euro voor betaald, in mijn hoofd ging ik al rekenen, 500 voor mijn zoon en 300 voor mij. Ik stopte 800 euro in mijn portemonnee en 400 in mijn binnenzakje, en overhandigde de papieren.

Ik liep naar de kamer van PEE WEE, daar aangekomen liep ik naar binnen, ze lachte lief en zei “Surprise”, op het krukje stond een vers gemaakt kopje koffie in een nieuwe kopje en op het schoteltje een chocoladekoekje, die had ze voor mij gemaakt, op het aanrecht stond een nieuwe koffiezetapparaat, “I bought it specially for you”. Ik was beduusd, ik voelde me vereerd,voor mij? Ze kwam bij me zitten in haar ene hand een biertje en in de ander een joint, ook had ze kaarsjes aangestoken en wierook, ze at chocola, een hele reep at ze op, plots zei ze “chocolate makes me horney, I feel happy”, ik keek haar aan en kon geen woord uitbrengen, ze deed haar hoofddoek af, haar haar was prachtig ingevlochten en haar parelwitte tanden werden nog mooier door de kaarslicht. Mijn koffie en chocoladekoekje was op, ze gaf mij een trekje van haar jointje en een slok van haar bier, ze zei “You old man, can you still have a stiff one”. Mijn oudste zoon belde me en vroeg “papa het is 3 uur waar ben je”, ik zei “bij Jan, ik kom zo thuis”, direct Jan gebeld “Jan ik ben bij jou als mijn zoon belt, verder geen vragen ok”. Ik nam afscheid van Pee Wee en gaf haar 400 euro, waarom ik dat deed weet ik ook niet, ik ging met de trein naar huis.

Thuis gekomen vertelde ik dat de motor stuk was en dat ik die verkocht had, ik gaf mijn zoon 500 euro en zei “hier met winst verkocht”, mijn vrouw zei “Waar ben je geweest? Je ruikt naar bier, wiet en wierook”, ik zei “Met jan naar een kroegje in Enschede, het bleek een coffeeshop te zijn ha ha”.
Zondag zelfde verhaal, weer alleen thuis, ik moest denken wat ze zei dat ik een old man was, ja dat deed zeer, ik was inderdaad 50 en had al weken geen sex meer gehad, ook masturbeerde ik niet meer, maar nu begon er weer wat te kriebelen, ik had het gevoel dat ik weer begon te leven. Op een ander motor naar het studentenhuis, daar aangekomen, geklopt een haar deur, maar niks, weer geklopt weer niks, de kantine was dicht, ik besloot richting stad te lopen, ja hoor op een bankje zaten 3 meiden en Pee Wee, dezelfde meiden van de kantine, Pee Wee stond op en zei “I’m Hungry”, we gingen naar een Pizzeria, Pee Wee vroeg aan mij “may I take number 5 and a beer please?”. De serveerster kwam maar Pee Wee durfde niet te bestellen, ik bestelde 2x nummer 5 en 2 bier, Pee Wee zei helemaal geen woord en genoot van haar biertje en Pizza, na het eten gingen we naar haar huisje.
Ze deed opnieuw de kaarsjes aan, pakte 2 biertjes en 2 jointjes, daarna kwam ze bij me zitten en praatte honderduit en lachte, uit de la pakte ze 2 pilletjes, “from africa, it helps you and me”, we namen de pilletjes, ook at ze een hele reep chocola, ik moest gelijk denken aan gisteren “Horney”, door de bier en de joint en de wierook raakten we een beetje Tipsy. Ze kwam naast me zitten en streelde met haar nagels langs mijn broek van mijn knie naar mijn kruis, ik kreeg een stijve, ze stond op, kleedde zich uit en ging in bed liggen, langzaam trekkend aan de joint, in het kaarslicht werd ze nog mooier, mooie ronde tietjes, ik kleedde me ook uit en ging bij haar liggen, ze kwam boven op me zitten en zei dat ik stil moest liggen, langzaam bewoog ze heen en weer, in no time kwam ik klaar, normaal zou mijn pik direct krimpen, maar hij bleef stijf overeind staan, ze ging door met bewegen, steeds wilder, ik begon mee te bewegen, ze geeft me een zachte tik in mijn gezicht en glimlacht en zegt “ligh still”, ze gaat langzaam verder met bewegen, ik voel dat ik bijna weer klaar ging komen, plots pakt ze een schoenlepel en slaat hard tegen mijn zak en zegt “no no no, Ronnie,not yet”, ze beweegt verder, nu kijkt ze me diep in de ogen met een grote glimlach op haar gezicht, ze zegt “this is a nice feeling, Im coming”, daarna legt ze haar voorhoofd tegen mijn voorhoofd en zegt “I’m still coming”. Ik begin wild te stoten, en voel een heerlijk gevoel opkomen, ze legt haar hoofd op mijn borst, en begint te hijgen.

Nog steeds blijft mijn pik stijf, opnieuw begint ze te bewegen, alleen met haar schaamlippen over mijn eikel, ik voel haar kutje opnieuw samentrekken, opnieuw kijkt ze me diep in de ogen en glimlacht ze, “Im coming again”, ik voel de warme sappen langs mijn eikel over mijn pik naar mijn zak lopen en daarna langs mijn anus naar beneden, haar kutje trekt nog steeds samen, opnieuw kom ik klaar, maar deze keer zo verschrikkelijk heftig zoals ik nog nooit gevoeld had, ze geeft me een zachte tik in mijn gezicht en zegt “look at me”, terwijl ik geniet kijk ik in de kaarslicht in haar mooie bruine ogen….ze kijkt me aan en glimlacht, met haar tong gaat ze langs haar lippen en ze hijgt zachtjes……………

Een half jaar is er overheen gegaan sinds mijn bezoek aan Pee Wee. Ik besluit om te kijken hoe het met haar is. Bij het huisje aangekomen zie ik dat het huisje leeg staat. Ik besluit richting stad te lopen, ja hoor daar zitten de meiden weer op hetzelfde bankje, direct komt Pee Wee op me aflopen en pakt mijn arm, in half nederlands legt ze uit dat ze een nieuw huisje heeft, een flatje dat ze deelt met nog een meisje, binnengekomen ziet het er netjes uit, een woonkamer, met open keuken, 2 slaapkamers en een nieuwe bank, keurig, ik voel me trots, ze geeft me een kopje koffie , oh jee, ik zie een buikje, shit ze is zwanger. Ik had net van de verzekering 1200 euro gekregen voor de schade van de KA van mijn zoon, nou er was helemaal geen schade, de bumper zat van te voren al los en toen was er toevallig opnieuw iemand tegen opgebotst, ik rekende alweer 400 voor mijn zoon, 300 voor mij en 500 voor Pee Wee.

3 maanden later in augustus beviel Pee Wee van een dochtertje, ze leek op me, ik verzweeg het thuis, wat niet weet wat niet deert, regelmatig bezocht ik ze en bracht ik geld of ik kocht meubeltjes van de winst van de motoren. In december, 1 ste kerstdag zaten we (mijn vrouw ik en mijn zoons) aan de kerstdiner, plots zegt mijn vrouw “he er staat een dame met een hoofddoekje en een baby in de tuin”, ik werd lijkbleek en kon wel door de grond zakken, mijn vrouw liet haar binnen, mijn oudste zoon zei voor de grap “wat heb je nu weer gedaan papa”. Ik werd vuurrood van schaamte. Die avond hebben mijn vrouw en ik Pee Wee naar huis gebracht, ik kon geen woord uitbrengen, op de terugweg, zeiden we niets tegen elkaar. Thuis gekomen hebben we met zijn 4en uren gepraat, ik heb alles eerlijk verteld, ze begrepen me, mijn vrouw heeft direct aan alle vrienden een brief geschreven om de situatie uit te leggen. 3 weken later was mijn vrouw jarig, de zitkamer die normaal vol zat met vrienden was nu leeg, mijn dochtertje was er en de buurtjes en nog een stel en mijn zus waren er, ik maakte een grapje en zei “kijk dat is mijn dochtertje,ik heb ze overal op de wereld rondlopen he” niemand lachte,maar ik was trots op mijn dochtertje en haar moeder… De weekenden daarna ging ik mijn dochtertje ophalen, maar nooit alleen, altijd ging 1 van de jongens mee, soms brachten de jongens haar weer naar huis.

Mijn vrouw vond dat ze me verwaarloosd had en vond intussen een ander baan, ze had hierdoor veel meer tijd voor mij, mijn dochtertje sliep in de weekenden bij ons op de slaapkamer, maar intussen hadden we vaker tijd voor elkaar en ook weer regelmatig sex met elkaar, met Pee Wee had ik alleen die ene keer sex gehad, daarna niet meer. Langzaam ging het weer beter tussen mijn vrouw en mij, in Mei gingen we samen met een tentje weg, als vanouds, s’morgens werden we wakker, dronken samen een kopje Koffie, en s’avonds keken we naar de sterren, ook de sex in zo een tentje was heerlijk.

2 jaar later ging ik alleen met de motor richting Pee Wee, daar had ik gewoon zin in, even weer alleen met haar zijn, bij het huis aangekomen stond de auto van mijn oudste zoon voor de deur, ik loop naar de deur en klop aan, mijn zoon doet open en stamelt “hallo papa ik wou net weggaan”, mijn zoon had koffie gedronken, op het schoteltje lag een enveloppe met de tekst “for Pee Wee and daughter”, ik leg het enveloppe in de la en zie nog 2 enveloppen liggen, 1 van mijn jongste zoon en 1 van mijn vrouw, allebei met geldinhoud en de tekst “for you and your daughter”. Ik ben perplex, al meer dan 2,5 jaar hadden we geen sex meer met elkaar gehad, het was net die ene keer, wat stom van me dacht ik nog.

Ik kijk Pee Wee aan, ze glimlacht naar me en geef me een kopje koffie en een chocoladekoekje, ze kan er ook niets aan doen, ze was tenminste eerlijk en ik hou van mijn dochter, maar ook van mijn zoons mijn vrouw en van Pee Wee, wat moet ik nu? Pee Wee kijkt me aan en zegt “you worry too much come” vreemd dat ze dat in het engels zegt, ze spreekt namelijk vloeiend nederlands, dat engels wind mij enorm op en volgens mij weet ze dat, ze pakt mijn hand en pakt 2 pilletjes, 1 voor haar en 1 voor mij, ik kan het niet tegenhouden, ze kijkt ze me diep in de ogen, en iedere keer glimlacht ze, we hebben elkaars ziel 3x gezien, ook heb ik weer 2x een klap in mijn gezicht gehad omdat ik wegkeek, en uiteraard een tik met de schoenlepel, maar ik heb er geen spijt van, nee integendeel, het was weer heerlijk!!!!

Ieder weekend komt mijn dochtertje bij ons, maar ze kan nu praten, op een dag zegt ze tegen mijn oudste zoon, papa was gisteren bij mijn mama, mijn oudste zoon zegt “ja maar niets tegen mijn mama zeggen he”, mijn vrouw komt naar buiten en vraagt “wat mag ze niet zeggen”, mijn dochter kijkt me ondeugend met haar kraaloogjes en met een grote glimlach aan en zegt “niets bijzonders, ik krijg straks een ijsje van de ijssalon van papa”.
Ik keek haar lief aan en dacht “tjonge zo een moeder zo een dochter”…

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen